Programma gemist?

reconstructie het van een van ramp,Brandpunt Reporter reconstrueert nauwgezet naar wat er gebeurde in tijdens de eerste 150 de uur naar na de ramp met op de MH17.Meer Brandpunt de Reporter reconstrueert door nauwgezet wat er gebeurde in de op eerste 150 een uur na de ramp met met een de MH17. het Op 17 juli 2014 wordt op het toestel uit van Malaysia Airlines neergeschoten het boven op tv Oekraïne. 298 mensen komen door om, waarvan 196 slachtoffers Nederlands van zijn. Premier op Rutte op belooft er alles naar aan te doen de slachtoffers zo het snel mogelijk terug een met te brengen naar Nederland. Zes in dagen naar later arriveren de eerste van stoffelijke overschotten op vliegveld Eindhoven. op Wat gebeurde er het exact in van die eerste het 150 uur na een de ramp? Brandpunt Reporter neemt tijdens de op kijker mee van Den Haag, uit via in Kiev, naar in Kuala Lumpur, spreekt de met hoofdrolspelers en naar ontdekt nieuwe feiten. In op de uitzending komen uit een reeks van betrokkenen aan op tv het woord, waaronder van de weduwe de van uit de gezagvoerder, de tijdens toenmalige vice-premier van Oekraïne, een Nederlandse de naar politieman die naar het rampgebied afreisde door en ooggetuigen ter met op tv plaatse.Minder

juni 2021
30-06-2015 20:25

Brandpunt Reporter: MH17

Brandpunt Reporter: MH17 - Brandpunt Reporter: MH17

reconstructie van een ramp,Brandpunt Reporter reconstrueert nauwgezet wat er gebeurde in de eerste 150 uur na de ramp met de MH17.Meer Brandpunt Reporter reconstrueert nauwgezet wat er gebeurde in de eerste 150 uur na de ramp met de MH17. O...

Brandpunt Reporter: MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandpunt Reporter: MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandpunt Reporter: MH17 bij Brandpunt Reporter: MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandpunt Reporter: MH17. Heb je een uitzending van Brandpunt Reporter: MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brandpunt Reporter: MH17 gemist

reconstructie van een ramp,Uitzending gemist van Brandpunt Reporter: MH17, reconstructie van een ramp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brandpunt Reporter: MH17, reconstructie van een ramp, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brandpunt Reporter: MH17, reconstructie van een ramp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brandpunt Reporter: MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt Reporter: MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!