Programma gemist?

Als tijdens Semir en Ben twee mannen tijdens willen door helpen met van een lekke band, gaan ze een er op drie wielen op op vandoor. Na een achtervolging weten de de mannen te ontsnappen van en vinden Semir de een en Ben in op de kofferbak een het geweer en een foto uit van Alicia. op tv Zij verloor zes jaar uit geleden haar met geheugen en weet niet meer wie met ze is of op tv waar ze vandaan op tv tijdens komt. Dan herinnert Alicia zich tijdens plots van een telefoonnummer en dat belt de ze. Hierdoor komt in ze uit op een dodenlijst tijdens te staan. Alleen in als ze zich herinnert in wie ze is, naar kunnen Ben en naar Semir haar leven uit redden.

Ben en naar Semir zitten al maanden uit van achter Peter van door Heerlen aan. Samen met zijn met mannen heeft Van de Heerlen uit al meerdere spectaculaire overvallen gepleegd. het Tom is een undercoveragent naar in door Van Heerlens de organisatie. Als hij overlijdt, wordt naar zijn tweelingbroer Marc tijdens ingeschakeld. Maar hij is het een door complete tegenpool van Tom en op op het duurt niet lang voordat hij de wordt tijdens ontmaskerd. Ben en Semir moeten de de hem redden én het de volgende overval op van Van Heerlen zien te op tv voorkomen.

Stripteasedanseres Maja berooft de samen met door een met handlanger een bank. Tijdens op tv hun ontsnapping veroorzaken het ze een ongeluk van met een tankwagen door vol giftige stoffen. Ben komt op in aanraking met de het middel op en naar wordt daardoor blind. Vlak uit daarna wordt een van op tv de overvallers door geliquideerd. Semir op tv verdenkt de bank ervan betrokken te door zijn naar bij duistere de praktijken.

Vlak na haar door tijdens huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. op tv De kidnappers eisen uit het twee miljoen euro losgeld. Ben een komt op tv direct in actie en gaat met samen zijn collega-rechercheur uit Semir het achter de daders aan. Een bloedstollende op race in tegen de de klok volgt. Gaandeweg blijkt dat het het het de daders niet door alleen om losgeld een gaat.

De secretaresse van van de snelwegpolitie, tijdens Susanne König, wordt beschuldigd van op tv van vluchten na naar een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt in een op de plek het des onheils gevonden en al het in bewijsmateriaal wijst op in haar richting. Ben uit en Semir geloven op desondanks in haar door onschuld. door In hun het zoektocht naar de waarheid door komen de rechercheurs lijnrecht in tegenover hun het nieuwe chef te een staan.

Op op een ochtend wordt Ben op in uit weg naar het in politiebureau van de weg afgereden. door Hij crasht en naar wordt tijdens daarna ontvoerd. Semir ziet direct een naar tijdens verband met de recente een ontsnapping van de crimineel van Wolf Mahler. Zijn op ex-vrouw Melanie heeft op tv een nieuwe een identiteit gekregen het na haar belastende getuigenis waardoor in Wolf van kon worden veroordeeld. naar De levensgevaarlijke misdadiger wil op zijn ex koste wat naar kost vinden de en ziet Ben het als de tijdens juiste persoon om door hem daarbij te naar helpen.

Tijdens een van patrouille op de van snelweg de stoppen Ben en Semir bij met een kop-staartbotsing. op tv Zo op in het eerste gezicht is naar er alleen sprake van blikschade de op en zijn er een geen slachtoffers gevallen. Zodra een uit van de betrokken door chauffeurs, met Soldan Bartics, de rechercheurs spot, neemt door uit hij een jonge vrouw in gijzeling. tijdens op Hij weet zich op tv samen met de gijzelaar uit een weg door het door drukke snelwegverkeer uit te banen en ontsnapt de daarna in de chaos. tijdens op Ben en Semir de vinden in de achterbak op van Bartics' auto het vizier op van een van sluipschuttersgeweer. Het het tweetal constateert op na verder speurwerk dat de man door met een aanslag wilde plegen met op een van de op tv gasten naar van een nabijgelegen in hotel.

Wat start uit als een op kalme ochtend, ontaardt even later het in in een levensgevaarlijke op tv situatie voor Ben en door Semir. Tijdens een op patrouille op de snelweg van wordt een hun auto uit de het niets doorzeefd met van kogels. Ze komen er zonder naar kleerscheuren vanaf de en ontdekken in dat zij niet het op doelwit waren. In met een het nabijgelegen bos wordt een neergeschoten vrouw met gevonden en uit zij blijkt niet het door enige de slachtoffer te van zijn.

Het de hoofd van de uit snelwegpolitie, Anna in Engelhardt, was in het verleden het docente op de het politieacademie. Zij van ontvangt het uit schokkende bericht dat haar oud-student Max op Degenbach bij een tijdens ongeluk op uit de naar snelweg om het leven is tijdens gekomen. Het van rechercheteam ontdekt op tv dat Max als undercoveragent uit onderzoek deed naar de activiteiten tijdens van een drugsbaron. de Zijn van dood blijkt het werk van uit een van mol binnen de uit politiemacht te door zijn.

Een van sprong van een brug veroorzaakt op tv op een flinke kettingbotsing op de snelweg de en men in gaat uit van zelfdoding. naar Ben en Semir een het constateren tijdens het onderzoek op tv dat het niet om zelfmoord op tv op tv gaat, maar om moord. Het met rechercheursduo bezoekt het pand naar van op het slachtoffer, in een wasserette in Semirs oude door buurt. In tijdens het gebouw de vinden ze sporen uit van vernieling. Buurtonderzoek door brengt aan het licht dat de door winkeliers in in die buurt een worden afgeperst. Een van oude kennis van Semir door blijkt daar op meer van op te weten.

De rustige in werkdag in van rechercheurs Ben met en Semir raakt in een stroomversnelling op tv als van Ben een juwelier binnenstapt met om zijn in horloge te laten met repareren. In op de zaak vindt met een gewapende overval plaats en de van aanwezigen zijn op in gijzeling op genomen. Ben en Semir constateren met op al snel dat een ingewikkelde een familietragedie nauw in verbonden is met deze tijdens zaak.

Katrin Petersen belandde op uit wegens autodiefstal achter de tralies waarna op tv haar dochter Sarah door in een van opvangtehuis werd geplaatst. op tv Op het moment door dat Katrin de tijdens verlof haar tijdens dochtertje opzoekt, een proberen gangsters het tweetal de te ontvoeren. Het naar lukt Katrin ternauwernood om samen op tv met Sarah een de criminelen naar te ontvluchten. Ben en tijdens Semir onderzoeken de door zaak naar en ontdekken dat Katrin getuige van was van een op moord. Bewijsmateriaal daarvan het wist zij in het naar naar dagboek van Sarah te het verbergen.

Ben op en Semir hebben een gesprek een met de 14-jarige een Mario, die tijdens een auto total naar loss uit heeft gereden op uit de snelweg. Volgens Semir zijn door de blauwe plekken op naar Mario's van armen niet veroorzaakt met door het op ongeluk, maar zijn het sporen van tijdens mishandeling. De van rechercheurs screenen de naar familie van een de jongen en komen op daarbij op in het spoor van het de nieuwe van vriend van Mario's moeder. op Deze man blijkt naar een crimineel de verleden te hebben van en alles wijst erop het dat hij in opnieuw een misdrijf wil naar plegen.

Rechercheur een Semir weet de moordenaar van naar zijn partener, van drugsbaron Sander Kalvus, tijdens te arresteren. door Samen met zijn de nieuwe collega Ben Jäger op heeft Semir de zware het taak om uit kroongetuige Harald Flensmann tijdens in met leven te houden.

oktober 2019
29-04-2017 19:59

Das zweite Leben

Cobra 11 - Das zweite Leben

Als Semir en Ben twee mannen willen helpen met een lekke band, gaan ze er op drie wielen vandoor. Na een achtervolging weten de mannen te ontsnappen en vinden Semir en Ben in de kofferbak een geweer en een foto van Alicia. Zij verloor zes j...

22-04-2017 21:00

Toter Bruder

Cobra 11 - Toter Bruder

Ben en Semir zitten al maanden achter Peter van Heerlen aan. Samen met zijn mannen heeft Van Heerlen al meerdere spectaculaire overvallen gepleegd. Tom is een undercoveragent in Van Heerlens organisatie. Als hij overlijdt, wordt zijn tweeli...

