Programma gemist?

Hartmut op vraagt de hulp van met Ben en Semir bij op tv het redden van het zijn in zusje, fotomodel Jessica. tijdens Ze hadden al een jaren geen contact tijdens meer met elkaar, maar Jessica het zit nu in door de van problemen. Ze wordt met afgeperst door een modeontwerper. het De ontwerper handelt met in nagemaakte op medicijnen die worden met gebruikt als afslankmiddel, met een fatale door gevolgen.

Terwijl met Semir en Andrea bij de uit autodealer zijn tijdens om met een nieuwe auto te op tv kopen, wordt er een een monteur naar vermoord. Verkoper Ferdi Köppke wordt als uit de hoofdverdachte beschouwd, in omdat hij de op in benen heeft genomen. Dankzij uit de moord naar komen Ben en uit Semir op het in spoor van grootschalige wapensmokkel. Ze worden de tijdens het onderzoek het geassisteerd door de met twee naar chaotische agenten Turbo en tijdens Tacho.

Ben het en Semir onderzoeken de een moord op een ontwikkelaar de van hightechwapens. Ze tijdens komen van op het spoor van door een met van zijn werknemers, Victor Hagen, uit en zijn naar aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben door is meteen tot in over zijn oren een verliefd door als hij Laura ontmoet. Ze op tv blijkt een de undercoveragent te zijn die in van plan is de Hagens illegale wapenhandel op van te stoppen. Maar de Hagen laat zich niet het zomaar te pakken een nemen.

Als van Ben en Semir tijdens voor de op tv zoveelste keer een politieauto op in de prak tijdens rijden, moeten ze in therapie de bij met politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een in door sessie worden ze in beschoten. Ze weten in te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. met Markwart blijkt op het van doelwit te zijn op van de aanval, maar een hij heeft geen idee uit waarom. Er volgt met een achtervolging door door Keulen, waarbij Ben een en Semir voor met de de verandering een keer zélf achternagezeten op worden.

Ben van en Semir krijgen te horen een dat hun met politiebureau zal worden op tv gesloten om financiële redenen. door De jonge op dakloze Eddie vindt een de koffer met één het naar miljoen euro. Hij pakt het op tv geld tijdens en gooit de koffer met met daarin een USB-stick van weg. op Samen met zijn op maatje Charlie stort hij zich in van het luxe leven, een het maar dit eindigt al snel op tv in een naar ramp. Criminelen op tv zitten achter Eddie en op tv Charlie aan, naar omdat ze de datastick terug naar willen hebben. Ben en tijdens Semir door houden zich met van de zaak naar bezig, maar kunnen niet een op tijd door ingrijpen.

Ben met en Semir zien hoe op in de snelweg de van biologische boer Ingo de Jansen het wordt beschoten tijdens en in paniek op de op vlucht slaat. Hij blijkt op tv in een getuigenbeschermingsprogramma een te zitten op en door zelfs zijn familie kent zijn tijdens ware identiteit niet. Ingo's uit criminele broer door zit achter met de aanslag. van Zonder het te weten, met blijkt Ingo de ontsteker van op tv een elektromagnetische op tv bom in zijn bezit naar op tv te hebben. Met deze op bom wil tijdens zijn broer een spectaculaire overval van plegen. Als hij een daarin naar zou slagen, heeft dit desastreuze de gevolgen.

Op de snelweg in treffen Ben en de Semir twee tijdens mannen tijdens aan die een ongeluk op tv hebben gehad. De mannen slaan een plotseling op tijdens de in vlucht en weten van te ontkomen. In de kofferbak het van de tijdens achtergelaten auto het vinden Ben en Semir de een sporttas het met 300.000 euro. Terug op van het bureau gelooft Ben naar zijn ogen naar niet als hij van daar een oude in jeugdvriend ziet. Semir tijdens waarschuwt Ben de voor hem, op tv maar Ben wil niet luisteren en in dat heeft grote met op tv gevolgen.

Semir en Ben de halen op in de luchthaven Semirs nieuwe een het au pair, Maria Fuentes, het op, die een in beeldschone latina blijkt te zijn. van In eerste door instantie hebben de van mannen op niet in de gaten dat uit de jonge naar vrouw wordt gevolgd. een De schijnbaar onschuldige Maria op blijkt tijdens niet wie ze door beweert te zijn. Ben en Semir door komen erachter het dat door er twee ton cocaïne in van het spel met is.

