Programma gemist?

Gordon de Ramsay is terug van in Norwalk, Ohio. Hij op hoopt dat eigenaar Joe in het advies van naar de tijdens chef nu wél aanneemt. naar Maar er is nog tijdens niet door veel veranderd. Zou chef uit Ramsay een de grote problemen in kunnen oplossen door een zowel het menu als de van zaak grondig tijdens te verbouwen? Of uit kan hij de de zaak maar beter zo snel naar het mogelijk weer verlaten?

In Norwalk, door Ohio, bezoekt Gordon in Ramsay restaurant in Mill Street Bistro. op tv De zelfingenomen de eigenaar Joe behandelt zijn personeel de en door klanten slecht. Bovendien zijn uit de gerechten smakeloos en op duur. met Joe zal echt moeten tijdens veranderen. Aan chef Ramsay de tijdens zware een taak om naar hem daarvan te van overtuigen.

Familierestaurant Nino's in in op tv het Californische Long van Beach werd jarenlang met veel passie uit gerund met door de op tv immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 de het jaar droegen ze de dagelijkse leiding met over aan hun het oudste zoon, met Nino. Maar uit in plaats van hard te op de werken, vult Nino de door dagen met tv-kijken en de rondhangen in naar zijn kantoor. Door zijn nalatige door op gedrag voelden zijn zus Carina en van broer Michael de zich op genoodzaakt om chef Ramsay in het te schakelen uit om het familiebedrijf tijdens te redden.

In op tv Monrovia, Californië bevindt op zich het mediterrane op restaurant Sam's Kabob Room. uit Eigenaar Sam Najjar heeft de succesvolle tijdens jaren gekend met zijn zaak, van naar maar de laatste tijd uit komen er veel in te weinig gasten. de Dat heeft geleid tot ontslagen met en het overgebleven uit personeel bestaat tijdens nu de uit Sams vrouw en hun zeven van kinderen. door Chef Ramsay valt met zijn door neus in op de door boter als er direct na zijn door met komst ruzie ontstaat.

Het tijdens Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, tijdens Pennsylvania wordt gerund naar door het broer en van zus Dino en met Tina Fratangeli. Dino kocht het in restaurant tijdens met spaargeld van hun op tv vader. Omdat het runnen van het een van eigen zaak hem zwaar de viel, besloot Tina haar door broer te gaan de helpen. De van opening van een naar nieuw restaurant in in dezelfde straat zorgde door voor een negatieve impact het op de omzet een van de Levanti's. Chef Ramsay concludeert op al snel dat het het grootste probleem niet de wordt veroorzaakt door in het concurrerende in restaurant.

Chef de Ramsays bestemming op tv is dit keer het historische met Olde op tv Hitching Post in Hanson, naar Massachusetts. De Griekse restauranthouder tijdens Tom Kessaris het kocht de zaak naar in 2005 voor zijn dochter door een Andrea, maar heeft het restaurant nooit tijdens aan haar door overgedragen. Volgens uit Tom is zijn dochter in niet capabel genoeg uit om een een eigen zaak te runnen. met Gordon Ramsay neemt de met zaak onder op tv de loep het en probeert uit het te vinden waar in Toms twijfels ten opzichte van de met zijn dochter vandaan uit komen.

Gordon Ramsay op gaat opnieuw langs van bij op de restaurants die in hij eerder heeft bezocht. door Hij bezoekt Cafe Hon naar in Maryland, Chiarella's Ristorante op in Philadelphia met en Leone's in de Montclair, het New Jersey. Heeft Gordon het tij op kunnen op keren in deze van zaken?

Gordon uit Ramsay bezoekt Barefoot met Bob's in Hull, Massachusetts. Het op restaurant ligt tijdens aan zee en loopt uit met in de zomer op tv goed door de vele op toeristen. Omdat er in uit de tijdens winter bijna geen gasten zijn, op tv hebben eigenaren Marc en een Lisa besloten om in een de chef-kok te ontslaan. Marc runt de de keuken door en Lisa bedient de door gasten. Die op tv samenwerking verloopt moeizaam tijdens en er gaat veel naar in mis in de zaak. Gordon het constateert dat het op tv eten ook de bijzonder slecht is en gaat door aan de uit slag.

Restaurant Ms. Jean's op tv Southern Cuisine het is gelegen in van Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse op Jean Gould opende uit haar zaak twaalf jaar de geleden. Volgens het tijdens personeel is in hun bazin dominant en door altijd uit op het ruzie, terwijl Jean van beweert dat haar door door medewerkers lui en ongeïnteresseerd zijn. Aan met Gordon Ramsay uit de taak om de een naar neuzen weer dezelfde kant op in te op tv krijgen.

In de door wijk een Brooklyn in New door York bevindt zich restaurant het Mama Maria's. De zaak loopt de bijzonder slecht en op als er in niet snel wordt de ingegrepen, gaat deze failliet. op tv Het op roer zal flink om moeten. de Chef Ramsay het gaat in daar aan de op tv slag.

Gordon met Ramsays bestemming is ditmaal het het Italiaanse restaurant door La Galleria 33 in een Boston. De zaak naar staat aan in de rand van de het afgrond. Chef Ramsay een het poogt de nogal het eigenwijze zussen Rita en op Lisa te helpen, maar dat op op tv valt absoluut niet uit mee.

Gordon Ramsays in bestemming de is ditmaal het Italiaanse restaurant tijdens La Galleria van 33 in de Boston. De zaak staat aan de de rand van in de door afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal naar eigenwijze zussen tijdens Rita en door Lisa te naar helpen, maar dat valt absoluut niet tijdens het mee.

Chef Ramsays op bestemming is dit keer een het Mexicaanse door restaurant Zocalo in Philadelphia. op De zaak tijdens wordt gerund door de Greg en Mary een Russell. op tv Het restaurant loopt niet en dat uit in is funest voor het hun huwelijk. Gordon naar neemt de menukaart onder met de loep en probeert tijdens met zijn expertise tijdens het op tij te keren.

Restaurant Chiarella's bevindt een zich in het in zuiden van op Philadelphia en de is in het handen van Tommy het en Dina DeFino. in Onder leiding van Dina's met ouders was het een succesvol van bedrijf, het maar nu gaan de zaken op erg slecht. Het door naar eten is zwaar onder een de maat, Tommy door is overwerkt en door het huwelijk van in het tweetal lijdt flink onder van alle zorgen. naar Kan een Gordon Ramsay voor een in ommekeer zorgen?

Gordon Ramsay de reist ditmaal af naar door Baltimore aan de op oostkust van van de Verenigde Staten. Daar het schiet hij Denise door Whiting van tijdens Café met Hon te hulp. Zij heeft tijdens zich door haar gedrag het vervreemd van de een door lokale bevolking, wat het logischerwijs grote impact heeft met op haar de zaak.

oktober 2020
01-03-2019 16:39

Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay is terug in Norwalk, Ohio. Hij hoopt dat eigenaar Joe het advies van de chef nu wél aanneemt. Maar er is nog niet veel veranderd. Zou chef Ramsay de grote problemen kunnen oplossen door zowel het menu als de zaak grondig te ve...

28-02-2019 16:42

Mill Street (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 1)

In Norwalk, Ohio, bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street Bistro. De zelfingenomen eigenaar Joe behandelt zijn personeel en klanten slecht. Bovendien zijn de gerechten smakeloos en duur. Joe zal echt moeten veranderen. Aan chef Ramsay ...

27-02-2019 16:36

Nino's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Nino's

Familierestaurant Nino's in het Californische Long Beach werd jarenlang met veel passie gerund door de immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 jaar droegen ze de dagelijkse leiding over aan hun oudste zoon, Nino. Maar in plaats van hard te werk...

26-02-2019 16:41

Sam's Kabob Room

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sam's Kabob Room

In Monrovia, Californië bevindt zich het mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. Eigenaar Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend met zijn zaak, maar de laatste tijd komen er veel te weinig gasten. Dat heeft geleid tot ontslagen en het o...

25-02-2019 16:42

Levanti?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Levanti?s

Het Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, Pennsylvania wordt gerund door broer en zus Dino en Tina Fratangeli. Dino kocht het restaurant met spaargeld van hun vader. Omdat het runnen van een eigen zaak hem zwaar viel, besloot Tina haar...

22-02-2019 16:40

Olde Hitching Post

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Olde Hitching Post

Chef Ramsays bestemming is dit keer het historische Olde Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de zaak in 2005 voor zijn dochter Andrea, maar heeft het restaurant nooit aan haar overgedragen....

21-02-2019 16:42

Revisited (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisited (part 1)

Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?

20-02-2019 16:38

Barefoot Bob's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Barefoot Bob's

Gordon Ramsay bezoekt Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het restaurant ligt aan zee en loopt in de zomer goed door de vele toeristen. Omdat er in de winter bijna geen gasten zijn, hebben eigenaren Marc en Lisa besloten om de chef-kok t...

19-02-2019 16:38

Ms. Jean's Southern Cuisine

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Ms. Jean's Southern Cuisine

Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar m...

18-02-2019 16:37

Mama Maria's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Maria's

In de wijk Brooklyn in New York bevindt zich restaurant Mama Maria's. De zaak loopt bijzonder slecht en als er niet snel wordt ingegrepen, gaat deze failliet. Het roer zal flink om moeten. Chef Ramsay gaat daar aan de slag.

15-02-2019 16:59

La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 2)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

14-02-2019 17:00

La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - La Galleria 33 (part 1)

Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.

13-02-2019 16:57

Zocalo

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zocalo

Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en p...

12-02-2019 16:59

Chiarella's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chiarella's

Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, T...

11-02-2019 16:56

Café Hon

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Café Hon

Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 254
  • Laatste uitzending op 01-03-2019 om 16:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!