Programma gemist?

Semir een en Alex bevinden zich tijdens in het gerechtsgebouw naar als er plotseling schoten van vallen. De de dader vlucht, maar uit Semir en Alex door weten hem te naar pakken. door Ze willen van hem weten op hoe hij een wapen op tv in de streng naar beveiligde rechtszaal kon een een binnensmokkelen. Het pistool blijkt met op een speciale verf behandeld naar te zijn, waardoor de het onzichtbaar is van voor scanners. van De crimineel de eist zijn vrijlating, anders zal van zijn compagnon op de de verf verkopen aan de tijdens hoogstbiedende terroristen.

Gangsters zitten achter in een van man aan die uiteindelijk door aan zijn belagers weet het een te ontkomen door de tussenkomst van de Ben. De op tv vluchtende een man blijkt dierenverzorger Marco de Bernhartz te zijn. een Hij is op tv een voormalig politieagent tijdens die betrokken was bij met duistere praktijken.

De een 17-jarige Hanna Jensen in wordt bijna ontvoerd op als ze staat op te liften. Semir kan in haar op het uit nippertje redden. Hanna tijdens blijkt ontsnapt een te zijn uit naar een jeugdopvangcentrum. Ze met is vastbesloten om op tv de moordenaar van haar moeder met te vinden, op en de op onschuld van haar vader op te bewijzen. door Hanna verkeert tijdens in groot gevaar. Haar de ouders hebben iets belangrijks voor van haar de verborgen gehouden.

De op tv 16-jarige Heike-Maria moet van de haar moeder, van officier van justitie Schrankmann, tijdens stage naar lopen bij de verkeerspolitie. het Heike-Maria vindt de van politie totaal op tv niet interessant. Ben het en Semir rijden met haar naar over uit de snelweg en raken geïrriteerd door tijdens de haar opmerkingen. Als de met rechercheurs een busje willen aanhouden van vanwege een in verkeersovertreding, trapt de het bestuurder in plotseling het gaspedaal tijdens in. Er volgt naar een wilde achtervolging naar en Heike-Maria leert met wat het echte de politiewerk inhoudt.

Semir is naar fysiek en emotioneel zwaar tijdens tijdens aangeslagen door zijn scheiding, op maar het de werk gaat gewoon door. De naar moordenaar tijdens Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, door omdat hij zijn de onschuld wil bewijzen. van Vervolgens op tv gijzelt hij een aantal mensen van en door eist hij dat zijn van zaak opnieuw een onderzocht wordt. Semir en het de gerehabiliteerde agent Alex Brandt de duiken van in de zaak en komen het tot naar de conclusie dat in Meinhard mogelijk de waarheid op tv spreekt.

Semir is van fysiek en emotioneel zwaar het aangeslagen door door zijn scheiding, maar het uit werk gaat gewoon in een door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit tijdens de gevangenis, op tv omdat hij zijn met onschuld wil bewijzen. de Vervolgens op gijzelt hij een aantal mensen en op tv in eist hij dat zijn zaak opnieuw de onderzocht wordt. Semir door en de gerehabiliteerde op tv agent Alex Brandt een duiken naar in de met zaak en komen een tot de conclusie het dat Meinhard mogelijk de waarheid in spreekt.

Semir had het verwacht een dat de verjaardag op van zijn vrouw een mooie uit dag door zou worden, maar dan met ontdekt hij naar dat zij een minnaar heeft door en dat Ben in dit wist. Vervolgens zet met Semir zijn leven naar met op het spel om van een bekende architecte uit tijdens handen van in een groep mysterieuze ontvoerders uit te redden. Tot van overmaat op van ramp worden Semir en op zijn dochter kort van daarna van aangevallen door diezelfde in mannen.

Semir door had verwacht dat de het verjaardag van zijn met vrouw een mooie naar dag zou worden, maar in dan van ontdekt hij dat zij een de minnaar heeft en door met dat Ben dit wist. Vervolgens in loopt Semirs leven de gevaar als van hij een het bekende architecte uit uit handen van ontvoerders redt. de Tot overmaat van uit ramp worden naar Semir en zijn dochter kort tijdens daarna aangevallen door door diezelfde het mannen.

Semir en op Ben houden op de op uit snelweg Steffen, Thorben en Steffens van zwangere vriendin, op Dana, aan. Het drietal is op naar al jaren op de in vlucht. Dana wordt met bij de confrontatie doodgeschoten, Thorben een met weet te vluchten en met Steffen wordt gepakt. het Vanuit de door gevangenis geeft Steffen de opdracht met Semirs familie te ontvoeren. op tv Om zijn de familie te op tv kunnen redden, moet Semir op Ben uit doden.

Ben en Jenny met op tv bezoeken samen een concert een van de band op Brushes, die de ooit veel succes had. de Het optreden krijgt een tijdens gruwelijke wending als uit backstage de ex-vrouw van een de zanger, uit Tom, op brute in wijze wordt aangevallen. Ze met sterft in de uit armen met van de gitarist, een Mark. Vlak voordat ze door stierf, met gaf ze hem de sleutel de van een bankkluis. Vanaf door dat moment loopt op tv het leven door van Mark en Tom door de gevaar.

Hartmut vraagt de met hulp in van Ben en Semir bij door het het redden van het zijn zusje, fotomodel Jessica. op tv Ze hadden tijdens al jaren geen contact meer de met elkaar, maar Jessica een zit tijdens nu in de problemen. op Ze een wordt afgeperst door een van modeontwerper. De ontwerper het handelt in nagemaakte medicijnen de die naar worden gebruikt als afslankmiddel, met de fatale tijdens gevolgen.

Terwijl naar Semir en Andrea met bij de tijdens autodealer zijn om een een nieuwe auto te het kopen, wordt er een monteur met op tv vermoord. Verkoper Ferdi met Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, de het omdat hij de benen met heeft genomen. Dankzij uit de moord uit komen Ben en Semir op het een spoor van naar grootschalige wapensmokkel. Ze worden op tv op tijdens het onderzoek geassisteerd door met de met twee chaotische agenten met Turbo en Tacho.

Ben de en Semir in onderzoeken de moord op een door ontwikkelaar van uit hightechwapens. Ze op tv komen op het spoor een van een op van zijn werknemers, Victor Hagen, op tv en door zijn aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben van is meteen de tot over zijn tijdens oren verliefd het als hij Laura door ontmoet. Ze de blijkt een undercoveragent te zijn die uit van plan is een Hagens illegale in wapenhandel de te stoppen. Maar Hagen het laat zich uit niet zomaar te pakken in nemen.

Als Ben en het Semir voor op de zoveelste met keer een politieauto in in de prak van rijden, moeten ze in door therapie bij politiepsycholoog naar Thorsten Markwart. Tijdens het een op sessie worden ze beschoten. tijdens Ze weten uit te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. met een Markwart blijkt het doelwit naar te zijn van de naar aanval, maar op hij heeft naar geen idee waarom. Er een volgt een achtervolging uit door Keulen, waarbij Ben en naar Semir voor tijdens de op tv verandering een keer zélf met achternagezeten worden.

Ben op en Semir krijgen te uit horen dat hun politiebureau een zal van worden gesloten om op tv financiële redenen. met De jonge dakloze Eddie tijdens vindt een met koffer met één naar miljoen euro. Hij pakt het geld van uit en gooit de koffer met daarin tijdens een USB-stick de weg. in Samen met zijn maatje door Charlie stort in hij zich in met het luxe leven, maar dit in eindigt al snel een in een ramp. op tv Criminelen zitten achter Eddie op tv de en Charlie aan, op omdat ze de datastick terug willen het hebben. Ben tijdens en Semir een houden zich met tijdens de zaak bezig, naar maar kunnen niet op naar tijd in ingrijpen.

december 2019
13-10-2019 00:05

Lackschäden

Cobra 11 - Lackschäden

Semir en Alex bevinden zich in het gerechtsgebouw als er plotseling schoten vallen. De dader vlucht, maar Semir en Alex weten hem te pakken. Ze willen van hem weten hoe hij een wapen in de streng beveiligde rechtszaal kon binnensmokkelen. H...

15-09-2019 23:35

Wilde Tiere

Cobra 11 - Wilde Tiere

Gangsters zitten achter een man aan die uiteindelijk aan zijn belagers weet te ontkomen door de tussenkomst van Ben. De vluchtende man blijkt dierenverzorger Marco Bernhartz te zijn. Hij is een voormalig politieagent die betrokken was bij d...

01-09-2019 23:42

Die kleine Prinzessin

Cobra 11 - Die kleine Prinzessin

De 17-jarige Hanna Jensen wordt bijna ontvoerd als ze staat te liften. Semir kan haar op het nippertje redden. Hanna blijkt ontsnapt te zijn uit een jeugdopvangcentrum. Ze is vastbesloten om de moordenaar van haar moeder te vinden, en de on...

01-09-2019 00:14

Vergeltung

Cobra 11 - Vergeltung

De 16-jarige Heike-Maria moet van haar moeder, officier van justitie Schrankmann, stage lopen bij de verkeerspolitie. Heike-Maria vindt de politie totaal niet interessant. Ben en Semir rijden met haar over de snelweg en raken geïrriteerd do...

24-08-2019 23:51

Revolution (part 2)

Cobra 11 - Revolution (part 2)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

22-08-2019 23:56

Revolution (part 1)

Cobra 11 - Revolution (part 1)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

19-08-2019 00:10

Auferstehung (part 2)

Cobra 11 - Auferstehung (part 2)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens zet Semir zijn leven op het spel om een bekende architecte uit handen van een groep...

18-08-2019 00:03

Auferstehung (part 1)

Cobra 11 - Auferstehung (part 1)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens loopt Semirs leven gevaar als hij een bekende architecte uit handen van ontvoerders...

16-08-2019 23:56

Tödliche Wahl

Cobra 11 - Tödliche Wahl

Semir en Ben houden op de snelweg Steffen, Thorben en Steffens zwangere vriendin, Dana, aan. Het drietal is al jaren op de vlucht. Dana wordt bij de confrontatie doodgeschoten, Thorben weet te vluchten en Steffen wordt gepakt. Vanuit de gev...

02-08-2019 00:29

Das große Comeback

Cobra 11 - Das große Comeback

Ben en Jenny bezoeken samen een concert van de band Brushes, die ooit veel succes had. Het optreden krijgt een gruwelijke wending als backstage de ex-vrouw van de zanger, Tom, op brute wijze wordt aangevallen. Ze sterft in de armen van de g...

16-09-2018 23:24

En Vogue

Cobra 11 - En Vogue

Hartmut vraagt de hulp van Ben en Semir bij het redden van zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden al jaren geen contact meer met elkaar, maar Jessica zit nu in de problemen. Ze wordt afgeperst door een modeontwerper. De ontwerper handelt ...

16-09-2018 22:31

Turbo & Tacho reloaded

Cobra 11 - Turbo & Tacho reloaded

Terwijl Semir en Andrea bij de autodealer zijn om een nieuwe auto te kopen, wordt er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij de benen heeft genomen. Dankzij de moord komen Ben en Semir op...

09-09-2018 23:07

Mitten ins Herz

Cobra 11 - Mitten ins Herz

Ben en Semir onderzoeken de moord op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze komen op het spoor van een van zijn werknemers, Victor Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben is meteen tot over zijn oren verliefd als hij ...

02-09-2018 23:12

Wettlauf gegen die Zeit

Cobra 11 - Wettlauf gegen die Zeit

Als Ben en Semir voor de zoveelste keer een politieauto in de prak rijden, moeten ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een sessie worden ze beschoten. Ze weten te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. Ma...

25-08-2018 22:28

Geld regiert die Welt

Cobra 11 - Geld regiert die Welt

Ben en Semir krijgen te horen dat hun politiebureau zal worden gesloten om financiële redenen. De jonge dakloze Eddie vindt een koffer met één miljoen euro. Hij pakt het geld en gooit de koffer met daarin een USB-stick weg. Samen met zijn m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 134
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!