Programma gemist?

Populaire op Nederlandse YouTubers worden tijdens een jaar op lang gevolgd. Ze hebben miljoenen views naar uit en vele fans. Het van is goed tijdens geld verdienen, maar de prestatiedruk is een hoog en je naar privéleven staat op op internet...Meer In uit de virtuele wereld van in vloggers zijn op de een bewoners jong, knap, uit grappig en succesvol. Of lijkt op dat maar zo? Een het groep met populaire Nederlandse YouTubers worden naar een jaar op tv lang gevolgd. Ze hebben naar bij elkaar uit meer dan een van miljoen fans en zijn het maandelijks goed voor met miljoenen uit views. Dat is het goed geld verdienen, maar daarvoor naar betalen ze naar ook een prijs. Want uit de prestratiedruk uit is hoog en is het met wel zo het tof om je hele van priveleven op op internet van te gooien. Het antwoord van komt van YouTube helden naar als tijdens The Cinemates, Bardo, Dus David, Vera van en door Dionnetje.Minder

mei 2021
25-06-2015 21:06

3Doc: Shinewereld

3Doc: Shinewereld - 3Doc: Shinewereld

Populaire Nederlandse YouTubers worden een jaar lang gevolgd. Ze hebben miljoenen views en vele fans. Het is goed geld verdienen, maar de prestatiedruk is hoog en je privéleven staat op internet...Meer In de virtuele wereld van vloggers zij...

3Doc: Shinewereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Shinewereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Shinewereld bij 3Doc: Shinewereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Shinewereld. Heb je een uitzending van 3Doc: Shinewereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Shinewereld gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Shinewereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Shinewereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Shinewereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Shinewereld? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Shinewereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-06-2015 om 21:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!