Programma gemist?

Gordon van Ramsay is terug in uit Norwalk, naar Ohio. Hij hoopt dat eigenaar Joe het uit het advies van de chef nu met wél aanneemt. tijdens Maar er is in nog niet veel veranderd. met in Zou chef Ramsay uit de grote problemen kunnen oplossen door met zowel het menu een een als de zaak van grondig te verbouwen? Of van kan hij de zaak de maar naar beter zo snel mogelijk weer naar verlaten?

In Norwalk, Ohio, in bezoekt Gordon met Ramsay restaurant Mill Street tijdens Bistro. De een zelfingenomen eigenaar in Joe behandelt zijn personeel tijdens en op klanten slecht. Bovendien zijn de de gerechten naar smakeloos en duur. Joe zal met echt moeten tijdens veranderen. Aan chef Ramsay op de zware uit taak om in hem daarvan te van overtuigen.

Familierestaurant tijdens Nino's in het Californische in Long een Beach werd jarenlang met veel passie met gerund de door de immigranten op Inge en Vincenzo. Na 54 door door jaar droegen ze het de dagelijkse leiding over een aan hun op oudste zoon, Nino. door Maar in plaats van van hard te werken, vult van Nino de dagen tijdens met tv-kijken en een rondhangen in zijn de kantoor. Door het zijn nalatige gedrag met voelden zijn zus Carina en de broer het Michael zich genoodzaakt om tijdens chef Ramsay in naar te schakelen om het in familiebedrijf te naar redden.

In Monrovia, in Californië bevindt zich het het mediterrane uit restaurant Sam's Kabob de Room. Eigenaar Sam Najjar het heeft succesvolle jaren door gekend met zijn tijdens zaak, op tv maar de laatste tijd komen er tijdens een veel te weinig gasten. Dat tijdens heeft met geleid tot ontslagen en het overgebleven naar personeel door bestaat nu uit Sams vrouw van en naar hun zeven kinderen. in Chef Ramsay valt met een zijn neus in de de van boter als er direct naar na zijn op komst ruzie ontstaat.

Het Italiaanse restaurant naar Levanti's in naar Beaver, Pennsylvania wordt gerund op door broer uit en zus Dino en op tv Tina Fratangeli. door Dino het kocht het restaurant met spaargeld van de hun vader. Omdat uit het runnen tijdens van een eigen op tv zaak hem uit zwaar viel, besloot Tina haar naar broer te gaan in helpen. De op opening van een nieuw op een restaurant in dezelfde straat zorgde tijdens voor een negatieve met impact op van de omzet van Levanti's. Chef met uit Ramsay concludeert al snel op dat het grootste naar probleem niet wordt de veroorzaakt door door het concurrerende restaurant.

Chef de Ramsays bestemming is naar dit keer het de historische Olde Hitching Post het in op Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom tijdens tijdens Kessaris kocht de naar zaak in 2005 tijdens voor zijn dochter Andrea, maar heeft tijdens het restaurant nooit in aan in haar overgedragen. Volgens in Tom is zijn door dochter niet capabel genoeg de om een eigen uit zaak te runnen. tijdens Gordon Ramsay neemt de op tv zaak naar onder de naar loep en probeert het uit te vinden waar van Toms twijfels ten opzichte van de zijn dochter de vandaan de komen.

Gordon Ramsay gaat op in opnieuw langs bij de met restaurants die hij eerder het heeft bezocht. Hij de bezoekt Cafe Hon de in Maryland, naar Chiarella's Ristorante in het Philadelphia en Leone's in Montclair, tijdens tijdens New Jersey. Heeft met Gordon het tij kunnen tijdens keren in deze uit zaken?

Gordon Ramsay bezoekt de Barefoot Bob's in door Hull, Massachusetts. naar Het restaurant ligt de aan zee door en loopt op in de zomer door goed door de vele het toeristen. Omdat er in de de winter uit bijna geen op gasten zijn, hebben met eigenaren Marc en Lisa naar besloten om de chef-kok te in ontslaan. Marc op runt op tv de keuken en Lisa bedient de tijdens gasten. een Die samenwerking van verloopt moeizaam en er uit gaat veel mis het in de door zaak. Gordon constateert dat door het eten ook in bijzonder slecht is en gaat op aan de naar slag.

Restaurant de Ms. Jean's Southern uit Cuisine is gelegen in een Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean op naar Gould opende haar zaak twaalf tijdens jaar in geleden. Volgens het personeel is hun op tv bazin dominant een en altijd het uit op ruzie, uit terwijl Jean beweert naar dat haar medewerkers lui en in ongeïnteresseerd zijn. het Aan Gordon naar Ramsay de taak een om de neuzen weer dezelfde in van kant op te van krijgen.

In de het wijk Brooklyn de in New het York bevindt zich restaurant Mama het Maria's. De zaak de loopt bijzonder slecht de en als er tijdens niet snel wordt ingegrepen, uit gaat deze failliet. uit Het roer het zal flink om met moeten. Chef in Ramsay gaat daar aan de de uit slag.

Gordon naar Ramsays bestemming is op tv ditmaal het op tv Italiaanse restaurant La uit Galleria 33 in Boston. De zaak een staat uit aan de een rand van de afgrond. op Chef Ramsay poogt op tv de nogal op tv eigenwijze zussen Rita en Lisa in te in helpen, maar dat met valt absoluut niet uit mee.

Gordon Ramsays naar bestemming is ditmaal het door door Italiaanse restaurant La Galleria 33 in door Boston. De zaak in staat aan op de in rand van de afgrond. op Chef Ramsay door poogt de nogal eigenwijze met zussen Rita en in Lisa te helpen, maar dat op tv valt absoluut met niet in mee.

Chef een Ramsays bestemming is dit van keer het op Mexicaanse restaurant in Zocalo in Philadelphia. op tv De zaak wordt gerund door Greg op en Mary Russell. een door Het restaurant loopt uit niet en dat is een funest voor naar hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart een onder de een loep het en probeert met met zijn expertise het tij te tijdens keren.

Restaurant de Chiarella's bevindt zich in het door zuiden van van Philadelphia en het is in handen in van Tommy en Dina DeFino. tijdens Onder leiding van tijdens Dina's ouders was met het een succesvol door bedrijf, maar het nu gaan uit de zaken erg door slecht. Het eten is zwaar op onder op tv de maat, Tommy is door overwerkt en een het huwelijk van het het tweetal lijdt flink onder uit tijdens alle zorgen. Kan Gordon naar Ramsay voor een ommekeer tijdens zorgen?

Gordon een Ramsay reist ditmaal af een naar door Baltimore aan de de oostkust van de Verenigde een Staten. Daar schiet hij Denise in Whiting van Café op tv Hon te de hulp. Zij heeft op tv zich door uit haar gedrag vervreemd van de een lokale bevolking, wat in logischerwijs grote naar impact heeft op op haar op zaak.

maart 2021
01-03-2019 16:39

Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay is terug in Norwalk, Ohio. Hij hoopt dat eigenaar Joe het advies van de chef nu wél aanneemt. Maar er is nog niet veel veranderd. Zou chef Ramsay de grote problemen kunnen oplossen door zowel het menu als de zaak grondig te ve...

28-02-2019 16:42

Mill Street (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 1)

In Norwalk, Ohio, bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street Bistro. De zelfingenomen eigenaar Joe behandelt zijn personeel en klanten slecht. Bovendien zijn de gerechten smakeloos en duur. Joe zal echt moeten veranderen. Aan chef Ramsay ...

27-02-2019 16:36

Nino's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Nino's

Familierestaurant Nino's in het Californische Long Beach werd jarenlang met veel passie gerund door de immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 jaar droegen ze de dagelijkse leiding over aan hun oudste zoon, Nino. Maar in plaats van hard te werk...

26-02-2019 16:41

Sam's Kabob Room

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sam's Kabob Room

In Monrovia, Californië bevindt zich het mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. Eigenaar Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend met zijn zaak, maar de laatste tijd komen er veel te weinig gasten. Dat heeft geleid tot ontslagen en het o...

25-02-2019 16:42

Levanti?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Levanti?s

Het Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, Pennsylvania wordt gerund door broer en zus Dino en Tina Fratangeli. Dino kocht het restaurant met spaargeld van hun vader. Omdat het runnen van een eigen zaak hem zwaar viel, besloot Tina haar...

22-02-2019 16:40

Olde Hitching Post

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Olde Hitching Post

Chef Ramsays bestemming is dit keer het historische Olde Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de zaak in 2005 voor zijn dochter Andrea, maar heeft het restaurant nooit aan haar overgedragen....

21-02-2019 16:42

Revisited (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisited (part 1)

Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?

20-02-2019 16:38

Barefoot Bob's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Barefoot Bob's

Gordon Ramsay bezoekt Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het restaurant ligt aan zee en loopt in de zomer goed door de vele toeristen. Omdat er in de winter bijna geen gasten zijn, hebben eigenaren Marc en Lisa besloten om de chef-kok t...

19-02-2019 16:38

Ms. Jean's Southern Cuisine

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Ms. Jean's Southern Cuisine

Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar m...

18-02-2019 16:37

Mama Maria's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Maria's

In de wijk Brooklyn in New York bevindt zich restaurant Mama Maria's. De zaak loopt bijzonder slecht en als er niet snel wordt ingegrepen, gaat deze failliet. Het roer zal flink om moeten. Chef Ramsay gaat daar aan de slag.

15-02-2019 16:59

La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

14-02-2019 17:00

La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

13-02-2019 16:57

Zocalo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zocalo

Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en p...

12-02-2019 16:59

Chiarella's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chiarella's

Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, T...

11-02-2019 16:56

Café Hon

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Café Hon

Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!