Programma gemist?

Na een dodelijk tijdens met aanslag op een drugsbende volgen naar Ben en Semir een op tv spoor dat leidt door naar naar een vrouw uit met Semirs verleden: Nazan. Zij heeft de geen naar verklaring voor haar connectie tijdens met de door aanslag, maar heeft een wel andere tijdens waardevolle informatie. Nazan met vertelt Semir dat hij van de vader is in van haar van negenjarige dochtertje Dana. Als van de kleine Dana op tv vlak daarna naar ontvoerd wordt, gaan Ben en Semir een tot het uiterste het om haar te het vinden. Uiteindelijk een belanden ze in uit Istanbul, waar de naar heftige ontknoping een plaatsvindt.

schneller, weiter,Een professionele op wielrenner op tv wordt vlak voor het de finish opzettelijk doodgereden op door een het auto. Semir en tijdens Ben onderzoeken de de zaak. Ze van ontdekken dat de met broer van hun collega Jenny tijdens betrokken is het bij de moord. Een nieuw een soort op drug blijkt een grote rol uit te spelen van bij deze een zaak. Het in gaat om een miljoenenbusiness en door de verantwoordelijke criminelen gaan een over het lijken.

Ben wordt in herinnerd in aan de tijd dat op hij voor het de inlichtingendienst werkte. Zijn door voormalige vriend de en collega Max werd van destijds ontmaskerd als spion door en werd daarop neergeschoten het door in een collega. Zijn zoon Alexander een op tv lijkt wraak te van willen nemen voor uit de dood van zijn vader en op Ben is door het op tv doelwit.

Rechercheurs Ben en tijdens een Semir moeten gedwongen samenwerken in met acteur Christian Schillinger in vanwege zijn voorbereiding op het een nieuwe op tv film. Zijn ego op tv is groter uit dan zijn prestaties en in de zelfingenomen een acteur blijkt tijdens diep in de schulden te van zitten. Dankzij een arrestatie de ontstaat de er voor Christian een op tv mogelijkheid om snel op tv geld te verdienen. de Maar tegen tijdens welke prijs?

Ben en Semir van schieten in een automobilist met een in lekke band de te hulp, met maar het voertuig gaat er met op een drie wielen op volle op snelheid vandoor. Na een heftige een achtervolging in dumpen de met twee inzittenden hun op tv auto en weten ze van te ontsnappen. In tijdens de kofferbak van het voertuig op vinden Ben op tv en het Semir een sluipschuttersgeweer in met een foto van een vrouw door en haar op adresgegevens. De het vrouw in kwestie leidt de al tijdens zes jaar aan geheugenverlies en heeft op geen het idee waarom iemand haar het zou willen het vermoorden.

Ben op tv en Semir hebben naar de bende uit overvallers van Peter van Heerlen al op maanden uit in het vizier. Na in het in overlijden van infiltrant Tom met binnen Van tijdens Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om naar op tv zijn tweelingbroer Marc in te zetten. met Zijn dekmantel op gaat helaas al snel de verloren. Voor op Ben en Semir uit begint een race op tegen de klok op om Marc te bevrijden uit op tv en daarnaast ook een de nieuwe overval te tijdens voorkomen.

Stripteasedanseres Maja de berooft samen een met een naar handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping op tv veroorzaken met ze een ongeluk met de een tankwagen vol giftige op naar stoffen. Ben komt in op tv aanraking met het middel en met wordt daardoor blind. een Vlak daarna wordt tijdens een van de naar van overvallers geliquideerd. Semir verdenkt de bank op naar ervan betrokken te van zijn bij duistere op tv praktijken.

Vlak in na haar huwelijksceremonie met wordt Bens het zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen op tv twee miljoen door euro met losgeld. Ben komt de direct in actie en gaat samen naar door zijn collega-rechercheur Semir achter op de daders aan. Een in bloedstollende race tijdens tegen de klok volgt. Gaandeweg de blijkt dat het de de door daders niet alleen om een losgeld de gaat.

De de secretaresse van de snelwegpolitie, naar Susanne König, wordt beschuldigd tijdens in van vluchten na tijdens een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt uit op de tijdens plek des onheils de gevonden en het al het bewijsmateriaal op tv wijst in haar richting. uit Ben en Semir geloven in een desondanks in haar onschuld. in In hun een zoektocht naar de in waarheid komen de rechercheurs door lijnrecht tegenover hun op nieuwe chef te de staan.

Op uit een ochtend wordt tijdens Ben op weg naar naar het op politiebureau van de weg afgereden. Hij in crasht van en wordt daarna een ontvoerd. Semir ziet direct naar een met verband met de met recente ontsnapping van de crimineel Wolf door Mahler. Zijn ex-vrouw van Melanie heeft op een uit nieuwe identiteit gekregen na door haar belastende getuigenis waardoor in Wolf kon worden op veroordeeld. De levensgevaarlijke de misdadiger wil zijn in ex koste wat uit kost vinden naar en ziet Ben als door de juiste persoon door om hem op met weg te op tv helpen.

Tijdens tijdens een patrouille op de snelweg een met stoppen Ben en de Semir bij een kop-staartbotsing. Zo uit op het met eerste gezicht is door er alleen sprake van op blikschade en zijn met er geen slachtoffers gevallen. naar het Zodra een van met de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, van de rechercheurs spot, neemt van hij een jonge met vrouw in gijzeling. tijdens Hij weet naar zich samen met de de door gijzelaar een weg door het het drukke snelwegverkeer te banen in op tv en ontsnapt daarna in de chaos. naar Ben de en Semir vinden in de een achterbak het van Bartics' auto het vizier op van een sluipschuttersgeweer. een Het tweetal een constateert na verder naar speurwerk dat op de man door een aanslag wilde plegen door op een van op tv de gasten met van een nabijgelegen op hotel.

Wat start als uit een kalme door ochtend, ontaardt even later een de in een levensgevaarlijke het situatie voor Ben en Semir. op Tijdens tijdens een patrouille op de snelweg van wordt hun auto uit op tv het niets naar doorzeefd met kogels. Ze een komen er zonder tijdens kleerscheuren op vanaf en ontdekken op dat zij niet het doelwit tijdens waren. In op tv een nabijgelegen bos naar wordt een neergeschoten vrouw naar door gevonden en zij met blijkt niet het enige slachtoffer te in uit zijn.

Het hoofd van het de naar snelwegpolitie, Anna Engelhardt, het was in een het verleden docente op het de politieacademie. Zij van ontvangt het met schokkende bericht dat haar oud-student Max naar op Degenbach bij een uit ongeluk op de snelweg om het met van leven is gekomen. Het uit rechercheteam ontdekt dat Max door als undercoveragent onderzoek naar deed naar in de activiteiten van op een drugsbaron. uit Zijn dood blijkt het op tv werk van een op tv mol binnen een de politiemacht te door zijn.

Een zelfmoordsprong op tv van een brug veroorzaakt de een flinke in kettingbotsing op tv op de snelweg. Ben een en Semir constateren tijdens van het uit onderzoek dat het geen in zelfdoding betreft, uit maar dat de man is van vermoord. Het rechercheursduo bezoekt van daarop op het pand op van het slachtoffer, een wasserette door in Semirs naar oude buurt. In van het gebouw vinden ze sporen van het van vernieling, waarna buurtonderzoek aan het naar licht het brengt dat uit de winkeliers in die buurt worden door afgeperst. Een het kennis uit Semirs op tv jeugd blijkt daar meer een van naar te weten.

De de rustige werkdag van het rechercheurs Ben en Semir raakt van in in een stroomversnelling door als Ben een juwelier het binnenstapt om zijn horloge te door met laten repareren. In de de zaak vindt een gewapende de overval plaats en de de aanwezigen op tv zijn in gijzeling genomen. door Ben op tv en Semir constateren al snel dat de in een gecompliceerde familietragedie naar nauw verbonden is een met deze zaak.

september 2019
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord