Programma gemist?

Seizoen op 6 - Aflevering 7 op - door Britse realityreeks. Olde Hitching Post. Chef Ramsays bestemming een is uit dit keer naar het historische Olde Hitching op tv Post in Hanson, Massachusetts. De de Griekse restauranthouder Tom door Kessaris kocht van de zaak in op tv 2005 tijdens voor zijn dochter Andrea, de maar heeft het restaurant naar nooit tijdens aan haar overgedragen. Volgens Tom is het zijn dochter tijdens niet tijdens capabel genoeg om een eigen zaak op te runnen. een Gordon Ramsay neemt de de zaak van onder de loep en naar probeert uit te vinden van waar een Toms twijfels ten opzichte in van zijn dochter vandaan een het komen.

Seizoen 6 op - Aflevering 6 - uit Britse een realityreeks. Revisited (part door 1). Gordon Ramsay gaat de opnieuw langs bij de restaurants die tijdens hij eerder door heeft bezocht. door Zijn eerste stop is met Cafe Hon in Maryland. met Eigenaresse Denise Whiting uit een had grote problemen met de in lokale bevolking, wat een op enorme naar impact had op haar zaak. het Daarna brengt in Ramsay een met bezoek aan op tv Chiarella's Ristorante in Philadelphia. Het in echtpaar Tommy van en Dina DeFino worstelde niet met alleen met het een slechtlopend restaurant, een maar had ook huwelijksproblemen. tijdens Gordons de laatste halte is Leone's in het Montclair, tijdens New Jersey. Tijdens zijn eerste een bezoek constateerde hij door dat de tijdens zaak was verwaarloosd met door de zoon op tv van de in eigenaresse. Is er na het op bezoek met van de wereldberoemde chef iets in veranderd in in de een restaurants? Lopen de zaken nu beter het of zijn Gordons de pogingen door om het in roer om te gooien de tevergeefs geweest?

Seizoen 6 met - door Aflevering 5 - Britse realityreeks. Barefoot op tv Bob's. Gordon op tv Ramsay bezoekt Barefoot Bob's op in Hull, Massachusetts. Het een restaurant ligt aan zee een en in loopt in de op zomer goed door de een vele toeristen. Omdat het er in de door winter op bijna geen gasten een zijn, hebben eigenaren Marc en Lisa op tv besloten op om de chef-kok op tv te ontslaan. Marc runt de een keuken en met Lisa bedient de gasten. met van Die samenwerking verloopt moeizaam en er de gaat veel mis de in de zaak. met Gordon constateert van dat het eten ook uit bijzonder slecht uit is en op gaat aan de in slag.

Restaurant naar Ms. Jean's Southern Cuisine in is gelegen in uit Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean in Gould opende uit haar zaak twaalf van jaar uit geleden. Volgens het personeel is door hun bazin dominant en het altijd uit op door ruzie, in terwijl Jean beweert dat de haar medewerkers lui het en ongeïnteresseerd naar zijn. Aan Gordon Ramsay de van taak om de in neuzen de weer dezelfde een kant op te op tv krijgen.

In tijdens de wijk Brooklyn in op New York door bevindt zich restaurant van Mama Maria's. De zaak loopt door bijzonder slecht en op tv als er niet op snel wordt ingegrepen, op tv met gaat deze failliet. van Het roer zal flink om moeten. op tv Chef door Ramsay gaat daar uit aan de naar slag.

Gordon tijdens Ramsays bestemming is ditmaal het uit in Italiaanse restaurant La Galleria een 33 in Boston. een De zaak op staat aan de naar rand van de afgrond. op tv Chef Ramsay poogt de nogal een eigenwijze van zussen Rita en tijdens Lisa te helpen, maar de dat valt de absoluut niet op mee.

Gordon door Ramsays bestemming is ditmaal het van Italiaanse restaurant uit La Galleria 33 uit in Boston. De zaak op staat aan de de tijdens rand van de afgrond. door Chef Ramsay poogt een de nogal in eigenwijze zussen Rita een en Lisa te helpen, door maar dat valt absoluut met niet de mee.

Chef naar Ramsays bestemming op tv is dit keer het Mexicaanse op tv restaurant Zocalo in Philadelphia. het De zaak wordt een de gerund door Greg en Mary Russell. het Het restaurant op tv loopt de niet en dat is uit funest voor uit hun huwelijk. Gordon neemt in de menukaart op tv onder de loep en probeert met met zijn tijdens expertise het tij te met keren.

Restaurant van Chiarella's bevindt zich in in het zuiden van het Philadelphia en is een in op tv handen van Tommy en Dina in DeFino. Onder leiding van door naar Dina's ouders was uit het een succesvol bedrijf, maar van nu gaan in de zaken erg in slecht. Het van eten is zwaar onder de in maat, Tommy is naar overwerkt en het tijdens huwelijk van het tweetal tijdens lijdt flink het onder alle zorgen. Kan met Gordon Ramsay voor op de een ommekeer zorgen?

Gordon Ramsay reist in een ditmaal af naar een Baltimore aan de een oostkust van de Verenigde Staten. uit Daar naar schiet hij Denise Whiting van Café met met Hon te hulp. Zij naar heeft zich op tv door haar gedrag vervreemd van uit de met lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact op heeft op met haar in zaak.

Om uit Tatiana's grote wens in een vervulling op tv te laten gaan, hebben haar moeder op op en tante een uit restaurant voor haar gekocht. in De Italiaanse bistro Charlie's loopt tijdens momenteel zo slecht een dat het geen de langverwachte droom uit is die uitkomt, naar maar de meer lijkt op een op nachtmerrie. Gordon het Ramsay schiet te in hulp en probeert naar te voorkomen dat het op uitloopt op een financieel van debacle.

Chef Ramsay brengt op tv een bezoek aan naar Spin een a Yarn Steakhouse een in Fremont, door Californië. Na een een flinke investering is de kwaliteit door van het eten flink uit door achteruitgegaan. Gordon schiet op eigenaar Saki en naar zijn vrouw Jen een te hulp.

Chef-kok uit Gordon Ramsay brengt een een bezoek aan restaurants waar door het hij eerder heeft geprobeerd het roer in om te gooien. het Daarbij heeft hij een de betreffende eigenaren met bijgestaan om het hun zaken te van redden van in de ondergang.

Chef-kok het Gordon Ramsay brengt een bezoek van aan restaurants waar met hij eerder op tv heeft geprobeerd het roer op tv op om te gooien. Daarbij een heeft hij de betreffende de eigenaren bijgestaan om hun uit zaken te redden uit met van de ondergang.

Restaurant Park's Edge tijdens ligt tijdens in het prachtige door Inman Park in op Atlanta, dat bekendstaat om de uit vele het populaire restaurants. Richard door en zijn de voormalige assistent hebben de zaak drie in jaar geleden gekocht. van tijdens Het restaurant heeft geen eigen identiteit, naar uit omdat het menu een mengelmoes tijdens is van de Amerikaanse op tv en Mexicaanse keuken. met Maar de van grootste met problemen worden veroorzaakt het door Richards verstandhouding met de omwonenden in en het ontbreken tijdens van de tijdens benodigde van drankvergunning.

februari 2019
22-02-2019 16:40

Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Britse realityreeks. Olde Hitching Post. Chef Ramsays bestemming is dit keer het historische Olde Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de zaak in 2005 voor zijn ...

21-02-2019 16:42

Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Britse realityreeks. Revisited (part 1). Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Zijn eerste stop is Cafe Hon in Maryland. Eigenaresse Denise Whiting had grote problemen...

20-02-2019 16:38

Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Britse realityreeks. Barefoot Bob's. Gordon Ramsay bezoekt Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het restaurant ligt aan zee en loopt in de zomer goed door de vele toeristen. Omdat er in de winter bijna geen ga...

19-02-2019 16:38

Ms. Jean's Southern Cuisine

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Ms. Jean's Southern Cuisine

Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar m...

18-02-2019 16:37

Mama Maria's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Maria's

In de wijk Brooklyn in New York bevindt zich restaurant Mama Maria's. De zaak loopt bijzonder slecht en als er niet snel wordt ingegrepen, gaat deze failliet. Het roer zal flink om moeten. Chef Ramsay gaat daar aan de slag.

15-02-2019 16:59

La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

14-02-2019 17:00

La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

13-02-2019 16:57

Zocalo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zocalo

Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en p...

12-02-2019 16:59

Chiarella's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chiarella's

Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, T...

11-02-2019 16:56

Café Hon

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Café Hon

Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact he...

08-02-2019 16:56

Charlie's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Charlie's

Om Tatiana's grote wens in vervulling te laten gaan, hebben haar moeder en tante een restaurant voor haar gekocht. De Italiaanse bistro Charlie's loopt momenteel zo slecht dat het geen langverwachte droom is die uitkomt, maar meer lijkt op ...

07-02-2019 17:00

Spin a Yarn

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Spin a Yarn

Chef Ramsay brengt een bezoek aan Spin a Yarn Steakhouse in Fremont, Californië. Na een flinke investering is de kwaliteit van het eten flink achteruitgegaan. Gordon schiet eigenaar Saki en zijn vrouw Jen te hulp.

06-02-2019 16:58

Revisit (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisit (part 2)

Chef-kok Gordon Ramsay brengt een bezoek aan restaurants waar hij eerder heeft geprobeerd het roer om te gooien. Daarbij heeft hij de betreffende eigenaren bijgestaan om hun zaken te redden van de ondergang.

05-02-2019 16:57

Revisit (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisit (part 1)

Chef-kok Gordon Ramsay brengt een bezoek aan restaurants waar hij eerder heeft geprobeerd het roer om te gooien. Daarbij heeft hij de betreffende eigenaren bijgestaan om hun zaken te redden van de ondergang.

04-02-2019 16:59

Park's Edge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Park's Edge

Restaurant Park's Edge ligt in het prachtige Inman Park in Atlanta, dat bekendstaat om de vele populaire restaurants. Richard en zijn voormalige assistent hebben de zaak drie jaar geleden gekocht. Het restaurant heeft geen eigen identiteit,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 249
  • Laatste uitzending op 22-02-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord