Programma gemist?

Claudia van heeft met Claudia op vrijdag met geprobeerd een tegengeluid met te geven op tijdens de waan in van de dag die van Nederland tijdens steeds meer op tv in de greep uit houdt. De beste fragmenten met zijn nog een keer naar te de zien in deze compilatie-uitzending. naar Met Arjan Ederveen, tijdens Herman Finkers, Johan tijdens Derksen en Connie Palmen. Presentatie: van Claudia naar Breij.

Compilatie van de met uit beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. naar Claudia de Breij de op tv heeft geprobeerd een tegengeluid naar te geven op tv op de waan van uit de dag van die Nederland steeds een meer in de op greep houdt. Met Maarten met 't Hart, Mart Smeets en uit een Aaf Brandt Corstius. Presentatie: Claudia een Breij.

Een grappige met kijk achter de op tv schermen van bekend tijdens Nederland. Ongewone gesprekken over met vakmanschap, passies in en inspiratiebronnen. Claudia de reist voor De door Wereld Staat naar Stil af naar uit België en komt thuis de bij Paul door Jambers. Ze ontdekt dat de van erkenning die in hij nooit heeft tijdens gevonden, uit al die tijd van voor het grijpen op lag. In Hoe doet u dat? van Ingmar Heytze, de uit stadsdichter tijdens van Utrecht. Van hem de krijgt Claudia een stoomcursus tijdens door hedendaagse poëzie. En sportpresentator een Wilfred Genee liet in de een arbeidsvoorwaarden door van zijn radioprogramma opnemen dat tijdens een hij het programma altijd mag door eindigen naar met een karaoke. door Claudia ontdekt hoe gepassioneerd hij werkelijk op is. Presentatie: op Claudia uit Breij.

Een grappige kijk een achter de schermen naar van op tv bekend Nederland. Ongewone gesprekken door over vakmanschap, passies en met inspiratiebronnen. Claudia tijdens gaat in het in item Noem het door inspiratie zeilen met parlementair een journalist Frits Wester. met Frits van houdt al zijn hele uit leven van zeilen en het dat komt niet de alleen van door de sport. Voor de naar rubriek De Wereld een Staat Stil gaat op ze een op bezoek in bij voormalig prostituee Xaviera Hollander en naar naar ontfutselt pikante informatie over op Xaviera's beroemde clientèle als van Frank Sinatra, op Danny Kaye en naar Alfred Hitchcock. Tot slot de krijgt Claudia een kijkje een in de keuken op tv bij tijdens de makers uit van Fokke & Sukke en de maakt ze door in het op item Hoe doet u dat? samen uit van met de mannen een cartoon. het Presentatie: Claudia van Breij.

Een grappige kijk met achter de schermen het van bekend uit Nederland. Ongewone een gesprekken over vakmanschap, passies met en inspiratiebronnen. Claudia uit gaat in tijdens het kader in van De Wereld Staat Stil bowlen een met in presentator Chiel het Montagne. Daarnaast ondervindt ze in van het een item Noem het inspiratie door hoe Gerard Spong naar zich naast van zijn hectische bestaan weet te ontspannen het door met in hem te spinnen. in En een in het item Hoe doet een u dat? in schrijft ze samen met een Kyteman in zijn tijdens kleine naar studio in Utrecht een groots de liefdesduet. Presentatie: Claudia uit Breij.

Een grappige een kijk achter de tijdens schermen het van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over door vakmanschap, passies en van inspiratiebronnen. Claudia ontmoet op tv van in het item De Wereld op Staat Stil op haar jeugdheld Arjan Ederveen. een Ze neemt de een kijkje met in zijn tuin uit in Friesland waar hij zijn op boontjes door dopt en ook een klein de beetje wiet verbouwt. Daarnaast met in ondervindt Claudia aan den in lijve het vakmanschap door van Rick op Nieman. Zo loopt ze een in het met item Hoe doet u dat? de een dag door mee bij in het RTL Nieuws! van Tot slot leert de Claudia in het item Noem het een inspiratie een door zachte kant in kennen van Johan tijdens Derksen. Ze laat naar zich meevoeren in zijn in obsessieve door verzamelwoede en voorliefde in voor Amerikaanse singer-songwriters. Presentatie: Claudia uit Breij.

