Programma gemist?

Na tijdens een dodelijk aanslag op een de het drugsbende volgen Ben en Semir op tv een een spoor dat leidt naar een vrouw het in uit Semirs verleden: op tv Nazan. Zij heeft geen tijdens verklaring voor van haar connectie met de aanslag, maar op tv heeft wel uit andere waardevolle informatie. door Nazan vertelt Semir dat op hij de op vader is van haar van het negenjarige dochtertje Dana. op tv Als de kleine tijdens Dana vlak daarna ontvoerd wordt, gaan uit Ben en op Semir tot naar het uiterste om haar te de vinden. Uiteindelijk een belanden ze in Istanbul, tijdens waar de heftige in een ontknoping plaatsvindt.

schneller, weiter,Een professionele naar tijdens wielrenner wordt vlak met voor de finish opzettelijk doodgereden door tijdens een auto. de Semir en Ben onderzoeken het de zaak. van Ze ontdekken dat de naar broer van uit hun in collega Jenny betrokken is bij de uit moord. Een nieuw uit in soort drug blijkt een grote met rol te een spelen bij deze door zaak. Het gaat om van een miljoenenbusiness de en de verantwoordelijke criminelen gaan tijdens het over lijken.

Ben wordt het herinnerd aan de tijd een dat van hij voor de inlichtingendienst het werkte. Zijn voormalige uit vriend en collega Max door op werd destijds ontmaskerd als spion de en werd daarop naar neergeschoten met door een collega. Zijn zoon van Alexander lijkt wraak een te willen op tv nemen voor de dood in van zijn vader het en Ben naar is het met doelwit.

Rechercheurs tijdens Ben en Semir moeten tijdens gedwongen tijdens samenwerken met acteur Christian Schillinger het vanwege zijn voorbereiding op met een nieuwe uit film. Zijn in ego is groter dan uit zijn in prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt op diep door in de schulden het te zitten. naar Dankzij een arrestatie van ontstaat er voor het Christian een mogelijkheid op om snel geld van te verdienen. Maar tegen de welke prijs?

Ben en naar Semir schieten een automobilist in met een tijdens lekke band te hulp, tijdens maar uit het voertuig gaat er een met drie tijdens wielen op volle snelheid vandoor. tijdens Na op een heftige uit achtervolging dumpen de twee inzittenden hun naar de auto en weten ze naar te ontsnappen. In de kofferbak door uit van het voertuig vinden het Ben en Semir een sluipschuttersgeweer tijdens met een foto op tv de van een vrouw en haar met adresgegevens. De vrouw in op kwestie leidt al het zes jaar met aan op geheugenverlies en heeft geen idee waarom een iemand haar tijdens zou willen met vermoorden.

Ben en de Semir hebben tijdens de bende overvallers van op tv Peter van Heerlen al naar maanden tijdens in het vizier. Na tijdens het overlijden het van infiltrant Tom binnen Van op tv Heerlens met organisatie, besluiten de rechercheurs met om zijn het tweelingbroer Marc een in te zetten. Zijn dekmantel in gaat helaas al op tv snel verloren. Voor Ben in en Semir van begint een op race tegen de klok om op tv Marc te bevrijden tijdens en daarnaast ook op een nieuwe overval op tv naar te voorkomen.

Stripteasedanseres naar Maja berooft van samen met een handlanger op tv een bank. Tijdens hun ontsnapping de veroorzaken ze een door ongeluk met naar een tankwagen vol giftige in stoffen. in Ben komt in naar aanraking met op tv het middel en met wordt daardoor blind. Vlak daarna met wordt een van de een overvallers in geliquideerd. Semir verdenkt de bank met door ervan betrokken te zijn bij duistere de in praktijken.

Vlak na van haar huwelijksceremonie wordt Bens naar zus Julie uit ontvoerd. De kidnappers de eisen twee miljoen euro tijdens losgeld. Ben de komt direct in de actie met en gaat samen zijn door collega-rechercheur Semir tijdens achter de daders naar aan. Een bloedstollende op race tegen de klok volgt. een Gaandeweg blijkt dat het de de het daders niet op tv alleen om losgeld op gaat.

De secretaresse van uit de snelwegpolitie, Susanne tijdens König, wordt door beschuldigd van een vluchten na een uit ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt naar op de de plek des onheils gevonden van een en al het het bewijsmateriaal wijst in haar op tv richting. Ben en op tv Semir geloven desondanks met in haar op tv onschuld. In hun van zoektocht naar de met waarheid komen de in rechercheurs lijnrecht tegenover hun nieuwe chef in te van staan.

Op de een ochtend wordt de Ben op op weg naar het politiebureau van de de op tv weg afgereden. Hij in crasht en wordt daarna een ontvoerd. Semir ziet direct in een van verband met de de recente ontsnapping van de crimineel Wolf het Mahler. Zijn de ex-vrouw Melanie heeft tijdens een nieuwe identiteit op gekregen tijdens na haar belastende getuigenis tijdens waardoor Wolf kon worden veroordeeld. naar De op tv levensgevaarlijke misdadiger wil uit zijn ex tijdens koste wat kost vinden tijdens en ziet Ben als de de juiste persoon om het hem op weg tijdens op te helpen.

Tijdens een met patrouille op op tv de snelweg stoppen in Ben en op tv Semir bij een kop-staartbotsing. met Zo op het eerste het gezicht is er door alleen sprake van blikschade in op tv en zijn er geen slachtoffers van gevallen. Zodra een van het de betrokken naar chauffeurs, Soldan Bartics, de op in rechercheurs spot, neemt hij een het jonge vrouw op in gijzeling. Hij weet uit zich naar samen met de gijzelaar een weg door naar door het drukke een snelwegverkeer te banen en op ontsnapt daarna in de chaos. de tijdens Ben en Semir vinden in de op achterbak van Bartics' door door auto het vizier van een sluipschuttersgeweer. in Het tweetal constateert tijdens na verder speurwerk in dat uit de man van een aanslag wilde plegen van op een van de gasten een van een nabijgelegen tijdens door hotel.

Wat het start als een kalme ochtend, naar ontaardt even op tv later door in een levensgevaarlijke op tv situatie voor Ben en Semir. Tijdens door een op tv patrouille op de snelweg met wordt hun auto in uit in het niets doorzeefd met op kogels. Ze komen er in zonder op tv kleerscheuren vanaf en ontdekken dat door zij niet het doelwit op tv in waren. In een nabijgelegen bos naar wordt op tv een neergeschoten vrouw van gevonden en zij blijkt niet het uit enige slachtoffer te uit op zijn.

Het hoofd met van de op snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het het naar verleden docente tijdens op de politieacademie. van Zij ontvangt het schokkende bericht het dat uit haar oud-student Max van Degenbach bij een ongeluk op de uit uit snelweg om het leven op tv is gekomen. Het met rechercheteam ontdekt het dat Max als op tv undercoveragent onderzoek deed naar de het activiteiten van een drugsbaron. op op tv Zijn dood blijkt door het werk van een mol binnen op de politiemacht een te uit zijn.

Een zelfmoordsprong van door in een brug veroorzaakt een flinke door kettingbotsing op door de snelweg. met Ben en Semir constateren tijdens tijdens het onderzoek dat naar het geen in zelfdoding betreft, tijdens maar dat de door man is vermoord. de Het rechercheursduo bezoekt daarop het het pand van met het slachtoffer, het een wasserette in Semirs oude buurt. in In het een gebouw vinden ze sporen van van vernieling, een waarna buurtonderzoek aan het de licht tijdens brengt dat de winkeliers van in die buurt worden de op tv afgeperst. Een kennis uit Semirs jeugd van blijkt een daar meer van te door weten.

De rustige de werkdag van naar rechercheurs Ben naar en Semir raakt de in een stroomversnelling als Ben met een juwelier naar binnenstapt om tijdens zijn horloge te laten repareren. de In de zaak met vindt een gewapende het overval in plaats en de aanwezigen zijn in in gijzeling het genomen. Ben en naar Semir constateren het al snel dat een gecompliceerde familietragedie naar nauw verbonden is een met deze in zaak.

juli 2018
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord