Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van tijdens de Veteranendag, in de een binnenstad van Den op Haag. Op de tijdens laatste zaterdag van juni worden de tijdens inmiddels op meer dan van 111.000 veteranen geëerd door die zich, vanaf de Tweede een Wereldoorlog tot en door met de uit missie in Mali, met hebben ingezet voor vrede. op Dat gebeurt met het in Nationaal Defilé uit rond de met Hofvijver, waarbij ruim 4000 veteranen uit en tijdens militairen voorbij in marcheren met in hun op tv kielzog historische het en moderne legervoertuigen. Ook uit is er een vliegshow. de Militair historicus Christ op tv Klep de verzorgt het commentaar bij de programma-onderdelen. uit Presentator Astrid tijdens Kersseboom praat onder uit anderen met luitenant-generaal buiten naar dienst Mart een de Kruif. Samen blikken de ze terug, de maar ook vooruit: tijdens naar de Invictus de Games, het internationale sportevenement uit voor militairen die de in diensttijd tijdens gewond zijn de geraakt.

Liveverslag van het onder andere de het Nationaal Defilé in uit de binnenstad van Den uit Haag, met de daarop volgende parade van tijdens uit legervoertuigen en de vliegshow. Militair met historicus Christ Klep door verzorgt het van commentaar.

Nederland door eert zijn meer dan 115.000 een veteranen. Rechtstreeks verslag uit van het Nationaal een Defilé een in de binnenstad van van Den op Haag waar ruim tijdens 5000 veteranen aan uit deelnemen. Op de laatste zaterdag van tijdens het juni eert Nederland zijn meer dan op in 115.000 veteranen tijdens de Nederlandse Veteranendag. in naar Rechtstreeks verslag van het het Nationaal Defilé in de naar binnenstad een van Den Haag naar waar ruim 5000 veteranen aan deelnemen. tijdens Te gast de zijn militair historicus Christ op tv Klep en Veteranenombudsman de Reinier van uit Zutphen. op tv Klep verzorgt het commentaar bij een het defilé. Presentator Astrid de uit Kersseboom spreekt met een Van Zutphen over door de problemen die veteranen uit kunnen ervaren na hun de missie. Verder wordt aandacht met door besteed aan de van opening van de dag in van de Ridderzaal, door waarbij onder anderen Koning Willem-Alexander een en minister-president Rutte het aanwezig zijn, en op aan de uit medaille-uitreiking op het het Binnenhof.

september 2020
29-06-2019 11:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Rechtstreeks verslag van Veteranendag, in de binnenstad van Den Haag. Op de laatste zaterdag van juni worden de inmiddels meer dan 111.000 veteranen geëerd die zich, vanaf de Tweede Wereldoorlog tot en met de missie in Mali, hebben ingezet ...

30-06-2018 12:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Liveverslag van onder andere het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag, de daarop volgende parade van legervoertuigen en de vliegshow. Militair historicus Christ Klep verzorgt het commentaar.

24-06-2017 12:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Nederland eert zijn meer dan 115.000 veteranen. Rechtstreeks verslag van het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag waar ruim 5000 veteranen aan deelnemen. Op de laatste zaterdag van juni eert Nederland zijn meer dan 115.000 veteran...

NOS Veteranendag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Veteranendag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Veteranendag bij NOS Veteranendag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Veteranendag. Heb je een uitzending van NOS Veteranendag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Veteranendag gemist

Uitzending gemist van NOS Veteranendag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Veteranendag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Veteranendag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Veteranendag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Veteranendag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!