Programma gemist?

Rechtstreeks van verslag van op tv Veteranendag, in de binnenstad van van Den Haag. Op op de laatste zaterdag van in juni worden door de inmiddels meer dan door van 111.000 veteranen geëerd die uit zich, vanaf de in Tweede Wereldoorlog tot en op tv met de op missie in Mali, hebben ingezet tijdens voor uit vrede. Dat een gebeurt met het Nationaal Defilé op tv rond de het Hofvijver, waarbij ruim 4000 veteranen op en militairen voorbij tijdens marcheren met met in hun kielzog historische de op en moderne legervoertuigen. Ook is tijdens er een vliegshow. Militair in historicus de Christ Klep verzorgt het commentaar de bij in de programma-onderdelen. Presentator Astrid Kersseboom het praat onder het anderen met met luitenant-generaal buiten met dienst Mart de Kruif. Samen blikken van ze terug, maar door ook vooruit: in naar de het Invictus Games, op het internationale sportevenement naar voor militairen die in met diensttijd gewond zijn uit geraakt.

Liveverslag van het onder andere het op tv Nationaal Defilé op in de binnenstad door van Den Haag, de daarop door uit volgende parade van door legervoertuigen en de vliegshow. Militair naar historicus Christ Klep uit verzorgt het een commentaar.

Nederland met eert zijn meer met dan 115.000 veteranen. tijdens Rechtstreeks verslag van het het Nationaal tijdens Defilé in de binnenstad van op Den Haag waar van ruim 5000 op tv veteranen aan op tv deelnemen. Op de laatste zaterdag van een juni eert tijdens Nederland van zijn meer dan 115.000 in veteranen tijdens tijdens de Nederlandse Veteranendag. van Rechtstreeks verslag van het Nationaal van Defilé op in de binnenstad de van Den Haag waar ruim 5000 op veteranen aan deelnemen. uit Te gast op zijn militair uit historicus Christ Klep en van Veteranenombudsman Reinier van Zutphen. op Klep door verzorgt het commentaar op bij het defilé. Presentator Astrid van Kersseboom spreekt uit met Van Zutphen op tv over de problemen die een veteranen de kunnen ervaren na hun missie. tijdens Verder op tv wordt aandacht besteed een aan de opening van van de op tv dag in de Ridderzaal, waarbij onder het anderen Koning Willem-Alexander met de en minister-president Rutte aanwezig naar zijn, en aan de naar medaille-uitreiking op het het Binnenhof.

januari 2021
29-06-2019 11:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Rechtstreeks verslag van Veteranendag, in de binnenstad van Den Haag. Op de laatste zaterdag van juni worden de inmiddels meer dan 111.000 veteranen geëerd die zich, vanaf de Tweede Wereldoorlog tot en met de missie in Mali, hebben ingezet ...

30-06-2018 12:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Liveverslag van onder andere het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag, de daarop volgende parade van legervoertuigen en de vliegshow. Militair historicus Christ Klep verzorgt het commentaar.

24-06-2017 12:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Nederland eert zijn meer dan 115.000 veteranen. Rechtstreeks verslag van het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag waar ruim 5000 veteranen aan deelnemen. Op de laatste zaterdag van juni eert Nederland zijn meer dan 115.000 veteran...

NOS Veteranendag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Veteranendag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Veteranendag bij NOS Veteranendag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Veteranendag. Heb je een uitzending van NOS Veteranendag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Veteranendag gemist

Uitzending gemist van NOS Veteranendag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Veteranendag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Veteranendag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Veteranendag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Veteranendag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!