Programma gemist?

Gordon Ramsay de is op terug in Norwalk, Ohio. Hij hoopt met dat het eigenaar Joe het advies op tv van een de chef nu met wél aanneemt. Maar op er is nog niet het veel veranderd. op tv Zou chef Ramsay op de grote problemen door kunnen oplossen door zowel het menu door als de zaak door het grondig te verbouwen? Of kan met hij in de zaak maar beter zo de snel mogelijk weer met verlaten?

In Norwalk, Ohio, tijdens bezoekt Gordon door Ramsay een restaurant Mill Street Bistro. naar De zelfingenomen in eigenaar Joe behandelt door zijn personeel en in klanten slecht. Bovendien in zijn de gerechten smakeloos de en duur. op Joe zal echt de moeten veranderen. Aan chef Ramsay de naar zware taak om tijdens van hem daarvan te het overtuigen.

Familierestaurant van Nino's in het de Californische Long Beach tijdens werd jarenlang met naar veel passie gerund een door de immigranten Inge en een Vincenzo. van Na 54 jaar droegen ze op tv de dagelijkse een leiding een over aan hun oudste zoon, het Nino. naar Maar in plaats van hard te uit op tv werken, vult Nino de dagen met in tv-kijken en rondhangen naar in zijn in kantoor. van Door zijn nalatige gedrag door voelden zijn zus in Carina en broer tijdens Michael zich genoodzaakt om chef uit Ramsay in op te schakelen op om het de familiebedrijf te redden.

In uit Monrovia, Californië bevindt zich van het mediterrane een restaurant Sam's met Kabob Room. Eigenaar Sam Najjar in heeft tijdens succesvolle jaren gekend met zijn door zaak, door maar de laatste tijd tijdens komen er van veel te weinig gasten. Dat uit heeft op geleid tot ontslagen en uit het overgebleven personeel het bestaat nu uit Sams een vrouw tijdens en hun zeven de kinderen. Chef Ramsay valt van met zijn neus in de een boter door als er direct na op tv zijn komst ruzie met ontstaat.

Het naar Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, van Pennsylvania wordt gerund uit een door broer en zus Dino en op tv Tina Fratangeli. Dino de kocht het restaurant door met de spaargeld van hun vader. Omdat naar het runnen van naar een door eigen zaak hem op tv zwaar viel, besloot Tina in haar broer uit te gaan helpen. De opening met een van een nieuw naar restaurant in dezelfde straat zorgde op tv voor een negatieve impact tijdens op de omzet het van Levanti's. Chef op Ramsay concludeert al op de snel dat het grootste op tv probleem niet van wordt veroorzaakt door het concurrerende de restaurant.

Chef Ramsays bestemming een is dit keer met het historische een Olde in Hitching Post in uit Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder met Tom Kessaris kocht tijdens de de zaak in 2005 voor zijn dochter naar Andrea, op maar heeft het in restaurant nooit aan haar tijdens overgedragen. een Volgens Tom is zijn van dochter niet door capabel genoeg om door een eigen zaak te runnen. Gordon het Ramsay een neemt de zaak op tv onder de loep en probeert op uit het te vinden van waar Toms twijfels ten opzichte van van in zijn dochter vandaan een komen.

Gordon het Ramsay gaat uit opnieuw langs bij de restaurants in die hij met eerder heeft bezocht. op Hij bezoekt Cafe op tv Hon in een Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en tijdens Leone's in Montclair, met op New Jersey. Heeft Gordon het uit tij kunnen keren in de met deze zaken?

Gordon Ramsay het bezoekt Barefoot Bob's het in Hull, op tv Massachusetts. Het van restaurant ligt aan zee en op loopt in tijdens de zomer goed door uit de vele toeristen. Omdat in er in van de winter bijna geen een gasten het zijn, hebben eigenaren Marc en naar op Lisa besloten om de chef-kok te op tv ontslaan. op tv Marc runt de keuken naar en Lisa bedient naar de gasten. Die samenwerking op met verloopt moeizaam en er tijdens gaat veel mis met in de zaak. Gordon constateert een de dat het eten ook bijzonder slecht naar in is en gaat aan de het slag.

Restaurant Ms. Jean's op het Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, door op tv Pennsylvania. Eigenaresse Jean op Gould opende haar zaak twaalf jaar door geleden. naar Volgens het het personeel is hun bazin dominant en van van altijd uit op naar ruzie, terwijl Jean beweert dat van haar medewerkers lui en naar ongeïnteresseerd uit zijn. Aan Gordon Ramsay de een taak om van de neuzen op tv weer dezelfde met kant op te met krijgen.

In naar de wijk Brooklyn in New uit York bevindt van zich restaurant Mama Maria's. het op De zaak loopt bijzonder slecht door en als er in niet op tv snel wordt ingegrepen, uit gaat deze failliet. Het roer zal de flink door om moeten. Chef naar Ramsay gaat daar een aan de op slag.

Gordon op Ramsays bestemming is door ditmaal het Italiaanse restaurant La een in Galleria 33 in Boston. De de zaak staat de aan de rand van de door met afgrond. Chef Ramsay tijdens poogt de nogal eigenwijze zussen naar Rita en Lisa te uit helpen, maar in dat valt met absoluut niet tijdens mee.

Gordon Ramsays bestemming van is ditmaal het een Italiaanse restaurant door La Galleria 33 in van Boston. De zaak op staat aan de naar rand met van de afgrond. Chef met Ramsay poogt de nogal op eigenwijze met zussen Rita en Lisa te in helpen, maar dat op tv valt de absoluut niet naar mee.

Chef de Ramsays bestemming is dit keer op het Mexicaanse op tv restaurant Zocalo in het Philadelphia. De zaak wordt het gerund van door Greg een en Mary Russell. Het restaurant het loopt niet van en dat is funest voor uit hun huwelijk. met Gordon het neemt de menukaart onder het de loep en probeert van met zijn op expertise het in tij te keren.

Restaurant uit Chiarella's bevindt zich in met het door zuiden van Philadelphia en is in door handen van Tommy op door en Dina DeFino. Onder de leiding van Dina's met ouders was het een van succesvol door bedrijf, maar nu gaan de zaken op tv erg slecht. het Het van eten is zwaar onder de maat, van het Tommy is overwerkt en het huwelijk naar van van het tweetal lijdt flink uit onder alle zorgen. van Kan Gordon van Ramsay voor een ommekeer uit zorgen?

Gordon Ramsay op tv reist ditmaal naar af naar Baltimore aan tijdens de oostkust de van de Verenigde Staten. Daar de schiet tijdens hij Denise Whiting van Café van Hon te op hulp. Zij heeft zich het door op haar gedrag vervreemd van de tijdens lokale het bevolking, wat logischerwijs grote naar impact heeft van op haar in zaak.

december 2019
01-03-2019 16:39

Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay is terug in Norwalk, Ohio. Hij hoopt dat eigenaar Joe het advies van de chef nu wél aanneemt. Maar er is nog niet veel veranderd. Zou chef Ramsay de grote problemen kunnen oplossen door zowel het menu als de zaak grondig te ve...

28-02-2019 16:42

Mill Street (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 1)

In Norwalk, Ohio, bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street Bistro. De zelfingenomen eigenaar Joe behandelt zijn personeel en klanten slecht. Bovendien zijn de gerechten smakeloos en duur. Joe zal echt moeten veranderen. Aan chef Ramsay ...

27-02-2019 16:36

Nino's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Nino's

Familierestaurant Nino's in het Californische Long Beach werd jarenlang met veel passie gerund door de immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 jaar droegen ze de dagelijkse leiding over aan hun oudste zoon, Nino. Maar in plaats van hard te werk...

26-02-2019 16:41

Sam's Kabob Room

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sam's Kabob Room

In Monrovia, Californië bevindt zich het mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. Eigenaar Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend met zijn zaak, maar de laatste tijd komen er veel te weinig gasten. Dat heeft geleid tot ontslagen en het o...

25-02-2019 16:42

Levanti?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Levanti?s

Het Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, Pennsylvania wordt gerund door broer en zus Dino en Tina Fratangeli. Dino kocht het restaurant met spaargeld van hun vader. Omdat het runnen van een eigen zaak hem zwaar viel, besloot Tina haar...

22-02-2019 16:40

Olde Hitching Post

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Olde Hitching Post

Chef Ramsays bestemming is dit keer het historische Olde Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de zaak in 2005 voor zijn dochter Andrea, maar heeft het restaurant nooit aan haar overgedragen....

21-02-2019 16:42

Revisited (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisited (part 1)

Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?

20-02-2019 16:38

Barefoot Bob's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Barefoot Bob's

Gordon Ramsay bezoekt Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het restaurant ligt aan zee en loopt in de zomer goed door de vele toeristen. Omdat er in de winter bijna geen gasten zijn, hebben eigenaren Marc en Lisa besloten om de chef-kok t...

19-02-2019 16:38

Ms. Jean's Southern Cuisine

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Ms. Jean's Southern Cuisine

Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar m...

18-02-2019 16:37

Mama Maria's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Maria's

In de wijk Brooklyn in New York bevindt zich restaurant Mama Maria's. De zaak loopt bijzonder slecht en als er niet snel wordt ingegrepen, gaat deze failliet. Het roer zal flink om moeten. Chef Ramsay gaat daar aan de slag.

15-02-2019 16:59

La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

14-02-2019 17:00

La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

13-02-2019 16:57

Zocalo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zocalo

Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en p...

12-02-2019 16:59

Chiarella's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chiarella's

Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, T...

11-02-2019 16:56

Café Hon

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Café Hon

Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!