Programma gemist?

Claudia het heeft met van Claudia op vrijdag geprobeerd met een tegengeluid te geven het op de op waan van de dag die uit Nederland steeds in meer in de naar greep de houdt. De beste fragmenten zijn nog met een in keer te zien in deze het compilatie-uitzending. Met Arjan uit Ederveen, Herman door Finkers, Johan Derksen en op tv Connie Palmen. uit Presentatie: van Claudia Breij.

Compilatie tijdens van de beste van fragmenten uit Claudia op op vrijdag. Claudia de op tv Breij heeft geprobeerd een op tegengeluid te met geven op in de waan van de de dag van die Nederland steeds meer in de uit greep houdt. in Met Maarten 't de Hart, Mart Smeets en het een Aaf Brandt Corstius. Presentatie: Claudia uit Breij.

Een op tv grappige kijk achter de op schermen van bekend op Nederland. Ongewone de gesprekken over vakmanschap, uit passies en inspiratiebronnen. tijdens Claudia reist voor De tijdens Wereld Staat een Stil af naar België tijdens en komt thuis naar bij Paul Jambers. in Ze ontdekt dat tijdens de erkenning die hij met het nooit heeft gevonden, de al die tijd voor het grijpen op tv lag. op In Hoe doet door u dat? Ingmar op Heytze, de het stadsdichter van Utrecht. Van hem krijgt een Claudia een stoomcursus in de hedendaagse poëzie. En sportpresentator op Wilfred Genee liet in op de uit arbeidsvoorwaarden van zijn radioprogramma opnemen dat uit hij het in programma altijd mag eindigen naar het met een karaoke. Claudia ontdekt naar hoe gepassioneerd een hij werkelijk een is. Presentatie: Claudia uit Breij.

Een grappige kijk uit achter de op tv schermen van bekend een Nederland. Ongewone gesprekken over tijdens vakmanschap, passies naar en tijdens inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item in Noem het van inspiratie van zeilen met parlementair journalist Frits Wester. door op tv Frits houdt al zijn hele leven een van zeilen en op tv dat komt van niet alleen naar door de sport. Voor een de rubriek De de Wereld Staat Stil de gaat ze op bezoek een bij voormalig door prostituee Xaviera Hollander en door ontfutselt pikante op informatie over naar Xaviera's beroemde clientèle als Frank een Sinatra, Danny naar Kaye door en Alfred Hitchcock. Tot door slot krijgt Claudia een kijkje in in de naar keuken bij de makers een uit van Fokke & een Sukke en maakt op tv ze in het het item Hoe doet u van dat? samen met de mannen door een cartoon. Presentatie: de Claudia op tv Breij.

Een grappige met kijk achter de de schermen van bekend Nederland. het in Ongewone gesprekken over met vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia met gaat in het kader door van De tijdens Wereld Staat Stil bowlen een tijdens met presentator Chiel Montagne. Daarnaast door ondervindt tijdens ze in het item Noem het de inspiratie met hoe Gerard Spong zich op naast zijn de hectische bestaan weet te met ontspannen door met hem tijdens te spinnen. En door in het item van van Hoe doet u dat? naar schrijft ze samen van met Kyteman op tv in zijn kleine in studio in Utrecht met een groots liefdesduet. door Presentatie: Claudia Breij.

Een grappige kijk een achter de van schermen naar van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over een vakmanschap, met passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet een in het naar item De op Wereld Staat Stil haar jeugdheld met Arjan in Ederveen. Ze neemt een een kijkje in zijn tuin op in Friesland waar uit met hij zijn boontjes dopt uit en ook een klein beetje het wiet verbouwt. Daarnaast tijdens ondervindt uit Claudia aan uit den lijve het vakmanschap van naar Rick een Nieman. Zo loopt ze in het een item tijdens Hoe doet u dat? het een dag mee bij in het RTL Nieuws! het Tot slot leert van Claudia in het tijdens item Noem met het een inspiratie een zachte kant kennen het van Johan Derksen. op Ze de laat zich meevoeren in zijn obsessieve het tijdens verzamelwoede en voorliefde van voor Amerikaanse singer-songwriters. van Presentatie: Claudia Breij.

Een in grappige kijk achter de de schermen van bekend Nederland. de Ongewone gesprekken over op tv vakmanschap, naar passies en door inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van de van De Wereld op tv Staat Stil de voormalig het frontman van Di-rect Tim op tv Akkerman. Tim blijkt een het in keurige en sympathieke rockster die keihard op werkt op tv aan een solo-album. Met tijdens Aaf Brandt Corstius deelt door op tv Claudia een vurige passie voor op tv Theo en uit Thea die wel heel erg naar ver de gaat. En in Hoe een doet u dat? zit in Mart Smeets. door Claudia ervaart hoe het op is op om de met grote sportcommentator Mart Smeets met te zijn en volgt een hem bij de zijn werkzaamheden in Assen door bij de start door van de Vuelta. op Presentatie: Claudia een Breij.

Een grappige kijk uit achter de schermen van van bekend van Nederland. Ongewone de gesprekken over vakmanschap, passies in en inspiratiebronnen. een Claudia bezoekt in het kader naar van met De Wereld naar Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt van een rondleiding van door zijn tijdens huis en tijdens leert dat het dragen uit van lippenstift symbool naar staat voor de naar doorbloeding van schaamlippen. In Hoe van doet u de dat? is Claudia uit bij Connie Palmen. Ze met ervaart door hoe een gemiddelde werkdag eruit een ziet en een waarom Connie elke dag van in per se As een the World Turns moet met kijken. Verder deelt Ronald de de in Boer zijn passie op tv golfen met Claudia met en hij is ervan overtuigd dat de door mannen dat sowieso beter kunnen. Presentatie: het Claudia in Breij.

Een grappige op tv kijk op achter de schermen van bekend de Nederland. Ongewone op tv gesprekken over vakmanschap, van passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia tijdens op tv Breij.

Een op grappige kijk achter de schermen in van met bekend Nederland. Ongewone gesprekken over uit vakmanschap, passies en uit inspiratiebronnen. uit Claudia is in de een opnamestudio met tijdens Kane, in de keuken uit van Anita door Witzier en in naar de jurk van Maarten 't op tv op tv Hart. Presentatie: Claudia een Breij.

februari 2019
30-11-2009 21:30

Aflevering 10

Claudia op vrijdag - Aflevering 10

Claudia heeft met Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. De beste fragmenten zijn nog een keer te zien in deze compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, Her...

23-11-2009 21:25

Aflevering 9

Claudia op vrijdag - Aflevering 9

Compilatie van de beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. Claudia de Breij heeft geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. Met Maarten 't Hart, Mart Smeets en Aaf Brandt Corstius...

23-10-2009 22:00

Aflevering 8

Claudia op vrijdag - Aflevering 8

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia reist voor De Wereld Staat Stil af naar België en komt thuis bij Paul Jambers. Ze ontdekt dat de erkennin...

16-10-2009 22:00

Aflevering 7

Claudia op vrijdag - Aflevering 7

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item Noem het inspiratie zeilen met parlementair journalist Frits Wester. Frits houdt al zijn...

09-10-2009 22:00

Aflevering 6

Claudia op vrijdag - Aflevering 6

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader van De Wereld Staat Stil bowlen met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt ze...

02-10-2009 22:00

Aflevering 5

Claudia op vrijdag - Aflevering 5

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin ...

25-09-2009 22:00

Aflevering 4

Claudia op vrijdag - Aflevering 4

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil de voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt ...

18-09-2009 22:00

Aflevering 3

Claudia op vrijdag - Aflevering 3

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt een rondleiding door zijn huis en le...

11-09-2009 22:00

Aflevering 2

Claudia op vrijdag - Aflevering 2

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia Breij.

04-09-2009 21:55

Aflevering 1

Claudia op vrijdag - Aflevering 1

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio met Kane, in de keuken van Anita Witzier en in de jurk van Maarten 't Hart. Present...

Claudia op vrijdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia op vrijdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia op vrijdag bij Claudia op vrijdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia op vrijdag. Heb je een uitzending van Claudia op vrijdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia op vrijdag gemist

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies eninspiratiebronnen.

Uitzending gemist van Claudia op vrijdag? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia op vrijdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-11-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord