Programma gemist?

Gordon met Ramsay is terug naar in Norwalk, het Ohio. Hij hoopt dat eigenaar door Joe het van advies van de chef nu op wél aanneemt. in Maar er naar is nog niet veel met veranderd. Zou chef Ramsay het de door grote problemen kunnen de oplossen door naar zowel het menu als de tijdens zaak grondig te verbouwen? het Of kan tijdens hij het de zaak maar beter zo de snel mogelijk weer een verlaten?

In Norwalk, de Ohio, bezoekt Gordon uit Ramsay restaurant Mill Street naar Bistro. De zelfingenomen de eigenaar Joe behandelt het naar zijn personeel en klanten door slecht. Bovendien zijn de gerechten op tv smakeloos en duur. in Joe op tv zal echt moeten veranderen. Aan met op tv chef Ramsay de zware taak uit om hem daarvan van te door overtuigen.

Familierestaurant Nino's op in het het Californische Long Beach werd jarenlang uit met naar veel passie gerund door de op naar immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 door jaar droegen ze tijdens de met dagelijkse leiding over aan hun op tv oudste zoon, Nino. van op Maar in plaats van hard te een werken, vult met Nino de dagen met van tv-kijken op tv en rondhangen in door zijn kantoor. Door tijdens zijn nalatige gedrag voelden de zijn zus Carina in en broer de Michael zich genoodzaakt het om chef Ramsay in de te schakelen naar om het familiebedrijf te de redden.

In Monrovia, op Californië bevindt een zich het mediterrane restaurant Sam's in Kabob een Room. Eigenaar in Sam Najjar heeft in succesvolle jaren gekend met zijn naar zaak, maar van de laatste tijd komen uit er van veel te weinig de gasten. Dat heeft geleid tot ontslagen uit en het overgebleven in personeel uit bestaat nu uit Sams vrouw naar tijdens en hun zeven kinderen. Chef met Ramsay valt met zijn het neus in de een boter een als er direct met na zijn komst het ruzie ontstaat.

Het in Italiaanse restaurant uit Levanti's in Beaver, van Pennsylvania wordt gerund door broer en uit zus Dino het en Tina Fratangeli. Dino tijdens kocht het in restaurant met spaargeld op van hun vader. Omdat tijdens het runnen de van een op eigen zaak hem zwaar uit viel, besloot een Tina haar broer te van gaan van helpen. De opening op tv van een nieuw restaurant in het dezelfde straat uit zorgde voor het een negatieve impact op de omzet in van Levanti's. uit Chef op tv Ramsay concludeert al snel dat van het het grootste probleem niet wordt veroorzaakt door het een het concurrerende restaurant.

Chef door Ramsays bestemming is dit keer door het historische Olde uit Hitching Post in van Hanson, Massachusetts. uit De Griekse met restauranthouder Tom in Kessaris kocht de zaak in 2005 op voor zijn dochter van Andrea, maar heeft het het restaurant nooit uit aan haar overgedragen. tijdens Volgens het Tom is zijn dochter op niet met capabel genoeg om uit een eigen zaak te in runnen. Gordon Ramsay op neemt de zaak onder een de loep en met probeert uit te het vinden waar op tv Toms twijfels in ten opzichte van zijn dochter vandaan uit met komen.

Gordon op tv Ramsay gaat opnieuw op langs bij uit de restaurants die het hij eerder heeft door bezocht. Hij bezoekt Cafe in Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante op tv in op tv Philadelphia en Leone's in van Montclair, New Jersey. Heeft een Gordon op het tij kunnen keren in in deze op zaken?

Gordon van Ramsay bezoekt Barefoot van Bob's in het Hull, Massachusetts. Het restaurant naar ligt aan op tv zee en loopt in op de zomer goed door de uit vele van toeristen. Omdat er met in de winter bijna in geen gasten zijn, uit hebben door eigenaren Marc en het Lisa besloten om tijdens de chef-kok te ontslaan. Marc met runt de keuken en van tijdens Lisa bedient de gasten. Die uit samenwerking verloopt moeizaam het en er een gaat veel mis in de met de zaak. Gordon constateert dat het eten op tv ook bijzonder tijdens slecht is en de gaat aan de met slag.

Restaurant tijdens Ms. Jean's Southern de Cuisine is gelegen een in Wilkinsburg, Pennsylvania. in Eigenaresse Jean Gould tijdens opende haar zaak de twaalf jaar geleden. op Volgens het uit personeel is hun bazin dominant een en altijd uit naar op ruzie, het terwijl Jean beweert dat in haar uit medewerkers lui en ongeïnteresseerd het zijn. Aan Gordon Ramsay de de taak met om de uit neuzen weer dezelfde kant op te het het krijgen.

In de met wijk van Brooklyn in New York tijdens bevindt zich restaurant Mama het Maria's. De uit zaak loopt bijzonder met slecht en als er niet de snel wordt ingegrepen, tijdens gaat deze op tv failliet. Het op roer zal flink op om moeten. op tv Chef Ramsay gaat van daar aan de in slag.

Gordon op Ramsays bestemming is van ditmaal het Italiaanse restaurant La op tv door Galleria 33 in Boston. De de zaak staat aan de het rand van de het afgrond. tijdens Chef Ramsay poogt de op tv nogal een eigenwijze zussen Rita en Lisa met te tijdens helpen, maar dat op tv valt absoluut niet tijdens mee.

Gordon Ramsays bestemming naar de is ditmaal het door Italiaanse restaurant La Galleria 33 in door op Boston. De zaak staat aan tijdens de uit rand van de het afgrond. Chef Ramsay poogt op tv de nogal eigenwijze op tv zussen Rita en Lisa te tijdens helpen, maar dat op met valt absoluut niet een mee.

Chef van Ramsays bestemming is dit keer de het Mexicaanse restaurant het Zocalo in tijdens Philadelphia. De van zaak wordt gerund een door Greg en Mary Russell. in Het restaurant door loopt niet en het dat het is funest voor hun huwelijk. Gordon de neemt de menukaart op onder de uit loep en probeert met tijdens zijn expertise het tijdens tij te in keren.

Restaurant op Chiarella's bevindt zich in in het zuiden in van Philadelphia en is een in handen door van Tommy de en Dina DeFino. Onder leiding van het van Dina's ouders was door het een succesvol bedrijf, maar een nu in gaan de zaken erg op slecht. Het eten naar is zwaar onder de maat, de Tommy met is overwerkt de en het huwelijk van het tweetal uit lijdt in flink onder alle zorgen. met Kan Gordon Ramsay op voor een ommekeer met zorgen?

Gordon Ramsay op reist ditmaal met af naar Baltimore aan de op tv oostkust van uit de Verenigde op Staten. Daar schiet uit hij Denise op tv Whiting van Café Hon te hulp. van Zij heeft naar zich door haar de gedrag de vervreemd van de met lokale bevolking, wat logischerwijs op grote impact naar heeft op haar naar zaak.

maart 2019
01-03-2019 16:39

Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay is terug in Norwalk, Ohio. Hij hoopt dat eigenaar Joe het advies van de chef nu wél aanneemt. Maar er is nog niet veel veranderd. Zou chef Ramsay de grote problemen kunnen oplossen door zowel het menu als de zaak grondig te ve...

28-02-2019 16:42

Mill Street (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 1)

In Norwalk, Ohio, bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street Bistro. De zelfingenomen eigenaar Joe behandelt zijn personeel en klanten slecht. Bovendien zijn de gerechten smakeloos en duur. Joe zal echt moeten veranderen. Aan chef Ramsay ...

27-02-2019 16:36

Nino's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Nino's

Familierestaurant Nino's in het Californische Long Beach werd jarenlang met veel passie gerund door de immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 jaar droegen ze de dagelijkse leiding over aan hun oudste zoon, Nino. Maar in plaats van hard te werk...

26-02-2019 16:41

Sam's Kabob Room

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sam's Kabob Room

In Monrovia, Californië bevindt zich het mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. Eigenaar Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend met zijn zaak, maar de laatste tijd komen er veel te weinig gasten. Dat heeft geleid tot ontslagen en het o...

25-02-2019 16:42

Levanti?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Levanti?s

Het Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, Pennsylvania wordt gerund door broer en zus Dino en Tina Fratangeli. Dino kocht het restaurant met spaargeld van hun vader. Omdat het runnen van een eigen zaak hem zwaar viel, besloot Tina haar...

22-02-2019 16:40

Olde Hitching Post

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Olde Hitching Post

Chef Ramsays bestemming is dit keer het historische Olde Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de zaak in 2005 voor zijn dochter Andrea, maar heeft het restaurant nooit aan haar overgedragen....

21-02-2019 16:42

Revisited (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisited (part 1)

Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?

20-02-2019 16:38

Barefoot Bob's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Barefoot Bob's

Gordon Ramsay bezoekt Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het restaurant ligt aan zee en loopt in de zomer goed door de vele toeristen. Omdat er in de winter bijna geen gasten zijn, hebben eigenaren Marc en Lisa besloten om de chef-kok t...

19-02-2019 16:38

Ms. Jean's Southern Cuisine

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Ms. Jean's Southern Cuisine

Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar m...

18-02-2019 16:37

Mama Maria's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Maria's

In de wijk Brooklyn in New York bevindt zich restaurant Mama Maria's. De zaak loopt bijzonder slecht en als er niet snel wordt ingegrepen, gaat deze failliet. Het roer zal flink om moeten. Chef Ramsay gaat daar aan de slag.

15-02-2019 16:59

La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

14-02-2019 17:00

La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

13-02-2019 16:57

Zocalo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zocalo

Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en p...

12-02-2019 16:59

Chiarella's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chiarella's

Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, T...

11-02-2019 16:56

Café Hon

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Café Hon

Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord