Programma gemist?

Om Tatiana's het grote wens in het vervulling te uit laten gaan, hebben haar op moeder en tante van een restaurant voor haar tijdens gekocht. uit De Italiaanse bistro op tv Charlie's loopt momenteel zo slecht op dat het van geen de langverwachte droom is die uitkomt, maar met meer lijkt de op in een nachtmerrie. Gordon op Ramsay schiet te hulp en tijdens probeert te met voorkomen dat het uitloopt op van een financieel door debacle.

Chef tijdens Ramsay brengt een bezoek op aan een Spin a Yarn van Steakhouse in Fremont, Californië. Na naar een flinke investering op tv is de op tv kwaliteit van het het eten flink op tv achteruitgegaan. Gordon schiet eigenaar door Saki en zijn vrouw de Jen te van hulp.

Chef-kok het Gordon Ramsay brengt een het bezoek aan op restaurants waar een hij eerder heeft geprobeerd uit het roer door om te gooien. Daarbij heeft hij uit tijdens de betreffende eigenaren de bijgestaan om hun een zaken te redden met van de ondergang.

Chef-kok Gordon Ramsay door brengt een de bezoek aan restaurants waar door hij eerder heeft naar geprobeerd het door roer om te op tv gooien. Daarbij heeft hij met de betreffende tijdens eigenaren door bijgestaan om hun van zaken te redden van van de ondergang.

Restaurant tijdens Park's Edge ligt in de het met prachtige Inman Park in op tv Atlanta, dat bekendstaat om met de vele met populaire restaurants. in Richard en zijn voormalige assistent door hebben tijdens de zaak drie jaar geleden gekocht. tijdens Het restaurant met heeft in geen eigen identiteit, omdat het naar menu een mengelmoes het is van met de Amerikaanse tijdens en Mexicaanse keuken. Maar van de grootste problemen worden veroorzaakt door door Richards verstandhouding op tv met tijdens de omwonenden en tijdens het ontbreken van tijdens de benodigde op tv drankvergunning.

Chef-kok met Ramsay bezoekt barbecuerestaurant op Michon's in naar Georgia dat in handen is van op Al en met Gaye Wilson. De zaak naar was naar voorheen befaamd een vanwege het beste gerookte door vlees van tijdens de stad. De laatste van jaren wordt het naar vlees nog een wel gerookt, maar niet de meer vers geserveerd. op tv Vanwege gezondheidsklachten wil naar Al met pensioen, maar in dochter Nathalie lijkt nog door niet met in staat om zijn taken van naar over te kunnen nemen. De een schulden blijven maar oplopen door en door als niet de snel iemand de de leiding neemt, ziet het de toekomst er op somber uit.

Zoon Jake en tijdens moeder Athina het runnen het uit Griekse familierestaurant El de Greco in het centrum van met Austin, Texas. Athina naar heeft honderdduizenden op dollars geïnvesteerd in het op tv restaurant en naar haar zus Kiki heeft op uit haar gezin in Griekenland verlaten van om te helpen in met het runnen van een de zaak. naar De eerste acht maanden een waren een uit groot van succes, totdat de magnetron uit zijn intrede van deed. De kwaliteit van hun gerechten in werd steeds het minder, evenals de klantenstroom. van Ze tijdens staan nu aan de de rand in van de afgrond en hopen de dat een chef Ramsay het naar restaurant weer op het oude niveau tijdens op kan brengen.

Na dertig jaar naar verwezenlijkte de Australische op tv Alan zijn op droom door hamburgerrestaurant door Burger Kitchen de te openen in Los Angeles. het Hij gebruikte daarvoor op tv uit geld van zijn zoon zonder daar een door toestemming voor te van vragen. Dat heeft voor de nodige een strubbelingen gezorgd. Ondanks tijdens de de geweldige locatie loopt het restaurant op tv niet. met De hamburgers zijn niet uit lekker en er met zijn de al ontelbaar veel chef-koks in geweest. Aan het chef Ramsay de zware taak de naar problemen naar op te tijdens lossen.

Na naar dertig jaar verwezenlijkte naar de Australische Alan zijn droom in door hamburgerrestaurant op tv Burger Kitchen te openen uit in een Los Angeles. Hij door gebruikte daarvoor geld de van zijn zoon zonder op tv daar toestemming voor de te vragen. Dat het heeft met voor de nodige het strubbelingen gezorgd. Ondanks van de geweldige locatie loopt het restaurant met het niet. De hamburgers op zijn niet lekker uit en er zijn door al ontelbaar veel chef-koks op geweest. Aan chef Ramsay met de op tv zware taak de van problemen op te op lossen.

In op tv Denver, Colorado ontmoet chef de Ramsay restauranteigenaar Pete, die naar duidelijk is het blijven hangen in op het tijdens verleden. Het familierestaurant claimt de op beste in pizza in heel Denver te op serveren, tijdens gebaseerd op een naar recensie uit de naar jaren tachtig. Gordon houdt een tijdens vergelijkingstest de met een eenvoudige met supermarktpizza en de uitkomst daarvan op tv is naar schokkend.

Chef-kok Ramsay op brengt in een bezoekt aan het Italiaanse het familierestaurant Luigi's in Orange van door County, Zuid-Californië. Nadat op tv de vader van Luigi op tv en Tony in met pensioen ging en het naar Italië verhuisde, ging tijdens het bergafwaarts het met het eens tijdens zo succesvolle restaurant. De op tv twee broers slagen van er maar het niet in om een er een een goedlopende zaak van het te maken. Gordon Ramsay een probeert het op tv restaurant weer op het met oude niveau op tv te krijgen.

Gordon Ramsay reist op af naar het een de Californische Ventura Harbor. Restaurant het The Greek at de the Harbor serveert Griekse op tv gerechten en heeft een met van geweldig uitzicht op de de haven. Hoewel eigenaar Makis een zich rot werkt, maakt tijdens hij in geen winst. op De inrichting van het tijdens restaurant is afzichtelijk en de de kwaliteit een van het eten slecht. tijdens Makis' zoon Aris wil uit zijn steentje bijdragen, in naar maar zijn vader wil daar niks uit van op tv weten. Chef Ramsay gaat op aan de tijdens slag.

Chef-kok het Ramsay brengt een bezoek naar aan steak- en visrestaurant het tijdens Mike & Nellie's in Oakhurst, door New Jersey. Vader Nellie op tv en zoon tijdens Mike kochten op tv samen dit van restaurant. Na het overlijden van vader tijdens Nellie drie jaar op tv geleden, is op zoon Mike aan in de door drank geraakt. Door op zijn alcoholisme is een het restaurant veranderd in een het puinhoop. De kwaliteit met van het eten op tv is slecht en een de keuken van is smerig. Chef Ramsay zet naar alle zeilen bij de om het een restaurant weer op de tijdens rit te uit krijgen.

Gordon Ramsay is naar dit tijdens keer in New Jersey om het een van restaurant te het behoeden voor sluiting. Rose Leone, een eigenaresse van van Italiaans restaurant Leone's, de had vroeger een goedlopende zaak uit dankzij haar onvermoeibare een inzet. in Daar kwam verandering van in toen zij plotseling in in het ziekenhuis terechtkwam tijdens en tijdens daar twee jaar in in coma lag. in Bij terugkomst bleek tijdens haar zoon de zaak te uit hebben verwaarloosd. uit Chef Ramsay schiet door te met hulp.

Chef Ramsay krijgt op het aan op tv de stok met de in onverzettelijke Shelley, eigenaresse de van in soulfoodrestaurant Blackberry's. Zij een weigert namelijk op tv in te zien dat het het roer écht het om moet, als zij een haar in zaak wil redden van de door ondergang.

januari 2020
08-02-2019 16:56

Charlie's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Charlie's

Om Tatiana's grote wens in vervulling te laten gaan, hebben haar moeder en tante een restaurant voor haar gekocht. De Italiaanse bistro Charlie's loopt momenteel zo slecht dat het geen langverwachte droom is die uitkomt, maar meer lijkt op ...

07-02-2019 17:00

Spin a Yarn

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Spin a Yarn

Chef Ramsay brengt een bezoek aan Spin a Yarn Steakhouse in Fremont, Californië. Na een flinke investering is de kwaliteit van het eten flink achteruitgegaan. Gordon schiet eigenaar Saki en zijn vrouw Jen te hulp.

06-02-2019 16:58

Revisit (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisit (part 2)

Chef-kok Gordon Ramsay brengt een bezoek aan restaurants waar hij eerder heeft geprobeerd het roer om te gooien. Daarbij heeft hij de betreffende eigenaren bijgestaan om hun zaken te redden van de ondergang.

05-02-2019 16:57

Revisit (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisit (part 1)

Chef-kok Gordon Ramsay brengt een bezoek aan restaurants waar hij eerder heeft geprobeerd het roer om te gooien. Daarbij heeft hij de betreffende eigenaren bijgestaan om hun zaken te redden van de ondergang.

04-02-2019 16:59

Park's Edge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Park's Edge

Restaurant Park's Edge ligt in het prachtige Inman Park in Atlanta, dat bekendstaat om de vele populaire restaurants. Richard en zijn voormalige assistent hebben de zaak drie jaar geleden gekocht. Het restaurant heeft geen eigen identiteit,...

01-02-2019 16:54

Michon's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Michon's

Chef-kok Ramsay bezoekt barbecuerestaurant Michon's in Georgia dat in handen is van Al en Gaye Wilson. De zaak was voorheen befaamd vanwege het beste gerookte vlees van de stad. De laatste jaren wordt het vlees nog wel gerookt, maar niet me...

31-01-2019 16:55

El Greco

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - El Greco

Zoon Jake en moeder Athina runnen het Griekse familierestaurant El Greco in het centrum van Austin, Texas. Athina heeft honderdduizenden dollars geïnvesteerd in het restaurant en haar zus Kiki heeft haar gezin in Griekenland verlaten om te ...

30-01-2019 16:56

Burger kitchen (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Burger kitchen (part 2)

Na dertig jaar verwezenlijkte de Australische Alan zijn droom door hamburgerrestaurant Burger Kitchen te openen in Los Angeles. Hij gebruikte daarvoor geld van zijn zoon zonder daar toestemming voor te vragen. Dat heeft voor de nodige strub...

29-01-2019 17:03

Burger kitchen (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Burger kitchen (part 1)

Na dertig jaar verwezenlijkte de Australische Alan zijn droom door hamburgerrestaurant Burger Kitchen te openen in Los Angeles. Hij gebruikte daarvoor geld van zijn zoon zonder daar toestemming voor te vragen. Dat heeft voor de nodige strub...

28-01-2019 17:17

Pantaleone?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Pantaleone?s

In Denver, Colorado ontmoet chef Ramsay restauranteigenaar Pete, die duidelijk is blijven hangen in het verleden. Het familierestaurant claimt de beste pizza in heel Denver te serveren, gebaseerd op een recensie uit de jaren tachtig. Gordon...

28-01-2019 16:26

Luigi

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Luigi

Chef-kok Ramsay brengt een bezoekt aan het Italiaanse familierestaurant Luigi's in Orange County, Zuid-Californië. Nadat de vader van Luigi en Tony met pensioen ging en naar Italië verhuisde, ging het bergafwaarts met het eens zo succesvoll...

25-01-2019 16:57

The Greek at the Harbor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - The Greek at the Harbor

Gordon Ramsay reist af naar het Californische Ventura Harbor. Restaurant The Greek at the Harbor serveert Griekse gerechten en heeft een geweldig uitzicht op de haven. Hoewel eigenaar Makis zich rot werkt, maakt hij geen winst. De inrichtin...

24-01-2019 16:43

Mike & Nellie's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mike & Nellie's

Chef-kok Ramsay brengt een bezoek aan steak- en visrestaurant Mike & Nellie's in Oakhurst, New Jersey. Vader Nellie en zoon Mike kochten samen dit restaurant. Na het overlijden van vader Nellie drie jaar geleden, is zoon Mike aan de drank g...

23-01-2019 16:42

Leone's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Leone's

Gordon Ramsay is dit keer in New Jersey om een restaurant te behoeden voor sluiting. Rose Leone, eigenaresse van Italiaans restaurant Leone's, had vroeger een goedlopende zaak dankzij haar onvermoeibare inzet. Daar kwam verandering in toen ...

22-01-2019 16:47

Blackberry's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Blackberry's

Chef Ramsay krijgt het aan de stok met de onverzettelijke Shelley, eigenaresse van soulfoodrestaurant Blackberry's. Zij weigert namelijk in te zien dat het roer écht om moet, als zij haar zaak wil redden van de ondergang.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!