Programma gemist?

De op meest machtige man naar op de planeet interviewt het de meest geliefde op tv naturalist over het zijn leven, over op tv klimaatverandering en de door toekomst van onze planeet.Meer tijdens De meest machtige op man op met de planeet interviewt naar de meest geliefde naturalist met over zijn op tv leven, over klimaatverandering en naar de toekomst van op onze het planeet. Het klinkt als in een sprookje maar afgelopen een in mei, op zijn 89ste verjaardag, van werd Sir David tijdens Attenborough uitgenodigd op van het Witte door Huis voor door een gesprek op een televisie. Niemand minder dan de Amerikaanse met president tijdens Barack Obama naar was hierbij degene die de documentairemaker uit vragen stelde. met Obama steekt naar tijdens het interview op niet het onder stoelen of banken dat hij in Attenborough al tijdens lange tijd door bewonderd. Maar Attenborough maakt het van hem uit gedurende het interviewer een niet makkelijk. Hij vraagt van Obama op tv onder andere waarom hij geen sterk van commitment het kan maken de als het gaat om het een grondig aanpakken van van de klimaatveranderingen? Obama door erkent dat: uit "We tijdens gaan niet zo de snel vooruit het als we zouden moeten. Een van van de dingen het die ik tijdens geleerd heb door te op kijken naar de uw programma's en tijdens naar al het op tv prachtige werk dat u verricht naar hebt, is dat een op tv die ecosystemen allemaal met een elkaar verbonden zijn. Als één door land het tijdens juiste doet maar met andere landen niet, lossen op tv in we het probleem niet tijdens op. We hebben één de globale oplossing nodig." de In het interview van praten de de twee ook over het een met werk van Attenborough en zijn nieuwste het project in "The Great de Barrier Reef" en schetst wat door hij noodzakelijk acht het op tijdens het gebied van het behoud naar van de planeet: de van "Wat we in volgens mij nodig hebben, is naar op tv het besef en het uit buikgevoel dat de natuur een van deel van in onze erfenis is. Het het is de de enige planeet die op tv we hebben van en we moeten op ze beschermen. Mensen voelen dat, tijdens diep en instinctief. de op tv Het is ten uit slotte waar we naartoe trekken tijdens als een we iets te vieren hebben of door de als we in rouw in zijn." uit Dit unieke interview wordt zondag simultaan de uitgezonden in op tv Engeland op BBC1 en door op BBC Amerika. naar op tv De NOS volgt de met dag erna, evenals met onder meer de het VRT. Het van interview wordt uitgezonden het op NPO 2, om 19.00 van uur.Minder

oktober 2020
29-06-2015 18:59

David Attenborough Meets President Obama

David Attenborough Meets President Obama - David Attenborough Meets President Obama

De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn leven, over klimaatverandering en de toekomst van onze planeet.Meer De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn ...

David Attenborough Meets President Obama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van David Attenborough Meets President Obama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van David Attenborough Meets President Obama bij David Attenborough Meets President Obama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van David Attenborough Meets President Obama. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

David Attenborough Meets President Obama gemist

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Hier kun je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2015 om 18:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!