Programma gemist?

reconstructie met van een ramp,Brandpunt Reporter uit reconstrueert nauwgezet wat uit er op gebeurde in de eerste 150 uur van na de in ramp met met de MH17.Meer met Brandpunt Reporter reconstrueert nauwgezet op tv wat er gebeurde in met de eerste 150 uur uit uit na de ramp met van de MH17. Op uit 17 juli in 2014 wordt het toestel op van Malaysia Airlines neergeschoten een boven Oekraïne. in 298 mensen komen om, naar waarvan 196 de slachtoffers Nederlands het zijn. Premier Rutte belooft er alles uit aan te naar doen de naar slachtoffers zo van snel mogelijk terug te brengen naar uit Nederland. Zes de dagen met later arriveren de eerste stoffelijke op overschotten op uit vliegveld Eindhoven. Wat gebeurde er de op tv exact in die eerste 150 uur de na de ramp? van Brandpunt Reporter neemt op de de kijker mee van met Den Haag, van via Kiev, naar Kuala Lumpur, een spreekt met hoofdrolspelers en door ontdekt op nieuwe feiten. In de van uitzending komen een de reeks in van betrokkenen aan het met woord, waaronder het de weduwe van de in gezagvoerder, de tijdens toenmalige vice-premier van de Oekraïne, een Nederlandse politieman het die naar het de rampgebied afreisde uit en ooggetuigen ter uit plaatse.Minder

mei 2020
30-06-2015 20:25

Brandpunt Reporter: MH17

Brandpunt Reporter: MH17 - Brandpunt Reporter: MH17

reconstructie van een ramp,Brandpunt Reporter reconstrueert nauwgezet wat er gebeurde in de eerste 150 uur na de ramp met de MH17.Meer Brandpunt Reporter reconstrueert nauwgezet wat er gebeurde in de eerste 150 uur na de ramp met de MH17. O...

Brandpunt Reporter: MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandpunt Reporter: MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandpunt Reporter: MH17 bij Brandpunt Reporter: MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandpunt Reporter: MH17. Heb je een uitzending van Brandpunt Reporter: MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brandpunt Reporter: MH17 gemist

reconstructie van een ramp,Uitzending gemist van Brandpunt Reporter: MH17, reconstructie van een ramp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brandpunt Reporter: MH17, reconstructie van een ramp, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brandpunt Reporter: MH17, reconstructie van een ramp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brandpunt Reporter: MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt Reporter: MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!