Programma gemist?

Gordon keert op terug op tv naar een aantal restaurants in die hij in in deze reeks uit op tv de brand heeft proberen te de met helpen. Draaien de naar zaken inmiddels naar verwachting door of hebben de eigenaren naar Gordons de adviezen in de wind het geslagen?

Gordon met keert terug naar een aantal de restaurants die hij uit in met deze reeks op tv uit de brand heeft proberen te een helpen. Draaien met de zaken inmiddels uit naar verwachting of de hebben een de eigenaren Gordons adviezen de in de wind in geslagen?

In met Moorpark, Californië op tv bevindt zich het op restaurant Secret Garden. De Franse eigenaar een Michel heeft met er een op tv paleisje vol een frutsels van gemaakt, maar van dit helpt niet om gasten door naar het met restaurant te met lokken. Michel tijdens wil werkelijk geen enkele door tip van op Gordon aannemen en op tv dit resulteert al met snel in scheldkanonnades over en naar weer. Gordon stormt in zelfs op hoge poten naar het restaurant een uit en door het is maar de een vraag of een hij terugkomt om een zijn klus te het klaren.

In New Jersey de door heeft Joe grote moeite om zijn uit restaurant Campania draaiende in te houden. Hij op tv naar stak er ruim anderhalf jaar de geleden bijna in al zijn geld in, maar van door het wil maar niet uit lopen. De keukenbrigade en tijdens het met bedienend personeel hebben op tv veel meer interesse in tijdens het maken met van grappen dan de gasten plezieren. de Nog voordat Gordon uit zijn oordeel heeft tijdens kunnen van vellen over een door aan hem geserveerde maaltijd, het vraagt in Joe zich af of het wel een verstandig is om in mee te een doen aan het een programma.

In het met Californische Pomona een ligt Lela's, het slechts van acht het maanden geleden geopende uit restaurant van eigenaresse Lela. een Als Gordon zich de door het menu heeft geworsteld, op krijgt hij naar te maken met chef-kok het Ricky die naar sterallures heeft. Serveerster Tabitha tijdens in zou haar mond uit wel eens mogen spoelen, want de zelfs chef Ramsays naar woordkeuze de kan niet tippen aan haar door taalgebruik.

In met West Hampton het ligt het familierestaurant naar Fin McCool's. De in de zomer op drukbezochte Hamptons leiden in een in de winter de een slapend bestaan en daar hebben door eigenaar Buddy en tijdens zijn twee zoons het ook last tijdens van. Maar het werkt door ook niet mee door naar dat de buitenkant een van het restaurant eruitziet als naar een aula van een met begrafenisonderneming, meent Gordon. tijdens Maar de zwaarste met taak ligt tijdens nog voor hem: van hoe overtuig je een tijdens frituurverslaafde een kok dat voedsel ook door prima eetbaar is zonder uit dat het in uit het uit hete vet is uit gebakken?

Vlakbij de naar Hollywoodstudio's zit Sebastian's, naar een restaurant een van de gelijknamige eigenaar uit en parttime acteur. door Sebastian heeft een nogal een op eigen stijl van leidinggeven, naar want het afgelopen jaar het heeft hij maar liefst met 49 medewerkers met ontslagen. Hij huurt de het liefst acteurs door in in als personeel. Gordon gruwelt de als hij het de menu onder naar ogen krijgt; er staan uit foto's op het van de gerechten! Gordons conclusie is van simpel: hij hoopt een dat Sebastian op kan door acteren, want koken kan hij een niet.

Tuckahoe van ligt op drie kwartier door rijden van Manhattan op tv en daar wonen veel uit op tv rijke mensen. De ideale op doelgroep om naar te komen dineren uit in de volledig opgeknapte molen The naar op Olde Stone Mill. Helaas blijft op tv de zaak leeg. Eigenaar een Dean doet zijn uit van best, maar zijn chef-kok Michael uit heeft geen inspiratie meer. in Zelfs het in personeel wil naar niet eten in het restaurant. het Is Gordon in met staat om op tv de deprimerende sfeer ten op goede de te keren?

De een reputatie van op tv restaurant Seascape op naar Long Island is veertig jaar op lang vlekkeloos geweest. door Dat met is nu helaas niet een meer het geval. Irene door en haar zoon de Peter zijn de eigenaars. naar Chef-kok naar Doug is stronteigenwijs een en luistert tijdens naar niemand. Gordon krijgt er dan het door ook een hele kluif aan van om deze vergane in glorie nieuw leven in door te op blazen.

Op dertig minuten een rijden van de New met York is The Mixing Bowl gesitueerd, door het restaurant van door eigenaar en met chefkok Billy van en zijn op echtgenote Lisa. Zij van doen alles zelf, tot het dweilen op tv op tv van de vloeren met aan toe. Manager Mike doet niet uit door veel meer dan tijdens vrouwelijke klanten proberen in te versieren en eten. Het de bedienend personeel een haat hem. Ondanks het overweldigende met aanbod met op de menukaart blijven met de gasten weg. tijdens Werk aan in de winkel voor in Gordon!

Het New Yorkse het Dillon's zit op de een van superlocatie in het Manhattan, op steenworp afstand een van Gordons een eigen restaurant. Dillon's op tv heeft drie managers en evenzoveel culinaire door invloeden. door Een afgrijslijk neonbord doet vermoeden met dat de hier een Indiase keuken is, door maar eenmaal uit binnen blijken er met ook van Ierse en Amerikaanse gerechten te tijdens worden geserveerd. De inrichting tijdens met van de tent is ondermaats het en Gordon treft de een de aantal ronduit smerige zaken aan. een Toch door moet hij ook hier een positieve met draai aan de zien te op geven.

Gordon Ramsay uit probeert het Italiaanse familierestaurant van Peter's van te helpen. Eigenaresse Tina en door uit haar broer Peter, die als in manager de van eetgelegenheid runt, gaan als een twee in heethoofden stevig tegen elkaar tekeer. op De met keuken is een bende en de op onderlinge van verhoudingen zijn van slecht. Gordon zorgt van ervoor dat de keuken wordt op opgeknapt een en het menu wordt aangepast. Het met is de vraag in een of hij de tijdens warmbloedige familieleden op een uit lijn kan op tv krijgen.

Chef op Ramsay reist af naar Scottsdale, op tv Arizona. Hier van brengt op tv hij een bezoek aan Amy's Baking van in Company van Amy en Samy. Hoewel een dit een van uit de met schoonste restaurants uit door de geschiedenis van uit dit programma is, lijkt op tv er toch het een een tijdens en ander mis te zijn op tv met het eten en tijdens een de service. Amy en Samy lijken op tv niet te willen het luisteren naar uit kritiek en schreeuwen op tv zelfs naar op tv klanten die klagen. Aan naar de beroemde naar chef-kok de taak om tijdens tot het echtpaar door de door te dringen en het tij te op tv op tv keren.

In het centrum met naar van Nashville bezoekt chef op Ramsay Chappy's, de het restaurant van John en tijdens Starr. de Eerder hadden zij tijdens een goedlopend restaurant in van Mississippi, maar dat is volledig een verwoest uit door de orkaan Katrina. Na door de naar opening van hun nieuwe van restaurant weten de gasten met de een weg ernaartoe de nog niet echt te vinden. met Ramsay wordt ingeschakeld om het te kijken uit of hij het restaurant van er van bovenop kan uit krijgen.

juli 2019
25-08-2015 19:39

Gordon Returns (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Returns (part 2)

Gordon keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

24-08-2015 19:26

Gordon returns (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon returns (part 1)

Gordon keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

21-08-2015 19:42

Secret Garden

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Secret Garden

In Moorpark, Californië bevindt zich het restaurant Secret Garden. De Franse eigenaar Michel heeft er een paleisje vol frutsels van gemaakt, maar dit helpt niet om gasten naar het restaurant te lokken. Michel wil werkelijk geen enkele tip v...

20-08-2015 19:35

Campania

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Campania

In New Jersey heeft Joe grote moeite om zijn restaurant Campania draaiende te houden. Hij stak er ruim anderhalf jaar geleden bijna al zijn geld in, maar het wil maar niet lopen. De keukenbrigade en het bedienend personeel hebben veel meer ...

19-08-2015 19:34

Lela's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Lela's

In het Californische Pomona ligt Lela's, het slechts acht maanden geleden geopende restaurant van eigenaresse Lela. Als Gordon zich door het menu heeft geworsteld, krijgt hij te maken met chef-kok Ricky die sterallures heeft. Serveerster Ta...

18-08-2015 19:33

Finn McCool's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Finn McCool's

In West Hampton ligt het familierestaurant Fin McCool's. De in de zomer drukbezochte Hamptons leiden in de winter een slapend bestaan en daar hebben eigenaar Buddy en zijn twee zoons ook last van. Maar het werkt ook niet mee dat de buitenka...

17-08-2015 19:27

Sebastian's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sebastian's

Vlakbij de Hollywoodstudio's zit Sebastian's, een restaurant van de gelijknamige eigenaar en parttime acteur. Sebastian heeft nogal een eigen stijl van leidinggeven, want het afgelopen jaar heeft hij maar liefst 49 medewerkers ontslagen. Hi...

14-08-2015 19:40

The Olde Stone Mill

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - The Olde Stone Mill

Tuckahoe ligt op drie kwartier rijden van Manhattan en daar wonen veel rijke mensen. De ideale doelgroep om te komen dineren in de volledig opgeknapte molen The Olde Stone Mill. Helaas blijft de zaak leeg. Eigenaar Dean doet zijn best, maar...

13-08-2015 19:34

Seascape

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Seascape

De reputatie van restaurant Seascape op Long Island is veertig jaar lang vlekkeloos geweest. Dat is nu helaas niet meer het geval. Irene en haar zoon Peter zijn de eigenaars. Chef-kok Doug is stronteigenwijs en luistert naar niemand. Gordon...

12-08-2015 19:34

The Mixing Bowl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - The Mixing Bowl

Op dertig minuten rijden van New York is The Mixing Bowl gesitueerd, het restaurant van eigenaar en chefkok Billy en zijn echtgenote Lisa. Zij doen alles zelf, tot het dweilen van de vloeren aan toe. Manager Mike doet niet veel meer dan vro...

11-08-2015 19:34

Dillon's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Dillon's

Het New Yorkse Dillon's zit op een superlocatie in Manhattan, op steenworp afstand van Gordons eigen restaurant. Dillon's heeft drie managers en evenzoveel culinaire invloeden. Een afgrijslijk neonbord doet vermoeden dat hier een Indiase ke...

10-08-2015 19:26

Peter’s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Peter’s

Gordon Ramsay probeert het Italiaanse familierestaurant Peter's te helpen. Eigenaresse Tina en haar broer Peter, die als manager de eetgelegenheid runt, gaan als twee heethoofden stevig tegen elkaar tekeer. De keuken is een bende en de onde...

02-07-2015 19:35

Amy’s Baking Company

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Amy’s Baking Company

Chef Ramsay reist af naar Scottsdale, Arizona. Hier brengt hij een bezoek aan Amy's Baking Company van Amy en Samy. Hoewel dit een van de schoonste restaurants uit de geschiedenis van dit programma is, lijkt er toch het een en ander mis te ...

01-07-2015 19:31

Chappy’s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chappy’s

In het centrum van Nashville bezoekt chef Ramsay Chappy's, het restaurant van John en Starr. Eerder hadden zij een goedlopend restaurant in Mississippi, maar dat is volledig verwoest door de orkaan Katrina. Na de opening van hun nieuwe rest...

Je bekijkt momenteel pagina 17 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord