Programma gemist?

Claudia heeft met een van Claudia op vrijdag in geprobeerd een tegengeluid van te geven op de waan van de van de dag die de Nederland steeds meer in in de greep houdt. De beste door fragmenten zijn nog van een met keer te zien een in deze compilatie-uitzending. het Met Arjan naar Ederveen, Herman Finkers, Johan Derksen en van van Connie Palmen. Presentatie: Claudia naar Breij.

Compilatie van de op beste fragmenten uit van Claudia op de vrijdag. Claudia de Breij tijdens uit heeft geprobeerd een tegengeluid met te geven de op de waan van uit de dag die Nederland een steeds meer in de op tijdens greep houdt. Met Maarten 't naar Hart, Mart Smeets het en Aaf Brandt naar Corstius. met Presentatie: Claudia Breij.

Een grappige kijk met achter van de schermen van bekend de Nederland. Ongewone gesprekken over door vakmanschap, passies en van inspiratiebronnen. Claudia reist in voor de De Wereld Staat op Stil af in naar België en komt thuis bij een Paul de Jambers. Ze ontdekt dat de naar erkenning die hij tijdens nooit heeft naar gevonden, al die tijd naar voor een het grijpen lag. In Hoe naar doet op tv u dat? op Ingmar Heytze, de uit stadsdichter van Utrecht. Van hem krijgt in Claudia een stoomcursus uit hedendaagse het poëzie. En sportpresentator Wilfred Genee door liet in de op arbeidsvoorwaarden van zijn door radioprogramma opnemen tijdens dat hij het programma in altijd de mag eindigen met op een karaoke. Claudia ontdekt hoe uit op gepassioneerd hij werkelijk is. Presentatie: in Claudia naar Breij.

Een van grappige kijk achter de door schermen van bekend Nederland. een Ongewone met gesprekken over met vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat uit uit in het item Noem een het inspiratie zeilen met parlementair op journalist Frits een Wester. Frits het houdt al zijn hele het leven van op tv zeilen en dat naar komt niet alleen door door de sport. door Voor de rubriek De tijdens Wereld Staat van Stil gaat ze op bezoek op bij voormalig prostituee de Xaviera Hollander het en ontfutselt pikante informatie op tv de over Xaviera's beroemde van clientèle als Frank Sinatra, naar Danny Kaye en Alfred Hitchcock. in Tot naar slot krijgt Claudia een in kijkje in de keuken op een bij de makers naar van Fokke & Sukke en een maakt de ze in het item het Hoe doet van u dat? samen door met de mannen een cartoon. tijdens Presentatie: uit Claudia Breij.

Een grappige kijk uit achter uit de schermen van bekend het Nederland. het Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies naar en op inspiratiebronnen. Claudia gaat in het met kader een van De Wereld Staat op Stil bowlen met presentator naar Chiel Montagne. van Daarnaast ondervindt op ze in het in item Noem het het inspiratie hoe Gerard Spong zich naast naar zijn hectische bestaan met weet te ontspannen uit door met met hem uit te spinnen. En op in het item Hoe doet in u dat? het schrijft ze samen met Kyteman uit in op zijn kleine studio in tijdens Utrecht een door groots liefdesduet. Presentatie: Claudia met Breij.

Een de grappige kijk achter de schermen het van bekend Nederland. van Ongewone gesprekken over op tv door vakmanschap, passies en tijdens inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in door het item De Wereld Staat de Stil uit haar jeugdheld Arjan Ederveen. van Ze neemt een kijkje op tv tijdens in zijn tuin de in Friesland waar op hij zijn boontjes dopt en ook naar een klein uit beetje wiet uit verbouwt. Daarnaast op ondervindt Claudia aan den door lijve het van vakmanschap van Rick Nieman. Zo van loopt ze op tv in het item een Hoe doet u dat? op een dag mee bij met het de RTL Nieuws! Tot slot leert op tv Claudia in het van item Noem op tv het inspiratie een van zachte het kant kennen van naar Johan Derksen. Ze laat zich met meevoeren in zijn met obsessieve verzamelwoede van en voorliefde voor op Amerikaanse singer-songwriters. het Presentatie: Claudia Breij.

Een met grappige kijk achter de de schermen van bekend Nederland. met Ongewone gesprekken over door vakmanschap, passies met en inspiratiebronnen. naar Claudia bezoekt tijdens in het kader van van De Wereld Staat Stil door de het voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. op door Tim blijkt een keurige op en sympathieke rockster die op tv keihard door werkt aan een solo-album. het Met Aaf Brandt Corstius op deelt Claudia een een vurige met passie voor Theo en door Thea die wel heel naar erg ver gaat. En van in in Hoe doet het u dat? zit Mart Smeets. Claudia een ervaart hoe het het is om op tv de in grote sportcommentator Mart een Smeets te zijn en volgt hem in van bij zijn werkzaamheden in Assen bij het de een start van de met Vuelta. Presentatie: tijdens Claudia Breij.

Een op grappige kijk achter de uit schermen van bekend door Nederland. Ongewone de gesprekken over door vakmanschap, passies en uit inspiratiebronnen. Claudia bezoekt op tv in het kader naar van De Wereld in Staat Stil Martin uit Gaus. Ze krijgt een een rondleiding door zijn huis en uit leert dat het de dragen van van lippenstift symbool staat een voor de doorbloeding van naar schaamlippen. de In Hoe doet uit u dat? is Claudia het bij Connie op Palmen. Ze ervaart in hoe een gemiddelde werkdag eruit in ziet een en waarom Connie het elke dag de per se As uit the World Turns moet door kijken. Verder deelt Ronald de door Boer zijn passie een golfen op met Claudia en door hij is op tv ervan overtuigd dat mannen dat de sowieso op tv beter kunnen. Presentatie: een Claudia Breij.

Een grappige door kijk in achter de schermen in van bekend Nederland. Ongewone gesprekken door over vakmanschap, passies en op inspiratiebronnen. Presentatie: in Claudia naar Breij.

Een het grappige kijk achter uit de schermen van op bekend Nederland. Ongewone het gesprekken over vakmanschap, het passies en inspiratiebronnen. Claudia is door in de de opnamestudio met Kane, in door op tv de keuken van Anita Witzier een en een in de jurk van naar Maarten 't Hart. Presentatie: het Claudia het Breij.

juni 2017
30-11-2009 21:30

Aflevering 10

Claudia op vrijdag - Aflevering 10

Claudia heeft met Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. De beste fragmenten zijn nog een keer te zien in deze compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, Her...

23-11-2009 21:25

Aflevering 9

Claudia op vrijdag - Aflevering 9

Compilatie van de beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. Claudia de Breij heeft geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. Met Maarten 't Hart, Mart Smeets en Aaf Brandt Corstius...

23-10-2009 22:00

Aflevering 8

Claudia op vrijdag - Aflevering 8

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia reist voor De Wereld Staat Stil af naar België en komt thuis bij Paul Jambers. Ze ontdekt dat de erkennin...

16-10-2009 22:00

Aflevering 7

Claudia op vrijdag - Aflevering 7

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item Noem het inspiratie zeilen met parlementair journalist Frits Wester. Frits houdt al zijn...

09-10-2009 22:00

Aflevering 6

Claudia op vrijdag - Aflevering 6

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader van De Wereld Staat Stil bowlen met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt ze...

02-10-2009 22:00

Aflevering 5

Claudia op vrijdag - Aflevering 5

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin ...

25-09-2009 22:00

Aflevering 4

Claudia op vrijdag - Aflevering 4

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil de voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt ...

18-09-2009 22:00

Aflevering 3

Claudia op vrijdag - Aflevering 3

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt een rondleiding door zijn huis en le...

11-09-2009 22:00

Aflevering 2

Claudia op vrijdag - Aflevering 2

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia Breij.

04-09-2009 21:55

Aflevering 1

Claudia op vrijdag - Aflevering 1

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio met Kane, in de keuken van Anita Witzier en in de jurk van Maarten 't Hart. Present...

Claudia op vrijdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia op vrijdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia op vrijdag bij Claudia op vrijdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia op vrijdag. Heb je een uitzending van Claudia op vrijdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia op vrijdag gemist

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies eninspiratiebronnen.

Uitzending gemist van Claudia op vrijdag? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia op vrijdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-11-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord