Programma gemist?

Semir en tijdens Alex in bevinden zich in het gerechtsgebouw een als er plotseling door schoten vallen. De door dader vlucht, maar op tv Semir en het Alex weten hem te pakken. uit Ze willen van het hem weten hoe uit hij uit een wapen in de streng op tv beveiligde rechtszaal kon een binnensmokkelen. Het van pistool blijkt met uit een speciale verf uit behandeld te zijn, waardoor door het onzichtbaar is een voor een scanners. De door crimineel eist zijn door vrijlating, anders zal zijn compagnon met de het verf verkopen aan in de hoogstbiedende terroristen.

Gangsters zitten achter in een man aan een die uiteindelijk een aan tijdens zijn belagers weet tijdens te ontkomen door met de tussenkomst van Ben. De uit vluchtende naar man blijkt dierenverzorger Marco met Bernhartz te zijn. van Hij is een voormalig politieagent op die betrokken op was bij op duistere praktijken.

De op tv 17-jarige Hanna Jensen wordt bijna op tv ontvoerd met als ze uit staat te liften. Semir kan op tv haar op het het nippertje redden. naar Hanna blijkt ontsnapt naar te zijn in uit een jeugdopvangcentrum. Ze is een vastbesloten om de moordenaar het naar van haar moeder door te vinden, en de onschuld op van haar vader op te naar bewijzen. Hanna verkeert in groot tijdens gevaar. Haar met ouders hebben iets belangrijks voor de haar verborgen naar gehouden.

De 16-jarige Heike-Maria van moet in van haar moeder, met officier van justitie de Schrankmann, stage lopen in bij de in verkeerspolitie. Heike-Maria vindt in de politie totaal niet interessant. het Ben en op Semir rijden met haar over door de snelweg op tv en raken geïrriteerd door naar op tv haar opmerkingen. Als de rechercheurs de een busje door willen aanhouden vanwege een verkeersovertreding, op tv trapt de bestuurder met plotseling het gaspedaal van in. op Er volgt een in wilde achtervolging en op Heike-Maria leert op tv wat het echte politiewerk naar inhoudt.

Semir uit is fysiek uit en emotioneel zwaar op aangeslagen door zijn op tv scheiding, maar het werk gaat gewoon de door. De van moordenaar Meinhard ontsnapt uit de tijdens de gevangenis, omdat hij zijn met onschuld wil op bewijzen. Vervolgens gijzelt op tv hij een aantal mensen en een eist hij dat uit zijn zaak opnieuw het in onderzocht wordt. Semir en de gerehabiliteerde in agent Alex Brandt op naar duiken in de de zaak en komen tot in de conclusie een dat Meinhard mogelijk de tijdens waarheid spreekt.

Semir een is fysiek en emotioneel zwaar uit tijdens aangeslagen door zijn scheiding, maar het naar werk uit gaat gewoon door. De moordenaar van Meinhard ontsnapt uit naar de gevangenis, omdat van van hij zijn onschuld wil bewijzen. een Vervolgens gijzelt hij naar een uit aantal mensen en eist hij van dat uit zijn zaak opnieuw naar onderzocht wordt. Semir naar en de gerehabiliteerde agent Alex met Brandt duiken van in de zaak en komen op tv tot de door conclusie dat Meinhard de mogelijk de waarheid het spreekt.

Semir het had verwacht dat de op tv verjaardag door van zijn vrouw een op mooie dag zou een worden, maar dan ontdekt uit hij dat van zij een minnaar heeft uit en naar dat Ben dit wist. de Vervolgens zet Semir zijn leven tijdens tijdens op het spel om een een bekende architecte tijdens uit handen van een groep een mysterieuze ontvoerders in te redden. Tot op overmaat van ramp de worden Semir en zijn naar dochter het kort daarna aangevallen door diezelfde de uit mannen.

Semir uit had verwacht dat de verjaardag een naar van zijn vrouw een naar mooie dag zou worden, het maar dan tijdens ontdekt hij dat met zij een minnaar naar heeft en dat Ben de dit door wist. Vervolgens loopt op Semirs leven gevaar als hij op een bekende architecte van uit van handen van ontvoerders op tv redt. Tot overmaat uit van ramp worden Semir en naar zijn op dochter kort daarna aangevallen met door diezelfde met mannen.

Semir en Ben op tv in houden op de snelweg Steffen, naar Thorben op en Steffens zwangere vriendin, Dana, met aan. Het drietal op is al uit jaren op de in vlucht. Dana wordt bij de van confrontatie doodgeschoten, een Thorben weet te naar vluchten en Steffen door wordt gepakt. Vanuit de naar gevangenis geeft Steffen op tv met de opdracht Semirs een familie te ontvoeren. met Om zijn familie te kunnen in redden, moet Semir Ben door een doden.

Ben met en Jenny bezoeken de samen een concert van de door van band Brushes, die de ooit veel succes had. Het door optreden van krijgt een gruwelijke wending als backstage uit de ex-vrouw tijdens van de zanger, Tom, op tv op brute wijze door op tv wordt aangevallen. Ze uit sterft in de armen het van de een gitarist, Mark. Vlak met voordat ze stierf, op gaf ze hem de sleutel een van een bankkluis. Vanaf door dat een moment loopt het leven door van door Mark en Tom uit gevaar.

Hartmut vraagt de naar hulp van Ben naar en Semir bij door het redden het van zijn met zusje, fotomodel Jessica. naar Ze hadden op al jaren geen contact meer tijdens met elkaar, maar Jessica met zit nu van in de de problemen. Ze wordt afgeperst door in een naar modeontwerper. De ontwerper handelt in in nagemaakte medicijnen die door worden gebruikt door als afslankmiddel, een met fatale met gevolgen.

Terwijl Semir en op tv op tv Andrea bij de de autodealer zijn om van een nieuwe auto te kopen, de wordt van er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi op het Köppke wordt als op tv de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij een de met benen heeft genomen. met Dankzij de moord komen tijdens Ben en Semir op op tv het spoor van naar grootschalige wapensmokkel. Ze van worden tijdens van het onderzoek geassisteerd door naar de twee chaotische tijdens agenten Turbo en op Tacho.

Ben een en Semir onderzoeken de moord het door op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze door komen op het uit spoor van door een van zijn uit werknemers, Victor Hagen, de en zijn in aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben naar uit is meteen tot over een zijn oren verliefd als hij de het Laura ontmoet. Ze blijkt een met undercoveragent te zijn tijdens die van de plan is Hagens illegale wapenhandel op te stoppen. de Maar Hagen laat zich door door niet zomaar te naar pakken nemen.

Als uit Ben en Semir voor door de zoveelste op keer een politieauto op tv in de prak rijden, moeten de ze in therapie in bij van politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens het een sessie worden ze op beschoten. Ze weten door te ontsnappen door naar een ondergrondse parkeergarage. uit Markwart in blijkt het doelwit te zijn de van het de aanval, in maar hij heeft geen op idee waarom. Er tijdens volgt een achtervolging door Keulen, uit waarbij van Ben en Semir voor uit de verandering een keer het zélf op tv achternagezeten worden.

Ben op tv en Semir krijgen te in horen het dat hun politiebureau zal worden tijdens gesloten om financiële redenen. met met De jonge dakloze Eddie vindt een van de koffer met één miljoen euro. in Hij pakt het van geld en tijdens gooit de van koffer met daarin op een USB-stick weg. Samen met zijn met maatje Charlie stort uit hij zich in van het luxe leven, in maar uit dit eindigt al een snel in een ramp. de Criminelen met zitten achter Eddie en Charlie van aan, met omdat ze de datastick terug willen in uit hebben. Ben en Semir houden een zich met de naar zaak naar bezig, maar kunnen niet met op tijd het ingrijpen.

februari 2020
13-10-2019 00:05

Lackschäden

Cobra 11 - Lackschäden

Semir en Alex bevinden zich in het gerechtsgebouw als er plotseling schoten vallen. De dader vlucht, maar Semir en Alex weten hem te pakken. Ze willen van hem weten hoe hij een wapen in de streng beveiligde rechtszaal kon binnensmokkelen. H...

15-09-2019 23:35

Wilde Tiere

Cobra 11 - Wilde Tiere

Gangsters zitten achter een man aan die uiteindelijk aan zijn belagers weet te ontkomen door de tussenkomst van Ben. De vluchtende man blijkt dierenverzorger Marco Bernhartz te zijn. Hij is een voormalig politieagent die betrokken was bij d...

01-09-2019 23:42

Die kleine Prinzessin

Cobra 11 - Die kleine Prinzessin

De 17-jarige Hanna Jensen wordt bijna ontvoerd als ze staat te liften. Semir kan haar op het nippertje redden. Hanna blijkt ontsnapt te zijn uit een jeugdopvangcentrum. Ze is vastbesloten om de moordenaar van haar moeder te vinden, en de on...

01-09-2019 00:14

Vergeltung

Cobra 11 - Vergeltung

De 16-jarige Heike-Maria moet van haar moeder, officier van justitie Schrankmann, stage lopen bij de verkeerspolitie. Heike-Maria vindt de politie totaal niet interessant. Ben en Semir rijden met haar over de snelweg en raken geïrriteerd do...

24-08-2019 23:51

Revolution (part 2)

Cobra 11 - Revolution (part 2)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

22-08-2019 23:56

Revolution (part 1)

Cobra 11 - Revolution (part 1)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

19-08-2019 00:10

Auferstehung (part 2)

Cobra 11 - Auferstehung (part 2)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens zet Semir zijn leven op het spel om een bekende architecte uit handen van een groep...

18-08-2019 00:03

Auferstehung (part 1)

Cobra 11 - Auferstehung (part 1)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens loopt Semirs leven gevaar als hij een bekende architecte uit handen van ontvoerders...

16-08-2019 23:56

Tödliche Wahl

Cobra 11 - Tödliche Wahl

Semir en Ben houden op de snelweg Steffen, Thorben en Steffens zwangere vriendin, Dana, aan. Het drietal is al jaren op de vlucht. Dana wordt bij de confrontatie doodgeschoten, Thorben weet te vluchten en Steffen wordt gepakt. Vanuit de gev...

02-08-2019 00:29

Das große Comeback

Cobra 11 - Das große Comeback

Ben en Jenny bezoeken samen een concert van de band Brushes, die ooit veel succes had. Het optreden krijgt een gruwelijke wending als backstage de ex-vrouw van de zanger, Tom, op brute wijze wordt aangevallen. Ze sterft in de armen van de g...

16-09-2018 23:24

En Vogue

Cobra 11 - En Vogue

Hartmut vraagt de hulp van Ben en Semir bij het redden van zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden al jaren geen contact meer met elkaar, maar Jessica zit nu in de problemen. Ze wordt afgeperst door een modeontwerper. De ontwerper handelt ...

16-09-2018 22:31

Turbo & Tacho reloaded

Cobra 11 - Turbo & Tacho reloaded

Terwijl Semir en Andrea bij de autodealer zijn om een nieuwe auto te kopen, wordt er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij de benen heeft genomen. Dankzij de moord komen Ben en Semir op...

09-09-2018 23:07

Mitten ins Herz

Cobra 11 - Mitten ins Herz

Ben en Semir onderzoeken de moord op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze komen op het spoor van een van zijn werknemers, Victor Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben is meteen tot over zijn oren verliefd als hij ...

02-09-2018 23:12

Wettlauf gegen die Zeit

Cobra 11 - Wettlauf gegen die Zeit

Als Ben en Semir voor de zoveelste keer een politieauto in de prak rijden, moeten ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een sessie worden ze beschoten. Ze weten te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. Ma...

25-08-2018 22:28

Geld regiert die Welt

Cobra 11 - Geld regiert die Welt

Ben en Semir krijgen te horen dat hun politiebureau zal worden gesloten om financiële redenen. De jonge dakloze Eddie vindt een koffer met één miljoen euro. Hij pakt het geld en gooit de koffer met daarin een USB-stick weg. Samen met zijn m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 134
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!