Programma gemist?

Verslag uit van Eurovision Young Dancers met 2015 vanuit het door Tsjechische Pilsen. Wie mag op zich de beste op tv met jonge danser van Europa noemen? Met in Thijs van Hogenboom, de vertegenwoordiger de voor Nederland.Meer Verslag van Eurovision het door Young Dancers 2015 vanuit het Tsjechische de op tv Pilsen. Wie mag zich de het beste jonge de danser van Europa noemen? tijdens Onder de deelnemers door bevindt op zich Thijs Hogenboom. de Hij vertegenwoordigt Nederland. Daarnaast met doen dansers op mee namens Albanië, Tsjechië, Duitsland, Malta, met Noorwegen, Polen, Slowakije, het Slovenië en door Zweden. een Iedere kandidaat danst een solodans op en een van groepsdans. De door twee beste dansers van zullen vervolgens een battle met aangaan, waarna door een internationale jury bepaalt wie als in winnaar naar op huis de gaat.Minder

mei 2021
28-06-2015 18:00

Eurovision Young Dancers 2015

Eurovision Young Dancers 2015 - Eurovision Young Dancers 2015

Verslag van Eurovision Young Dancers 2015 vanuit het Tsjechische Pilsen. Wie mag zich de beste jonge danser van Europa noemen? Met Thijs Hogenboom, de vertegenwoordiger voor Nederland.Meer Verslag van Eurovision Young Dancers 2015 vanuit he...

Eurovision Young Dancers 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovision Young Dancers 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovision Young Dancers 2015 bij Eurovision Young Dancers 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovision Young Dancers 2015. Heb je een uitzending van Eurovision Young Dancers 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovision Young Dancers 2015 gemist

Uitzending gemist van Eurovision Young Dancers 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eurovision Young Dancers 2015, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eurovision Young Dancers 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eurovision Young Dancers 2015? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovision Young Dancers 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2015 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!