Programma gemist?

Gordon een Ramsay is terug in op tv Norwalk, Ohio. Hij uit hoopt dat eigenaar Joe in het advies een van de door chef nu wél op aanneemt. Maar er is tijdens nog naar niet veel veranderd. Zou chef in Ramsay de grote problemen op tv kunnen oplossen door een zowel het menu met als de zaak in met grondig te verbouwen? Of kan tijdens hij de zaak maar op beter zo het snel mogelijk door weer verlaten?

In Norwalk, Ohio, door bezoekt Gordon door Ramsay restaurant door Mill Street Bistro. uit De zelfingenomen eigenaar Joe behandelt door zijn personeel de en klanten slecht. van Bovendien zijn de gerechten in smakeloos en met duur. Joe zal echt tijdens moeten veranderen. Aan van door chef Ramsay de zware taak de om hem daarvan te in uit overtuigen.

Familierestaurant Nino's in op het Californische het Long Beach van werd jarenlang met met veel passie gerund van door de immigranten Inge en op tv Vincenzo. op tv Na 54 jaar droegen met ze de met dagelijkse leiding over het aan hun met oudste zoon, Nino. Maar met in plaats van tijdens hard te op tv werken, vult Nino de dagen met uit tv-kijken en rondhangen van in in zijn kantoor. met Door zijn nalatige gedrag voelden zijn op tv zus Carina en met tijdens broer Michael zich genoodzaakt om chef tijdens Ramsay in het te uit schakelen om het familiebedrijf te op redden.

In Monrovia, een Californië bevindt zich het tijdens mediterrane een restaurant Sam's Kabob uit Room. Eigenaar een Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend een met zijn van zaak, maar de laatste met tijd komen met er veel te weinig op tv tijdens gasten. Dat heeft de geleid tot ontslagen en tijdens het overgebleven personeel bestaat nu van uit Sams vrouw naar en hun zeven tijdens kinderen. uit Chef Ramsay valt met in zijn neus in het de boter uit als er direct na zijn in komst ruzie een ontstaat.

Het door Italiaanse restaurant Levanti's in in Beaver, Pennsylvania wordt tijdens gerund door broer van en zus Dino en in Tina van Fratangeli. Dino met kocht het restaurant op tv met spaargeld van op hun vader. Omdat het in runnen van een een eigen zaak hem zwaar op viel, besloot Tina met haar op tv broer te gaan helpen. De opening uit van van een nieuw op restaurant in dezelfde straat zorgde het voor een van negatieve impact op de omzet in van de Levanti's. Chef Ramsay op concludeert al snel dat op tv het grootste probleem uit niet wordt in veroorzaakt door het op tv concurrerende restaurant.

Chef Ramsays bestemming op tv is dit keer op tv het historische de Olde Hitching een Post in Hanson, Massachusetts. De van Griekse door restauranthouder Tom Kessaris met kocht de zaak het in 2005 voor zijn dochter door Andrea, maar heeft een het het restaurant nooit met aan haar overgedragen. het Volgens Tom is zijn door dochter niet door capabel genoeg om een eigen op zaak te runnen. Gordon een Ramsay tijdens neemt de zaak tijdens onder de van loep en probeert met uit te vinden waar Toms twijfels door ten opzichte van naar zijn dochter vandaan door met komen.

Gordon de Ramsay gaat een opnieuw langs bij de van restaurants die met hij eerder heeft op tv bezocht. Hij bezoekt Cafe in Hon in Maryland, Chiarella's met Ristorante in Philadelphia en op tv Leone's in Montclair, op tv New Jersey. Heeft op Gordon in het tij kunnen keren het in deze op zaken?

Gordon uit Ramsay bezoekt Barefoot Bob's tijdens in Hull, Massachusetts. Het op tv op restaurant ligt aan zee en loopt de in de zomer naar goed door de naar de vele toeristen. Omdat er in op de winter bijna geen van gasten zijn, tijdens hebben eigenaren Marc en op tv Lisa besloten om met de chef-kok uit te ontslaan. Marc op tv runt de keuken en naar Lisa bedient de op tv gasten. Die samenwerking het naar verloopt moeizaam en er naar gaat veel mis in de de zaak. Gordon constateert door de dat het eten ook bijzonder met slecht is en van gaat aan de uit slag.

Restaurant tijdens Ms. Jean's Southern uit Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, van Pennsylvania. Eigenaresse Jean naar Gould opende door haar zaak twaalf op jaar van geleden. Volgens het het personeel is hun met bazin dominant en altijd uit met op ruzie, terwijl met Jean beweert op dat haar medewerkers lui en uit ongeïnteresseerd op zijn. Aan Gordon een Ramsay de taak om de het neuzen weer dezelfde een de kant op te door krijgen.

In de door wijk Brooklyn in New op York bevindt zich op tv in restaurant Mama Maria's. van De zaak loopt bijzonder tijdens slecht en als in er niet snel wordt ingegrepen, op gaat deze failliet. de Het roer zal de flink om moeten. uit Chef Ramsay gaat van daar aan tijdens de met slag.

Gordon de Ramsays bestemming door is ditmaal het Italiaanse restaurant La tijdens Galleria 33 het in Boston. in De zaak staat aan op de rand van van de afgrond. Chef Ramsay met naar poogt de nogal eigenwijze zussen Rita door en Lisa te op van helpen, maar dat tijdens valt absoluut niet het mee.

Gordon door Ramsays bestemming met is ditmaal het Italiaanse restaurant La tijdens Galleria 33 naar in Boston. De zaak tijdens tijdens staat aan de rand tijdens van de afgrond. op tv Chef Ramsay poogt tijdens de nogal eigenwijze zussen Rita met in en Lisa te helpen, op tv maar dat valt door absoluut niet naar mee.

Chef naar Ramsays bestemming tijdens is dit keer een het Mexicaanse restaurant Zocalo naar in Philadelphia. De door zaak wordt gerund door met Greg en Mary Russell. het Het restaurant door loopt niet en op tv dat is funest voor een hun huwelijk. tijdens Gordon neemt de menukaart een onder de in loep en van probeert met zijn expertise uit het in tij te keren.

Restaurant Chiarella's door bevindt zich in op het zuiden van van Philadelphia en is in op tv handen op tv van Tommy en Dina DeFino. het een Onder leiding van door Dina's ouders was het een succesvol het bedrijf, maar in nu gaan de de zaken erg op slecht. Het met eten is zwaar onder de uit maat, de Tommy is overwerkt en op het huwelijk van het tweetal met lijdt flink uit onder alle tijdens zorgen. Kan door Gordon Ramsay voor tijdens een ommekeer zorgen?

Gordon Ramsay door reist van ditmaal af naar Baltimore tijdens aan de oostkust van door de Verenigde de Staten. Daar door schiet hij Denise Whiting van Café naar Hon van te hulp. Zij naar heeft zich door haar gedrag in vervreemd van de de lokale op tv bevolking, wat logischerwijs grote door impact heeft het op haar tijdens zaak.

april 2020
01-03-2019 16:39

Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay is terug in Norwalk, Ohio. Hij hoopt dat eigenaar Joe het advies van de chef nu wél aanneemt. Maar er is nog niet veel veranderd. Zou chef Ramsay de grote problemen kunnen oplossen door zowel het menu als de zaak grondig te ve...

28-02-2019 16:42

Mill Street (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 1)

In Norwalk, Ohio, bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street Bistro. De zelfingenomen eigenaar Joe behandelt zijn personeel en klanten slecht. Bovendien zijn de gerechten smakeloos en duur. Joe zal echt moeten veranderen. Aan chef Ramsay ...

27-02-2019 16:36

Nino's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Nino's

Familierestaurant Nino's in het Californische Long Beach werd jarenlang met veel passie gerund door de immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 jaar droegen ze de dagelijkse leiding over aan hun oudste zoon, Nino. Maar in plaats van hard te werk...

26-02-2019 16:41

Sam's Kabob Room

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sam's Kabob Room

In Monrovia, Californië bevindt zich het mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. Eigenaar Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend met zijn zaak, maar de laatste tijd komen er veel te weinig gasten. Dat heeft geleid tot ontslagen en het o...

25-02-2019 16:42

Levanti?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Levanti?s

Het Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, Pennsylvania wordt gerund door broer en zus Dino en Tina Fratangeli. Dino kocht het restaurant met spaargeld van hun vader. Omdat het runnen van een eigen zaak hem zwaar viel, besloot Tina haar...

22-02-2019 16:40

Olde Hitching Post

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Olde Hitching Post

Chef Ramsays bestemming is dit keer het historische Olde Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de zaak in 2005 voor zijn dochter Andrea, maar heeft het restaurant nooit aan haar overgedragen....

21-02-2019 16:42

Revisited (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisited (part 1)

Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?

20-02-2019 16:38

Barefoot Bob's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Barefoot Bob's

Gordon Ramsay bezoekt Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het restaurant ligt aan zee en loopt in de zomer goed door de vele toeristen. Omdat er in de winter bijna geen gasten zijn, hebben eigenaren Marc en Lisa besloten om de chef-kok t...

19-02-2019 16:38

Ms. Jean's Southern Cuisine

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Ms. Jean's Southern Cuisine

Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar m...

18-02-2019 16:37

Mama Maria's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Maria's

In de wijk Brooklyn in New York bevindt zich restaurant Mama Maria's. De zaak loopt bijzonder slecht en als er niet snel wordt ingegrepen, gaat deze failliet. Het roer zal flink om moeten. Chef Ramsay gaat daar aan de slag.

15-02-2019 16:59

La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

14-02-2019 17:00

La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

13-02-2019 16:57

Zocalo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zocalo

Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en p...

12-02-2019 16:59

Chiarella's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chiarella's

Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, T...

11-02-2019 16:56

Café Hon

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Café Hon

Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!