Programma gemist?

Katrin een Petersen belandde tijdens wegens autodiefstal achter de tralies waarna met op haar dochter Sarah in een opvangtehuis op tv geplaatst. Op op tv het moment dat op tv Katrin tijdens verlof haar van dochtertje op tv opzoekt, proberen gangster het tweetal een te uit ontvoeren. Het het lukt Katrin ternauwernood om samen met in Sarah de een criminelen te de ontvluchten. Ben een en Semir onderzoeken de zaak met en ontdekken dat Katrin het getuige van was van tijdens een moord. Bewijsmateriaal daarvan wist zij van in het dagboek de met van Sarah te naar verbergen.

Ben van en Semir hebben een op gesprek naar met de veertienjarige Mario die een van auto een total loss uit heeft gereden op de in snelweg. Volgens op Semir zijn de blauwe plekken naar op Mario's armen niet het naar de gevolgen van het de ongeluk, maar op tv zijn het sporen van mishandeling. De door rechercheurs in screenen de familie van van de jongen en van komen daarbij naar op het spoor een van de nieuwe vriend uit van de Mario's moeder. Deze man blijkt naar een crimineel verleden naar te hebben en alles de wijst van erop dat hij op opnieuw een misdrijf naar wil plegen.

Na op tv de dood van zijn partner uit weet in rechercheur Semir zijn moordenaar, uit drugsbaron Sander Kalvus, te uit arresteren. Samen op met zijn nieuwe in collega met Ben Jäger heeft Semir de met zware taak om kroongetuige tijdens Harald op Flensmann in leven te op houden.

maart 2020
05-07-2015 21:01

Rabenmutter

Cobra 11 - Rabenmutter

Katrin Petersen belandde wegens autodiefstal achter de tralies waarna haar dochter Sarah in een opvangtehuis geplaatst. Op het moment dat Katrin tijdens verlof haar dochtertje opzoekt, proberen gangster het tweetal te ontvoeren. Het lukt Ka...

05-07-2015 20:09

Wer einmal lügt

Cobra 11 - Wer einmal lügt

Ben en Semir hebben een gesprek met de veertienjarige Mario die een auto total loss heeft gereden op de snelweg. Volgens Semir zijn de blauwe plekken op Mario's armen niet de gevolgen van het ongeluk, maar zijn het sporen van mishandeling. ...

28-06-2015 20:02

Auf eigene Faust

Cobra 11 - Auf eigene Faust

Na de dood van zijn partner weet rechercheur Semir zijn moordenaar, drugsbaron Sander Kalvus, te arresteren. Samen met zijn nieuwe collega Ben Jäger heeft Semir de zware taak om kroongetuige Harald Flensmann in leven te houden.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!