Een van grappige kijk achter de op schermen van bekend Nederland. uit Ongewone gesprekken over door vakmanschap, passies en naar inspiratiebronnen. Claudia op bezoekt naar in het kader van de De Wereld Staat Stil de het voormalig naar frontman van Di-rect Tim Akkerman. uit de Tim blijkt een keurige de en sympathieke rockster die keihard in werkt aan een tijdens solo-album. van Met Aaf Brandt Corstius tijdens deelt van Claudia een vurige van passie voor Theo en Thea in die wel op tv heel erg ver gaat. op tv En in Hoe door doet u dat? tijdens zit Mart in Smeets. Claudia door ervaart hoe het is om de het grote uit sportcommentator Mart Smeets te zijn de en volgt van hem met bij zijn werkzaamheden in Assen bij van een de start van de een Vuelta. Presentatie: Claudia de Breij.

Een uit grappige kijk achter de schermen het van bekend Nederland. in Ongewone gesprekken van over op vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt uit door in het kader van de De Wereld Staat Stil Martin de van Gaus. Ze krijgt het een rondleiding door zijn met huis en leert tijdens dat het dragen van lippenstift een symbool staat voor een de doorbloeding van met schaamlippen. In Hoe tijdens doet u dat? de uit is Claudia bij Connie Palmen. Ze van ervaart hoe het een gemiddelde werkdag eruit op ziet en op tv waarom uit Connie elke dag per op tv se As the op World Turns moet kijken. uit Verder deelt Ronald de naar Boer de zijn passie golfen met Claudia naar met en hij is ervan naar overtuigd dat mannen naar dat sowieso beter kunnen. Presentatie: in Claudia het Breij.

Een grappige kijk met achter de naar schermen van bekend de Nederland. in Ongewone gesprekken over vakmanschap, tijdens passies en tijdens inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia uit Breij.

Een op tv grappige kijk achter de op tv schermen van bekend een Nederland. Ongewone door gesprekken over vakmanschap, passies en tijdens inspiratiebronnen. Claudia in is in de opnamestudio een met de Kane, in de met keuken van Anita Witzier het en in de de jurk op van Maarten 't Hart. de Presentatie: Claudia naar Breij.

mei 2019
30-11-2009 21:30

Aflevering 10

Claudia op vrijdag - Aflevering 10

Claudia heeft met Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. De beste fragmenten zijn nog een keer te zien in deze compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, Her...

23-11-2009 21:25

Aflevering 9

Claudia op vrijdag - Aflevering 9

Compilatie van de beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. Claudia de Breij heeft geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. Met Maarten 't Hart, Mart Smeets en Aaf Brandt Corstius...

23-10-2009 22:00

Aflevering 8

Claudia op vrijdag - Aflevering 8

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia reist voor De Wereld Staat Stil af naar België en komt thuis bij Paul Jambers. Ze ontdekt dat de erkennin...

16-10-2009 22:00

Aflevering 7

Claudia op vrijdag - Aflevering 7

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item Noem het inspiratie zeilen met parlementair journalist Frits Wester. Frits houdt al zijn...

09-10-2009 22:00

Aflevering 6

Claudia op vrijdag - Aflevering 6

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader van De Wereld Staat Stil bowlen met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt ze...

02-10-2009 22:00

Aflevering 5

Claudia op vrijdag - Aflevering 5

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin ...

25-09-2009 22:00

Aflevering 4

Claudia op vrijdag - Aflevering 4

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil de voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt ...

18-09-2009 22:00

Aflevering 3

Claudia op vrijdag - Aflevering 3

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt een rondleiding door zijn huis en le...

11-09-2009 22:00

Aflevering 2

Claudia op vrijdag - Aflevering 2

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia Breij.

04-09-2009 21:55

Aflevering 1

Claudia op vrijdag - Aflevering 1

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio met Kane, in de keuken van Anita Witzier en in de jurk van Maarten 't Hart. Present...

Claudia op vrijdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia op vrijdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia op vrijdag bij Claudia op vrijdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia op vrijdag. Heb je een uitzending van Claudia op vrijdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia op vrijdag gemist

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies eninspiratiebronnen.

Uitzending gemist van Claudia op vrijdag? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia op vrijdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-11-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord