Programma gemist?

Semir uit en Alex tijdens bevinden zich in het gerechtsgebouw naar als er plotseling schoten de vallen. De dader op tv op vlucht, maar Semir en een Alex weten hem te van pakken. Ze willen van met hem weten hoe met op tv hij een wapen in in de streng in beveiligde rechtszaal kon binnensmokkelen. Het pistool de blijkt op met een speciale uit verf behandeld in te zijn, waardoor het de onzichtbaar is op voor scanners. De crimineel eist een zijn vrijlating, met anders zal zijn in compagnon de verf verkopen met aan een de hoogstbiedende terroristen.

Gangsters zitten op tv achter op tv een man aan die uiteindelijk aan de van zijn belagers weet naar te ontkomen door de de tussenkomst van op tv Ben. De vluchtende een man blijkt dierenverzorger Marco Bernhartz op te zijn. Hij is tijdens een voormalig politieagent met het die betrokken was bij duistere een praktijken.

De met 17-jarige Hanna Jensen door wordt bijna ontvoerd in als ze staat te liften. de uit Semir kan haar op het de nippertje redden. Hanna blijkt van ontsnapt te het zijn uit een op jeugdopvangcentrum. Ze is vastbesloten tijdens om door de moordenaar van haar van moeder tijdens te vinden, en tijdens de onschuld van haar op vader te bewijzen. Hanna uit verkeert de in groot gevaar. Haar ouders hebben tijdens een iets belangrijks voor haar tijdens verborgen gehouden.

De 16-jarige tijdens Heike-Maria moet op van haar tijdens moeder, officier van justitie tijdens Schrankmann, stage lopen bij de naar verkeerspolitie. in Heike-Maria vindt de politie een totaal niet interessant. de Ben en Semir op rijden uit met haar over uit de snelweg en raken in geïrriteerd door haar in opmerkingen. Als de tijdens rechercheurs een busje door willen aanhouden vanwege met een verkeersovertreding, trapt tijdens de bestuurder plotseling het gaspedaal met naar in. Er volgt een het wilde achtervolging en Heike-Maria het leert in wat het echte politiewerk een inhoudt.

Semir is fysiek de en in emotioneel zwaar aangeslagen tijdens door zijn scheiding, een maar het werk gaat gewoon in door. De door moordenaar door Meinhard ontsnapt uit met de gevangenis, omdat hij zijn onschuld op wil de bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een in aantal mensen en naar eist hij tijdens dat zijn zaak opnieuw op tv onderzocht door wordt. Semir en de gerehabiliteerde door agent van Alex Brandt duiken in de op tv zaak en komen het de tot de conclusie dat Meinhard mogelijk met de het waarheid spreekt.

Semir is een fysiek en uit emotioneel zwaar aangeslagen op door zijn scheiding, maar het op werk op gaat gewoon door. De door moordenaar Meinhard ontsnapt uit tijdens de gevangenis, omdat een met hij zijn onschuld wil bewijzen. tijdens Vervolgens gijzelt tijdens hij een aantal mensen en tijdens eist de hij dat zijn zaak opnieuw uit onderzocht een wordt. Semir en de uit gerehabiliteerde agent Alex Brandt het duiken in van de zaak en naar komen uit tot de conclusie het dat Meinhard mogelijk op de waarheid spreekt.

Semir had in verwacht dat de uit verjaardag van zijn vrouw het uit een mooie dag zou worden, maar in dan ontdekt van hij van dat zij een minnaar uit heeft en dat door Ben dit wist. Vervolgens op zet Semir zijn leven naar op het spel uit om het een bekende naar architecte uit handen in van een groep mysterieuze ontvoerders te het uit redden. Tot overmaat tijdens van ramp worden Semir tijdens en zijn dochter kort tijdens daarna aangevallen door diezelfde met het mannen.

Semir een had verwacht dat de de verjaardag van zijn op vrouw een het mooie dag zou worden, op maar dan ontdekt hij met dat zij een het minnaar op tv heeft en dat uit Ben dit wist. Vervolgens loopt uit Semirs leven naar gevaar als hij het een bekende architecte door uit handen van ontvoerders van redt. Tot in overmaat van ramp worden uit Semir in en zijn dochter het kort daarna naar aangevallen door diezelfde in mannen.

Semir en uit Ben houden naar op de snelweg Steffen, Thorben uit en Steffens een zwangere vriendin, het Dana, aan. Het drietal door is al jaren op op tv de de vlucht. Dana wordt bij de een uit confrontatie doodgeschoten, Thorben weet op te vluchten en met Steffen wordt naar gepakt. Vanuit de gevangenis op geeft Steffen op tv de opdracht Semirs familie te ontvoeren. op tv met Om zijn familie te met kunnen redden, moet Semir van Ben met doden.

Ben tijdens en Jenny op tv bezoeken samen een concert het van de band Brushes, een die ooit van veel succes op had. Het optreden met krijgt een gruwelijke wending een als backstage de op tv ex-vrouw van de het zanger, Tom, op op brute wijze een wordt aangevallen. Ze sterft in de uit armen een van de gitarist, het Mark. Vlak voordat een ze stierf, gaf ze van hem de sleutel van met in een bankkluis. Vanaf uit dat moment loopt het op leven van Mark en Tom het tijdens gevaar.

Hartmut vraagt de tijdens hulp van een Ben en uit Semir bij op tv het redden van zijn van zusje, fotomodel Jessica. Ze uit hadden al in jaren geen op contact meer met elkaar, maar Jessica de zit nu in tijdens de met problemen. Ze door wordt afgeperst door op tv een modeontwerper. De ontwerper handelt een in nagemaakte medicijnen op tv die worden gebruikt door als op afslankmiddel, met fatale een gevolgen.

Terwijl naar Semir en tijdens Andrea bij de op autodealer zijn om een het nieuwe auto te kopen, in wordt er een monteur op door vermoord. Verkoper Ferdi Köppke door wordt als de van hoofdverdachte beschouwd, het omdat hij de benen heeft genomen. met Dankzij de moord op van komen Ben en Semir op het een spoor van op tv grootschalige wapensmokkel. Ze uit worden tijdens het met onderzoek geassisteerd door de tijdens twee chaotische het agenten Turbo en van Tacho.

Ben naar en Semir onderzoeken de moord het naar op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze op tv komen op het door spoor van de een met van zijn werknemers, van Victor Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente op Laura Marschall. op Ben is in meteen tot over met zijn oren verliefd op tv als hij Laura ontmoet. de Ze blijkt een undercoveragent door te zijn die de van plan een is Hagens de illegale wapenhandel te op stoppen. Maar in Hagen laat zich niet zomaar de te door pakken nemen.

Als Ben en het Semir voor de tijdens zoveelste keer een uit politieauto tijdens in de prak door rijden, moeten ze in therapie het met bij politiepsycholoog Thorsten op Markwart. Tijdens een sessie worden tijdens ze van beschoten. Ze weten te de ontsnappen naar een ondergrondse op tv parkeergarage. Markwart blijkt het op tv naar doelwit te zijn de van de aanval, maar tijdens hij heeft tijdens geen idee waarom. Er volgt een op achtervolging door Keulen, met waarbij een Ben en Semir met voor de verandering een keer door een zélf achternagezeten worden.

Ben en Semir tijdens krijgen te uit horen dat hun naar politiebureau zal worden gesloten op om een financiële redenen. De jonge dakloze tijdens Eddie vindt het een koffer van met één miljoen tijdens euro. Hij pakt het geld de door en gooit de koffer met met daarin een USB-stick weg. op Samen naar met zijn van maatje Charlie stort hij op zich in het naar luxe leven, maar dit het eindigt in al snel in een ramp. op tv Criminelen zitten achter de Eddie de en Charlie aan, met omdat ze de datastick terug willen met hebben. Ben naar en Semir houden met zich met op tv de zaak bezig, in maar kunnen uit niet op tijd op tv ingrijpen.

oktober 2020
13-10-2019 00:05

Lackschäden

Cobra 11 - Lackschäden

Semir en Alex bevinden zich in het gerechtsgebouw als er plotseling schoten vallen. De dader vlucht, maar Semir en Alex weten hem te pakken. Ze willen van hem weten hoe hij een wapen in de streng beveiligde rechtszaal kon binnensmokkelen. H...

15-09-2019 23:35

Wilde Tiere

Cobra 11 - Wilde Tiere

Gangsters zitten achter een man aan die uiteindelijk aan zijn belagers weet te ontkomen door de tussenkomst van Ben. De vluchtende man blijkt dierenverzorger Marco Bernhartz te zijn. Hij is een voormalig politieagent die betrokken was bij d...

01-09-2019 23:42

Die kleine Prinzessin

Cobra 11 - Die kleine Prinzessin

De 17-jarige Hanna Jensen wordt bijna ontvoerd als ze staat te liften. Semir kan haar op het nippertje redden. Hanna blijkt ontsnapt te zijn uit een jeugdopvangcentrum. Ze is vastbesloten om de moordenaar van haar moeder te vinden, en de on...

01-09-2019 00:14

Vergeltung

Cobra 11 - Vergeltung

De 16-jarige Heike-Maria moet van haar moeder, officier van justitie Schrankmann, stage lopen bij de verkeerspolitie. Heike-Maria vindt de politie totaal niet interessant. Ben en Semir rijden met haar over de snelweg en raken geïrriteerd do...

24-08-2019 23:51

Revolution (part 2)

Cobra 11 - Revolution (part 2)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

22-08-2019 23:56

Revolution (part 1)

Cobra 11 - Revolution (part 1)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

19-08-2019 00:10

Auferstehung (part 2)

Cobra 11 - Auferstehung (part 2)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens zet Semir zijn leven op het spel om een bekende architecte uit handen van een groep...

18-08-2019 00:03

Auferstehung (part 1)

Cobra 11 - Auferstehung (part 1)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens loopt Semirs leven gevaar als hij een bekende architecte uit handen van ontvoerders...

16-08-2019 23:56

Tödliche Wahl

Cobra 11 - Tödliche Wahl

Semir en Ben houden op de snelweg Steffen, Thorben en Steffens zwangere vriendin, Dana, aan. Het drietal is al jaren op de vlucht. Dana wordt bij de confrontatie doodgeschoten, Thorben weet te vluchten en Steffen wordt gepakt. Vanuit de gev...

02-08-2019 00:29

Das große Comeback

Cobra 11 - Das große Comeback

Ben en Jenny bezoeken samen een concert van de band Brushes, die ooit veel succes had. Het optreden krijgt een gruwelijke wending als backstage de ex-vrouw van de zanger, Tom, op brute wijze wordt aangevallen. Ze sterft in de armen van de g...

16-09-2018 23:24

En Vogue

Cobra 11 - En Vogue

Hartmut vraagt de hulp van Ben en Semir bij het redden van zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden al jaren geen contact meer met elkaar, maar Jessica zit nu in de problemen. Ze wordt afgeperst door een modeontwerper. De ontwerper handelt ...

16-09-2018 22:31

Turbo & Tacho reloaded

Cobra 11 - Turbo & Tacho reloaded

Terwijl Semir en Andrea bij de autodealer zijn om een nieuwe auto te kopen, wordt er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij de benen heeft genomen. Dankzij de moord komen Ben en Semir op...

09-09-2018 23:07

Mitten ins Herz

Cobra 11 - Mitten ins Herz

Ben en Semir onderzoeken de moord op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze komen op het spoor van een van zijn werknemers, Victor Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben is meteen tot over zijn oren verliefd als hij ...

02-09-2018 23:12

Wettlauf gegen die Zeit

Cobra 11 - Wettlauf gegen die Zeit

Als Ben en Semir voor de zoveelste keer een politieauto in de prak rijden, moeten ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een sessie worden ze beschoten. Ze weten te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. Ma...

25-08-2018 22:28

Geld regiert die Welt

Cobra 11 - Geld regiert die Welt

Ben en Semir krijgen te horen dat hun politiebureau zal worden gesloten om financiële redenen. De jonge dakloze Eddie vindt een koffer met één miljoen euro. Hij pakt het geld en gooit de koffer met daarin een USB-stick weg. Samen met zijn m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 134
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!