Programma gemist?

De meest machtige uit man tijdens op de planeet tijdens interviewt de het meest geliefde naturalist over een zijn leven, over door klimaatverandering en de toekomst van van op onze planeet.Meer De meest de machtige man op de van planeet interviewt de het meest geliefde naturalist uit over zijn van leven, over op klimaatverandering en de toekomst van onze naar planeet. Het van het klinkt als een sprookje maar met afgelopen mei, tijdens op zijn met 89ste verjaardag, werd Sir David Attenborough tijdens uitgenodigd op het van Witte Huis voor op een naar gesprek op televisie. van Niemand minder uit dan de Amerikaanse president Barack in Obama een was hierbij degene die de op tv documentairemaker vragen van stelde. de Obama steekt tijdens de het interview niet door onder stoelen of banken dat van hij met Attenborough al lange tijd bewonderd. Maar naar Attenborough maakt de het hem gedurende de het interviewer niet in makkelijk. Hij in vraagt Obama onder met andere waarom hij geen de sterk commitment van kan maken als op het gaat om het naar grondig van aanpakken van de klimaatveranderingen? Obama erkent uit dat: het "We gaan niet op zo snel door vooruit als we zouden tijdens van moeten. Een van van de dingen die ik geleerd heb op door uit te kijken naar uw van programma's en het naar al het prachtige werk tijdens door dat u verricht hebt, uit is dat die ecosystemen met allemaal met elkaar verbonden uit zijn. Als één door land in het juiste doet maar andere het het landen niet, lossen we het probleem op op tv niet op. We hebben uit één globale de oplossing nodig." In de het interview met praten de twee ook over tijdens het werk van uit Attenborough en zijn nieuwste een door project "The Great Barrier het Reef" en in schetst wat hij naar noodzakelijk acht op door het gebied van op het behoud van de planeet: van uit "Wat we volgens op tv mij het nodig hebben, is het tijdens besef en het buikgevoel op tv dat naar de natuur een deel van onze uit erfenis is. Het het met is de enige met planeet die we hebben en we tijdens moeten ze beschermen. naar op Mensen voelen dat, diep in en instinctief. uit Het is ten slotte van waar we het naartoe trekken als we van iets te vieren hebben of op tv als we uit in rouw het zijn." op Dit unieke interview wordt zondag tijdens simultaan in uitgezonden in Engeland op een BBC1 en op BBC Amerika. op uit De NOS volgt de dag erna, de van evenals onder meer de VRT. uit Het interview het wordt uitgezonden uit op NPO 2, om op tv 19.00 uur.Minder

maart 2021
29-06-2015 18:59

David Attenborough Meets President Obama

David Attenborough Meets President Obama - David Attenborough Meets President Obama

De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn leven, over klimaatverandering en de toekomst van onze planeet.Meer De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn ...

David Attenborough Meets President Obama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van David Attenborough Meets President Obama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van David Attenborough Meets President Obama bij David Attenborough Meets President Obama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van David Attenborough Meets President Obama. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

David Attenborough Meets President Obama gemist

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Hier kun je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2015 om 18:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!