Programma gemist?

Semir en het Alex bevinden zich in op tv het gerechtsgebouw als uit er plotseling de schoten vallen. de De dader vlucht, maar Semir van en tijdens Alex weten hem te pakken. tijdens Ze het willen van hem weten hoe het hij van een wapen in in de streng beveiligde rechtszaal tijdens kon binnensmokkelen. naar Het pistool blijkt met van een speciale naar verf behandeld door te zijn, waardoor het onzichtbaar door is voor met scanners. De crimineel het eist zijn vrijlating, in anders zal zijn in compagnon de met verf verkopen aan de uit hoogstbiedende terroristen.

Gangsters de zitten achter een man aan de die op tv uiteindelijk aan het zijn belagers weet te tijdens ontkomen door de tussenkomst naar van op tv Ben. De vluchtende man blijkt door dierenverzorger Marco Bernhartz op tv te zijn. op tv Hij is een het voormalig politieagent die een betrokken was bij met duistere praktijken.

De van 17-jarige Hanna Jensen wordt bijna met ontvoerd als tijdens ze staat een te liften. Semir kan haar tijdens op een het nippertje redden. Hanna van blijkt ontsnapt te uit zijn uit naar een jeugdopvangcentrum. Ze is met vastbesloten om de naar moordenaar van haar tijdens moeder te uit vinden, en de onschuld naar van haar vader de te in bewijzen. Hanna verkeert in groot gevaar. een Haar ouders hebben op iets van belangrijks voor haar verborgen uit gehouden.

De 16-jarige tijdens Heike-Maria moet van het haar moeder, de officier van op tv justitie Schrankmann, stage lopen bij op de op tv verkeerspolitie. Heike-Maria vindt de politie totaal een niet op tv interessant. Ben en Semir het rijden naar met haar over de van snelweg en raken geïrriteerd met door haar opmerkingen. Als op tv van de rechercheurs een busje willen aanhouden tijdens op tv vanwege een verkeersovertreding, uit trapt de bestuurder plotseling het gaspedaal een op tv in. Er volgt een wilde tijdens achtervolging en uit Heike-Maria leert wat van het echte politiewerk door inhoudt.

Semir van is fysiek en emotioneel zwaar het aangeslagen de door zijn scheiding, een maar het werk gaat gewoon op tv door. De moordenaar het de Meinhard ontsnapt uit met de gevangenis, omdat hij zijn uit onschuld door wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij op een aantal mensen en op tv eist hij naar dat zijn zaak opnieuw met onderzocht wordt. naar Semir en uit de gerehabiliteerde agent Alex met Brandt duiken op tv in de een zaak en komen tot in de conclusie dat Meinhard het mogelijk de waarheid op tv spreekt.

Semir is een fysiek en emotioneel van zwaar aangeslagen door zijn op scheiding, maar het het werk gaat in gewoon door. de De moordenaar Meinhard ontsnapt door uit de gevangenis, het omdat het hij zijn onschuld wil bewijzen. tijdens Vervolgens gijzelt hij een door aantal het mensen en eist het hij dat zijn de zaak opnieuw onderzocht wordt. in Semir en een de gerehabiliteerde agent Alex het Brandt duiken op in de een zaak en komen tijdens tot de conclusie dat Meinhard mogelijk uit van de waarheid spreekt.

Semir het had verwacht dat de het verjaardag van zijn met vrouw een het mooie dag zou worden, maar in dan tijdens ontdekt hij dat zij een met minnaar uit heeft en een dat Ben dit wist. Vervolgens zet uit door Semir zijn leven op het spel tijdens om een tijdens bekende naar architecte uit handen in van een groep met mysterieuze ontvoerders te redden. Tot op overmaat van ramp van worden Semir naar en zijn dochter naar kort daarna aangevallen door diezelfde op tv uit mannen.

Semir op had verwacht uit dat de verjaardag van naar zijn vrouw een mooie op tv dag zou een worden, maar dan ontdekt door hij dat de zij een minnaar een heeft en dat Ben door dit wist. Vervolgens naar loopt het Semirs leven gevaar als naar hij een van bekende architecte uit door handen van ontvoerders redt. Tot op tv overmaat van ramp door worden Semir op tv en zijn dochter kort daarna de uit aangevallen door diezelfde het mannen.

Semir en Ben van houden op met de van snelweg Steffen, Thorben en het Steffens zwangere vriendin, Dana, aan. het Het drietal is een van al jaren op de in vlucht. Dana wordt bij de de confrontatie doodgeschoten, Thorben een tijdens weet te vluchten en Steffen wordt in gepakt. van Vanuit de gevangenis geeft de Steffen de opdracht tijdens Semirs de familie te ontvoeren. Om zijn de familie te kunnen redden, op moet tijdens Semir Ben uit doden.

Ben van en Jenny bezoeken op tv samen een concert van een de uit band Brushes, die een ooit veel succes had. het Het optreden krijgt een op tv gruwelijke wending de als backstage op tv de ex-vrouw van de zanger, door Tom, op brute wijze op tv de wordt aangevallen. Ze uit sterft in de armen van de uit tijdens gitarist, Mark. Vlak voordat ze stierf, op tv gaf het ze hem een de sleutel van een de bankkluis. Vanaf dat moment loopt op tv het naar leven van Mark en op tv Tom tijdens gevaar.

Hartmut vraagt de het met hulp van Ben met en Semir bij het redden door van de zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden een al jaren geen in contact meer een met elkaar, maar naar Jessica zit uit nu in de een problemen. Ze door wordt afgeperst door een tijdens modeontwerper. De ontwerper op handelt in nagemaakte de medicijnen die het worden gebruikt als afslankmiddel, het met fatale tijdens gevolgen.

Terwijl Semir en tijdens Andrea bij de op tv autodealer zijn om op tv het een nieuwe auto te de kopen, wordt er door een monteur vermoord. van Verkoper Ferdi Köppke wordt met als de hoofdverdachte van beschouwd, omdat tijdens hij de benen heeft in genomen. Dankzij de moord tijdens komen Ben op en het Semir op het spoor van van grootschalige in wapensmokkel. Ze worden tijdens het in onderzoek op geassisteerd door de met twee chaotische agenten Turbo en van Tacho.

Ben op tv en Semir onderzoeken de met moord op op tv een ontwikkelaar van hightechwapens. de Ze komen het op het spoor van op tv een van zijn werknemers, de Victor het Hagen, en zijn aantrekkelijke in assistente Laura met Marschall. Ben van is meteen tot over op zijn oren verliefd uit als hij Laura ontmoet. in Ze naar blijkt een undercoveragent te op tv zijn die van in plan is Hagens illegale in wapenhandel te in stoppen. Maar Hagen laat zich van met niet zomaar te pakken met nemen.

Als Ben van en Semir voor de op met zoveelste keer een politieauto in naar de prak rijden, het moeten ze met in therapie bij de politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens op tv een sessie worden ze de beschoten. tijdens Ze weten te ontsnappen op tv naar een van ondergrondse parkeergarage. een Markwart blijkt het doelwit te in zijn van tijdens de aanval, maar hij door heeft geen idee waarom. naar Er volgt een een achtervolging door door Keulen, waarbij Ben tijdens en Semir voor de een verandering een op tv keer van zélf achternagezeten worden.

Ben in en Semir krijgen te horen op tv dat in hun politiebureau in zal worden gesloten door om financiële redenen. De jonge dakloze met met Eddie vindt een het koffer met één miljoen euro. het Hij pakt het door geld en op tv gooit de koffer met daarin naar een USB-stick weg. door Samen op met zijn naar maatje Charlie stort hij zich in het het luxe leven, het maar dit tijdens eindigt al in snel in een ramp. uit Criminelen zitten achter in Eddie en de Charlie aan, omdat ze de op tv datastick terug willen op tijdens hebben. Ben en Semir in houden zich met de zaak op bezig, op maar kunnen niet door op tijd de ingrijpen.

oktober 2021
13-10-2019 00:05

Lackschäden

Cobra 11 - Lackschäden

Semir en Alex bevinden zich in het gerechtsgebouw als er plotseling schoten vallen. De dader vlucht, maar Semir en Alex weten hem te pakken. Ze willen van hem weten hoe hij een wapen in de streng beveiligde rechtszaal kon binnensmokkelen. H...

15-09-2019 23:35

Wilde Tiere

Cobra 11 - Wilde Tiere

Gangsters zitten achter een man aan die uiteindelijk aan zijn belagers weet te ontkomen door de tussenkomst van Ben. De vluchtende man blijkt dierenverzorger Marco Bernhartz te zijn. Hij is een voormalig politieagent die betrokken was bij d...

01-09-2019 23:42

Die kleine Prinzessin

Cobra 11 - Die kleine Prinzessin

De 17-jarige Hanna Jensen wordt bijna ontvoerd als ze staat te liften. Semir kan haar op het nippertje redden. Hanna blijkt ontsnapt te zijn uit een jeugdopvangcentrum. Ze is vastbesloten om de moordenaar van haar moeder te vinden, en de on...

01-09-2019 00:14

Vergeltung

Cobra 11 - Vergeltung

De 16-jarige Heike-Maria moet van haar moeder, officier van justitie Schrankmann, stage lopen bij de verkeerspolitie. Heike-Maria vindt de politie totaal niet interessant. Ben en Semir rijden met haar over de snelweg en raken geïrriteerd do...

24-08-2019 23:51

Revolution (part 2)

Cobra 11 - Revolution (part 2)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

22-08-2019 23:56

Revolution (part 1)

Cobra 11 - Revolution (part 1)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

19-08-2019 00:10

Auferstehung (part 2)

Cobra 11 - Auferstehung (part 2)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens zet Semir zijn leven op het spel om een bekende architecte uit handen van een groep...

18-08-2019 00:03

Auferstehung (part 1)

Cobra 11 - Auferstehung (part 1)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens loopt Semirs leven gevaar als hij een bekende architecte uit handen van ontvoerders...

16-08-2019 23:56

Tödliche Wahl

Cobra 11 - Tödliche Wahl

Semir en Ben houden op de snelweg Steffen, Thorben en Steffens zwangere vriendin, Dana, aan. Het drietal is al jaren op de vlucht. Dana wordt bij de confrontatie doodgeschoten, Thorben weet te vluchten en Steffen wordt gepakt. Vanuit de gev...

02-08-2019 00:29

Das große Comeback

Cobra 11 - Das große Comeback

Ben en Jenny bezoeken samen een concert van de band Brushes, die ooit veel succes had. Het optreden krijgt een gruwelijke wending als backstage de ex-vrouw van de zanger, Tom, op brute wijze wordt aangevallen. Ze sterft in de armen van de g...

16-09-2018 23:24

En Vogue

Cobra 11 - En Vogue

Hartmut vraagt de hulp van Ben en Semir bij het redden van zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden al jaren geen contact meer met elkaar, maar Jessica zit nu in de problemen. Ze wordt afgeperst door een modeontwerper. De ontwerper handelt ...

16-09-2018 22:31

Turbo & Tacho reloaded

Cobra 11 - Turbo & Tacho reloaded

Terwijl Semir en Andrea bij de autodealer zijn om een nieuwe auto te kopen, wordt er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij de benen heeft genomen. Dankzij de moord komen Ben en Semir op...

09-09-2018 23:07

Mitten ins Herz

Cobra 11 - Mitten ins Herz

Ben en Semir onderzoeken de moord op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze komen op het spoor van een van zijn werknemers, Victor Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben is meteen tot over zijn oren verliefd als hij ...

02-09-2018 23:12

Wettlauf gegen die Zeit

Cobra 11 - Wettlauf gegen die Zeit

Als Ben en Semir voor de zoveelste keer een politieauto in de prak rijden, moeten ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een sessie worden ze beschoten. Ze weten te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. Ma...

25-08-2018 22:28

Geld regiert die Welt

Cobra 11 - Geld regiert die Welt

Ben en Semir krijgen te horen dat hun politiebureau zal worden gesloten om financiële redenen. De jonge dakloze Eddie vindt een koffer met één miljoen euro. Hij pakt het geld en gooit de koffer met daarin een USB-stick weg. Samen met zijn m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 134
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!