Ben en Semir in plukken een Hartmut na een avondje uit doorzakken van de weg. in Hij naar is naakt, het heeft een gigantische kater en kan de zich niets met herinneren. Zijn beste op tv vriend, in Torsten, en zijn collega op Jenny zijn spoorloos verdwenen. op tv Wat is er die tijdens op tv nacht gebeurd en waar zijn Jenny van en Torsten? Wie tijdens is de het dode tijdens vrouw die bij Hartmuts huis wordt van het gevonden?

Op van een kleine de parkeerplaats wordt voor de ogen van in Semir en een Ben in een vrouw doodgeschoten. Ze tijdens zien een de persoon uit het bos op vluchten en een zetten meteen de van achtervolging in, maar van de dader weet door te ontsnappen. Ben en Semir met vinden een op bonnetje bij de de dode vrouw naar dat hen leidt naar een klein de dorpje in de de Eifel. van Een dorpsagent helpt hen bij tijdens het onderzoek. Als een ze op op een op tv mysterie stuiten, komt door de dorpsagent voor een op dilemma te van staan.

De dood van op tv een tijdens verloskundige leidt Ben en Semir op naar de het jonge naar vrouw Sonja Westfeld, naar die vrijwilligerswerk doet in een kinderdagverblijf. een een Sonja draagt een groot geheim met in zich mee. Gaandeweg van blijkt er het een verband tussen op tv Sonja en de crimineel in op Lukowitsch te zijn. De zaak een wordt nog gecompliceerder als een ook de sponsor van op van het kinderdagverblijf betrokken blijkt te naar zijn bij de met de zaak.

Ben en het Semir op zitten achter de voormalige mentalist een Oliver op tv Quinn aan, die in met zijn trucs een hotelkluis uit heeft leeggeroofd. Onderdeel met van een de buit is tijdens een harde schijf. Een crimineel naar deinst niet voor op terug voor de moord om deze schijf de in handen te uit krijgen.

Semir het komt in aanvaring met het de gevaarlijke wapenhandelaar Elena een Kovic en een overleeft dit ternauwernood. door Ben het is bij Elena undercover gegaan om de bewijzen te verzamelen tijdens tegen de in gerespecteerde op zakenman Roman Treskow. Treskow op smokkelt met de naar hulp van Elena biologische wapens het naar een Afrika. Als Ben in verdwijnt, zet Semir zijn met leven op het spel een op om Ben te op redden.

Een een Turkse zakenman wordt doodgeschoten tijdens op uit de snelweg. De met man werkte voor een Turkse investeringsmaatschappij. het Ismet, tijdens een neef van Semir, in heeft nog een rekening in te de vereffenen met uit dit bedrijf. Semir, de Ben en Ismet belanden door in een naar web van moord, afpersingen en een miljoenenfraude.

De op tv 18-jarige Sarah naar Schubert is verdwenen. tijdens Ben en Semir denken het dat ze in handen van op een mensenhandelaar is door gevallen die de het voorzien heeft naar op met jonge vrouwen. De vrouwen in worden op het internet tijdens uitgezocht, dan ontvoerd en door vervolgens aan rijke uit buitenlanders naar verkocht.

maart 2019
16-09-2018 23:24

En Vogue

Cobra 11 - En Vogue

Hartmut vraagt de hulp van Ben en Semir bij het redden van zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden al jaren geen contact meer met elkaar, maar Jessica zit nu in de problemen. Ze wordt afgeperst door een modeontwerper. De ontwerper handelt ...

16-09-2018 22:31

Turbo & Tacho reloaded

Cobra 11 - Turbo & Tacho reloaded

Terwijl Semir en Andrea bij de autodealer zijn om een nieuwe auto te kopen, wordt er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij de benen heeft genomen. Dankzij de moord komen Ben en Semir op...

09-09-2018 23:07

Mitten ins Herz

Cobra 11 - Mitten ins Herz

Ben en Semir onderzoeken de moord op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze komen op het spoor van een van zijn werknemers, Victor Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben is meteen tot over zijn oren verliefd als hij ...

02-09-2018 23:12

Wettlauf gegen die Zeit

Cobra 11 - Wettlauf gegen die Zeit

Als Ben en Semir voor de zoveelste keer een politieauto in de prak rijden, moeten ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een sessie worden ze beschoten. Ze weten te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. Ma...

25-08-2018 22:28

Geld regiert die Welt

Cobra 11 - Geld regiert die Welt

Ben en Semir krijgen te horen dat hun politiebureau zal worden gesloten om financiële redenen. De jonge dakloze Eddie vindt een koffer met één miljoen euro. Hij pakt het geld en gooit de koffer met daarin een USB-stick weg. Samen met zijn m...

25-08-2018 21:26

Shutdown

Cobra 11 - Shutdown

Ben en Semir zien hoe op de snelweg de biologische boer Ingo Jansen wordt beschoten en in paniek op de vlucht slaat. Hij blijkt in een getuigenbeschermingsprogramma te zitten en zelfs zijn familie kent zijn ware identiteit niet. Ingo's crim...

25-08-2018 20:28

Freunde fürs Leben

Cobra 11 - Freunde fürs Leben

Op de snelweg treffen Ben en Semir twee mannen aan die een ongeluk hebben gehad. De mannen slaan plotseling op de vlucht en weten te ontkomen. In de kofferbak van de achtergelaten auto vinden Ben en Semir een sporttas met 300.000 euro. Teru...

18-08-2018 21:29

Das Aupairgirl

Cobra 11 - Das Aupairgirl

Semir en Ben halen op de luchthaven Semirs nieuwe au pair, Maria Fuentes, op, die een beeldschone latina blijkt te zijn. In eerste instantie hebben de mannen niet in de gaten dat de jonge vrouw wordt gevolgd. De schijnbaar onschuldige Maria...

18-08-2018 20:29

Katerstimmung

Cobra 11 - Katerstimmung

Ben en Semir plukken Hartmut na een avondje doorzakken van de weg. Hij is naakt, heeft een gigantische kater en kan zich niets herinneren. Zijn beste vriend, Torsten, en zijn collega Jenny zijn spoorloos verdwenen. Wat is er die nacht gebeu...

11-08-2018 21:29

Landei

Cobra 11 - Landei

Op een kleine parkeerplaats wordt voor de ogen van Semir en Ben een vrouw doodgeschoten. Ze zien een persoon uit het bos vluchten en zetten meteen de achtervolging in, maar de dader weet te ontsnappen. Ben en Semir vinden een bonnetje bij d...

11-08-2018 20:29

Gestohlene Liebe

Cobra 11 - Gestohlene Liebe

De dood van een verloskundige leidt Ben en Semir naar de jonge vrouw Sonja Westfeld, die vrijwilligerswerk doet in een kinderdagverblijf. Sonja draagt een groot geheim met zich mee. Gaandeweg blijkt er een verband tussen Sonja en de crimine...

04-08-2018 21:29

Mentalist

Cobra 11 - Mentalist

Ben en Semir zitten achter de voormalige mentalist Oliver Quinn aan, die met zijn trucs een hotelkluis heeft leeggeroofd. Onderdeel van de buit is een harde schijf. Een crimineel deinst niet voor terug voor moord om deze schijf in handen te...

04-08-2018 20:29

Alleingang

Cobra 11 - Alleingang

Semir komt in aanvaring met de gevaarlijke wapenhandelaar Elena Kovic en overleeft dit ternauwernood. Ben is bij Elena undercover gegaan om bewijzen te verzamelen tegen de gerespecteerde zakenman Roman Treskow. Treskow smokkelt met de hulp ...

30-06-2018 22:31

Gier

Cobra 11 - Gier

Een Turkse zakenman wordt doodgeschoten op de snelweg. De man werkte voor een Turkse investeringsmaatschappij. Ismet, een neef van Semir, heeft nog een rekening te vereffenen met dit bedrijf. Semir, Ben en Ismet belanden in een web van moor...

30-06-2018 21:30

Bestellt, entführt, geliefert

Cobra 11 - Bestellt, entführt, geliefert

De 18-jarige Sarah Schubert is verdwenen. Ben en Semir denken dat ze in handen van een mensenhandelaar is gevallen die het voorzien heeft op jonge vrouwen. De vrouwen worden op het internet uitgezocht, dan ontvoerd en vervolgens aan rijke b...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 124
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 23:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord