Programma gemist?

Chef-kok Gordon het Ramsay neemt na een het jaar een kijkje van bij tijdens restaurants Giuseppe's, Sante La op tv Brea en Finn een McCool's. Ook uit zien we de top in drie naar van de meest verschrikkelijke inspecties op en ruzies in de naar tijdens keuken.

Seizoen 3 door - Aflevering 12 - tijdens Britse in realityreeks. Revisit The Handlebar, Casa de Roma van and Black Pearl. Chef-kok Gordon Ramsey het neemt na een jaar uit een kijkje in in op restaurants The Handlebar, de Casa Roma en tijdens Black Pearl om van te zien hoe de het zaken gaan.

Seizoen een 3 - Aflevering 11 - op Britse in realityreeks. Fleming. Het Deense op restaurant Fleming uit Miami het heeft dringend de hulp van de op tv Gordon Ramsay nodig. Eigenaar van Andy heeft geen flauw idee op hoe slecht de een hygiëne in op zijn zaak van is en daarnaast weet het hij met niet de gewenste doelgroep in aan te op tv spreken. Chef Ramsay van helpt hem de juiste naar koers te een vinden.

Het van Italiaanse restaurant uit Anna Vincenzo's in Florida heeft Gordon tijdens Ramsays hulp door hard nodig. Eigenaresse C.C. de is van rap van tong, maar met in de keuken een is ze een stuk uit minder bedreven. het Chef Ramsay met leert haar een van aantal kookvaardigheden op tv en pakt het menu drastisch met aan.

Chef Ramsay bezoekt het dit keer het in de chique restaurant Le Bistro in in Florida. Chef-kok naar en eigenaar Andy kookte naar in het verleden door voor gerenommeerde chef-koks, een maar van is sinds de opening van zijn op tv uit eigen restaurant de kookpassie compleet een verloren. Hij heeft erg op tv veel op tv moeite met chef Ramsays aanmerkingen, naar met wat zorgt voor hoogoplopende met emoties.

Eigenaresse met Lisa van restaurant Lido tijdens Di de Manhattan Beach heeft geen het flauw idee wat de er allemaal voor nodig is in om naar een restaurant te runnen. Chef op tv Ramsay geeft haar in kookles en op tv zorgt voor tijdens een aantal van rigoureuze veranderingen, waardoor de zaak tijdens weer op tijdens de rit van moet komen.

Sushirestaurant door Sushi Ko was voorheen een tijdens een groot succes, maar sinds van de verhuizing van de zaak in op tv is het bergafwaarts gegaan. Dat op tv heeft een uit enorme impact een gehad op het huwelijk van eigenaren van Akira en het Lisa. Om naar dit restaurant in weer succesvol te laten zijn, dient de Chef met Ramsay eerst de familieverhoudingen de op orde tijdens te brengen.

Chef Ramsay richt de zijn pijlen uit dit door keer op een Mexicaans restaurant met de de met naam Mama Rita's. op tv Eigenaresse Laura vindt het een lastig om tijdens een duidelijke koers te kiezen van voor haar restaurant. door Dit uit wordt nog eens bemoeilijkt door door de naar aanwezigheid van op een voormalige cateringchef die de het keuken runt. Gordon uit zorgt voor uit een frisse een wind.

Gordon Ramsay uit gaat op het bezoek bij Hot Potato Cafe. uit Een op tv familie runt op het restaurant in de Philadelphia, maar heeft de boel de niet onder in controle. Dochter Danielle op heeft wel de potentie, op tv alleen mist de zij beheersing van de het benodigde kooktechnieken. Het is uit aan een chef Ramsay de taak de het restaurant in weer op de rit te op op krijgen.

Gordon Ramsay van gaat een op bezoek bij van Flamango's restaurant in New het Jersey. De eigenaren Adele en een van Cheryl zijn te weinig de vernieuwend. Gordon zorgt naar voor verandering.

Chef het Ramsay bezoekt restaurant Bazzini in een Ridgewood, met New Jersey. De eetgelegenheid heeft in een identiteitscrisis, omdat het de chef in zijn passie is door verloren. Gordon doet er het alles aan om tijdens hem te helpen de zijn door bezieling terug te krijgen van en hem naar van nieuwe ideeën naar te voorzien.

Chef op Ramsay brengt een bezoek een aan op PJ's Steakhouse in Queens, New York. met Eigenaren met Joe en Madalyn zitten een behoorlijk tijdens in de schulden sinds op tv ze hun dure steakhouse hebben een op tv geopend. Aan het een roer staat een van luie chef. Gordon schaft een de aantal op tv onnodige zaken af, naar zorgt voor een rustige uit ambiance in de zaak en van hoopt daarmee tijdens PJ's van te redden.

Gordon Ramsay door bezoekt het Cubaanse van restaurant Mojito's in Brooklyn, op tv de New York. Eigenaren Marcelo en in Kata zijn uit ex-geliefden en uit strijden over alles. Chef Ramsay schiet een de twee op ruziemakers te hulp en op tv in probeert hun restaurant op tv te redden.

Gordon Ramsay bezoekt van een Casa Roma in Lancaster, het Californië. Het van oudste restaurant in naar de stad wordt gerund het door een onervaren moeder en in haar zoon. Hoewel een de bar goed in draait, in verdienen ze in tijdens het restaurant uit veel te weinig. Chef Ramsay moet tijdens in flink aan de bak de om de van boel op de rit te tijdens krijgen.

Twee jaar op tv geleden besloot Terry zijn op tv op tv droom waar te maken door de op tv Frans-Amerikaanse bistro de Cafe door 36 te kopen. Terry op en zijn vrouw Carol kunnen op hun uit restaurant maar moeilijk draaiende houden, met naar omdat ze geen goede tijdens chef-kok hebben. Lukt het een Gordon Ramsay dit de wanhopige koppel tijdens te helpen?

augustus 2018
16-08-2018 19:35

Revisit Giuseppe's, Sante La Brea and Finn McCool's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisit Giuseppe's, Sante La Brea and Finn McCool's

Chef-kok Gordon Ramsay neemt na een jaar een kijkje bij restaurants Giuseppe's, Sante La Brea en Finn McCool's. Ook zien we de top drie van de meest verschrikkelijke inspecties en ruzies in de keuken.

15-08-2018 19:34

Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Britse realityreeks. Revisit The Handlebar, Casa Roma and Black Pearl. Chef-kok Gordon Ramsey neemt na een jaar een kijkje in restaurants The Handlebar, Casa Roma en Black Pearl om te zien hoe de zaken gaan.

14-08-2018 19:30

Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Britse realityreeks. Fleming. Het Deense restaurant Fleming uit Miami heeft dringend de hulp van Gordon Ramsay nodig. Eigenaar Andy heeft geen flauw idee hoe slecht de hygiëne in zijn zaak is en daarnaast weet ...

13-08-2018 19:32

Anna Vincenzo's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Anna Vincenzo's

Het Italiaanse restaurant Anna Vincenzo's in Florida heeft Gordon Ramsays hulp hard nodig. Eigenaresse C.C. is rap van tong, maar in de keuken is ze een stuk minder bedreven. Chef Ramsay leert haar een aantal kookvaardigheden en pakt het me...

10-08-2018 19:32

Le Bistro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Le Bistro

Chef Ramsay bezoekt dit keer het chique restaurant Le Bistro in Florida. Chef-kok en eigenaar Andy kookte in het verleden voor gerenommeerde chef-koks, maar is sinds de opening van zijn eigen restaurant de kookpassie compleet verloren. Hij ...

09-08-2018 19:33

Lido Di Manhattan Beach

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Lido Di Manhattan Beach

Eigenaresse Lisa van restaurant Lido Di Manhattan Beach heeft geen flauw idee wat er allemaal voor nodig is om een restaurant te runnen. Chef Ramsay geeft haar kookles en zorgt voor een aantal rigoureuze veranderingen, waardoor de zaak weer...

08-08-2018 19:32

Sushi Ko

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sushi Ko

Sushirestaurant Sushi Ko was voorheen een groot succes, maar sinds de verhuizing van de zaak is het bergafwaarts gegaan. Dat heeft een enorme impact gehad op het huwelijk van eigenaren Akira en Lisa. Om dit restaurant weer succesvol te late...

07-08-2018 19:35

Mama Rita's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Rita's

Chef Ramsay richt zijn pijlen dit keer op een Mexicaans restaurant met de naam Mama Rita's. Eigenaresse Laura vindt het lastig om een duidelijke koers te kiezen voor haar restaurant. Dit wordt nog eens bemoeilijkt door de aanwezigheid van e...

06-08-2018 19:32

Hot Potato

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Hot Potato

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Hot Potato Cafe. Een familie runt het restaurant in Philadelphia, maar heeft de boel niet onder controle. Dochter Danielle heeft wel de potentie, alleen mist zij beheersing van de benodigde kooktechnieken. H...

03-08-2018 19:34

Flamango's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Flamango's

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Flamango's restaurant in New Jersey. De eigenaren Adele en Cheryl zijn te weinig vernieuwend. Gordon zorgt voor verandering.

02-08-2018 19:35

Bazzini

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Bazzini

Chef Ramsay bezoekt restaurant Bazzini in Ridgewood, New Jersey. De eetgelegenheid heeft een identiteitscrisis, omdat de chef zijn passie is verloren. Gordon doet er alles aan om hem te helpen zijn bezieling terug te krijgen en hem van nieu...

01-08-2018 19:31

PJ's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - PJ's

Chef Ramsay brengt een bezoek aan PJ's Steakhouse in Queens, New York. Eigenaren Joe en Madalyn zitten behoorlijk in de schulden sinds ze hun dure steakhouse hebben geopend. Aan het roer staat een luie chef. Gordon schaft een aantal onnodig...

31-07-2018 19:35

Mojito's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mojito's

Gordon Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant Mojito's in Brooklyn, New York. Eigenaren Marcelo en Kata zijn ex-geliefden en strijden over alles. Chef Ramsay schiet de twee ruziemakers te hulp en probeert hun restaurant te redden.

30-07-2018 19:32

Casa Roma

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Casa Roma

Gordon Ramsay bezoekt Casa Roma in Lancaster, Californië. Het oudste restaurant in de stad wordt gerund door een onervaren moeder en haar zoon. Hoewel de bar goed draait, verdienen ze in het restaurant veel te weinig. Chef Ramsay moet flink...

27-07-2018 19:31

Cafe 36

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Cafe 36

Twee jaar geleden besloot Terry zijn droom waar te maken door de Frans-Amerikaanse bistro Cafe 36 te kopen. Terry en zijn vrouw Carol kunnen hun restaurant maar moeilijk draaiende houden, omdat ze geen goede chef-kok hebben. Lukt het Gordon...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 201
  • Laatste uitzending op 16-08-2018 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord