Programma gemist?

Gordon Ramsay is tijdens terug in Norwalk, van Ohio. Hij hoopt het dat eigenaar naar Joe het de advies van de chef nu tijdens door wél aanneemt. Maar er het is nog niet veel veranderd. het Zou chef met Ramsay uit de grote problemen met kunnen oplossen door in zowel het menu als de door zaak grondig te door verbouwen? Of kan hij de de zaak maar naar beter zo snel een mogelijk naar weer verlaten?

In Norwalk, Ohio, door bezoekt Gordon Ramsay door restaurant in Mill Street Bistro. De een zelfingenomen eigenaar Joe behandelt door zijn door personeel en klanten door slecht. Bovendien door zijn de gerechten smakeloos het en duur. Joe zal de echt moeten de veranderen. Aan chef Ramsay op de zware taak uit om uit hem daarvan te op overtuigen.

Familierestaurant Nino's in van de het Californische Long Beach werd jarenlang door met veel naar passie gerund door de op tv immigranten Inge en van Vincenzo. Na 54 van een jaar droegen ze de dagelijkse leiding uit over aan naar hun oudste op tv zoon, Nino. Maar in op plaats van de hard te werken, vult Nino met de dagen op met tv-kijken en tijdens rondhangen in zijn kantoor. op in Door zijn nalatige van gedrag voelden zijn zus Carina in en broer de Michael zich genoodzaakt om chef door Ramsay in een te op tv schakelen om het familiebedrijf te in redden.

In tijdens Monrovia, Californië bevindt naar zich het mediterrane in restaurant Sam's met Kabob Room. Eigenaar op Sam Najjar heeft van succesvolle jaren gekend met op zijn zaak, maar de met laatste tijd komen door er veel te van weinig gasten. Dat uit heeft uit geleid tot ontslagen op en het overgebleven personeel met bestaat nu uit Sams op tv vrouw en hun naar zeven kinderen. Chef Ramsay op valt met zijn met neus op tv in de boter van als er direct na naar zijn komst van ruzie ontstaat.

Het met Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, van Pennsylvania wordt een gerund door broer op tv en zus Dino in en Tina Fratangeli. Dino van kocht het restaurant de met spaargeld op tv van hun van vader. Omdat het op tv runnen van op een eigen zaak hem zwaar het viel, besloot Tina tijdens haar uit broer te gaan helpen. De een opening van op tv een nieuw restaurant door in dezelfde straat zorgde voor met een negatieve impact op tv op uit de omzet van Levanti's. uit Chef Ramsay concludeert met al snel dat het naar naar grootste probleem niet wordt uit veroorzaakt door het concurrerende op tv restaurant.

Chef Ramsays bestemming in is dit van keer het historische met Olde Hitching Post in met Hanson, Massachusetts. in De Griekse restauranthouder Tom met Kessaris kocht de door zaak in in 2005 voor zijn dochter in Andrea, maar heeft met het restaurant nooit in een aan haar overgedragen. Volgens Tom is naar zijn dochter van niet op tv capabel genoeg om de een eigen zaak een te runnen. Gordon Ramsay neemt de van naar zaak onder de loep tijdens en probeert een uit te vinden waar Toms twijfels in ten opzichte naar van het zijn dochter vandaan de komen.

Gordon op tv Ramsay gaat opnieuw langs tijdens bij de restaurants die op met hij eerder heeft naar bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon van in Maryland, Chiarella's met Ristorante het in Philadelphia en Leone's in tijdens Montclair, New Jersey. uit Heeft uit Gordon het tij kunnen keren in tijdens door deze zaken?

Gordon Ramsay bezoekt op tv een Barefoot Bob's in Hull, met Massachusetts. Het restaurant ligt tijdens aan zee uit en loopt in de naar zomer goed door de tijdens vele toeristen. Omdat door er in de uit winter bijna geen op tv gasten zijn, het hebben eigenaren naar Marc en Lisa uit besloten om de chef-kok te in ontslaan. Marc de runt de tijdens keuken en tijdens Lisa bedient de gasten. Die door samenwerking in verloopt moeizaam en uit er gaat veel mis in uit de zaak. op Gordon constateert dat het eten in in ook bijzonder slecht is en met gaat aan de uit slag.

Restaurant Ms. Jean's een Southern op tv Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, in Pennsylvania. Eigenaresse het Jean Gould in opende haar zaak twaalf een jaar geleden. Volgens het naar personeel naar is hun bazin dominant naar en altijd uit op in ruzie, terwijl op tv Jean beweert dat op tv haar medewerkers lui en uit ongeïnteresseerd op zijn. Aan Gordon het Ramsay de taak om de van neuzen de weer dezelfde kant op de te een krijgen.

In de wijk in van Brooklyn in New door York bevindt zich restaurant een Mama Maria's. een De zaak loopt een bijzonder slecht en een als er niet tijdens snel wordt ingegrepen, gaat uit deze failliet. op tv Het roer zal flink om in moeten. Chef in Ramsay gaat het daar aan de op tv slag.

Gordon Ramsays bestemming op tv is ditmaal het door Italiaanse restaurant La uit Galleria 33 in het Boston. De een zaak op tv staat aan de rand van de op tv naar afgrond. Chef Ramsay naar poogt de nogal eigenwijze zussen uit Rita en naar Lisa te helpen, tijdens maar dat valt absoluut niet op tv in mee.

Gordon tijdens Ramsays bestemming is ditmaal het het Italiaanse restaurant La de Galleria uit 33 in Boston. uit De zaak staat aan van de rand van naar de in afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal de eigenwijze zussen op tv Rita en Lisa te uit helpen, door maar dat valt het absoluut niet naar mee.

Chef Ramsays bestemming het is op dit keer het Mexicaanse een restaurant Zocalo in door Philadelphia. van De zaak wordt gerund door Greg uit en Mary Russell. het Het in restaurant loopt niet uit en dat is funest met voor hun huwelijk. Gordon een op neemt de menukaart op onder de loep en probeert op tv met zijn expertise het tijdens tij te een keren.

Restaurant Chiarella's tijdens bevindt zich in het op tv zuiden door van Philadelphia een en is in handen van Tommy de tijdens en Dina DeFino. Onder een leiding van Dina's ouders was uit het een uit succesvol bedrijf, maar nu met gaan de zaken op erg slecht. Het op eten is zwaar de onder de maat, het van Tommy is overwerkt en het het huwelijk van naar het tweetal op tv lijdt flink onder alle zorgen. Kan in Gordon Ramsay voor naar op een ommekeer zorgen?

Gordon uit Ramsay reist in ditmaal af naar Baltimore aan de het oostkust op van de Verenigde met Staten. Daar schiet hij de Denise Whiting tijdens van Café Hon te op hulp. een Zij heeft zich uit door haar gedrag vervreemd van de met van lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact uit heeft een op haar uit zaak.

juni 2019
01-03-2019 16:39

Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay is terug in Norwalk, Ohio. Hij hoopt dat eigenaar Joe het advies van de chef nu wél aanneemt. Maar er is nog niet veel veranderd. Zou chef Ramsay de grote problemen kunnen oplossen door zowel het menu als de zaak grondig te ve...

28-02-2019 16:42

Mill Street (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 1)

In Norwalk, Ohio, bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street Bistro. De zelfingenomen eigenaar Joe behandelt zijn personeel en klanten slecht. Bovendien zijn de gerechten smakeloos en duur. Joe zal echt moeten veranderen. Aan chef Ramsay ...

27-02-2019 16:36

Nino's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Nino's

Familierestaurant Nino's in het Californische Long Beach werd jarenlang met veel passie gerund door de immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 jaar droegen ze de dagelijkse leiding over aan hun oudste zoon, Nino. Maar in plaats van hard te werk...

26-02-2019 16:41

Sam's Kabob Room

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sam's Kabob Room

In Monrovia, Californië bevindt zich het mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. Eigenaar Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend met zijn zaak, maar de laatste tijd komen er veel te weinig gasten. Dat heeft geleid tot ontslagen en het o...

25-02-2019 16:42

Levanti?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Levanti?s

Het Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, Pennsylvania wordt gerund door broer en zus Dino en Tina Fratangeli. Dino kocht het restaurant met spaargeld van hun vader. Omdat het runnen van een eigen zaak hem zwaar viel, besloot Tina haar...

22-02-2019 16:40

Olde Hitching Post

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Olde Hitching Post

Chef Ramsays bestemming is dit keer het historische Olde Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de zaak in 2005 voor zijn dochter Andrea, maar heeft het restaurant nooit aan haar overgedragen....

21-02-2019 16:42

Revisited (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisited (part 1)

Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?

20-02-2019 16:38

Barefoot Bob's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Barefoot Bob's

Gordon Ramsay bezoekt Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het restaurant ligt aan zee en loopt in de zomer goed door de vele toeristen. Omdat er in de winter bijna geen gasten zijn, hebben eigenaren Marc en Lisa besloten om de chef-kok t...

19-02-2019 16:38

Ms. Jean's Southern Cuisine

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Ms. Jean's Southern Cuisine

Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar m...

18-02-2019 16:37

Mama Maria's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Maria's

In de wijk Brooklyn in New York bevindt zich restaurant Mama Maria's. De zaak loopt bijzonder slecht en als er niet snel wordt ingegrepen, gaat deze failliet. Het roer zal flink om moeten. Chef Ramsay gaat daar aan de slag.

15-02-2019 16:59

La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

14-02-2019 17:00

La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

13-02-2019 16:57

Zocalo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zocalo

Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en p...

12-02-2019 16:59

Chiarella's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chiarella's

Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, T...

11-02-2019 16:56

Café Hon

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Café Hon

Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord