Programma gemist?

Semir in en Alex naar bevinden zich in het door gerechtsgebouw als er plotseling van schoten vallen. De op tv dader het vlucht, maar Semir en met Alex weten hem te uit pakken. Ze willen het van hem de weten hoe met hij een wapen met in de streng beveiligde op rechtszaal kon binnensmokkelen. op tv Het pistool door blijkt met een speciale verf behandeld uit met te zijn, waardoor het onzichtbaar door is voor tijdens scanners. De crimineel eist van zijn vrijlating, anders zal door zijn compagnon de tijdens verf verkopen van aan de hoogstbiedende op terroristen.

Gangsters zitten achter het een man op tv aan op tv die uiteindelijk aan zijn belagers weet met te ontkomen door door de een tussenkomst van naar Ben. De vluchtende man naar blijkt dierenverzorger Marco een Bernhartz te zijn. Hij een is van een voormalig politieagent die op betrokken was in bij duistere praktijken.

De de 17-jarige Hanna Jensen wordt bijna op ontvoerd als tijdens ze staat te liften. in Semir kan haar met op het naar nippertje redden. Hanna van blijkt ontsnapt te zijn op uit een door jeugdopvangcentrum. het Ze is vastbesloten om de moordenaar tijdens van haar moeder van te vinden, en uit de onschuld een van van haar vader te bewijzen. Hanna verkeert door in groot naar gevaar. Haar ouders in hebben uit iets belangrijks voor uit haar verborgen gehouden.

De 16-jarige door Heike-Maria moet van een haar het moeder, officier van justitie in Schrankmann, stage lopen bij de de uit verkeerspolitie. Heike-Maria vindt de politie totaal met niet interessant. het Ben en Semir uit rijden met haar van over de snelweg van en op raken geïrriteerd door haar opmerkingen. Als de de rechercheurs een op naar busje willen aanhouden vanwege een op verkeersovertreding, trapt de de bestuurder plotseling het op tv gaspedaal in. Er volgt in tijdens een wilde achtervolging en Heike-Maria leert tijdens wat het echte het in politiewerk inhoudt.

Semir op tv is fysiek en in emotioneel zwaar aangeslagen uit door zijn scheiding, maar het uit werk gaat gewoon door door. De van moordenaar Meinhard ontsnapt uit met het de gevangenis, omdat hij zijn onschuld tijdens wil uit bewijzen. Vervolgens een gijzelt hij een aantal op mensen en in eist hij dat zijn zaak met opnieuw onderzocht in wordt. Semir en de uit gerehabiliteerde in agent Alex Brandt duiken naar in de zaak en komen op tot de conclusie in door dat Meinhard mogelijk de waarheid de spreekt.

Semir is in fysiek en tijdens emotioneel zwaar op aangeslagen door zijn op scheiding, maar het met werk gaat gewoon in door. De moordenaar een Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat naar hij zijn met onschuld wil bewijzen. Vervolgens naar de gijzelt hij een aantal mensen van en eist hij met dat een zijn zaak opnieuw onderzocht wordt. tijdens Semir en het de gerehabiliteerde agent Alex Brandt op duiken op tv in de naar zaak en komen tot de op conclusie dat Meinhard een mogelijk de waarheid het spreekt.

Semir op tv had verwacht dat de verjaardag tijdens van zijn vrouw uit in een mooie dag zou in worden, maar uit dan ontdekt hij dat zij een het het minnaar heeft en dat Ben dit door in wist. Vervolgens zet Semir van zijn leven van op het spel het om een bekende architecte uit met handen tijdens van een groep mysterieuze ontvoerders te met redden. de Tot overmaat van ramp uit worden Semir en zijn naar dochter kort door daarna aangevallen op tv door diezelfde met mannen.

Semir had verwacht het dat de op verjaardag door van zijn vrouw een uit mooie dag zou op tv worden, maar dan ontdekt in hij dat zij met een minnaar op tv heeft en van dat Ben dit wist. tijdens Vervolgens loopt met Semirs leven gevaar als hij een het bekende architecte uit uit het handen van ontvoerders redt. de Tot overmaat van ramp uit worden Semir met en zijn dochter op tv kort daarna aangevallen door op tv diezelfde uit mannen.

Semir en van Ben in houden op de snelweg Steffen, naar Thorben en in Steffens zwangere uit vriendin, Dana, aan. Het in drietal is al de jaren op de vlucht. Dana tijdens wordt een bij de confrontatie op doodgeschoten, Thorben weet te vluchten de en Steffen het wordt gepakt. van Vanuit de gevangenis door geeft Steffen de opdracht van Semirs op tv familie te ontvoeren. Om zijn van familie te van kunnen redden, moet een Semir Ben in doden.

Ben en Jenny uit bezoeken samen het een op tv concert van de op band Brushes, die ooit veel op succes had. van Het optreden krijgt een de gruwelijke wending op tv als backstage een de ex-vrouw van door de zanger, Tom, op naar brute wijze wordt aangevallen. tijdens Ze sterft in een de armen van de van gitarist, Mark. Vlak met voordat ze stierf, met gaf naar ze hem de sleutel van op een in bankkluis. Vanaf dat moment loopt op tv het van leven van Mark en naar Tom een gevaar.

Hartmut vraagt de met hulp van met Ben en Semir bij het het redden van de op zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze het hadden al in jaren geen contact het meer met elkaar, met maar Jessica met zit nu in de problemen. Ze uit wordt afgeperst door naar een modeontwerper. de De met ontwerper handelt in nagemaakte medicijnen uit die op worden gebruikt als afslankmiddel, met fatale tijdens naar gevolgen.

Terwijl Semir en op tv het Andrea bij de uit autodealer zijn om een door nieuwe auto naar te kopen, wordt er uit een monteur vermoord. Verkoper Ferdi naar Köppke wordt in als de naar hoofdverdachte beschouwd, door omdat hij de benen naar heeft genomen. Dankzij de moord de komen Ben en met Semir uit op het spoor van grootschalige tijdens wapensmokkel. Ze worden uit tijdens de het onderzoek geassisteerd door het de twee chaotische op agenten Turbo op tv en Tacho.

Ben en Semir door onderzoeken met de moord op een tijdens ontwikkelaar van hightechwapens. Ze in komen op uit het spoor door van een van zijn werknemers, in Victor Hagen, en op tv zijn aantrekkelijke in assistente Laura naar Marschall. Ben is meteen op tv tot over tijdens zijn oren verliefd tijdens als hij van Laura ontmoet. Ze een blijkt een undercoveragent te tijdens zijn die van plan is door Hagens illegale wapenhandel op tv te stoppen. Maar een Hagen laat zich een op niet zomaar te pakken uit nemen.

Als Ben en in Semir voor de op het zoveelste keer een politieauto het in de prak een rijden, moeten ze in in therapie de bij politiepsycholoog Thorsten een Markwart. Tijdens een sessie worden door ze tijdens beschoten. Ze weten te ontsnappen naar door een uit ondergrondse parkeergarage. de Markwart blijkt het doelwit te op tv zijn van op tv de aanval, maar hij heeft uit geen idee met waarom. Er volgt de een achtervolging door Keulen, van van waarbij Ben en Semir tijdens voor de verandering een van keer zélf achternagezeten naar worden.

Ben en tijdens Semir krijgen te horen tijdens dat hun politiebureau op tv door zal worden gesloten van om financiële redenen. De jonge dakloze uit Eddie vindt een op koffer met één op tv miljoen euro. op Hij pakt het op geld uit en gooit de een koffer met daarin een in USB-stick weg. Samen met op tv zijn door maatje Charlie stort in hij zich in met het luxe leven, maar dit een eindigt al snel in het een de ramp. Criminelen zitten uit achter Eddie en Charlie naar aan, naar omdat ze de datastick de terug willen hebben. Ben tijdens en Semir houden door zich met in de zaak bezig, maar kunnen op een niet op tijd het ingrijpen.

januari 2020
13-10-2019 00:05

Lackschäden

Cobra 11 - Lackschäden

Semir en Alex bevinden zich in het gerechtsgebouw als er plotseling schoten vallen. De dader vlucht, maar Semir en Alex weten hem te pakken. Ze willen van hem weten hoe hij een wapen in de streng beveiligde rechtszaal kon binnensmokkelen. H...

15-09-2019 23:35

Wilde Tiere

Cobra 11 - Wilde Tiere

Gangsters zitten achter een man aan die uiteindelijk aan zijn belagers weet te ontkomen door de tussenkomst van Ben. De vluchtende man blijkt dierenverzorger Marco Bernhartz te zijn. Hij is een voormalig politieagent die betrokken was bij d...

01-09-2019 23:42

Die kleine Prinzessin

Cobra 11 - Die kleine Prinzessin

De 17-jarige Hanna Jensen wordt bijna ontvoerd als ze staat te liften. Semir kan haar op het nippertje redden. Hanna blijkt ontsnapt te zijn uit een jeugdopvangcentrum. Ze is vastbesloten om de moordenaar van haar moeder te vinden, en de on...

01-09-2019 00:14

Vergeltung

Cobra 11 - Vergeltung

De 16-jarige Heike-Maria moet van haar moeder, officier van justitie Schrankmann, stage lopen bij de verkeerspolitie. Heike-Maria vindt de politie totaal niet interessant. Ben en Semir rijden met haar over de snelweg en raken geïrriteerd do...

24-08-2019 23:51

Revolution (part 2)

Cobra 11 - Revolution (part 2)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

22-08-2019 23:56

Revolution (part 1)

Cobra 11 - Revolution (part 1)

Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist h...

19-08-2019 00:10

Auferstehung (part 2)

Cobra 11 - Auferstehung (part 2)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens zet Semir zijn leven op het spel om een bekende architecte uit handen van een groep...

18-08-2019 00:03

Auferstehung (part 1)

Cobra 11 - Auferstehung (part 1)

Semir had verwacht dat de verjaardag van zijn vrouw een mooie dag zou worden, maar dan ontdekt hij dat zij een minnaar heeft en dat Ben dit wist. Vervolgens loopt Semirs leven gevaar als hij een bekende architecte uit handen van ontvoerders...

16-08-2019 23:56

Tödliche Wahl

Cobra 11 - Tödliche Wahl

Semir en Ben houden op de snelweg Steffen, Thorben en Steffens zwangere vriendin, Dana, aan. Het drietal is al jaren op de vlucht. Dana wordt bij de confrontatie doodgeschoten, Thorben weet te vluchten en Steffen wordt gepakt. Vanuit de gev...

02-08-2019 00:29

Das große Comeback

Cobra 11 - Das große Comeback

Ben en Jenny bezoeken samen een concert van de band Brushes, die ooit veel succes had. Het optreden krijgt een gruwelijke wending als backstage de ex-vrouw van de zanger, Tom, op brute wijze wordt aangevallen. Ze sterft in de armen van de g...

16-09-2018 23:24

En Vogue

Cobra 11 - En Vogue

Hartmut vraagt de hulp van Ben en Semir bij het redden van zijn zusje, fotomodel Jessica. Ze hadden al jaren geen contact meer met elkaar, maar Jessica zit nu in de problemen. Ze wordt afgeperst door een modeontwerper. De ontwerper handelt ...

16-09-2018 22:31

Turbo & Tacho reloaded

Cobra 11 - Turbo & Tacho reloaded

Terwijl Semir en Andrea bij de autodealer zijn om een nieuwe auto te kopen, wordt er een monteur vermoord. Verkoper Ferdi Köppke wordt als de hoofdverdachte beschouwd, omdat hij de benen heeft genomen. Dankzij de moord komen Ben en Semir op...

09-09-2018 23:07

Mitten ins Herz

Cobra 11 - Mitten ins Herz

Ben en Semir onderzoeken de moord op een ontwikkelaar van hightechwapens. Ze komen op het spoor van een van zijn werknemers, Victor Hagen, en zijn aantrekkelijke assistente Laura Marschall. Ben is meteen tot over zijn oren verliefd als hij ...

02-09-2018 23:12

Wettlauf gegen die Zeit

Cobra 11 - Wettlauf gegen die Zeit

Als Ben en Semir voor de zoveelste keer een politieauto in de prak rijden, moeten ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een sessie worden ze beschoten. Ze weten te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. Ma...

25-08-2018 22:28

Geld regiert die Welt

Cobra 11 - Geld regiert die Welt

Ben en Semir krijgen te horen dat hun politiebureau zal worden gesloten om financiële redenen. De jonge dakloze Eddie vindt een koffer met één miljoen euro. Hij pakt het geld en gooit de koffer met daarin een USB-stick weg. Samen met zijn m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cobra 11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cobra 11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cobra 11 bij Cobra 11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cobra 11. Heb je een uitzending van Cobra 11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cobra 11 gemist

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Uitzending gemist van Cobra 11? Hier kun je alle uitzendingen van Cobra 11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 134
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!