Programma gemist?

De het meest machtige man op de op planeet interviewt uit de de meest geliefde naturalist over zijn naar leven, over de klimaatverandering en in de toekomst van onze planeet.Meer de De meest met machtige man op de uit planeet interviewt de in meest geliefde naturalist tijdens over zijn leven, over uit klimaatverandering en de in door toekomst van onze planeet. de Het klinkt een als een sprookje in maar afgelopen mei, op zijn in 89ste verjaardag, een werd het Sir David Attenborough uitgenodigd op uit het Witte Huis voor van naar een gesprek op televisie. Niemand een minder dan de Amerikaanse met president door Barack Obama was hierbij door degene die de de documentairemaker vragen stelde. van Obama steekt de tijdens het het interview niet op tv onder stoelen of banken door dat hij Attenborough uit al lange tijd bewonderd. van Maar Attenborough maakt het tijdens hem uit gedurende het het interviewer niet makkelijk. Hij door vraagt Obama onder andere op tv waarom op hij geen sterk commitment kan door maken als het van gaat om het grondig met aanpakken een van de klimaatveranderingen? het Obama erkent door dat: "We op tv gaan niet van zo snel vooruit als we een zouden van moeten. Een van een de dingen die ik geleerd heb in door te op tv kijken uit naar uw programma's en naar al door het prachtige werk in tijdens dat u verricht hebt, is dat op die van ecosystemen allemaal het met elkaar verbonden het zijn. Als één land het uit juiste doet maar in andere landen niet, lossen uit naar we het probleem niet op tv op. We het hebben één globale oplossing het nodig." In het interview tijdens praten de uit twee ook over een het werk een van Attenborough en zijn nieuwste met project "The Great door Barrier Reef" en een schetst wat hij met in noodzakelijk acht op het gebied een van het het behoud van van de planeet: uit "Wat we volgens mij op nodig hebben, het is het het besef en het buikgevoel door dat tijdens de natuur een naar deel van onze erfenis is. met Het is de enige tijdens planeet die we het door hebben en we de moeten ze beschermen. in Mensen voelen dat, op tv diep en instinctief. op tv Het is ten slotte waar we in naar naartoe trekken als we iets in te vieren op tv hebben of als we uit in tijdens rouw zijn." Dit unieke interview door de wordt zondag simultaan uitgezonden de in Engeland op BBC1 de en op het BBC Amerika. uit De NOS volgt de dag erna, op tv evenals op onder meer de VRT. een Het interview wordt uitgezonden in met op NPO 2, een om 19.00 uur.Minder

oktober 2021
29-06-2015 18:59

David Attenborough Meets President Obama

David Attenborough Meets President Obama - David Attenborough Meets President Obama

De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn leven, over klimaatverandering en de toekomst van onze planeet.Meer De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn ...

David Attenborough Meets President Obama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van David Attenborough Meets President Obama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van David Attenborough Meets President Obama bij David Attenborough Meets President Obama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van David Attenborough Meets President Obama. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

David Attenborough Meets President Obama gemist

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Hier kun je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2015 om 18:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!