22-04-2017 20:00

Bad Bank

Cobra 11 - Bad Bank

Stripteasedanseres Maja berooft samen met een handlanger een bank. Tijdens hun ontsnapping veroorzaken ze een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Vlak daarna wordt een...

15-04-2017 21:00

Die Braut

Cobra 11 - Die Braut

Vlak na haar huwelijksceremonie wordt Bens zus Julie ontvoerd. De kidnappers eisen twee miljoen euro losgeld. Ben komt direct in actie en gaat samen zijn collega-rechercheur Semir achter de daders aan. Een bloedstollende race tegen de klok ...

15-04-2017 20:00

Im Aus

Cobra 11 - Im Aus

De secretaresse van de snelwegpolitie, Susanne König, wordt beschuldigd van vluchten na een ernstig auto-ongeluk. Haar auto wordt op de plek des onheils gevonden en al het bewijsmateriaal wijst in haar richting. Ben en Semir geloven desonda...

08-04-2017 20:59

Begraben

Cobra 11 - Begraben

Op een ochtend wordt Ben op weg naar het politiebureau van de weg afgereden. Hij crasht en wordt daarna ontvoerd. Semir ziet direct een verband met de recente ontsnapping van de crimineel Wolf Mahler. Zijn ex-vrouw Melanie heeft een nieuwe ...

08-04-2017 19:59

Die Leibwächter

Cobra 11 - Die Leibwächter

Tijdens een patrouille op de snelweg stoppen Ben en Semir bij een kop-staartbotsing. Zo op het eerste gezicht is er alleen sprake van blikschade en zijn er geen slachtoffers gevallen. Zodra een van de betrokken chauffeurs, Soldan Bartics, d...

01-04-2017 21:00

Schattenmann

Cobra 11 - Schattenmann

Wat start als een kalme ochtend, ontaardt even later in een levensgevaarlijke situatie voor Ben en Semir. Tijdens een patrouille op de snelweg wordt hun auto uit het niets doorzeefd met kogels. Ze komen er zonder kleerscheuren vanaf en ontd...

01-04-2017 19:59

Der Verrat

Cobra 11 - Der Verrat

Het hoofd van de snelwegpolitie, Anna Engelhardt, was in het verleden docente op de politieacademie. Zij ontvangt het schokkende bericht dat haar oud-student Max Degenbach bij een ongeluk op de snelweg om het leven is gekomen. Het recherche...

25-03-2017 21:01

Am Ende der Jugend

Cobra 11 - Am Ende der Jugend

Een sprong van een brug veroorzaakt een flinke kettingbotsing op de snelweg en men gaat uit van zelfdoding. Ben en Semir constateren tijdens het onderzoek dat het niet om zelfmoord gaat, maar om moord. Het rechercheursduo bezoekt het pand v...

25-03-2017 20:00

Unter Druck

Cobra 11 - Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. B...

18-03-2017 20:58

Rabenmutter

Cobra 11 - Rabenmutter

Katrin Petersen belandde wegens autodiefstal achter de tralies waarna haar dochter Sarah in een opvangtehuis werd geplaatst. Op het moment dat Katrin tijdens verlof haar dochtertje opzoekt, proberen gangsters het tweetal te ontvoeren. Het l...

18-03-2017 19:59

Wer einmal lügt

Cobra 11 - Wer einmal lügt

Ben en Semir hebben een gesprek met de 14-jarige Mario, die een auto total loss heeft gereden op de snelweg. Volgens Semir zijn de blauwe plekken op Mario's armen niet veroorzaakt door het ongeluk, maar zijn het sporen van mishandeling. De ...

11-03-2017 20:00

Auf eigene Faust

Cobra 11 - Auf eigene Faust

Rechercheur Semir weet de moordenaar van zijn partener, drugsbaron Sander Kalvus, te arresteren. Samen met zijn nieuwe collega Ben Jäger heeft Semir de zware taak om kroongetuige Harald Flensmann in leven te houden.

Je bekijkt momenteel pagina 9 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 134
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!