Programma gemist?

De meest machtige tijdens man de op de planeet interviewt de met meest geliefde naar naturalist over zijn leven, een over klimaatverandering op en de toekomst in van onze planeet.Meer op De meest het machtige man op de planeet tijdens interviewt de de meest geliefde naar naturalist over zijn leven, door over klimaatverandering en de naar toekomst van onze met planeet. van Het klinkt als door een sprookje door maar afgelopen van mei, op zijn naar 89ste verjaardag, werd Sir met David Attenborough uitgenodigd op het op tv Witte Huis van voor door een gesprek op televisie. Niemand minder door dan de een Amerikaanse naar president Barack Obama was hierbij degene van die de van documentairemaker door vragen stelde. Obama de steekt tijdens het interview door niet onder stoelen of het banken dat hij tijdens Attenborough van al lange tijd in bewonderd. Maar Attenborough maakt uit het hem in gedurende het interviewer niet makkelijk. op Hij door vraagt Obama onder andere in waarom hij geen door sterk de commitment kan maken met als het gaat om naar het grondig aanpakken op van de klimaatveranderingen? Obama erkent het dat: een met "We gaan niet zo snel vooruit op als op we zouden de moeten. Een van de door dingen die ik in geleerd heb door te kijken van op tv naar uw programma's en door naar al het prachtige werk het dat u in verricht op hebt, is dat die door ecosystemen allemaal met het elkaar verbonden zijn. het Als één met land het juiste de doet maar andere landen niet, lossen op we van het probleem niet van op. We hebben één globale het op oplossing nodig." In het interview op een praten de twee ook over op het werk in van Attenborough en het zijn nieuwste project "The Great met Barrier Reef" en op tv schetst wat van hij noodzakelijk acht op een het gebied de van het naar behoud van de planeet: op tv van "Wat we met volgens mij nodig hebben, is uit een het besef en het een buikgevoel dat de met natuur een in deel van onze erfenis is. Het tijdens naar is de enige planeet uit die we hebben en we van moeten ze uit beschermen. Mensen voelen in dat, een diep en instinctief. Het met is ten naar slotte waar we naartoe op trekken als we iets te een vieren naar hebben of in als we in rouw zijn." uit Dit uit unieke interview wordt een zondag simultaan uitgezonden in tijdens Engeland op BBC1 de en op tv op BBC Amerika. De NOS in volgt de een dag erna, op evenals onder meer de VRT. Het met interview de wordt uitgezonden op NPO 2, de om door 19.00 uur.Minder

januari 2020
29-06-2015 18:59

David Attenborough Meets President Obama

David Attenborough Meets President Obama - David Attenborough Meets President Obama

De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn leven, over klimaatverandering en de toekomst van onze planeet.Meer De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn ...

David Attenborough Meets President Obama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van David Attenborough Meets President Obama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van David Attenborough Meets President Obama bij David Attenborough Meets President Obama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van David Attenborough Meets President Obama. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

David Attenborough Meets President Obama gemist

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Hier kun je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2015 om 18:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!