Programma gemist?

Gordon Ramsay uit is terug in Norwalk, door Ohio. Hij op tv hoopt de dat eigenaar Joe het advies van op tv de op chef nu uit wél aanneemt. Maar er het is nog niet veel uit veranderd. het Zou chef Ramsay het de grote problemen kunnen oplossen door van zowel het tijdens menu een als de zaak grondig te verbouwen? in Of naar kan hij de de zaak maar van beter zo snel mogelijk op tv weer verlaten?

In Norwalk, door Ohio, bezoekt Gordon Ramsay uit restaurant Mill Street uit Bistro. De zelfingenomen uit uit eigenaar Joe behandelt door zijn personeel en klanten in slecht. Bovendien naar zijn de gerechten smakeloos en de duur. op tv Joe zal echt moeten veranderen. Aan van chef in Ramsay de door zware taak om hem daarvan te in in overtuigen.

Familierestaurant het Nino's in het uit Californische Long Beach in werd jarenlang met door veel passie tijdens gerund door de immigranten Inge het en Vincenzo. Na met 54 van jaar droegen ze de dagelijkse leiding met over aan door hun oudste de zoon, Nino. Maar in plaats in van hard te van een werken, vult Nino op de dagen met tv-kijken op tv en rondhangen in zijn naar kantoor. Door zijn nalatige tijdens gedrag voelden zijn met zus op tv Carina en broer Michael zich tijdens genoodzaakt om in chef Ramsay in te uit schakelen naar om het familiebedrijf uit te redden.

In van Monrovia, Californië bevindt zich het naar een mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. van Eigenaar door Sam Najjar heeft succesvolle jaren met gekend met zijn zaak, op van maar de laatste tijd de komen er veel te weinig van gasten. Dat van heeft op tv geleid tot ontslagen en met het overgebleven een personeel bestaat nu uit tijdens Sams vrouw en hun zeven het kinderen. Chef naar Ramsay valt met zijn met neus in de met boter als er een direct naar na zijn komst ruzie tijdens ontstaat.

Het Italiaanse in restaurant Levanti's naar in Beaver, Pennsylvania in wordt gerund de door broer en zus Dino op en op Tina Fratangeli. Dino kocht het in restaurant met spaargeld van het hun uit vader. Omdat door het runnen van een eigen op tv zaak hem zwaar viel, met besloot Tina haar met broer te van gaan helpen. De met opening van een in nieuw het restaurant in dezelfde op straat zorgde voor een negatieve het impact op de de omzet de van Levanti's. Chef Ramsay concludeert op al snel dat het op tv grootste van probleem niet op tv wordt veroorzaakt door het tijdens concurrerende restaurant.

Chef het Ramsays bestemming de is dit keer het de historische Olde Hitching Post in tijdens Hanson, uit Massachusetts. De een Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de de zaak in op tv 2005 voor zijn het dochter Andrea, met maar heeft het restaurant het nooit tijdens aan haar overgedragen. Volgens Tom is in zijn dochter het niet van capabel genoeg om van een eigen zaak te van runnen. Gordon Ramsay in neemt de zaak onder de van loep en probeert door uit te vinden door waar Toms in twijfels ten opzichte een van op tv zijn dochter vandaan een komen.

Gordon Ramsay van gaat opnieuw langs in bij de restaurants die uit hij uit eerder heeft bezocht. Hij bezoekt tijdens Cafe Hon uit in Maryland, Chiarella's Ristorante met in Philadelphia met en Leone's op in Montclair, New Jersey. in Heeft Gordon het tij tijdens kunnen keren van in de deze zaken?

Gordon Ramsay bezoekt op tv Barefoot Bob's in een Hull, Massachusetts. uit Het restaurant ligt aan uit zee en loopt uit in op tv de zomer goed door de van vele toeristen. Omdat een er een in de winter bijna geen met gasten zijn, door hebben eigenaren in Marc en Lisa een besloten om een de chef-kok te ontslaan. Marc runt naar op tv de keuken en Lisa bedient de van gasten. Die van samenwerking verloopt moeizaam in en er gaat door veel mis in tijdens de zaak. de Gordon constateert dat het in eten ook bijzonder op slecht is het en gaat aan van de slag.

Restaurant Ms. Jean's op tv Southern de Cuisine is gelegen met in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse op Jean Gould opende van haar zaak een twaalf jaar geleden. op Volgens het personeel is hun op tv in bazin dominant en altijd naar uit op met ruzie, terwijl Jean beweert dat haar de tijdens medewerkers lui en ongeïnteresseerd zijn. Aan uit Gordon de Ramsay de taak om in de neuzen weer dezelfde tijdens kant uit op te op tv krijgen.

In de wijk op tv Brooklyn in in New York bevindt zich in naar restaurant Mama Maria's. De in zaak loopt bijzonder slecht en op als naar er niet snel wordt ingegrepen, uit gaat tijdens deze failliet. Het roer uit zal flink om moeten. de Chef Ramsay gaat de daar naar aan de op tv slag.

Gordon het Ramsays bestemming is ditmaal een het Italiaanse een restaurant La op tv Galleria 33 in Boston. op De zaak staat aan de uit op tv rand van de afgrond. Chef Ramsay uit poogt de de nogal eigenwijze zussen het Rita in en Lisa te helpen, maar op dat een valt absoluut niet in mee.

Gordon Ramsays door bestemming is ditmaal het op tv op tv Italiaanse restaurant La Galleria 33 de in Boston. De op tv zaak door staat aan de door rand van de afgrond. Chef de Ramsay de poogt de nogal uit eigenwijze zussen Rita en tijdens Lisa te op helpen, maar dat valt absoluut een niet tijdens mee.

Chef tijdens Ramsays bestemming op tv is dit keer het Mexicaanse naar restaurant Zocalo in Philadelphia. tijdens De met zaak wordt van gerund door Greg de en Mary Russell. Het tijdens restaurant loopt door niet en dat is funest op tv voor hun tijdens huwelijk. Gordon uit neemt de menukaart in onder de loep en probeert met de zijn expertise naar het tij in te keren.

Restaurant Chiarella's bevindt naar naar zich in het uit zuiden van Philadelphia en is in een handen van op Tommy en tijdens Dina DeFino. Onder uit leiding van Dina's in ouders was het een in succesvol bedrijf, maar in nu naar gaan de zaken op tv erg slecht. Het eten is zwaar het onder de maat, van Tommy is overwerkt een en het huwelijk met van het tijdens tweetal lijdt flink naar onder alle zorgen. Kan met Gordon Ramsay voor een een ommekeer op zorgen?

Gordon Ramsay op tv reist het ditmaal af naar Baltimore aan de uit van oostkust van de Verenigde Staten. Daar met schiet de hij Denise Whiting van op Café tijdens Hon te hulp. Zij heeft zich uit door haar gedrag naar vervreemd naar van de lokale de bevolking, wat logischerwijs grote het impact in heeft op haar het zaak.

februari 2020
01-03-2019 16:39

Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay is terug in Norwalk, Ohio. Hij hoopt dat eigenaar Joe het advies van de chef nu wél aanneemt. Maar er is nog niet veel veranderd. Zou chef Ramsay de grote problemen kunnen oplossen door zowel het menu als de zaak grondig te ve...

28-02-2019 16:42

Mill Street (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 1)

In Norwalk, Ohio, bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street Bistro. De zelfingenomen eigenaar Joe behandelt zijn personeel en klanten slecht. Bovendien zijn de gerechten smakeloos en duur. Joe zal echt moeten veranderen. Aan chef Ramsay ...

27-02-2019 16:36

Nino's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Nino's

Familierestaurant Nino's in het Californische Long Beach werd jarenlang met veel passie gerund door de immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 jaar droegen ze de dagelijkse leiding over aan hun oudste zoon, Nino. Maar in plaats van hard te werk...

26-02-2019 16:41

Sam's Kabob Room

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sam's Kabob Room

In Monrovia, Californië bevindt zich het mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. Eigenaar Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend met zijn zaak, maar de laatste tijd komen er veel te weinig gasten. Dat heeft geleid tot ontslagen en het o...

25-02-2019 16:42

Levanti?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Levanti?s

Het Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, Pennsylvania wordt gerund door broer en zus Dino en Tina Fratangeli. Dino kocht het restaurant met spaargeld van hun vader. Omdat het runnen van een eigen zaak hem zwaar viel, besloot Tina haar...

22-02-2019 16:40

Olde Hitching Post

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Olde Hitching Post

Chef Ramsays bestemming is dit keer het historische Olde Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de zaak in 2005 voor zijn dochter Andrea, maar heeft het restaurant nooit aan haar overgedragen....

21-02-2019 16:42

Revisited (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisited (part 1)

Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?

20-02-2019 16:38

Barefoot Bob's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Barefoot Bob's

Gordon Ramsay bezoekt Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het restaurant ligt aan zee en loopt in de zomer goed door de vele toeristen. Omdat er in de winter bijna geen gasten zijn, hebben eigenaren Marc en Lisa besloten om de chef-kok t...

19-02-2019 16:38

Ms. Jean's Southern Cuisine

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Ms. Jean's Southern Cuisine

Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar m...

18-02-2019 16:37

Mama Maria's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Maria's

In de wijk Brooklyn in New York bevindt zich restaurant Mama Maria's. De zaak loopt bijzonder slecht en als er niet snel wordt ingegrepen, gaat deze failliet. Het roer zal flink om moeten. Chef Ramsay gaat daar aan de slag.

15-02-2019 16:59

La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

14-02-2019 17:00

La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

13-02-2019 16:57

Zocalo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zocalo

Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en p...

12-02-2019 16:59

Chiarella's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chiarella's

Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, T...

11-02-2019 16:56

Café Hon

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Café Hon

Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!