Programma gemist?

Documentaire op tv in de reeks Teledoc een met het unieke inside-verhaal op van wielerploeg door Argos-Shimano die wil met bewijzen dat je ook in zonder tijdens doping kunt winnen. Dit tijdens is een film van uit Dirk in Jan Roeleven.Meer uit Het unieke inside-verhaal van van een wielerploeg die wil in bewijzen in dat je ook de zonder doping kunt winnen. In uit de honderdste editie uit van de Tour de van France zint het een naar jonge Nederlandse team van Argos-Shimano op door door revanche op de oude garde het die met door jarenlang dopinggebruik het wielrennen door heeft verziekt. Dicht op een de in huid, in cinema vérité met stijl, volgt in de film van uit Dirk Jan tijdens Roeleven het jonge team. op tv We zijn naar er bij in de door hotelkamers, als de renners gemasseerd het worden en in een het de teambus. We zijn er in bij op tv als sprinttalent Marcel Kittel zijn teamgenoten tijdens een een mooie bonus -een Rolex?- de belooft bij een de etappeoverwinning. We zijn er door op tv bij als sprintfavoriet Mark het Cavendish zijn concurrent Tom Veelers de op van Argos vlak voor uit de finish ten val van brengt. We zien het door bloed door en de wonden en voelen op tv in zijn teleurstelling en in frustratie.Minder

november 2020
28-06-2015 13:10

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour - 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour

Documentaire in de reeks Teledoc met het unieke inside-verhaal van wielerploeg Argos-Shimano die wil bewijzen dat je ook zonder doping kunt winnen. Dit is een film van Dirk Jan Roeleven.Meer Het unieke inside-verhaal van een wielerploeg die...

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour bij 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour. Heb je een uitzending van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Nieuwe Helden - In het hart van de Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!