Programma gemist?

Verslag van Eurovision het Young Dancers 2015 met vanuit het Tsjechische het Pilsen. een Wie mag door zich de beste jonge danser van een met Europa noemen? Met met Thijs Hogenboom, de vertegenwoordiger met voor Nederland.Meer Verslag van Eurovision de Young Dancers uit 2015 vanuit het Tsjechische het Pilsen. het Wie mag zich de beste de het jonge danser van Europa noemen? Onder de de in deelnemers bevindt zich Thijs Hogenboom. naar tijdens Hij vertegenwoordigt Nederland. op Daarnaast doen dansers op mee namens Albanië, Tsjechië, Duitsland, Malta, een Noorwegen, Polen, op tv Slowakije, Slovenië in en Zweden. het Iedere kandidaat danst een op solodans en op een groepsdans. De twee beste dansers op zullen met vervolgens een battle aangaan, waarna door op tv een internationale jury bepaalt wie met als winnaar naar huis uit uit gaat.Minder

oktober 2019
28-06-2015 18:00

Eurovision Young Dancers 2015

Eurovision Young Dancers 2015 - Eurovision Young Dancers 2015

Verslag van Eurovision Young Dancers 2015 vanuit het Tsjechische Pilsen. Wie mag zich de beste jonge danser van Europa noemen? Met Thijs Hogenboom, de vertegenwoordiger voor Nederland.Meer Verslag van Eurovision Young Dancers 2015 vanuit he...

Eurovision Young Dancers 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovision Young Dancers 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovision Young Dancers 2015 bij Eurovision Young Dancers 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovision Young Dancers 2015. Heb je een uitzending van Eurovision Young Dancers 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovision Young Dancers 2015 gemist

Uitzending gemist van Eurovision Young Dancers 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eurovision Young Dancers 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eurovision Young Dancers 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eurovision Young Dancers 2015? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovision Young Dancers 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!