Programma gemist?

Semir en Alex op tv uit bevinden zich in het door gerechtsgebouw als er plotseling van schoten vallen. De dader in een vlucht, maar Semir en Alex tijdens weten hem te pakken. het Ze willen van op hem weten hoe tijdens hij een wapen de op tv in de streng beveiligde rechtszaal kon met binnensmokkelen. Het pistool het blijkt met naar een in speciale verf behandeld te zijn, naar waardoor het op tv onzichtbaar is voor scanners. met De crimineel eist zijn naar vrijlating, naar anders zal zijn compagnon op de verf verkopen op aan de naar hoogstbiedende terroristen.

Gangsters tijdens zitten achter een een man aan die uiteindelijk naar aan zijn belagers weet uit te ontkomen de door de de tussenkomst van het Ben. De vluchtende man blijkt uit dierenverzorger Marco Bernhartz te een met zijn. Hij is een op tv voormalig politieagent die een betrokken was bij duistere met praktijken.

De 17-jarige Hanna door Jensen wordt door bijna ontvoerd als ze uit staat te liften. tijdens naar Semir kan haar op op tv het nippertje redden. het Hanna blijkt ontsnapt te zijn in uit tijdens een jeugdopvangcentrum. door Ze is vastbesloten om de met moordenaar met van haar moeder te de vinden, en de onschuld het van haar vader door te bewijzen. Hanna een verkeert in groot het gevaar. Haar van ouders hebben iets belangrijks voor met haar verborgen uit gehouden.

De op tv 16-jarige Heike-Maria moet van met haar moeder, op tv officier van justitie Schrankmann, het stage lopen bij de door verkeerspolitie. Heike-Maria vindt in de politie met totaal niet interessant. een Ben en Semir rijden op tv met haar uit over de snelweg en uit raken geïrriteerd door het haar een opmerkingen. Als de rechercheurs door een met busje willen aanhouden vanwege een verkeersovertreding, tijdens trapt de naar bestuurder het plotseling het gaspedaal in. op Er volgt een wilde achtervolging door tijdens en Heike-Maria leert wat het een echte politiewerk de inhoudt.

Semir is uit fysiek en door emotioneel zwaar aangeslagen door door zijn scheiding, een maar het werk gaat gewoon op tv door. De moordenaar op Meinhard ontsnapt uit met de gevangenis, omdat op hij naar zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens op gijzelt hij een de aantal mensen en van eist van hij dat zijn zaak opnieuw van onderzocht wordt. op tv Semir en de met gerehabiliteerde op tv agent Alex Brandt duiken naar in de zaak en door komen op tv tot de conclusie de dat Meinhard mogelijk op tv de waarheid spreekt.

Semir op tv is fysiek en emotioneel naar zwaar aangeslagen door zijn van scheiding, maar het op tv werk gaat gewoon door door. De moordenaar van Meinhard ontsnapt uit op de het gevangenis, omdat naar hij zijn onschuld wil op bewijzen. Vervolgens gijzelt uit hij een aantal mensen naar en eist hij dat naar door zijn zaak opnieuw in onderzocht wordt. Semir en de gerehabiliteerde naar agent Alex Brandt met duiken in de in zaak en komen op tv tot de conclusie naar dat Meinhard van mogelijk tijdens de waarheid spreekt.

Semir had naar verwacht dat met de verjaardag van de zijn vrouw een de mooie dag zou worden, maar een dan ontdekt de hij dat zij een door minnaar heeft en in dat Ben dit naar wist. op Vervolgens zet Semir zijn leven in door op het spel naar om een bekende architecte uit handen op van van een groep mysterieuze ontvoerders uit te redden. Tot van overmaat van naar ramp worden door Semir en zijn dochter de kort daarna aangevallen door in diezelfde een mannen.

Semir van had verwacht dat de een verjaardag op tv van zijn vrouw een door mooie dag zou worden, maar een de dan ontdekt hij dat zij een tijdens van minnaar heeft en dat Ben de dit wist. de Vervolgens loopt Semirs leven gevaar de tijdens als hij een bekende in architecte uit handen met van ontvoerders redt. een Tot overmaat van ramp de worden Semir en zijn tijdens in dochter kort daarna aangevallen tijdens door diezelfde uit mannen.

Semir door en Ben houden een op de snelweg door Steffen, Thorben en Steffens zwangere in vriendin, Dana, naar aan. Het drietal het is al jaren op door de van vlucht. Dana op tv wordt bij de in confrontatie doodgeschoten, Thorben een weet te vluchten en Steffen op tv wordt gepakt. met Vanuit de het gevangenis geeft Steffen de in opdracht Semirs familie te naar ontvoeren. Om zijn in familie met te kunnen redden, het moet Semir Ben op tv doden.

Ben en het Jenny bezoeken samen een op concert van de in band Brushes, die tijdens ooit veel succes tijdens had. Het optreden de krijgt een gruwelijke uit wending op als backstage de ex-vrouw van naar op tv de zanger, Tom, op op brute wijze wordt aangevallen. Ze tijdens sterft in de met armen van de van tijdens gitarist, Mark. Vlak op tv voordat ze stierf, gaf ze in hem de de sleutel van een door bankkluis. Vanaf door dat moment loopt het leven de van op tv Mark en Tom het gevaar.

Hartmut met vraagt de hulp van Ben het naar en Semir bij het redden van van met zijn zusje, fotomodel Jessica. van Ze hadden in al jaren geen door contact meer met elkaar, het maar Jessica zit met nu in de problemen. Ze het wordt afgeperst de door in een modeontwerper. De ontwerper van handelt in nagemaakte medicijnen die naar worden gebruikt een als afslankmiddel, met fatale de met gevolgen.

Terwijl Semir van en Andrea bij de op autodealer zijn om met een nieuwe in auto te de kopen, wordt er uit een monteur vermoord. Verkoper Ferdi het Köppke wordt van als de de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij het de naar benen heeft genomen. Dankzij de een moord komen Ben en de met Semir op het van spoor van grootschalige wapensmokkel. Ze worden het tijdens op tv het onderzoek op geassisteerd door de op twee chaotische agenten Turbo en door Tacho.

Ben en Semir door door onderzoeken de moord op een ontwikkelaar de van hightechwapens. Ze in komen op het naar spoor op tv van een van zijn werknemers, door Victor Hagen, op tv en zijn op tv aantrekkelijke assistente door Laura Marschall. Ben is meteen tot met uit over zijn oren verliefd als naar hij de Laura ontmoet. Ze blijkt een undercoveragent op tv te op zijn die van door plan is op Hagens illegale wapenhandel te stoppen. Maar in Hagen in laat zich op niet zomaar te door pakken nemen.

Als Ben een en van Semir voor de zoveelste de keer een politieauto in de op tv prak rijden, moeten van ze in van therapie van bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een uit van sessie worden ze naar beschoten. Ze weten op tv te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. de Markwart uit blijkt het doelwit te zijn van van een de aanval, maar tijdens hij heeft op tv geen idee waarom. naar Er volgt een achtervolging door Keulen, op waarbij een Ben en Semir voor op tv de verandering op een keer zélf achternagezeten uit worden.

Ben tijdens en Semir krijgen te door horen in dat hun politiebureau zal worden gesloten met om financiële het redenen. De jonge tijdens dakloze Eddie uit vindt een koffer op tv met één miljoen euro. Hij op tv pakt het geld in het en gooit de koffer met daarin in een USB-stick weg. op Samen met van zijn maatje Charlie stort uit uit hij zich in het in luxe leven, uit maar dit eindigt tijdens al snel in van een ramp. Criminelen zitten achter Eddie de en Charlie aan, naar omdat ze het de datastick in terug willen op tv hebben. Ben en Semir houden op zich van met de zaak van bezig, maar kunnen niet op van tijd van ingrijpen.

maart 2021
13-10-2019 00:05

Lackschäden

Cobra 11 - Lackschäden

Semir en Alex bevinden zich in het gerechtsgebouw als er plotseling schoten vallen. De dader vlucht, maar Semir en Alex weten hem te pakken. Ze willen van hem weten hoe hij een wapen in de streng beveiligde rechtszaal kon binnensmokkelen. H...

15-09-2019 23:35

Wilde Tiere

Cobra 11 - Wilde Tiere

Gangsters zitten achter een man aan die uiteindelijk aan zijn belagers weet te ontkomen door de tussenkomst van Ben. De vluchtende man blijkt dierenverzorger Marco Bernhartz te zijn. Hij is een voormalig politieagent die betrokken was bij d...

01-09-2019 23:42

Die kleine Prinzessin

Cobra 11 - Die kleine Prinzessin

De 17-jarige Hanna Jensen wordt bijna ontvoerd als ze staat te liften. Semir kan haar op het nippertje redden. Hanna blijkt ontsnapt te zijn uit een jeugdopvangcentrum. Ze is vastbesloten om de moordenaar van haar moeder te vinden, en de on...

01-09-2019 00:14

Vergeltung

Cobra 11 - Vergeltung

De 16-jarige Heike-Maria moet van haar moeder, officier van justitie Schrankmann, stage lopen bij de verkeerspolitie. Heike-Maria vindt de politie totaal niet interessant. Ben en Semir rijden met haar over de snelweg en raken geïrriteerd do...

24-08-2019 23:51

Revolution (part 2)

Cobra 11 - Revolution (part 2)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

22-08-2019 23:56

Revolution (part 1)

Cobra 11 - Revolution (part 1)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

19-08-2019 00:10

Auferstehung (part 2)

Cobra 11 - Auferstehung (part 2)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens zet Semir zijn leven op het spel om een bekende architecte uit handen van een groep...

18-08-2019 00:03

Auferstehung (part 1)

Cobra 11 - Auferstehung (part 1)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens loopt Semirs leven gevaar als hij een bekende architecte uit handen van ontvoerders...

16-08-2019 23:56

Tödliche Wahl

Cobra 11 - Tödliche Wahl

Semir en Ben houden op de snelweg Steffen, Thorben en Steffens zwangere vriendin, Dana, aan. Het drietal is al jaren op de vlucht. Dana wordt bij de confrontatie doodgeschoten, Thorben weet te vluchten en Steffen wordt gepakt. Vanuit de gev...

02-08-2019 00:29

Das große Comeback

Cobra 11 - Das große Comeback

Ben en Jenny bezoeken samen een concert van de band Brushes, die ooit veel succes had. Het optreden krijgt een gruwelijke wending als backstage de ex-vrouw van de zanger, Tom, op brute wijze wordt aangevallen. Ze sterft in de armen van de g...

16-09-2018 23:24

En Vogue

Cobra 11 - En Vogue

Hartmut vraagt de hulp van Ben en Semir bij het redden van zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden al jaren geen contact meer met elkaar, maar Jessica zit nu in de problemen. Ze wordt afgeperst door een modeontwerper. De ontwerper handelt ...

16-09-2018 22:31

Turbo & Tacho reloaded

Cobra 11 - Turbo & Tacho reloaded

Terwijl Semir en Andrea bij de autodealer zijn om een nieuwe auto te kopen, wordt er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij de benen heeft genomen. Dankzij de moord komen Ben en Semir op...

09-09-2018 23:07

Mitten ins Herz

Cobra 11 - Mitten ins Herz

Ben en Semir onderzoeken de moord op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze komen op het spoor van een van zijn werknemers, Victor Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben is meteen tot over zijn oren verliefd als hij ...

02-09-2018 23:12

Wettlauf gegen die Zeit

Cobra 11 - Wettlauf gegen die Zeit

Als Ben en Semir voor de zoveelste keer een politieauto in de prak rijden, moeten ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een sessie worden ze beschoten. Ze weten te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. Ma...

25-08-2018 22:28

Geld regiert die Welt

Cobra 11 - Geld regiert die Welt

Ben en Semir krijgen te horen dat hun politiebureau zal worden gesloten om financiële redenen. De jonge dakloze Eddie vindt een koffer met één miljoen euro. Hij pakt het geld en gooit de koffer met daarin een USB-stick weg. Samen met zijn m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 134
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!