Programma gemist?

Gordon Ramsay is naar het terug in Norwalk, Ohio. een Hij hoopt dat eigenaar het Joe het advies van het de chef in nu wél aanneemt. door Maar op er is nog niet tijdens veel veranderd. uit Zou chef Ramsay de grote op problemen kunnen oplossen van door zowel het menu tijdens naar als de zaak grondig te naar verbouwen? de Of kan hij de zaak maar in beter zo snel in mogelijk weer door verlaten?

In een Norwalk, Ohio, bezoekt Gordon met Ramsay restaurant naar Mill Street Bistro. De op tv zelfingenomen op eigenaar Joe behandelt zijn personeel en uit klanten slecht. een Bovendien zijn de uit gerechten tijdens smakeloos en duur. Joe zal echt de moeten veranderen. van Aan naar chef Ramsay de zware op taak om hem daarvan op te tijdens overtuigen.

Familierestaurant Nino's in op tv het uit Californische Long Beach op werd jarenlang met veel op tv passie op tv gerund door de immigranten naar Inge en naar Vincenzo. Na 54 jaar droegen in ze de dagelijkse een leiding over aan de hun oudste de zoon, Nino. Maar door in plaats van hard tijdens te werken, vult met Nino de dagen met met tv-kijken door en rondhangen in zijn kantoor. een Door van zijn nalatige gedrag tijdens voelden zijn zus Carina en een broer Michael zich met genoodzaakt om chef naar Ramsay op tv in te op tv schakelen om het op tv familiebedrijf te redden.

In het Monrovia, Californië bevindt zich met het mediterrane restaurant tijdens Sam's Kabob van Room. Eigenaar Sam in Najjar heeft het succesvolle jaren gekend met door zijn zaak, op tv maar de laatste tijd komen er het veel een te weinig gasten. uit Dat heeft geleid tot ontslagen door en het overgebleven het personeel het bestaat nu uit Sams naar vrouw en hun zeven in kinderen. Chef met Ramsay valt tijdens met zijn neus in op tv de boter als op tv er met direct na zijn komst uit ruzie ontstaat.

Het Italiaanse restaurant naar Levanti's in uit Beaver, Pennsylvania wordt in gerund door het broer en uit zus Dino en Tina Fratangeli. van Dino kocht op het restaurant met met spaargeld van hun vader. Omdat tijdens het door runnen van een eigen op zaak naar hem zwaar viel, besloot in Tina haar van broer te gaan helpen. De in opening van een nieuw op tv restaurant in met dezelfde straat zorgde voor door een negatieve impact uit op de de omzet van Levanti's. door Chef in Ramsay concludeert al snel door dat het grootste van probleem niet wordt veroorzaakt naar door uit het concurrerende restaurant.

Chef Ramsays bestemming uit op tv is dit keer het historische naar Olde Hitching Post een in een Hanson, Massachusetts. De Griekse naar restauranthouder Tom Kessaris van kocht de door zaak in 2005 voor zijn van dochter Andrea, naar maar heeft het van restaurant nooit aan haar van overgedragen. Volgens naar Tom is zijn dochter niet op tv het capabel genoeg om een een eigen zaak tijdens te runnen. Gordon Ramsay neemt de een op tv zaak onder de loep en probeert uit uit door te vinden op tv waar Toms twijfels ten opzichte van door zijn dochter tijdens vandaan in komen.

Gordon door Ramsay gaat opnieuw naar langs bij de een restaurants die hij eerder heeft van bezocht. Hij op tv bezoekt Cafe Hon in uit Maryland, het Chiarella's Ristorante met in Philadelphia en Leone's in het Montclair, New naar Jersey. Heeft naar Gordon het tij kunnen keren in op een deze zaken?

Gordon Ramsay in bezoekt Barefoot Bob's in door Hull, Massachusetts. van Het het restaurant ligt aan zee in en loopt in de zomer de goed op door de vele op toeristen. Omdat er door in de winter bijna geen tijdens gasten zijn, tijdens hebben tijdens eigenaren Marc en Lisa besloten op tv om het de chef-kok te ontslaan. Marc runt uit de naar keuken en Lisa bedient de de gasten. Die de samenwerking verloopt moeizaam en uit er gaat in veel mis in de op zaak. Gordon uit constateert dat het eten de ook bijzonder op tv slecht is van en gaat op tv aan de slag.

Restaurant Ms. Jean's in Southern Cuisine is het gelegen naar in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse tijdens Jean Gould het opende haar zaak tijdens twaalf jaar geleden. Volgens het het van personeel is hun bazin dominant naar en altijd uit op tijdens ruzie, terwijl door Jean uit beweert dat haar medewerkers lui en het met ongeïnteresseerd zijn. Aan Gordon de Ramsay de een taak om de neuzen weer dezelfde uit kant op te op tv van krijgen.

In de in wijk met Brooklyn in New uit York bevindt zich met restaurant Mama Maria's. De een zaak loopt bijzonder slecht en de de als er niet snel wordt ingegrepen, tijdens gaat de deze failliet. Het op roer zal flink om moeten. op tv Chef Ramsay gaat tijdens daar aan de het in slag.

Gordon Ramsays bestemming naar is het ditmaal het Italiaanse restaurant door La Galleria van 33 in op tv Boston. De zaak staat in aan de rand op tv van de naar afgrond. Chef Ramsay poogt in de nogal eigenwijze op zussen Rita een en Lisa te het helpen, maar dat valt absoluut met niet een mee.

Gordon Ramsays tijdens bestemming met is ditmaal het Italiaanse restaurant van La de Galleria 33 in een Boston. De zaak staat aan de op tv rand van de een afgrond. van Chef Ramsay met poogt de nogal eigenwijze in zussen Rita en door Lisa te helpen, maar dat van valt de absoluut niet uit mee.

Chef Ramsays bestemming naar is dit keer naar het het Mexicaanse restaurant Zocalo in door Philadelphia. De met zaak wordt gerund het door Greg en Mary uit Russell. Het in restaurant loopt een niet en dat is funest voor naar de hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart uit onder een de loep en tijdens probeert met zijn expertise op tv het tij de te keren.

Restaurant de Chiarella's bevindt zich in op tv het zuiden van een Philadelphia en is in de handen naar van Tommy en Dina DeFino. in Onder leiding van op tv Dina's uit ouders was het een in succesvol bedrijf, maar van nu naar gaan de zaken een erg slecht. Het de eten is zwaar door onder de maat, Tommy tijdens is overwerkt en het een huwelijk van door het tweetal lijdt door flink onder alle in zorgen. Kan Gordon op tv Ramsay voor een ommekeer van zorgen?

Gordon Ramsay uit reist ditmaal af het naar met Baltimore aan de oostkust van de tijdens Verenigde Staten. tijdens Daar schiet van hij Denise Whiting van Café een Hon te hulp. in Zij heeft een zich de door haar gedrag op vervreemd van de lokale uit bevolking, wat het logischerwijs grote impact heeft op haar de op tv zaak.

oktober 2021
01-03-2019 16:39

Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay is terug in Norwalk, Ohio. Hij hoopt dat eigenaar Joe het advies van de chef nu wél aanneemt. Maar er is nog niet veel veranderd. Zou chef Ramsay de grote problemen kunnen oplossen door zowel het menu als de zaak grondig te ve...

28-02-2019 16:42

Mill Street (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 1)

In Norwalk, Ohio, bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street Bistro. De zelfingenomen eigenaar Joe behandelt zijn personeel en klanten slecht. Bovendien zijn de gerechten smakeloos en duur. Joe zal echt moeten veranderen. Aan chef Ramsay ...

27-02-2019 16:36

Nino's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Nino's

Familierestaurant Nino's in het Californische Long Beach werd jarenlang met veel passie gerund door de immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 jaar droegen ze de dagelijkse leiding over aan hun oudste zoon, Nino. Maar in plaats van hard te werk...

26-02-2019 16:41

Sam's Kabob Room

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sam's Kabob Room

In Monrovia, Californië bevindt zich het mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. Eigenaar Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend met zijn zaak, maar de laatste tijd komen er veel te weinig gasten. Dat heeft geleid tot ontslagen en het o...

25-02-2019 16:42

Levanti?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Levanti?s

Het Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, Pennsylvania wordt gerund door broer en zus Dino en Tina Fratangeli. Dino kocht het restaurant met spaargeld van hun vader. Omdat het runnen van een eigen zaak hem zwaar viel, besloot Tina haar...

22-02-2019 16:40

Olde Hitching Post

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Olde Hitching Post

Chef Ramsays bestemming is dit keer het historische Olde Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de zaak in 2005 voor zijn dochter Andrea, maar heeft het restaurant nooit aan haar overgedragen....

21-02-2019 16:42

Revisited (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisited (part 1)

Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?

20-02-2019 16:38

Barefoot Bob's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Barefoot Bob's

Gordon Ramsay bezoekt Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het restaurant ligt aan zee en loopt in de zomer goed door de vele toeristen. Omdat er in de winter bijna geen gasten zijn, hebben eigenaren Marc en Lisa besloten om de chef-kok t...

19-02-2019 16:38

Ms. Jean's Southern Cuisine

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Ms. Jean's Southern Cuisine

Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar m...

18-02-2019 16:37

Mama Maria's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Maria's

In de wijk Brooklyn in New York bevindt zich restaurant Mama Maria's. De zaak loopt bijzonder slecht en als er niet snel wordt ingegrepen, gaat deze failliet. Het roer zal flink om moeten. Chef Ramsay gaat daar aan de slag.

15-02-2019 16:59

La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

14-02-2019 17:00

La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

13-02-2019 16:57

Zocalo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zocalo

Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en p...

12-02-2019 16:59

Chiarella's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chiarella's

Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, T...

11-02-2019 16:56

Café Hon

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Café Hon

Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!