Programma gemist?

Populaire met Nederlandse YouTubers worden een tijdens jaar lang een gevolgd. Ze uit hebben miljoenen views het en vele fans. Het is met goed geld naar verdienen, maar de prestatiedruk is tijdens een hoog en je privéleven staat op naar op internet...Meer In de virtuele wereld van uit vloggers zijn de tijdens bewoners jong, het knap, grappig en succesvol. de Of lijkt dat op tv maar zo? naar Een op groep populaire Nederlandse in YouTubers worden een jaar lang gevolgd. het Ze hebben door bij elkaar meer tijdens dan een miljoen tijdens fans met en zijn maandelijks goed voor de miljoenen views. op tv Dat is goed geld van verdienen, maar op daarvoor betalen ze met ook een prijs. Want de op uit prestratiedruk is hoog en is het door op tv wel zo tof uit om je hele priveleven op internet uit te gooien. Het op antwoord komt van uit YouTube helden als het The Cinemates, Bardo, naar Dus het David, Vera en met Dionnetje.Minder

juli 2021
25-06-2015 21:06

3Doc: Shinewereld

3Doc: Shinewereld - 3Doc: Shinewereld

Populaire Nederlandse YouTubers worden een jaar lang gevolgd. Ze hebben miljoenen views en vele fans. Het is goed geld verdienen, maar de prestatiedruk is hoog en je privéleven staat op internet...Meer In de virtuele wereld van vloggers zij...

3Doc: Shinewereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Shinewereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Shinewereld bij 3Doc: Shinewereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Shinewereld. Heb je een uitzending van 3Doc: Shinewereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Shinewereld gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Shinewereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Shinewereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Shinewereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Shinewereld? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Shinewereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-06-2015 om 21:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!