Programma gemist?

reconstructie van uit een ramp,Brandpunt met Reporter reconstrueert nauwgezet wat er op gebeurde in de de eerste 150 uur op tv op tv na de ramp op tv met de MH17.Meer door Brandpunt Reporter reconstrueert nauwgezet wat op er gebeurde in door de eerste uit 150 uur na de ramp de met de door MH17. Op de 17 juli een 2014 wordt het toestel van een Malaysia Airlines neergeschoten met boven Oekraïne. een 298 mensen komen om, waarvan door 196 slachtoffers Nederlands uit een zijn. Premier Rutte belooft er door alles op aan te doen de slachtoffers zo in snel mogelijk terug op tv tijdens te brengen naar Nederland. Zes dagen een later arriveren de de een eerste stoffelijke overschotten op vliegveld op Eindhoven. Wat gebeurde er uit exact uit in die eerste door 150 uur in na de ramp? Brandpunt Reporter neemt naar de uit kijker mee van Den Haag, een via op tv Kiev, naar Kuala Lumpur, tijdens spreekt met hoofdrolspelers en tijdens ontdekt nieuwe in feiten. In de uitzending het komen een reeks naar op tv van betrokkenen aan het woord, met waaronder de weduwe tijdens van de gezagvoerder, met de toenmalige in vice-premier van Oekraïne, een op Nederlandse naar politieman die naar het door rampgebied afreisde en ooggetuigen ter een op tv plaatse.Minder

oktober 2020
30-06-2015 20:25

Brandpunt Reporter: MH17

Brandpunt Reporter: MH17 - Brandpunt Reporter: MH17

reconstructie van een ramp,Brandpunt Reporter reconstrueert nauwgezet wat er gebeurde in de eerste 150 uur na de ramp met de MH17.Meer Brandpunt Reporter reconstrueert nauwgezet wat er gebeurde in de eerste 150 uur na de ramp met de MH17. O...

Brandpunt Reporter: MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandpunt Reporter: MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandpunt Reporter: MH17 bij Brandpunt Reporter: MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandpunt Reporter: MH17. Heb je een uitzending van Brandpunt Reporter: MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brandpunt Reporter: MH17 gemist

reconstructie van een ramp,Uitzending gemist van Brandpunt Reporter: MH17, reconstructie van een ramp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brandpunt Reporter: MH17, reconstructie van een ramp, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brandpunt Reporter: MH17, reconstructie van een ramp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brandpunt Reporter: MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt Reporter: MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!