Programma gemist?

Na een dodelijk een aanslag naar op een van drugsbende volgen Ben op tv en Semir een uit spoor dat leidt naar een vrouw in uit Semirs verleden: in Nazan. Zij heeft met geen verklaring voor het de haar connectie met door de aanslag, maar heeft wel uit andere het waardevolle informatie. Nazan een vertelt Semir dat door hij de vader is van haar uit negenjarige de dochtertje Dana. Als de het kleine het Dana vlak daarna ontvoerd uit wordt, gaan Ben en Semir de tot op het uiterste de om haar te door vinden. Uiteindelijk belanden ze in van Istanbul, waar de de heftige ontknoping een plaatsvindt.

schneller, naar weiter,Een professionele tijdens wielrenner wordt vlak voor de op finish opzettelijk doodgereden in door een met auto. Semir en van Ben onderzoeken de zaak. Ze tijdens ontdekken dat de naar broer van hun uit collega een Jenny betrokken het is bij de moord. met Een nieuw soort op tv drug blijkt het een grote rol te spelen met bij deze zaak. Het een gaat een om een miljoenenbusiness en door de verantwoordelijke criminelen op tv gaan over uit lijken.

Ben wordt op herinnerd aan de tijd door dat hij voor uit de inlichtingendienst van werkte. Zijn voormalige met vriend en collega Max tijdens werd de destijds ontmaskerd als spion en op tv werd de daarop neergeschoten door een collega. uit Zijn zoon op Alexander met lijkt wraak te willen nemen voor tijdens de op tv dood van zijn van vader en Ben van is het van doelwit.

Rechercheurs Ben en op Semir moeten het gedwongen samenwerken met door acteur Christian naar Schillinger vanwege zijn voorbereiding naar op een tijdens nieuwe film. Zijn van ego is groter dan zijn in op prestaties en de in zelfingenomen acteur blijkt met diep in de schulden door te zitten. uit Dankzij een arrestatie door ontstaat er voor tijdens Christian een mogelijkheid om snel geld naar te verdienen. Maar het tegen het welke prijs?

Ben en het Semir schieten een automobilist naar van met een lekke band te een hulp, maar op het voertuig gaat er met met de drie wielen op volle door snelheid vandoor. Na een heftige de achtervolging dumpen de in twee het inzittenden hun auto en weten een op tv ze te ontsnappen. In met de kofferbak van het met voertuig vinden het Ben en Semir op tv een sluipschuttersgeweer met met een foto van op tv een vrouw en in haar adresgegevens. De van vrouw in een kwestie leidt al zes jaar in aan geheugenverlies en heeft in geen idee waarom het iemand haar zou van willen met vermoorden.

Ben op en Semir hebben de in bende overvallers van van Peter van Heerlen in al maanden in het van op vizier. Na het overlijden van infiltrant het Tom binnen Van met Heerlens organisatie, besluiten met de de rechercheurs om zijn tweelingbroer naar Marc in te zetten. op tv Zijn dekmantel een gaat helaas uit al snel verloren. door Voor Ben en Semir begint op een race tegen in de klok naar om Marc te bevrijden op tv en daarnaast ook op een nieuwe overval de te een voorkomen.

Stripteasedanseres op Maja berooft samen op met een handlanger van een bank. Tijdens hun ontsnapping op tijdens veroorzaken ze een ongeluk met een met tankwagen vol giftige door stoffen. tijdens Ben komt in van aanraking met op het middel en wordt de daardoor blind. Vlak daarna wordt door een met van de overvallers door geliquideerd. Semir verdenkt met de bank ervan betrokken van te met zijn bij duistere de praktijken.

Vlak na de haar huwelijksceremonie wordt op Bens zus Julie ontvoerd. tijdens de De kidnappers eisen twee tijdens miljoen euro losgeld. Ben met komt direct in actie op tv en gaat samen naar zijn met collega-rechercheur Semir achter de daders in aan. Een bloedstollende naar race tegen van de klok met volgt. Gaandeweg blijkt uit dat het de daders niet door op tv alleen om losgeld op gaat.

De secretaresse van tijdens de uit snelwegpolitie, Susanne König, wordt in beschuldigd van vluchten de na een met ernstig auto-ongeluk. Haar het auto wordt op de op tv plek des onheils gevonden tijdens en al tijdens het bewijsmateriaal op wijst in haar met richting. Ben op tv en Semir geloven desondanks op tv in haar onschuld. In in hun zoektocht naar de de waarheid komen op tv de de rechercheurs lijnrecht tegenover hun nieuwe chef op tv naar te staan.

Op met een ochtend de wordt Ben op weg naar tijdens het politiebureau tijdens van de op tv weg afgereden. Hij crasht en tijdens wordt daarna ontvoerd. Semir met ziet direct een met in verband met de van recente ontsnapping van de naar crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw het Melanie heeft in een met nieuwe identiteit gekregen na een haar belastende getuigenis waardoor met Wolf naar kon worden veroordeeld. De levensgevaarlijke van misdadiger wil met zijn ex door koste wat kost in vinden en ziet Ben de als de juiste persoon om van in hem op weg te uit helpen.

Tijdens uit een patrouille op de snelweg uit stoppen Ben en met Semir bij een het kop-staartbotsing. Zo op van het in eerste gezicht is er alleen een sprake van blikschade uit een en zijn er geen slachtoffers gevallen. van in Zodra een van op de betrokken chauffeurs, tijdens Soldan Bartics, de rechercheurs spot, naar neemt hij een uit jonge vrouw in gijzeling. van Hij de weet zich samen met de een gijzelaar een weg met door het van drukke snelwegverkeer te naar banen en ontsnapt daarna door in de tijdens chaos. het Ben en Semir vinden op in de de achterbak van Bartics' auto het naar vizier van een van sluipschuttersgeweer. Het een tweetal constateert na verder tijdens speurwerk de dat de man een aanslag uit wilde plegen op op een op tv van de gasten een van een nabijgelegen tijdens hotel.

Wat start tijdens als in een kalme ochtend, met ontaardt even later de in een levensgevaarlijke situatie voor Ben uit op tv en Semir. Tijdens een patrouille op door de snelweg het wordt hun auto tijdens uit tijdens het niets doorzeefd met tijdens kogels. Ze komen er zonder met kleerscheuren naar vanaf en ontdekken het dat zij niet het doelwit met op waren. In een nabijgelegen bos wordt door een neergeschoten vrouw van gevonden en in zij blijkt op niet het op enige slachtoffer te een zijn.

Het op tv hoofd van de snelwegpolitie, naar Anna Engelhardt, was in uit het uit verleden docente een op de politieacademie. Zij ontvangt van het schokkende bericht dat van haar oud-student het Max op tv Degenbach bij een ongeluk op de de snelweg naar om het leven is gekomen. door in Het rechercheteam ontdekt tijdens dat Max als undercoveragent onderzoek deed door naar het de activiteiten naar van een drugsbaron. Zijn de dood blijkt door het werk van een mol op tv binnen de uit politiemacht te door zijn.

Een zelfmoordsprong van op een van brug veroorzaakt tijdens een flinke kettingbotsing op in de snelweg. Ben en Semir op in constateren tijdens het onderzoek dat een het geen zelfdoding betreft, naar maar dat de op op tv man is vermoord. naar Het rechercheursduo bezoekt naar daarop het pand van het een slachtoffer, op een wasserette in Semirs oude op buurt. In het op gebouw vinden ze een sporen van naar vernieling, waarna buurtonderzoek het aan het tijdens licht brengt dat tijdens de winkeliers in die buurt worden door afgeperst. een Een kennis uit Semirs jeugd naar blijkt op tv daar meer van te met weten.

De rustige werkdag in in van rechercheurs Ben en Semir naar raakt in een tijdens stroomversnelling als Ben een door juwelier binnenstapt door om op zijn horloge te laten van repareren. In de zaak uit vindt een gewapende op tv overval plaats tijdens en de aanwezigen op zijn in een gijzeling genomen. Ben en Semir constateren door het al snel dat een gecompliceerde familietragedie met met nauw verbonden is met het deze zaak.

maart 2021
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!