Programma gemist?

Verslag van Eurovision op uit Young Dancers 2015 vanuit het Tsjechische de tijdens Pilsen. Wie mag zich de beste het jonge op danser van Europa noemen? op tv Met Thijs Hogenboom, van de naar vertegenwoordiger voor Nederland.Meer Verslag van Eurovision op tv Young Dancers 2015 van vanuit het het Tsjechische Pilsen. Wie mag naar de zich de beste jonge op tv danser van Europa door noemen? Onder de deelnemers bevindt de zich Thijs Hogenboom. een Hij vertegenwoordigt op Nederland. Daarnaast doen op tv dansers mee namens op Albanië, Tsjechië, op Duitsland, Malta, Noorwegen, Polen, Slowakije, het Slovenië op en Zweden. Iedere kandidaat op danst een van solodans en een groepsdans. De tijdens twee beste dansers met zullen tijdens vervolgens een battle tijdens aangaan, waarna een op tv internationale jury door bepaalt wie als winnaar naar een huis van gaat.Minder

januari 2021
28-06-2015 18:00

Eurovision Young Dancers 2015

Eurovision Young Dancers 2015 - Eurovision Young Dancers 2015

Verslag van Eurovision Young Dancers 2015 vanuit het Tsjechische Pilsen. Wie mag zich de beste jonge danser van Europa noemen? Met Thijs Hogenboom, de vertegenwoordiger voor Nederland.Meer Verslag van Eurovision Young Dancers 2015 vanuit he...

Eurovision Young Dancers 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovision Young Dancers 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovision Young Dancers 2015 bij Eurovision Young Dancers 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovision Young Dancers 2015. Heb je een uitzending van Eurovision Young Dancers 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovision Young Dancers 2015 gemist

Uitzending gemist van Eurovision Young Dancers 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eurovision Young Dancers 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eurovision Young Dancers 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eurovision Young Dancers 2015? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovision Young Dancers 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!