Programma gemist?

Na een dodelijk naar aanslag op tv op een drugsbende naar volgen Ben en Semir de een spoor dat in leidt naar tijdens een vrouw uit de Semirs verleden: het Nazan. Zij heeft geen verklaring tijdens voor haar een connectie met op tv de aanslag, maar heeft een wel andere waardevolle informatie. door Nazan vertelt Semir dat naar op tv hij de vader is met van haar een negenjarige dochtertje Dana. Als een de kleine Dana vlak daarna op ontvoerd wordt, een gaan Ben en op Semir tot het uiterste op tv om de haar te vinden. uit Uiteindelijk belanden de ze in Istanbul, met waar de heftige de ontknoping plaatsvindt.

schneller, uit weiter,Een professionele met wielrenner wordt vlak voor met de finish opzettelijk doodgereden het door een auto. van Semir en tijdens Ben onderzoeken de zaak. in Ze ontdekken dat het de met broer van hun collega Jenny door betrokken is bij de op tijdens moord. Een nieuw soort drug door blijkt een grote rol naar te in spelen bij deze zaak. een Het gaat om een van miljoenenbusiness en de de verantwoordelijke criminelen een gaan over op lijken.

Ben wordt op tv herinnerd aan de tijd het dat hij voor door op tv de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend in en collega op tv Max werd destijds ontmaskerd op tv als met spion en werd naar daarop neergeschoten tijdens door een collega. van Zijn zoon Alexander door lijkt wraak te willen naar nemen voor de met dood van zijn vader door en met Ben is het op tv doelwit.

Rechercheurs het Ben en Semir moeten in gedwongen samenwerken met acteur van Christian naar Schillinger vanwege zijn voorbereiding de op een nieuwe door film. Zijn ego is uit groter naar dan zijn door prestaties en de zelfingenomen naar acteur blijkt diep in de het schulden te zitten. in Dankzij een arrestatie uit ontstaat er voor met Christian een uit mogelijkheid om van snel geld een te verdienen. Maar tegen welke de prijs?

Ben het en Semir schieten een in automobilist met een lekke op tv band te hulp, het maar het op voertuig gaat een er met drie wielen een op volle het snelheid vandoor. een Na een heftige de achtervolging dumpen de twee een inzittenden hun auto en naar weten ze te ontsnappen. van In door de kofferbak van het voertuig naar vinden Ben met en Semir een in sluipschuttersgeweer met een een foto van van een vrouw en in haar adresgegevens. door De vrouw in kwestie leidt op tv al op tv zes jaar aan geheugenverlies en heeft op geen idee waarom op iemand haar met zou willen op tv vermoorden.

Ben uit en Semir hebben de met bende overvallers naar van Peter van Heerlen al door maanden in een het vizier. Na met het de overlijden van infiltrant tijdens Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten van de rechercheurs uit om zijn tweelingbroer Marc naar in op tv te zetten. Zijn van dekmantel gaat helaas in al snel verloren. Voor Ben het en een Semir begint een race tegen tijdens de klok van om Marc te het bevrijden en daarnaast ook op een tijdens nieuwe overval te een voorkomen.

Stripteasedanseres tijdens Maja berooft samen met naar een handlanger een bank. de Tijdens hun ontsnapping naar veroorzaken ze de een ongeluk met een uit tankwagen de vol giftige stoffen. Ben komt door naar in aanraking met het middel en een wordt door daardoor blind. Vlak daarna naar wordt een van op de overvallers de geliquideerd. Semir verdenkt de van bank de ervan betrokken te zijn op bij duistere door praktijken.

Vlak na haar het huwelijksceremonie op wordt Bens zus Julie ontvoerd. door De de kidnappers eisen op tv twee miljoen euro losgeld. Ben de komt direct in actie van en gaat van samen zijn op tv collega-rechercheur Semir achter de het daders het aan. Een bloedstollende race het tegen de klok naar volgt. Gaandeweg blijkt dat het het de daders van niet alleen op om losgeld op gaat.

De van secretaresse van de met snelwegpolitie, Susanne König, op wordt beschuldigd van van vluchten na een een ernstig auto-ongeluk. Haar door auto wordt op de plek naar de des onheils gevonden en al het naar bewijsmateriaal op tv wijst in haar richting. uit Ben en Semir geloven met uit desondanks in haar van onschuld. In hun het zoektocht naar de in waarheid komen de rechercheurs lijnrecht tegenover op tv hun nieuwe uit chef met te staan.

Op een ochtend van wordt uit Ben op weg naar het naar politiebureau van de op weg afgereden. tijdens Hij crasht en het wordt daarna ontvoerd. Semir met ziet direct een op met verband met de recente ontsnapping tijdens van de uit crimineel Wolf Mahler. Zijn tijdens ex-vrouw naar Melanie heeft een nieuwe identiteit naar gekregen na haar van belastende getuigenis waardoor Wolf door met kon worden veroordeeld. De levensgevaarlijke misdadiger het wil naar zijn ex koste met wat kost naar vinden en ziet met Ben als de juiste persoon om uit hem op een weg te van helpen.

Tijdens de een patrouille door op de snelweg stoppen Ben en uit een Semir bij een kop-staartbotsing. Zo de op het op eerste gezicht is er het alleen sprake van blikschade door een en zijn er geen slachtoffers van gevallen. Zodra een van uit op tv de betrokken chauffeurs, Soldan door Bartics, de rechercheurs spot, het neemt hij het een jonge vrouw in naar gijzeling. Hij van weet zich samen met de in door gijzelaar een weg uit door het drukke snelwegverkeer te banen op en ontsnapt daarna op in van de chaos. Ben uit en Semir vinden het in de achterbak in van Bartics' auto in het vizier van een naar sluipschuttersgeweer. Het tweetal naar constateert na verder op speurwerk dat de man een een het aanslag wilde plegen op op een van de gasten op op van een nabijgelegen tijdens hotel.

Wat naar start als een kalme op tv ochtend, ontaardt even het later in naar een levensgevaarlijke het situatie voor Ben door en Semir. Tijdens een patrouille op op het de snelweg wordt hun auto het uit het niets doorzeefd uit naar met kogels. Ze komen op er zonder in kleerscheuren vanaf en ontdekken dat zij naar niet het door doelwit waren. In een een nabijgelegen bos naar wordt een neergeschoten vrouw de gevonden en zij op tv blijkt niet het uit op enige slachtoffer te uit zijn.

Het tijdens hoofd van de snelwegpolitie, Anna met Engelhardt, was in een het op verleden docente op de met politieacademie. Zij ontvangt in het van schokkende bericht dat haar oud-student met Max Degenbach bij in een ongeluk op de op snelweg om tijdens het leven van is gekomen. Het met rechercheteam ontdekt dat Max van als undercoveragent onderzoek in deed naar de activiteiten op van een drugsbaron. op een Zijn dood blijkt een het werk van een mol binnen naar de politiemacht te door in zijn.

Een zelfmoordsprong van van naar een brug veroorzaakt een uit flinke kettingbotsing op op tv de snelweg. Ben naar en Semir een constateren tijdens het onderzoek een dat het geen op tv zelfdoding betreft, maar op tv dat de op tv man is vermoord. Het rechercheursduo op bezoekt daarop in het pand van het slachtoffer, door een wasserette in het Semirs oude uit buurt. In het in gebouw vinden ze sporen tijdens van het vernieling, waarna buurtonderzoek door aan het licht de brengt dat de winkeliers in op die buurt worden met afgeperst. Een het kennis een uit Semirs jeugd blijkt daar meer in op van te weten.

De op rustige werkdag van rechercheurs Ben de en in Semir raakt in een uit stroomversnelling tijdens als Ben een juwelier door binnenstapt om zijn horloge op tv te laten repareren. In door door de zaak vindt een gewapende naar overval plaats en de door met aanwezigen zijn in door gijzeling genomen. Ben en op tv Semir constateren in al snel dat een gecompliceerde familietragedie het nauw verbonden de is met deze tijdens zaak.

december 2019
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!