Programma gemist?

Na de een dodelijk uit aanslag op een drugsbende volgen Ben de de en Semir een de spoor dat leidt naar een vrouw in uit Semirs in verleden: op Nazan. Zij heeft geen verklaring naar voor haar connectie met naar de in aanslag, maar heeft tijdens wel andere waardevolle tijdens informatie. Nazan vertelt het Semir dat hij de een vader door is van haar negenjarige dochtertje Dana. een Als door de kleine Dana tijdens vlak daarna ontvoerd wordt, een gaan Ben en in Semir tot het tijdens uiterste om haar te een vinden. Uiteindelijk belanden in ze in van Istanbul, waar de het heftige door ontknoping plaatsvindt.

schneller, naar weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak uit voor een de finish de opzettelijk doodgereden door een naar auto. Semir en Ben van onderzoeken de zaak. Ze een ontdekken met dat de broer van op tv hun collega Jenny betrokken door is bij uit de moord. Een uit nieuw soort drug op tv blijkt een grote in rol te spelen bij uit deze zaak. uit Het van gaat om een met miljoenenbusiness en de verantwoordelijke criminelen gaan de tijdens over lijken.

Ben uit wordt herinnerd aan de tijd op de dat hij voor van de inlichtingendienst werkte. een Zijn voormalige vriend en op tv collega Max werd destijds tijdens ontmaskerd met als spion en werd daarop neergeschoten uit door een op collega. Zijn zoon een Alexander lijkt met wraak te willen een nemen voor de op dood van zijn vader de en Ben is de het het doelwit.

Rechercheurs Ben het en Semir moeten de gedwongen uit samenwerken met acteur Christian Schillinger door vanwege zijn van voorbereiding op een nieuwe film. het Zijn door ego is groter dan zijn de van prestaties en de zelfingenomen acteur door blijkt diep op tv in de schulden te zitten. het Dankzij een arrestatie van ontstaat op er voor Christian een mogelijkheid het tijdens om snel geld te verdienen. op tv Maar tegen welke in prijs?

Ben en Semir naar schieten in een automobilist in met een lekke band in te hulp, maar het voertuig de gaat er het met drie wielen op met volle snelheid op tv vandoor. met Na een heftige door achtervolging dumpen de twee inzittenden het hun van auto en weten ze door te ontsnappen. met In de kofferbak van het op voertuig een vinden Ben en Semir naar een sluipschuttersgeweer het met een foto van een vrouw op tv en haar in adresgegevens. De tijdens vrouw in kwestie leidt de al zes met jaar aan geheugenverlies en naar heeft geen idee waarom een iemand uit haar zou willen van vermoorden.

Ben en Semir door hebben de de bende naar overvallers van Peter van Heerlen al uit maanden in op het vizier. uit Na het het overlijden van infiltrant Tom binnen een Van Heerlens organisatie, van besluiten de rechercheurs om door zijn het tweelingbroer Marc in te zetten. op Zijn dekmantel het gaat helaas al snel op verloren. Voor naar Ben en Semir op tv begint een race tegen tijdens de de klok om van Marc te bevrijden naar en daarnaast ook een nieuwe overval op te naar voorkomen.

Stripteasedanseres Maja het berooft door samen met een het handlanger een bank. Tijdens hun op tv ontsnapping uit veroorzaken ze een ongeluk met in een tankwagen vol giftige een stoffen. Ben komt tijdens in aanraking met op uit het middel en wordt uit daardoor blind. Vlak daarna wordt naar een van de de overvallers geliquideerd. van Semir verdenkt de door bank ervan betrokken van te zijn op tv bij duistere met praktijken.

Vlak na een haar door huwelijksceremonie wordt Bens op tv zus Julie ontvoerd. De kidnappers op tv eisen twee op miljoen euro losgeld. Ben komt het direct in door actie en gaat samen door zijn collega-rechercheur naar Semir achter een de daders op tv aan. Een bloedstollende race tegen de op tv klok met volgt. Gaandeweg met blijkt dat het met de daders niet alleen om het losgeld door gaat.

De secretaresse op van de snelwegpolitie, het Susanne König, wordt beschuldigd een in van vluchten na uit een ernstig auto-ongeluk. Haar auto het wordt op op tv de plek een des onheils gevonden en al op het bewijsmateriaal wijst in met een haar richting. Ben en Semir de geloven desondanks een in haar een onschuld. In hun door zoektocht naar de waarheid uit komen de rechercheurs lijnrecht tijdens tegenover tijdens hun nieuwe chef te door staan.

Op van een ochtend met wordt Ben op weg op tv naar het politiebureau van de een uit weg afgereden. Hij crasht door en wordt het daarna ontvoerd. Semir ziet direct naar een verband met de op tv recente ontsnapping tijdens van de op crimineel Wolf Mahler. Zijn met ex-vrouw Melanie heeft met een nieuwe identiteit gekregen door naar na haar belastende getuigenis waardoor Wolf op tv met kon worden veroordeeld. door De levensgevaarlijke misdadiger wil zijn ex de koste wat een kost vinden en op tv ziet Ben als de met juiste persoon om naar hem op de weg te de helpen.

Tijdens uit een patrouille op de een snelweg een stoppen Ben en Semir in bij een op tv kop-staartbotsing. Zo op het tijdens eerste gezicht een is er alleen sprake van het blikschade met en zijn er geen van slachtoffers gevallen. Zodra een naar van de op tv betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, de naar rechercheurs spot, met neemt hij een jonge in de vrouw in gijzeling. Hij weet zich op tv het samen met de met gijzelaar een weg door door het drukke op tv snelwegverkeer te banen en ontsnapt daarna het in uit de chaos. Ben door en Semir vinden tijdens in de naar achterbak van Bartics' auto door het vizier van een op tv sluipschuttersgeweer. Het tweetal de constateert na verder speurwerk naar uit dat de man een aanslag wilde in van plegen op een van de tijdens gasten uit van een nabijgelegen op tv hotel.

Wat door start als het een kalme ochtend, ontaardt even later in het in een levensgevaarlijke situatie voor Ben op naar en Semir. Tijdens een patrouille op een op tv de snelweg wordt hun auto uit op tv het niets doorzeefd het met kogels. door Ze komen er zonder naar kleerscheuren vanaf en op de ontdekken dat zij niet het door doelwit op waren. In een nabijgelegen bos wordt uit een neergeschoten het vrouw gevonden en met zij blijkt op tv niet het een enige slachtoffer te de zijn.

Het met hoofd van de snelwegpolitie, Anna op Engelhardt, was in uit het op verleden docente op van de politieacademie. Zij uit ontvangt het schokkende bericht dat van in haar oud-student Max een Degenbach bij een ongeluk op op de snelweg in om het op tv leven is gekomen. Het rechercheteam de ontdekt dat Max als uit van undercoveragent onderzoek deed naar de activiteiten tijdens van een drugsbaron. van door Zijn dood blijkt het werk op tv van door een mol binnen een de politiemacht te met zijn.

Een zelfmoordsprong van op uit een brug veroorzaakt een op tv flinke kettingbotsing op door de snelweg. Ben en door Semir constateren tijdens het het in onderzoek dat het geen zelfdoding op betreft, maar dat naar de man is naar vermoord. Het rechercheursduo in bezoekt door daarop het pand van door het slachtoffer, een van wasserette in Semirs oude buurt. op tv In het op gebouw vinden ze sporen tijdens op tv van vernieling, waarna buurtonderzoek het aan het door licht brengt dat de winkeliers in een die uit buurt worden afgeperst. van Een kennis uit Semirs door jeugd blijkt tijdens daar meer van te tijdens weten.

De de rustige werkdag van van rechercheurs Ben en in Semir raakt naar in een stroomversnelling als Ben een door juwelier binnenstapt een om zijn horloge te tijdens van laten repareren. In de de zaak vindt een op tv gewapende overval plaats en de uit met aanwezigen zijn in gijzeling van genomen. Ben en Semir op constateren al de snel dat een met gecompliceerde familietragedie het nauw verbonden is naar met deze zaak.

juni 2021
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!