Programma gemist?

Gangsters op tv zitten achter een op tv man aan die uiteindelijk een aan zijn belagers weet tijdens het te ontkomen door de tijdens tussenkomst van Ben. De in vluchtende man van blijkt dierenverzorger Marco naar Bernhartz te zijn. Hij naar is op tv een voormalig politieagent die op tv betrokken was bij duistere uit praktijken.

De 17-jarige door Hanna Jensen wordt door bijna ontvoerd het als ze het staat te liften. een Semir kan haar een op het nippertje redden. Hanna blijkt een ontsnapt op te zijn uit een in jeugdopvangcentrum. Ze van is vastbesloten om naar de moordenaar van haar een moeder te door vinden, en de onschuld van de haar vader te van bewijzen. Hanna met verkeert in naar groot gevaar. tijdens Haar ouders hebben iets belangrijks voor in haar verborgen met gehouden.

De de 16-jarige Heike-Maria moet van haar de moeder, officier met van justitie Schrankmann, stage een lopen bij de het verkeerspolitie. in Heike-Maria vindt de op tv politie totaal niet interessant. Ben een en uit Semir rijden door met haar over de snelweg door en raken tijdens geïrriteerd door haar van opmerkingen. Als de met rechercheurs een busje willen een aanhouden vanwege een verkeersovertreding, op tv trapt de een bestuurder plotseling het gaspedaal tijdens in. Er volgt op een in wilde achtervolging en op Heike-Maria leert tijdens wat het echte politiewerk met inhoudt.

Semir uit is fysiek met en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn van op scheiding, maar het op werk gaat gewoon door. De moordenaar in Meinhard ontsnapt uit in de gevangenis, omdat door hij zijn onschuld in wil bewijzen. op Vervolgens gijzelt hij op tv een aantal mensen de en eist hij dat de zijn met zaak opnieuw onderzocht wordt. uit Semir en een de gerehabiliteerde agent Alex met Brandt duiken de in de het zaak en komen op tot de conclusie dat in Meinhard mogelijk de naar waarheid spreekt.

Semir is naar fysiek en emotioneel zwaar op aangeslagen door zijn door scheiding, op tv maar het werk gaat gewoon het tijdens door. De moordenaar Meinhard ontsnapt de uit tijdens de gevangenis, omdat een hij zijn onschuld naar wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een naar aantal mensen en met eist hij dat met op tv zijn zaak opnieuw onderzocht wordt. op Semir en de gerehabiliteerde van agent Alex op tv Brandt in duiken in de zaak en in komen tot de door conclusie dat de Meinhard mogelijk tijdens de waarheid spreekt.

Semir naar had verwacht dat de in verjaardag de van zijn vrouw een mooie het dag zou op worden, maar in dan ontdekt hij dat zij het een minnaar heeft en op dat Ben dit een wist. Vervolgens zet op tv Semir de zijn leven op het met spel om een uit bekende architecte uit handen op van een groep door een mysterieuze ontvoerders te redden. Tot het overmaat van ramp met worden de Semir en zijn de dochter kort daarna met aangevallen door diezelfde tijdens mannen.

Semir had verwacht in in dat de verjaardag van zijn vrouw het een tijdens mooie dag zou worden, maar met dan ontdekt hij door dat zij de een minnaar heeft en uit dat Ben dit tijdens wist. Vervolgens in loopt Semirs leven op tv gevaar naar als hij een bekende architecte uit in handen de van ontvoerders redt. Tot overmaat naar van ramp tijdens worden van Semir en zijn de dochter kort daarna op tv aangevallen door diezelfde het mannen.

Semir door en Ben houden het op de snelweg Steffen, Thorben in en Steffens zwangere de vriendin, Dana, aan. het Het drietal is tijdens al jaren op de het de vlucht. Dana wordt in bij de confrontatie doodgeschoten, Thorben met weet op te vluchten en Steffen met wordt gepakt. Vanuit de uit gevangenis met geeft Steffen op tv de opdracht Semirs op tv familie te ontvoeren. Om door zijn familie te een kunnen redden, moet de Semir Ben van doden.

Ben en op Jenny bezoeken samen een met concert van de op band Brushes, in die ooit op veel succes in had. Het optreden krijgt in een gruwelijke wending tijdens als backstage de ex-vrouw van een de in zanger, Tom, op brute wijze op wordt aangevallen. op Ze sterft van in de armen van een de gitarist, Mark. van Vlak een voordat ze stierf, uit gaf ze hem de sleutel van van een bankkluis. een Vanaf dat moment het loopt het naar leven van Mark een en Tom van gevaar.

Hartmut vraagt de met hulp van Ben op tv naar en Semir bij het redden van in zijn zusje, een fotomodel Jessica. Ze hadden in uit al jaren geen contact uit meer met elkaar, maar Jessica op tv zit nu door in de problemen. door Ze wordt afgeperst een door een modeontwerper. De op tv ontwerper handelt door in nagemaakte medicijnen die op worden gebruikt als naar afslankmiddel, de met fatale het gevolgen.

Terwijl met Semir en Andrea bij de met autodealer zijn om tijdens een nieuwe op tv auto te door kopen, wordt door er een monteur vermoord. Verkoper uit Ferdi van Köppke wordt als op tv de hoofdverdachte beschouwd, uit omdat hij de de benen heeft genomen. Dankzij de moord op tv komen een Ben en Semir van op het spoor van van grootschalige uit wapensmokkel. Ze worden tijdens het door onderzoek geassisteerd door de de twee in chaotische agenten een Turbo en Tacho.

Ben de en Semir onderzoeken de moord uit op een tijdens ontwikkelaar van hightechwapens. Ze het komen op het uit spoor van naar een van zijn werknemers, uit Victor met Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente door Laura door Marschall. Ben is in meteen tot over zijn met oren verliefd als het hij Laura met ontmoet. Ze naar blijkt een undercoveragent te zijn van die van het plan is naar Hagens illegale wapenhandel met te stoppen. Maar tijdens Hagen laat zich de niet zomaar te pakken op nemen.

Als Ben en met Semir in voor de zoveelste keer op tv een politieauto in de naar het prak rijden, moeten met ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten de op tv Markwart. Tijdens een op sessie worden ze de beschoten. Ze weten te ontsnappen naar tijdens uit een ondergrondse parkeergarage. met Markwart blijkt het doelwit te zijn door van de van aanval, maar hij heeft op tv geen idee waarom. een Er volgt een op achtervolging door door Keulen, waarbij Ben op en Semir voor de de verandering het een keer zélf achternagezeten op tv worden.

Ben en van Semir krijgen te horen op tv een dat hun politiebureau zal worden van gesloten een om financiële redenen. van De jonge dakloze Eddie vindt een een koffer met op één een miljoen euro. Hij pakt tijdens het geld en een gooit de koffer met daarin het een USB-stick weg. in Samen door met zijn maatje op Charlie stort in hij zich in het luxe door leven, de maar dit eindigt een al snel in een ramp. Criminelen met zitten het achter Eddie en in Charlie aan, een omdat ze de datastick terug willen van hebben. van Ben en Semir een houden zich met de in zaak het bezig, maar kunnen niet op tijdens tijd in ingrijpen.

Ben tijdens en Semir zien hoe op een de de snelweg de biologische boer naar Ingo naar Jansen wordt beschoten tijdens en in paniek op de op tv vlucht slaat. op tv Hij blijkt op in een getuigenbeschermingsprogramma te zitten en op zelfs zijn familie naar tijdens kent zijn ware identiteit niet. in Ingo's tijdens criminele broer zit achter de naar aanslag. Zonder uit het te weten, op tv blijkt Ingo de een ontsteker van naar een elektromagnetische bom in zijn bezit op het te hebben. Met deze bom in wil zijn broer een in spectaculaire met overval plegen. Als hij op tv daarin zou slagen, heeft een dit desastreuze het gevolgen.

september 2019
15-09-2019 23:35

Wilde Tiere

Cobra 11 - Wilde Tiere

Gangsters zitten achter een man aan die uiteindelijk aan zijn belagers weet te ontkomen door de tussenkomst van Ben. De vluchtende man blijkt dierenverzorger Marco Bernhartz te zijn. Hij is een voormalig politieagent die betrokken was bij d...

01-09-2019 23:42

Die kleine Prinzessin

Cobra 11 - Die kleine Prinzessin

De 17-jarige Hanna Jensen wordt bijna ontvoerd als ze staat te liften. Semir kan haar op het nippertje redden. Hanna blijkt ontsnapt te zijn uit een jeugdopvangcentrum. Ze is vastbesloten om de moordenaar van haar moeder te vinden, en de on...

01-09-2019 00:14

Vergeltung

Cobra 11 - Vergeltung

De 16-jarige Heike-Maria moet van haar moeder, officier van justitie Schrankmann, stage lopen bij de verkeerspolitie. Heike-Maria vindt de politie totaal niet interessant. Ben en Semir rijden met haar over de snelweg en raken geïrriteerd do...

24-08-2019 23:51

Revolution (part 2)

Cobra 11 - Revolution (part 2)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

22-08-2019 23:56

Revolution (part 1)

Cobra 11 - Revolution (part 1)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

19-08-2019 00:10

Auferstehung (part 2)

Cobra 11 - Auferstehung (part 2)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens zet Semir zijn leven op het spel om een bekende architecte uit handen van een groep...

18-08-2019 00:03

Auferstehung (part 1)

Cobra 11 - Auferstehung (part 1)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens loopt Semirs leven gevaar als hij een bekende architecte uit handen van ontvoerders...

16-08-2019 23:56

Tödliche Wahl

Cobra 11 - Tödliche Wahl

Semir en Ben houden op de snelweg Steffen, Thorben en Steffens zwangere vriendin, Dana, aan. Het drietal is al jaren op de vlucht. Dana wordt bij de confrontatie doodgeschoten, Thorben weet te vluchten en Steffen wordt gepakt. Vanuit de gev...

02-08-2019 00:29

Das große Comeback

Cobra 11 - Das große Comeback

Ben en Jenny bezoeken samen een concert van de band Brushes, die ooit veel succes had. Het optreden krijgt een gruwelijke wending als backstage de ex-vrouw van de zanger, Tom, op brute wijze wordt aangevallen. Ze sterft in de armen van de g...

16-09-2018 23:24

En Vogue

Cobra 11 - En Vogue

Hartmut vraagt de hulp van Ben en Semir bij het redden van zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden al jaren geen contact meer met elkaar, maar Jessica zit nu in de problemen. Ze wordt afgeperst door een modeontwerper. De ontwerper handelt ...

16-09-2018 22:31

Turbo & Tacho reloaded

Cobra 11 - Turbo & Tacho reloaded

Terwijl Semir en Andrea bij de autodealer zijn om een nieuwe auto te kopen, wordt er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij de benen heeft genomen. Dankzij de moord komen Ben en Semir op...

09-09-2018 23:07

Mitten ins Herz

Cobra 11 - Mitten ins Herz

Ben en Semir onderzoeken de moord op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze komen op het spoor van een van zijn werknemers, Victor Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben is meteen tot over zijn oren verliefd als hij ...

02-09-2018 23:12

Wettlauf gegen die Zeit

Cobra 11 - Wettlauf gegen die Zeit

Als Ben en Semir voor de zoveelste keer een politieauto in de prak rijden, moeten ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een sessie worden ze beschoten. Ze weten te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. Ma...

25-08-2018 22:28

Geld regiert die Welt

Cobra 11 - Geld regiert die Welt

Ben en Semir krijgen te horen dat hun politiebureau zal worden gesloten om financiële redenen. De jonge dakloze Eddie vindt een koffer met één miljoen euro. Hij pakt het geld en gooit de koffer met daarin een USB-stick weg. Samen met zijn m...

25-08-2018 21:26

Shutdown

Cobra 11 - Shutdown

Ben en Semir zien hoe op de snelweg de biologische boer Ingo Jansen wordt beschoten en in paniek op de vlucht slaat. Hij blijkt in een getuigenbeschermingsprogramma te zitten en zelfs zijn familie kent zijn ware identiteit niet. Ingo's crim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 133
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord