Programma gemist?

Gordon de Ramsay is terug in door Norwalk, Ohio. Hij hoopt de op dat eigenaar Joe het advies op van de chef nu door wél een aanneemt. Maar er uit is nog niet veel veranderd. met met Zou chef Ramsay naar de grote problemen kunnen met oplossen door zowel op tv het menu als met de zaak grondig te in verbouwen? Of in kan hij de zaak maar een beter de zo snel mogelijk weer tijdens verlaten?

In het Norwalk, Ohio, tijdens bezoekt Gordon Ramsay restaurant een Mill Street Bistro. De zelfingenomen uit eigenaar de Joe behandelt uit zijn personeel en klanten de slecht. Bovendien zijn een de gerechten naar smakeloos en duur. Joe tijdens zal echt op tv moeten veranderen. Aan chef Ramsay in de zware taak om in met hem daarvan te door overtuigen.

Familierestaurant Nino's in in het Californische op Long Beach in werd jarenlang met van veel passie gerund het door de immigranten Inge en van Vincenzo. met Na 54 jaar op droegen ze door de dagelijkse leiding over aan tijdens hun oudste in zoon, Nino. Maar het in plaats van hard te uit werken, vult op Nino de uit dagen met tv-kijken de en rondhangen in zijn de kantoor. Door zijn door nalatige gedrag een voelden zijn naar zus Carina en broer naar Michael zich met genoodzaakt om chef Ramsay in te door schakelen om het op familiebedrijf te naar redden.

In Monrovia, naar Californië bevindt in zich het uit mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. naar Eigenaar Sam op Najjar heeft succesvolle naar jaren gekend met op tv zijn zaak, maar de laatste van tijd komen in er veel een te weinig het gasten. Dat heeft geleid door tot ontslagen naar en het overgebleven personeel bestaat de nu uit de Sams vrouw en hun naar zeven uit kinderen. Chef Ramsay de valt met zijn neus in de in boter de als er het direct na zijn met komst ruzie ontstaat.

Het een Italiaanse restaurant Levanti's op tv in Beaver, Pennsylvania wordt gerund op door in broer en in zus Dino en door Tina Fratangeli. Dino kocht door het restaurant met spaargeld van van hun op tv vader. Omdat het runnen het van een van eigen zaak op tv hem zwaar viel, besloot Tina door haar broer te gaan op helpen. De in opening het van een nieuw in restaurant in dezelfde straat zorgde tijdens voor een op tv negatieve impact op de omzet van van van Levanti's. Chef Ramsay op concludeert al snel dat in het het grootste probleem niet van wordt veroorzaakt door het uit concurrerende restaurant.

Chef Ramsays een bestemming is de dit keer van het historische Olde de Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De een Griekse restauranthouder op tv Tom Kessaris kocht op tv de zaak in 2005 het voor zijn dochter van het Andrea, maar heeft het restaurant uit nooit aan haar overgedragen. tijdens Volgens Tom is een uit zijn dochter niet met capabel genoeg om een eigen zaak door te runnen. Gordon de Ramsay neemt een de zaak onder de op tv loep en de probeert van uit te vinden tijdens waar Toms twijfels ten door opzichte van zijn dochter vandaan tijdens de komen.

Gordon Ramsay de gaat opnieuw langs met bij de restaurants uit die hij eerder heeft in met bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon het in Maryland, Chiarella's een Ristorante uit in Philadelphia en Leone's in Montclair, de New Jersey. Heeft van Gordon het tij het kunnen keren in het deze tijdens zaken?

Gordon met Ramsay bezoekt de Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het met restaurant ligt de aan zee en naar loopt in de op tv zomer goed door de op tv vele op toeristen. Omdat er in de het in winter bijna geen gasten zijn, hebben het eigenaren Marc en met Lisa besloten de om het de chef-kok te ontslaan. de Marc runt de keuken en een Lisa bedient de naar door gasten. Die samenwerking verloopt moeizaam en tijdens er gaat veel in mis in op de zaak. Gordon constateert uit dat het op tv eten ook in bijzonder slecht in is en gaat van aan de slag.

Restaurant een Ms. Jean's Southern Cuisine in is gelegen in in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse de Jean Gould opende haar een zaak twaalf jaar een in geleden. Volgens het personeel op tv is hun bazin dominant met en altijd uit op in ruzie, terwijl Jean de beweert uit dat haar een medewerkers lui en van ongeïnteresseerd zijn. Aan Gordon Ramsay in de taak om de op tv door neuzen weer dezelfde kant op te van van krijgen.

In door de wijk Brooklyn een in New York bevindt de zich restaurant Mama uit Maria's. De van zaak loopt bijzonder slecht en in als de er niet snel wordt het ingegrepen, gaat deze het failliet. Het roer zal van met flink om moeten. het Chef Ramsay gaat op tv daar aan de door slag.

Gordon tijdens Ramsays bestemming is ditmaal het met Italiaanse door restaurant La Galleria tijdens 33 in Boston. op De zaak staat aan de een rand van de de afgrond. Chef Ramsay uit poogt de nogal tijdens eigenwijze zussen Rita met en Lisa te door helpen, maar dat een valt absoluut niet een tijdens mee.

Gordon Ramsays het bestemming is ditmaal het door Italiaanse restaurant La met Galleria naar 33 in Boston. een De zaak staat aan op de rand van het de afgrond. Chef Ramsay in poogt een de nogal eigenwijze zussen uit Rita met en Lisa te helpen, maar dat op tv in valt absoluut niet in mee.

Chef de Ramsays bestemming is op dit keer uit het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. op het De zaak wordt gerund door Greg de en het Mary Russell. Het in restaurant loopt niet en dat met is op funest voor hun van huwelijk. Gordon neemt de menukaart het onder de loep uit en probeert met van zijn expertise naar het naar tij te keren.

Restaurant Chiarella's op tv bevindt zich uit in het zuiden van Philadelphia het en is in het het handen van Tommy en Dina DeFino. de met Onder leiding van Dina's ouders was de naar het een succesvol bedrijf, maar nu door gaan het de zaken een erg slecht. Het eten is zwaar met van onder de maat, Tommy met is overwerkt uit en het huwelijk van de het tweetal lijdt naar flink onder alle zorgen. door Kan Gordon Ramsay voor uit een ommekeer van zorgen?

Gordon naar Ramsay reist ditmaal af in naar Baltimore op tv aan de oostkust van de een Verenigde Staten. het Daar door schiet hij Denise Whiting naar van Café Hon uit te hulp. Zij heeft van zich door in haar gedrag vervreemd van het de lokale bevolking, wat op tv logischerwijs grote impact op tv een heeft op haar met zaak.

juni 2021
01-03-2019 16:39

Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay is terug in Norwalk, Ohio. Hij hoopt dat eigenaar Joe het advies van de chef nu wél aanneemt. Maar er is nog niet veel veranderd. Zou chef Ramsay de grote problemen kunnen oplossen door zowel het menu als de zaak grondig te ve...

28-02-2019 16:42

Mill Street (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 1)

In Norwalk, Ohio, bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street Bistro. De zelfingenomen eigenaar Joe behandelt zijn personeel en klanten slecht. Bovendien zijn de gerechten smakeloos en duur. Joe zal echt moeten veranderen. Aan chef Ramsay ...

27-02-2019 16:36

Nino's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Nino's

Familierestaurant Nino's in het Californische Long Beach werd jarenlang met veel passie gerund door de immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 jaar droegen ze de dagelijkse leiding over aan hun oudste zoon, Nino. Maar in plaats van hard te werk...

26-02-2019 16:41

Sam's Kabob Room

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sam's Kabob Room

In Monrovia, Californië bevindt zich het mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. Eigenaar Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend met zijn zaak, maar de laatste tijd komen er veel te weinig gasten. Dat heeft geleid tot ontslagen en het o...

25-02-2019 16:42

Levanti?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Levanti?s

Het Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, Pennsylvania wordt gerund door broer en zus Dino en Tina Fratangeli. Dino kocht het restaurant met spaargeld van hun vader. Omdat het runnen van een eigen zaak hem zwaar viel, besloot Tina haar...

22-02-2019 16:40

Olde Hitching Post

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Olde Hitching Post

Chef Ramsays bestemming is dit keer het historische Olde Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de zaak in 2005 voor zijn dochter Andrea, maar heeft het restaurant nooit aan haar overgedragen....

21-02-2019 16:42

Revisited (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisited (part 1)

Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?

20-02-2019 16:38

Barefoot Bob's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Barefoot Bob's

Gordon Ramsay bezoekt Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het restaurant ligt aan zee en loopt in de zomer goed door de vele toeristen. Omdat er in de winter bijna geen gasten zijn, hebben eigenaren Marc en Lisa besloten om de chef-kok t...

19-02-2019 16:38

Ms. Jean's Southern Cuisine

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Ms. Jean's Southern Cuisine

Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar m...

18-02-2019 16:37

Mama Maria's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Maria's

In de wijk Brooklyn in New York bevindt zich restaurant Mama Maria's. De zaak loopt bijzonder slecht en als er niet snel wordt ingegrepen, gaat deze failliet. Het roer zal flink om moeten. Chef Ramsay gaat daar aan de slag.

15-02-2019 16:59

La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

14-02-2019 17:00

La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

13-02-2019 16:57

Zocalo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zocalo

Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en p...

12-02-2019 16:59

Chiarella's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chiarella's

Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, T...

11-02-2019 16:56

Café Hon

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Café Hon

Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!