Programma gemist?

De meest een machtige man op de in op planeet interviewt de meest in geliefde naturalist op tv over zijn leven, over klimaatverandering van en de toekomst van op tv onze planeet.Meer De de meest machtige op tv man op door de planeet interviewt tijdens de meest geliefde het naturalist over door zijn leven, over klimaatverandering en de door toekomst van onze op planeet. Het van klinkt als naar een sprookje met maar afgelopen mei, op van zijn door 89ste verjaardag, werd Sir tijdens David Attenborough uit uitgenodigd op het tijdens Witte Huis voor uit een gesprek op televisie. Niemand minder van dan de Amerikaanse van president Barack van Obama was op hierbij degene die de documentairemaker op vragen in stelde. naar Obama steekt tijdens het interview naar niet onder stoelen tijdens of op banken dat hij Attenborough al lange in tijd bewonderd. naar Maar Attenborough maakt de het hem van gedurende het interviewer niet door makkelijk. Hij vraagt Obama naar onder andere waarom van hij geen sterk op commitment kan maken uit als het gaat de om de het grondig aanpakken uit van de met klimaatveranderingen? Obama erkent dat: een "We gaan niet op tv zo snel op vooruit de als we zouden een moeten. Een van de dingen door die ik geleerd heb tijdens door door te kijken naar uw op programma's op tv en naar al het op tv prachtige werk dat u verricht door hebt, is de dat een die ecosystemen allemaal naar met elkaar verbonden op zijn. Als één land het een juiste doet maar door andere landen door niet, lossen in we het probleem niet op. naar We hebben één met globale oplossing nodig." door In het de interview een praten de twee ook over door het werk naar van Attenborough en naar zijn nieuwste project "The het Great op Barrier Reef" en schetst wat naar hij noodzakelijk acht op tv op het gebied van van het behoud van van de de planeet: naar "Wat we volgens mij een nodig hebben, is op het besef en naar het buikgevoel naar dat met de natuur een deel van onze uit erfenis is. van Het is in de enige planeet het die we hebben en we door moeten naar ze beschermen. Mensen voelen van dat, diep een en instinctief. Het van is ten slotte waar we van naartoe trekken uit als tijdens we iets te vieren tijdens hebben of op als we in rouw door zijn." Dit unieke interview op wordt zondag in simultaan uitgezonden in door Engeland naar op BBC1 en op BBC Amerika. een De op tv NOS volgt de dag erna, door naar evenals onder meer de VRT. de Het door interview wordt uitgezonden van op NPO 2, om 19.00 uit uur.Minder

november 2020
29-06-2015 18:59

David Attenborough Meets President Obama

David Attenborough Meets President Obama - David Attenborough Meets President Obama

De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn leven, over klimaatverandering en de toekomst van onze planeet.Meer De meest machtige man op de planeet interviewt de meest geliefde naturalist over zijn ...

David Attenborough Meets President Obama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van David Attenborough Meets President Obama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van David Attenborough Meets President Obama bij David Attenborough Meets President Obama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van David Attenborough Meets President Obama. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

David Attenborough Meets President Obama gemist

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van David Attenborough Meets President Obama gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van David Attenborough Meets President Obama? Hier kun je alle uitzendingen van David Attenborough Meets President Obama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2015 om 18:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!