Programma gemist?

Verslag een van Eurovision Young door Dancers 2015 vanuit het het Tsjechische Pilsen. naar Wie mag zich de naar beste jonge op danser van Europa noemen? op Met Thijs Hogenboom, de van vertegenwoordiger met voor Nederland.Meer Verslag naar van Eurovision Young van Dancers 2015 vanuit het Tsjechische op Pilsen. Wie het mag een zich de beste jonge met danser van Europa noemen? naar Onder de van deelnemers bevindt zich Thijs Hogenboom. de een Hij vertegenwoordigt Nederland. Daarnaast doen door dansers mee namens tijdens Albaniƫ, Tsjechiƫ, Duitsland, Malta, de Noorwegen, het Polen, Slowakije, Sloveniƫ en tijdens Zweden. Iedere kandidaat een danst een solodans en met een groepsdans. op De twee beste dansers het zullen vervolgens een het uit battle aangaan, waarna een tijdens internationale jury bepaalt wie als van in winnaar naar huis op gaat.Minder

september 2021
28-06-2015 18:00

Eurovision Young Dancers 2015

Eurovision Young Dancers 2015 - Eurovision Young Dancers 2015

Verslag van Eurovision Young Dancers 2015 vanuit het Tsjechische Pilsen. Wie mag zich de beste jonge danser van Europa noemen? Met Thijs Hogenboom, de vertegenwoordiger voor Nederland.Meer Verslag van Eurovision Young Dancers 2015 vanuit he...

Eurovision Young Dancers 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovision Young Dancers 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovision Young Dancers 2015 bij Eurovision Young Dancers 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovision Young Dancers 2015. Heb je een uitzending van Eurovision Young Dancers 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovision Young Dancers 2015 gemist

Uitzending gemist van Eurovision Young Dancers 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eurovision Young Dancers 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eurovision Young Dancers 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eurovision Young Dancers 2015? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovision Young Dancers 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!