Programma gemist?

Documentaire naar in de reeks met Teledoc met het unieke inside-verhaal de van wielerploeg Argos-Shimano op tv die wil bewijzen het dat je het ook zonder doping kunt de winnen. Dit tijdens is een film van met Dirk het Jan Roeleven.Meer Het door unieke inside-verhaal het van een wielerploeg die wil een bewijzen dat je ook door tijdens zonder doping kunt met winnen. In de honderdste met editie van de uit Tour de France zint het de jonge Nederlandse team door van door Argos-Shimano op revanche op de op tv oude garde van die door jarenlang de dopinggebruik het wielrennen heeft op tv verziekt. met Dicht op de huid, in door cinema vérité stijl, de een volgt de film van Dirk Jan een Roeleven het naar jonge team. We een zijn er de bij in de hotelkamers, als de op de renners gemasseerd worden en in in de teambus. een We zijn het er bij als met sprinttalent Marcel Kittel zijn teamgenoten de een in mooie bonus -een een Rolex?- belooft bij een de etappeoverwinning. We zijn er op tv bij een als sprintfavoriet van Mark Cavendish zijn met concurrent Tom Veelers op van Argos vlak voor de finish uit ten val het brengt. We zien het een bloed en het de van wonden en voelen zijn tijdens teleurstelling en met frustratie.Minder

maart 2021
28-06-2015 13:10

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour - 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour

Documentaire in de reeks Teledoc met het unieke inside-verhaal van wielerploeg Argos-Shimano die wil bewijzen dat je ook zonder doping kunt winnen. Dit is een film van Dirk Jan Roeleven.Meer Het unieke inside-verhaal van een wielerploeg die...

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour bij 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour. Heb je een uitzending van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!