Programma gemist?

Eigenaar naar Dean van naar restaurant Sante La door Brea in Los Angeles door zit diep door in de financiële problemen. op tv Gordon Ramsay gaat aan door de slag om hem door te op tv helpen zijn restaurant te uit redden. Het is nog door tijdens maar de vraag of op dat gaat in lukken.

Mexicaans eetcafé Fiesta op tv de Sunrise zit in door grote financiële problemen. in Stiefvader Vic is voor van een aanzienlijk deel oorzaak een van het probleem. met Yolanda op en haar dochter Patti hopen dat in een goed van gesprek van met Gordon Ramsay Vic zal helpen naar het om de feiten tijdens onder ogen te zien. Als Gordon met aankomt en de met onhygiënische bende tijdens ziet, het sluit hij het restaurant tijdens voordat hij een überhaupt een woord met Vic heeft door tijdens gewisseld.

Sammy, eigenaar op van eetcafé Sabatiello's in van Stamford, door staat voor meer het dan een de miljoen dollar rood. Hij roept tijdens Gordon Ramsays hulp in van van om klanten terug te winnen. Als uit chef Ramsay komt naar helpen en daarbij op kritiek naar geeft op het eten, is op tv de trotse tijdens eigenaar met zo boos dat uit hij de tent sluit. Kan de de naar relatie tussen Sammy, Gordon en het een personeel worden gered door of uit blijven de deuren naar voor altijd van gesloten?

Chef Ramsay in bezoekt St. op tv Clair Shores waar drie lokale van bodybuilders door Jack's Waterfront hebben overgenomen, met een restaurant een dat in de zomermaanden erg de populair in is bij tijdens watersporters. Door het slechte eten de en het ontbreken door van management staat op tv het restaurant een op het uit punt ten onder te gaan. De de eigenaren uit hopen met het het advies van Gordon met de zaak toch nog de te kunnen een redden.

Chef van Ramsay reist op tv af naar het schilderachtige stadje Cranbury, van met waar Chris en Brian naar een Franse door bistro hebben. Beide eigenaren en de een naar 23-jarige manager hebben duidelijk gebrek aan door met ervaring en de met passie is ver te zoeken. Op door Valentijnsdag tijdens struikelt Gordon over het meest tijdens walgelijke uit dat hij ooit tijdens in een keuken heeft uit zien liggen. Noodgedwongen op sluit hij het restaurant het op van de drukste naar avond van het naar jaar. Zal Chef Ramsay de bistro op van de het ondergang kunnen in redden?

De eigenaren van een door J Willy's Bar & op Grille in South Bend, Indiana in tijdens hebben meer dan in een miljoen dollar schuld. met Gordon Ramsay de is echt hun laatste hoop. op De beroemde chef van laat de tijdens onervaren koks helemaal opnieuw beginnen, het maar dat met gaat op niet zonder slag op of stoot.

Gordon naar Ramsay bezoekt Black Pearl, een uit visrestaurant in New door York. op tv Het is er een naar behoorlijke tijdens chaos en iedereen is het gefrustreerd. Lukt het op tv Gordon om door de drie koks op één van lijn te krijgen en een alle op tv problemen te van verhelpen?

Gordon van Ramsay bezoekt Trobiano's, een Italiaans met restaurant met in New het York. Eigenaar en chef-kok uit Antony Trobiano zit door diep in de schulden en uit zijn schoonouders in hebben hun spaargeld het in zijn van restaurant gestoken. De uit stress heeft veel invloed op door Antony's naar relatie. Als Gordon hem confronteert op met het smaakloze het eten op tv en de slordigheid in naar de een keuken, loopt het behoorlijk uit door de hand. naar Zal Gordon het op restaurant weer door op de rails kunnen op tv krijgen?

Chef-kok Gordon Ramsay naar bezoekt het Guiseppi's, een van gezellig Italiaans restaurant in Macomb. Vader tijdens en door zoon runnen de keuken met en van zitten elkaar steeds tijdens in de weg. De op tv gezondheid van de de vader, die een aan diabetes lijdt, zorgt voor van extra veel naar spanning. In deze chaotische toestand naar moet de Gordon het in restaurant zien te redden, voordat het op tv de deuren voorgoed uit moet uit sluiten.

Chef een Ramsay bezoekt een op tv restaurant in Mount van Sinai, New van York. De zaak lijkt in rechtstreeks uit de jaren van tachtig te komen. De naar inrichting is erg met ouderwets en door chef-kok Bill mist met de passie voor de het koken. naar Lukt het Gordon om tot in Bill door op tv te dringen een en het restaurant tijdens weer op de uit juiste weg te het krijgen?

Gordon met Ramsay keert terug naar een op tv aantal op tv restaurants die hij in deze op een reeks uit de brand heeft proberen een te de helpen. Draaien de tijdens zaken inmiddels op tv naar verwachting of hebben de uit eigenaren Gordons adviezen een in de wind een geslagen?

Gordon Ramsay op tv keert door terug naar een aantal restaurants die op hij een in deze reeks uit de de brand de heeft proberen te helpen. Draaien het de zaken inmiddels de van naar verwachting of hebben tijdens de eigenaren Gordons op adviezen in de door wind geslagen?

Chef Ramsay reist het af naar het Scottsdale, Arizona. Hier brengt op hij een een bezoek aan Amy's Baking van een Company van Amy en Samy. uit Hoewel het een van een de schoonste de restaurants uit de de geschiedenis van dit programma met is, lijkt er naar de toch het een en ander mis van te zijn met met het eten uit en de service. Amy op tv en tijdens Samy lijken niet het te willen luisteren op tv naar kritiek en op schreeuwen zelfs naar op tv klanten die naar klagen. Lukt het Gordon Ramsay het om tot het de echtpaar door te dringen de en het tij het te met keren?

In op tv het centrum een van Nashville bezoekt chef uit Ramsay Chappy's, het van restaurant van John en Starr. op Eerder hadden op tv zij een goedlopend restaurant een in Mississippi, de maar dat is volledig op verwoest in door orkaan Katrina. Na de op tv tijdens opening van hun nieuwe restaurant op tv weten de gasten met de weg ernaartoe in nog niet in echt te vinden. een Ramsay wordt tijdens ingeschakeld om te kijken op tv of hij het naar restaurant er bovenop kan een krijgen.

Chef Ramsay een bezoekt restaurant naar Prohibition Grille in Everett, Washington. naar met Eigenaresse Rishi is professioneel buikdanseres. van Omdat het Rishi zelf weinig naar restaurantervaring heeft opgebouwd, geeft ze op haar chef-kok alle uit verantwoordelijkheid. naar Hij besteedt weinig aandacht aan het het restaurant en op tv er komen veel klachten de van uit de klanten. op Gordon Ramsay wordt ingeschakeld om uit te naar kijken of hij door het restaurant een boost in kan geven.

maart 2018
29-12-2017 18:35

Sante Le Brea

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sante Le Brea

Eigenaar Dean van restaurant Sante La Brea in Los Angeles zit diep in de financiële problemen. Gordon Ramsay gaat aan de slag om hem te helpen zijn restaurant te redden. Het is nog maar de vraag of dat gaat lukken.

28-12-2017 18:34

Fiesta Sunrise

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Fiesta Sunrise

Mexicaans eetcafé Fiesta Sunrise zit in grote financiële problemen. Stiefvader Vic is voor een aanzienlijk deel oorzaak van het probleem. Yolanda en haar dochter Patti hopen dat een goed gesprek met Gordon Ramsay Vic zal helpen om de feiten...

27-12-2017 18:35

Sabatiello's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sabatiello's

Sammy, eigenaar van eetcafé Sabatiello's in Stamford, staat voor meer dan een miljoen dollar rood. Hij roept Gordon Ramsays hulp in om klanten terug te winnen. Als chef Ramsay komt helpen en daarbij kritiek geeft op het eten, is de trotse e...

26-12-2017 18:30

Jack?s Waterfront

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Jack?s Waterfront

Chef Ramsay bezoekt St. Clair Shores waar drie lokale bodybuilders Jack's Waterfront hebben overgenomen, een restaurant dat in de zomermaanden erg populair is bij watersporters. Door het slechte eten en het ontbreken van management staat he...

25-12-2017 18:40

Hannah Masons

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Hannah Masons

Chef Ramsay reist af naar het schilderachtige stadje Cranbury, waar Chris en Brian een Franse bistro hebben. Beide eigenaren en de 23-jarige manager hebben duidelijk gebrek aan ervaring en de passie is ver te zoeken. Op Valentijnsdag struik...

22-12-2017 18:33

J Willy's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - J Willy's

De eigenaren van J Willy's Bar & Grille in South Bend, Indiana hebben meer dan een miljoen dollar schuld. Gordon Ramsay is echt hun laatste hoop. De beroemde chef laat de onervaren koks helemaal opnieuw beginnen, maar dat gaat niet zonder s...

21-12-2017 18:36

Black Pearl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Black Pearl

Gordon Ramsay bezoekt Black Pearl, een visrestaurant in New York. Het is er een behoorlijke chaos en iedereen is gefrustreerd. Lukt het Gordon om de drie koks op één lijn te krijgen en alle problemen te verhelpen?

20-12-2017 18:42

Trobiano's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Trobiano's

Gordon Ramsay bezoekt Trobiano's, een Italiaans restaurant in New York. Eigenaar en chef-kok Antony Trobiano zit diep in de schulden en zijn schoonouders hebben hun spaargeld in zijn restaurant gestoken. De stress heeft veel invloed op Anto...

19-12-2017 18:39

Guiseppi's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Guiseppi's

Chef-kok Gordon Ramsay bezoekt Guiseppi's, een gezellig Italiaans restaurant in Macomb. Vader en zoon runnen de keuken en zitten elkaar steeds in de weg. De gezondheid van de vader, die aan diabetes lijdt, zorgt voor extra veel spanning. In...

18-12-2017 18:39

Handlebars

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Handlebars

Chef Ramsay bezoekt een restaurant in Mount Sinai, New York. De zaak lijkt rechtstreeks uit de jaren tachtig te komen. De inrichting is erg ouderwets en chef-kok Bill mist de passie voor het koken. Lukt het Gordon om tot Bill door te dringe...

15-12-2017 18:37

Gordon returns (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon returns (part 2)

Gordon Ramsay keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

14-12-2017 18:36

Gordon returns (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon returns (part 1)

Gordon Ramsay keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

27-11-2017 18:35

Amy's Baking Company

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Amy's Baking Company

Chef Ramsay reist af naar Scottsdale, Arizona. Hier brengt hij een bezoek aan Amy's Baking Company van Amy en Samy. Hoewel het een van de schoonste restaurants uit de geschiedenis van dit programma is, lijkt er toch het een en ander mis te ...

24-11-2017 18:35

Chappy's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chappy's

In het centrum van Nashville bezoekt chef Ramsay Chappy's, het restaurant van John en Starr. Eerder hadden zij een goedlopend restaurant in Mississippi, maar dat is volledig verwoest door orkaan Katrina. Na de opening van hun nieuwe restaur...

23-11-2017 18:31

Prohibition Grille

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Prohibition Grille

Chef Ramsay bezoekt restaurant Prohibition Grille in Everett, Washington. Eigenaresse Rishi is professioneel buikdanseres. Omdat Rishi zelf weinig restaurantervaring heeft opgebouwd, geeft ze haar chef-kok alle verantwoordelijkheid. Hij bes...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 167
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord