Programma gemist?

reconstructie met van een ramp,Brandpunt Reporter reconstrueert met nauwgezet van wat er gebeurde in uit de door eerste 150 uur een na de ramp met de MH17.Meer naar Brandpunt Reporter met reconstrueert op tv nauwgezet wat er gebeurde in van de eerste het 150 uur de na de ramp van met de MH17. Op 17 met juli 2014 wordt de het in toestel van Malaysia met Airlines neergeschoten boven Oekraïne. 298 naar mensen in komen om, waarvan 196 slachtoffers uit Nederlands zijn. tijdens Premier Rutte in belooft er alles op tv aan te doen de slachtoffers naar zo uit snel mogelijk terug het te brengen naar in Nederland. Zes dagen in later arriveren de eerste stoffelijke overschotten uit op van vliegveld Eindhoven. Wat de gebeurde er exact met in die eerste 150 met uur op tv na de ramp? met Brandpunt Reporter neemt een de kijker mee tijdens van Den Haag, via Kiev, naar de Kuala op Lumpur, spreekt met hoofdrolspelers en tijdens het ontdekt nieuwe feiten. In een de uitzending het komen een reeks het van betrokkenen aan het in woord, waaronder de de weduwe van de het gezagvoerder, de toenmalige tijdens vice-premier van Oekraïne, een Nederlandse het politieman die naar door door het rampgebied afreisde en de ooggetuigen ter in plaatse.Minder

februari 2021
30-06-2015 20:25

Brandpunt Reporter: MH17

Brandpunt Reporter: MH17 - Brandpunt Reporter: MH17

reconstructie van een ramp,Brandpunt Reporter reconstrueert nauwgezet wat er gebeurde in de eerste 150 uur na de ramp met de MH17.Meer Brandpunt Reporter reconstrueert nauwgezet wat er gebeurde in de eerste 150 uur na de ramp met de MH17. O...

Brandpunt Reporter: MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandpunt Reporter: MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandpunt Reporter: MH17 bij Brandpunt Reporter: MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandpunt Reporter: MH17. Heb je een uitzending van Brandpunt Reporter: MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brandpunt Reporter: MH17 gemist

reconstructie van een ramp,Uitzending gemist van Brandpunt Reporter: MH17, reconstructie van een ramp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brandpunt Reporter: MH17, reconstructie van een ramp, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brandpunt Reporter: MH17, reconstructie van een ramp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brandpunt Reporter: MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt Reporter: MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!