Programma gemist?

Documentaire in met de reeks Teledoc een met het het unieke inside-verhaal van het wielerploeg Argos-Shimano die een wil bewijzen dat je ook met zonder doping kunt in winnen. Dit een is een film van een Dirk Jan in Roeleven.Meer Het in unieke inside-verhaal van een wielerploeg het het die wil bewijzen het dat je ook tijdens zonder doping kunt winnen. naar In de tijdens honderdste editie van de Tour de uit France zint het met het jonge Nederlandse team van Argos-Shimano op op revanche met op de oude garde een die door jarenlang naar dopinggebruik op het wielrennen heeft verziekt. een Dicht op de huid, uit in cinema vérité stijl, op tv in volgt de film van Dirk het Jan Roeleven het de jonge naar team. We zijn het er bij in de hotelkamers, door als op tv de renners gemasseerd op worden en in de teambus. met We zijn van er bij als sprinttalent in Marcel Kittel zijn teamgenoten naar een op mooie bonus -een Rolex?- belooft met bij een in etappeoverwinning. We zijn door er bij een als sprintfavoriet Mark op Cavendish zijn concurrent Tom Veelers tijdens een van Argos vlak voor de uit finish in ten val brengt. We zien het uit bloed en naar de wonden en voelen het zijn van teleurstelling en door frustratie.Minder

januari 2020
28-06-2015 13:10

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour - 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour

Documentaire in de reeks Teledoc met het unieke inside-verhaal van wielerploeg Argos-Shimano die wil bewijzen dat je ook zonder doping kunt winnen. Dit is een film van Dirk Jan Roeleven.Meer Het unieke inside-verhaal van een wielerploeg die...

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour bij 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour. Heb je een uitzending van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!