Programma gemist?

Documentaire met in de reeks Teledoc met met het unieke op tv inside-verhaal van wielerploeg Argos-Shimano een die wil uit bewijzen uit dat je ook zonder in doping kunt winnen. Dit is door tijdens een film van in Dirk Jan Roeleven.Meer op tv Het unieke inside-verhaal van een op wielerploeg die wil bewijzen naar dat van je ook zonder doping uit kunt winnen. In in de honderdste editie van op tv door de Tour de France zint op het tijdens jonge Nederlandse team van Argos-Shimano op naar naar revanche op de oude garde die het door op jarenlang dopinggebruik het wielrennen heeft op tv verziekt. naar Dicht op de huid, het in de cinema vérité stijl, op tv volgt de film van Dirk Jan op Roeleven het het jonge tijdens team. We zijn er bij in van de hotelkamers, de als de van renners gemasseerd worden en in de de teambus. We naar zijn er bij de tijdens als sprinttalent Marcel Kittel op tv zijn teamgenoten een mooie van bonus -een Rolex?- naar belooft bij op tv een etappeoverwinning. We zijn er met het bij als sprintfavoriet Mark op Cavendish zijn uit concurrent Tom Veelers van de Argos vlak voor de finish naar ten in val brengt. de We zien het bloed een en de wonden tijdens en voelen zijn teleurstelling en naar met frustratie.Minder

augustus 2021
28-06-2015 13:10

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour - 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour

Documentaire in de reeks Teledoc met het unieke inside-verhaal van wielerploeg Argos-Shimano die wil bewijzen dat je ook zonder doping kunt winnen. Dit is een film van Dirk Jan Roeleven.Meer Het unieke inside-verhaal van een wielerploeg die...

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour bij 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour. Heb je een uitzending van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!