Programma gemist?

Na het een dodelijk aanslag op in een drugsbende door volgen Ben en Semir een van spoor dat van leidt naar een vrouw in uit Semirs de verleden: Nazan. Zij heeft uit op geen verklaring voor haar connectie met tijdens de tijdens aanslag, maar heeft met wel andere van waardevolle informatie. Nazan vertelt Semir dat op hij in de vader is van haar naar negenjarige dochtertje Dana. naar Als de kleine een Dana vlak op tv daarna ontvoerd wordt, de gaan met Ben en Semir tot het op uiterste om haar tijdens te vinden. tijdens Uiteindelijk belanden ze in op tv Istanbul, waar de naar heftige een ontknoping plaatsvindt.

schneller, met weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak het voor de op tv finish opzettelijk het doodgereden door een op tv auto. Semir en Ben onderzoeken uit de op zaak. Ze ontdekken dat op tv de broer van uit hun van collega Jenny betrokken is bij de een door moord. Een nieuw soort naar drug blijkt een op grote rol tijdens te spelen bij deze van zaak. Het gaat naar om een miljoenenbusiness en de naar in verantwoordelijke criminelen gaan over naar lijken.

Ben een wordt herinnerd tijdens aan de tijd dat op hij voor de inlichtingendienst van werkte. Zijn voormalige vriend het en collega Max van uit werd destijds ontmaskerd door als spion en de werd daarop neergeschoten de door een collega. Zijn zoon in Alexander lijkt uit wraak te willen tijdens nemen voor de met dood van zijn de vader en Ben is met het de doelwit.

Rechercheurs Ben en met Semir moeten naar gedwongen samenwerken met uit acteur het Christian Schillinger vanwege zijn van voorbereiding op van een nieuwe film. Zijn ego is de naar groter dan zijn prestaties en met de door zelfingenomen acteur blijkt diep in tijdens de schulden te zitten. tijdens Dankzij een naar arrestatie ontstaat er voor door uit Christian een mogelijkheid om het snel geld op te verdienen. Maar tegen welke van prijs?

Ben en tijdens Semir schieten een de automobilist met een op lekke van band te hulp, maar op tv het voertuig door gaat er met drie wielen de op een volle snelheid vandoor. uit Na een heftige van achtervolging dumpen de twee inzittenden hun door auto en op tv weten ze naar te ontsnappen. In de kofferbak de van het op tv voertuig uit vinden Ben en Semir in een sluipschuttersgeweer met met een foto van een vrouw op tv tijdens en haar adresgegevens. in De vrouw in kwestie leidt op tv al met zes jaar aan geheugenverlies uit en heeft geen op tv idee waarom naar iemand haar zou willen een vermoorden.

Ben en uit Semir hebben de bende de overvallers van met Peter in van Heerlen al maanden in het het vizier. uit Na het overlijden van in infiltrant Tom tijdens binnen Van op Heerlens organisatie, besluiten van de rechercheurs om zijn tweelingbroer de Marc op in te zetten. Zijn het dekmantel gaat helaas al snel op verloren. Voor Ben een en naar Semir begint van een race tegen de klok tijdens om Marc te bevrijden met en daarnaast ook de een door nieuwe overval te naar voorkomen.

Stripteasedanseres de Maja berooft samen met op een handlanger een bank. de Tijdens hun door ontsnapping veroorzaken met ze een ongeluk met de een tankwagen vol giftige van stoffen. Ben van komt in aanraking van met het middel en op wordt daardoor in blind. het Vlak daarna wordt een van een de met overvallers geliquideerd. Semir verdenkt een de bank uit ervan betrokken te zijn bij duistere in een praktijken.

Vlak de na haar tijdens huwelijksceremonie wordt Bens met zus Julie ontvoerd. De naar kidnappers eisen twee in miljoen euro losgeld. Ben komt een direct op in actie en tijdens gaat samen zijn collega-rechercheur Semir uit achter de het daders aan. Een bloedstollende het race tegen de tijdens klok volgt. een Gaandeweg blijkt de dat het de met daders niet alleen om uit losgeld met gaat.

De secretaresse van met uit de snelwegpolitie, Susanne König, wordt tijdens beschuldigd van vluchten van na een ernstig auto-ongeluk. het door Haar auto wordt op de plek naar des onheils gevonden van door en al het naar bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben de in en Semir geloven desondanks in haar door in onschuld. In hun zoektocht naar de naar waarheid komen tijdens de van rechercheurs lijnrecht tegenover hun de nieuwe chef te tijdens staan.

Op een ochtend tijdens wordt Ben door op weg naar op tv het door politiebureau van de weg afgereden. in Hij naar crasht en wordt daarna ontvoerd. het Semir het ziet direct een verband een met de recente ontsnapping van een de crimineel op Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw in de Melanie heeft een nieuwe naar identiteit gekregen na haar van belastende getuigenis het waardoor Wolf de kon worden veroordeeld. de De levensgevaarlijke misdadiger wil het zijn ex koste wat kost door van vinden en ziet Ben met als de juiste persoon op tv om hem op op weg te het helpen.

Tijdens door een patrouille op de snelweg in stoppen Ben en tijdens Semir bij een door kop-staartbotsing. door Zo op het eerste gezicht tijdens de is er alleen naar sprake van blikschade en op tv zijn er het geen slachtoffers gevallen. op tv Zodra een van de het betrokken chauffeurs, naar Soldan Bartics, de rechercheurs spot, neemt uit hij een jonge door het vrouw in gijzeling. met Hij weet zich samen met in de op gijzelaar een weg door het naar drukke snelwegverkeer te tijdens banen en ontsnapt daarna van in de tijdens chaos. uit Ben en Semir vinden in de de achterbak van Bartics' uit auto het vizier op tv van een door sluipschuttersgeweer. Het tweetal constateert van in na verder speurwerk dat op tv de man een aanslag wilde van door plegen op een van van de gasten van een uit nabijgelegen de hotel.

Wat start door als door een kalme ochtend, ontaardt het even later in een de levensgevaarlijke situatie voor Ben het naar en Semir. Tijdens een patrouille in op de de snelweg wordt naar hun auto uit het niets op doorzeefd met kogels. een Ze komen er de zonder op kleerscheuren vanaf en naar ontdekken dat zij niet het doelwit het waren. In naar een nabijgelegen een bos wordt een een neergeschoten vrouw gevonden en zij met blijkt niet het de enige slachtoffer op tv te van zijn.

Het met hoofd van in de snelwegpolitie, Anna op Engelhardt, was in het verleden in docente naar op de politieacademie. Zij ontvangt met het schokkende een bericht dat haar van oud-student Max het Degenbach bij een ongeluk uit op de snelweg om de het leven is op tv gekomen. Het rechercheteam ontdekt de dat op Max als undercoveragent onderzoek deed op naar de activiteiten tijdens van een drugsbaron. uit het Zijn dood blijkt het werk van uit een mol uit binnen de politiemacht te een op tv zijn.

Een zelfmoordsprong op tv van een brug de veroorzaakt een tijdens flinke kettingbotsing op door de snelweg. Ben door en Semir constateren tijdens in het onderzoek dat uit het geen de zelfdoding betreft, maar uit dat de man is vermoord. door de Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand door van het slachtoffer, een een wasserette met in Semirs oude buurt. het In het gebouw met tijdens vinden ze sporen tijdens van vernieling, waarna buurtonderzoek aan het het licht brengt dat met de met winkeliers in het die buurt worden afgeperst. Een kennis tijdens de uit Semirs jeugd blijkt op tv daar meer van te uit weten.

De van rustige werkdag van op tv rechercheurs Ben en Semir van raakt in een op tv stroomversnelling als Ben uit een juwelier binnenstapt om uit in zijn horloge te laten repareren. op tv In de op tv zaak vindt een gewapende overval met plaats en van de aanwezigen zijn het in gijzeling genomen. Ben op tv en Semir constateren op tv met al snel dat een gecompliceerde familietragedie het nauw verbonden is naar met deze uit zaak.

februari 2020
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!