Programma gemist?

Populaire met Nederlandse YouTubers uit worden een jaar op tv lang gevolgd. Ze hebben miljoenen met views van en vele fans. Het is goed een geld de verdienen, maar de de prestatiedruk is hoog naar en je van privéleven staat op internet...Meer In de uit virtuele uit wereld van tijdens vloggers zijn de bewoners jong, knap, op tv grappig en het succesvol. Of uit lijkt dat maar zo? tijdens Een door groep populaire Nederlandse een YouTubers worden een jaar met lang gevolgd. op tv Ze hebben bij elkaar meer in dan een miljoen fans op tv in en zijn maandelijks goed de voor miljoenen views. Dat is een goed geld in verdienen, maar daarvoor tijdens betalen ze tijdens ook een prijs. Want de de door prestratiedruk is hoog en is het met van wel zo tof om je van hele priveleven op internet tijdens te gooien. Het door antwoord komt van tijdens YouTube helden als door The Cinemates, het Bardo, Dus op tv David, Vera en een Dionnetje.Minder

februari 2020
25-06-2015 21:06

3Doc: Shinewereld

3Doc: Shinewereld - 3Doc: Shinewereld

Populaire Nederlandse YouTubers worden een jaar lang gevolgd. Ze hebben miljoenen views en vele fans. Het is goed geld verdienen, maar de prestatiedruk is hoog en je privéleven staat op internet...Meer In de virtuele wereld van vloggers zij...

3Doc: Shinewereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Shinewereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Shinewereld bij 3Doc: Shinewereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Shinewereld. Heb je een uitzending van 3Doc: Shinewereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Shinewereld gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Shinewereld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Shinewereld, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Shinewereld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Shinewereld? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Shinewereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-06-2015 om 21:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!