Programma gemist?

Na een door dodelijk aanslag het op een drugsbende volgen Ben met en Semir naar een een spoor dat leidt naar het een vrouw uit Semirs van verleden: een Nazan. Zij heeft geen verklaring door voor haar op tv connectie met de door aanslag, maar heeft wel op tv andere waardevolle tijdens informatie. Nazan vertelt Semir dat op tv het hij de vader is van haar op negenjarige uit dochtertje Dana. tijdens Als de kleine Dana vlak daarna in ontvoerd wordt, gaan tijdens Ben en tijdens Semir tot het uiterste in om haar te uit door vinden. Uiteindelijk belanden ze in tijdens Istanbul, waar in de heftige ontknoping van plaatsvindt.

schneller, in weiter,Een professionele op wielrenner wordt vlak voor de finish in opzettelijk doodgereden door door een auto. van Semir en Ben onderzoeken op de zaak. Ze op ontdekken dat met de broer van in hun het collega Jenny betrokken in is bij de moord. Een nieuw van soort uit drug blijkt uit een grote rol te spelen bij de in deze zaak. Het gaat om uit een miljoenenbusiness en de in verantwoordelijke criminelen een gaan naar over lijken.

Ben wordt herinnerd een aan de tijdens tijd dat hij voor van in de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige het vriend en collega in Max werd destijds in ontmaskerd als van spion en tijdens werd daarop neergeschoten door een collega. naar Zijn zoon tijdens Alexander het lijkt wraak te willen door nemen voor de van dood van zijn in vader en Ben is het op op doelwit.

Rechercheurs een Ben en een Semir moeten gedwongen samenwerken door met acteur Christian Schillinger op tv vanwege zijn voorbereiding met op een nieuwe film. de Zijn ego is door groter uit dan zijn prestaties een en de zelfingenomen acteur in blijkt diep een in de een schulden te zitten. tijdens Dankzij een arrestatie ontstaat er voor van Christian een uit mogelijkheid om snel het geld te verdienen. het Maar met tegen welke prijs?

Ben en Semir van schieten een op tv automobilist met de een lekke band te op tv hulp, maar het voertuig op gaat er met op drie wielen naar op volle een snelheid vandoor. Na een een heftige achtervolging dumpen het de een twee inzittenden hun een auto en weten uit ze te ontsnappen. In de door kofferbak van het voertuig door vinden Ben op tv en Semir van een sluipschuttersgeweer met een foto door het van een vrouw en een haar adresgegevens. De vrouw in in van kwestie leidt al zes jaar aan door het geheugenverlies en heeft geen idee waarom tijdens iemand haar zou het willen tijdens vermoorden.

Ben een en Semir hebben de bende het overvallers door van Peter van in Heerlen al maanden op in het vizier. Na het met overlijden van infiltrant in Tom binnen Van door Heerlens de organisatie, besluiten de rechercheurs het om zijn tweelingbroer Marc de naar in te zetten. Zijn in dekmantel gaat helaas al snel een verloren. Voor Ben door door en Semir begint de een race tegen de klok de om Marc te bevrijden op en daarnaast ook door een nieuwe overval naar te op voorkomen.

Stripteasedanseres het Maja berooft samen met door een uit handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping de veroorzaken ze van een ongeluk met een in naar tankwagen vol giftige naar stoffen. Ben komt in naar aanraking met het middel de en wordt daardoor blind. tijdens Vlak daarna wordt tijdens een van het de overvallers geliquideerd. Semir uit verdenkt de bank door ervan betrokken te op tv door zijn bij duistere uit praktijken.

Vlak na de haar huwelijksceremonie wordt met Bens zus Julie in ontvoerd. op De kidnappers eisen twee miljoen op euro het losgeld. Ben komt direct in actie een door en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir op tv achter de daders tijdens aan. Een van bloedstollende race in tegen de klok volgt. Gaandeweg door blijkt op tv dat het tijdens de daders niet alleen om door losgeld van gaat.

De door secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne met König, wordt beschuldigd een van vluchten met na een de ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt het een op de plek des onheils gevonden op tv en al het het bewijsmateriaal van wijst in haar richting. met Ben en de Semir geloven desondanks door in haar naar onschuld. In hun zoektocht naar tijdens de op tv waarheid komen de rechercheurs lijnrecht tegenover op hun nieuwe op chef te door staan.

Op een op ochtend wordt Ben de op op weg naar het politiebureau van uit de weg afgereden. uit Hij crasht en wordt naar daarna in ontvoerd. Semir ziet direct uit een verband met de van recente van ontsnapping van door de crimineel Wolf Mahler. op Zijn ex-vrouw Melanie een heeft een nieuwe tijdens identiteit gekregen op tv na haar belastende uit getuigenis waardoor Wolf kon het worden veroordeeld. het De levensgevaarlijke misdadiger op wil zijn ex koste wat kost tijdens uit vinden en ziet met Ben als de in juiste persoon om hem op door weg het te helpen.

Tijdens het een patrouille op op de snelweg stoppen op tv Ben en Semir van bij een kop-staartbotsing. Zo naar op uit het eerste gezicht naar is er alleen het sprake van blikschade en de zijn er geen slachtoffers gevallen. tijdens Zodra naar een van de betrokken chauffeurs, met Soldan Bartics, de door rechercheurs uit spot, neemt hij een jonge uit door vrouw in gijzeling. Hij weet tijdens zich samen met met de met gijzelaar een weg door het drukke het snelwegverkeer te door banen en ontsnapt door daarna in de chaos. op tv Ben in en Semir de vinden in de achterbak van Bartics' naar auto het het vizier van een door sluipschuttersgeweer. Het op tv tweetal constateert op tv na verder speurwerk dat de in man een aanslag wilde op plegen op op een op van de gasten van van een nabijgelegen op hotel.

Wat start uit als een kalme ochtend, van ontaardt even door later in een levensgevaarlijke tijdens naar situatie voor Ben en Semir. Tijdens een door een patrouille op de snelweg wordt tijdens hun auto naar uit het niets doorzeefd tijdens met kogels. naar Ze het komen er zonder kleerscheuren naar vanaf en van ontdekken dat zij tijdens niet het doelwit waren. In een van in nabijgelegen bos wordt een van neergeschoten vrouw het gevonden en zij blijkt een niet het enige van slachtoffer te door zijn.

Het hoofd een van de snelwegpolitie, tijdens Anna tijdens Engelhardt, was in door het verleden docente op de tijdens politieacademie. Zij tijdens ontvangt het schokkende uit bericht dat haar oud-student door Max Degenbach van bij een ongeluk op door de snelweg op om het leven de is gekomen. Het rechercheteam ontdekt een dat met Max als undercoveragent onderzoek deed op tv naar in de activiteiten van een de drugsbaron. Zijn dood blijkt met het werk in van een mol de binnen de een politiemacht te op zijn.

Een tijdens zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt op een flinke uit kettingbotsing op de de snelweg. Ben en Semir naar tijdens constateren tijdens het onderzoek dat het van in geen zelfdoding betreft, maar dat het de man is in vermoord. tijdens Het rechercheursduo bezoekt daarop tijdens het pand de van het slachtoffer, een op wasserette in Semirs op oude buurt. In het gebouw op vinden ze van sporen van vernieling, op tv waarna buurtonderzoek aan de het op tv licht brengt dat de winkeliers in op tv die de buurt worden afgeperst. Een kennis van uit van Semirs jeugd uit blijkt daar meer van te tijdens weten.

De rustige werkdag tijdens van rechercheurs het Ben en Semir met raakt in een stroomversnelling in tijdens als Ben een juwelier het binnenstapt om zijn op tv horloge te laten repareren. In tijdens de zaak door vindt een gewapende overval een plaats en tijdens de aanwezigen zijn door in gijzeling van genomen. Ben en Semir constateren uit al met snel dat een gecompliceerde op familietragedie nauw met verbonden is met deze tijdens zaak.

juni 2019
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 23:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord