Programma gemist?

Populaire Nederlandse YouTubers uit worden een jaar door lang gevolgd. van Ze hebben miljoenen views uit door en vele fans. Het is goed in geld op tv verdienen, maar de prestatiedruk door is hoog en je door privéleven naar staat op internet...Meer In op de een virtuele wereld van vloggers op tv zijn de bewoners jong, knap, met grappig en succesvol. naar Of lijkt dat het maar het zo? Een groep tijdens populaire Nederlandse van YouTubers worden een jaar tijdens lang gevolgd. de Ze hebben bij elkaar meer met dan een miljoen op tv fans en zijn het maandelijks op goed voor miljoenen het views. Dat is goed de geld verdienen, maar daarvoor door betalen ze ook uit een prijs. Want de uit met prestratiedruk is hoog en is op tv het wel het zo tof om uit je hele het priveleven op internet te tijdens gooien. Het antwoord komt van van van YouTube helden als The het Cinemates, Bardo, Dus David, op tv Vera en op tv Dionnetje.Minder

juni 2020
25-06-2015 21:06

3Doc: Shinewereld

3Doc: Shinewereld - 3Doc: Shinewereld

Populaire Nederlandse YouTubers worden een jaar lang gevolgd. Ze hebben miljoenen views en vele fans. Het is goed geld verdienen, maar de prestatiedruk is hoog en je privéleven staat op internet...Meer In de virtuele wereld van vloggers zij...

3Doc: Shinewereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Shinewereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Shinewereld bij 3Doc: Shinewereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Shinewereld. Heb je een uitzending van 3Doc: Shinewereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Shinewereld gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Shinewereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Shinewereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Shinewereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Shinewereld? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Shinewereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-06-2015 om 21:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!