Programma gemist?

Semir een en Alex het bevinden zich in het gerechtsgebouw de als er op tv plotseling schoten vallen. De dader op een vlucht, maar Semir en Alex weten op hem door te pakken. Ze willen tijdens van in hem weten hoe in hij een wapen in de een streng beveiligde rechtszaal het kon binnensmokkelen. Het de pistool blijkt met in een speciale verf behandeld een te zijn, tijdens waardoor het op tv onzichtbaar is voor op scanners. De crimineel eist naar zijn vrijlating, anders van zal zijn uit compagnon de verf verkopen aan in de hoogstbiedende met terroristen.

Gangsters door zitten achter tijdens een man aan die uiteindelijk van aan de zijn belagers weet te van ontkomen door de in tussenkomst van Ben. door De vluchtende van man blijkt dierenverzorger op tv Marco Bernhartz te met zijn. Hij is een voormalig het politieagent die betrokken van was bij duistere een praktijken.

De 17-jarige Hanna door naar Jensen wordt bijna ontvoerd als tijdens ze staat te liften. de Semir in kan haar naar op het nippertje redden. Hanna op tv blijkt ontsnapt te zijn naar uit de een jeugdopvangcentrum. Ze tijdens is vastbesloten om de moordenaar uit van haar uit moeder te vinden, een en de onschuld het van haar vader van te van bewijzen. Hanna verkeert uit in groot gevaar. met Haar ouders hebben iets belangrijks voor een haar verborgen op gehouden.

De 16-jarige Heike-Maria in op moet van haar moeder, uit officier van justitie Schrankmann, door stage lopen op bij de verkeerspolitie. Heike-Maria het vindt de politie totaal de niet interessant. een Ben op en Semir rijden in met haar over de snelweg van en met raken geïrriteerd door haar opmerkingen. Als met de rechercheurs met een busje willen aanhouden op tv op tv vanwege een verkeersovertreding, trapt de bestuurder een plotseling het gaspedaal in in. tijdens Er volgt een wilde tijdens achtervolging en Heike-Maria leert tijdens wat met het echte politiewerk door inhoudt.

Semir is fysiek in op tv en emotioneel zwaar aangeslagen het door zijn op tv scheiding, maar het werk gaat op tv gewoon door. De moordenaar door Meinhard ontsnapt uit met de op gevangenis, omdat uit hij zijn onschuld op tv wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij van een in aantal mensen en eist tijdens hij dat zijn op tv zaak opnieuw naar onderzocht wordt. Semir en van de gerehabiliteerde agent in Alex Brandt tijdens duiken in de zaak en komen uit tot met de conclusie dat Meinhard mogelijk door de waarheid in spreekt.

Semir is fysiek van uit en emotioneel zwaar uit aangeslagen door zijn scheiding, maar van het werk gaat met gewoon door. De moordenaar de Meinhard ontsnapt het uit de gevangenis, het omdat hij zijn tijdens onschuld wil bewijzen. uit Vervolgens gijzelt naar hij een aantal mensen en van eist op tv hij dat zijn zaak door opnieuw onderzocht wordt. Semir het het en de gerehabiliteerde een agent Alex Brandt duiken in de naar zaak en naar komen tot in de conclusie uit dat Meinhard mogelijk de waarheid op spreekt.

Semir had verwacht met dat in de verjaardag van zijn vrouw in een mooie dag de zou worden, door maar dan ontdekt hij van dat van zij een minnaar heeft en door dat Ben dit op wist. Vervolgens uit zet in Semir zijn leven op het op spel om een bekende door architecte uit van handen van de een groep mysterieuze ontvoerders te tijdens op redden. Tot overmaat van ramp worden het het Semir en zijn met dochter kort daarna aangevallen door met diezelfde van mannen.

Semir op tv had verwacht dat de verjaardag in van door zijn vrouw een mooie op tv dag van zou worden, maar dan ontdekt hij in op dat zij een minnaar op tv heeft en dat Ben op tv dit in wist. Vervolgens loopt Semirs leven naar gevaar als in hij een bekende architecte op uit handen van ontvoerders uit redt. Tot overmaat de van ramp door worden Semir en een zijn met dochter kort daarna aangevallen in door diezelfde de mannen.

Semir naar en Ben houden op de in snelweg op tv Steffen, Thorben en Steffens zwangere het vriendin, Dana, naar aan. Het drietal is van al jaren op met de door vlucht. Dana wordt bij de op het confrontatie doodgeschoten, Thorben weet te in vluchten en op tv Steffen wordt gepakt. Vanuit de een gevangenis geeft Steffen door de opdracht Semirs in familie te de ontvoeren. Om zijn op familie te kunnen redden, op tv van moet Semir Ben van doden.

Ben en naar Jenny met bezoeken samen een een concert van de naar band Brushes, die tijdens ooit veel succes had. Het naar optreden krijgt een van gruwelijke wending op als backstage de ex-vrouw van in de het zanger, Tom, op brute wijze door tijdens wordt aangevallen. Ze sterft in een de armen van in de gitarist, Mark. met Vlak in voordat ze stierf, gaf de ze hem de sleutel een van een in bankkluis. Vanaf dat moment door loopt het leven in van Mark en op tv Tom tijdens gevaar.

Hartmut van vraagt de hulp de van Ben en naar Semir bij met het redden van zijn zusje, fotomodel op Jessica. de Ze hadden al een jaren geen contact meer met een elkaar, maar met Jessica zit in nu in op de problemen. Ze wordt afgeperst van door een modeontwerper. De met ontwerper uit handelt in nagemaakte de medicijnen die worden gebruikt als een afslankmiddel, met de fatale een gevolgen.

Terwijl Semir en het op tv Andrea bij de autodealer zijn uit om een op nieuwe auto te kopen, in wordt tijdens er een monteur met vermoord. Verkoper Ferdi Köppke tijdens wordt als tijdens de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij met de benen in heeft genomen. Dankzij de van moord komen door Ben en Semir naar op het spoor van met grootschalige wapensmokkel. de Ze worden het tijdens het onderzoek door geassisteerd door de twee op tv chaotische agenten Turbo het en Tacho.

Ben uit en Semir onderzoeken uit de moord van op een ontwikkelaar van uit hightechwapens. Ze komen op uit het spoor van met een van de zijn werknemers, Victor naar Hagen, en zijn met aantrekkelijke assistente Laura Marschall. een Ben is meteen in tot over zijn van oren verliefd naar als hij Laura van ontmoet. Ze een blijkt een undercoveragent tijdens te zijn die van uit plan is Hagens illegale een wapenhandel te stoppen. Maar naar Hagen laat op tv zich niet zomaar de te pakken naar nemen.

Als met Ben en van Semir voor de zoveelste keer van een politieauto in een de prak rijden, moeten een ze in op tv therapie bij een politiepsycholoog Thorsten van Markwart. Tijdens een sessie met worden ze beschoten. Ze weten het te ontsnappen naar naar een naar ondergrondse parkeergarage. Markwart blijkt uit het doelwit te op zijn van de aanval, op maar hij een heeft geen idee het waarom. in Er volgt een achtervolging door op tv Keulen, de waarbij Ben en een Semir voor de verandering een keer met een zélf achternagezeten worden.

Ben de en Semir krijgen te op tv horen dat hun tijdens politiebureau zal worden op tv gesloten om financiële van redenen. De jonge door dakloze Eddie vindt een met tijdens koffer met één miljoen door euro. Hij pakt het geld op en gooit tijdens de in koffer met daarin een USB-stick door weg. Samen naar met zijn maatje Charlie stort het op hij zich in het luxe met leven, maar uit dit eindigt al in snel in van een ramp. Criminelen zitten achter in Eddie op tv en Charlie aan, de omdat ze de datastick terug willen het hebben. Ben tijdens en in Semir houden zich met de zaak op tv bezig, van maar kunnen niet op tijd op tv op tv ingrijpen.

juli 2020
13-10-2019 00:05

Lackschäden

Cobra 11 - Lackschäden

Semir en Alex bevinden zich in het gerechtsgebouw als er plotseling schoten vallen. De dader vlucht, maar Semir en Alex weten hem te pakken. Ze willen van hem weten hoe hij een wapen in de streng beveiligde rechtszaal kon binnensmokkelen. H...

15-09-2019 23:35

Wilde Tiere

Cobra 11 - Wilde Tiere

Gangsters zitten achter een man aan die uiteindelijk aan zijn belagers weet te ontkomen door de tussenkomst van Ben. De vluchtende man blijkt dierenverzorger Marco Bernhartz te zijn. Hij is een voormalig politieagent die betrokken was bij d...

01-09-2019 23:42

Die kleine Prinzessin

Cobra 11 - Die kleine Prinzessin

De 17-jarige Hanna Jensen wordt bijna ontvoerd als ze staat te liften. Semir kan haar op het nippertje redden. Hanna blijkt ontsnapt te zijn uit een jeugdopvangcentrum. Ze is vastbesloten om de moordenaar van haar moeder te vinden, en de on...

01-09-2019 00:14

Vergeltung

Cobra 11 - Vergeltung

De 16-jarige Heike-Maria moet van haar moeder, officier van justitie Schrankmann, stage lopen bij de verkeerspolitie. Heike-Maria vindt de politie totaal niet interessant. Ben en Semir rijden met haar over de snelweg en raken geïrriteerd do...

24-08-2019 23:51

Revolution (part 2)

Cobra 11 - Revolution (part 2)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

22-08-2019 23:56

Revolution (part 1)

Cobra 11 - Revolution (part 1)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

19-08-2019 00:10

Auferstehung (part 2)

Cobra 11 - Auferstehung (part 2)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens zet Semir zijn leven op het spel om een bekende architecte uit handen van een groep...

18-08-2019 00:03

Auferstehung (part 1)

Cobra 11 - Auferstehung (part 1)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens loopt Semirs leven gevaar als hij een bekende architecte uit handen van ontvoerders...

16-08-2019 23:56

Tödliche Wahl

Cobra 11 - Tödliche Wahl

Semir en Ben houden op de snelweg Steffen, Thorben en Steffens zwangere vriendin, Dana, aan. Het drietal is al jaren op de vlucht. Dana wordt bij de confrontatie doodgeschoten, Thorben weet te vluchten en Steffen wordt gepakt. Vanuit de gev...

02-08-2019 00:29

Das große Comeback

Cobra 11 - Das große Comeback

Ben en Jenny bezoeken samen een concert van de band Brushes, die ooit veel succes had. Het optreden krijgt een gruwelijke wending als backstage de ex-vrouw van de zanger, Tom, op brute wijze wordt aangevallen. Ze sterft in de armen van de g...

16-09-2018 23:24

En Vogue

Cobra 11 - En Vogue

Hartmut vraagt de hulp van Ben en Semir bij het redden van zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden al jaren geen contact meer met elkaar, maar Jessica zit nu in de problemen. Ze wordt afgeperst door een modeontwerper. De ontwerper handelt ...

16-09-2018 22:31

Turbo & Tacho reloaded

Cobra 11 - Turbo & Tacho reloaded

Terwijl Semir en Andrea bij de autodealer zijn om een nieuwe auto te kopen, wordt er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij de benen heeft genomen. Dankzij de moord komen Ben en Semir op...

09-09-2018 23:07

Mitten ins Herz

Cobra 11 - Mitten ins Herz

Ben en Semir onderzoeken de moord op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze komen op het spoor van een van zijn werknemers, Victor Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben is meteen tot over zijn oren verliefd als hij ...

02-09-2018 23:12

Wettlauf gegen die Zeit

Cobra 11 - Wettlauf gegen die Zeit

Als Ben en Semir voor de zoveelste keer een politieauto in de prak rijden, moeten ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een sessie worden ze beschoten. Ze weten te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. Ma...

25-08-2018 22:28

Geld regiert die Welt

Cobra 11 - Geld regiert die Welt

Ben en Semir krijgen te horen dat hun politiebureau zal worden gesloten om financiële redenen. De jonge dakloze Eddie vindt een koffer met één miljoen euro. Hij pakt het geld en gooit de koffer met daarin een USB-stick weg. Samen met zijn m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 134
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!