Programma gemist?

Populaire Nederlandse YouTubers met met worden een jaar lang gevolgd. op tv Ze hebben miljoenen uit views op en vele fans. Het is op goed uit geld verdienen, maar de op prestatiedruk is hoog en het je privéleven staat op de internet...Meer In op de virtuele wereld naar van vloggers zijn de door bewoners jong, knap, door een grappig en succesvol. Of lijkt dat het maar zo? het Een groep populaire Nederlandse tijdens tijdens YouTubers worden een van jaar lang gevolgd. Ze hebben het bij elkaar tijdens meer dan een door miljoen fans en zijn maandelijks tijdens door goed voor miljoenen views. Dat uit is goed een geld verdienen, maar daarvoor een betalen ze ook in een prijs. Want door de prestratiedruk het is hoog en een is het in wel zo tof om naar je hele met priveleven op internet te gooien. naar Het antwoord komt van met naar YouTube helden als The een Cinemates, Bardo, Dus David, Vera van en naar Dionnetje.Minder

oktober 2019
25-06-2015 21:06

3Doc: Shinewereld

3Doc: Shinewereld - 3Doc: Shinewereld

Populaire Nederlandse YouTubers worden een jaar lang gevolgd. Ze hebben miljoenen views en vele fans. Het is goed geld verdienen, maar de prestatiedruk is hoog en je privéleven staat op internet...Meer In de virtuele wereld van vloggers zij...

3Doc: Shinewereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Shinewereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Shinewereld bij 3Doc: Shinewereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Shinewereld. Heb je een uitzending van 3Doc: Shinewereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Shinewereld gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Shinewereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Shinewereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Shinewereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Shinewereld? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Shinewereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-06-2015 om 21:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!