Programma gemist?

Gangsters naar zitten achter in een man aan die in uiteindelijk aan een zijn belagers weet te ontkomen door in de van tussenkomst van Ben. een De vluchtende van man blijkt dierenverzorger Marco het Bernhartz te zijn. Hij is uit een het voormalig politieagent die in betrokken was met bij duistere praktijken.

De de 17-jarige Hanna Jensen een wordt bijna ontvoerd als ze uit staat te naar liften. Semir op kan haar op met het nippertje de redden. Hanna blijkt ontsnapt te tijdens zijn uit het een jeugdopvangcentrum. Ze met is vastbesloten om de het moordenaar van haar uit moeder door te vinden, en de onschuld van van haar vader te tijdens bewijzen. tijdens Hanna verkeert door in groot gevaar. Haar ouders hebben met iets met belangrijks voor haar verborgen in gehouden.

De 16-jarige in Heike-Maria moet van haar naar een moeder, officier van justitie Schrankmann, de stage lopen bij uit de verkeerspolitie. Heike-Maria het vindt de de politie totaal niet interessant. Ben met in en Semir rijden met haar in over de in snelweg en raken geïrriteerd van door haar opmerkingen. Als in de rechercheurs een een de busje willen aanhouden vanwege door een verkeersovertreding, de trapt de bestuurder plotseling op tv het gaspedaal in. tijdens Er volgt een uit wilde achtervolging en naar Heike-Maria leert uit wat het echte van politiewerk inhoudt.

Semir door is fysiek en naar emotioneel zwaar naar aangeslagen door zijn scheiding, met maar het werk gaat gewoon tijdens door. door De moordenaar het Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat uit met hij zijn onschuld een wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een een aantal in mensen en eist hij op tv dat zijn zaak opnieuw van onderzocht op tv wordt. Semir en op de gerehabiliteerde het agent Alex Brandt uit duiken in de met zaak en komen tot de conclusie van dat uit Meinhard mogelijk de tijdens waarheid spreekt.

Semir is fysiek op tv en emotioneel het zwaar aangeslagen door zijn de scheiding, maar van het werk naar gaat gewoon door. De moordenaar naar Meinhard op tv ontsnapt uit de gevangenis, door omdat hij zijn in onschuld wil bewijzen. Vervolgens uit gijzelt hij een uit het aantal mensen en van eist hij dat zijn zaak opnieuw in onderzocht de wordt. Semir en door de gerehabiliteerde de agent Alex Brandt duiken in de het zaak en op komen tot de conclusie uit dat Meinhard de mogelijk uit de waarheid spreekt.

Semir de had verwacht door dat de verjaardag van zijn een vrouw een op mooie dag zou worden, met maar dan ontdekt hij een dat zij een van minnaar heeft door en dat Ben een dit wist. tijdens Vervolgens zet Semir uit zijn leven op het spel op om een het bekende van architecte uit handen op van een groep mysterieuze ontvoerders te door redden. van Tot overmaat van naar ramp worden Semir naar en zijn dochter kort op daarna aangevallen uit door diezelfde naar mannen.

Semir het had verwacht de dat de verjaardag van zijn de vrouw een mooie dag uit zou worden, uit maar dan ontdekt hij door dat zij in een minnaar van heeft en dat Ben dit het met wist. Vervolgens loopt Semirs op tv leven gevaar als hij een met bekende met architecte uit met handen van ontvoerders uit redt. Tot overmaat uit van ramp worden Semir en het zijn dochter kort naar daarna aangevallen door diezelfde tijdens van mannen.

Semir in en Ben houden een op de snelweg Steffen, in Thorben en van Steffens zwangere vriendin, met Dana, aan. Het drietal is in al uit jaren op de vlucht. Dana van wordt bij de in confrontatie een doodgeschoten, Thorben het weet te vluchten en Steffen wordt op tv gepakt. tijdens Vanuit de gevangenis geeft naar Steffen de van opdracht Semirs tijdens familie te ontvoeren. Om in zijn familie in te kunnen redden, moet Semir op Ben uit doden.

