Programma gemist?

Hartmut tijdens vraagt de hulp het van Ben en Semir bij een het op redden van door zijn zusje, fotomodel Jessica. in Ze hadden met al jaren geen contact meer het met elkaar, maar op tv Jessica op tv zit nu in de problemen. van Ze wordt afgeperst door de een een modeontwerper. De ontwerper handelt door in nagemaakte medicijnen naar die worden gebruikt als op afslankmiddel, op met fatale tijdens gevolgen.

Terwijl van Semir en Andrea met bij de autodealer zijn op tv om een nieuwe auto in te kopen, met wordt er een monteur in vermoord. op Verkoper Ferdi Köppke op wordt als de hoofdverdachte tijdens beschouwd, omdat hij de tijdens benen heeft genomen. tijdens het Dankzij de moord een komen Ben en Semir van op het tijdens spoor van grootschalige wapensmokkel. Ze op worden tijdens het het onderzoek geassisteerd door de van twee chaotische van agenten Turbo en tijdens Tacho.

Ben en in Semir onderzoeken de een moord in op een ontwikkelaar van de hightechwapens. Ze komen op het van spoor van een op van zijn uit werknemers, Victor Hagen, en uit zijn in aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben in is meteen door tot over zijn oren uit verliefd als naar hij uit Laura ontmoet. Ze blijkt tijdens een undercoveragent het te zijn die naar van plan is Hagens door illegale wapenhandel te stoppen. het Maar Hagen laat uit zich niet zomaar te uit van pakken nemen.

Als door Ben en Semir voor de de de zoveelste keer een politieauto van in de prak op rijden, moeten ze uit in therapie bij politiepsycholoog van Thorsten Markwart. op tv Tijdens een sessie tijdens worden ze beschoten. Ze weten met te ontsnappen uit naar een van ondergrondse parkeergarage. Markwart blijkt op tv het doelwit op te zijn van tijdens de aanval, maar hij heeft in in geen idee waarom. Er volgt een op tv achtervolging door Keulen, van waarbij de Ben en Semir voor de uit verandering op tv een keer zélf achternagezeten in worden.

Ben en op Semir krijgen te met horen dat hun politiebureau uit zal op worden gesloten om op tv financiële redenen. De jonge dakloze op het Eddie vindt een koffer met tijdens één miljoen euro. met Hij pakt het uit geld en met gooit de koffer op tv met daarin een USB-stick weg. in Samen met naar zijn maatje Charlie op stort met hij zich in een het luxe leven, maar dit eindigt op tv al door snel in een door ramp. Criminelen zitten achter Eddie uit en Charlie aan, op tv op omdat ze de datastick terug een willen een hebben. Ben en de Semir houden zich met op de zaak bezig, maar de kunnen het niet op tijd de ingrijpen.

Ben in en Semir zien tijdens hoe op de snelweg de van biologische boer Ingo tijdens uit Jansen wordt beschoten en in paniek van op tijdens de vlucht slaat. Hij blijkt van in van een getuigenbeschermingsprogramma te zitten en door zelfs de zijn familie kent op tv zijn ware van identiteit niet. Ingo's criminele op broer zit achter de aanslag. in Zonder het van te met weten, blijkt Ingo de ontsteker van door tijdens een elektromagnetische bom de in zijn bezit te hebben. een Met naar deze bom wil van zijn broer een spectaculaire overval plegen. de Als hij de daarin zou slagen, heeft een dit desastreuze op gevolgen.

Op op tv de snelweg treffen Ben het en Semir twee de mannen aan die een de ongeluk hebben gehad. de De mannen een slaan plotseling op tv op de vlucht en weten door op tv te ontkomen. In uit de kofferbak van van de achtergelaten auto tijdens vinden Ben en Semir tijdens een sporttas met 300.000 euro. in Terug het op het in bureau gelooft Ben naar zijn ogen niet als hij het daar een een oude jeugdvriend van ziet. Semir waarschuwt uit Ben voor hem, naar maar Ben wil niet naar luisteren en dat heeft naar grote op gevolgen.

Semir een en Ben halen op naar de uit luchthaven Semirs nieuwe met au pair, Maria Fuentes, op, die in de een beeldschone latina blijkt te zijn. uit In eerste het instantie hebben de mannen uit door niet in de in gaten dat de jonge vrouw tijdens wordt door gevolgd. De schijnbaar van onschuldige Maria blijkt op niet wie ze beweert op te zijn. Ben en in Semir op tv komen erachter dat er op tv twee ton cocaïne in het een spel naar is.

Ben en Semir van plukken in Hartmut na een avondje doorzakken uit van de naar weg. door Hij is naakt, heeft een een gigantische kater en de kan zich niets herinneren. de Zijn beste met vriend, Torsten, en zijn een collega Jenny op tv zijn spoorloos verdwenen. Wat een is door er die nacht op tv gebeurd en het waar zijn Jenny en Torsten? Wie op tv is de dode met met vrouw die bij Hartmuts huis uit wordt van gevonden?

Op een kleine naar in parkeerplaats wordt voor de een ogen van Semir een en Ben een vrouw doodgeschoten. op tv Ze zien een het persoon in uit het bos met vluchten en in zetten meteen de achtervolging in in, maar de in dader weet met te ontsnappen. Ben tijdens en Semir vinden in een bonnetje bij de dode vrouw op dat een hen leidt het naar een klein het dorpje in de Eifel. Een het dorpsagent met helpt hen bij naar het onderzoek. Als ze op op een mysterie stuiten, de komt de met dorpsagent voor een dilemma naar te in staan.

De op dood van een verloskundige leidt naar Ben in en Semir naar de jonge door vrouw Sonja Westfeld, door die het vrijwilligerswerk doet in met een kinderdagverblijf. Sonja draagt uit een groot geheim met door zich mee. Gaandeweg op tv blijkt er in een een verband tussen Sonja en op de crimineel uit Lukowitsch te zijn. op De zaak wordt op tv nog gecompliceerder als ook de door sponsor van het de kinderdagverblijf op betrokken blijkt te zijn bij de tijdens op tv zaak.

Ben op en Semir zitten achter met de voormalige mentalist Oliver het Quinn naar aan, die met zijn trucs op op tv een hotelkluis heeft leeggeroofd. uit Onderdeel van de van buit is een naar harde schijf. Een crimineel in deinst niet op voor terug voor moord om op deze schijf door in het handen te krijgen.

Semir komt tijdens in aanvaring met de het uit gevaarlijke wapenhandelaar Elena Kovic en tijdens overleeft dit ternauwernood. Ben door uit is bij Elena door undercover gegaan om bewijzen in te verzamelen tegen de gerespecteerde een zakenman in Roman Treskow. op Treskow smokkelt met de hulp van in Elena biologische van wapens naar uit Afrika. Als Ben verdwijnt, tijdens zet het Semir zijn leven op het het spel om Ben met te van redden.

Een Turkse zakenman de wordt een doodgeschoten op de een snelweg. De man werkte voor op een Turkse in investeringsmaatschappij. Ismet, een in neef op van Semir, heeft het nog een rekening een te vereffenen met dit bedrijf. in Semir, Ben en een Ismet het belanden in een web het van moord, afpersingen op en miljoenenfraude.

De tijdens 18-jarige Sarah Schubert door is verdwenen. Ben de en Semir door denken dat ze in handen tijdens van een mensenhandelaar naar is gevallen de die het op tv voorzien heeft op jonge vrouwen. De naar het vrouwen worden op het een internet uitgezocht, dan een ontvoerd en vervolgens aan rijke op buitenlanders van verkocht.

juni 2019
16-09-2018 23:24

En Vogue

Cobra 11 - En Vogue

Hartmut vraagt de hulp van Ben en Semir bij het redden van zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden al jaren geen contact meer met elkaar, maar Jessica zit nu in de problemen. Ze wordt afgeperst door een modeontwerper. De ontwerper handelt ...

16-09-2018 22:31

Turbo & Tacho reloaded

Cobra 11 - Turbo & Tacho reloaded

Terwijl Semir en Andrea bij de autodealer zijn om een nieuwe auto te kopen, wordt er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij de benen heeft genomen. Dankzij de moord komen Ben en Semir op...

09-09-2018 23:07

Mitten ins Herz

Cobra 11 - Mitten ins Herz

Ben en Semir onderzoeken de moord op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze komen op het spoor van een van zijn werknemers, Victor Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben is meteen tot over zijn oren verliefd als hij ...

02-09-2018 23:12

Wettlauf gegen die Zeit

Cobra 11 - Wettlauf gegen die Zeit

Als Ben en Semir voor de zoveelste keer een politieauto in de prak rijden, moeten ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een sessie worden ze beschoten. Ze weten te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. Ma...

25-08-2018 22:28

Geld regiert die Welt

Cobra 11 - Geld regiert die Welt

Ben en Semir krijgen te horen dat hun politiebureau zal worden gesloten om financiële redenen. De jonge dakloze Eddie vindt een koffer met één miljoen euro. Hij pakt het geld en gooit de koffer met daarin een USB-stick weg. Samen met zijn m...

25-08-2018 21:26

Shutdown

Cobra 11 - Shutdown

Ben en Semir zien hoe op de snelweg de biologische boer Ingo Jansen wordt beschoten en in paniek op de vlucht slaat. Hij blijkt in een getuigenbeschermingsprogramma te zitten en zelfs zijn familie kent zijn ware identiteit niet. Ingo's crim...

25-08-2018 20:28

Freunde fürs Leben

Cobra 11 - Freunde fürs Leben

Op de snelweg treffen Ben en Semir twee mannen aan die een ongeluk hebben gehad. De mannen slaan plotseling op de vlucht en weten te ontkomen. In de kofferbak van de achtergelaten auto vinden Ben en Semir een sporttas met 300.000 euro. Teru...

18-08-2018 21:29

Das Aupairgirl

Cobra 11 - Das Aupairgirl

Semir en Ben halen op de luchthaven Semirs nieuwe au pair, Maria Fuentes, op, die een beeldschone latina blijkt te zijn. In eerste instantie hebben de mannen niet in de gaten dat de jonge vrouw wordt gevolgd. De schijnbaar onschuldige Maria...

18-08-2018 20:29

Katerstimmung

Cobra 11 - Katerstimmung

Ben en Semir plukken Hartmut na een avondje doorzakken van de weg. Hij is naakt, heeft een gigantische kater en kan zich niets herinneren. Zijn beste vriend, Torsten, en zijn collega Jenny zijn spoorloos verdwenen. Wat is er die nacht gebeu...

11-08-2018 21:29

Landei

Cobra 11 - Landei

Op een kleine parkeerplaats wordt voor de ogen van Semir en Ben een vrouw doodgeschoten. Ze zien een persoon uit het bos vluchten en zetten meteen de achtervolging in, maar de dader weet te ontsnappen. Ben en Semir vinden een bonnetje bij d...

11-08-2018 20:29

Gestohlene Liebe

Cobra 11 - Gestohlene Liebe

De dood van een verloskundige leidt Ben en Semir naar de jonge vrouw Sonja Westfeld, die vrijwilligerswerk doet in een kinderdagverblijf. Sonja draagt een groot geheim met zich mee. Gaandeweg blijkt er een verband tussen Sonja en de crimine...

04-08-2018 21:29

Mentalist

Cobra 11 - Mentalist

Ben en Semir zitten achter de voormalige mentalist Oliver Quinn aan, die met zijn trucs een hotelkluis heeft leeggeroofd. Onderdeel van de buit is een harde schijf. Een crimineel deinst niet voor terug voor moord om deze schijf in handen te...

04-08-2018 20:29

Alleingang

Cobra 11 - Alleingang

Semir komt in aanvaring met de gevaarlijke wapenhandelaar Elena Kovic en overleeft dit ternauwernood. Ben is bij Elena undercover gegaan om bewijzen te verzamelen tegen de gerespecteerde zakenman Roman Treskow. Treskow smokkelt met de hulp ...

30-06-2018 22:31

Gier

Cobra 11 - Gier

Een Turkse zakenman wordt doodgeschoten op de snelweg. De man werkte voor een Turkse investeringsmaatschappij. Ismet, een neef van Semir, heeft nog een rekening te vereffenen met dit bedrijf. Semir, Ben en Ismet belanden in een web van moor...

30-06-2018 21:30

Bestellt, entführt, geliefert

Cobra 11 - Bestellt, entführt, geliefert

De 18-jarige Sarah Schubert is verdwenen. Ben en Semir denken dat ze in handen van een mensenhandelaar is gevallen die het voorzien heeft op jonge vrouwen. De vrouwen worden op het internet uitgezocht, dan ontvoerd en vervolgens aan rijke b...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 124
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 23:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord