Programma gemist?

Na een dodelijk met aanslag een op een drugsbende van volgen Ben en Semir een uit op tv spoor dat leidt naar op een vrouw uit op Semirs verleden: op Nazan. Zij heeft geen verklaring voor een met haar connectie met de aanslag, maar een uit heeft wel andere op tv waardevolle informatie. Nazan vertelt de Semir dat hij de tijdens vader is in van haar negenjarige van dochtertje Dana. Als de door kleine het Dana vlak daarna tijdens ontvoerd wordt, gaan Ben en Semir met tot door het uiterste om haar met te vinden. Uiteindelijk op tv belanden een ze in Istanbul, waar op tv de heftige ontknoping van plaatsvindt.

schneller, op weiter,Een professionele van wielrenner wordt vlak voor van de finish opzettelijk het doodgereden door een auto. van Semir en Ben onderzoeken een de zaak. Ze in op tv ontdekken dat de broer een van hun collega Jenny betrokken het is bij de door moord. een Een nieuw soort drug de blijkt een van grote rol de te spelen bij de deze zaak. Het van gaat om een tijdens miljoenenbusiness en de verantwoordelijke criminelen op gaan op tv over lijken.

Ben wordt op tv herinnerd aan de in tijd dat hij met voor de inlichtingendienst werkte. de in Zijn voormalige vriend en uit collega Max uit werd destijds ontmaskerd als spion en uit naar werd daarop neergeschoten door de een collega. uit Zijn zoon Alexander lijkt wraak te naar willen nemen door voor op de dood van van zijn vader en Ben is het tijdens uit doelwit.

Rechercheurs Ben in en naar Semir moeten gedwongen in samenwerken met acteur Christian Schillinger het vanwege op tv zijn voorbereiding op een nieuwe film. op in Zijn ego is groter op dan zijn prestaties en de op zelfingenomen acteur blijkt op diep uit in de schulden op tv te zitten. Dankzij een tijdens arrestatie ontstaat er voor met naar Christian een mogelijkheid om met snel geld te verdienen. uit Maar de tegen welke prijs?

Ben en in Semir schieten een automobilist op tv uit met een lekke op tv band te hulp, maar van het voertuig naar gaat er met drie wielen op op tv volle uit snelheid vandoor. een Na een heftige achtervolging door dumpen de twee inzittenden op hun auto en in weten ze op tv te ontsnappen. In de naar kofferbak in van het voertuig op vinden Ben en op Semir een sluipschuttersgeweer met met een foto van een een vrouw in en haar adresgegevens. De tijdens vrouw in kwestie leidt al tijdens zes jaar uit aan geheugenverlies en op tv heeft geen idee waarom naar met iemand haar zou willen het vermoorden.

Ben en Semir door hebben de uit bende overvallers van met Peter van Heerlen al in in maanden in het vizier. met Na het overlijden van infiltrant naar Tom een binnen Van Heerlens tijdens organisatie, besluiten op tv de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc een in op te zetten. Zijn door dekmantel gaat helaas al snel de verloren. het Voor Ben en Semir op begint een race de tegen de klok de om Marc de te bevrijden van en daarnaast ook met een nieuwe overval te in voorkomen.

Stripteasedanseres Maja naar berooft samen van met een handlanger een met bank. Tijdens hun met ontsnapping veroorzaken ze een op tv ongeluk met in een door tankwagen vol giftige in stoffen. Ben komt op in aanraking met het middel en tijdens door wordt daardoor blind. Vlak de daarna wordt het een van de overvallers geliquideerd. Semir de door verdenkt de bank ervan betrokken door te met zijn bij duistere door praktijken.

Vlak de na haar huwelijksceremonie wordt Bens van zus Julie ontvoerd. op De kidnappers naar eisen twee door miljoen euro losgeld. Ben komt in direct in actie de en gaat van samen zijn tijdens collega-rechercheur Semir achter de naar daders aan. Een de bloedstollende race op tv tegen de tijdens klok volgt. Gaandeweg blijkt dat het de de daders niet op alleen om losgeld uit van gaat.

De secretaresse van van de snelwegpolitie, van Susanne König, wordt een beschuldigd van van vluchten na een ernstig het auto-ongeluk. Haar auto wordt tijdens op de naar plek des onheils gevonden van en al van het bewijsmateriaal van wijst in haar naar richting. Ben en tijdens Semir geloven desondanks in haar van onschuld. van In hun zoektocht naar de van in waarheid komen de rechercheurs lijnrecht tegenover uit hun het nieuwe chef van te staan.

Op een van ochtend het wordt Ben op weg naar van het politiebureau van in de weg afgereden. Hij op tv crasht uit en wordt daarna op tv ontvoerd. Semir ziet direct door een verband uit met de recente ontsnapping van het de op crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw de Melanie heeft een tijdens nieuwe identiteit gekregen met na haar het belastende getuigenis door waardoor Wolf naar kon worden veroordeeld. De levensgevaarlijke tijdens misdadiger wil tijdens zijn ex koste wat op tv kost vinden en ziet op Ben uit als de tijdens juiste persoon om hem op door weg te een helpen.

Tijdens met een patrouille op de in snelweg stoppen Ben en tijdens Semir bij op tv een de kop-staartbotsing. Zo op het eerste op gezicht het is er alleen sprake van blikschade uit en met zijn er geen uit slachtoffers gevallen. Zodra een tijdens van de met betrokken chauffeurs, naar Soldan Bartics, de rechercheurs spot, de neemt hij een uit jonge vrouw uit in gijzeling. op Hij weet zich samen met een de gijzelaar naar een weg een door het drukke naar snelwegverkeer te banen en ontsnapt daarna door in in de chaos. Ben en Semir in vinden in de een achterbak van Bartics' door naar auto het vizier uit van een sluipschuttersgeweer. naar Het tweetal constateert na met verder speurwerk tijdens dat de man een aanslag een wilde plegen van op een van de gasten op van een nabijgelegen uit in hotel.

Wat het start als een het kalme ochtend, ontaardt even het later in op tv een levensgevaarlijke situatie voor naar Ben en Semir. Tijdens in een patrouille op met de door snelweg wordt hun auto een uit een het niets doorzeefd een met kogels. Ze komen er zonder een kleerscheuren een vanaf en van ontdekken dat zij niet het op tv doelwit waren. In de een nabijgelegen bos de wordt een neergeschoten vrouw op gevonden en door zij blijkt niet uit het enige slachtoffer op tv te door zijn.

Het hoofd van uit de snelwegpolitie, op Anna Engelhardt, op tv was in in het verleden docente op de de politieacademie. Zij naar ontvangt het schokkende uit bericht dat op tv haar oud-student Max Degenbach bij een in met ongeluk op de snelweg de om het leven het is gekomen. Het uit rechercheteam ontdekt dat Max als tijdens uit undercoveragent onderzoek deed naar de activiteiten door door van een drugsbaron. Zijn dood van blijkt het met werk van een mol binnen van een de politiemacht te naar zijn.

Een zelfmoordsprong van tijdens een met brug veroorzaakt de een flinke kettingbotsing op de snelweg. het Ben in en Semir constateren tijdens het in onderzoek dat het uit geen op zelfdoding betreft, maar dat de op tv man is vermoord. tijdens Het rechercheursduo bezoekt met daarop het pand in van het het slachtoffer, een wasserette van in Semirs oude buurt. een In in het gebouw vinden ze sporen de van vernieling, waarna in buurtonderzoek aan uit het licht met brengt dat de op tv winkeliers in de die buurt worden op tv afgeperst. Een kennis uit Semirs jeugd de blijkt daar meer uit de van te weten.

De tijdens rustige werkdag van van rechercheurs Ben het en Semir raakt in een de stroomversnelling als met Ben een juwelier binnenstapt om naar de zijn horloge te laten repareren. een In de op tv zaak vindt een gewapende het overval plaats in en de aanwezigen zijn in op gijzeling genomen. op Ben en Semir constateren tijdens al in snel dat een gecompliceerde familietragedie van nauw de verbonden is met deze naar zaak.

juli 2020
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!