Programma gemist?

Gordon Ramsay is op tv met terug in Norwalk, Ohio. tijdens Hij hoopt dat eigenaar het Joe het het advies van met de chef nu wél op tv aanneemt. Maar er is naar nog niet door veel veranderd. Zou chef Ramsay uit tijdens de grote problemen kunnen oplossen door op zowel het menu in als op de zaak grondig te het verbouwen? Of kan met hij de zaak een maar naar beter zo snel mogelijk weer van verlaten?

In van Norwalk, Ohio, op tv bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street naar Bistro. De het zelfingenomen eigenaar van Joe behandelt zijn op personeel en klanten slecht. de Bovendien de zijn de gerechten smakeloos en duur. tijdens Joe zal echt uit moeten veranderen. Aan naar chef Ramsay op de zware taak om uit hem daarvan de te met overtuigen.

Familierestaurant tijdens Nino's in het Californische van Long Beach naar werd jarenlang met veel passie op tv gerund op door de van immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 door jaar droegen ze door de dagelijkse leiding op over aan uit hun oudste een zoon, Nino. Maar in naar plaats van naar hard te werken, vult op Nino naar de dagen met tv-kijken een en rondhangen op tv in zijn kantoor. Door zijn in nalatige op tv gedrag voelden zijn naar zus Carina en een broer Michael zich een genoodzaakt om chef in Ramsay in te schakelen een om het tijdens familiebedrijf te redden.

In door Monrovia, Californië van bevindt zich het mediterrane naar restaurant Sam's Kabob Room. het Eigenaar Sam Najjar met heeft succesvolle jaren gekend het met met zijn zaak, maar de laatste met tijd komen er door veel te van weinig gasten. het Dat heeft geleid op tv tot ontslagen en het overgebleven de personeel bestaat nu uit uit Sams door vrouw en een hun zeven kinderen. Chef Ramsay van valt met uit zijn neus in de met boter als de er direct op na zijn komst ruzie op tv ontstaat.

Het Italiaanse restaurant van Levanti's in door Beaver, Pennsylvania wordt gerund van door broer uit en zus een Dino en op tv Tina Fratangeli. Dino een kocht het restaurant met spaargeld van naar hun vader. een Omdat het runnen de van een eigen tijdens zaak hem met zwaar viel, de besloot Tina haar broer te gaan naar helpen. De het opening van een naar nieuw een restaurant in dezelfde straat zorgde op tv voor een negatieve tijdens impact op door de omzet een van Levanti's. Chef Ramsay naar concludeert al snel dat een het grootste probleem in niet het wordt veroorzaakt door het concurrerende het restaurant.

Chef op tv Ramsays bestemming is dit keer de het historische naar Olde Hitching Post door in tijdens Hanson, Massachusetts. De Griekse het restauranthouder Tom een Kessaris kocht de het zaak in 2005 voor zijn dochter de Andrea, naar maar heeft het restaurant op tv nooit aan haar in overgedragen. naar Volgens Tom is zijn dochter niet een capabel genoeg om van een eigen uit zaak te runnen. uit Gordon Ramsay neemt het de tijdens zaak onder de loep de en probeert uit het te vinden naar waar Toms twijfels ten opzichte uit van zijn dochter vandaan naar van komen.

Gordon in Ramsay gaat opnieuw langs tijdens bij de restaurants die op tv hij eerder heeft de het bezocht. Hij bezoekt Cafe het Hon in Maryland, Chiarella's op Ristorante in Philadelphia naar en Leone's in Montclair, naar een New Jersey. Heeft Gordon het op tij kunnen keren in op deze door zaken?

Gordon Ramsay bezoekt het het Barefoot Bob's in Hull, van Massachusetts. Het restaurant ligt aan met uit zee en loopt in de zomer in goed door naar de vele op tv toeristen. Omdat tijdens er in de winter bijna geen het in gasten zijn, hebben eigenaren Marc en door Lisa van besloten om de chef-kok te door ontslaan. Marc tijdens runt de keuken en door Lisa tijdens bedient de gasten. Die samenwerking een verloopt moeizaam en het er gaat uit veel mis de in de een zaak. Gordon constateert dat het eten uit ook het bijzonder slecht in is en gaat aan de van slag.

Restaurant Ms. Jean's op tv Southern de Cuisine is gelegen op in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean naar Gould op opende haar zaak twaalf jaar het geleden. Volgens een het een personeel is hun bazin het dominant en de altijd uit op ruzie, het terwijl Jean door beweert dat haar een medewerkers lui en ongeïnteresseerd zijn. op Aan Gordon de Ramsay de door taak om de neuzen weer dezelfde een kant op te in van krijgen.

In de wijk naar uit Brooklyn in New York bevindt zich op tv restaurant uit Mama Maria's. De zaak loopt op tv bijzonder slecht en door als een er niet tijdens snel wordt ingegrepen, met gaat deze failliet. door Het roer zal in flink om moeten. Chef Ramsay met gaat daar aan tijdens de in slag.

Gordon Ramsays bestemming op is ditmaal het met op Italiaanse restaurant La Galleria 33 een in Boston. naar De zaak de staat aan de op tv rand van de afgrond. Chef uit Ramsay poogt de nogal met tijdens eigenwijze zussen Rita en tijdens Lisa te helpen, de maar dat valt absoluut de niet met mee.

Gordon Ramsays bestemming het van is ditmaal het Italiaanse restaurant La van Galleria door 33 in Boston. met De zaak staat aan op de uit rand van de afgrond. Chef op Ramsay poogt de naar nogal eigenwijze zussen naar Rita naar en Lisa te helpen, maar naar dat valt naar absoluut niet de mee.

Chef Ramsays tijdens bestemming is dit keer tijdens tijdens het Mexicaanse restaurant Zocalo van in Philadelphia. De op tv zaak wordt gerund door Greg op en Mary een Russell. Het restaurant met loopt niet en dat het op is funest voor hun op huwelijk. Gordon neemt de een menukaart onder de naar loep en het probeert met tijdens zijn expertise het tij te door keren.

Restaurant Chiarella's de bevindt zich in het uit met zuiden van Philadelphia en is in op tv handen van Tommy van en naar Dina DeFino. Onder tijdens leiding van Dina's ouders door was het het een succesvol door bedrijf, maar nu gaan op tv de zaken erg slecht. Het door eten is uit zwaar onder van de maat, Tommy op tv is overwerkt en de het huwelijk van het tweetal de met lijdt flink onder alle zorgen. tijdens Kan een Gordon Ramsay voor een ommekeer van zorgen?

Gordon Ramsay door reist ditmaal af naar in Baltimore aan uit de oostkust van een de door Verenigde Staten. Daar schiet naar hij Denise met Whiting van Café Hon te hulp. een Zij tijdens heeft zich door haar gedrag tijdens een vervreemd van de lokale de bevolking, wat logischerwijs grote impact naar heeft op tv op haar het zaak.

juni 2019
01-03-2019 16:39

Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay is terug in Norwalk, Ohio. Hij hoopt dat eigenaar Joe het advies van de chef nu wél aanneemt. Maar er is nog niet veel veranderd. Zou chef Ramsay de grote problemen kunnen oplossen door zowel het menu als de zaak grondig te ve...

28-02-2019 16:42

Mill Street (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 1)

In Norwalk, Ohio, bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street Bistro. De zelfingenomen eigenaar Joe behandelt zijn personeel en klanten slecht. Bovendien zijn de gerechten smakeloos en duur. Joe zal echt moeten veranderen. Aan chef Ramsay ...

27-02-2019 16:36

Nino's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Nino's

Familierestaurant Nino's in het Californische Long Beach werd jarenlang met veel passie gerund door de immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 jaar droegen ze de dagelijkse leiding over aan hun oudste zoon, Nino. Maar in plaats van hard te werk...

26-02-2019 16:41

Sam's Kabob Room

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sam's Kabob Room

In Monrovia, Californië bevindt zich het mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. Eigenaar Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend met zijn zaak, maar de laatste tijd komen er veel te weinig gasten. Dat heeft geleid tot ontslagen en het o...

25-02-2019 16:42

Levanti?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Levanti?s

Het Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, Pennsylvania wordt gerund door broer en zus Dino en Tina Fratangeli. Dino kocht het restaurant met spaargeld van hun vader. Omdat het runnen van een eigen zaak hem zwaar viel, besloot Tina haar...

22-02-2019 16:40

Olde Hitching Post

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Olde Hitching Post

Chef Ramsays bestemming is dit keer het historische Olde Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de zaak in 2005 voor zijn dochter Andrea, maar heeft het restaurant nooit aan haar overgedragen....

21-02-2019 16:42

Revisited (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisited (part 1)

Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?

20-02-2019 16:38

Barefoot Bob's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Barefoot Bob's

Gordon Ramsay bezoekt Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het restaurant ligt aan zee en loopt in de zomer goed door de vele toeristen. Omdat er in de winter bijna geen gasten zijn, hebben eigenaren Marc en Lisa besloten om de chef-kok t...

19-02-2019 16:38

Ms. Jean's Southern Cuisine

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Ms. Jean's Southern Cuisine

Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar m...

18-02-2019 16:37

Mama Maria's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Maria's

In de wijk Brooklyn in New York bevindt zich restaurant Mama Maria's. De zaak loopt bijzonder slecht en als er niet snel wordt ingegrepen, gaat deze failliet. Het roer zal flink om moeten. Chef Ramsay gaat daar aan de slag.

15-02-2019 16:59

La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

14-02-2019 17:00

La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

13-02-2019 16:57

Zocalo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zocalo

Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en p...

12-02-2019 16:59

Chiarella's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chiarella's

Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, T...

11-02-2019 16:56

Café Hon

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Café Hon

Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord