Programma gemist?

De meest machtige op man in op de planeet interviewt de de op tv meest geliefde naturalist over uit zijn leven, van over klimaatverandering en de toekomst van een onze planeet.Meer uit De meest machtige man op op op tv de planeet naar interviewt de meest de geliefde naturalist over zijn leven, op tv over klimaatverandering en het de toekomst van van onze planeet. van Het van klinkt als een een sprookje maar afgelopen mei, op naar zijn door 89ste verjaardag, werd Sir David door Attenborough uitgenodigd op op het Witte van Huis voor naar een gesprek op op televisie. Niemand minder het dan de Amerikaanse op tv president Barack Obama was de hierbij degene die de uit documentairemaker uit vragen stelde. uit Obama steekt tijdens het van interview niet onder stoelen op tv of banken dat in hij Attenborough al lange naar de tijd bewonderd. Maar Attenborough op maakt het uit hem gedurende het de interviewer niet makkelijk. Hij tijdens vraagt Obama op tv onder andere waarom hij geen sterk van een commitment kan maken als naar het gaat tijdens om het grondig uit aanpakken van de van klimaatveranderingen? Obama erkent dat: van "We met gaan niet zo de snel vooruit een als we zouden moeten. Een van een de dingen die uit ik geleerd een heb door door te kijken naar uw uit programma's en naar op al het prachtige werk op tv het dat u verricht hebt, is de dat die het ecosystemen allemaal met van elkaar verbonden zijn. Als tijdens één op tv land het juiste doet maar op tv andere landen niet, tijdens lossen we het probleem in niet op. de We hebben één in globale oplossing de nodig." In het interview in praten de twee de ook over op het werk van Attenborough de en het zijn nieuwste tijdens project "The Great van Barrier Reef" en naar schetst wat hij noodzakelijk acht met op door het gebied van het behoud van een in de planeet: de "Wat we volgens mij het een nodig hebben, is het op besef en het buikgevoel dat in de natuur een de deel van door onze op erfenis is. Het op is de enige planeet die het we op tv hebben en we moeten ze beschermen. het Mensen voelen dat, het diep tijdens en instinctief. een Het is ten slotte door waar we naartoe trekken uit als we iets te naar door vieren hebben of als in we in met rouw zijn." Dit unieke interview met wordt zondag een simultaan uitgezonden in op Engeland op van BBC1 en op BBC een Amerika. De NOS op tv volgt de dag op tv erna, evenals onder meer op tv de VRT. Het op tv op tv interview wordt uitgezonden op op NPO 2, om een 19.00 uur.Minder

juni 2021
29-06-2015 18:59

David Attenborough Meets President Obama

David Attenborough Meets President Obama - David Attenborough Meets President Obama

De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn leven, over klimaatverandering en de toekomst van onze planeet.Meer De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn ...

David Attenborough Meets President Obama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van David Attenborough Meets President Obama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van David Attenborough Meets President Obama bij David Attenborough Meets President Obama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van David Attenborough Meets President Obama. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

David Attenborough Meets President Obama gemist

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Hier kun je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2015 om 18:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!