Programma gemist?

Gordon van keert terug naar uit een aantal restaurants tijdens die hij in deze uit reeks op uit de brand heeft op proberen te helpen. op Draaien de op tv zaken inmiddels naar naar verwachting of hebben de eigenaren de Gordons adviezen op in de wind uit geslagen?

Gordon keert terug in naar naar een aantal restaurants op die hij in op tv deze reeks op tv uit de brand heeft proberen te naar naar helpen. Draaien de van zaken inmiddels naar verwachting of op tv hebben de eigenaren op Gordons een adviezen in de wind met geslagen?

In Moorpark, Californië door bevindt zich van het in restaurant Secret Garden. De Franse eigenaar van Michel heeft door er een paleisje het vol door frutsels van gemaakt, maar dit helpt de niet om gasten naar naar tijdens het restaurant te lokken. Michel door tijdens wil werkelijk geen enkele tip van het Gordon aannemen en een dit resulteert al het tijdens snel in scheldkanonnades over en op tv weer. Gordon door stormt zelfs op de hoge poten het met restaurant uit met en het is maar de de vraag of hij uit terugkomt om uit zijn klus te een klaren.

In New de Jersey heeft het Joe grote moeite om de zijn restaurant Campania uit draaiende te houden. Hij naar stak er ruim het anderhalf jaar geleden in bijna het al zijn geld in, maar tijdens naar het wil maar niet lopen. in De keukenbrigade uit en het naar bedienend personeel hebben het veel meer interesse in het maken het van met grappen dan uit de gasten plezieren. Nog voordat Gordon de zijn oordeel van heeft kunnen vellen over op een een aan hem geserveerde maaltijd, vraagt van Joe zich af op tv of het wel met verstandig is om door mee door te doen aan in het programma.

In het tijdens Californische Pomona met ligt Lela's, het van slechts acht maanden geleden in geopende de restaurant van eigenaresse Lela. Als Gordon in zich door de het menu heeft op geworsteld, krijgt tijdens hij te maken met het chef-kok Ricky die uit sterallures heeft. tijdens Serveerster Tabitha zou met haar mond een wel eens mogen spoelen, want met zelfs chef Ramsays op woordkeuze naar kan niet tippen aan haar tijdens taalgebruik.

In tijdens West Hampton ligt het de familierestaurant Fin McCool's. De tijdens in de van zomer drukbezochte Hamptons met leiden in de de winter een in slapend bestaan en daar hebben een eigenaar Buddy naar en zijn twee zoons in door ook last van. Maar het werkt de ook niet mee door op tv dat de buitenkant van het restaurant tijdens op eruitziet als een aula van een een begrafenisonderneming, meent naar Gordon. naar Maar de zwaarste taak ligt nog met voor hem: hoe in overtuig je een uit frituurverslaafde met kok dat voedsel ook in prima eetbaar is met zonder dat het in met het in hete vet uit is gebakken?

Vlakbij de Hollywoodstudio's met zit Sebastian's, het een restaurant op van de gelijknamige eigenaar het en parttime in acteur. Sebastian heeft in nogal een eigen stijl van van leidinggeven, want het naar afgelopen jaar naar heeft van hij maar liefst 49 medewerkers uit ontslagen. uit Hij huurt het liefst acteurs in uit als personeel. Gordon naar gruwelt als hij op het menu onder op tv ogen krijgt; er uit door staan foto's op van de op tv gerechten! Gordons conclusie met is simpel: de hij hoopt dat naar Sebastian kan van acteren, want koken kan hij uit niet.

Tuckahoe ligt op uit drie in kwartier rijden van Manhattan en in naar daar wonen veel rijke mensen. in De uit ideale doelgroep om te tijdens komen dineren in de het volledig opgeknapte door molen The Olde van Stone Mill. de Helaas blijft de zaak leeg. Eigenaar uit Dean doet zijn het best, maar zijn door naar chef-kok Michael heeft door geen inspiratie meer. Zelfs het de personeel wil niet op tv eten in het met restaurant. Is uit Gordon in staat om van de deprimerende sfeer tijdens ten met goede te keren?

De van reputatie van uit restaurant Seascape op Long Island is met veertig door jaar lang vlekkeloos de geweest. Dat is tijdens nu helaas niet meer uit het geval. Irene op tv en haar zoon Peter in tijdens zijn de eigenaars. Chef-kok Doug is in stronteigenwijs en luistert in naar niemand. het Gordon krijgt uit er dan ook een hele tijdens kluif aan om van deze vergane op tv glorie nieuw op tv leven in te een blazen.

Op dertig minuten het rijden een van New door York is The de Mixing Bowl gesitueerd, het restaurant in van op eigenaar en chefkok Billy op en zijn echtgenote Lisa. Zij uit doen op alles zelf, tot het dweilen in van de de vloeren aan het toe. Manager Mike doet met niet veel meer in dan vrouwelijke klanten proberen uit te versieren de en eten. Het op tv bedienend personeel een haat hem. Ondanks het overweldigende een aanbod naar op de naar menukaart blijven de gasten van weg. Werk aan het de winkel voor van Gordon!

Het New Yorkse met tijdens Dillon's zit op tijdens een superlocatie in Manhattan, op steenworp door afstand op tv van Gordons eigen van restaurant. Dillon's naar heeft drie managers en evenzoveel de culinaire invloeden. naar Een afgrijslijk neonbord doet vermoeden in dat hier een van op Indiase keuken is, maar eenmaal binnen van blijken met er ook Ierse tijdens en Amerikaanse tijdens gerechten te worden door geserveerd. De inrichting van de uit tent is een ondermaats en Gordon tijdens treft een in aantal ronduit smerige zaken aan. Toch op moet hij ook een met hier een positieve draai aan de zien met te geven.

Gordon met Ramsay probeert het met Italiaanse familierestaurant Peter's van te helpen. Eigenaresse in Tina en haar met broer Peter, op tv die als manager de eetgelegenheid runt, op tv gaan als met twee heethoofden stevig op tv tegen elkaar tekeer. De in keuken is de een door bende en de onderlinge verhoudingen zijn in slecht. Gordon op zorgt een ervoor dat de keuken wordt de opgeknapt en het menu het tijdens wordt aangepast. Het is op tv de vraag of hij uit de met warmbloedige familieleden op een de lijn kan door krijgen.

Chef in Ramsay reist af naar van Scottsdale, Arizona. Hier naar brengt hij een met bezoek aan uit Amy's Baking met Company van Amy het en Samy. Hoewel dit op een van de schoonste restaurants op in uit de geschiedenis van uit dit programma van is, lijkt er op toch het een en ander uit mis te zijn met tijdens het van eten en de service. Amy door en op tv Samy lijken niet te willen de luisteren met naar kritiek en schreeuwen op tv zelfs naar klanten door die door klagen. Aan de beroemde in chef-kok de taak om tijdens tot het echtpaar door een te dringen op tv en het van tij te met keren.

In van het centrum van in Nashville bezoekt een chef Ramsay Chappy's, het restaurant van het John en de Starr. van Eerder hadden zij met een goedlopend restaurant in Mississippi, maar door dat is de volledig verwoest door het de orkaan Katrina. Na de met de opening van hun in nieuwe restaurant weten de door gasten de weg in ernaartoe van nog niet echt op tv te vinden. Ramsay wordt ingeschakeld om met te naar kijken of door hij het restaurant van er bovenop kan in krijgen.

november 2019
25-08-2015 19:39

Gordon Returns (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Returns (part 2)

Gordon keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

24-08-2015 19:26

Gordon returns (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon returns (part 1)

Gordon keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

21-08-2015 19:42

Secret Garden

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Secret Garden

In Moorpark, Californië bevindt zich het restaurant Secret Garden. De Franse eigenaar Michel heeft er een paleisje vol frutsels van gemaakt, maar dit helpt niet om gasten naar het restaurant te lokken. Michel wil werkelijk geen enkele tip v...

20-08-2015 19:35

Campania

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Campania

In New Jersey heeft Joe grote moeite om zijn restaurant Campania draaiende te houden. Hij stak er ruim anderhalf jaar geleden bijna al zijn geld in, maar het wil maar niet lopen. De keukenbrigade en het bedienend personeel hebben veel meer ...

19-08-2015 19:34

Lela's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Lela's

In het Californische Pomona ligt Lela's, het slechts acht maanden geleden geopende restaurant van eigenaresse Lela. Als Gordon zich door het menu heeft geworsteld, krijgt hij te maken met chef-kok Ricky die sterallures heeft. Serveerster Ta...

18-08-2015 19:33

Finn McCool's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Finn McCool's

In West Hampton ligt het familierestaurant Fin McCool's. De in de zomer drukbezochte Hamptons leiden in de winter een slapend bestaan en daar hebben eigenaar Buddy en zijn twee zoons ook last van. Maar het werkt ook niet mee dat de buitenka...

17-08-2015 19:27

Sebastian's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sebastian's

Vlakbij de Hollywoodstudio's zit Sebastian's, een restaurant van de gelijknamige eigenaar en parttime acteur. Sebastian heeft nogal een eigen stijl van leidinggeven, want het afgelopen jaar heeft hij maar liefst 49 medewerkers ontslagen. Hi...

14-08-2015 19:40

The Olde Stone Mill

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - The Olde Stone Mill

Tuckahoe ligt op drie kwartier rijden van Manhattan en daar wonen veel rijke mensen. De ideale doelgroep om te komen dineren in de volledig opgeknapte molen The Olde Stone Mill. Helaas blijft de zaak leeg. Eigenaar Dean doet zijn best, maar...

13-08-2015 19:34

Seascape

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Seascape

De reputatie van restaurant Seascape op Long Island is veertig jaar lang vlekkeloos geweest. Dat is nu helaas niet meer het geval. Irene en haar zoon Peter zijn de eigenaars. Chef-kok Doug is stronteigenwijs en luistert naar niemand. Gordon...

12-08-2015 19:34

The Mixing Bowl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - The Mixing Bowl

Op dertig minuten rijden van New York is The Mixing Bowl gesitueerd, het restaurant van eigenaar en chefkok Billy en zijn echtgenote Lisa. Zij doen alles zelf, tot het dweilen van de vloeren aan toe. Manager Mike doet niet veel meer dan vro...

11-08-2015 19:34

Dillon's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Dillon's

Het New Yorkse Dillon's zit op een superlocatie in Manhattan, op steenworp afstand van Gordons eigen restaurant. Dillon's heeft drie managers en evenzoveel culinaire invloeden. Een afgrijslijk neonbord doet vermoeden dat hier een Indiase ke...

10-08-2015 19:26

Peter’s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Peter’s

Gordon Ramsay probeert het Italiaanse familierestaurant Peter's te helpen. Eigenaresse Tina en haar broer Peter, die als manager de eetgelegenheid runt, gaan als twee heethoofden stevig tegen elkaar tekeer. De keuken is een bende en de onde...

02-07-2015 19:35

Amy’s Baking Company

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Amy’s Baking Company

Chef Ramsay reist af naar Scottsdale, Arizona. Hier brengt hij een bezoek aan Amy's Baking Company van Amy en Samy. Hoewel dit een van de schoonste restaurants uit de geschiedenis van dit programma is, lijkt er toch het een en ander mis te ...

01-07-2015 19:31

Chappy’s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chappy’s

In het centrum van Nashville bezoekt chef Ramsay Chappy's, het restaurant van John en Starr. Eerder hadden zij een goedlopend restaurant in Mississippi, maar dat is volledig verwoest door de orkaan Katrina. Na de opening van hun nieuwe rest...

Je bekijkt momenteel pagina 17 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!