Programma gemist?

De op meest machtige man uit op de planeet interviewt de tijdens meest op geliefde naturalist over zijn naar leven, over naar klimaatverandering en de op tv toekomst van onze naar planeet.Meer De tijdens meest machtige man op de van planeet interviewt de het meest tijdens geliefde naturalist over zijn leven, over uit klimaatverandering en de op tv toekomst van door onze tijdens planeet. Het klinkt als een een sprookje maar afgelopen van mei, op zijn uit 89ste verjaardag, van werd Sir van David Attenborough uitgenodigd op in het Witte Huis de voor een gesprek tijdens op televisie. Niemand minder een tijdens dan de Amerikaanse president Barack Obama uit was hierbij degene naar die de documentairemaker op vragen op stelde. de Obama steekt tijdens het interview van niet onder stoelen van of banken naar dat hij Attenborough op tv al lange tijd met bewonderd. Maar op tv Attenborough maakt het hem gedurende met het interviewer niet makkelijk. in Hij vraagt Obama het onder andere de waarom van hij geen sterk commitment kan tijdens maken als het gaat een op om het grondig in aanpakken van de klimaatveranderingen? door Obama erkent dat: tijdens "We gaan niet met zo snel in vooruit als we zouden op moeten. Een naar van tijdens de dingen die tijdens ik geleerd heb door op te kijken naar uw in programma's en in naar al op tv het prachtige werk dat u van verricht hebt, door is dat die ecosystemen allemaal de met naar elkaar verbonden zijn. de Als één land het juiste met doet maar andere het landen met niet, lossen we een het probleem van niet op. We hebben één van globale oplossing door nodig." In het interview in met praten de twee ook over het de werk van Attenborough uit en zijn op tv nieuwste door project "The Great Barrier Reef" tijdens en schetst wat hij in noodzakelijk acht de op het gebied van een het behoud van naar de tijdens planeet: "Wat in de we volgens mij nodig hebben, in is naar het besef en het buikgevoel door dat de met natuur een deel van onze een erfenis in is. Het door is de enige naar planeet die we hebben en we de het moeten ze beschermen. de Mensen voelen dat, van diep en instinctief. Het is ten uit slotte waar we een naartoe trekken een als we de iets te vieren hebben op tv of als we in op rouw zijn." door Dit unieke naar interview wordt zondag het simultaan uitgezonden van in Engeland op BBC1 en naar op van BBC Amerika. De NOS de volgt de uit dag erna, evenals onder meer naar op de VRT. Het interview op tv wordt uitgezonden op NPO in 2, om 19.00 op uur.Minder

december 2021
29-06-2015 18:59

David Attenborough Meets President Obama

David Attenborough Meets President Obama - David Attenborough Meets President Obama

De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn leven, over klimaatverandering en de toekomst van onze planeet.Meer De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn ...

David Attenborough Meets President Obama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van David Attenborough Meets President Obama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van David Attenborough Meets President Obama bij David Attenborough Meets President Obama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van David Attenborough Meets President Obama. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

David Attenborough Meets President Obama gemist

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Hier kun je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2015 om 18:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!