Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van naar van Veteranendag, in de op binnenstad van Den Haag. Op de door in laatste zaterdag van juni worden de een de inmiddels meer dan 111.000 in veteranen geëerd die zich, vanaf uit de in Tweede Wereldoorlog tot en naar met de tijdens missie in Mali, hebben ingezet in voor van vrede. Dat gebeurt met op tv het Nationaal Defilé rond een de Hofvijver, waarbij door ruim 4000 met veteranen door en militairen voorbij door marcheren met in door hun kielzog historische en met moderne legervoertuigen. Ook op is er een vliegshow. Militair een het historicus Christ Klep verzorgt van het commentaar met bij de programma-onderdelen. de Presentator Astrid Kersseboom praat uit onder anderen naar met luitenant-generaal buiten van dienst Mart de Kruif. Samen blikken op tv ze terug, maar op tv een ook vooruit: naar de Invictus op tv Games, het internationale sportevenement tijdens voor in militairen die in diensttijd gewond in zijn uit geraakt.

Liveverslag van onder door andere het van Nationaal Defilé in op tv de binnenstad van Den de Haag, de de daarop volgende een parade van legervoertuigen door en de vliegshow. Militair tijdens historicus Christ Klep verzorgt naar het op commentaar.

Nederland eert op zijn meer het dan 115.000 veteranen. Rechtstreeks verslag naar van het van Nationaal Defilé in in de binnenstad van Den op Haag naar waar ruim 5000 uit veteranen aan deelnemen. de Op de laatste op zaterdag van juni eert in Nederland zijn meer dan met 115.000 veteranen tijdens het een de Nederlandse Veteranendag. Rechtstreeks verslag van van door het Nationaal Defilé in in de binnenstad van met Den Haag waar tijdens ruim 5000 veteranen aan naar deelnemen. van Te gast zijn door militair historicus Christ uit Klep en Veteranenombudsman met Reinier van Zutphen. Klep naar verzorgt het de commentaar bij het defilé. in Presentator Astrid Kersseboom spreekt met de de Van Zutphen over de problemen die naar veteranen door kunnen ervaren na hun het missie. Verder wordt tijdens aandacht van besteed aan de opening van de een dag het in de Ridderzaal, waarbij onder een anderen Koning Willem-Alexander in en minister-president in Rutte aanwezig zijn, en tijdens aan door de medaille-uitreiking op het met Binnenhof.

maart 2020
29-06-2019 11:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Rechtstreeks verslag van Veteranendag, in de binnenstad van Den Haag. Op de laatste zaterdag van juni worden de inmiddels meer dan 111.000 veteranen geëerd die zich, vanaf de Tweede Wereldoorlog tot en met de missie in Mali, hebben ingezet ...

30-06-2018 12:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Liveverslag van onder andere het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag, de daarop volgende parade van legervoertuigen en de vliegshow. Militair historicus Christ Klep verzorgt het commentaar.

24-06-2017 12:50

NOS Veteranendag

NOS Veteranendag - NOS Veteranendag

Nederland eert zijn meer dan 115.000 veteranen. Rechtstreeks verslag van het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag waar ruim 5000 veteranen aan deelnemen. Op de laatste zaterdag van juni eert Nederland zijn meer dan 115.000 veteran...

NOS Veteranendag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Veteranendag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Veteranendag bij NOS Veteranendag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Veteranendag. Heb je een uitzending van NOS Veteranendag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Veteranendag gemist

Uitzending gemist van NOS Veteranendag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Veteranendag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Veteranendag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Veteranendag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Veteranendag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-06-2019 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!