Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van op tv Veteranendag, in in de van binnenstad van Den op tv Haag. Op de een laatste zaterdag van juni door worden de tijdens inmiddels meer dan 111.000 veteranen geëerd tijdens de die zich, vanaf de Tweede Wereldoorlog naar tot en door met de de missie in een Mali, hebben ingezet voor vrede. tijdens Dat gebeurt met het de Nationaal op Defilé rond de Hofvijver, op tv waarbij ruim 4000 veteranen uit van en militairen voorbij marcheren met in van hun kielzog in historische door en moderne legervoertuigen. Ook is er uit een vliegshow. Militair de historicus een Christ Klep verzorgt op het commentaar bij de programma-onderdelen. de Presentator Astrid Kersseboom de praat onder op tv anderen met luitenant-generaal uit buiten dienst Mart de een Kruif. Samen een blikken ze door terug, maar ook vooruit: op tv naar de van Invictus Games, het internationale sportevenement op tv voor door militairen die in naar diensttijd gewond zijn het geraakt.

Liveverslag van met onder andere tijdens het Nationaal Defilé van in de binnenstad van van Den van Haag, de daarop volgende met parade van legervoertuigen naar en de van vliegshow. Militair historicus op Christ Klep verzorgt het in commentaar.

Nederland eert door zijn uit meer dan 115.000 veteranen. Rechtstreeks verslag in van het op tv Nationaal Defilé op in de van binnenstad van Den Haag naar waar ruim 5000 veteranen aan op deelnemen. Op uit de laatste zaterdag van een naar juni eert Nederland zijn meer dan door naar 115.000 veteranen tijdens de Nederlandse de Veteranendag. Rechtstreeks in verslag van tijdens het Nationaal Defilé in de uit binnenstad op van Den Haag waar ruim een 5000 veteranen aan deelnemen. van Te gast naar zijn militair historicus naar Christ Klep en uit Veteranenombudsman naar Reinier van Zutphen. Klep verzorgt het een commentaar bij het naar defilé. Presentator op Astrid Kersseboom spreekt met naar Van uit Zutphen over de problemen die tijdens naar veteranen kunnen ervaren op tv na hun missie. Verder wordt op aandacht besteed aan de uit opening een van de dag in de van Ridderzaal, waarbij van onder anderen Koning op tv Willem-Alexander en van minister-president Rutte aanwezig zijn, op tv en het aan de medaille-uitreiking op het een Binnenhof.

april 2021
29-06-2019 11:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Rechtstreeks verslag van Veteranendag, in de binnenstad van Den Haag. Op de laatste zaterdag van juni worden de inmiddels meer dan 111.000 veteranen geëerd die zich, vanaf de Tweede Wereldoorlog tot en met de missie in Mali, hebben ingezet ...

30-06-2018 12:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Liveverslag van onder andere het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag, de daarop volgende parade van legervoertuigen en de vliegshow. Militair historicus Christ Klep verzorgt het commentaar.

24-06-2017 12:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Nederland eert zijn meer dan 115.000 veteranen. Rechtstreeks verslag van het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag waar ruim 5000 veteranen aan deelnemen. Op de laatste zaterdag van juni eert Nederland zijn meer dan 115.000 veteran...

NOS Veteranendag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Veteranendag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Veteranendag bij NOS Veteranendag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Veteranendag. Heb je een uitzending van NOS Veteranendag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Veteranendag gemist

Uitzending gemist van NOS Veteranendag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Veteranendag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Veteranendag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Veteranendag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Veteranendag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!