Programma gemist?

Gordon op Ramsay is terug in Norwalk, met Ohio. Hij hoopt door dat op eigenaar Joe het advies van op tv de chef nu op tv wél aanneemt. Maar op er met is nog uit niet veel veranderd. in Zou chef Ramsay de grote tijdens problemen kunnen oplossen door op tv zowel het met menu als de zaak uit grondig op te verbouwen? naar Of kan hij de door zaak maar beter door zo snel mogelijk weer op verlaten?

In de Norwalk, Ohio, bezoekt naar Gordon Ramsay restaurant met Mill Street op Bistro. De zelfingenomen uit eigenaar Joe behandelt zijn personeel en tijdens met klanten slecht. Bovendien zijn de tijdens gerechten smakeloos en duur. de van Joe zal echt moeten veranderen. Aan de chef door Ramsay de zware taak op tv om tijdens hem daarvan te het overtuigen.

Familierestaurant met Nino's in het tijdens Californische Long Beach een werd jarenlang naar met veel passie gerund door naar de immigranten Inge op tv en Vincenzo. Na 54 naar door jaar droegen ze met de dagelijkse leiding de over aan hun oudste de zoon, Nino. Maar in plaats op tv de van hard te werken, vult van Nino de tijdens dagen met tv-kijken en rondhangen in in zijn op tv kantoor. Door zijn nalatige uit met gedrag voelden zijn zus Carina en van op tv broer Michael zich genoodzaakt om in chef Ramsay in tijdens te schakelen om de het familiebedrijf te met redden.

In Monrovia, in Californië bevindt het zich het mediterrane restaurant door Sam's in Kabob Room. Eigenaar Sam door Najjar heeft succesvolle op tv jaren gekend met zijn een zaak, maar de laatste naar tijd komen in er veel de te weinig gasten. naar Dat heeft geleid op tv tot ontslagen en het in overgebleven personeel van bestaat nu in uit Sams vrouw en hun zeven door kinderen. de Chef Ramsay valt tijdens met zijn het neus in de boter de als er met direct na zijn een komst ruzie ontstaat.

Het van Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, het Pennsylvania de wordt gerund door broer met en zus Dino op tv en Tina Fratangeli. van Dino kocht het restaurant door met spaargeld tijdens van hun vader. in Omdat in het runnen van een naar eigen zaak hem zwaar viel, de besloot Tina haar de van broer te gaan het helpen. De opening van op tv een nieuw restaurant in van dezelfde straat zorgde voor met een negatieve tijdens impact op de omzet een van Levanti's. op tv Chef Ramsay concludeert al op tv door snel dat het grootste met probleem niet op tv wordt veroorzaakt door op tv het concurrerende restaurant.

Chef Ramsays bestemming in is dit de keer het door historische Olde Hitching Post op tv in op tv Hanson, Massachusetts. De Griekse uit restauranthouder Tom Kessaris op kocht de een zaak in 2005 van voor zijn dochter op Andrea, maar heeft het van restaurant nooit aan uit haar overgedragen. Volgens in Tom is zijn dochter niet met capabel genoeg om in een eigen op zaak naar te runnen. Gordon Ramsay naar neemt de zaak onder van de loep en probeert het uit te vinden een waar Toms een twijfels een ten opzichte van zijn dochter met vandaan een komen.

Gordon Ramsay gaat met opnieuw langs bij met de restaurants die door hij eerder met heeft bezocht. Hij bezoekt uit Cafe Hon in naar Maryland, met Chiarella's Ristorante in Philadelphia en met Leone's in in Montclair, New Jersey. Heeft in de Gordon het tij kunnen in keren in deze met zaken?

Gordon Ramsay bezoekt met Barefoot Bob's in het Hull, Massachusetts. Het op met restaurant ligt aan zee en in loopt in de zomer uit goed door de een vele met toeristen. Omdat er in de het winter bijna geen met door gasten zijn, hebben eigenaren Marc en op tv de Lisa besloten om de chef-kok te uit ontslaan. Marc van runt door de keuken en Lisa bedient de door uit gasten. Die samenwerking verloopt door moeizaam en er gaat veel een op tv mis in de zaak. Gordon naar constateert dat het eten met ook het bijzonder slecht de is en gaat uit aan de slag.

Restaurant Ms. uit Jean's Southern Cuisine in is de gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean op tv Gould opende naar haar zaak op twaalf jaar geleden. Volgens het uit de personeel is hun bazin dominant het en altijd een uit op ruzie, terwijl het Jean beweert een dat haar medewerkers lui op tv en ongeïnteresseerd het zijn. Aan van Gordon Ramsay de taak het om de neuzen met weer dezelfde kant op te uit op krijgen.

In de wijk op Brooklyn door in New York uit bevindt zich uit restaurant Mama Maria's. De zaak loopt naar naar bijzonder slecht en als er niet op tv snel de wordt ingegrepen, gaat deze failliet. de Het met roer zal uit flink om moeten. Chef Ramsay naar gaat daar uit aan de tijdens slag.

Gordon in Ramsays bestemming is ditmaal het uit de Italiaanse restaurant La Galleria 33 in op Boston. De op tv zaak staat aan in de rand van de in afgrond. Chef Ramsay de op poogt de nogal eigenwijze zussen naar Rita en Lisa in te helpen, maar uit dat valt het absoluut niet van mee.

Gordon Ramsays bestemming in is naar ditmaal het de Italiaanse restaurant La Galleria de 33 in een Boston. De zaak staat uit aan de rand uit van de afgrond. Chef Ramsay de uit poogt de nogal eigenwijze zussen Rita het door en Lisa te helpen, maar dat tijdens valt absoluut niet uit naar mee.

Chef Ramsays bestemming met is naar dit keer uit het Mexicaanse restaurant Zocalo in het Philadelphia. uit De zaak wordt gerund naar door Greg en Mary Russell. de Het een restaurant loopt de niet en dat is funest het voor in hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart op onder de loep van en met probeert met zijn expertise het door tij te naar keren.

Restaurant Chiarella's op bevindt van zich in het uit zuiden van Philadelphia en een is in handen op van Tommy en naar Dina DeFino. Onder leiding van de met Dina's ouders was het op een succesvol bedrijf, maar nu een gaan in de zaken erg met slecht. Het naar eten is zwaar door onder de maat, Tommy is overwerkt het en een het huwelijk de van het tweetal door lijdt flink onder alle met zorgen. Kan Gordon Ramsay voor door een ommekeer een zorgen?

Gordon door Ramsay reist uit ditmaal af naar Baltimore aan uit de door oostkust van de naar Verenigde Staten. Daar schiet hij het Denise op Whiting van Café het Hon te hulp. Zij heeft een zich op door haar gedrag met vervreemd van de in lokale bevolking, wat logischerwijs een grote impact heeft op de haar door zaak.

oktober 2020
01-03-2019 16:39

Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay is terug in Norwalk, Ohio. Hij hoopt dat eigenaar Joe het advies van de chef nu wél aanneemt. Maar er is nog niet veel veranderd. Zou chef Ramsay de grote problemen kunnen oplossen door zowel het menu als de zaak grondig te ve...

28-02-2019 16:42

Mill Street (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 1)

In Norwalk, Ohio, bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street Bistro. De zelfingenomen eigenaar Joe behandelt zijn personeel en klanten slecht. Bovendien zijn de gerechten smakeloos en duur. Joe zal echt moeten veranderen. Aan chef Ramsay ...

27-02-2019 16:36

Nino's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Nino's

Familierestaurant Nino's in het Californische Long Beach werd jarenlang met veel passie gerund door de immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 jaar droegen ze de dagelijkse leiding over aan hun oudste zoon, Nino. Maar in plaats van hard te werk...

26-02-2019 16:41

Sam's Kabob Room

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sam's Kabob Room

In Monrovia, Californië bevindt zich het mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. Eigenaar Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend met zijn zaak, maar de laatste tijd komen er veel te weinig gasten. Dat heeft geleid tot ontslagen en het o...

25-02-2019 16:42

Levanti?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Levanti?s

Het Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, Pennsylvania wordt gerund door broer en zus Dino en Tina Fratangeli. Dino kocht het restaurant met spaargeld van hun vader. Omdat het runnen van een eigen zaak hem zwaar viel, besloot Tina haar...

22-02-2019 16:40

Olde Hitching Post

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Olde Hitching Post

Chef Ramsays bestemming is dit keer het historische Olde Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de zaak in 2005 voor zijn dochter Andrea, maar heeft het restaurant nooit aan haar overgedragen....

21-02-2019 16:42

Revisited (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisited (part 1)

Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?

20-02-2019 16:38

Barefoot Bob's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Barefoot Bob's

Gordon Ramsay bezoekt Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het restaurant ligt aan zee en loopt in de zomer goed door de vele toeristen. Omdat er in de winter bijna geen gasten zijn, hebben eigenaren Marc en Lisa besloten om de chef-kok t...

19-02-2019 16:38

Ms. Jean's Southern Cuisine

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Ms. Jean's Southern Cuisine

Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar m...

18-02-2019 16:37

Mama Maria's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Maria's

In de wijk Brooklyn in New York bevindt zich restaurant Mama Maria's. De zaak loopt bijzonder slecht en als er niet snel wordt ingegrepen, gaat deze failliet. Het roer zal flink om moeten. Chef Ramsay gaat daar aan de slag.

15-02-2019 16:59

La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

14-02-2019 17:00

La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

13-02-2019 16:57

Zocalo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zocalo

Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en p...

12-02-2019 16:59

Chiarella's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chiarella's

Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, T...

11-02-2019 16:56

Café Hon

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Café Hon

Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!