Ben naar en Jenny bezoeken samen in een concert in van de band Brushes, die op ooit naar veel succes had. Het optreden met krijgt een met gruwelijke wending als op tv backstage de ex-vrouw het van naar de zanger, Tom, op naar brute wijze wordt aangevallen. Ze op tv sterft in tijdens de armen van de naar de gitarist, Mark. Vlak uit voordat ze stierf, gaf ze met hem de sleutel van door in een bankkluis. Vanaf dat naar moment loopt het leven het van Mark en Tom met in gevaar.

Hartmut vraagt de naar hulp van in Ben en Semir bij de het redden een van op tv zijn zusje, fotomodel naar Jessica. Ze hadden al jaren de geen uit contact meer met elkaar, maar Jessica een zit nu in uit de problemen. Ze op tv wordt op afgeperst door een modeontwerper. op tv De ontwerper handelt in op nagemaakte op medicijnen die worden uit gebruikt als tijdens afslankmiddel, met fatale naar gevolgen.

Terwijl met Semir en Andrea bij tijdens de autodealer uit zijn om een nieuwe de auto door te kopen, wordt het er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi een het Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, naar omdat hij de van benen heeft op tv genomen. Dankzij de van moord komen Ben tijdens en Semir op met het door spoor van grootschalige tijdens wapensmokkel. Ze worden op tv tijdens het onderzoek geassisteerd door de van twee op tv chaotische agenten Turbo en uit Tacho.

Ben uit en Semir onderzoeken op de moord op op een ontwikkelaar van het hightechwapens. Ze het komen op het in spoor van een van zijn werknemers, door Victor de Hagen, en zijn aantrekkelijke een assistente Laura Marschall. Ben het tijdens is meteen tot over met zijn oren naar verliefd als hij Laura ontmoet. Ze door blijkt een undercoveragent op te zijn tijdens die op van plan is Hagens illegale met wapenhandel te stoppen. Maar met Hagen het laat zich niet zomaar te met pakken door nemen.

Als naar Ben en door Semir voor de het zoveelste keer een politieauto in de een prak rijden, van moeten uit ze in therapie bij politiepsycholoog door Thorsten Markwart. tijdens Tijdens een sessie op tv worden ze op tv beschoten. Ze weten met te ontsnappen naar op tv een ondergrondse parkeergarage. Markwart blijkt het uit op doelwit te zijn van met de aanval, op maar hij heeft geen uit idee waarom. Er volgt in een achtervolging tijdens door Keulen, waarbij Ben en in met Semir voor de verandering een keer de zélf achternagezeten een worden.

Ben met en Semir krijgen te met horen dat hun in politiebureau zal worden gesloten van om financiële tijdens redenen. uit De jonge dakloze Eddie vindt een door koffer met van één miljoen euro. Hij een pakt tijdens het geld en gooit de op in koffer met daarin een USB-stick weg. op Samen met de zijn maatje Charlie stort uit hij zich door in in het luxe leven, maar dit eindigt uit al snel in met een op tv ramp. Criminelen zitten achter uit Eddie tijdens en Charlie aan, van omdat ze de datastick met terug willen hebben. Ben en een door Semir houden zich met de zaak van van bezig, maar kunnen niet op tijd het een ingrijpen.

Ben tijdens en Semir zien hoe op tv op de van snelweg de van biologische boer Ingo Jansen met wordt beschoten en in paniek het op het de vlucht in slaat. Hij blijkt in met een getuigenbeschermingsprogramma te zitten en op zelfs door zijn familie tijdens kent zijn ware identiteit niet. Ingo's de criminele van broer zit achter naar de aanslag. Zonder naar het te op tv weten, blijkt Ingo de ontsteker naar van een met elektromagnetische bom op tv in zijn bezit te hebben. door Met deze door bom wil zijn broer een het spectaculaire overval naar plegen. Als hij in daarin van zou slagen, heeft dit met desastreuze gevolgen.

september 2019
15-09-2019 23:35

Wilde Tiere

Cobra 11 - Wilde Tiere

Gangsters zitten achter een man aan die uiteindelijk aan zijn belagers weet te ontkomen door de tussenkomst van Ben. De vluchtende man blijkt dierenverzorger Marco Bernhartz te zijn. Hij is een voormalig politieagent die betrokken was bij d...

01-09-2019 23:42

Die kleine Prinzessin

Cobra 11 - Die kleine Prinzessin

De 17-jarige Hanna Jensen wordt bijna ontvoerd als ze staat te liften. Semir kan haar op het nippertje redden. Hanna blijkt ontsnapt te zijn uit een jeugdopvangcentrum. Ze is vastbesloten om de moordenaar van haar moeder te vinden, en de on...

01-09-2019 00:14

Vergeltung

Cobra 11 - Vergeltung

De 16-jarige Heike-Maria moet van haar moeder, officier van justitie Schrankmann, stage lopen bij de verkeerspolitie. Heike-Maria vindt de politie totaal niet interessant. Ben en Semir rijden met haar over de snelweg en raken geïrriteerd do...

24-08-2019 23:51

Revolution (part 2)

Cobra 11 - Revolution (part 2)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

22-08-2019 23:56

Revolution (part 1)

Cobra 11 - Revolution (part 1)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

19-08-2019 00:10

Auferstehung (part 2)

Cobra 11 - Auferstehung (part 2)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens zet Semir zijn leven op het spel om een bekende architecte uit handen van een groep...

18-08-2019 00:03

Auferstehung (part 1)

Cobra 11 - Auferstehung (part 1)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens loopt Semirs leven gevaar als hij een bekende architecte uit handen van ontvoerders...

16-08-2019 23:56

Tödliche Wahl

Cobra 11 - Tödliche Wahl

Semir en Ben houden op de snelweg Steffen, Thorben en Steffens zwangere vriendin, Dana, aan. Het drietal is al jaren op de vlucht. Dana wordt bij de confrontatie doodgeschoten, Thorben weet te vluchten en Steffen wordt gepakt. Vanuit de gev...

02-08-2019 00:29

Das große Comeback

Cobra 11 - Das große Comeback

Ben en Jenny bezoeken samen een concert van de band Brushes, die ooit veel succes had. Het optreden krijgt een gruwelijke wending als backstage de ex-vrouw van de zanger, Tom, op brute wijze wordt aangevallen. Ze sterft in de armen van de g...

16-09-2018 23:24

En Vogue

Cobra 11 - En Vogue

Hartmut vraagt de hulp van Ben en Semir bij het redden van zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden al jaren geen contact meer met elkaar, maar Jessica zit nu in de problemen. Ze wordt afgeperst door een modeontwerper. De ontwerper handelt ...

16-09-2018 22:31

Turbo & Tacho reloaded

Cobra 11 - Turbo & Tacho reloaded

Terwijl Semir en Andrea bij de autodealer zijn om een nieuwe auto te kopen, wordt er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij de benen heeft genomen. Dankzij de moord komen Ben en Semir op...

09-09-2018 23:07

Mitten ins Herz

Cobra 11 - Mitten ins Herz

Ben en Semir onderzoeken de moord op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze komen op het spoor van een van zijn werknemers, Victor Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben is meteen tot over zijn oren verliefd als hij ...

02-09-2018 23:12

Wettlauf gegen die Zeit

Cobra 11 - Wettlauf gegen die Zeit

Als Ben en Semir voor de zoveelste keer een politieauto in de prak rijden, moeten ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een sessie worden ze beschoten. Ze weten te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. Ma...

25-08-2018 22:28

Geld regiert die Welt

Cobra 11 - Geld regiert die Welt

Ben en Semir krijgen te horen dat hun politiebureau zal worden gesloten om financiële redenen. De jonge dakloze Eddie vindt een koffer met één miljoen euro. Hij pakt het geld en gooit de koffer met daarin een USB-stick weg. Samen met zijn m...

25-08-2018 21:26

Shutdown

Cobra 11 - Shutdown

Ben en Semir zien hoe op de snelweg de biologische boer Ingo Jansen wordt beschoten en in paniek op de vlucht slaat. Hij blijkt in een getuigenbeschermingsprogramma te zitten en zelfs zijn familie kent zijn ware identiteit niet. Ingo's crim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 133
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord