Programma gemist?

Na een dodelijk de de aanslag op een drugsbende op tv volgen Ben en Semir van een van spoor dat leidt naar in een vrouw op tv uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft het met geen verklaring voor haar connectie met de de aanslag, maar een de heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan tijdens een vertelt Semir dat hij de vader in is van uit haar het negenjarige dochtertje Dana. Als de kleine met op tv Dana vlak daarna ontvoerd met wordt, gaan in Ben en Semir tot het uiterste in om haar te met tijdens vinden. Uiteindelijk belanden ze in de Istanbul, waar op tv de heftige ontknoping naar plaatsvindt.

schneller, door weiter,Een professionele van wielrenner wordt vlak voor tijdens de finish opzettelijk een doodgereden door een auto. Semir met en Ben onderzoeken in van de zaak. Ze ontdekken dat de het naar broer van hun collega de Jenny betrokken is bij tijdens de moord. Een op nieuw in soort drug blijkt een grote rol in te spelen bij naar deze zaak. Het naar op tv gaat om een miljoenenbusiness de en de verantwoordelijke criminelen met gaan over de lijken.

Ben wordt in herinnerd aan de met tijd dat hij voor het de de inlichtingendienst werkte. Zijn tijdens voormalige vriend het en collega Max werd door destijds ontmaskerd als spion en van in werd daarop neergeschoten door een collega. van Zijn tijdens zoon Alexander lijkt wraak te door willen nemen op tv voor de dood van een zijn vader van en Ben is uit het naar doelwit.

Rechercheurs Ben en door uit Semir moeten gedwongen samenwerken uit met acteur tijdens Christian Schillinger vanwege het zijn voorbereiding op een nieuwe door film. door Zijn ego is tijdens groter dan zijn prestaties en een de zelfingenomen acteur blijkt met diep in tijdens de schulden te in zitten. op Dankzij een arrestatie ontstaat naar er voor Christian met een mogelijkheid om snel geld het op tv te verdienen. Maar tegen welke met prijs?

Ben en het Semir in schieten een automobilist op tv met een lekke band de te hulp, het maar het voertuig op gaat er met op tv drie wielen op volle op snelheid vandoor. Na de een heftige het achtervolging dumpen de twee inzittenden uit hun op auto en weten ze te ontsnappen. met In de de kofferbak van het voertuig tijdens vinden Ben en door Semir een op sluipschuttersgeweer met een foto op door van een vrouw naar en haar adresgegevens. De vrouw met in een kwestie leidt al met zes jaar aan geheugenverlies en in heeft geen idee uit waarom iemand haar zou tijdens willen in vermoorden.

Ben door en Semir hebben de een bende overvallers op van Peter de van Heerlen al op tv maanden in het door vizier. Na het van overlijden van infiltrant Tom de binnen Van Heerlens met organisatie, besluiten op tv de rechercheurs om zijn tijdens tweelingbroer Marc in te zetten. een Zijn tijdens dekmantel gaat helaas al op snel verloren. door Voor Ben en met Semir begint een race tegen het de op klok om Marc te in bevrijden en daarnaast van ook een nieuwe overval van te van voorkomen.

Stripteasedanseres door Maja berooft door samen met een handlanger een uit bank. in Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een op tv ongeluk met een de tankwagen vol giftige in stoffen. Ben komt naar in aanraking tijdens met naar het middel en tijdens wordt daardoor blind. Vlak van daarna wordt een van de het overvallers met geliquideerd. Semir verdenkt de uit bank op ervan betrokken te zijn bij uit duistere een praktijken.

Vlak na op haar huwelijksceremonie wordt Bens met zus Julie ontvoerd. tijdens De kidnappers eisen op twee miljoen tijdens euro losgeld. op tv Ben komt direct in actie naar in en gaat samen zijn op tv collega-rechercheur Semir tijdens achter de daders aan. van Een bloedstollende tijdens race tegen de klok op volgt. Gaandeweg blijkt dat het in de daders tijdens niet alleen om op losgeld in gaat.

De met secretaresse van de een snelwegpolitie, Susanne König, wordt in beschuldigd in van vluchten na naar een ernstig auto-ongeluk. Haar naar auto wordt op uit de plek des onheils door gevonden en al het het het bewijsmateriaal wijst in in haar richting. Ben door en Semir geloven de desondanks in haar uit onschuld. In hun zoektocht tijdens naar de waarheid komen een de door rechercheurs lijnrecht tegenover van hun nieuwe chef te naar staan.

Op een de ochtend wordt een Ben op weg naar het het uit politiebureau van de weg tijdens afgereden. Hij crasht en naar wordt met daarna ontvoerd. Semir ziet uit direct een verband met met de recente ontsnapping van tijdens de de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw tijdens Melanie uit heeft een nieuwe identiteit gekregen van na een haar belastende getuigenis waardoor Wolf de het kon worden veroordeeld. De levensgevaarlijke met misdadiger wil zijn ex met koste wat kost de vinden en ziet een Ben uit als de juiste persoon van om hem naar op weg te in helpen.

Tijdens een patrouille het door op de snelweg stoppen Ben en op tv Semir bij een tijdens kop-staartbotsing. door Zo op het met eerste gezicht is er alleen in sprake van blikschade van en zijn er in geen slachtoffers een gevallen. Zodra een naar van van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, naar de rechercheurs spot, van neemt hij een jonge een vrouw in op gijzeling. Hij op weet zich door samen met de gijzelaar uit een weg door het een drukke snelwegverkeer te banen van en ontsnapt daarna naar in de uit chaos. Ben en tijdens Semir het vinden in de achterbak in van Bartics' auto het in vizier van een sluipschuttersgeweer. uit Het tweetal op tv constateert op na verder speurwerk dat de in man een aanslag de wilde plegen tijdens op een van de tijdens gasten van een nabijgelegen van een hotel.

Wat start als door met een kalme ochtend, ontaardt even het later in een levensgevaarlijke door uit situatie voor Ben en Semir. Tijdens uit de een patrouille op van de snelweg wordt met hun auto uit het door niets doorzeefd met het kogels. Ze komen naar er zonder kleerscheuren in vanaf en ontdekken dat een zij niet het een doelwit waren. In van een nabijgelegen door bos wordt een in neergeschoten vrouw van gevonden en zij blijkt niet het een enige slachtoffer in te op tv zijn.

Het uit hoofd van de naar snelwegpolitie, Anna Engelhardt, op was in met het verleden docente tijdens op de politieacademie. Zij ontvangt het de schokkende bericht dat uit haar oud-student tijdens Max Degenbach bij een tijdens ongeluk op op de van snelweg om het leven is gekomen. op Het rechercheteam ontdekt het dat Max als met undercoveragent naar onderzoek deed naar op de activiteiten van op tv een drugsbaron. Zijn het dood blijkt het op tv werk van een mol binnen op tv de politiemacht door te in zijn.

Een zelfmoordsprong van van uit een brug veroorzaakt een flinke door kettingbotsing op de op snelweg. Ben en Semir uit constateren op tv tijdens het onderzoek uit dat het geen zelfdoding door betreft, maar een dat de in man is vermoord. Het met rechercheursduo bezoekt op tv daarop het pand van het van slachtoffer, een het wasserette in Semirs oude buurt. door naar In het gebouw vinden naar ze sporen van vernieling, waarna naar buurtonderzoek aan het met licht brengt dat uit naar de winkeliers in naar die buurt worden afgeperst. Een een kennis uit Semirs jeugd met een blijkt daar meer van te naar weten.

De rustige werkdag uit van rechercheurs op Ben en Semir door raakt in een stroomversnelling tijdens naar als Ben een juwelier binnenstapt om de zijn horloge door te laten tijdens repareren. In de zaak vindt in een gewapende overval naar in plaats en de het aanwezigen zijn in gijzeling genomen. Ben uit en Semir met constateren al snel dat naar tijdens een gecompliceerde familietragedie nauw in verbonden is de met deze zaak.

december 2021
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!