Programma gemist?

Na op een dodelijk van aanslag op een drugsbende volgen in Ben van en Semir een een spoor dat leidt door naar een vrouw uit Semirs verleden: op Nazan. Zij heeft de geen door verklaring voor haar connectie met met de aanslag, door maar heeft tijdens wel andere een waardevolle informatie. Nazan vertelt in Semir dat hij door de vader is van haar in tijdens negenjarige dochtertje Dana. Als de van kleine het Dana vlak daarna ontvoerd van wordt, gaan Ben een en Semir tijdens tot het uiterste om haar te uit vinden. op Uiteindelijk belanden ze in door Istanbul, waar door de heftige ontknoping door plaatsvindt.

schneller, weiter,Een professionele door wielrenner door wordt vlak voor de in finish opzettelijk uit doodgereden door op tv een auto. Semir en Ben onderzoeken naar de de zaak. Ze ontdekken dat de een broer door van hun met collega Jenny betrokken is bij een de moord. tijdens Een nieuw soort drug uit blijkt in een grote rol op te spelen bij deze zaak. Het van gaat om tijdens een tijdens miljoenenbusiness en de verantwoordelijke criminelen de gaan op over lijken.

Ben wordt op herinnerd aan de door tijd dat met hij voor de inlichtingendienst met werkte. Zijn op voormalige vriend en collega Max tijdens werd het destijds ontmaskerd als het spion en werd op daarop neergeschoten door een in collega. Zijn het zoon Alexander lijkt wraak te in willen tijdens nemen voor van de dood van zijn vader de en van Ben is het op tv doelwit.

Rechercheurs Ben en met Semir moeten gedwongen het samenwerken van met acteur Christian van Schillinger vanwege tijdens zijn voorbereiding op de een nieuwe film. naar Zijn ego is groter dan uit zijn prestaties en de uit zelfingenomen in acteur blijkt diep in tijdens de schulden te uit zitten. tijdens Dankzij een arrestatie ontstaat er voor door Christian het een mogelijkheid om snel geld tijdens te op verdienen. Maar in tegen welke prijs?

Ben en Semir een schieten een door automobilist met een lekke het met band te hulp, door maar het voertuig gaat er tijdens met drie in wielen op volle door snelheid vandoor. Na het een heftige achtervolging dumpen met de twee inzittenden naar hun auto met en weten ze te ontsnappen. op tv op tv In de kofferbak het van het voertuig vinden Ben uit en Semir het een sluipschuttersgeweer in met een foto van op een vrouw van en haar adresgegevens. De naar vrouw in kwestie leidt het al zes een jaar aan geheugenverlies op tv en heeft een geen idee waarom het iemand haar zou willen op tv vermoorden.

Ben en op tv Semir hebben de op tv bende overvallers van Peter tijdens van op Heerlen al maanden door in het de vizier. Na het in overlijden van infiltrant Tom binnen Van de Heerlens naar organisatie, besluiten op tv de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc door in van te zetten. met Zijn dekmantel gaat het helaas al snel verloren. naar Voor Ben en Semir begint een een race tegen van het de klok om Marc te bevrijden uit en in daarnaast ook een nieuwe op tv overval te in voorkomen.

Stripteasedanseres tijdens Maja berooft samen op met een handlanger een bank. in Tijdens hun tijdens ontsnapping veroorzaken uit ze een op tv ongeluk met een tankwagen een vol giftige een stoffen. Ben komt met in aanraking met het middel tijdens en wordt daardoor blind. het Vlak uit daarna wordt een van de tijdens een overvallers geliquideerd. Semir in verdenkt de bank ervan betrokken naar te zijn bij duistere de een praktijken.

Vlak na tijdens haar huwelijksceremonie wordt Bens met zus Julie op ontvoerd. De kidnappers het eisen tijdens twee miljoen euro losgeld. Ben komt uit direct tijdens in actie en gaat door samen de zijn collega-rechercheur Semir achter het de daders aan. Een bloedstollende uit race tegen de de klok naar volgt. Gaandeweg blijkt naar dat het de uit daders niet alleen naar om losgeld door gaat.

De de secretaresse van tijdens de snelwegpolitie, Susanne König, de wordt beschuldigd van tijdens vluchten na een door ernstig auto-ongeluk. Haar het auto wordt op de plek het des onheils op tv gevonden en al het een bewijsmateriaal van wijst in haar richting. Ben door en Semir geloven door desondanks naar in haar onschuld. op In hun zoektocht naar het de van waarheid komen de rechercheurs lijnrecht tegenover uit hun een nieuwe chef te in staan.

Op met een ochtend wordt Ben op naar weg naar het in politiebureau tijdens van de weg afgereden. Hij het crasht en op wordt daarna ontvoerd. Semir uit ziet tijdens direct een verband tijdens met de recente ontsnapping het van de crimineel een Wolf Mahler. Zijn naar ex-vrouw het Melanie heeft een nieuwe identiteit een gekregen na haar belastende naar getuigenis waardoor Wolf uit kon worden op tv veroordeeld. De op levensgevaarlijke misdadiger wil zijn ex tijdens koste wat in kost vinden tijdens en ziet Ben als de het juiste persoon om in hem op van weg op tv te helpen.

Tijdens een het patrouille van op de snelweg stoppen tijdens Ben en Semir van bij een door kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht door is er alleen op tv sprake van naar blikschade en zijn door er geen slachtoffers gevallen. op de Zodra een van de betrokken chauffeurs, het van Soldan Bartics, de rechercheurs van spot, neemt hij naar een jonge vrouw in uit gijzeling. Hij weet zich op de samen met de gijzelaar een het weg door het drukke de een snelwegverkeer te banen uit en ontsnapt daarna in de chaos. op in Ben en Semir vinden in de met achterbak op van Bartics' auto het vizier de van een op sluipschuttersgeweer. Het tweetal constateert op tv het na verder speurwerk dat de van man een aanslag op wilde plegen op in een van de op tv gasten van een nabijgelegen het naar hotel.

Wat met start als een kalme ochtend, een ontaardt een even later van in een levensgevaarlijke situatie door voor Ben en op Semir. Tijdens een patrouille tijdens op de snelweg de wordt hun op auto uit het niets doorzeefd het met naar kogels. Ze het komen er zonder kleerscheuren vanaf van en ontdekken dat zij van niet het van doelwit van waren. In een nabijgelegen bos op tv wordt een neergeschoten vrouw in gevonden van en zij blijkt niet met het enige van slachtoffer te van zijn.

Het met hoofd van de snelwegpolitie, in Anna Engelhardt, was in naar het een verleden docente tijdens op de politieacademie. met Zij ontvangt het uit schokkende bericht dat haar oud-student Max de Degenbach bij een op ongeluk op op de snelweg om van het leven is naar gekomen. van Het rechercheteam ontdekt de dat Max als undercoveragent naar onderzoek deed naar de uit activiteiten van een een drugsbaron. de Zijn dood blijkt tijdens het werk van een mol in binnen de de politiemacht te door zijn.

Een zelfmoordsprong het van een door brug veroorzaakt een flinke tijdens kettingbotsing op een de snelweg. tijdens Ben en Semir constateren tijdens het in van onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, uit maar dat de tijdens man is door vermoord. tijdens Het rechercheursduo bezoekt daarop het van pand van in het slachtoffer, een wasserette tijdens in Semirs oude buurt. in In het met gebouw vinden met ze sporen van vernieling, waarna op tv buurtonderzoek aan door het licht brengt op tv dat de winkeliers in in het die buurt worden afgeperst. Een van kennis uit in Semirs jeugd blijkt in daar meer de van te weten.

De tijdens rustige werkdag van rechercheurs uit Ben en Semir op raakt naar in een stroomversnelling als Ben een op juwelier binnenstapt om de zijn horloge te uit laten repareren. In naar uit de zaak vindt een gewapende overval door plaats naar en de door aanwezigen zijn in gijzeling van genomen. Ben in en Semir constateren al snel dat van een gecompliceerde een familietragedie nauw verbonden tijdens is met deze van zaak.

april 2020
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!