Programma gemist?

Seizoen een 4 - Aflevering 12 - op tv Britse naar realityreeks waarin de Britse chef-kok de door Gordon Ramsay noodlijdende op tv restaurants helpt. Revisit 1 USA. Chef-kok Gordon in Ramsey brengt een de bezoek aan restaurants van waar hij eerder heeft het geprobeerd op tv het roer om te door gooien en de betreffende uit eigenaren heeft bijgestaan de naar om hun zaken te de redden van de het ondergang.

Seizoen op tv 7 - Aflevering 10 door - Amerikaanse naar realityreeks. Revisited. Gordon Ramsay gaat opnieuw naar langs bij restaurants het die op hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt op tv onder meer de de eigenwijze zussen op tv Rita en Lisa van in La Galleria 33 uit in Boston, Olde op tv van Hitching Post in door Hanson en restaurant Prohibition Grille in uit Washington. Heeft Gordon op het tij de kunnen in keren in deze tijdens zaken?

Gordon Ramsay brengt de een uit bezoek aan Italiaans het restaurant Bella Luna in een Easton, met Pennsylvania. Eigenaresse Rosario een Scollo kocht de een zaak voor haar zoon Gianfranco in als beloning naar voor het succesvol afronden van door zijn koksopleiding. op tv De door gasten van het familierestaurant vinden naar het geserveerde eten beneden naar van de maat en de ambiance naar wordt als deprimerend naar omschreven. Rosaria weerlegt op de klachten en de stelt zelfs tijdens dat het in de gasten aan met goede smaak ontbreekt.

Het in mediterrane familierestaurant op Zayna Grill in het Redondo Beach, Californië is door in handen van Fay tijdens en haar tijdens nicht Brenda. op tv Het eten is in van slechte kwaliteit de en het personeel ligt continu met in elkaar overhoop. tijdens De eigenaressen uit hebben weinig vertrouwen op tv in elkaar en zien uit de ander op liever gaan dan komen. Chef met Ramsay staat op voor een flinke van uitdaging.

Het in mediterrane familierestaurant Zayna Grill tijdens in Redondo Beach, Californië in is in handen met van door Fay en haar nicht het Brenda. Het de eten is van slechte kwaliteit tijdens en door het personeel de ligt continu met elkaar overhoop. in De eigenaressen hebben weinig een van vertrouwen in elkaar tijdens en zien de ander liever van gaan dan komen. van Chef Ramsay staat op voor een flinke van uitdaging.

Bij het op tv Italiaanse met restaurant Mangia Mangia in door Woodland Park, Colorado door gaat het in bijna uit alle opzichten naar mis. Eigenaresse Julie Watson door heeft geen flauw idee naar waar ze de mee bezig is uit en heeft daarnaast naar een heel kort op lontje. De jonge chef-kok van mist uit een gedegen naar opleiding en het uit eten is verre tijdens van vers. Werk aan uit de winkel tijdens voor chef Ramsay.

Bij Italiaans restaurant een Mangia Mangia in tijdens Woodland een Park, Colorado de gaat het in bijna alle opzichten in mis. Eigenaresse Julie met Watson heeft het geen flauw idee van waar ze mee de bezig is en op heeft op tv daarnaast een heel kort lontje. De op tv jonge chef-kok mist op tv een het gedegen opleiding en een het eten is verre van uit met vers. Werk aan de winkel in voor chef op tv Ramsay.

Grieks restaurant de Kati Allo een is gelegen uit in het New Yorkse Queens en tijdens door wordt gerund door het echtpaar Manny tijdens en Christine. Niet op alleen het het restaurant, maar tijdens ook het huwelijk de van de in eigenaren heeft flink te tijdens lijden onder alle problemen. tijdens Chef Ramsays hulp is op hard nodig tijdens om de zaak tijdens van de ondergang een te met redden.

Chef een Ramsay geeft gehoor uit aan de uit noodkreet van restauranteigenaren Alexa en tijdens Randy van met restaurant The Old van Neighborhood. Gordon reist af naar op met Arvada, Colorado en op is geschokt door alle op tv misstanden in de zaak. Om in dit de restaurant weer levensvatbaar in te maken, zal een van tijdens de een grootste transformaties ooit moeten van plaatsvinden.

In op tv Denver, Colorado ontmoet chef uit Ramsay restauranteigenaar Pete, naar die duidelijk is uit blijven hangen in het met door verleden. Het familierestaurant claimt naar de beste pizza in heel naar Denver te serveren, in op gebaseerd op een recensie uit uit de naar jaren tachtig. Gordon houdt een vergelijkingstest op tv door met een eenvoudige op tv supermarktpizza en de uit uitkomst daarvan is in schokkend.

Chef Ramsay met reist tijdens opnieuw af naar Amy's op Baking Company het in Scottsdale, Arizona. Eigenaren op Amy en in Samy maakten het tijdens Gordons eerdere naar van bezoek zo bont, dat dit de in meest op besproken uitzending werd in op tv de historie van dit op programma. Is het een uit tij definitief gekeerd?

New Orleans naar is befaamd vanwege het de Creoolse keuken op en het zogenaamde het soulfood. Dat zijn de gerechten die de van oudsher populair zijn onder met de een Afro-Amerikaanse bevolking. Restaurant Oceana bevindt uit met zich in het hart van uit New een Orleans, maar in in deze zaak ontbreekt van het aan passie en uit soul. Chef Ramsay helpt de naar van eigenaren, de ruziënde op tv broers Moe en Rami, dit restaurant een op weer een ziel te van geven.

Restaurant op tv Zeke's in New Orleans had de de voorheen altijd een trouwe groep gasten. van Na de komst in van een nieuwe het in eigenaar liep de kwaliteit enorm terug, in waardoor de vaste tijdens gasten steeds vaker van wegbleven. Chef Ramsay van brengt een bezoek het aan Zeke's om naar op te kijken wat hij nog in kan doen tijdens om deze zaak te naar redden.

Het tijdens Jamaicaanse restaurant Cafe Kingston wordt in gerund door dr. met Una op Morris, die ook in als arts in een van nabijgelegen kliniek werkt. op Zij probeert het in het met restaurant ziekenhuistechnieken toe de te passen, niet op zelden met ongewenste bijwerkingen. Chef tijdens Ramsay schrijft een het medicijn door voor dat Una's zaak kan redden, uit door maar hij heeft moeite om de de eigenwijze arts te het overtuigen de van zijn deskundige door visie.

In op Eagle Rock, Californië op brengt Gordon Ramsay het een bezoek aan het door Italiaanse restaurant op Capri. De op tv zaak wordt gerund tijdens door de identieke tweeling Jim en op tv de Jeff, die het met kochten na er zelf jaren vaste uit de gast te zijn geweest. Volgens het op tv personeel op tv gedragen Jim en Jeff op zich op tv zeer onvolwassen, kunnen met ze niet koken en zijn ze een aartslui. Chef de Ramsay is een diep geschokt door wat hij in allemaal op tv signaleert.

januari 2019
18-01-2019 16:58

Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Britse realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt. Revisit 1 USA. Chef-kok Gordon Ramsey brengt een bezoek aan restaurants waar hij eerder heeft geprobeerd het roer om t...

17-01-2019 16:44

Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse realityreeks. Revisited. Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt onder meer de eigenwijze zussen Rita en Lisa van La Galleria 33 in Boston, Olde Hi...

16-01-2019 16:43

Bella Luna

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Bella Luna

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan Italiaans restaurant Bella Luna in Easton, Pennsylvania. Eigenaresse Rosario Scollo kocht de zaak voor haar zoon Gianfranco als beloning voor het succesvol afronden van zijn koksopleiding. De gasten van h...

15-01-2019 16:42

Zayna Flaming Grill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zayna Flaming Grill (part 2)

Het mediterrane familierestaurant Zayna Grill in Redondo Beach, Californië is in handen van Fay en haar nicht Brenda. Het eten is van slechte kwaliteit en het personeel ligt continu met elkaar overhoop. De eigenaressen hebben weinig vertrou...

14-01-2019 16:38

Zayna Flaming Grill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zayna Flaming Grill (part 1)

Het mediterrane familierestaurant Zayna Grill in Redondo Beach, Californië is in handen van Fay en haar nicht Brenda. Het eten is van slechte kwaliteit en het personeel ligt continu met elkaar overhoop. De eigenaressen hebben weinig vertrou...

11-01-2019 16:44

Mangia Mangia (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mangia Mangia (part 2)

Bij het Italiaanse restaurant Mangia Mangia in Woodland Park, Colorado gaat het in bijna alle opzichten mis. Eigenaresse Julie Watson heeft geen flauw idee waar ze mee bezig is en heeft daarnaast een heel kort lontje. De jonge chef-kok mist...

10-01-2019 16:44

Mangia Mangia (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mangia Mangia (part 1)

Bij Italiaans restaurant Mangia Mangia in Woodland Park, Colorado gaat het in bijna alle opzichten mis. Eigenaresse Julie Watson heeft geen flauw idee waar ze mee bezig is en heeft daarnaast een heel kort lontje. De jonge chef-kok mist een ...

09-01-2019 16:39

Kati Allo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Kati Allo

Grieks restaurant Kati Allo is gelegen in het New Yorkse Queens en wordt gerund door het echtpaar Manny en Christine. Niet alleen het restaurant, maar ook het huwelijk van de eigenaren heeft flink te lijden onder alle problemen. Chef Ramsay...

08-01-2019 16:37

Old Neighborhood

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Old Neighborhood

Chef Ramsay geeft gehoor aan de noodkreet van restauranteigenaren Alexa en Randy van restaurant The Old Neighborhood. Gordon reist af naar Arvada, Colorado en is geschokt door alle misstanden in de zaak. Om dit restaurant weer levensvatbaar...

07-01-2019 16:34

Pantaleone?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Pantaleone?s

In Denver, Colorado ontmoet chef Ramsay restauranteigenaar Pete, die duidelijk is blijven hangen in het verleden. Het familierestaurant claimt de beste pizza in heel Denver te serveren, gebaseerd op een recensie uit de jaren tachtig. Gordon...

04-01-2019 16:44

Return to Amy's Baking Company

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Return to Amy's Baking Company

Chef Ramsay reist opnieuw af naar Amy's Baking Company in Scottsdale, Arizona. Eigenaren Amy en Samy maakten het tijdens Gordons eerdere bezoek zo bont, dat dit de meest besproken uitzending werd in de historie van dit programma. Is het tij...

31-08-2018 19:35

Oceana

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Oceana

New Orleans is befaamd vanwege de Creoolse keuken en het zogenaamde soulfood. Dat zijn gerechten die van oudsher populair zijn onder de Afro-Amerikaanse bevolking. Restaurant Oceana bevindt zich in het hart van New Orleans, maar in deze zaa...

30-08-2018 19:33

Zeke's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zeke's

Restaurant Zeke's in New Orleans had voorheen altijd een trouwe groep gasten. Na de komst van een nieuwe eigenaar liep de kwaliteit enorm terug, waardoor de vaste gasten steeds vaker wegbleven. Chef Ramsay brengt een bezoek aan Zeke's om te...

29-08-2018 19:32

Cafe Kingston

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Cafe Kingston

Het Jamaicaanse restaurant Cafe Kingston wordt gerund door dr. Una Morris, die ook als arts in een nabijgelegen kliniek werkt. Zij probeert in het restaurant ziekenhuistechnieken toe te passen, niet zelden met ongewenste bijwerkingen. Chef ...

28-08-2018 19:31

Capri

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Capri

In Eagle Rock, Californië brengt Gordon Ramsay een bezoek aan het Italiaanse restaurant Capri. De zaak wordt gerund door de identieke tweeling Jim en Jeff, die het kochten na er zelf jaren vaste gast te zijn geweest. Volgens het personeel g...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 223
  • Laatste uitzending op 18-01-2019 om 16:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord