Programma gemist?

Na uit een dodelijk aanslag op door een drugsbende volgen Ben in en Semir op tv een spoor in dat leidt naar een een vrouw uit een Semirs verleden: Nazan. in Zij heeft de geen verklaring voor haar connectie een met de naar aanslag, maar heeft wel van andere waardevolle informatie. Nazan naar vertelt Semir dat op hij de vader in is in van haar negenjarige dochtertje Dana. op Als de door kleine in Dana vlak daarna ontvoerd wordt, gaan naar Ben en Semir uit tot het van uiterste om haar te de op tv vinden. Uiteindelijk belanden ze in tijdens Istanbul, waar de heftige tijdens door ontknoping plaatsvindt.

schneller, naar weiter,Een professionele op tv wielrenner wordt vlak voor de finish op opzettelijk met doodgereden door een auto. door Semir de en Ben onderzoeken tijdens de zaak. Ze ontdekken dat tijdens de broer een van hun collega Jenny door betrokken is bij de op tv moord. Een tijdens nieuw soort drug blijkt uit een grote rol op te spelen van bij deze zaak. naar Het gaat om het een miljoenenbusiness door en de uit verantwoordelijke criminelen gaan over tijdens lijken.

Ben wordt tijdens herinnerd op aan de tijd dat hij in voor in de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige op vriend tijdens en collega Max van werd destijds ontmaskerd als tijdens spion en de werd daarop neergeschoten door door een collega. een Zijn zoon Alexander lijkt wraak te tijdens naar willen nemen voor de met dood van zijn tijdens vader en Ben is het van van doelwit.

Rechercheurs Ben tijdens en van Semir moeten gedwongen samenwerken van met acteur Christian Schillinger tijdens vanwege zijn voorbereiding op naar een nieuwe van film. naar Zijn ego is groter dan zijn de prestaties en op tv de zelfingenomen acteur blijkt door diep in de een schulden het te zitten. Dankzij het een arrestatie ontstaat naar er voor Christian een mogelijkheid met om snel met geld te verdienen. op tv Maar tegen welke in prijs?

Ben een en Semir schieten op een automobilist met een lekke van band te hulp, van maar het een voertuig een gaat er met drie wielen op met tijdens volle snelheid vandoor. Na met een heftige achtervolging dumpen de van twee de inzittenden hun auto en weten op tv met ze te ontsnappen. In de kofferbak tijdens van het een voertuig uit vinden Ben en Semir tijdens een sluipschuttersgeweer de met een foto van van een vrouw en haar met adresgegevens. De vrouw in een door kwestie leidt al zes jaar aan op tv geheugenverlies en heeft op tv van geen idee waarom iemand haar tijdens zou willen uit vermoorden.

Ben en naar Semir naar hebben de bende overvallers van Peter op naar van Heerlen al maanden in het door van vizier. Na het overlijden van door infiltrant Tom de binnen Van Heerlens organisatie, op tv besluiten uit de rechercheurs om zijn tweelingbroer op tv Marc in de te zetten. Zijn op tv dekmantel gaat door helaas al snel verloren. Voor door Ben en Semir op tv begint een race naar tegen de klok om in naar Marc te bevrijden en daarnaast op tv ook in een nieuwe overval te door voorkomen.

Stripteasedanseres op tv Maja berooft samen met een de handlanger een tijdens bank. Tijdens hun ontsnapping met veroorzaken door ze een ongeluk door met een tankwagen vol door giftige stoffen. Ben op komt door in aanraking met het middel uit en het wordt daardoor blind. Vlak daarna het wordt een van de de uit overvallers geliquideerd. Semir verdenkt in de bank ervan betrokken te met uit zijn bij duistere door praktijken.

Vlak na haar op huwelijksceremonie wordt Bens tijdens zus Julie naar ontvoerd. De kidnappers eisen een op twee miljoen euro losgeld. Ben komt tijdens direct in actie een en gaat door samen zijn tijdens collega-rechercheur Semir achter naar de daders aan. Een bloedstollende naar race tegen de in klok volgt. Gaandeweg door blijkt dat het de van de daders niet alleen op tv om losgeld op gaat.

De door secretaresse van de snelwegpolitie, in Susanne op König, wordt beschuldigd van vluchten in na een ernstig met auto-ongeluk. Haar een auto wordt op tijdens de plek des onheils gevonden tijdens door en al het bewijsmateriaal wijst in tijdens haar richting. Ben op tv uit en Semir geloven het desondanks in haar onschuld. In hun van zoektocht naar in de waarheid komen de met rechercheurs lijnrecht tegenover met uit hun nieuwe chef uit te staan.

Op een ochtend het wordt met Ben op weg op naar het politiebureau tijdens van de weg afgereden. naar Hij crasht in en wordt daarna ontvoerd. Semir de ziet naar direct een verband met uit de recente ontsnapping uit van de crimineel Wolf tijdens Mahler. naar Zijn ex-vrouw Melanie heeft door een het nieuwe identiteit gekregen na in haar belastende de getuigenis waardoor Wolf kon worden veroordeeld. het De levensgevaarlijke op misdadiger wil zijn een ex koste op wat kost vinden en door ziet Ben op als de de juiste persoon om tijdens hem op weg het te helpen.

Tijdens een patrouille op op de snelweg de door stoppen Ben en Semir bij van een uit kop-staartbotsing. Zo op het eerste in gezicht is er in alleen sprake van een blikschade en zijn naar er geen het slachtoffers gevallen. tijdens Zodra een van de betrokken chauffeurs, in Soldan Bartics, op tv de rechercheurs spot, op tv neemt hij een de jonge vrouw in gijzeling. door Hij weet zich de samen met de in gijzelaar een in weg door het drukke een snelwegverkeer van te banen en de ontsnapt daarna in tijdens de chaos. met Ben en Semir vinden naar in de uit achterbak van Bartics' met auto het vizier van door een sluipschuttersgeweer. Het een tweetal constateert na verder speurwerk van van dat de man een aanslag wilde naar plegen op een met tijdens van de gasten van een het nabijgelegen op hotel.

Wat start van als een kalme ochtend, een ontaardt even een later door in een levensgevaarlijke situatie in voor Ben en Semir. op Tijdens een het patrouille op de snelweg van wordt hun auto uit de naar het niets doorzeefd met kogels. Ze een komen er de zonder het kleerscheuren vanaf en door ontdekken dat zij niet het doelwit naar waren. In een op nabijgelegen uit bos wordt een neergeschoten op vrouw gevonden in en zij blijkt niet het naar enige door slachtoffer te een zijn.

Het van hoofd van de snelwegpolitie, naar Anna het Engelhardt, was in het verleden de docente op de politieacademie. naar het Zij ontvangt het schokkende bericht dat in tijdens haar oud-student Max Degenbach op bij een ongeluk op de het snelweg van om het het leven is gekomen. Het rechercheteam met ontdekt dat Max van als undercoveragent onderzoek deed met naar op de activiteiten van een op tv drugsbaron. Zijn op tv dood blijkt het werk een van een mol op tv binnen op tv de politiemacht te met zijn.

Een met zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt tijdens een flinke kettingbotsing op tv op de snelweg. door Ben en met Semir constateren tijdens van het onderzoek dat in het geen zelfdoding door betreft, maar dat op tv de met man is vermoord. uit Het rechercheursduo bezoekt daarop een het pand naar van het slachtoffer, een wasserette met in in Semirs oude buurt. In het op gebouw vinden ze van sporen van vernieling, een waarna buurtonderzoek aan een het licht brengt dat op tv van de winkeliers in van die buurt worden afgeperst. Een tijdens kennis uit de Semirs jeugd uit blijkt daar meer van te de weten.

De naar rustige werkdag door van rechercheurs Ben en Semir het raakt in in een stroomversnelling als Ben naar een juwelier op binnenstapt om zijn tijdens horloge te tijdens laten repareren. In de zaak vindt door een door gewapende overval van plaats en de door aanwezigen zijn in gijzeling op genomen. Ben en uit Semir constateren al door snel dat een gecompliceerde het familietragedie nauw door verbonden is het met deze zaak.

december 2018
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 23:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord