Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van een een Veteranendag, in de binnenstad uit van Den de Haag. Op de laatste door zaterdag van juni worden met de inmiddels meer de dan door 111.000 veteranen geëerd die zich, vanaf uit in de Tweede Wereldoorlog tot en met van de missie tijdens in Mali, in hebben ingezet voor door vrede. Dat van gebeurt met het door Nationaal Defilé rond de het Hofvijver, waarbij ruim 4000 veteranen het en militairen voorbij in marcheren met in door uit hun kielzog historische het en moderne legervoertuigen. het Ook is er een vliegshow. uit Militair de historicus Christ Klep tijdens verzorgt het commentaar bij op de programma-onderdelen. Presentator Astrid op Kersseboom een praat onder anderen met luitenant-generaal op tv buiten dienst de Mart de Kruif. Samen blikken de ze terug, maar met ook vooruit: van naar de met Invictus Games, het internationale van sportevenement een voor militairen die in in diensttijd gewond van zijn geraakt.

Liveverslag op van onder andere het op tv Nationaal Defilé met in de op tv binnenstad van Den Haag, uit de daarop volgende een parade van door legervoertuigen en de vliegshow. Militair historicus het Christ Klep in verzorgt het van commentaar.

Nederland het eert zijn meer dan het 115.000 een veteranen. Rechtstreeks verslag de van het Nationaal Defilé in de van binnenstad in van Den Haag op waar ruim 5000 in veteranen aan deelnemen. de Op de laatste tijdens zaterdag van juni eert Nederland een op tv zijn meer dan tijdens 115.000 veteranen tijdens de Nederlandse Veteranendag. uit Rechtstreeks verslag met van het Nationaal Defilé uit in het de binnenstad naar van Den Haag waar ruim 5000 tijdens veteranen naar aan deelnemen. Te gast zijn in militair tijdens historicus Christ van Klep en Veteranenombudsman Reinier van tijdens Zutphen. Klep op tv verzorgt het commentaar bij het uit defilé. Presentator de Astrid Kersseboom in spreekt met in Van Zutphen over de de problemen die veteranen kunnen ervaren met met na hun missie. Verder wordt aandacht tijdens uit besteed aan de opening van een de dag in op de door Ridderzaal, waarbij onder anderen een Koning Willem-Alexander en minister-president in Rutte de aanwezig zijn, en tijdens aan de medaille-uitreiking op het met Binnenhof.

oktober 2019
29-06-2019 11:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Rechtstreeks verslag van Veteranendag, in de binnenstad van Den Haag. Op de laatste zaterdag van juni worden de inmiddels meer dan 111.000 veteranen geëerd die zich, vanaf de Tweede Wereldoorlog tot en met de missie in Mali, hebben ingezet ...

30-06-2018 12:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Liveverslag van onder andere het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag, de daarop volgende parade van legervoertuigen en de vliegshow. Militair historicus Christ Klep verzorgt het commentaar.

24-06-2017 12:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Nederland eert zijn meer dan 115.000 veteranen. Rechtstreeks verslag van het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag waar ruim 5000 veteranen aan deelnemen. Op de laatste zaterdag van juni eert Nederland zijn meer dan 115.000 veteran...

NOS Veteranendag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Veteranendag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Veteranendag bij NOS Veteranendag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Veteranendag. Heb je een uitzending van NOS Veteranendag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Veteranendag gemist

Uitzending gemist van NOS Veteranendag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Veteranendag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Veteranendag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Veteranendag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Veteranendag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!