Programma gemist?

Na een de dodelijk aanslag op uit een drugsbende volgen met Ben en met Semir een spoor dat leidt een door naar een vrouw uit naar Semirs verleden: Nazan. Zij in heeft geen verklaring het voor haar op connectie met de het aanslag, maar naar heeft wel andere waardevolle informatie. tijdens Nazan vertelt in Semir dat hij op tv de vader is van naar haar negenjarige in dochtertje Dana. door Als de kleine Dana tijdens vlak daarna ontvoerd wordt, gaan door in Ben en Semir tot met het uiterste naar om haar te op tv vinden. Uiteindelijk belanden ze in het Istanbul, door waar de heftige ontknoping door plaatsvindt.

schneller, weiter,Een professionele op wielrenner wordt vlak in in voor de finish opzettelijk doodgereden een door tijdens een auto. Semir en Ben onderzoeken tijdens een de zaak. Ze ontdekken dat de op tv broer op tv van hun van collega Jenny betrokken is bij de op tv moord. Een nieuw door soort het drug blijkt tijdens een grote rol te spelen bij door deze uit zaak. Het gaat om uit een miljoenenbusiness en de de verantwoordelijke criminelen gaan door over uit lijken.

Ben wordt een herinnerd de aan de tijd dat hij voor tijdens de inlichtingendienst op werkte. Zijn op voormalige vriend en met collega Max in werd destijds ontmaskerd als spion van en het werd daarop neergeschoten door een tijdens collega. Zijn zoon Alexander tijdens uit lijkt wraak te willen nemen een voor de dood naar van zijn vader en de Ben is door het op doelwit.

Rechercheurs Ben en in Semir moeten gedwongen met naar samenwerken met acteur de Christian Schillinger vanwege zijn tijdens voorbereiding op op tv een nieuwe film. Zijn ego is het groter dan van zijn prestaties de en de op tv zelfingenomen acteur blijkt diep in de een op schulden te zitten. Dankzij een arrestatie van ontstaat er op voor in Christian een mogelijkheid om snel uit geld te door verdienen. Maar tegen op tv welke prijs?

Ben en Semir op schieten een tijdens automobilist met een lekke op band te hulp, de maar het tijdens voertuig gaat de er met uit drie wielen op volle snelheid uit vandoor. Na een door heftige achtervolging uit dumpen de twee een inzittenden hun auto en in weten ze door te ontsnappen. door In de kofferbak van het voertuig in vinden Ben en een Semir een met sluipschuttersgeweer met een foto op tv van een vrouw op en haar adresgegevens. tijdens De vrouw uit in op kwestie leidt al zes jaar op tv aan geheugenverlies op tv en heeft geen door idee waarom op iemand haar zou willen de vermoorden.

Ben en naar Semir een hebben de bende overvallers van van Peter van Heerlen al tijdens maanden in het op vizier. op Na het overlijden met van infiltrant uit Tom binnen Van Heerlens het organisatie, besluiten de rechercheurs door om zijn naar tweelingbroer Marc een in te zetten. Zijn naar dekmantel gaat helaas tijdens al snel verloren. in Voor Ben en Semir in begint een race tegen het de klok om de Marc te het bevrijden en daarnaast ook de uit een nieuwe overval te de voorkomen.

Stripteasedanseres het Maja berooft samen met een uit handlanger een bank. door Tijdens op hun ontsnapping veroorzaken ze met een ongeluk in met een tankwagen vol giftige op stoffen. Ben komt naar naar in aanraking met op het middel en wordt het daardoor blind. door Vlak daarna wordt een van de met overvallers in geliquideerd. Semir verdenkt de het bank ervan betrokken het te zijn bij tijdens duistere naar praktijken.

Vlak na uit haar huwelijksceremonie tijdens wordt Bens op zus Julie ontvoerd. het De kidnappers eisen twee miljoen van euro losgeld. op Ben komt direct in actie uit de en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir naar achter de in daders aan. Een bloedstollende door race tegen de de klok volgt. op tv Gaandeweg blijkt dat het op tv in de daders niet alleen om losgeld uit uit gaat.

De secretaresse van op de snelwegpolitie, Susanne het König, wordt uit beschuldigd naar van vluchten na een uit ernstig auto-ongeluk. Haar de auto wordt op de naar plek des onheils gevonden door de en al het bewijsmateriaal wijst in op tv haar richting. Ben de en Semir de geloven desondanks in haar van onschuld. In hun in zoektocht een naar de waarheid komen van de tijdens rechercheurs lijnrecht tegenover hun nieuwe de chef te met staan.

Op een tijdens ochtend wordt Ben op tv op op tv weg naar het met politiebureau van de weg afgereden. tijdens Hij crasht en met wordt tijdens daarna ontvoerd. Semir ziet direct in een verband met de het tijdens recente ontsnapping van de crimineel met Wolf Mahler. Zijn naar ex-vrouw met Melanie heeft een nieuwe naar identiteit gekregen na haar door belastende met getuigenis waardoor Wolf kon worden veroordeeld. de De levensgevaarlijke de misdadiger wil in zijn ex naar koste wat kost door vinden en ziet met Ben als de op juiste persoon om hem op weg op tv te in helpen.

Tijdens een patrouille een op de snelweg met stoppen Ben het en Semir bij een in kop-staartbotsing. op tv Zo op het eerste naar gezicht is er alleen van op tv sprake van blikschade en zijn op tv er geen slachtoffers gevallen. met Zodra een tijdens van op tv de betrokken chauffeurs, Soldan in Bartics, de naar rechercheurs spot, neemt hij een jonge van vrouw in gijzeling. tijdens Hij door weet zich samen met de uit de gijzelaar een weg door het drukke in snelwegverkeer de te banen en op ontsnapt daarna in tijdens de chaos. Ben en van Semir vinden uit in de achterbak van in Bartics' met auto het vizier van een sluipschuttersgeweer. tijdens de Het tweetal constateert na verder op speurwerk de dat de man een naar aanslag wilde plegen op de een van op tv de gasten van een tijdens nabijgelegen tijdens hotel.

Wat op tv start als een kalme ochtend, in ontaardt even later in in een levensgevaarlijke uit situatie in voor Ben en Semir. op Tijdens een patrouille op tijdens de de snelweg wordt hun auto uit met het het niets doorzeefd met naar kogels. Ze komen in er zonder kleerscheuren vanaf naar en ontdekken dat van zij niet het van doelwit waren. In een naar nabijgelegen op bos wordt met een neergeschoten vrouw gevonden de en zij blijkt een niet het enige slachtoffer te van de zijn.

Het hoofd de van naar de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was door in het verleden op docente op naar de politieacademie. Zij op ontvangt het schokkende bericht dat de haar oud-student Max uit uit Degenbach bij een ongeluk op de een snelweg om het op tv leven is gekomen. met Het door rechercheteam ontdekt dat Max als naar met undercoveragent onderzoek deed met naar de activiteiten van een drugsbaron. de Zijn dood op blijkt het van werk van een mol binnen tijdens de politiemacht met te door zijn.

Een zelfmoordsprong van naar een brug van veroorzaakt een flinke van kettingbotsing op de snelweg. op de Ben en Semir constateren het tijdens het onderzoek dat met het het geen zelfdoding betreft, maar dat de het man is de vermoord. Het rechercheursduo bezoekt de daarop het het pand van het een slachtoffer, het een wasserette in Semirs van oude buurt. In van het gebouw vinden ze sporen op van vernieling, waarna op buurtonderzoek aan met het licht brengt in dat de naar winkeliers in die naar buurt worden naar afgeperst. Een kennis van uit Semirs jeugd blijkt door daar meer van te van weten.

De een rustige werkdag van op rechercheurs Ben en Semir raakt in in een naar stroomversnelling als Ben een uit juwelier binnenstapt om met zijn horloge te van naar laten repareren. In van de zaak vindt een gewapende overval met tijdens plaats en de in aanwezigen zijn in in gijzeling genomen. Ben door en Semir constateren al snel uit dat een naar gecompliceerde familietragedie nauw verbonden is de met met deze zaak.

april 2021
30-08-2015 20:10

72 Stunden Angst

Cobra 11 - 72 Stunden Angst

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor haar connectie met de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan v...

23-08-2015 21:00

Höher

Cobra 11 - Höher

schneller, weiter,Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord. Een nieuw soort dru...

23-08-2015 20:08

In der Schusslinie

Cobra 11 - In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en werd daarop neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nem...

16-08-2015 21:00

Und Action

Cobra 11 - Und Action

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met acteur Christian Schillinger vanwege zijn voorbereiding op een nieuwe film. Zijn ego is groter dan zijn prestaties en de zelfingenomen acteur blijkt diep in de schulden te zitten. D...

16-08-2015 20:08

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Ben en Semir schieten een automobilist met een lekke band te hulp, maar het voertuig gaat er met drie wielen op volle snelheid vandoor. Na een heftige achtervolging dumpen de twee inzittenden hun auto en weten ze te ontsnappen. In de koffer...

09-08-2015 21:01

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Na het overlijden van infiltrant Tom binnen Van Heerlens organisatie, besluiten de rechercheurs om zijn tweelingbroer Marc in te zetten. Zijn dekmantel...

09-08-2015 20:07

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

02-08-2015 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

02-08-2015 20:07

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

26-07-2015 21:02

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

26-07-2015 20:09

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

19-07-2015 21:03

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

19-07-2015 20:09

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

12-07-2015 21:03

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een zelfmoordsprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het geen zelfdoding betreft, maar dat de man is vermoord. Het rechercheursduo bezoekt daarop het pand v...

12-07-2015 20:10

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!