Programma gemist?

Semir in en Alex bevinden zich op in het gerechtsgebouw door als op tv er plotseling schoten met vallen. De dader van vlucht, maar Semir en Alex in weten op tv hem te pakken. naar Ze willen van hem weten hoe uit hij met een wapen in de op tv streng het beveiligde rechtszaal kon een binnensmokkelen. Het pistool blijkt met een een speciale verf behandeld de tijdens te zijn, waardoor met het onzichtbaar is voor scanners. van De crimineel eist zijn op vrijlating, anders zal van de zijn compagnon de verf verkopen met aan de de hoogstbiedende terroristen.

Gangsters tijdens zitten achter een man aan door die uiteindelijk aan de zijn belagers weet een te uit ontkomen door de naar tussenkomst van Ben. De vluchtende het man in blijkt dierenverzorger Marco het Bernhartz te in zijn. Hij is op een voormalig politieagent die betrokken met was op bij duistere praktijken.

De het 17-jarige Hanna Jensen wordt bijna in ontvoerd als in ze op staat te liften. Semir kan door haar van op het nippertje redden. Hanna op tv blijkt ontsnapt met te zijn uit uit een jeugdopvangcentrum. Ze is vastbesloten de om de moordenaar van van haar moeder een te vinden, op tv en de op onschuld van op tv haar vader te een bewijzen. Hanna verkeert uit in groot gevaar. Haar ouders hebben het op tv iets belangrijks voor haar verborgen op gehouden.

De het 16-jarige Heike-Maria op tv moet van haar moeder, officier van op het justitie Schrankmann, stage lopen bij de het tijdens verkeerspolitie. Heike-Maria vindt naar de politie totaal niet een interessant. Ben door en Semir rijden met haar over tijdens de uit snelweg en van raken geïrriteerd door haar uit opmerkingen. Als de rechercheurs op een busje naar willen aanhouden vanwege uit een verkeersovertreding, trapt naar de bestuurder door plotseling het gaspedaal van in. Er volgt een wilde op tv achtervolging door en Heike-Maria leert wat het echte in politiewerk naar inhoudt.

Semir op tv is fysiek en uit emotioneel zwaar aangeslagen door zijn op scheiding, maar op tv het werk van gaat gewoon door. De moordenaar van Meinhard op tv ontsnapt uit de naar gevangenis, omdat hij door zijn onschuld wil bewijzen. het Vervolgens gijzelt hij naar een aantal mensen en met eist hij uit dat zijn zaak opnieuw in onderzocht wordt. Semir een en de gerehabiliteerde de het agent Alex Brandt duiken in van de zaak de en komen tot de conclusie in dat Meinhard mogelijk door de waarheid het spreekt.

Semir in is fysiek uit en emotioneel zwaar een aangeslagen door zijn op scheiding, maar het op tv werk gaat gewoon door. naar De moordenaar Meinhard ontsnapt door uit de gevangenis, omdat naar hij het zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens naar het gijzelt hij een aantal in mensen en eist naar hij dat zijn een zaak opnieuw op tv onderzocht wordt. Semir en de tijdens gerehabiliteerde agent Alex op Brandt duiken in de de zaak uit en komen tot de conclusie van dat Meinhard naar mogelijk de met waarheid spreekt.

Semir had verwacht de dat de van verjaardag van zijn door vrouw een mooie tijdens dag zou worden, de maar dan ontdekt de hij dat zij uit een minnaar heeft op en dat Ben van dit in wist. Vervolgens zet Semir tijdens zijn leven op uit het spel om een het bekende architecte van uit handen van een groep het mysterieuze ontvoerders te van redden. Tot op tv overmaat door van ramp worden Semir en zijn op dochter het kort daarna tijdens aangevallen door diezelfde van mannen.

Semir had door verwacht de dat de verjaardag van zijn vrouw op een het mooie dag zou worden, in maar dan ontdekt hij een dat zij een uit minnaar heeft op tv en door dat Ben dit in wist. Vervolgens loopt Semirs leven gevaar tijdens als hij een op tv de bekende architecte uit met handen van ontvoerders redt. Tot in overmaat van ramp naar worden Semir en zijn door door dochter kort daarna aangevallen door diezelfde met door mannen.

Semir de en Ben houden tijdens op de snelweg Steffen, van Thorben tijdens en Steffens zwangere vriendin, de Dana, aan. Het drietal is op tv al op tv jaren op de op tv vlucht. Dana wordt bij de van confrontatie door doodgeschoten, Thorben weet te door vluchten en Steffen op wordt in gepakt. Vanuit de tijdens gevangenis geeft Steffen de in opdracht Semirs familie te op tv ontvoeren. Om in zijn familie te kunnen redden, op moet door Semir Ben door doden.

Ben door en Jenny het bezoeken samen een concert tijdens van de band Brushes, die van ooit veel succes op tv naar had. Het optreden krijgt door een gruwelijke wending als de backstage de ex-vrouw van tijdens de zanger, Tom, tijdens op naar brute wijze wordt door aangevallen. Ze in sterft in de van armen van de gitarist, op tv Mark. Vlak voordat ze uit stierf, gaf ze op tv hem het de sleutel van een bankkluis. Vanaf door dat moment naar loopt op tv het leven van Mark door en Tom naar gevaar.

Hartmut vraagt in de op hulp van Ben en Semir bij de het redden met van zijn met zusje, fotomodel Jessica. Ze in hadden al jaren van geen contact meer met het elkaar, tijdens maar Jessica zit in nu in de problemen. door Ze uit wordt afgeperst door een modeontwerper. van De ontwerper op tv handelt in nagemaakte medicijnen naar die door worden gebruikt als afslankmiddel, met de fatale in gevolgen.

Terwijl tijdens Semir en Andrea bij de in autodealer zijn om naar op tv een nieuwe auto te kopen, wordt het er van een monteur vermoord. Verkoper Ferdi op Köppke wordt als op door de hoofdverdachte beschouwd, omdat in hij de met benen heeft genomen. Dankzij het de moord op komen Ben en Semir op tv op het spoor van van grootschalige wapensmokkel. Ze worden van tijdens het van onderzoek geassisteerd door een de uit twee chaotische agenten Turbo en van Tacho.

Ben een en Semir in onderzoeken de moord op een tijdens ontwikkelaar van hightechwapens. uit Ze komen naar op het spoor van een naar van naar zijn werknemers, Victor Hagen, en op door zijn aantrekkelijke assistente Laura door Marschall. Ben is door meteen tot over met zijn oren van verliefd als hij Laura ontmoet. van Ze de blijkt een undercoveragent te zijn het die van plan het is Hagens illegale op tv wapenhandel te in stoppen. Maar een Hagen laat zich niet met zomaar te pakken tijdens nemen.

Als van Ben en Semir voor de de zoveelste keer van een politieauto in de de door prak rijden, moeten ze in het therapie bij uit politiepsycholoog Thorsten met Markwart. Tijdens een sessie worden in ze beschoten. Ze weten in te ontsnappen op tv naar een tijdens ondergrondse parkeergarage. Markwart op tv blijkt het doelwit te het zijn van de tijdens aanval, maar naar hij heeft geen idee waarom. uit Er volgt met een het achtervolging door Keulen, uit waarbij Ben en Semir met voor de verandering op tv een keer zélf achternagezeten met worden.

Ben met en Semir van krijgen te horen dat hun uit politiebureau zal worden een gesloten om financiële uit redenen. op tv De jonge dakloze Eddie vindt op een koffer met in één miljoen door euro. Hij pakt het geld uit en gooit de van koffer met door daarin een USB-stick weg. in Samen een met zijn van maatje Charlie stort hij in zich in het luxe leven, in maar uit dit eindigt uit al snel in in een ramp. Criminelen zitten achter Eddie het en Charlie het aan, omdat ze van de het datastick terug willen hebben. in Ben en Semir de houden zich met in de zaak bezig, een maar kunnen niet op tijd op op tv ingrijpen.

december 2020
13-10-2019 00:05

Lackschäden

Cobra 11 - Lackschäden

Semir en Alex bevinden zich in het gerechtsgebouw als er plotseling schoten vallen. De dader vlucht, maar Semir en Alex weten hem te pakken. Ze willen van hem weten hoe hij een wapen in de streng beveiligde rechtszaal kon binnensmokkelen. H...

15-09-2019 23:35

Wilde Tiere

Cobra 11 - Wilde Tiere

Gangsters zitten achter een man aan die uiteindelijk aan zijn belagers weet te ontkomen door de tussenkomst van Ben. De vluchtende man blijkt dierenverzorger Marco Bernhartz te zijn. Hij is een voormalig politieagent die betrokken was bij d...

01-09-2019 23:42

Die kleine Prinzessin

Cobra 11 - Die kleine Prinzessin

De 17-jarige Hanna Jensen wordt bijna ontvoerd als ze staat te liften. Semir kan haar op het nippertje redden. Hanna blijkt ontsnapt te zijn uit een jeugdopvangcentrum. Ze is vastbesloten om de moordenaar van haar moeder te vinden, en de on...

01-09-2019 00:14

Vergeltung

Cobra 11 - Vergeltung

De 16-jarige Heike-Maria moet van haar moeder, officier van justitie Schrankmann, stage lopen bij de verkeerspolitie. Heike-Maria vindt de politie totaal niet interessant. Ben en Semir rijden met haar over de snelweg en raken geïrriteerd do...

24-08-2019 23:51

Revolution (part 2)

Cobra 11 - Revolution (part 2)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

22-08-2019 23:56

Revolution (part 1)

Cobra 11 - Revolution (part 1)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

19-08-2019 00:10

Auferstehung (part 2)

Cobra 11 - Auferstehung (part 2)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens zet Semir zijn leven op het spel om een bekende architecte uit handen van een groep...

18-08-2019 00:03

Auferstehung (part 1)

Cobra 11 - Auferstehung (part 1)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens loopt Semirs leven gevaar als hij een bekende architecte uit handen van ontvoerders...

16-08-2019 23:56

Tödliche Wahl

Cobra 11 - Tödliche Wahl

Semir en Ben houden op de snelweg Steffen, Thorben en Steffens zwangere vriendin, Dana, aan. Het drietal is al jaren op de vlucht. Dana wordt bij de confrontatie doodgeschoten, Thorben weet te vluchten en Steffen wordt gepakt. Vanuit de gev...

02-08-2019 00:29

Das große Comeback

Cobra 11 - Das große Comeback

Ben en Jenny bezoeken samen een concert van de band Brushes, die ooit veel succes had. Het optreden krijgt een gruwelijke wending als backstage de ex-vrouw van de zanger, Tom, op brute wijze wordt aangevallen. Ze sterft in de armen van de g...

16-09-2018 23:24

En Vogue

Cobra 11 - En Vogue

Hartmut vraagt de hulp van Ben en Semir bij het redden van zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden al jaren geen contact meer met elkaar, maar Jessica zit nu in de problemen. Ze wordt afgeperst door een modeontwerper. De ontwerper handelt ...

16-09-2018 22:31

Turbo & Tacho reloaded

Cobra 11 - Turbo & Tacho reloaded

Terwijl Semir en Andrea bij de autodealer zijn om een nieuwe auto te kopen, wordt er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij de benen heeft genomen. Dankzij de moord komen Ben en Semir op...

09-09-2018 23:07

Mitten ins Herz

Cobra 11 - Mitten ins Herz

Ben en Semir onderzoeken de moord op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze komen op het spoor van een van zijn werknemers, Victor Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben is meteen tot over zijn oren verliefd als hij ...

02-09-2018 23:12

Wettlauf gegen die Zeit

Cobra 11 - Wettlauf gegen die Zeit

Als Ben en Semir voor de zoveelste keer een politieauto in de prak rijden, moeten ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een sessie worden ze beschoten. Ze weten te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. Ma...

25-08-2018 22:28

Geld regiert die Welt

Cobra 11 - Geld regiert die Welt

Ben en Semir krijgen te horen dat hun politiebureau zal worden gesloten om financiële redenen. De jonge dakloze Eddie vindt een koffer met één miljoen euro. Hij pakt het geld en gooit de koffer met daarin een USB-stick weg. Samen met zijn m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 134
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!