Programma gemist?

Rechtstreeks verslag naar van Veteranendag, in de door binnenstad van in Den Haag. een Op de laatste zaterdag het van met juni worden de inmiddels meer dan in een 111.000 veteranen geëerd die de zich, vanaf door de Tweede Wereldoorlog tot het en met van de missie in Mali, hebben een ingezet voor vrede. Dat van gebeurt met door het de Nationaal Defilé rond tijdens de Hofvijver, waarbij ruim 4000 veteranen het en militairen een voorbij marcheren door met in hun het kielzog historische en moderne legervoertuigen. naar Ook is op er een vliegshow. Militair naar historicus Christ Klep uit verzorgt in het commentaar tijdens bij de programma-onderdelen. Presentator Astrid door Kersseboom praat onder anderen tijdens met luitenant-generaal met buiten dienst Mart de door van Kruif. Samen blikken ze terug, maar tijdens ook vooruit: naar in op de Invictus Games, een het internationale sportevenement voor militairen in die naar in diensttijd gewond zijn het geraakt.

Liveverslag van onder door het andere het Nationaal Defilé van in de het binnenstad van Den Haag, de daarop het met volgende parade van legervoertuigen en in de vliegshow. Militair uit historicus met Christ Klep verzorgt het in commentaar.

Nederland een eert zijn op tv meer dan 115.000 veteranen. Rechtstreeks met verslag uit van het Nationaal Defilé door in de binnenstad van Den de Haag waar ruim van tijdens 5000 veteranen aan deelnemen. Op de het het laatste zaterdag van door juni eert Nederland zijn meer op dan 115.000 veteranen tijdens met de uit Nederlandse Veteranendag. tijdens Rechtstreeks verslag van het Nationaal Defilé met in de met binnenstad van door Den Haag waar op ruim 5000 veteranen aan deelnemen. door Te gast zijn een door militair historicus Christ Klep naar en Veteranenombudsman Reinier van Zutphen. op tv Klep verzorgt met het commentaar bij het met defilé. Presentator van Astrid naar Kersseboom spreekt met Van Zutphen met over de problemen naar die de veteranen kunnen ervaren op na hun missie. Verder de wordt aandacht besteed aan een de opening van een de dag in op tv de Ridderzaal, waarbij onder het anderen uit Koning Willem-Alexander en minister-president Rutte tijdens aanwezig zijn, en op tv aan tijdens de medaille-uitreiking met op het Binnenhof.

augustus 2021
29-06-2019 11:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Rechtstreeks verslag van Veteranendag, in de binnenstad van Den Haag. Op de laatste zaterdag van juni worden de inmiddels meer dan 111.000 veteranen geëerd die zich, vanaf de Tweede Wereldoorlog tot en met de missie in Mali, hebben ingezet ...

30-06-2018 12:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Liveverslag van onder andere het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag, de daarop volgende parade van legervoertuigen en de vliegshow. Militair historicus Christ Klep verzorgt het commentaar.

24-06-2017 12:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Nederland eert zijn meer dan 115.000 veteranen. Rechtstreeks verslag van het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag waar ruim 5000 veteranen aan deelnemen. Op de laatste zaterdag van juni eert Nederland zijn meer dan 115.000 veteran...

NOS Veteranendag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Veteranendag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Veteranendag bij NOS Veteranendag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Veteranendag. Heb je een uitzending van NOS Veteranendag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Veteranendag gemist

Uitzending gemist van NOS Veteranendag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Veteranendag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Veteranendag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Veteranendag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Veteranendag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!