Programma gemist?

Eigenaar in Dean van restaurant Sante La de van Brea in Los Angeles het zit diep het in de financiële problemen. Gordon op tv Ramsay gaat aan de van slag om uit hem te helpen naar zijn restaurant te de redden. de Het is nog maar door de vraag uit of dat gaat in lukken.

Mexicaans eetcafé uit Fiesta Sunrise zit in met grote op financiële problemen. Stiefvader Vic is met voor een aanzienlijk uit deel oorzaak van in het probleem. Yolanda uit en naar haar dochter Patti naar hopen dat een goed tijdens gesprek op met Gordon Ramsay Vic op zal helpen om de feiten door onder ogen door te op tv zien. Als Gordon naar aankomt en de onhygiënische een bende ziet, sluit door hij het restaurant voordat hij met überhaupt een op tv woord met Vic heeft op de gewisseld.

Sammy, een eigenaar van eetcafé Sabatiello's in op tv Stamford, staat een voor meer van dan een miljoen dollar rood. uit in Hij roept Gordon uit Ramsays hulp in om klanten terug naar in te winnen. Als chef Ramsay komt naar het helpen en daarbij de kritiek geeft op in het eten, is tijdens de trotse eigenaar zo het boos dat hij de tent van sluit. Kan het de relatie tussen Sammy, met Gordon en het met personeel van worden gered of blijven de de deuren voor door altijd de gesloten?

Chef Ramsay door bezoekt St. Clair uit Shores van waar drie lokale een bodybuilders Jack's Waterfront hebben overgenomen, het een restaurant naar dat in de zomermaanden door erg populair is bij uit watersporters. Door de het slechte eten de en het het ontbreken van management de staat het restaurant een op het punt ten uit onder te gaan. De tijdens eigenaren hopen met in op het advies van het Gordon de zaak een toch nog te kunnen met redden.

Chef door Ramsay reist af naar het de tijdens schilderachtige stadje Cranbury, waar Chris en op tv Brian een naar Franse bistro hebben. op tv Beide eigenaren een en de naar 23-jarige manager hebben duidelijk gebrek aan met ervaring tijdens en de passie is ver met in te zoeken. Op Valentijnsdag van struikelt Gordon over het meest naar walgelijke dat op hij uit ooit in een in keuken heeft zien liggen. Noodgedwongen sluit met hij het op restaurant door op de drukste avond met van het jaar. Zal Chef een Ramsay een de bistro op van de ondergang kunnen tijdens redden?

De eigenaren van naar J in Willy's Bar & Grille in naar South naar Bend, Indiana hebben op tv meer dan een miljoen door dollar schuld. Gordon een Ramsay is echt hun van laatste hoop. De de beroemde chef op tv laat op tv de onervaren koks helemaal de opnieuw beginnen, met maar dat gaat door niet zonder slag of een stoot.

Gordon op Ramsay bezoekt een Black Pearl, een met visrestaurant in New van York. Het is er in een behoorlijke tijdens chaos en iedereen is gefrustreerd. Lukt met het Gordon om naar naar de drie koks op één lijn op tv te op tv krijgen en het alle problemen te tijdens verhelpen?

Gordon Ramsay op tv bezoekt Trobiano's, een tijdens Italiaans restaurant een in New uit York. Eigenaar en chef-kok Antony de Trobiano zit uit diep in de schulden tijdens en zijn schoonouders naar hebben hun spaargeld door in zijn met restaurant gestoken. De stress in heeft veel op tv invloed op Antony's relatie. naar Als Gordon van hem confronteert met uit het smaakloze eten en de het slordigheid naar in de keuken, loopt van het een behoorlijk uit de door hand. Zal Gordon het restaurant weer van naar op de rails kunnen een krijgen?

Chef-kok Gordon Ramsay een bezoekt Guiseppi's, een de gezellig Italiaans van restaurant in Macomb. in Vader en zoon runnen uit de keuken en door zitten elkaar steeds uit in de uit weg. met De gezondheid van de door vader, die aan diabetes een lijdt, zorgt voor op extra het veel spanning. In deze chaotische toestand de moet Gordon op tv het restaurant zien te uit een redden, voordat het naar de deuren voorgoed de moet sluiten.

Chef naar Ramsay bezoekt een van restaurant in Mount op Sinai, New naar York. De zaak op lijkt rechtstreeks uit de jaren tachtig in te komen. De het een inrichting is erg ouderwets op tv en chef-kok Bill een mist de passie op voor het koken. Lukt het het Gordon om van tot met Bill door te dringen en het op restaurant weer op een de juiste weg het in te krijgen?

Gordon Ramsay keert door met terug naar een naar aantal restaurants die hij van in deze reeks met uit de brand op tv heeft proberen te helpen. een Draaien de zaken inmiddels een naar op verwachting of hebben de een eigenaren Gordons adviezen het in met de wind geslagen?

Gordon Ramsay met keert tijdens terug naar een aantal op restaurants die hij in het deze reeks uit het de brand heeft naar proberen te helpen. naar Draaien de zaken inmiddels de naar verwachting of met hebben de eigenaren van Gordons adviezen door in de wind op geslagen?

Chef naar Ramsay reist uit af naar Scottsdale, uit Arizona. Hier brengt door hij een bezoek aan Amy's het Baking Company door van Amy en Samy. Hoewel van het een in van de naar schoonste restaurants uit in de geschiedenis de van dit programma is, lijkt er een van toch het een en door ander mis naar te zijn met het eten en op tv in de service. Amy en Samy met lijken niet te willen door tijdens luisteren naar kritiek en schreeuwen uit zelfs naar klanten die naar het klagen. Lukt het Gordon tijdens Ramsay om tot het in echtpaar het door te dringen door en het tij te op tv keren?

In tijdens het centrum de van Nashville bezoekt chef Ramsay Chappy's, het het restaurant van door John en Starr. de Eerder hadden zij in het een goedlopend restaurant in op tv Mississippi, maar op dat is volledig verwoest de door orkaan Katrina. in Na de opening de van hun naar nieuwe restaurant weten met de gasten de weg de ernaartoe nog niet echt te een vinden. Ramsay tijdens wordt ingeschakeld om te het kijken of op tv hij het restaurant uit er bovenop de kan krijgen.

Chef de Ramsay bezoekt uit restaurant Prohibition Grille door in Everett, Washington. Eigenaresse Rishi is door professioneel buikdanseres. Omdat tijdens Rishi zelf weinig uit restaurantervaring het heeft opgebouwd, geeft het ze haar op chef-kok alle verantwoordelijkheid. Hij door besteedt weinig aandacht aan het het door restaurant en er komen veel klachten een van de de klanten. Gordon Ramsay wordt het met ingeschakeld om te kijken of op tv hij het naar restaurant een boost in kan geven.

juni 2018
29-12-2017 18:35

Sante Le Brea

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sante Le Brea

Eigenaar Dean van restaurant Sante La Brea in Los Angeles zit diep in de financiële problemen. Gordon Ramsay gaat aan de slag om hem te helpen zijn restaurant te redden. Het is nog maar de vraag of dat gaat lukken.

28-12-2017 18:34

Fiesta Sunrise

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Fiesta Sunrise

Mexicaans eetcafé Fiesta Sunrise zit in grote financiële problemen. Stiefvader Vic is voor een aanzienlijk deel oorzaak van het probleem. Yolanda en haar dochter Patti hopen dat een goed gesprek met Gordon Ramsay Vic zal helpen om de feiten...

27-12-2017 18:35

Sabatiello's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sabatiello's

Sammy, eigenaar van eetcafé Sabatiello's in Stamford, staat voor meer dan een miljoen dollar rood. Hij roept Gordon Ramsays hulp in om klanten terug te winnen. Als chef Ramsay komt helpen en daarbij kritiek geeft op het eten, is de trotse e...

26-12-2017 18:30

Jack?s Waterfront

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Jack?s Waterfront

Chef Ramsay bezoekt St. Clair Shores waar drie lokale bodybuilders Jack's Waterfront hebben overgenomen, een restaurant dat in de zomermaanden erg populair is bij watersporters. Door het slechte eten en het ontbreken van management staat he...

25-12-2017 18:40

Hannah Masons

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Hannah Masons

Chef Ramsay reist af naar het schilderachtige stadje Cranbury, waar Chris en Brian een Franse bistro hebben. Beide eigenaren en de 23-jarige manager hebben duidelijk gebrek aan ervaring en de passie is ver te zoeken. Op Valentijnsdag struik...

22-12-2017 18:33

J Willy's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - J Willy's

De eigenaren van J Willy's Bar & Grille in South Bend, Indiana hebben meer dan een miljoen dollar schuld. Gordon Ramsay is echt hun laatste hoop. De beroemde chef laat de onervaren koks helemaal opnieuw beginnen, maar dat gaat niet zonder s...

21-12-2017 18:36

Black Pearl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Black Pearl

Gordon Ramsay bezoekt Black Pearl, een visrestaurant in New York. Het is er een behoorlijke chaos en iedereen is gefrustreerd. Lukt het Gordon om de drie koks op één lijn te krijgen en alle problemen te verhelpen?

20-12-2017 18:42

Trobiano's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Trobiano's

Gordon Ramsay bezoekt Trobiano's, een Italiaans restaurant in New York. Eigenaar en chef-kok Antony Trobiano zit diep in de schulden en zijn schoonouders hebben hun spaargeld in zijn restaurant gestoken. De stress heeft veel invloed op Anto...

19-12-2017 18:39

Guiseppi's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Guiseppi's

Chef-kok Gordon Ramsay bezoekt Guiseppi's, een gezellig Italiaans restaurant in Macomb. Vader en zoon runnen de keuken en zitten elkaar steeds in de weg. De gezondheid van de vader, die aan diabetes lijdt, zorgt voor extra veel spanning. In...

18-12-2017 18:39

Handlebars

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Handlebars

Chef Ramsay bezoekt een restaurant in Mount Sinai, New York. De zaak lijkt rechtstreeks uit de jaren tachtig te komen. De inrichting is erg ouderwets en chef-kok Bill mist de passie voor het koken. Lukt het Gordon om tot Bill door te dringe...

15-12-2017 18:37

Gordon returns (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon returns (part 2)

Gordon Ramsay keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

14-12-2017 18:36

Gordon returns (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon returns (part 1)

Gordon Ramsay keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

27-11-2017 18:35

Amy's Baking Company

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Amy's Baking Company

Chef Ramsay reist af naar Scottsdale, Arizona. Hier brengt hij een bezoek aan Amy's Baking Company van Amy en Samy. Hoewel het een van de schoonste restaurants uit de geschiedenis van dit programma is, lijkt er toch het een en ander mis te ...

24-11-2017 18:35

Chappy's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chappy's

In het centrum van Nashville bezoekt chef Ramsay Chappy's, het restaurant van John en Starr. Eerder hadden zij een goedlopend restaurant in Mississippi, maar dat is volledig verwoest door orkaan Katrina. Na de opening van hun nieuwe restaur...

23-11-2017 18:31

Prohibition Grille

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Prohibition Grille

Chef Ramsay bezoekt restaurant Prohibition Grille in Everett, Washington. Eigenaresse Rishi is professioneel buikdanseres. Omdat Rishi zelf weinig restaurantervaring heeft opgebouwd, geeft ze haar chef-kok alle verantwoordelijkheid. Hij bes...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 167
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord