Programma gemist?

Rechtstreeks verslag op tv van door Veteranendag, in de binnenstad uit van Den Haag. Op op tv de laatste zaterdag van op tv juni worden de naar inmiddels meer op dan 111.000 veteranen de geëerd die door zich, vanaf de Tweede tijdens Wereldoorlog tot van en met de missie op in Mali, hebben uit ingezet voor op tv vrede. Dat het gebeurt met het Nationaal op Defilé rond de Hofvijver, waarbij met ruim 4000 uit veteranen en militairen voorbij in een marcheren met in in hun kielzog historische en moderne van legervoertuigen. Ook is in er een vliegshow. met Militair historicus Christ met Klep verzorgt het het commentaar bij door de programma-onderdelen. Presentator Astrid tijdens Kersseboom praat onder tijdens anderen met luitenant-generaal een buiten dienst Mart de op tv Kruif. Samen blikken op ze terug, van maar op ook vooruit: naar de door Invictus Games, het het internationale sportevenement voor door militairen die in tijdens diensttijd gewond zijn met geraakt.

Liveverslag op van onder andere in het Nationaal op Defilé in de binnenstad van op tv Den Haag, de daarop uit volgende parade op tv van legervoertuigen en de uit vliegshow. door Militair historicus op tv Christ Klep verzorgt het uit commentaar.

Nederland naar eert zijn meer in dan 115.000 door veteranen. Rechtstreeks verslag op van het Nationaal Defilé met in de binnenstad van Den door Haag waar een ruim 5000 op tv veteranen aan deelnemen. Op uit de laatste zaterdag van tijdens juni eert door Nederland naar zijn meer dan 115.000 veteranen tijdens van de Nederlandse door Veteranendag. Rechtstreeks verslag tijdens van het Nationaal uit Defilé in de de binnenstad van Den tijdens Haag waar ruim in 5000 veteranen aan deelnemen. tijdens Te gast op tv zijn militair historicus Christ met Klep en Veteranenombudsman door een Reinier van Zutphen. Klep verzorgt het op tv in commentaar bij het defilé. op tv Presentator Astrid Kersseboom spreekt met in Van Zutphen in over de problemen die naar veteranen met kunnen ervaren na hun missie. het tijdens Verder wordt aandacht besteed aan op tv de uit opening van de dag in in de het Ridderzaal, waarbij onder anderen Koning Willem-Alexander een en op minister-president Rutte naar aanwezig zijn, en op aan de medaille-uitreiking op met het Binnenhof.

mei 2020
29-06-2019 11:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Rechtstreeks verslag van Veteranendag, in de binnenstad van Den Haag. Op de laatste zaterdag van juni worden de inmiddels meer dan 111.000 veteranen geëerd die zich, vanaf de Tweede Wereldoorlog tot en met de missie in Mali, hebben ingezet ...

30-06-2018 12:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Liveverslag van onder andere het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag, de daarop volgende parade van legervoertuigen en de vliegshow. Militair historicus Christ Klep verzorgt het commentaar.

24-06-2017 12:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Nederland eert zijn meer dan 115.000 veteranen. Rechtstreeks verslag van het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag waar ruim 5000 veteranen aan deelnemen. Op de laatste zaterdag van juni eert Nederland zijn meer dan 115.000 veteran...

NOS Veteranendag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Veteranendag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Veteranendag bij NOS Veteranendag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Veteranendag. Heb je een uitzending van NOS Veteranendag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Veteranendag gemist

Uitzending gemist van NOS Veteranendag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Veteranendag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Veteranendag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Veteranendag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Veteranendag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!