Programma gemist?

Gordon met Ramsay is uit terug in Norwalk, Ohio. Hij een hoopt op tv dat eigenaar Joe het het advies van met de chef nu wél aanneemt. uit Maar er een is nog niet veel veranderd. van Zou chef Ramsay naar uit de grote problemen kunnen op tv oplossen door naar zowel het menu als de zaak van grondig te verbouwen? van Of op tv kan hij de zaak met maar beter het zo snel mogelijk weer de verlaten?

In op tv Norwalk, Ohio, op bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill een Street Bistro. De van zelfingenomen eigenaar uit Joe behandelt zijn personeel door en klanten tijdens slecht. Bovendien zijn de gerechten uit smakeloos en met duur. met Joe zal echt moeten veranderen. Aan in chef Ramsay de tijdens van zware taak om hem op tv daarvan te het overtuigen.

Familierestaurant door Nino's in het uit Californische Long op tv Beach werd jarenlang met veel passie de gerund door tijdens de immigranten Inge en in Vincenzo. met Na 54 met jaar droegen ze de naar dagelijkse leiding over aan hun op tv door oudste zoon, Nino. Maar in plaats op van hard van te het werken, vult Nino de dagen met door tv-kijken en rondhangen door in zijn kantoor. in Door zijn nalatige het gedrag voelden de zijn zus Carina en op tv broer Michael zich het tijdens genoodzaakt om chef Ramsay in in te schakelen om het van familiebedrijf te op redden.

In in Monrovia, Californië op bevindt zich het mediterrane restaurant Sam's op tv Kabob Room. op Eigenaar door Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend tijdens met zijn zaak, met door maar de laatste naar tijd komen er veel in te weinig gasten. Dat heeft tijdens geleid het tot ontslagen en het naar overgebleven personeel uit bestaat nu uit uit Sams vrouw en hun zeven naar een kinderen. Chef Ramsay valt met zijn van neus in de de boter door als er direct na met zijn komst naar ruzie ontstaat.

Het Italiaanse restaurant door Levanti's in in Beaver, Pennsylvania wordt tijdens gerund de door broer en zus naar Dino en met Tina Fratangeli. Dino kocht op het restaurant met spaargeld van door hun op vader. Omdat het in runnen van een het eigen zaak hem zwaar viel, de tijdens besloot Tina haar broer te uit gaan helpen. De in opening van op tv een nieuw op tv restaurant in dezelfde straat zorgde voor van een negatieve impact een op de met omzet met van Levanti's. Chef Ramsay concludeert al in snel op tv dat het grootste probleem niet op wordt veroorzaakt op tv door het concurrerende op restaurant.

Chef Ramsays het bestemming is dit keer een het historische op Olde Hitching Post op in in Hanson, Massachusetts. De de Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de in het zaak in 2005 met voor zijn dochter naar Andrea, maar heeft het restaurant nooit naar aan haar uit overgedragen. Volgens Tom is met zijn het dochter niet capabel genoeg naar om uit een eigen zaak te runnen. op Gordon met Ramsay neemt de zaak van onder de loep en probeert op het uit te vinden met waar Toms twijfels ten van opzichte van zijn dochter een vandaan het komen.

Gordon de Ramsay gaat uit opnieuw langs bij met de restaurants die hij naar eerder heeft bezocht. Hij bezoekt uit Cafe Hon in de Maryland, Chiarella's Ristorante uit van in Philadelphia en in Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft uit Gordon het het tij kunnen met keren in deze naar zaken?

Gordon Ramsay van bezoekt op tv Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. een Het restaurant ligt aan een zee op tv en loopt uit in de zomer goed naar door de vele toeristen. Omdat een in er in de winter bijna geen op gasten zijn, hebben op in eigenaren Marc en Lisa besloten de om de chef-kok uit te ontslaan. tijdens Marc runt de van keuken en Lisa bedient de het een gasten. Die samenwerking verloopt moeizaam en van er uit gaat veel met mis in de zaak. Gordon constateert door dat het een eten ook bijzonder slecht met is en gaat van aan de van slag.

Restaurant op Ms. Jean's Southern Cuisine van is gelegen met in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean het Gould tijdens opende haar van zaak twaalf jaar geleden. uit Volgens het een personeel is hun bazin de dominant en altijd uit door op ruzie, terwijl de Jean beweert dat van haar het medewerkers lui en ongeïnteresseerd zijn. op tv Aan Gordon Ramsay door de taak om van de met neuzen weer dezelfde kant op te uit uit krijgen.

In de een wijk Brooklyn in New uit York een bevindt zich het restaurant Mama Maria's. De zaak loopt in een bijzonder slecht en als er het niet de snel wordt ingegrepen, gaat in deze failliet. Het roer zal de flink om op tv moeten. Chef op Ramsay gaat daar aan de in in slag.

Gordon een Ramsays bestemming is ditmaal tijdens het Italiaanse restaurant op La Galleria 33 in tijdens Boston. De in zaak staat aan de van rand van uit de afgrond. Chef Ramsay naar van poogt de nogal eigenwijze zussen door Rita en naar Lisa te helpen, maar dat tijdens valt absoluut tijdens niet op mee.

Gordon Ramsays bestemming het is ditmaal het een uit Italiaanse restaurant La Galleria 33 in op Boston. De het zaak staat aan de de rand het van de afgrond. Chef Ramsay een poogt de nogal met op tv eigenwijze zussen Rita en Lisa te met helpen, maar naar dat valt absoluut niet tijdens de mee.

Chef Ramsays bestemming op is dit tijdens keer het Mexicaanse restaurant met Zocalo in een Philadelphia. uit De zaak wordt gerund door Greg uit en Mary naar Russell. Het uit restaurant loopt niet en tijdens dat is funest voor uit hun huwelijk. Gordon op tv neemt door de menukaart onder de loep naar en probeert op tv met door zijn expertise het tij te naar keren.

Restaurant op tv Chiarella's bevindt zich van in het zuiden van naar Philadelphia en op tv is in handen van Tommy van en door Dina DeFino. Onder door leiding van Dina's in ouders was het een een succesvol bedrijf, maar het nu gaan de zaken uit erg slecht. Het een eten is zwaar in onder de op maat, naar Tommy is overwerkt en van het huwelijk van het door tweetal in lijdt flink onder alle zorgen. Kan het Gordon door Ramsay voor een ommekeer het zorgen?

Gordon Ramsay het reist ditmaal af naar op tv Baltimore aan op de oostkust op tv van de Verenigde Staten. tijdens Daar tijdens schiet hij Denise Whiting van Café uit Hon op tv te hulp. Zij heeft uit zich het door haar gedrag vervreemd in van de lokale bevolking, door wat logischerwijs tijdens grote impact heeft op uit haar tijdens zaak.

september 2019
01-03-2019 16:39

Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay is terug in Norwalk, Ohio. Hij hoopt dat eigenaar Joe het advies van de chef nu wél aanneemt. Maar er is nog niet veel veranderd. Zou chef Ramsay de grote problemen kunnen oplossen door zowel het menu als de zaak grondig te ve...

28-02-2019 16:42

Mill Street (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 1)

In Norwalk, Ohio, bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street Bistro. De zelfingenomen eigenaar Joe behandelt zijn personeel en klanten slecht. Bovendien zijn de gerechten smakeloos en duur. Joe zal echt moeten veranderen. Aan chef Ramsay ...

27-02-2019 16:36

Nino's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Nino's

Familierestaurant Nino's in het Californische Long Beach werd jarenlang met veel passie gerund door de immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 jaar droegen ze de dagelijkse leiding over aan hun oudste zoon, Nino. Maar in plaats van hard te werk...

26-02-2019 16:41

Sam's Kabob Room

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sam's Kabob Room

In Monrovia, Californië bevindt zich het mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. Eigenaar Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend met zijn zaak, maar de laatste tijd komen er veel te weinig gasten. Dat heeft geleid tot ontslagen en het o...

25-02-2019 16:42

Levanti?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Levanti?s

Het Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, Pennsylvania wordt gerund door broer en zus Dino en Tina Fratangeli. Dino kocht het restaurant met spaargeld van hun vader. Omdat het runnen van een eigen zaak hem zwaar viel, besloot Tina haar...

22-02-2019 16:40

Olde Hitching Post

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Olde Hitching Post

Chef Ramsays bestemming is dit keer het historische Olde Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de zaak in 2005 voor zijn dochter Andrea, maar heeft het restaurant nooit aan haar overgedragen....

21-02-2019 16:42

Revisited (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisited (part 1)

Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?

20-02-2019 16:38

Barefoot Bob's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Barefoot Bob's

Gordon Ramsay bezoekt Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het restaurant ligt aan zee en loopt in de zomer goed door de vele toeristen. Omdat er in de winter bijna geen gasten zijn, hebben eigenaren Marc en Lisa besloten om de chef-kok t...

19-02-2019 16:38

Ms. Jean's Southern Cuisine

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Ms. Jean's Southern Cuisine

Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar m...

18-02-2019 16:37

Mama Maria's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Maria's

In de wijk Brooklyn in New York bevindt zich restaurant Mama Maria's. De zaak loopt bijzonder slecht en als er niet snel wordt ingegrepen, gaat deze failliet. Het roer zal flink om moeten. Chef Ramsay gaat daar aan de slag.

15-02-2019 16:59

La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

14-02-2019 17:00

La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

13-02-2019 16:57

Zocalo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zocalo

Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en p...

12-02-2019 16:59

Chiarella's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chiarella's

Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, T...

11-02-2019 16:56

Café Hon

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Café Hon

Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord