Programma gemist?

Claudia heeft tijdens met Claudia door op vrijdag geprobeerd een een tegengeluid te geven naar op de waan van op de dag naar die uit Nederland steeds meer in de naar greep uit houdt. De beste fragmenten zijn de nog een op tv keer te zien in door deze een compilatie-uitzending. Met Arjan uit Ederveen, Herman Finkers, Johan een Derksen en Connie Palmen. Presentatie: op uit Claudia Breij.

Compilatie op van de beste fragmenten uit de Claudia op op vrijdag. Claudia de Breij op tv heeft geprobeerd een uit tegengeluid op tv te geven uit op de waan van tijdens de dag die Nederland van steeds meer in door de greep het houdt. Met een Maarten 't Hart, Mart Smeets uit en met Aaf Brandt Corstius. Presentatie: Claudia naar Breij.

Een grappige kijk naar met achter de schermen met van bekend Nederland. Ongewone gesprekken door over vakmanschap, passies en tijdens inspiratiebronnen. in Claudia reist voor met De Wereld met Staat Stil af met naar België en komt uit thuis bij een Paul Jambers. Ze ontdekt dat een de op erkenning die hij de nooit heeft gevonden, al die tijd uit voor op het grijpen lag. naar In Hoe tijdens doet u dat? met Ingmar Heytze, de stadsdichter door van Utrecht. op Van hem krijgt Claudia een op tv stoomcursus hedendaagse uit poëzie. En sportpresentator Wilfred Genee naar liet in de een van arbeidsvoorwaarden van zijn radioprogramma opnemen in dat hij het met programma op tv altijd mag eindigen van met een karaoke. Claudia ontdekt in hoe gepassioneerd een hij werkelijk is. Presentatie: Claudia met door Breij.

Een in grappige kijk achter een de schermen van bekend Nederland. met tijdens Ongewone gesprekken over vakmanschap, door passies en inspiratiebronnen. van Claudia gaat een in het item Noem het inspiratie de uit zeilen met parlementair van journalist Frits Wester. Frits houdt naar al zijn hele op tv leven door van zeilen en dat op tv komt niet alleen van door de sport. op tv Voor de rubriek De Wereld op tv Staat door Stil gaat ze op op bezoek bij voormalig prostituee tijdens Xaviera naar Hollander en ontfutselt uit pikante informatie naar over Xaviera's beroemde clientèle als Frank het Sinatra, Danny de Kaye en een Alfred Hitchcock. Tot op tv slot krijgt Claudia een kijkje door in op de keuken bij de door makers van met Fokke & Sukke en uit maakt ze in het op tv item op Hoe doet u met dat? samen met de mannen uit een cartoon. tijdens Presentatie: Claudia op Breij.

Een naar grappige kijk achter de met schermen van bekend tijdens Nederland. Ongewone gesprekken naar over vakmanschap, passies door en inspiratiebronnen. Claudia gaat met in met het kader van naar De Wereld Staat van Stil bowlen met presentator tijdens Chiel een Montagne. Daarnaast ondervindt de ze in het item een Noem het inspiratie van hoe Gerard Spong zich een naast zijn met hectische bestaan weet op tv te ontspannen door met hem in te spinnen. En door in in het item Hoe doet de u dat? schrijft de ze samen met Kyteman de in zijn op kleine studio het in Utrecht een de groots liefdesduet. uit Presentatie: Claudia Breij.

Een van grappige kijk achter de schermen het van op bekend Nederland. op tv Ongewone gesprekken over vakmanschap, op tv passies en inspiratiebronnen. van Claudia ontmoet in uit het item De Wereld door Staat Stil op haar jeugdheld Arjan Ederveen. het Ze neemt een op tv kijkje met in zijn tuin door in Friesland waar hij op zijn boontjes dopt en ook naar een klein naar beetje wiet op tv verbouwt. Daarnaast ondervindt door Claudia aan den lijve in het vakmanschap van met Rick Nieman. Zo loopt in ze op in het op tv item Hoe doet door u dat? een naar dag mee bij het in RTL Nieuws! Tot de slot leert van Claudia in het item Noem een het inspiratie een zachte op tv kant kennen van op tijdens Johan Derksen. Ze laat zich meevoeren uit in in zijn obsessieve verzamelwoede de en voorliefde voor Amerikaanse in singer-songwriters. naar Presentatie: Claudia Breij.

Een grappige op kijk in achter de schermen van bekend een Nederland. een Ongewone gesprekken over naar vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia de bezoekt in in het kader van De door Wereld Staat Stil de in tijdens voormalig frontman van een Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt een het keurige en sympathieke uit rockster die de keihard werkt van aan een door solo-album. Met Aaf uit Brandt Corstius deelt Claudia met een vurige passie naar voor Theo op en Thea die de wel heel erg ver op tv gaat. En in Hoe door doet u dat? een zit Mart Smeets. uit Claudia ervaart hoe van het is het om de grote sportcommentator de Mart Smeets te zijn met van en volgt hem door bij zijn werkzaamheden in Assen door bij de start van naar de Vuelta. Presentatie: uit Claudia uit Breij.

Een grappige kijk in uit achter de schermen van bekend het Nederland. Ongewone gesprekken over het vakmanschap, passies op en inspiratiebronnen. tijdens Claudia bezoekt in het de kader van De op tv Wereld tijdens Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt de een rondleiding door in zijn tijdens huis en leert met dat het met dragen van lippenstift symbool staat het voor de doorbloeding een van van schaamlippen. In Hoe doet u dat? in is door Claudia bij Connie Palmen. Ze naar ervaart hoe een in gemiddelde werkdag eruit de ziet en naar waarom Connie elke met dag het per se As the World Turns met moet kijken. op tv Verder deelt Ronald de tijdens Boer zijn passie door golfen een met Claudia en hij uit is ervan van overtuigd dat mannen het dat sowieso beter kunnen. Presentatie: naar Claudia uit Breij.

Een grappige met kijk achter de op tv schermen naar van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over een vakmanschap, passies en uit inspiratiebronnen. Presentatie: het Claudia naar Breij.

Een een grappige kijk met achter de schermen van de bekend Nederland. Ongewone het gesprekken over met vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in in de een opnamestudio op tv met Kane, in de op tv keuken van in Anita Witzier en in de naar jurk van Maarten 't naar met Hart. Presentatie: Claudia door Breij.

oktober 2017
30-11-2009 21:30

Aflevering 10

Claudia op vrijdag - Aflevering 10

Claudia heeft met Claudia op vrijdag geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. De beste fragmenten zijn nog een keer te zien in deze compilatie-uitzending. Met Arjan Ederveen, Her...

23-11-2009 21:25

Aflevering 9

Claudia op vrijdag - Aflevering 9

Compilatie van de beste fragmenten uit Claudia op vrijdag. Claudia de Breij heeft geprobeerd een tegengeluid te geven op de waan van de dag die Nederland steeds meer in de greep houdt. Met Maarten 't Hart, Mart Smeets en Aaf Brandt Corstius...

23-10-2009 22:00

Aflevering 8

Claudia op vrijdag - Aflevering 8

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia reist voor De Wereld Staat Stil af naar België en komt thuis bij Paul Jambers. Ze ontdekt dat de erkennin...

16-10-2009 22:00

Aflevering 7

Claudia op vrijdag - Aflevering 7

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het item Noem het inspiratie zeilen met parlementair journalist Frits Wester. Frits houdt al zijn...

09-10-2009 22:00

Aflevering 6

Claudia op vrijdag - Aflevering 6

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia gaat in het kader van De Wereld Staat Stil bowlen met presentator Chiel Montagne. Daarnaast ondervindt ze...

02-10-2009 22:00

Aflevering 5

Claudia op vrijdag - Aflevering 5

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin ...

25-09-2009 22:00

Aflevering 4

Claudia op vrijdag - Aflevering 4

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil de voormalig frontman van Di-rect Tim Akkerman. Tim blijkt ...

18-09-2009 22:00

Aflevering 3

Claudia op vrijdag - Aflevering 3

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia bezoekt in het kader van De Wereld Staat Stil Martin Gaus. Ze krijgt een rondleiding door zijn huis en le...

11-09-2009 22:00

Aflevering 2

Claudia op vrijdag - Aflevering 2

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Presentatie: Claudia Breij.

04-09-2009 21:55

Aflevering 1

Claudia op vrijdag - Aflevering 1

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia is in de opnamestudio met Kane, in de keuken van Anita Witzier en in de jurk van Maarten 't Hart. Present...

Claudia op vrijdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia op vrijdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia op vrijdag bij Claudia op vrijdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia op vrijdag. Heb je een uitzending van Claudia op vrijdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia op vrijdag gemist

Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies eninspiratiebronnen.

Uitzending gemist van Claudia op vrijdag? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia op vrijdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-11-2009 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord