Programma gemist?

Na een dodelijk op tv een aanslag op een drugsbende volgen Ben met het en Semir een spoor dat leidt op tv tijdens naar een vrouw uit Semirs het verleden: Nazan. de Zij heeft van geen verklaring voor door haar connectie met de naar aanslag, maar het heeft wel andere waardevolle informatie. naar Nazan vertelt Semir dat met hij de vader van op is van haar naar negenjarige dochtertje Dana. Als de in kleine Dana vlak met daarna ontvoerd wordt, het gaan Ben en Semir tijdens tot het van uiterste om haar uit te vinden. Uiteindelijk belanden uit ze in Istanbul, uit waar de met heftige ontknoping naar plaatsvindt.

schneller, weiter,Een professionele in wielrenner de wordt vlak voor de de finish opzettelijk in doodgereden door een op auto. Semir en een Ben onderzoeken de uit zaak. Ze ontdekken dat door de broer het van hun collega Jenny betrokken naar is bij met de moord. Een uit nieuw soort drug op tv blijkt een grote het rol tijdens te spelen bij deze zaak. met Het in gaat om een de miljoenenbusiness en de verantwoordelijke criminelen van gaan over uit lijken.

Ben op tv wordt herinnerd aan de het tijd een dat hij voor een de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend met naar en collega Max werd uit destijds ontmaskerd als op spion en de werd daarop neergeschoten door een tijdens collega. met Zijn zoon Alexander lijkt tijdens wraak te willen nemen voor het de naar dood van door zijn vader en Ben in is het het doelwit.

Rechercheurs op Ben en Semir moeten het gedwongen samenwerken met met acteur Christian door Schillinger vanwege van zijn voorbereiding op met een nieuwe film. uit Zijn ego is een groter dan zijn een prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt op diep in een de schulden te zitten. uit Dankzij een door arrestatie in ontstaat er voor Christian naar een mogelijkheid om snel het geld te verdienen. Maar op tegen met welke prijs?

Ben de en Semir schieten door een automobilist in met een lekke band een te hulp, van maar het voertuig gaat er met in drie wielen op met door volle snelheid vandoor. Na een op tv heftige achtervolging op tv dumpen de de twee inzittenden hun naar auto en weten op ze te ontsnappen. In de kofferbak op tv van het voertuig op tv vinden Ben op tv en een Semir een sluipschuttersgeweer met een foto van van een de vrouw en tijdens haar adresgegevens. door De vrouw in kwestie leidt al door zes jaar een aan tijdens geheugenverlies en heeft een geen idee waarom iemand haar zou uit willen uit vermoorden.

Ben en Semir door door hebben de bende overvallers van door Peter van Heerlen al tijdens maanden in op het vizier. Na op het overlijden van op infiltrant naar Tom binnen Van Heerlens organisatie, van besluiten de tijdens rechercheurs om zijn met tweelingbroer Marc in te in zetten. Zijn dekmantel gaat het helaas al snel van verloren. op tv Voor Ben en een Semir begint een race tegen in de door klok om Marc met te bevrijden en daarnaast uit ook een nieuwe overval op te tijdens voorkomen.

Stripteasedanseres Maja in berooft een samen met een handlanger een door bank. Tijdens hun ontsnapping in veroorzaken ze een een ongeluk met met een tankwagen vol tijdens giftige het stoffen. Ben komt in aanraking met naar het middel en met wordt van daardoor blind. Vlak daarna wordt een een op tv van de overvallers geliquideerd. van Semir verdenkt de in bank ervan betrokken te het uit zijn bij duistere een praktijken.

Vlak na haar tijdens tijdens huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. een De kidnappers met eisen twee miljoen euro het losgeld. Ben naar komt direct in actie in het en gaat samen zijn collega-rechercheur de Semir op tv achter de daders aan. Een bloedstollende naar race tegen de het klok volgt. Gaandeweg naar blijkt in dat het het de daders niet alleen uit om losgeld de gaat.

De een secretaresse van de snelwegpolitie, van Susanne in König, wordt beschuldigd van vluchten na naar een ernstig auto-ongeluk. het door Haar auto wordt op op tv de plek des onheils op tv gevonden en al uit het bewijsmateriaal in wijst in haar van richting. Ben op tv en Semir geloven desondanks in in haar onschuld. tijdens In hun zoektocht de naar de op tv waarheid komen de rechercheurs lijnrecht tegenover op tv hun nieuwe uit chef te naar staan.

Op van een ochtend wordt Ben op tijdens met weg naar het politiebureau van uit de weg op afgereden. Hij crasht en wordt met daarna tijdens ontvoerd. Semir ziet direct naar een verband met een de met recente ontsnapping van de op crimineel Wolf van Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft op een nieuwe identiteit gekregen op na het haar belastende met getuigenis waardoor Wolf kon worden op veroordeeld. De levensgevaarlijke misdadiger uit wil zijn tijdens ex koste wat kost met naar vinden en ziet Ben als in de juiste in persoon om hem een op weg te naar helpen.

Tijdens een op tv patrouille op de snelweg op tv stoppen Ben en tijdens Semir bij een op kop-staartbotsing. uit Zo op het met eerste gezicht tijdens is er alleen sprake met van blikschade en zijn van er uit geen slachtoffers gevallen. Zodra een van in de betrokken chauffeurs, op de Soldan Bartics, de rechercheurs van spot, neemt hij een van jonge vrouw in gijzeling. uit Hij weet zich naar samen met de naar gijzelaar een tijdens weg door het door drukke snelwegverkeer door te banen en ontsnapt naar daarna in de naar chaos. het Ben en Semir vinden in de naar achterbak van Bartics' een auto uit het vizier van een van sluipschuttersgeweer. Het op tweetal constateert na verder van speurwerk dat op de man het een aanslag wilde plegen op een naar van de gasten een het van een nabijgelegen de hotel.

Wat start een als een kalme een ochtend, tijdens ontaardt even later in een levensgevaarlijke van situatie van voor Ben en Semir. het Tijdens een tijdens patrouille op de een snelweg wordt hun uit auto uit op het niets doorzeefd met kogels. Ze tijdens op komen er zonder kleerscheuren vanaf en op tv ontdekken dat zij door niet het het doelwit waren. In een door nabijgelegen bos wordt naar een neergeschoten vrouw een in gevonden en zij blijkt niet door het enige slachtoffer te naar uit zijn.

Het hoofd de van de snelwegpolitie, op tv Anna Engelhardt, was in de naar het verleden docente op de politieacademie. uit tijdens Zij ontvangt het schokkende bericht tijdens dat haar oud-student op Max Degenbach naar bij een ongeluk in op de een snelweg om het tijdens leven is gekomen. Het rechercheteam ontdekt uit dat uit Max als undercoveragent onderzoek deed een naar de het activiteiten van uit een drugsbaron. Zijn door dood blijkt het werk met van een mol een binnen de politiemacht te uit de zijn.

Een zelfmoordsprong van op een brug veroorzaakt naar tijdens een flinke kettingbotsing door op de snelweg. Ben en tijdens Semir constateren tijdens het het onderzoek uit dat het uit geen zelfdoding betreft, maar dat op tv de naar man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt op tv daarop het pand uit van van het slachtoffer, een wasserette in de Semirs oude buurt. op tv In op het gebouw vinden in ze sporen het van vernieling, waarna buurtonderzoek aan het naar licht brengt dat een de winkeliers in in naar die buurt worden afgeperst. Een van kennis uit Semirs tijdens jeugd blijkt daar het meer van te door weten.

De de rustige werkdag van rechercheurs Ben naar van en Semir raakt in een uit stroomversnelling als uit Ben een juwelier binnenstapt op om zijn naar horloge te laten repareren. In uit de het zaak vindt een gewapende overval van plaats en naar de aanwezigen zijn met in gijzeling genomen. op tv Ben en Semir constateren in op tv al snel dat een uit gecompliceerde familietragedie van nauw verbonden is met deze de zaak.

september 2018
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 23:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord