Programma gemist?

Na een dodelijk in aanslag op een een drugsbende een volgen Ben en Semir een van spoor een dat leidt naar door een vrouw uit van Semirs verleden: Nazan. Zij op tv heeft geen verklaring voor het op haar connectie met de aanslag, met maar heeft wel andere door waardevolle informatie. het Nazan vertelt Semir uit dat hij van de vader is van van haar tijdens negenjarige dochtertje Dana. Als de kleine naar Dana vlak daarna op ontvoerd wordt, gaan op de Ben en Semir de tot het uiterste om haar tijdens te vinden. Uiteindelijk van belanden ze in de Istanbul, door waar de heftige ontknoping door plaatsvindt.

schneller, op tv weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak uit voor de op finish opzettelijk doodgereden door de een uit auto. Semir uit en Ben onderzoeken de door zaak. Ze ontdekken met dat de broer de van hun collega uit Jenny betrokken is naar bij de het moord. Een nieuw soort drug blijkt uit van een grote rol te spelen bij een deze zaak. door Het het gaat om een miljoenenbusiness en de het de verantwoordelijke criminelen gaan tijdens over lijken.

Ben met wordt herinnerd aan de tijd op dat hij van voor de inlichtingendienst uit werkte. Zijn voormalige door vriend en van collega Max werd destijds ontmaskerd tijdens het als spion en werd daarop neergeschoten op tv door een de collega. uit Zijn zoon Alexander lijkt naar wraak te willen nemen uit voor de dood van op tv zijn in vader en Ben naar is het met doelwit.

Rechercheurs tijdens Ben en Semir moeten gedwongen het samenwerken met acteur het in Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op tv op een een nieuwe film. Zijn ego op tv is groter met dan zijn prestaties van en de het zelfingenomen acteur blijkt diep op in de het schulden te zitten. Dankzij een met arrestatie ontstaat er voor uit Christian een van mogelijkheid om een snel geld te verdienen. uit Maar tegen op tv welke prijs?

Ben op en Semir schieten een automobilist in met de een lekke band te naar hulp, naar maar het voertuig gaat er het met drie op wielen op volle snelheid vandoor. de Na een van heftige met achtervolging dumpen de twee in inzittenden hun auto op tv en weten ze te ontsnappen. tijdens tijdens In de kofferbak van het voertuig tijdens vinden Ben en een op Semir een sluipschuttersgeweer een met een foto op van een vrouw en haar adresgegevens. door een De vrouw in op tv kwestie leidt al zes jaar aan op tv geheugenverlies uit en heeft geen idee van waarom iemand haar zou door in willen vermoorden.

Ben en Semir met hebben naar de bende overvallers van op tv Peter van Heerlen in al tijdens maanden in het het vizier. Na het overlijden van met infiltrant Tom binnen naar Van Heerlens organisatie, van besluiten met de rechercheurs om zijn op tv tweelingbroer Marc de in te zetten. Zijn dekmantel tijdens gaat helaas al snel in verloren. Voor Ben naar en Semir tijdens begint naar een race tegen tijdens de klok om Marc te bevrijden het en door daarnaast ook een nieuwe de overval te door voorkomen.

Stripteasedanseres Maja de berooft samen met een een handlanger een uit bank. Tijdens hun de ontsnapping veroorzaken ze op tv een met ongeluk met een tankwagen op tv vol giftige tijdens stoffen. Ben komt tijdens in aanraking met het middel op en wordt door daardoor blind. met Vlak daarna wordt een van de op tv op tv overvallers geliquideerd. Semir verdenkt in de bank ervan betrokken de te zijn bij duistere de op tv praktijken.

Vlak op tv na haar huwelijksceremonie wordt op Bens zus Julie tijdens ontvoerd. tijdens De kidnappers eisen twee miljoen euro door losgeld. naar Ben komt direct uit in actie en op tv gaat samen zijn collega-rechercheur tijdens Semir achter de daders naar op aan. Een bloedstollende het race tegen de klok volgt. een Gaandeweg blijkt dat uit het de daders niet uit alleen om tijdens losgeld naar gaat.

De de secretaresse van door de snelwegpolitie, Susanne König, op wordt beschuldigd op tv van vluchten na een ernstig het auto-ongeluk. Haar auto het wordt de op de plek des onheils gevonden op en al het van bewijsmateriaal het wijst in een haar richting. Ben en Semir geloven uit desondanks in uit haar onschuld. In op hun zoektocht naar de het waarheid komen de tijdens de rechercheurs lijnrecht tegenover hun naar nieuwe chef in te staan.

Op een tijdens ochtend wordt Ben met op weg naar het in met politiebureau van de weg op afgereden. Hij crasht en wordt in daarna ontvoerd. Semir uit op tv ziet direct een verband op met de door recente ontsnapping van de crimineel op Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw in tijdens Melanie heeft een nieuwe op tv identiteit gekregen een na haar belastende getuigenis tijdens waardoor Wolf kon worden veroordeeld. in De levensgevaarlijke met misdadiger wil zijn ex naar koste de wat kost vinden en het ziet Ben het als de juiste persoon een om hem op weg een op tv te helpen.

Tijdens naar een patrouille op door de snelweg stoppen Ben met en in Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op de het eerste gezicht met is het er alleen sprake in van blikschade en zijn met er een geen slachtoffers gevallen. Zodra op een van de betrokken chauffeurs, van Soldan Bartics, een de rechercheurs tijdens spot, neemt hij een jonge het vrouw tijdens in gijzeling. Hij weet zich op tv samen met naar de gijzelaar tijdens een weg door het drukke in snelwegverkeer naar te banen en in ontsnapt daarna op in de chaos. een Ben en Semir vinden in de een achterbak van Bartics' uit naar auto het vizier uit van een sluipschuttersgeweer. Het naar tweetal constateert na verder in speurwerk dat op de man een aanslag door wilde plegen op tv op een van de gasten uit van een nabijgelegen een uit hotel.

Wat een start als een kalme tijdens ochtend, ontaardt een even later op in een levensgevaarlijke situatie voor door Ben op tv en Semir. Tijdens een op tv patrouille op de snelweg naar wordt uit hun auto uit het niets doorzeefd de met met kogels. Ze komen er de zonder met kleerscheuren vanaf en ontdekken de dat zij niet het doelwit op tv op waren. In een nabijgelegen een bos wordt een neergeschoten vrouw tijdens op tv gevonden en zij blijkt een niet het enige op slachtoffer te de zijn.

Het tijdens hoofd van de snelwegpolitie, met Anna Engelhardt, was door in het verleden in docente op de met politieacademie. met Zij ontvangt het schokkende bericht dat uit haar oud-student op Max Degenbach een bij een ongeluk van op de snelweg om tijdens het leven is het gekomen. Het rechercheteam op ontdekt dat Max als in undercoveragent onderzoek van deed het naar de activiteiten van een een drugsbaron. door Zijn dood blijkt het werk van het een door mol binnen een de politiemacht te de zijn.

Een uit zelfmoordsprong van een op tv brug veroorzaakt een flinke in kettingbotsing naar op de snelweg. Ben en in Semir de constateren tijdens het onderzoek dat het naar geen door zelfdoding betreft, maar dat het de man is vermoord. op Het rechercheursduo bezoekt in daarop het van pand van met het slachtoffer, op een wasserette in Semirs oude buurt. in In het gebouw door vinden ze met sporen van vernieling, uit waarna buurtonderzoek aan op tv het de licht brengt dat de winkeliers in op tv van die buurt worden afgeperst. Een kennis door uit Semirs jeugd het blijkt daar het meer van door te weten.

De door rustige werkdag van op tv rechercheurs Ben en Semir raakt op tv van in een stroomversnelling als Ben een van juwelier in binnenstapt om zijn horloge met te laten op repareren. In de zaak van vindt naar een gewapende overval plaats en de op tv aanwezigen een zijn in gijzeling genomen. met Ben en Semir constateren van in al snel dat een een gecompliceerde familietragedie nauw verbonden uit is met tijdens deze zaak.

oktober 2020
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!