Programma gemist?

Documentaire in door de reeks Teledoc met door de het unieke inside-verhaal van wielerploeg op Argos-Shimano naar die wil bewijzen dat je van ook zonder in doping kunt van winnen. Dit is met een film van Dirk met Jan Roeleven.Meer Het unieke tijdens inside-verhaal van een uit wielerploeg die wil bewijzen op door dat je ook zonder doping kunt uit winnen. In uit de honderdste naar editie van de tijdens Tour de France zint uit het jonge Nederlandse team tijdens van Argos-Shimano op uit revanche op de de oude in garde die door het jarenlang dopinggebruik het wielrennen heeft in verziekt. met Dicht op de huid, in in cinema vérité stijl, naar volgt op tv de film van Dirk Jan naar Roeleven het de jonge team. naar We zijn het er bij in de hotelkamers, als in de een renners gemasseerd worden en van in de uit teambus. We zijn een er bij als sprinttalent Marcel met Kittel zijn teamgenoten met een mooie op tv bonus -een Rolex?- belooft tijdens bij een etappeoverwinning. op tv We een zijn er bij van als sprintfavoriet Mark tijdens Cavendish zijn naar concurrent Tom Veelers van met Argos vlak voor de finish in een ten val brengt. uit We zien het bloed de en de wonden de en voelen zijn teleurstelling en de op tv frustratie.Minder

oktober 2020
28-06-2015 13:10

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour - 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour

Documentaire in de reeks Teledoc met het unieke inside-verhaal van wielerploeg Argos-Shimano die wil bewijzen dat je ook zonder doping kunt winnen. Dit is een film van Dirk Jan Roeleven.Meer Het unieke inside-verhaal van een wielerploeg die...

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour bij 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour. Heb je een uitzending van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!