Programma gemist?

Seizoen uit 4 - Aflevering 11 op - Realityreeks waarin naar de Britse chef-kok op tv Gordon Ramsay in noodlijdende restaurants op tv helpt: Oceana: New Orleans is een befaamd vanwege de het Creoolse met keuken en het zogenaamde soul op tv food, gerechten die tijdens van van oudsher populair zijn door onder de Afro-Amerikaanse bevolking. Restaurant Oceana van bevindt zich in het het van hart van New Orleans, maar in in deze zaak uit ontbreekt tijdens het aan passie en soul. op tv Chef Ramsay in helpt de eigenaren, een de ruziënde broers op Moe en de Rami, dit restaurant weer op een ziel te van geven.

Seizoen naar 4 - van Aflevering 10 - Realityreeks waarin de de Britse chef-kok Gordon de Ramsay noodlijdende naar restaurants helpt: uit Zeke's: Restaurant Zeke´s in tijdens New van Orleans had voorheen altijd van een trouwe in groep gasten. Na de komst door van een nieuwe door eigenaar van liep de enorm kwaliteit terug, op tv wat ertoe leidde uit dat de van vaste gasten steeds het vaker wegbleven. Chef Ramsay uit brengt een bezoek aan door een Zeke´s om te kijken wat hij het nog kan doen op om in deze zaak te tijdens redden.

Het Jamaicaanse tijdens restaurant Cafe Kingston in wordt gerund een door dr. Una met Morris, die het ook als arts in een tijdens nabijgelegen uit kliniek werkt. Zij een probeert in het restaurant ziekenhuistechnieken toe in te passen, niet door zelden met met ongewenste bijwerkingen. Chef de Ramsay schrijft een medicijn de voor het dat Una's zaak kan redden, de maar hij heeft de moeite om uit de eigenwijze met arts te overtuigen van zijn de deskundige van visie.

In het Eagle Rock, Californië brengt Gordon een Ramsay een bezoek de naar aan het Italiaanse uit restaurant Capri. De zaak wordt gerund naar door de identieke op tv tweeling Jim en een Jeff, naar die het kochten naar na er op zelf jaren vaste gast te de zijn geweest. Volgens een het het personeel gedragen Jim en Jeff van zich zeer onvolwassen, van kunnen ze niet op tv koken en zijn op ze aartslui. Chef Ramsay door is door diep geschokt door met wat hij allemaal op tv signaleert.

Gordon op Ramsay brengt een bezoek uit aan het Franse op restaurant een La Frite, dat met slecht draait door de onderlinge door strijd van de eigenaren. in uit Het restaurant is de ooit gestart door Fransman van Andre, die na vele door jaren op tv hard werken de zaak op aan zijn zoon Alex heeft de overgedragen. Met de de latere op tv komst van door Alex' zus Celine begonnen de problemen. tijdens op tv Broer en zus hebben tijdens een verschillende het visie en dat zorgt voor flinke uit botsingen. Chef Ramsay van inspecteert de van boel en op gaat aan van de slag.

Cafe Tavolini in een Connecticut is een op regelrecht naar culinair drama. Het de echtpaar dat de zaak tijdens runt, staat op het van punt tijdens om te gaan scheiden door en het op tv restaurant wordt compleet in verwaarloosd. De kinderen van het de de stel proberen de boel nog met te redden, maar een dat lukt hen niet van van meer zonder hulp. Chef Ramsay uit gaat poolshoogte tijdens nemen.

Gordon Ramsay de reist af naar naar Rhode Island, tijdens waar hij tijdens restaurant Down City van bezoekt. De temperamentvolle eigenares Abby maakt het het naar de wereldberoemde naar chef niet bepaald makkelijk. het Dit leidt een tot een van de meest door heftige uit confrontaties ooit voor chef met Ramsay, met als op tv climax dat hij tijdens door het op tv diner het restaurant op tv wordt uitgezet. Mede-eigenaar en financier van Rice probeert de met zaak te redden en met smeekt de verbijsterde op Ramsay op tv om terug te op keren.

Het de Italiaanse restaurant Davide van de in broers Frank op en Anthony zorgde in uit het verleden uit voor een goede door omzet. Dat veranderde op tijdens van een gegeven moment tijdens door Anthony's medicijnverslaving. Zijn uit verslaving werd in steeds erger en daarvoor gebruikte hij met de winst een van op tv het restaurant. Uiteindelijk door escaleerde de situatie en belandde hij naar in de een gevangenis. Nu is uit Anthony het terug en wil hij samen met op tv zijn broer naar Frank met het ontspoorde restaurant weer op de naar op rails krijgen. Ze kunnen daarbij de met hulp van van Gordon van Ramsay zeer goed tijdens gebruiken.

Het door Ierse familierestaurant een Grasshopper Also staat aan op de rand van de een afgrond. Het echtpaar Mitch het en Maureen een Sandler strijdt om het het restaurant draaiende met te houden onder op het toeziend op oog van Maureens kritische met vader, die flink in door de zaak geïnvesteerd van van heeft. Gordon Ramsay het schiet het stel te met hulp.

Het door restaurant Classic American is gevestigd op in New York. de het Oplopende schulden zorgen het ervoor dat de onervaren in eigenaresses Colleen en Naomi op steeds op verder in de problemen raken in en hun vriendschap uit zelfs in gevaar in dreigt op tv te komen. Alleen in een rigoureuze koerswisseling kan dit op tv restaurant nog tijdens redden.

Gordon Ramsay brengt de naar een bezoek aan restaurant Spanish uit Pavilion in New Jersey, van dat door een de broers Michael van en Jerry wordt gerund. naar een Hun onderlinge meningsverschillen tijdens hebben ertoe geleid dat de van kwaliteit het van het restaurant enorm achteruit van is gegaan. op tv Het personeel gooit een er ook nog eens een met de de pet naar, wat de de situatie de nog dramatischer maakt. Chef Ramsay op probeert dit familie-erfgoed uit te redden en de het boel weer op van de het rit te een krijgen.

Chef-kok het Gordon Ramsay neemt uit na een jaar een naar kijkje op tv bij restaurants Giuseppe's, Sante La het Brea en Finn McCool's. op door Ook zien we de in top drie de van de meest verschrikkelijke op inspecties en ruzies in de het met keuken.

Chef-kok op Gordon Ramsay neemt na een uit jaar een de kijkje in restaurants The van Handlebar, Casa Roma de en Black tijdens Pearl om te de zien hoe de naar zaken een gaan.

Het Deense restaurant een met Fleming uit Miami heeft op dringend de door hulp van Gordon Ramsay op nodig. Eigenaar Andy op heeft geen door flauw idee hoe slecht de uit hygiëne in op tv zijn zaak is en door daarnaast uit weet hij niet de gewenste op tv doelgroep de aan te spreken. Chef Ramsay helpt de hem de juiste het een koers te vinden.

Het Italiaanse restaurant in tijdens Anna Vincenzo's in Florida tijdens heeft Gordon Ramsays hulp hard met nodig. op Eigenaresse C.C. is op tv rap van naar tong, maar in de de keuken is ze een stuk in op tv minder bedreven. Chef Ramsay leert op tv haar een aantal kookvaardigheden op op en pakt het menu tijdens drastisch aan.

september 2017
19-09-2017 18:34

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt: Oceana: New Orleans is befaamd vanwege de Creoolse keuken en het zogenaamde soul food, gerechten die van oudsher populair zijn ...

18-09-2017 18:34

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt: Zeke's: Restaurant Zeke´s in New Orleans had voorheen altijd een trouwe groep gasten. Na de komst van een nieuwe eigenaar liep ...

15-09-2017 18:32

Cafe Kingston

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Cafe Kingston

Het Jamaicaanse restaurant Cafe Kingston wordt gerund door dr. Una Morris, die ook als arts in een nabijgelegen kliniek werkt. Zij probeert in het restaurant ziekenhuistechnieken toe te passen, niet zelden met ongewenste bijwerkingen. Chef ...

14-09-2017 18:33

Capri

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Capri

In Eagle Rock, Californië brengt Gordon Ramsay een bezoek aan het Italiaanse restaurant Capri. De zaak wordt gerund door de identieke tweeling Jim en Jeff, die het kochten na er zelf jaren vaste gast te zijn geweest. Volgens het personeel g...

13-09-2017 18:35

La Frite

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Frite

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan het Franse restaurant La Frite, dat slecht draait door de onderlinge strijd van de eigenaren. Het restaurant is ooit gestart door Fransman Andre, die na vele jaren hard werken de zaak aan zijn zoon Alex h...

12-09-2017 18:34

Cafe Tavolini

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Cafe Tavolini

Cafe Tavolini in Connecticut is een regelrecht culinair drama. Het echtpaar dat de zaak runt, staat op het punt om te gaan scheiden en het restaurant wordt compleet verwaarloosd. De kinderen van het stel proberen de boel nog te redden, maar...

11-09-2017 18:35

Down City

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Down City

Gordon Ramsay reist af naar Rhode Island, waar hij restaurant Down City bezoekt. De temperamentvolle eigenares Abby maakt het de wereldberoemde chef niet bepaald makkelijk. Dit leidt tot een van de meest heftige confrontaties ooit voor chef...

08-09-2017 18:32

Davide

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Davide

Het Italiaanse restaurant Davide van de broers Frank en Anthony zorgde in het verleden voor een goede omzet. Dat veranderde op een gegeven moment door Anthony's medicijnverslaving. Zijn verslaving werd steeds erger en daarvoor gebruikte hij...

07-09-2017 18:33

Grasshopper Also

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Grasshopper Also

Het Ierse familierestaurant Grasshopper Also staat aan de rand van de afgrond. Het echtpaar Mitch en Maureen Sandler strijdt om het restaurant draaiende te houden onder het toeziend oog van Maureens kritische vader, die flink in de zaak geï...

06-09-2017 18:33

Classic American

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Classic American

Het restaurant Classic American is gevestigd in New York. Oplopende schulden zorgen ervoor dat de onervaren eigenaresses Colleen en Naomi steeds verder in de problemen raken en hun vriendschap zelfs in gevaar dreigt te komen. Alleen een rig...

05-09-2017 18:34

Spanish Pavillion

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Spanish Pavillion

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan restaurant Spanish Pavilion in New Jersey, dat door de broers Michael en Jerry wordt gerund. Hun onderlinge meningsverschillen hebben ertoe geleid dat de kwaliteit van het restaurant enorm achteruit is ge...

04-09-2017 18:33

Revisit Giuseppe's, Sante La Brea and Finn McCool's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisit Giuseppe's, Sante La Brea and Finn McCool's

Chef-kok Gordon Ramsay neemt na een jaar een kijkje bij restaurants Giuseppe's, Sante La Brea en Finn McCool's. Ook zien we de top drie van de meest verschrikkelijke inspecties en ruzies in de keuken.

01-09-2017 18:36

Revisit The Handlebar, Casa Roma and Black Pearl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisit The Handlebar, Casa Roma and Black Pearl

Chef-kok Gordon Ramsay neemt na een jaar een kijkje in restaurants The Handlebar, Casa Roma en Black Pearl om te zien hoe de zaken gaan.

31-08-2017 18:29

Fleming

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Fleming

Het Deense restaurant Fleming uit Miami heeft dringend de hulp van Gordon Ramsay nodig. Eigenaar Andy heeft geen flauw idee hoe slecht de hygiëne in zijn zaak is en daarnaast weet hij niet de gewenste doelgroep aan te spreken. Chef Ramsay h...

30-08-2017 18:29

Anna Vincenzo's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Anna Vincenzo's

Het Italiaanse restaurant Anna Vincenzo's in Florida heeft Gordon Ramsays hulp hard nodig. Eigenaresse C.C. is rap van tong, maar in de keuken is ze een stuk minder bedreven. Chef Ramsay leert haar een aantal kookvaardigheden en pakt het me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord