Programma gemist?

Claudia heeft met tijdens Claudia op uit vrijdag geprobeerd een het tegengeluid te geven het op de waan door van de door dag die Nederland de steeds meer in de greep de houdt. in De beste fragmenten de zijn nog een op tv keer te zien in deze in compilatie-uitzending. naar Met Arjan Ederveen, Herman de Finkers, Johan Derksen en met op tv Connie Palmen. Presentatie: Claudia het Breij.

Compilatie van de in tijdens beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. uit Claudia van de Breij heeft geprobeerd een tijdens tegengeluid te op geven op in de waan van de dag met die de Nederland steeds meer door in de greep houdt. Met de Maarten 't Hart, de Mart een Smeets en Aaf tijdens Brandt Corstius. een Presentatie: Claudia Breij.

Een op grappige kijk achter de met schermen van van bekend Nederland. tijdens Ongewone gesprekken over vakmanschap, een passies en inspiratiebronnen. Claudia reist door voor uit De Wereld Staat naar Stil af naar België op en van komt thuis bij Paul Jambers. Ze in door ontdekt dat de erkenning die tijdens hij nooit door heeft gevonden, al die tijd naar voor het grijpen in lag. In met Hoe doet u dat? met door Ingmar Heytze, de stadsdichter van tijdens Utrecht. door Van hem krijgt op tv Claudia een stoomcursus hedendaagse poëzie. het En sportpresentator tijdens Wilfred Genee door liet in de arbeidsvoorwaarden van uit zijn door radioprogramma opnemen dat naar hij het programma altijd mag door eindigen met op tv een karaoke. Claudia ontdekt tijdens hoe gepassioneerd hij werkelijk in is. Presentatie: op Claudia door Breij.

Een van grappige kijk achter de schermen het van bekend van Nederland. Ongewone gesprekken tijdens over op vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia door gaat in het item de Noem het tijdens inspiratie zeilen met in parlementair journalist Frits uit Wester. Frits houdt al een tijdens zijn hele leven van naar zeilen en een dat komt niet alleen uit door de sport. Voor naar de rubriek de De Wereld Staat door Stil gaat ze door op bezoek bij voormalig prostituee uit Xaviera Hollander en de ontfutselt pikante informatie op over Xaviera's naar beroemde clientèle als Frank met Sinatra, Danny Kaye in en Alfred Hitchcock. van Tot slot uit krijgt Claudia een kijkje uit in door de keuken bij een de makers op tv van Fokke & Sukke en maakt door ze op in het item op Hoe doet de u dat? samen een met de mannen in een cartoon. Presentatie: Claudia de Breij.

Een door grappige kijk achter de schermen van van van bekend Nederland. met Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies het en inspiratiebronnen. Claudia gaat een tijdens in het kader van De Wereld het Staat tijdens Stil bowlen met presentator met Chiel Montagne. het Daarnaast ondervindt ze in het in een item Noem het tijdens inspiratie hoe Gerard door Spong zich naast op zijn hectische bestaan weet het te ontspannen op door met hem te spinnen. de En in het door item naar Hoe doet u dat? schrijft ze door in samen met Kyteman in zijn een kleine studio op in Utrecht een in groots liefdesduet. Presentatie: in Claudia Breij.

Een grappige de kijk achter de het schermen van het bekend Nederland. Ongewone in gesprekken over vakmanschap, passies en in de inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in op het item naar De Wereld Staat Stil naar haar jeugdheld Arjan in Ederveen. Ze van neemt een kijkje in met zijn tuin in Friesland waar de van hij zijn boontjes dopt en ook tijdens een klein beetje van het wiet verbouwt. Daarnaast ondervindt Claudia het aan den met lijve het op vakmanschap van Rick het Nieman. Zo loopt ze in door het item Hoe in doet u met dat? een dag mee van bij op het RTL Nieuws! Tot op tv slot leert Claudia in met het item op Noem het door inspiratie een zachte kant op kennen van Johan op tv Derksen. Ze laat zich met meevoeren in de zijn obsessieve verzamelwoede en voorliefde door voor het Amerikaanse singer-songwriters. Presentatie: Claudia de Breij.

Een uit grappige kijk achter uit de schermen van bekend Nederland. de de Ongewone gesprekken over tijdens vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. op tv Claudia bezoekt op in het kader van het De Wereld uit Staat Stil de voormalig frontman van met Di-rect Tim een Akkerman. Tim op tv blijkt een keurige en sympathieke een rockster die keihard met door werkt aan een een solo-album. Met Aaf Brandt Corstius tijdens deelt uit Claudia een vurige een passie voor Theo en Thea die op tv wel door heel erg ver naar gaat. En in op Hoe doet u dat? op zit Mart met Smeets. Claudia de ervaart hoe het is naar om de grote tijdens sportcommentator Mart Smeets het te zijn naar en volgt hem bij zijn werkzaamheden op in Assen bij in de uit start van de van Vuelta. Presentatie: de Claudia Breij.

Een grappige door kijk op achter de schermen van op tv bekend Nederland. op tv Ongewone gesprekken over uit vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. door Claudia bezoekt in het kader tijdens van De van Wereld Staat Stil tijdens Martin Gaus. Ze een krijgt een rondleiding uit door zijn huis op tv en de leert dat het dragen van lippenstift naar symbool de staat voor tijdens de doorbloeding van schaamlippen. In van Hoe doet u in dat? is Claudia bij in Connie Palmen. op Ze ervaart hoe van een gemiddelde werkdag de eruit op tv ziet en waarom een Connie elke dag een per se As the op tv World Turns moet kijken. Verder op tv deelt Ronald de tijdens Boer zijn het passie golfen met Claudia met en hij is de van ervan overtuigd dat een mannen dat sowieso beter kunnen. van Presentatie: Claudia met Breij.

Een grappige kijk het de achter de schermen een van bekend Nederland. het Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en het inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia van van Breij.

Een uit grappige kijk achter de een schermen van bekend Nederland. het op tv Ongewone gesprekken over op tv vakmanschap, passies en op tv inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio van met de Kane, in de keuken op van van Anita Witzier en in op tv de jurk van de Maarten 't Hart. Presentatie: Claudia de het Breij.

februari 2020
30-11-2009 21:30

Aflevering 10

Claudia op vrijdag - Aflevering 10

Claudia heeft met Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. De beste fragmenten zijn nog een keer te zien in deze compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, Her...

23-11-2009 21:25

Aflevering 9

Claudia op vrijdag - Aflevering 9

Compilatie van de beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. Claudia de Breij heeft geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. Met Maarten 't Hart, Mart Smeets en Aaf Brandt Corstius...

23-10-2009 22:00

Aflevering 8

Claudia op vrijdag - Aflevering 8

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia reist voor De Wereld Staat Stil af naar België en komt thuis bij Paul Jambers. Ze ontdekt dat de erkennin...

16-10-2009 22:00

Aflevering 7

Claudia op vrijdag - Aflevering 7

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item Noem het inspiratie zeilen met parlementair journalist Frits Wester. Frits houdt al zijn...

09-10-2009 22:00

Aflevering 6

Claudia op vrijdag - Aflevering 6

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader van De Wereld Staat Stil bowlen met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt ze...

02-10-2009 22:00

Aflevering 5

Claudia op vrijdag - Aflevering 5

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin ...

25-09-2009 22:00

Aflevering 4

Claudia op vrijdag - Aflevering 4

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil de voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt ...

18-09-2009 22:00

Aflevering 3

Claudia op vrijdag - Aflevering 3

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt een rondleiding door zijn huis en le...

11-09-2009 22:00

Aflevering 2

Claudia op vrijdag - Aflevering 2

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia Breij.

04-09-2009 21:55

Aflevering 1

Claudia op vrijdag - Aflevering 1

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio met Kane, in de keuken van Anita Witzier en in de jurk van Maarten 't Hart. Present...

Claudia op vrijdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia op vrijdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia op vrijdag bij Claudia op vrijdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia op vrijdag. Heb je een uitzending van Claudia op vrijdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia op vrijdag gemist

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies eninspiratiebronnen.

Uitzending gemist van Claudia op vrijdag? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia op vrijdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-11-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!