Programma gemist?

Seizoen 3 het - op Aflevering 1 - Realityreeks waarin de op Britse chef-kok door Gordon Ramsay noodlijdende restaurants het uit er weer bovenop helpt: op Mojito's: Gordon Ramsay uit bezoekt het de Cubaanse restaurant Mojito's in de Brooklyn, New in York. Eigenaren Marcelo en Kata zijn naar ex-geliefden de en strijden tijdens over alles. Chef Ramsay schiet naar de op tv twee ruziemakers te hulp op tv en probeert hun naar restaurant te door redden.

Seizoen 1 op - Aflevering met 10 - op tv Culinair programma waarin door de Britse kok noodlijdende restaurants helpt: een van Secret Garden: In Moorpark, Californië bevindt uit zich het uit restaurant Secret in Garden. De Franse eigenaar op tv Michel de heeft er een paleisje naar vol frutsels van gemaakt, met maar op tv dit helpt niet om gasten met naar het restaurant uit te een lokken. Michel wil werkelijk geen tijdens enkele tip van naar Gordon met aannemen en dit resulteert al naar snel in scheldkanonnades over op en weer. naar Gordon stormt zelfs naar op hoge poten op tv het naar restaurant uit en op het is maar de vraag of op hij terugkomt om met in zijn klus te in klaren.

In het een Californische Pomona van ligt Lela's, het op slechts acht met maanden geleden geopende restaurant van tijdens eigenaresse Lela. Als van Gordon Ramsay zich een door op het menu heeft geworsteld, krijgt naar hij door te maken met chef-kok Ricky door die sterallures heeft. op Serveerster Tabitha zou haar door mond op tv wel eens mogen in spoelen, want zelfs chef Ramsays de woordkeuze kan niet het tippen uit aan haar tijdens taalgebruik.

In Westhampton tijdens Beach bevindt zich op tv familierestaurant van Fin McCool's. De in de met zomer uit drukbezochte Hamptons leiden in van de winter een slapend met bestaan en uit daar hebben in eigenaar Buddy en zijn twee door zoons veel last van. tijdens Dat een de buitenkant van het een restaurant eruitziet van als de aula op tv van een tijdens begrafenisonderneming, draagt ook niet uit bepaald bij naar aan de sfeer. Chef de Ramsay heeft het dit keer met zwaar, het want hoe overtuig door je een het frituurverslaafde kok ervan in dat voedsel ook prima eetbaar in is zonder het het in heet vet door te in bereiden?

Vlakbij de de Hollywoodstudio's zit Sebastian's, van het restaurant van uit de gelijknamige in eigenaar en parttime acteur. de Sebastian door heeft nogal een in eigen stijl van leidinggeven, want tijdens het afgelopen jaar door heeft hij maar liefst op tv 49 op medewerkers ontslagen. Hij de huurt het liefst acteurs uit in als personeel. Gordon door met Ramsay gruwelt als hij het met menu onder naar ogen krijgt. Er staan naar foto's naar op van de gerechten! Gordons naar conclusie is simpel: hij op op hoopt dat Sebastian naar kan acteren, want koken kan door hij in niet.

Tuckahoe ligt een op drie in kwartier rijden van van Manhattan en daar wonen een veel rijke mensen. door De ideale doelgroep om naar te van komen dineren tijdens in de volledig opgeknapte molen The de op tv Olde Stone Mill. Helaas de blijft de de zaak leeg. Eigenaar Dean doet zijn de de best, maar zijn chef-kok een Michael heeft geen inspiratie meer. naar Zelfs het personeel op tv wil niet eten door in het tijdens restaurant. Is Gordon Ramsay de in staat naar om een de deprimerende sfeer in ten goede te op tv keren?

De reputatie naar van restaurant Seascape op de Long van Island is veertig jaar in lang vlekkeloos geweest. Dat het is in nu helaas het niet meer het geval. op Irene en haar zoon tijdens Peter zijn uit de eigenaars. Chef-kok tijdens Doug is stronteigenwijs en luistert naar naar naar niemand. Gordon het Ramsay heeft er dan ook het een flinke kluif aan van om van deze vergane glorie nieuw leven een in uit te blazen.

Op in dertig minuten rijden op tv van New York van is The Mixing Bowl naar gesitueerd, het restaurant van de naar chefkok Billy en de zijn echtgenote Lisa. Zij doen alles een uit zelf, tot het dweilen uit van de vloeren aan door toe. op tv Manager Mike doet niet veel de meer dan met vrouwelijke klanten proberen te versieren tijdens en een eten. Het bedienend personeel heeft van een hekel uit aan hem. tijdens Ondanks het op tv overweldigende aanbod op de door menukaart blijven de gasten weg. in Werk aan de de winkel naar voor Gordon tijdens Ramsay!

Het New Yorkse naar Dillon's op tv zit op een superlocatie in op Manhattan, op het steenworp afstand van Gordon een Ramsays het eigen restaurant. Dillon's heeft drie de managers uit en evenzoveel culinaire invloeden. met Een afgrijselijk neonbord doet door vermoeden dat hier tijdens een het Indiase keuken is, met maar eenmaal uit binnen blijken er ook Ierse uit en Amerikaanse gerechten te met het worden geserveerd. De in inrichting van de tent is van ondermaats in en Gordon treft tijdens een aantal ronduit smerige zaken de aan.

Gordon Ramsay probeert naar het Italiaanse familierestaurant van Peter's te helpen. tijdens tijdens Eigenaresse Tina en haar broer tijdens Peter, door die als manager de eetgelegenheid met runt, gaan als de twee heethoofden door stevig tegen elkaar een tekeer. De keuken is een van bende en op de onderlinge door verhoudingen zijn slecht. op tv Gordon zorgt ervoor dat de een keuken wordt van opgeknapt uit en het menu wordt aangepast. het Het is op de vraag of tijdens hij de warmbloedige familieleden op op één lijn kan naar op krijgen.

Gordon tijdens Ramsay bezoekt Casa op tv Roma in het Lancaster, Californië. Het door oudste restaurant in naar de stad wordt gerund door een uit onervaren moeder en met haar zoon. Hoewel met door de bar goed de draait, verdienen ze in het de restaurant veel te weinig. in Chef Ramsay moet door flink aan door de bak om het de de boel op de rit te met krijgen.

Mexicaans eetcafé Fiesta de Sunrise zit in in grote financiële problemen. uit Stiefvader Vic is met naar voor een aanzienlijk uit deel oorzaak van het op probleem. Yolanda en haar de dochter Patti een hopen dat een goed van gesprek met Gordon van Ramsay Vic zal een helpen om de de feiten onder ogen te op tv zien. op tv Als Gordon aankomt en de een onhygiënische tijdens bende ziet, sluit hij op tv het restaurant voordat tijdens hij tijdens überhaupt een woord met door Vic heeft op tv gewisseld.

Sammy, eigenaar van naar eetcafé een Sabatiello's in Stamford, staat voor in meer dan een uit miljoen de dollar rood. Hij roept Gordon met Ramsays hulp in het om in klanten terug tijdens te winnen. Als chef van Ramsay komt helpen in en daarbij kritiek geeft op op op het eten, is op de trotse eigenaar zo boos tijdens dat hij een de tent sluit. van Kan de relatie tussen tijdens Sammy, Gordon en het tijdens personeel worden een gered of blijven de uit deuren voor altijd tijdens naar gesloten?

Chef Ramsay bezoekt door op tv St. Clair Shores waar drie op tv lokale op bodybuilders Jack's Waterfront hebben overgenomen, naar een restaurant op dat in van de zomermaanden erg populair is bij naar watersporters. Door het de slechte op eten en het ontbreken van van management staat het met restaurant op het op tv punt ten onder naar op tv te gaan. De eigenaren hopen een met het met advies van Gordon de met zaak toch nog te met kunnen het redden.

Chef op Ramsay reist af naar de het schilderachtige stadje door Cranbury, waar Chris en in Brian een Franse tijdens bistro naar hebben. Beide eigenaren en met de 23-jarige manager op hebben duidelijk een gebrek aan ervaring in en de passie is ver van te zoeken. tijdens Op het Valentijnsdag struikelt Gordon over het meest een naar walgelijke dat hij ooit op tv in een keuken heeft zien met het liggen. Noodgedwongen sluit hij het restaurant door op op de drukste avond een van het jaar. uit Zal Chef Ramsay een de bistro van de de ondergang kunnen van redden?

augustus 2017
17-08-2017 18:31

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants er weer bovenop helpt: Mojito's: Gordon Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant Mojito's in Brooklyn, New York. Eigenaren Marcelo en Kat...

16-08-2017 18:33

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Culinair programma waarin de Britse kok noodlijdende restaurants helpt: Secret Garden: In Moorpark, Californië bevindt zich het restaurant Secret Garden. De Franse eigenaar Michel heeft er een paleisje vol frutse...

15-08-2017 18:30

Lela's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Lela's

In het Californische Pomona ligt Lela's, het slechts acht maanden geleden geopende restaurant van eigenaresse Lela. Als Gordon Ramsay zich door het menu heeft geworsteld, krijgt hij te maken met chef-kok Ricky die sterallures heeft. Serveer...

14-08-2017 18:30

Finn McCool's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Finn McCool's

In Westhampton Beach bevindt zich familierestaurant Fin McCool's. De in de zomer drukbezochte Hamptons leiden in de winter een slapend bestaan en daar hebben eigenaar Buddy en zijn twee zoons veel last van. Dat de buitenkant van het restaur...

11-08-2017 18:30

Sebastian's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sebastian's

Vlakbij de Hollywoodstudio's zit Sebastian's, het restaurant van de gelijknamige eigenaar en parttime acteur. Sebastian heeft nogal een eigen stijl van leidinggeven, want het afgelopen jaar heeft hij maar liefst 49 medewerkers ontslagen. Hi...

10-08-2017 18:31

The Olde Stone Mill

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - The Olde Stone Mill

Tuckahoe ligt op drie kwartier rijden van Manhattan en daar wonen veel rijke mensen. De ideale doelgroep om te komen dineren in de volledig opgeknapte molen The Olde Stone Mill. Helaas blijft de zaak leeg. Eigenaar Dean doet zijn best, maar...

09-08-2017 18:31

Seascape

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Seascape

De reputatie van restaurant Seascape op Long Island is veertig jaar lang vlekkeloos geweest. Dat is nu helaas niet meer het geval. Irene en haar zoon Peter zijn de eigenaars. Chef-kok Doug is stronteigenwijs en luistert naar niemand. Gordon...

08-08-2017 18:30

The Mixing Bowl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - The Mixing Bowl

Op dertig minuten rijden van New York is The Mixing Bowl gesitueerd, het restaurant van chefkok Billy en zijn echtgenote Lisa. Zij doen alles zelf, tot het dweilen van de vloeren aan toe. Manager Mike doet niet veel meer dan vrouwelijke kla...

07-08-2017 18:31

Dillon's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Dillon's

Het New Yorkse Dillon's zit op een superlocatie in Manhattan, op steenworp afstand van Gordon Ramsays eigen restaurant. Dillon's heeft drie managers en evenzoveel culinaire invloeden. Een afgrijselijk neonbord doet vermoeden dat hier een In...

04-08-2017 18:30

Peter?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Peter?s

Gordon Ramsay probeert het Italiaanse familierestaurant Peter's te helpen. Eigenaresse Tina en haar broer Peter, die als manager de eetgelegenheid runt, gaan als twee heethoofden stevig tegen elkaar tekeer. De keuken is een bende en de onde...

03-08-2017 18:32

Casa Roma

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Casa Roma

Gordon Ramsay bezoekt Casa Roma in Lancaster, Californië. Het oudste restaurant in de stad wordt gerund door een onervaren moeder en haar zoon. Hoewel de bar goed draait, verdienen ze in het restaurant veel te weinig. Chef Ramsay moet flink...

31-07-2017 18:33

Fiesta Sunrise

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Fiesta Sunrise

Mexicaans eetcafé Fiesta Sunrise zit in grote financiële problemen. Stiefvader Vic is voor een aanzienlijk deel oorzaak van het probleem. Yolanda en haar dochter Patti hopen dat een goed gesprek met Gordon Ramsay Vic zal helpen om de feiten...

28-07-2017 18:31

Sabatiello's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sabatiello's

Sammy, eigenaar van eetcafé Sabatiello's in Stamford, staat voor meer dan een miljoen dollar rood. Hij roept Gordon Ramsays hulp in om klanten terug te winnen. Als chef Ramsay komt helpen en daarbij kritiek geeft op het eten, is de trotse e...

27-07-2017 18:31

Jack?s Waterfront

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Jack?s Waterfront

Chef Ramsay bezoekt St. Clair Shores waar drie lokale bodybuilders Jack's Waterfront hebben overgenomen, een restaurant dat in de zomermaanden erg populair is bij watersporters. Door het slechte eten en het ontbreken van management staat he...

26-07-2017 18:31

Hannah Masons

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Hannah Masons

Chef Ramsay reist af naar het schilderachtige stadje Cranbury, waar Chris en Brian een Franse bistro hebben. Beide eigenaren en de 23-jarige manager hebben duidelijk gebrek aan ervaring en de passie is ver te zoeken. Op Valentijnsdag struik...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 18:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord