Programma gemist?

Na een dodelijk uit in aanslag op een drugsbende met volgen Ben uit en Semir een in spoor dat leidt op naar een vrouw uit Semirs met verleden: Nazan. Zij heeft met door geen verklaring voor haar het connectie met de aanslag, maar naar heeft wel op tv andere waardevolle informatie. Nazan uit op tv vertelt Semir dat hij naar de vader is van naar haar negenjarige met dochtertje Dana. de Als de kleine Dana het vlak daarna ontvoerd wordt, gaan van Ben en Semir op tot het in uiterste in om haar te vinden. een Uiteindelijk belanden ze door in Istanbul, waar de een heftige ontknoping op tv plaatsvindt.

schneller, door weiter,Een professionele naar wielrenner wordt vlak voor de op finish opzettelijk uit doodgereden door door een auto. Semir naar en Ben onderzoeken de uit zaak. Ze ontdekken tijdens dat de broer van hun op in collega Jenny betrokken is bij de uit moord. Een in nieuw soort drug blijkt tijdens op tv een grote rol door te spelen bij deze zaak. op Het gaat in om een miljoenenbusiness van en de verantwoordelijke de criminelen gaan over het lijken.

Ben wordt herinnerd een aan de tijd in dat hij voor de de inlichtingendienst tijdens werkte. Zijn voormalige van vriend en collega Max de werd destijds ontmaskerd een als spion en een werd daarop op tv neergeschoten door het een collega. Zijn zoon Alexander op lijkt op wraak te willen nemen uit voor de dood van uit zijn vader en het Ben is het van tijdens doelwit.

Rechercheurs Ben op en het Semir moeten gedwongen samenwerken op tv met acteur Christian Schillinger vanwege naar uit zijn voorbereiding op een een nieuwe film. de Zijn ego is door groter dan zijn op prestaties en de in zelfingenomen acteur blijkt diep in de de schulden te zitten. het uit Dankzij een arrestatie ontstaat het er voor Christian op tv een mogelijkheid van om snel geld te naar verdienen. Maar tegen welke tijdens prijs?

Ben en het Semir schieten een automobilist een met het een lekke band het te hulp, maar van het voertuig gaat er met op op tv drie wielen op volle snelheid vandoor. in Na naar een heftige achtervolging dumpen door de twee inzittenden hun op tv naar auto en weten ze te ontsnappen. op In de kofferbak een van het het voertuig vinden Ben op en op Semir een sluipschuttersgeweer met een met foto de van een vrouw en uit haar adresgegevens. De van vrouw in kwestie tijdens leidt al zes jaar aan op geheugenverlies en heeft van geen idee uit waarom naar iemand haar zou met willen vermoorden.

Ben de en Semir hebben de bende tijdens overvallers van Peter met van Heerlen het al maanden uit in het een vizier. Na het overlijden de van infiltrant Tom binnen uit Van Heerlens organisatie, een besluiten de rechercheurs met om zijn tijdens tweelingbroer Marc in te het zetten. Zijn dekmantel gaat uit helaas al de snel verloren. Voor op tv Ben en Semir begint op tv een race tegen door de klok om uit Marc te bevrijden de en daarnaast ook op tv een nieuwe overval uit het te voorkomen.

Stripteasedanseres op Maja berooft samen met een het naar handlanger een bank. Tijdens hun van ontsnapping veroorzaken ze tijdens een een ongeluk met een tankwagen vol giftige op stoffen. een Ben komt de in aanraking met het het middel en wordt daardoor blind. door Vlak daarna wordt op tv een op van de overvallers geliquideerd. Semir van naar verdenkt de bank ervan betrokken te uit zijn bij duistere een uit praktijken.

Vlak na naar haar huwelijksceremonie wordt de Bens het zus Julie ontvoerd. De het kidnappers eisen twee een miljoen euro losgeld. van Ben komt direct in in actie en gaat het samen zijn in collega-rechercheur Semir achter de met daders aan. Een een bloedstollende race tegen de naar klok volgt. in Gaandeweg blijkt dat het op tv de met daders niet van alleen om losgeld naar gaat.

De secretaresse van van de het snelwegpolitie, Susanne door König, wordt beschuldigd van vluchten na de op tv een ernstig auto-ongeluk. Haar auto de wordt op de het plek des op tv onheils gevonden een en al het in bewijsmateriaal wijst in haar tijdens richting. Ben op tv en Semir geloven desondanks in tijdens haar onschuld. de In hun zoektocht naar op de van waarheid komen de rechercheurs lijnrecht het tegenover hun nieuwe op tv chef te op staan.

Op een ochtend tijdens wordt van Ben op weg naar van het politiebureau van met de een weg afgereden. Hij crasht het en wordt daarna met ontvoerd. Semir ziet direct het een verband met door de recente ontsnapping tijdens van met de crimineel Wolf Mahler. het Zijn ex-vrouw Melanie op tv heeft een nieuwe identiteit gekregen het na naar haar belastende getuigenis waardoor Wolf door kon worden veroordeeld. de De op tv levensgevaarlijke misdadiger wil zijn ex met koste op wat kost van vinden en ziet Ben naar als de juiste persoon de om hem op naar weg te van helpen.

Tijdens door een patrouille op de snelweg in stoppen Ben van en Semir bij een op tv kop-staartbotsing. op Zo op het op eerste gezicht in is er alleen sprake van blikschade op in en zijn er geen slachtoffers gevallen. door Zodra een tijdens van de betrokken het chauffeurs, het Soldan Bartics, de rechercheurs met spot, neemt op hij een jonge vrouw in tijdens gijzeling. Hij weet zich de door samen met de gijzelaar een weg van door het drukke op tv snelwegverkeer naar te banen en door ontsnapt daarna op tv in de chaos. van Ben en Semir vinden in de op van achterbak van Bartics' auto de het vizier in van een sluipschuttersgeweer. Het op tv tweetal constateert na verder de speurwerk naar dat de man een aanslag door wilde plegen op naar een van de gasten het van een door nabijgelegen de hotel.

Wat start als het een kalme het ochtend, een ontaardt even later in een een levensgevaarlijke situatie voor Ben het en Semir. door Tijdens een op tv patrouille op de snelweg wordt op hun auto uit op het met niets doorzeefd met kogels. van Ze komen er het zonder kleerscheuren vanaf en de ontdekken de dat zij niet het doelwit van waren. door In een nabijgelegen bos het wordt een neergeschoten vrouw op tv gevonden en zij door blijkt door niet het door enige slachtoffer te door zijn.

Het hoofd van een de snelwegpolitie, door Anna Engelhardt, op was in naar het verleden docente op uit de politieacademie. Zij ontvangt naar het schokkende de bericht dat haar oud-student Max op tv Degenbach bij in een ongeluk op een de snelweg om het de leven tijdens is gekomen. Het rechercheteam ontdekt door dat een Max als undercoveragent onderzoek deed de naar op de activiteiten van uit een drugsbaron. door Zijn dood blijkt het tijdens werk van een mol binnen door de politiemacht te door in zijn.

Een de zelfmoordsprong van het een brug veroorzaakt met een flinke kettingbotsing tijdens op de snelweg. Ben en tijdens Semir tijdens constateren tijdens het onderzoek dat tijdens het geen in zelfdoding betreft, maar dat naar de op man is vermoord. Het uit rechercheursduo bezoekt daarop in het pand van op het slachtoffer, een wasserette de in Semirs oude buurt. op tv In het gebouw naar vinden op tv ze sporen van vernieling, van waarna van buurtonderzoek aan het licht met brengt dat de de winkeliers in die buurt naar worden afgeperst. uit Een kennis in uit Semirs jeugd blijkt daar meer het van op te weten.

De rustige werkdag tijdens van rechercheurs Ben van uit en Semir raakt naar in een stroomversnelling als uit Ben een juwelier binnenstapt om met tijdens zijn horloge te laten repareren. In door de zaak uit vindt een gewapende overval het plaats en de tijdens aanwezigen zijn tijdens in gijzeling genomen. Ben met en op tv Semir constateren al snel met dat een gecompliceerde familietragedie de nauw naar verbonden is met deze tijdens zaak.

april 2018
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord