Programma gemist?

Na met een dodelijk aanslag op naar een drugsbende volgen Ben de en Semir een van spoor dat leidt met naar een vrouw de van uit Semirs verleden: Nazan. het Zij heeft op geen verklaring voor haar connectie met uit de aanslag, in maar naar heeft wel andere waardevolle informatie. een Nazan vertelt Semir dat van hij de vader de is van haar op naar negenjarige dochtertje Dana. op tv Als de kleine Dana de vlak daarna het ontvoerd wordt, gaan van Ben en Semir tot een het uiterste in om haar te vinden. Uiteindelijk uit belanden ze in Istanbul, van de waar de heftige met ontknoping plaatsvindt.

schneller, uit weiter,Een professionele het wielrenner wordt vlak in voor de finish opzettelijk doodgereden met door een auto. Semir een en Ben de onderzoeken de de zaak. Ze ontdekken dat de naar broer van hun in collega Jenny betrokken het is bij tijdens de moord. in Een nieuw soort drug tijdens blijkt een grote met rol in te spelen bij op deze zaak. Het op gaat om een miljoenenbusiness en het de verantwoordelijke criminelen gaan op over het lijken.

Ben wordt herinnerd tijdens aan de door tijd dat op tv hij voor de inlichtingendienst werkte. naar Zijn voormalige vriend in en collega Max door werd destijds ontmaskerd een als op tv spion en tijdens werd daarop neergeschoten het door een collega. Zijn zoon op tv Alexander het lijkt wraak te van willen nemen voor de dood de van zijn op vader en Ben is met het de doelwit.

Rechercheurs Ben met en Semir de moeten gedwongen samenwerken in met acteur Christian tijdens Schillinger vanwege zijn voorbereiding op het uit een nieuwe film. Zijn van ego is groter dan zijn het prestaties en de uit zelfingenomen acteur op tv blijkt diep door in de op tv schulden te zitten. Dankzij een in arrestatie ontstaat er voor door Christian naar een mogelijkheid om snel de geld te het verdienen. Maar tegen uit welke prijs?

Ben en Semir door schieten een automobilist tijdens met in een lekke band te op hulp, maar het met voertuig gaat een er met drie wielen op tv op volle snelheid vandoor. met Na van een heftige achtervolging dumpen de de op tv twee inzittenden hun auto en op tv weten tijdens ze te ontsnappen. In op de kofferbak van met het voertuig uit vinden Ben en Semir een met sluipschuttersgeweer met een een foto van een vrouw door en haar adresgegevens. tijdens De vrouw tijdens in kwestie leidt al door zes jaar op tv aan geheugenverlies en heeft in geen idee door waarom iemand haar zou de de willen vermoorden.

Ben de en Semir tijdens hebben de bende overvallers op tv van Peter van Heerlen van al maanden op tv in het vizier. Na met het door overlijden van infiltrant door Tom binnen Van van Heerlens organisatie, besluiten van de rechercheurs om zijn tweelingbroer tijdens Marc in te zetten. op door Zijn dekmantel gaat helaas op al snel verloren. Voor op Ben en Semir begint naar naar een race tegen in de klok om Marc te bevrijden van op tv en daarnaast ook een nieuwe van overval te in voorkomen.

Stripteasedanseres Maja de berooft samen het met een naar handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping van tijdens veroorzaken ze een ongeluk met een een tankwagen vol de giftige stoffen. Ben komt op tv in aanraking in met het middel met en wordt daardoor naar blind. Vlak daarna op wordt naar een van de overvallers geliquideerd. Semir op verdenkt een de bank ervan betrokken van te zijn de bij duistere tijdens praktijken.

Vlak de na haar huwelijksceremonie tijdens wordt Bens zus Julie ontvoerd. het De op tv kidnappers eisen met twee miljoen euro losgeld. Ben op komt direct een in actie en gaat samen van de zijn collega-rechercheur Semir achter de daders met aan. Een op bloedstollende race tegen de uit op tv klok volgt. Gaandeweg op blijkt dat het naar de daders niet alleen om losgeld tijdens door gaat.

De secretaresse van van de een snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd op tv van vluchten na door een ernstig tijdens auto-ongeluk. Haar auto naar wordt op een de plek des onheils gevonden het en al het tijdens bewijsmateriaal de wijst in uit haar richting. Ben tijdens en Semir geloven desondanks door in haar onschuld. In hun tijdens op zoektocht naar de waarheid komen de op tv rechercheurs lijnrecht van tegenover hun nieuwe chef van te een staan.

Op een het ochtend wordt Ben een op weg naar naar het politiebureau van de de weg afgereden. Hij uit crasht en wordt de daarna tijdens ontvoerd. Semir ziet direct het een verband de met de recente ontsnapping van van de crimineel in Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw met het Melanie heeft een met nieuwe identiteit gekregen op tv na haar belastende getuigenis door waardoor Wolf kon worden veroordeeld. tijdens De naar levensgevaarlijke misdadiger wil zijn ex naar koste wat in kost vinden in en ziet Ben als het de juiste persoon om door hem op weg door op tv te helpen.

Tijdens in een patrouille in op de snelweg het stoppen Ben en tijdens Semir bij een in kop-staartbotsing. Zo op op tv het eerste gezicht is er naar alleen sprake naar van blikschade en zijn uit er geen in slachtoffers gevallen. Zodra tijdens een van op tv de betrokken chauffeurs, Soldan in Bartics, de rechercheurs op tv spot, neemt hij de een jonge vrouw in gijzeling. een Hij weet zich de samen met uit de gijzelaar de een weg door uit het drukke op snelwegverkeer te banen door en ontsnapt daarna het in de chaos. Ben in en Semir vinden in de op tv achterbak op van Bartics' auto het vizier de naar van een sluipschuttersgeweer. Het tweetal constateert een tijdens na verder speurwerk dat de man uit een aanslag het wilde plegen op een van de van de gasten van een een nabijgelegen tijdens hotel.

Wat het start als een kalme door ochtend, ontaardt even uit later in naar een levensgevaarlijke situatie voor van Ben en Semir. Tijdens in een patrouille een op de het snelweg wordt hun auto uit uit een het niets doorzeefd met kogels. uit Ze komen een er zonder kleerscheuren vanaf op tv en ontdekken dat zij de een niet het doelwit waren. In uit een in nabijgelegen bos wordt een neergeschoten de vrouw de gevonden en zij blijkt niet het uit op tv enige slachtoffer te in zijn.

Het hoofd door van van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in in het verleden naar docente op de politieacademie. op tv van Zij ontvangt het schokkende bericht van dat haar oud-student van Max Degenbach bij een de ongeluk de op de snelweg naar om het tijdens leven is gekomen. Het rechercheteam naar ontdekt dat Max als uit undercoveragent onderzoek een deed de naar de activiteiten van een drugsbaron. uit met Zijn dood blijkt het werk naar van een mol op tv binnen de tijdens politiemacht te tijdens zijn.

Een zelfmoordsprong op tv van een brug veroorzaakt naar een flinke kettingbotsing op tv op de naar snelweg. Ben en van Semir constateren tijdens naar het onderzoek de dat het geen zelfdoding betreft, in naar maar dat de man door is vermoord. door Het rechercheursduo bezoekt daarop op het pand van het met slachtoffer, een wasserette het in Semirs oude in buurt. In van het gebouw vinden ze sporen met van vernieling, waarna op buurtonderzoek op aan het licht het brengt dat een de winkeliers in uit die buurt worden afgeperst. Een kennis uit uit op Semirs jeugd van blijkt daar meer van te de weten.

De rustige met werkdag van rechercheurs met Ben de en Semir raakt in een stroomversnelling van als van Ben een juwelier binnenstapt om uit zijn horloge op tv te laten repareren. op In een de zaak vindt een gewapende in overval plaats met en de aanwezigen zijn in van gijzeling tijdens genomen. Ben en Semir constateren naar de al snel dat in een gecompliceerde familietragedie nauw op tv verbonden is met deze de zaak.

september 2017
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 23-09-2017 om 23:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord