Programma gemist?

Hartmut in vraagt de hulp van Ben naar en Semir bij op het redden van door naar zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden op al jaren door geen uit contact meer met elkaar, maar in Jessica zit nu in tijdens tijdens de problemen. Ze wordt afgeperst door met een modeontwerper. de De ontwerper handelt het in op nagemaakte medicijnen die uit worden gebruikt als afslankmiddel, met fatale op het gevolgen.

Terwijl Semir en met Andrea bij de met autodealer uit zijn om een nieuwe auto de van te kopen, wordt er een op monteur vermoord. op tv Verkoper Ferdi Köppke wordt de als op de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij de de benen heeft genomen. het Dankzij de het moord komen tijdens Ben en Semir op het met spoor van grootschalige met de wapensmokkel. Ze worden tijdens het onderzoek met op tv geassisteerd door de twee chaotische naar agenten Turbo een en Tacho.

Ben en in Semir onderzoeken op tv de moord op een een ontwikkelaar van hightechwapens. de Ze komen op op het spoor van een een van zijn naar werknemers, Victor Hagen, en in zijn aantrekkelijke assistente uit Laura van Marschall. Ben is naar meteen tot naar over zijn oren verliefd als hij naar Laura op tv ontmoet. Ze blijkt naar een undercoveragent te het zijn die van op tv plan is Hagens op illegale wapenhandel te stoppen. Maar het Hagen laat een zich het niet zomaar te pakken in nemen.

Als Ben op tv en van Semir voor de uit zoveelste keer een politieauto in de in prak naar rijden, moeten ze in het therapie bij op tv politiepsycholoog Thorsten tijdens Markwart. Tijdens een sessie van worden ze beschoten. Ze door weten te ontsnappen in naar met een ondergrondse parkeergarage. Markwart op tv blijkt het tijdens doelwit te zijn van de aanval, van van maar hij heeft door geen idee waarom. Er volgt de een op tv achtervolging door Keulen, het waarbij Ben en Semir voor de door op tv verandering een keer zélf achternagezeten op tv worden.

Ben in en Semir uit krijgen te horen op tv dat hun politiebureau zal worden gesloten de met om financiële redenen. De jonge uit dakloze Eddie vindt een in koffer met van één miljoen een euro. Hij de pakt het geld met en gooit de koffer de met daarin op een USB-stick weg. Samen door met zijn maatje Charlie een stort hij zich in uit het luxe leven, een maar door dit eindigt al snel het in een de ramp. Criminelen zitten achter Eddie op en Charlie in aan, de omdat ze de datastick terug de willen hebben. uit Ben en in Semir houden zich met de van zaak bezig, maar een kunnen niet op tijd van het ingrijpen.

Ben in en Semir op tv zien hoe op op tv de snelweg de biologische boer Ingo met Jansen wordt beschoten op tv en tijdens in paniek op de vlucht de slaat. Hij het blijkt in een getuigenbeschermingsprogramma het de te zitten en op tv zelfs zijn familie kent zijn ware op identiteit met niet. Ingo's naar criminele broer zit achter naar de aanslag. Zonder het op te tijdens weten, blijkt Ingo de op tv ontsteker van een elektromagnetische bom de in zijn van bezit te hebben. Met op deze een bom wil zijn broer een met spectaculaire overval plegen. uit de Als hij daarin zou slagen, met heeft het dit desastreuze gevolgen.

Op de de snelweg treffen Ben op en Semir twee mannen tijdens aan het die een ongeluk de hebben gehad. De mannen slaan uit plotseling op de door vlucht en de weten te ontkomen. in In van de kofferbak van de achtergelaten met auto vinden Ben en van Semir een sporttas het uit met 300.000 euro. Terug tijdens op het bureau gelooft Ben met een zijn ogen niet op tv als hij daar het een oude jeugdvriend op ziet. Semir waarschuwt Ben voor hem, uit maar Ben van wil op tv niet luisteren en dat heeft met grote op gevolgen.

Semir op tv en Ben halen de op de door luchthaven Semirs nieuwe uit au pair, Maria uit Fuentes, op, die een beeldschone het latina blijkt op tv te zijn. In eerste instantie op tv hebben de mannen met niet in de naar gaten dat de een jonge vrouw met wordt gevolgd. De schijnbaar met onschuldige naar Maria blijkt niet op wie ze tijdens beweert te zijn. uit Ben en Semir komen erachter in dat er twee met ton cocaïne in in het spel de is.

Ben het en Semir plukken op tv Hartmut na het een avondje doorzakken op van de weg. Hij van is naakt, een heeft een gigantische kater en kan de zich in niets herinneren. in Zijn beste vriend, Torsten, van en zijn collega een Jenny zijn spoorloos verdwenen. door Wat is er het die nacht het gebeurd en waar zijn Jenny op en Torsten? op tv Wie is een de dode vrouw met die bij Hartmuts huis op tv wordt in gevonden?

Op een in kleine parkeerplaats een wordt voor de ogen het van met Semir en Ben een vrouw het doodgeschoten. op Ze zien een persoon uit naar het bos vluchten naar en zetten op meteen de achtervolging in, maar op de een dader weet te ontsnappen. Ben tijdens en Semir op vinden een bonnetje bij het de dode naar vrouw dat hen leidt naar naar het een klein dorpje in door de Eifel. uit Een dorpsagent tijdens helpt hen bij tijdens het onderzoek. Als ze op naar een tijdens mysterie stuiten, komt tijdens de dorpsagent voor een dilemma te van naar staan.

De uit dood van van een verloskundige leidt naar Ben en Semir naar een de jonge met vrouw Sonja Westfeld, die de vrijwilligerswerk doet in een tijdens kinderdagverblijf. Sonja draagt het een groot een geheim met zich mee. een Gaandeweg blijkt er een een verband tussen op tv Sonja en de crimineel met Lukowitsch te zijn. in De de zaak wordt nog gecompliceerder als met ook de sponsor van naar van het kinderdagverblijf betrokken tijdens blijkt te zijn bij in de de zaak.

Ben in en Semir zitten achter door de voormalige mentalist Oliver een Quinn aan, op tv die met zijn naar trucs een hotelkluis van heeft leeggeroofd. Onderdeel van uit met de buit is een harde het schijf. Een crimineel een deinst met niet voor terug voor moord om in deze op tv schijf in handen te naar krijgen.

Semir in komt in aanvaring met de een uit gevaarlijke wapenhandelaar Elena Kovic en op overleeft uit dit ternauwernood. Ben is bij met Elena undercover naar gegaan om bewijzen te op tv verzamelen tegen de van gerespecteerde zakenman naar Roman Treskow. Treskow smokkelt met uit de hulp van van Elena biologische wapens uit naar op tv Afrika. Als Ben verdwijnt, door zet met Semir zijn leven in op het spel om Ben de te een redden.

Een op Turkse zakenman wordt doodgeschoten een op de snelweg. De uit man werkte voor op een Turkse van investeringsmaatschappij. in Ismet, een neef van Semir, op heeft een nog een rekening te vereffenen met op dit met bedrijf. Semir, Ben en Ismet het belanden in een in de web van moord, van afpersingen en miljoenenfraude.

De 18-jarige Sarah het tijdens Schubert is verdwenen. van Ben en Semir denken dat ze een door in handen van een mensenhandelaar is van gevallen die op het van voorzien heeft op jonge vrouwen. het De vrouwen worden op op het internet een uitgezocht, de dan ontvoerd en op vervolgens aan rijke buitenlanders op tv verkocht.

januari 2019
16-09-2018 23:24

En Vogue

Cobra 11 - En Vogue

Hartmut vraagt de hulp van Ben en Semir bij het redden van zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden al jaren geen contact meer met elkaar, maar Jessica zit nu in de problemen. Ze wordt afgeperst door een modeontwerper. De ontwerper handelt ...

16-09-2018 22:31

Turbo & Tacho reloaded

Cobra 11 - Turbo & Tacho reloaded

Terwijl Semir en Andrea bij de autodealer zijn om een nieuwe auto te kopen, wordt er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij de benen heeft genomen. Dankzij de moord komen Ben en Semir op...

09-09-2018 23:07

Mitten ins Herz

Cobra 11 - Mitten ins Herz

Ben en Semir onderzoeken de moord op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze komen op het spoor van een van zijn werknemers, Victor Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben is meteen tot over zijn oren verliefd als hij ...

02-09-2018 23:12

Wettlauf gegen die Zeit

Cobra 11 - Wettlauf gegen die Zeit

Als Ben en Semir voor de zoveelste keer een politieauto in de prak rijden, moeten ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een sessie worden ze beschoten. Ze weten te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. Ma...

25-08-2018 22:28

Geld regiert die Welt

Cobra 11 - Geld regiert die Welt

Ben en Semir krijgen te horen dat hun politiebureau zal worden gesloten om financiële redenen. De jonge dakloze Eddie vindt een koffer met één miljoen euro. Hij pakt het geld en gooit de koffer met daarin een USB-stick weg. Samen met zijn m...

25-08-2018 21:26

Shutdown

Cobra 11 - Shutdown

Ben en Semir zien hoe op de snelweg de biologische boer Ingo Jansen wordt beschoten en in paniek op de vlucht slaat. Hij blijkt in een getuigenbeschermingsprogramma te zitten en zelfs zijn familie kent zijn ware identiteit niet. Ingo's crim...

25-08-2018 20:28

Freunde fürs Leben

Cobra 11 - Freunde fürs Leben

Op de snelweg treffen Ben en Semir twee mannen aan die een ongeluk hebben gehad. De mannen slaan plotseling op de vlucht en weten te ontkomen. In de kofferbak van de achtergelaten auto vinden Ben en Semir een sporttas met 300.000 euro. Teru...

18-08-2018 21:29

Das Aupairgirl

Cobra 11 - Das Aupairgirl

Semir en Ben halen op de luchthaven Semirs nieuwe au pair, Maria Fuentes, op, die een beeldschone latina blijkt te zijn. In eerste instantie hebben de mannen niet in de gaten dat de jonge vrouw wordt gevolgd. De schijnbaar onschuldige Maria...

18-08-2018 20:29

Katerstimmung

Cobra 11 - Katerstimmung

Ben en Semir plukken Hartmut na een avondje doorzakken van de weg. Hij is naakt, heeft een gigantische kater en kan zich niets herinneren. Zijn beste vriend, Torsten, en zijn collega Jenny zijn spoorloos verdwenen. Wat is er die nacht gebeu...

11-08-2018 21:29

Landei

Cobra 11 - Landei

Op een kleine parkeerplaats wordt voor de ogen van Semir en Ben een vrouw doodgeschoten. Ze zien een persoon uit het bos vluchten en zetten meteen de achtervolging in, maar de dader weet te ontsnappen. Ben en Semir vinden een bonnetje bij d...

11-08-2018 20:29

Gestohlene Liebe

Cobra 11 - Gestohlene Liebe

De dood van een verloskundige leidt Ben en Semir naar de jonge vrouw Sonja Westfeld, die vrijwilligerswerk doet in een kinderdagverblijf. Sonja draagt een groot geheim met zich mee. Gaandeweg blijkt er een verband tussen Sonja en de crimine...

04-08-2018 21:29

Mentalist

Cobra 11 - Mentalist

Ben en Semir zitten achter de voormalige mentalist Oliver Quinn aan, die met zijn trucs een hotelkluis heeft leeggeroofd. Onderdeel van de buit is een harde schijf. Een crimineel deinst niet voor terug voor moord om deze schijf in handen te...

04-08-2018 20:29

Alleingang

Cobra 11 - Alleingang

Semir komt in aanvaring met de gevaarlijke wapenhandelaar Elena Kovic en overleeft dit ternauwernood. Ben is bij Elena undercover gegaan om bewijzen te verzamelen tegen de gerespecteerde zakenman Roman Treskow. Treskow smokkelt met de hulp ...

30-06-2018 22:31

Gier

Cobra 11 - Gier

Een Turkse zakenman wordt doodgeschoten op de snelweg. De man werkte voor een Turkse investeringsmaatschappij. Ismet, een neef van Semir, heeft nog een rekening te vereffenen met dit bedrijf. Semir, Ben en Ismet belanden in een web van moor...

30-06-2018 21:30

Bestellt, entführt, geliefert

Cobra 11 - Bestellt, entführt, geliefert

De 18-jarige Sarah Schubert is verdwenen. Ben en Semir denken dat ze in handen van een mensenhandelaar is gevallen die het voorzien heeft op jonge vrouwen. De vrouwen worden op het internet uitgezocht, dan ontvoerd en vervolgens aan rijke b...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 124
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 23:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord