Programma gemist?

Na op tv een dodelijk een aanslag op een drugsbende volgen een Ben en Semir een in spoor in dat leidt naar een vrouw uit uit Semirs verleden: met Nazan. uit Zij heeft geen verklaring in voor haar met connectie met een de aanslag, maar heeft wel andere op waardevolle informatie. op Nazan vertelt Semir dat van hij de door vader is van haar naar het negenjarige dochtertje Dana. Als de kleine het Dana vlak daarna op tv ontvoerd met wordt, gaan Ben en tijdens Semir tot een het uiterste om haar te tijdens vinden. Uiteindelijk belanden het ze in Istanbul, door het waar de heftige ontknoping de plaatsvindt.

schneller, weiter,Een uit professionele wielrenner op wordt vlak voor de de finish van opzettelijk doodgereden door een auto. de Semir en Ben uit onderzoeken de zaak. tijdens Ze met ontdekken dat de broer door van hun collega Jenny betrokken met is op tv bij de moord. uit Een nieuw uit soort drug blijkt een tijdens grote rol te een spelen bij tijdens deze zaak. Het gaat om het een miljoenenbusiness en naar de het verantwoordelijke criminelen gaan over op tv lijken.

Ben naar wordt herinnerd aan de de tijd dat hij naar voor de een inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige een vriend en het collega Max werd destijds op tv ontmaskerd als spion tijdens en werd daarop neergeschoten door het door een collega. Zijn zoon van Alexander lijkt wraak te met willen met nemen voor de met dood van zijn op tv vader en uit Ben is het in doelwit.

Rechercheurs Ben en uit Semir moeten gedwongen uit in samenwerken met acteur Christian in Schillinger vanwege zijn voorbereiding in op een van nieuwe film. Zijn ego op tv is op tv groter dan zijn het prestaties en de zelfingenomen acteur een blijkt diep in door de schulden te tijdens zitten. op Dankzij een arrestatie ontstaat er uit voor Christian een tijdens mogelijkheid om het snel geld in te verdienen. Maar tegen welke de prijs?

Ben een en Semir schieten een automobilist in met een op lekke band te een hulp, door maar het voertuig gaat er met op drie wielen op tv op volle snelheid het vandoor. Na een heftige een achtervolging dumpen door de twee inzittenden hun op tv auto op en weten ze te door ontsnappen. op In de kofferbak van in het voertuig vinden door Ben en Semir een sluipschuttersgeweer door op tv met een foto van een het vrouw en haar adresgegevens. met De vrouw op in kwestie leidt al in op zes jaar aan geheugenverlies en heeft met de geen idee waarom iemand in haar zou willen uit vermoorden.

Ben en Semir de een hebben de bende overvallers met van Peter het van Heerlen al maanden in het in vizier. Na het het overlijden van in infiltrant Tom met binnen Van Heerlens organisatie, naar besluiten op tv de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc door in een te zetten. op tv Zijn dekmantel gaat de helaas al snel verloren. Voor een Ben en van Semir begint op een race tegen een de klok om Marc te uit bevrijden en daarnaast van ook een naar nieuwe overval in te voorkomen.

Stripteasedanseres Maja berooft op tv uit samen met een handlanger met een bank. Tijdens uit hun ontsnapping veroorzaken ze een uit ongeluk met het een tankwagen vol een giftige stoffen. Ben komt op in aanraking met van het het middel en wordt daardoor tijdens blind. Vlak daarna wordt op tv een van door de met overvallers geliquideerd. Semir verdenkt de op bank op tv ervan betrokken te zijn tijdens bij duistere door praktijken.

Vlak in na haar huwelijksceremonie wordt Bens op zus Julie op ontvoerd. De kidnappers eisen tijdens twee miljoen op euro losgeld. Ben uit komt van direct in actie en in gaat samen een zijn collega-rechercheur Semir door achter de daders van aan. Een bloedstollende race tegen uit de een klok volgt. Gaandeweg blijkt een dat het de daders niet op tv de alleen om losgeld door gaat.

De secretaresse in van uit de snelwegpolitie, Susanne König, wordt door beschuldigd op tv van vluchten na een een ernstig auto-ongeluk. tijdens Haar auto wordt op door de plek des onheils gevonden tijdens en een al het bewijsmateriaal wijst met in haar richting. Ben in met en Semir geloven desondanks in in haar onschuld. In hun door zoektocht naar de met waarheid komen de de rechercheurs lijnrecht tegenover op hun nieuwe op chef te op tv staan.

Op uit een ochtend wordt Ben van op weg uit naar het politiebureau van het de weg afgereden. Hij uit van crasht en wordt daarna uit ontvoerd. Semir ziet direct tijdens een verband met in de recente het ontsnapping van de crimineel het Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw met Melanie naar heeft een nieuwe identiteit in gekregen na haar belastende naar getuigenis op waardoor Wolf op tv kon worden veroordeeld. De levensgevaarlijke misdadiger op wil zijn op ex uit koste wat kost vinden op tv en ziet Ben in als de juiste persoon uit om hem op naar weg te het helpen.

Tijdens een patrouille door op op de snelweg op stoppen Ben en de Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op door de het eerste gezicht is er van alleen sprake van door blikschade op en zijn er geen slachtoffers gevallen. tijdens Zodra een een van de de betrokken chauffeurs, Soldan op tv Bartics, de het rechercheurs spot, neemt van hij een jonge vrouw in gijzeling. van Hij weet zich op tv in samen met de gijzelaar een weg de op tv door het drukke snelwegverkeer het te banen en op tv ontsnapt daarna in de chaos. op tv Ben met en Semir vinden in tijdens de achterbak in van Bartics' auto het in vizier van een naar sluipschuttersgeweer. Het tweetal constateert tijdens na verder speurwerk uit dat de man de in een aanslag wilde plegen uit op een van de gasten tijdens in van een nabijgelegen op tv hotel.

Wat start van als door een kalme ochtend, ontaardt van even later op tv in een levensgevaarlijke door situatie voor Ben en de Semir. Tijdens een patrouille uit op de snelweg naar wordt op hun auto uit het niets door doorzeefd een met kogels. Ze het komen er zonder kleerscheuren vanaf in en in ontdekken dat zij niet het doelwit een door waren. In een nabijgelegen bos door wordt een neergeschoten het vrouw naar gevonden en zij blijkt niet uit het enige slachtoffer een te tijdens zijn.

Het van hoofd van de snelwegpolitie, Anna op tv Engelhardt, van was in met het verleden docente op de naar politieacademie. Zij ontvangt het in schokkende met bericht dat haar oud-student Max tijdens Degenbach bij het een ongeluk op op tv de tijdens snelweg om het leven met is gekomen. Het rechercheteam ontdekt van dat Max als het de undercoveragent onderzoek deed op naar de activiteiten in van een drugsbaron. Zijn dood uit blijkt van het werk van van een mol binnen uit de politiemacht te tijdens zijn.

Een van zelfmoordsprong van een brug met veroorzaakt een naar flinke kettingbotsing op de snelweg. met Ben op en Semir constateren tijdens het op onderzoek dat het in een geen zelfdoding betreft, maar uit dat de uit man is vermoord. naar Het rechercheursduo bezoekt een daarop het pand van het van slachtoffer, een wasserette de in Semirs door oude buurt. In het gebouw een vinden ze sporen het van een vernieling, waarna van buurtonderzoek aan het met licht brengt dat door de winkeliers in die buurt de worden afgeperst. Een kennis met uit op tv Semirs jeugd blijkt daar de meer van te tijdens weten.

De door rustige werkdag de van rechercheurs Ben en Semir de raakt naar in een stroomversnelling het als Ben een juwelier binnenstapt om tijdens zijn horloge te de laten repareren. In een de zaak vindt in een op gewapende overval plaats en naar de aanwezigen zijn van in gijzeling de genomen. Ben door en Semir constateren al tijdens snel dat een gecompliceerde familietragedie naar nauw verbonden naar is met met deze zaak.

december 2020
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!