Programma gemist?

Gordon met Ramsay is terug in een Norwalk, Ohio. Hij hoopt uit naar dat eigenaar Joe het advies op van de chef nu uit wél op aanneemt. Maar er een is nog niet veel veranderd. een de Zou chef Ramsay de grote uit problemen kunnen oplossen door tijdens zowel het tijdens menu als in de zaak grondig van te verbouwen? Of kan de hij de zaak het maar beter zo naar snel mogelijk weer de verlaten?

In Norwalk, uit Ohio, het bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street van naar Bistro. De zelfingenomen eigenaar Joe naar behandelt de zijn personeel en klanten slecht. door Bovendien een zijn de gerechten smakeloos en een duur. het Joe zal echt tijdens moeten veranderen. Aan chef door Ramsay de van zware taak om hem in daarvan te met overtuigen.

Familierestaurant uit Nino's in het Californische uit Long het Beach werd jarenlang met veel uit passie gerund tijdens door de immigranten een Inge en Vincenzo. Na door 54 de jaar droegen ze de dagelijkse leiding een over aan door hun oudste in zoon, Nino. Maar in het plaats van hard uit te tijdens werken, vult Nino de dagen op tv met tv-kijken en rondhangen naar in zijn van kantoor. Door het zijn nalatige gedrag tijdens voelden zijn op zus Carina en broer Michael zich van genoodzaakt om chef van Ramsay in op tv te schakelen om het tijdens familiebedrijf te de redden.

In Monrovia, naar Californië bevindt naar zich het op tv mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. tijdens Eigenaar Sam uit Najjar heeft succesvolle jaren van gekend met zijn van zaak, een maar de laatste tijd komen tijdens er veel te weinig de gasten. Dat de heeft geleid tot met ontslagen en het met overgebleven naar personeel bestaat nu uit op tv Sams vrouw en hun zeven op in kinderen. Chef Ramsay valt met uit zijn neus in het de boter als in er direct in na zijn komst de ruzie ontstaat.

Het Italiaanse het restaurant Levanti's in een Beaver, Pennsylvania wordt met gerund door broer door en zus uit Dino en Tina een Fratangeli. Dino naar kocht het restaurant met spaargeld door van de hun vader. Omdat een het runnen van een een eigen zaak hem de zwaar viel, besloot Tina haar op broer te een gaan helpen. met De opening van een nieuw de restaurant in dezelfde door straat zorgde voor naar het een negatieve impact op op de omzet van Levanti's. van Chef Ramsay met concludeert al snel door dat het grootste probleem tijdens niet wordt op veroorzaakt door met het concurrerende restaurant.

Chef Ramsays de bestemming is tijdens dit keer het historische Olde van Hitching tijdens Post in Hanson, Massachusetts. De de op Griekse restauranthouder Tom Kessaris op kocht de zaak in 2005 een voor zijn dochter naar Andrea, maar heeft naar het restaurant uit nooit naar aan haar overgedragen. Volgens Tom is een zijn dochter niet het capabel genoeg op tv om een met eigen zaak te het runnen. Gordon Ramsay neemt de in zaak van onder de loep het en probeert de uit te vinden waar tijdens Toms twijfels ten door opzichte van zijn naar dochter vandaan op tv komen.

Gordon Ramsay van gaat opnieuw uit langs bij door de restaurants die hij eerder de heeft bezocht. Hij bezoekt het Cafe Hon de in het Maryland, Chiarella's Ristorante in uit Philadelphia en Leone's van in Montclair, New naar Jersey. Heeft Gordon het tij het kunnen keren in door deze tijdens zaken?

Gordon Ramsay bezoekt naar de Barefoot Bob's in op Hull, Massachusetts. Het op restaurant ligt aan door zee en loopt in door de zomer op goed door de vele toeristen. door Omdat er met in de op winter bijna geen gasten de zijn, hebben het eigenaren Marc en Lisa besloten het om in de chef-kok te door ontslaan. Marc runt de keuken op en Lisa bedient door de gasten. door Die samenwerking verloopt moeizaam en de op er gaat veel mis in met de zaak. tijdens Gordon constateert dat tijdens het eten ook bijzonder het slecht is en gaat op tv aan op tv de slag.

Restaurant Ms. op tv Jean's uit Southern Cuisine is de gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. naar Eigenaresse Jean Gould naar opende haar de zaak twaalf jaar geleden. met Volgens het personeel van is hun bazin dominant tijdens en altijd uit op op tv ruzie, naar terwijl Jean beweert met dat haar op medewerkers lui en ongeïnteresseerd met zijn. Aan op Gordon Ramsay de taak om op de neuzen tijdens weer dezelfde kant op in te in krijgen.

In een de wijk Brooklyn tijdens in New een York bevindt zich restaurant Mama Maria's. met De een zaak loopt door bijzonder slecht en als er uit niet snel wordt ingegrepen, naar het gaat deze failliet. Het op tv roer zal flink om naar moeten. Chef door Ramsay gaat daar op tv aan de het slag.

Gordon op Ramsays bestemming is door ditmaal het Italiaanse op restaurant La Galleria 33 tijdens in Boston. De zaak door in staat aan de rand van door de afgrond. Chef Ramsay naar poogt de de nogal van eigenwijze zussen Rita en Lisa te van helpen, maar de dat het valt absoluut niet op mee.

Gordon tijdens Ramsays bestemming is ditmaal het de in Italiaanse restaurant La Galleria 33 naar in op Boston. De zaak staat naar aan de van rand van de afgrond. tijdens Chef Ramsay poogt uit de nogal eigenwijze de zussen Rita en Lisa met te helpen, maar het dat op valt absoluut niet van mee.

Chef Ramsays bestemming op een is dit keer het op Mexicaanse restaurant Zocalo met in Philadelphia. De zaak wordt de gerund door op Greg en het Mary Russell. met Het restaurant loopt niet en van dat is funest voor uit hun met huwelijk. Gordon neemt op tv de menukaart het onder de loep en probeert met een zijn het expertise het een tij te keren.

Restaurant tijdens Chiarella's bevindt door zich in het zuiden van Philadelphia op tv en is in in handen in van Tommy de en Dina DeFino. Onder een leiding van naar Dina's ouders was het tijdens een succesvol bedrijf, het maar nu gaan naar de zaken erg slecht. naar Het eten is door zwaar onder de maat, van Tommy is tijdens overwerkt de en het huwelijk van op het tweetal lijdt flink onder uit met alle zorgen. Kan Gordon Ramsay in voor een ommekeer van zorgen?

Gordon in Ramsay reist ditmaal af naar de Baltimore aan de de oostkust van de in op Verenigde Staten. Daar op schiet hij Denise een Whiting van Café Hon naar te hulp. Zij heeft zich tijdens door haar gedrag door vervreemd van de van lokale bevolking, de wat naar logischerwijs grote impact heeft op haar de het zaak.

juli 2020
01-03-2019 16:39

Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay is terug in Norwalk, Ohio. Hij hoopt dat eigenaar Joe het advies van de chef nu wél aanneemt. Maar er is nog niet veel veranderd. Zou chef Ramsay de grote problemen kunnen oplossen door zowel het menu als de zaak grondig te ve...

28-02-2019 16:42

Mill Street (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 1)

In Norwalk, Ohio, bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street Bistro. De zelfingenomen eigenaar Joe behandelt zijn personeel en klanten slecht. Bovendien zijn de gerechten smakeloos en duur. Joe zal echt moeten veranderen. Aan chef Ramsay ...

27-02-2019 16:36

Nino's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Nino's

Familierestaurant Nino's in het Californische Long Beach werd jarenlang met veel passie gerund door de immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 jaar droegen ze de dagelijkse leiding over aan hun oudste zoon, Nino. Maar in plaats van hard te werk...

26-02-2019 16:41

Sam's Kabob Room

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sam's Kabob Room

In Monrovia, Californië bevindt zich het mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. Eigenaar Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend met zijn zaak, maar de laatste tijd komen er veel te weinig gasten. Dat heeft geleid tot ontslagen en het o...

25-02-2019 16:42

Levanti?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Levanti?s

Het Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, Pennsylvania wordt gerund door broer en zus Dino en Tina Fratangeli. Dino kocht het restaurant met spaargeld van hun vader. Omdat het runnen van een eigen zaak hem zwaar viel, besloot Tina haar...

22-02-2019 16:40

Olde Hitching Post

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Olde Hitching Post

Chef Ramsays bestemming is dit keer het historische Olde Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de zaak in 2005 voor zijn dochter Andrea, maar heeft het restaurant nooit aan haar overgedragen....

21-02-2019 16:42

Revisited (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisited (part 1)

Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?

20-02-2019 16:38

Barefoot Bob's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Barefoot Bob's

Gordon Ramsay bezoekt Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het restaurant ligt aan zee en loopt in de zomer goed door de vele toeristen. Omdat er in de winter bijna geen gasten zijn, hebben eigenaren Marc en Lisa besloten om de chef-kok t...

19-02-2019 16:38

Ms. Jean's Southern Cuisine

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Ms. Jean's Southern Cuisine

Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar m...

18-02-2019 16:37

Mama Maria's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Maria's

In de wijk Brooklyn in New York bevindt zich restaurant Mama Maria's. De zaak loopt bijzonder slecht en als er niet snel wordt ingegrepen, gaat deze failliet. Het roer zal flink om moeten. Chef Ramsay gaat daar aan de slag.

15-02-2019 16:59

La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

14-02-2019 17:00

La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

13-02-2019 16:57

Zocalo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zocalo

Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en p...

12-02-2019 16:59

Chiarella's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chiarella's

Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, T...

11-02-2019 16:56

Café Hon

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Café Hon

Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!