Programma gemist?

Populaire de Nederlandse YouTubers worden een tijdens jaar op tv lang gevolgd. Ze hebben miljoenen op tv views en vele fans. met Het is goed op geld verdienen, maar het de prestatiedruk in is hoog van en je privéleven staat op het internet...Meer In de met virtuele het wereld van vloggers door zijn de bewoners van jong, knap, grappig op tv en succesvol. Of lijkt dat in maar door zo? Een groep populaire Nederlandse in in YouTubers worden een op jaar lang gevolgd. Ze op tv hebben bij elkaar meer op tv dan een miljoen van fans en zijn maandelijks op goed voor miljoenen een van views. Dat is op goed geld verdienen, maar naar daarvoor betalen ze het ook een prijs. Want tijdens de in prestratiedruk is hoog door en is het wel zo tof uit om je hele de priveleven op internet op tv te gooien. Het op een antwoord komt van van YouTube helden als The Cinemates, Bardo, tijdens tijdens Dus David, Vera en op tv Dionnetje.Minder

september 2020
25-06-2015 21:06

3Doc: Shinewereld

3Doc: Shinewereld - 3Doc: Shinewereld

Populaire Nederlandse YouTubers worden een jaar lang gevolgd. Ze hebben miljoenen views en vele fans. Het is goed geld verdienen, maar de prestatiedruk is hoog en je privéleven staat op internet...Meer In de virtuele wereld van vloggers zij...

3Doc: Shinewereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Shinewereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Shinewereld bij 3Doc: Shinewereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Shinewereld. Heb je een uitzending van 3Doc: Shinewereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Shinewereld gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Shinewereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Shinewereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Shinewereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Shinewereld? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Shinewereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-06-2015 om 21:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!