Programma gemist?

Populaire Nederlandse YouTubers in worden tijdens een jaar lang gevolgd. Ze een hebben in miljoenen views en vele in fans. Het is goed met in geld verdienen, maar de de prestatiedruk is hoog op en je privéleven staat in op een internet...Meer In de virtuele wereld van met vloggers zijn de tijdens door bewoners jong, knap, grappig en op succesvol. Of door lijkt dat van maar zo? Een groep populaire in Nederlandse in YouTubers worden een jaar lang naar gevolgd. Ze uit hebben bij elkaar met meer dan een miljoen fans door en een zijn maandelijks goed voor miljoenen op views. Dat is naar goed geld verdienen, met maar daarvoor betalen door ze naar ook een prijs. op Want de prestratiedruk het is hoog en een is het wel zo tof met om je naar hele priveleven op tijdens internet op tv te gooien. Het antwoord komt van een het YouTube helden als op tv The Cinemates, Bardo, Dus David, Vera op van en Dionnetje.Minder

januari 2021
25-06-2015 21:06

3Doc: Shinewereld

3Doc: Shinewereld - 3Doc: Shinewereld

Populaire Nederlandse YouTubers worden een jaar lang gevolgd. Ze hebben miljoenen views en vele fans. Het is goed geld verdienen, maar de prestatiedruk is hoog en je privéleven staat op internet...Meer In de virtuele wereld van vloggers zij...

3Doc: Shinewereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Shinewereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Shinewereld bij 3Doc: Shinewereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Shinewereld. Heb je een uitzending van 3Doc: Shinewereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Shinewereld gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Shinewereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Shinewereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Shinewereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Shinewereld? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Shinewereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-06-2015 om 21:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!