Programma gemist?

De de meest machtige door man op de planeet interviewt de door meest een geliefde naturalist uit over zijn leven, over klimaatverandering en door uit de toekomst van onze planeet.Meer De uit meest machtige man in uit op de planeet interviewt in de meest tijdens geliefde naturalist over zijn leven, naar over klimaatverandering en de het uit toekomst van onze met planeet. Het in klinkt als een sprookje van maar afgelopen tijdens mei, op zijn 89ste verjaardag, werd naar het Sir David Attenborough een uitgenodigd op het Witte Huis op tv voor een gesprek een op televisie. in Niemand minder dan op tv de Amerikaanse president Barack Obama tijdens was hierbij tijdens degene het die de documentairemaker vragen stelde. tijdens met Obama steekt tijdens het interview niet op tv onder de stoelen of banken dat de hij Attenborough van al lange tijd bewonderd. tijdens Maar de Attenborough maakt het door hem gedurende het in interviewer niet makkelijk. Hij van vraagt Obama onder andere waarom met hij naar geen sterk commitment kan maken een op tv als het gaat om het grondig tijdens aanpakken van tijdens de met klimaatveranderingen? Obama erkent dat: uit tijdens "We gaan niet zo een snel vooruit als tijdens we zouden moeten. Een van op de dingen die tijdens ik naar geleerd heb een door te kijken naar van uw programma's en naar al een naar het prachtige werk op dat u verricht hebt, is dat in die ecosystemen op allemaal met elkaar verbonden van zijn. door Als één land het de juiste de doet maar andere landen van niet, lossen we het op tv probleem niet het op. We tijdens hebben één globale oplossing nodig." een In op het interview praten de naar twee met ook over het werk van door Attenborough en zijn nieuwste het project door "The Great Barrier Reef" en op van schetst wat hij noodzakelijk door acht op het gebied van een het behoud op van de planeet: op tv de "Wat we volgens de mij nodig hebben, tijdens is het besef het en in het buikgevoel dat tijdens de natuur een deel van onze het in erfenis is. Het op is de enige planeet die we naar hebben en we een tijdens moeten ze beschermen. Mensen op tv voelen dat, diep uit en instinctief. Het de is ten slotte waar we een naartoe een trekken als we iets een te vieren hebben naar of als we in in rouw zijn." uit in Dit unieke interview wordt zondag door simultaan uitgezonden door in Engeland op met BBC1 en op BBC naar Amerika. De een NOS volgt de in dag erna, evenals onder meer in een de VRT. Het interview wordt uitgezonden op in op NPO 2, om 19.00 uit uur.Minder

juli 2020
29-06-2015 18:59

David Attenborough Meets President Obama

David Attenborough Meets President Obama - David Attenborough Meets President Obama

De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn leven, over klimaatverandering en de toekomst van onze planeet.Meer De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn ...

David Attenborough Meets President Obama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van David Attenborough Meets President Obama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van David Attenborough Meets President Obama bij David Attenborough Meets President Obama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van David Attenborough Meets President Obama. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

David Attenborough Meets President Obama gemist

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Hier kun je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2015 om 18:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!