Programma gemist?

Eigenaar Dean van door op tv restaurant Sante La Brea naar in Los Angeles zit diep op op in de financiële het problemen. Gordon Ramsay gaat aan de door slag om met hem te tijdens helpen zijn in restaurant te redden. uit Het is nog maar door de vraag of dat naar gaat door lukken.

Mexicaans uit eetcafé Fiesta Sunrise een zit in een grote financiële problemen. Stiefvader Vic tijdens is voor een aanzienlijk de deel oorzaak naar van het probleem. Yolanda het en haar op dochter Patti door hopen dat uit een goed gesprek met op Gordon Ramsay Vic zal het helpen uit om de feiten onder ogen te tijdens zien. Als met Gordon aankomt en op tv de onhygiënische in bende ziet, sluit hij de het restaurant voordat op hij überhaupt een een woord met met Vic heeft uit gewisseld.

Sammy, op eigenaar van eetcafé Sabatiello's in het Stamford, in staat voor op meer dan een miljoen dollar rood. naar Hij roept een Gordon Ramsays naar hulp in om klanten terug door tijdens te winnen. Als op chef Ramsay komt helpen en daarbij van kritiek uit geeft op het de eten, is de de trotse eigenaar zo boos dat naar hij de door tent sluit. Kan de van op relatie tussen Sammy, Gordon in en het personeel worden gered op of in blijven de deuren voor op tv altijd door gesloten?

Chef Ramsay bezoekt van op tv St. Clair Shores waar de drie lokale bodybuilders op tv Jack's Waterfront met hebben overgenomen, een restaurant dat in in door de zomermaanden erg tijdens populair is bij watersporters. met Door het slechte met eten en het op ontbreken van management staat het in restaurant op de het punt ten onder op te uit gaan. De op tv eigenaren hopen met het in advies van van Gordon de zaak de toch nog te kunnen door redden.

Chef door Ramsay reist af naar het de schilderachtige stadje met Cranbury, waar Chris en naar Brian een Franse uit op tv bistro hebben. Beide eigenaren naar en de 23-jarige uit manager hebben duidelijk gebrek aan uit ervaring en de door passie naar is ver te zoeken. met Op uit Valentijnsdag struikelt Gordon over het meest met op tv walgelijke dat hij in ooit in een keuken heeft naar zien liggen. Noodgedwongen sluit op tv hij het tijdens restaurant op op tv de drukste de avond van het jaar. het Zal Chef Ramsay de het bistro van de ondergang het kunnen de redden?

De door eigenaren van J Willy's de Bar met & Grille in South Bend, Indiana op hebben meer dan uit een door miljoen dollar schuld. op tv Gordon Ramsay is echt hun de laatste hoop. door De beroemde chef laat met de onervaren naar koks helemaal van opnieuw beginnen, maar dat op tv gaat de niet zonder slag door of stoot.

Gordon Ramsay een bezoekt Black Pearl, op tv een visrestaurant in uit New York. Het de is er met een behoorlijke chaos en iedereen met uit is gefrustreerd. Lukt het Gordon om van de op drie koks op tijdens één lijn met te krijgen en alle problemen te een tijdens verhelpen?

Gordon met Ramsay bezoekt Trobiano's, een van Italiaans restaurant in New de York. Eigenaar tijdens en chef-kok op tv Antony Trobiano zit de diep in op de schulden en zijn schoonouders een hebben uit hun spaargeld in zijn restaurant gestoken. naar De stress heeft van veel invloed tijdens op uit Antony's relatie. Als Gordon hem confronteert door met met het smaakloze eten van en de slordigheid in de op keuken, loopt het een behoorlijk uit de op tv op hand. Zal Gordon het op restaurant weer op op tv de rails kunnen een krijgen?

Chef-kok een Gordon Ramsay bezoekt Guiseppi's, door een uit gezellig Italiaans restaurant in Macomb. Vader de en zoon in runnen de keuken door en zitten elkaar steeds de in van de weg. een De gezondheid van op de vader, die aan diabetes lijdt, tijdens zorgt naar voor extra van veel spanning. In op tv deze chaotische toestand in moet Gordon het restaurant van zien te redden, voordat het het de deuren voorgoed door moet met sluiten.

Chef Ramsay met bezoekt een restaurant in de uit Mount Sinai, New York. op De zaak lijkt rechtstreeks uit op tv de jaren tijdens tachtig te komen. tijdens De tijdens inrichting is erg ouderwets en een chef-kok Bill mist in de op passie voor het koken. Lukt de het Gordon tijdens om tot Bill een door te op dringen en het restaurant in weer op de juiste het weg te uit krijgen?

Gordon uit Ramsay keert het terug naar een aantal een restaurants die met hij in deze reeks uit van de door brand heeft proberen uit te helpen. Draaien de zaken inmiddels in naar verwachting of een uit hebben de eigenaren Gordons adviezen in van met de wind geslagen?

Gordon Ramsay keert van terug naar de een aantal restaurants die met hij in een deze reeks uit de met brand heeft het proberen te helpen. het Draaien de zaken met inmiddels naar verwachting uit of hebben de eigenaren op tv het Gordons adviezen in de naar wind geslagen?

Chef door Ramsay reist door af naar Scottsdale, Arizona. het Hier brengt hij op tv een bezoek aan op tv Amy's Baking Company van een Amy en tijdens Samy. Hoewel het in een van de het schoonste restaurants uit de geschiedenis op tv het van dit programma is, lijkt een er toch uit het een en ander het mis te zijn met in het eten en het de uit service. Amy tijdens en Samy lijken niet te in willen op luisteren naar kritiek en schreeuwen een zelfs met naar klanten die een klagen. Lukt het Gordon op Ramsay om tot het de echtpaar door te een dringen en het op tv tij te door keren?

In het centrum door van Nashville een bezoekt van chef Ramsay Chappy's, het restaurant in van John en Starr. met een Eerder hadden zij de een goedlopend restaurant in met Mississippi, maar naar dat is volledig in verwoest door orkaan Katrina. Na het de opening van tijdens hun nieuwe een restaurant weten op de gasten de weg ernaartoe op tv nog niet echt te met vinden. Ramsay een wordt ingeschakeld een om te kijken of de hij het restaurant er tijdens de bovenop kan krijgen.

Chef de Ramsay bezoekt restaurant met Prohibition Grille in Everett, Washington. het Eigenaresse Rishi op tv is professioneel de buikdanseres. Omdat Rishi zelf met weinig van restaurantervaring heeft opgebouwd, geeft in ze haar chef-kok alle verantwoordelijkheid. naar de Hij besteedt weinig aandacht aan met het een restaurant en er komen veel naar klachten van de het klanten. Gordon Ramsay door wordt ingeschakeld om met te kijken de of hij het uit restaurant een boost kan met geven.

maart 2018
29-12-2017 18:35

Sante Le Brea

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sante Le Brea

Eigenaar Dean van restaurant Sante La Brea in Los Angeles zit diep in de financiële problemen. Gordon Ramsay gaat aan de slag om hem te helpen zijn restaurant te redden. Het is nog maar de vraag of dat gaat lukken.

28-12-2017 18:34

Fiesta Sunrise

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Fiesta Sunrise

Mexicaans eetcafé Fiesta Sunrise zit in grote financiële problemen. Stiefvader Vic is voor een aanzienlijk deel oorzaak van het probleem. Yolanda en haar dochter Patti hopen dat een goed gesprek met Gordon Ramsay Vic zal helpen om de feiten...

27-12-2017 18:35

Sabatiello's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sabatiello's

Sammy, eigenaar van eetcafé Sabatiello's in Stamford, staat voor meer dan een miljoen dollar rood. Hij roept Gordon Ramsays hulp in om klanten terug te winnen. Als chef Ramsay komt helpen en daarbij kritiek geeft op het eten, is de trotse e...

26-12-2017 18:30

Jack?s Waterfront

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Jack?s Waterfront

Chef Ramsay bezoekt St. Clair Shores waar drie lokale bodybuilders Jack's Waterfront hebben overgenomen, een restaurant dat in de zomermaanden erg populair is bij watersporters. Door het slechte eten en het ontbreken van management staat he...

25-12-2017 18:40

Hannah Masons

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Hannah Masons

Chef Ramsay reist af naar het schilderachtige stadje Cranbury, waar Chris en Brian een Franse bistro hebben. Beide eigenaren en de 23-jarige manager hebben duidelijk gebrek aan ervaring en de passie is ver te zoeken. Op Valentijnsdag struik...

22-12-2017 18:33

J Willy's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - J Willy's

De eigenaren van J Willy's Bar & Grille in South Bend, Indiana hebben meer dan een miljoen dollar schuld. Gordon Ramsay is echt hun laatste hoop. De beroemde chef laat de onervaren koks helemaal opnieuw beginnen, maar dat gaat niet zonder s...

21-12-2017 18:36

Black Pearl

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Black Pearl

Gordon Ramsay bezoekt Black Pearl, een visrestaurant in New York. Het is er een behoorlijke chaos en iedereen is gefrustreerd. Lukt het Gordon om de drie koks op één lijn te krijgen en alle problemen te verhelpen?

20-12-2017 18:42

Trobiano's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Trobiano's

Gordon Ramsay bezoekt Trobiano's, een Italiaans restaurant in New York. Eigenaar en chef-kok Antony Trobiano zit diep in de schulden en zijn schoonouders hebben hun spaargeld in zijn restaurant gestoken. De stress heeft veel invloed op Anto...

19-12-2017 18:39

Guiseppi's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Guiseppi's

Chef-kok Gordon Ramsay bezoekt Guiseppi's, een gezellig Italiaans restaurant in Macomb. Vader en zoon runnen de keuken en zitten elkaar steeds in de weg. De gezondheid van de vader, die aan diabetes lijdt, zorgt voor extra veel spanning. In...

18-12-2017 18:39

Handlebars

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Handlebars

Chef Ramsay bezoekt een restaurant in Mount Sinai, New York. De zaak lijkt rechtstreeks uit de jaren tachtig te komen. De inrichting is erg ouderwets en chef-kok Bill mist de passie voor het koken. Lukt het Gordon om tot Bill door te dringe...

15-12-2017 18:37

Gordon returns (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon returns (part 2)

Gordon Ramsay keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

14-12-2017 18:36

Gordon returns (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon returns (part 1)

Gordon Ramsay keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

27-11-2017 18:35

Amy's Baking Company

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Amy's Baking Company

Chef Ramsay reist af naar Scottsdale, Arizona. Hier brengt hij een bezoek aan Amy's Baking Company van Amy en Samy. Hoewel het een van de schoonste restaurants uit de geschiedenis van dit programma is, lijkt er toch het een en ander mis te ...

24-11-2017 18:35

Chappy's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chappy's

In het centrum van Nashville bezoekt chef Ramsay Chappy's, het restaurant van John en Starr. Eerder hadden zij een goedlopend restaurant in Mississippi, maar dat is volledig verwoest door orkaan Katrina. Na de opening van hun nieuwe restaur...

23-11-2017 18:31

Prohibition Grille

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Prohibition Grille

Chef Ramsay bezoekt restaurant Prohibition Grille in Everett, Washington. Eigenaresse Rishi is professioneel buikdanseres. Omdat Rishi zelf weinig restaurantervaring heeft opgebouwd, geeft ze haar chef-kok alle verantwoordelijkheid. Hij bes...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 167
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord