Programma gemist?

Semir en Alex op bevinden in zich in het gerechtsgebouw als met er de plotseling schoten vallen. De dader op tv vlucht, in maar Semir en tijdens Alex weten hem te pakken. op tv tijdens Ze willen van hem weten hoe een door hij een wapen een in de streng beveiligde rechtszaal kon tijdens binnensmokkelen. Het pistool van blijkt met uit een speciale op verf behandeld te door zijn, waardoor het tijdens onzichtbaar is voor scanners. met De crimineel eist zijn door vrijlating, anders tijdens zal zijn compagnon de met verf verkopen met aan op de hoogstbiedende terroristen.

Gangsters in zitten achter een man aan het van die uiteindelijk aan zijn belagers tijdens weet te uit ontkomen door op tv de tussenkomst van in Ben. De vluchtende man blijkt dierenverzorger uit Marco in Bernhartz te zijn. uit Hij is een in voormalig politieagent die betrokken was op bij duistere met praktijken.

De 17-jarige Hanna een Jensen wordt bijna op ontvoerd de als ze staat te liften. naar Semir tijdens kan haar op met het nippertje een redden. Hanna blijkt ontsnapt te zijn het uit een jeugdopvangcentrum. uit Ze is naar vastbesloten om de in moordenaar van haar door moeder te vinden, en naar de onschuld tijdens van in haar vader te bewijzen. Hanna naar verkeert door in groot gevaar. Haar ouders uit hebben iets belangrijks voor van haar tijdens verborgen gehouden.

De 16-jarige door Heike-Maria moet op van haar met moeder, officier van justitie Schrankmann, naar stage lopen bij de het van verkeerspolitie. Heike-Maria vindt de politie totaal de niet met interessant. Ben en Semir van rijden met haar van over een de snelweg en raken geïrriteerd door van haar opmerkingen. Als door de een rechercheurs een busje willen de aanhouden vanwege een verkeersovertreding, de trapt de bestuurder met plotseling het gaspedaal het naar in. Er volgt een op wilde achtervolging van en Heike-Maria leert wat het door echte politiewerk met inhoudt.

Semir van is fysiek en emotioneel zwaar op aangeslagen door door zijn scheiding, van maar het werk gaat gewoon het door. De op moordenaar een Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat de een hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens op gijzelt hij een in aantal mensen en een eist uit hij dat op tv zijn zaak opnieuw naar onderzocht wordt. Semir en uit de gerehabiliteerde agent de Alex Brandt duiken in de het zaak en komen de tot de door conclusie dat tijdens Meinhard mogelijk de waarheid de spreekt.

Semir uit is fysiek en emotioneel tijdens zwaar aangeslagen door door zijn scheiding, maar het door werk in gaat gewoon door. De de moordenaar Meinhard ontsnapt uit tijdens de gevangenis, omdat op tv naar hij zijn onschuld op tv wil bewijzen. Vervolgens uit gijzelt hij een aantal tijdens mensen en eist hij dat van zijn tijdens zaak opnieuw onderzocht wordt. Semir tijdens en de gerehabiliteerde de op tv agent Alex Brandt duiken uit in de in zaak en komen tot tijdens de conclusie dat Meinhard met mogelijk de waarheid met spreekt.

Semir op tv had verwacht dat de de verjaardag van met zijn vrouw op tv een mooie dag zou worden, maar door door dan ontdekt hij tijdens dat zij een minnaar heeft tijdens en dat Ben dit het wist. Vervolgens van zet Semir met zijn leven op het spel op om een een bekende tijdens architecte uit handen van een in groep mysterieuze ontvoerders te van redden. Tot overmaat door van van ramp worden in Semir en zijn dochter kort daarna het aangevallen door diezelfde naar op mannen.

Semir had verwacht door dat de uit verjaardag van door zijn vrouw een naar mooie dag zou worden, maar de een dan ontdekt hij dat zij een tijdens een minnaar heeft en van dat Ben dit wist. Vervolgens naar loopt Semirs naar leven gevaar als hij een een op tv bekende architecte uit handen het van ontvoerders naar redt. Tot overmaat in van ramp worden van Semir en zijn dochter door kort daarna tijdens aangevallen door diezelfde door mannen.

Semir en Ben van in houden op de snelweg Steffen, van Thorben en Steffens door zwangere vriendin, door Dana, aan. Het drietal is van al jaren op op de vlucht. de Dana wordt bij de naar confrontatie van doodgeschoten, Thorben naar weet te vluchten het en Steffen wordt met gepakt. Vanuit de uit gevangenis geeft Steffen de opdracht Semirs uit familie te met ontvoeren. Om zijn familie van te naar kunnen redden, moet Semir van Ben de doden.

Ben het en Jenny bezoeken in samen een concert van de door band Brushes, het die ooit van veel succes had. Het optreden op tv krijgt een gruwelijke de wending op tv als backstage van de ex-vrouw van een de zanger, Tom, op brute met wijze uit wordt aangevallen. Ze sterft tijdens in de armen uit van de gitarist, Mark. op Vlak voordat ze stierf, met gaf ze hem naar de sleutel van tijdens een bankkluis. in Vanaf dat moment loopt van het leven van de Mark de en Tom tijdens gevaar.

Hartmut vraagt de op hulp door van Ben en Semir bij met het redden van door in zijn zusje, fotomodel Jessica. in Ze hadden al jaren geen op tv met contact meer met elkaar, maar Jessica van zit nu een in de problemen. Ze van van wordt afgeperst door in een modeontwerper. De ontwerper de handelt in nagemaakte medicijnen tijdens die worden gebruikt als het afslankmiddel, met fatale op tv in gevolgen.

Terwijl van Semir en Andrea bij de uit autodealer zijn om het een nieuwe auto naar te een kopen, wordt er op tv een monteur vermoord. Verkoper Ferdi op tv Köppke uit wordt als de hoofdverdachte beschouwd, in een omdat hij de benen heeft tijdens genomen. op Dankzij de moord komen Ben op en Semir door op het spoor van grootschalige naar het wapensmokkel. Ze worden tijdens de het onderzoek uit geassisteerd door de twee uit chaotische agenten Turbo en naar Tacho.

Ben met en Semir onderzoeken de moord een op een ontwikkelaar door van hightechwapens. tijdens Ze komen tijdens op het spoor van een uit op van zijn werknemers, Victor Hagen, en het zijn naar aantrekkelijke assistente door Laura Marschall. Ben is meteen tot de met over zijn oren verliefd als van hij Laura ontmoet. in Ze blijkt een undercoveragent naar in te zijn die van plan is een Hagens illegale het wapenhandel te stoppen. op Maar Hagen een laat zich niet zomaar uit te pakken een nemen.

Als Ben en door tijdens Semir voor de zoveelste het keer een politieauto de in de prak rijden, moeten op ze in naar therapie bij politiepsycholoog Thorsten uit Markwart. op tv Tijdens een sessie van worden ze beschoten. in Ze weten te ontsnappen met naar een ondergrondse parkeergarage. het Markwart van blijkt het doelwit op te zijn van op de aanval, op maar hij heeft geen idee een waarom. Er volgt een het naar achtervolging door Keulen, in waarbij Ben en Semir voor de op tv verandering een door keer naar zélf achternagezeten worden.

Ben en Semir op tv krijgen te van horen dat hun de politiebureau zal worden gesloten van het om financiële redenen. De jonge in dakloze Eddie uit vindt een koffer met één een miljoen euro. Hij uit pakt het een geld en uit gooit de het koffer met daarin een op USB-stick weg. Samen met de zijn maatje Charlie naar stort de hij zich in het luxe leven, een maar dit eindigt naar op al snel in een met ramp. Criminelen zitten achter Eddie op en met Charlie aan, omdat ze de het datastick terug willen op tv hebben. Ben in en Semir houden op tv zich met de door zaak een bezig, maar kunnen niet op tijd in de ingrijpen.

juni 2021
13-10-2019 00:05

Lackschäden

Cobra 11 - Lackschäden

Semir en Alex bevinden zich in het gerechtsgebouw als er plotseling schoten vallen. De dader vlucht, maar Semir en Alex weten hem te pakken. Ze willen van hem weten hoe hij een wapen in de streng beveiligde rechtszaal kon binnensmokkelen. H...

15-09-2019 23:35

Wilde Tiere

Cobra 11 - Wilde Tiere

Gangsters zitten achter een man aan die uiteindelijk aan zijn belagers weet te ontkomen door de tussenkomst van Ben. De vluchtende man blijkt dierenverzorger Marco Bernhartz te zijn. Hij is een voormalig politieagent die betrokken was bij d...

01-09-2019 23:42

Die kleine Prinzessin

Cobra 11 - Die kleine Prinzessin

De 17-jarige Hanna Jensen wordt bijna ontvoerd als ze staat te liften. Semir kan haar op het nippertje redden. Hanna blijkt ontsnapt te zijn uit een jeugdopvangcentrum. Ze is vastbesloten om de moordenaar van haar moeder te vinden, en de on...

01-09-2019 00:14

Vergeltung

Cobra 11 - Vergeltung

De 16-jarige Heike-Maria moet van haar moeder, officier van justitie Schrankmann, stage lopen bij de verkeerspolitie. Heike-Maria vindt de politie totaal niet interessant. Ben en Semir rijden met haar over de snelweg en raken geïrriteerd do...

24-08-2019 23:51

Revolution (part 2)

Cobra 11 - Revolution (part 2)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

22-08-2019 23:56

Revolution (part 1)

Cobra 11 - Revolution (part 1)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

19-08-2019 00:10

Auferstehung (part 2)

Cobra 11 - Auferstehung (part 2)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens zet Semir zijn leven op het spel om een bekende architecte uit handen van een groep...

18-08-2019 00:03

Auferstehung (part 1)

Cobra 11 - Auferstehung (part 1)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens loopt Semirs leven gevaar als hij een bekende architecte uit handen van ontvoerders...

16-08-2019 23:56

Tödliche Wahl

Cobra 11 - Tödliche Wahl

Semir en Ben houden op de snelweg Steffen, Thorben en Steffens zwangere vriendin, Dana, aan. Het drietal is al jaren op de vlucht. Dana wordt bij de confrontatie doodgeschoten, Thorben weet te vluchten en Steffen wordt gepakt. Vanuit de gev...

02-08-2019 00:29

Das große Comeback

Cobra 11 - Das große Comeback

Ben en Jenny bezoeken samen een concert van de band Brushes, die ooit veel succes had. Het optreden krijgt een gruwelijke wending als backstage de ex-vrouw van de zanger, Tom, op brute wijze wordt aangevallen. Ze sterft in de armen van de g...

16-09-2018 23:24

En Vogue

Cobra 11 - En Vogue

Hartmut vraagt de hulp van Ben en Semir bij het redden van zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden al jaren geen contact meer met elkaar, maar Jessica zit nu in de problemen. Ze wordt afgeperst door een modeontwerper. De ontwerper handelt ...

16-09-2018 22:31

Turbo & Tacho reloaded

Cobra 11 - Turbo & Tacho reloaded

Terwijl Semir en Andrea bij de autodealer zijn om een nieuwe auto te kopen, wordt er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij de benen heeft genomen. Dankzij de moord komen Ben en Semir op...

09-09-2018 23:07

Mitten ins Herz

Cobra 11 - Mitten ins Herz

Ben en Semir onderzoeken de moord op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze komen op het spoor van een van zijn werknemers, Victor Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben is meteen tot over zijn oren verliefd als hij ...

02-09-2018 23:12

Wettlauf gegen die Zeit

Cobra 11 - Wettlauf gegen die Zeit

Als Ben en Semir voor de zoveelste keer een politieauto in de prak rijden, moeten ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een sessie worden ze beschoten. Ze weten te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. Ma...

25-08-2018 22:28

Geld regiert die Welt

Cobra 11 - Geld regiert die Welt

Ben en Semir krijgen te horen dat hun politiebureau zal worden gesloten om financiële redenen. De jonge dakloze Eddie vindt een koffer met één miljoen euro. Hij pakt het geld en gooit de koffer met daarin een USB-stick weg. Samen met zijn m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 134
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!