Programma gemist?

reconstructie van naar een ramp,Brandpunt het Reporter reconstrueert nauwgezet wat er de gebeurde in de de door eerste 150 uur door na de ramp met uit de MH17.Meer Brandpunt Reporter een reconstrueert nauwgezet wat tijdens er gebeurde door in de eerste op tv 150 uur tijdens na de ramp met in de MH17. in Op 17 juli een 2014 wordt het op toestel van Malaysia Airlines tijdens neergeschoten boven Oekraïne. 298 mensen uit komen om, waarvan van 196 met slachtoffers Nederlands zijn. op Premier Rutte belooft van er alles aan te uit doen de slachtoffers uit zo snel mogelijk terug door te de brengen naar Nederland. door Zes dagen later tijdens arriveren de eerste stoffelijke op overschotten op met vliegveld Eindhoven. Wat gebeurde er door exact in die op tv eerste 150 uur op na de in ramp? Brandpunt Reporter op neemt de kijker mee naar van met Den Haag, via Kiev, door naar Kuala Lumpur, het spreekt met hoofdrolspelers naar en ontdekt tijdens nieuwe feiten. In de met uitzending komen een reeks tijdens van betrokkenen aan de een het woord, waaronder uit de weduwe van de gezagvoerder, de de toenmalige een vice-premier van Oekraïne, in een Nederlandse politieman die naar het het rampgebied afreisde op door en ooggetuigen ter het plaatse.Minder

november 2021
30-06-2015 20:25

Brandpunt Reporter: MH17

Brandpunt Reporter: MH17 - Brandpunt Reporter: MH17

reconstructie van een ramp,Brandpunt Reporter reconstrueert nauwgezet wat er gebeurde in de eerste 150 uur na de ramp met de MH17.Meer Brandpunt Reporter reconstrueert nauwgezet wat er gebeurde in de eerste 150 uur na de ramp met de MH17. O...

Brandpunt Reporter: MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandpunt Reporter: MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandpunt Reporter: MH17 bij Brandpunt Reporter: MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandpunt Reporter: MH17. Heb je een uitzending van Brandpunt Reporter: MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brandpunt Reporter: MH17 gemist

reconstructie van een ramp,Uitzending gemist van Brandpunt Reporter: MH17, reconstructie van een ramp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brandpunt Reporter: MH17, reconstructie van een ramp, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brandpunt Reporter: MH17, reconstructie van een ramp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brandpunt Reporter: MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt Reporter: MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!