Programma gemist?

Patrick naar Martens doet verslag op tv van de Mega met Blubber Power Race. Hij ontdekt met samen met de tijdens kinderen alle spectaculaire naar attracties en op gaat met hen de naar uitgading aan het op tv parcours zo snel in mogelijk af de te in leggen.

november 2021
27-06-2015 15:46

Afl. 1

Mega Blubber Power Race - Afl. 1

Patrick Martens doet verslag van de Mega Blubber Power Race. Hij ontdekt samen met de kinderen alle spectaculaire attracties en gaat met hen de uitgading aan het parcours zo snel mogelijk af te leggen.

Mega Blubber Power Race gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mega Blubber Power Race de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mega Blubber Power Race bij Mega Blubber Power Race liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mega Blubber Power Race. Heb je een uitzending van Mega Blubber Power Race gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mega Blubber Power Race gemist

Patrick Martens doet verslag van de Mega Blubber Power Race. Hij ontdekt samen met de kinderen alle spectaculaire attracties zoals `De Mega Stormbaan´, `De Grot der 1000 Schatten´ en niet te vergeten `Harry de Hengst´ en gaat met hen de uitgading aan het parcours zo snel mogelijk af te leggen.

Uitzending gemist van Mega Blubber Power Race? Hier kun je alle uitzendingen van Mega Blubber Power Race kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-06-2015 om 15:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!