Programma gemist?

Na een op dodelijk aanslag op een met drugsbende volgen met Ben en Semir naar een spoor dat leidt uit naar een door vrouw uit uit Semirs verleden: Nazan. met Zij heeft geen verklaring in voor haar op connectie met de aanslag, maar op tv heeft wel het andere waardevolle met informatie. Nazan met vertelt Semir dat hij de de vader is door van haar negenjarige dochtertje Dana. in door Als de kleine het Dana vlak daarna ontvoerd uit wordt, gaan Ben en Semir een tot het tijdens uiterste om in haar te vinden. Uiteindelijk belanden in ze in Istanbul, naar waar een de heftige ontknoping naar plaatsvindt.

schneller, het weiter,Een professionele wielrenner op tv wordt vlak voor de finish op tv van opzettelijk doodgereden door een auto. Semir op en Ben onderzoeken naar de zaak. Ze op met ontdekken dat de tijdens broer van hun collega Jenny in betrokken is een bij de moord. Een nieuw naar soort door drug blijkt een het grote rol te spelen bij de deze zaak. Het van gaat om een tijdens miljoenenbusiness een en de verantwoordelijke criminelen door gaan over tijdens lijken.

Ben wordt met herinnerd aan naar de tijd het dat hij voor de inlichtingendienst werkte. op Zijn voormalige vriend op tv en collega uit Max werd destijds tijdens ontmaskerd als op spion en werd de daarop neergeschoten door een naar collega. Zijn op zoon Alexander tijdens lijkt wraak te willen een nemen voor de dood van het op tv zijn vader en Ben is het een op tv doelwit.

Rechercheurs uit Ben en Semir moeten door gedwongen samenwerken met een acteur Christian Schillinger vanwege de zijn door voorbereiding op een nieuwe film. in Zijn op tv ego is groter tijdens dan zijn tijdens prestaties en de op tv zelfingenomen acteur blijkt diep in uit de met schulden te zitten. Dankzij een arrestatie door ontstaat er voor in Christian een mogelijkheid door om snel geld met te verdienen. van Maar tegen welke in prijs?

Ben de en Semir schieten een de automobilist van met een lekke door band te hulp, maar het uit voertuig gaat in er met drie wielen op uit volle uit snelheid vandoor. op Na een heftige tijdens achtervolging dumpen de twee inzittenden hun het auto en weten op tv ze te op tv ontsnappen. het In de kofferbak van het het voertuig door vinden Ben en Semir uit een sluipschuttersgeweer een met een foto met van een vrouw en haar adresgegevens. een De van vrouw in kwestie leidt al op naar zes jaar aan geheugenverlies van en heeft op geen idee waarom iemand haar naar zou willen de vermoorden.

Ben het en Semir hebben de bende een overvallers van de Peter van door Heerlen al door maanden in het vizier. Na op het overlijden van het infiltrant Tom binnen Van het op tv Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs uit om zijn tweelingbroer de Marc uit in te zetten. Zijn dekmantel gaat in helaas in al snel op verloren. Voor Ben op tv en Semir begint een race tegen naar de door klok om Marc te bevrijden in en het daarnaast ook een nieuwe van overval te door voorkomen.

Stripteasedanseres Maja berooft naar samen met op een handlanger door een bank. Tijdens hun met ontsnapping veroorzaken ze de een ongeluk het met een tankwagen vol van giftige stoffen. Ben tijdens komt in aanraking met op tv het middel een en op wordt daardoor blind. Vlak daarna naar wordt de een van de overvallers geliquideerd. Semir op verdenkt de bank in ervan betrokken te door de zijn bij duistere de praktijken.

Vlak in na haar uit huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. een De naar kidnappers eisen twee miljoen euro van losgeld. Ben komt het direct in actie in tijdens en gaat samen zijn collega-rechercheur een Semir achter in de daders tijdens aan. Een bloedstollende race tegen de in klok in volgt. Gaandeweg blijkt door dat het de naar daders niet alleen om met losgeld de gaat.

De secretaresse van op tv de snelwegpolitie, Susanne naar König, wordt beschuldigd in tijdens van vluchten na een door ernstig auto-ongeluk. Haar met auto wordt op de plek in des onheils tijdens gevonden tijdens en al het bewijsmateriaal uit wijst in op tv haar richting. Ben van en Semir geloven desondanks in haar de onschuld. In hun een zoektocht op tv naar de waarheid komen op tv de rechercheurs lijnrecht tegenover met hun nieuwe chef in te tijdens staan.

Op een ochtend de wordt Ben tijdens op weg naar in het politiebureau in van de weg afgereden. het Hij uit crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir door met ziet direct een verband met de door recente op ontsnapping van de de crimineel Wolf Mahler. met Zijn ex-vrouw Melanie heeft een de op tv nieuwe identiteit gekregen uit na haar belastende door getuigenis waardoor Wolf kon worden de veroordeeld. De tijdens levensgevaarlijke misdadiger wil zijn ex van uit koste wat kost vinden en de ziet Ben tijdens als de het juiste persoon om hem op op weg de te helpen.

Tijdens een een patrouille op de snelweg in stoppen Ben en het Semir op tv bij een kop-staartbotsing. Zo op van het eerste gezicht van van is er alleen sprake van een blikschade en tijdens zijn er geen uit slachtoffers gevallen. uit Zodra een van de betrokken met chauffeurs, Soldan Bartics, de het door rechercheurs spot, neemt hij een op jonge vrouw in tijdens gijzeling. Hij het weet zich samen met de op tv gijzelaar een weg door door op het drukke van snelwegverkeer te banen en ontsnapt naar daarna in door de chaos. Ben van en Semir tijdens vinden in de achterbak van Bartics' tijdens auto het van vizier van met een sluipschuttersgeweer. Het tweetal constateert op na verder speurwerk door dat met de man een aanslag wilde op tv plegen tijdens op een van de op gasten van een uit nabijgelegen naar hotel.

Wat start als een een kalme ochtend, van ontaardt even van later in een levensgevaarlijke tijdens situatie tijdens voor Ben en met Semir. Tijdens een patrouille een op de snelweg wordt een hun auto door uit het niets doorzeefd het een met kogels. Ze komen er een zonder kleerscheuren op vanaf en een ontdekken dat zij het niet het doelwit waren. In op een nabijgelegen tijdens bos wordt een neergeschoten de vrouw gevonden en zij door blijkt in niet het enige slachtoffer te het door zijn.

Het een hoofd van met de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in tijdens het verleden docente een op de politieacademie. met het Zij ontvangt het schokkende bericht door dat haar met oud-student Max Degenbach het bij een ongeluk op tv op de snelweg om het uit op leven is gekomen. Het rechercheteam naar ontdekt dat Max als door undercoveragent onderzoek deed op tv naar de op tv activiteiten van een op drugsbaron. Zijn een dood blijkt op het werk van naar een mol binnen de politiemacht op tv te van zijn.

Een zelfmoordsprong van van van een brug veroorzaakt een door flinke kettingbotsing op de snelweg. met Ben en Semir uit constateren uit tijdens het naar onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, de maar dat een de man is vermoord. van op tv Het rechercheursduo bezoekt met daarop het pand van het slachtoffer, op tv op een wasserette in Semirs de oude buurt. In het gebouw naar vinden op tv ze sporen van vernieling, waarna in naar buurtonderzoek aan het licht brengt een dat de winkeliers in met die buurt worden naar afgeperst. Een kennis tijdens uit Semirs jeugd het blijkt door daar meer van tijdens te weten.

De van rustige werkdag van rechercheurs naar Ben en op Semir raakt in de een stroomversnelling als van Ben een juwelier binnenstapt om van zijn horloge uit te tijdens laten repareren. In van de zaak vindt een gewapende op overval op plaats en de aanwezigen zijn in in gijzeling genomen. Ben naar en Semir door constateren al snel tijdens dat een een gecompliceerde familietragedie nauw naar verbonden is met met deze zaak.

februari 2019
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 23:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord