Programma gemist?

Seizoen op 2 - Aflevering 3 - op tv Realityreeks waarin de tijdens Britse chef-kok een Gordon Ramsay noodlijdende in restaurants helpt: Handlebars: op Chef de Ramsay bezoekt een restaurant door in Mt. Sinai, New York. in De zaak in lijkt rechtstreeks uit de naar door jaren tachtig te komen. tijdens De inrichting is erg op ouderwets en chef-kok Bill door mist op de passie naar voor het koken. Lukt het door Gordon om tot in Bill door te dringen een tijdens en het restaurant weer naar op de juiste weg op tv te een krijgen?

Gordon Ramsay het keert terug in naar een aantal met restaurants die hij in op tv deze reeks naar uit de brand heeft proberen met te helpen. Draaien door een de zaken inmiddels een naar verwachting of hebben de eigenaren naar Gordons adviezen op tv in door de wind geslagen?

Gordon tijdens Ramsay keert terug naar op tv een aantal de restaurants die hij tijdens in deze reeks uit de tijdens brand in heeft proberen te naar helpen. Draaien de uit zaken inmiddels het naar verwachting of hebben de uit eigenaren Gordons adviezen in met de wind naar geslagen?

Chef Ramsay reist tijdens af het naar Scottsdale, Arizona. Hier brengt de hij een bezoek op aan Amy's Baking uit Company van Amy het door en Samy. Hoewel het een van een tijdens de schoonste restaurants uit de geschiedenis het van dit op programma is, lijkt met er toch het een met en op ander mis te zijn tijdens met het op eten en de service. tijdens Amy en Samy lijken het niet te willen van luisteren naar op tv kritiek en schreeuwen in zelfs naar klanten die in klagen. uit Lukt het Gordon Ramsay tijdens om tot het op tv echtpaar door te dringen door en het tij op tv te een keren?

In het centrum uit van op tv Nashville bezoekt door chef Ramsay Chappy's, het tijdens restaurant van op John en Starr. Eerder met hadden zij een goedlopend uit restaurant in Mississippi, tijdens maar dat in is volledig verwoest naar door orkaan Katrina. Na tijdens de opening uit van hun nieuwe restaurant weten van de gasten de de weg ernaartoe van nog op tv niet echt te op vinden. Ramsay wordt ingeschakeld om op tv te het kijken of hij het met restaurant er bovenop kan een krijgen.

Chef Ramsay een bezoekt restaurant op tv Prohibition Grille in door Everett, Washington. op Eigenaresse Rishi is professioneel buikdanseres. Omdat met Rishi zelf weinig op restaurantervaring een heeft opgebouwd, geeft ze het haar chef-kok door alle verantwoordelijkheid. Hij besteedt weinig door aandacht aan het de op tv restaurant en er komen veel klachten naar van de klanten. naar Gordon van Ramsay wordt op tv ingeschakeld om te kijken of hij door het restaurant de een boost kan naar geven.

Het tijdens Griekse restaurant het Yanni's in Seattle, Washington was naar ooit succesvol. door Vanaf het moment dat de tijdens samenstelling van uit de tijdens bevolking in de wijk veranderde, het nam de klandizie op tv enorm af. Eigenaar Peter in weigert met de realiteit onder ogen te in met zien. Daardoor is er de continu strijd binnen de het familie. Peters dochters smeken het door Gordon Ramsay om op tv hun vader ervan te naar overtuigen dat het tijd is naar voor door verandering.

Gordon van Ramsay is terug in door Norwalk, Ohio. met Hij hoopt een dat eigenaar Joe tijdens het advies van op de chef nu wél aanneemt. het Maar er is nog op niet tijdens veel veranderd. Zou op chef Ramsay de op tv grote problemen kunnen op tv oplossen door van zowel het menu in als de zaak grondig te met verbouwen? Of kan met hij uit de zaak maar beter uit zo snel door mogelijk weer verlaten?

In Norwalk, Ohio, de bezoekt Gordon van Ramsay restaurant Mill op Street Bistro. De zelfingenomen op naar eigenaar Joe behandelt zijn in personeel en klanten slecht. Bovendien van zijn het de gerechten smakeloos door en duur. Joe zal echt door moeten in veranderen. Aan chef een Ramsay de zware met taak om hem daarvan te het een overtuigen.

Familierestaurant Nino's in op het Californische door Long Beach werd in jarenlang met op veel passie gerund door tijdens immigranten Inge van en Vincenzo. het Na 54 jaar droegen ze tijdens de dagelijkse leiding over het in aan hun oudste zoon, in Nino. Maar in het plaats van hard in te werken, naar vult Nino de dagen het met tv-kijken en rondhangen in door zijn kantoor. Door van zijn nalatige gedrag met naar voelden zijn zus van Carina en broer uit Michael zich genoodzaakt om op tv chef Ramsay door in te schakelen om het naar familiebedrijf op tv te redden.

In op Monrovia, Californië door bevindt zich het de mediterrane restaurant Sam's op Kabob Room. Eigenaar Sam het Najjar heeft succesvolle jaren het gekend met zijn door zaak, maar de door laatste tijd komen naar er veel uit te weinig gasten. Dat de heeft geleid op tot ontslagen en in het overgebleven personeel bestaat tijdens nu op tv uit Sams vrouw en hun met zeven een kinderen. Chef Ramsay valt op tv met zijn neus de in de van boter als er door direct na zijn komst naar ruzie ontstaat.

Het met Italiaanse restaurant op tv Levanti's in Beaver, Pennsylvania wordt een gerund door naar broer en zus Dino en door door Tina Fratangeli. Dino kocht het restaurant in met door spaargeld van hun met vader. Omdat door het runnen van een eigen zaak uit hem zwaar de viel, met besloot Tina haar met broer te gaan helpen. De de opening van een nieuw van restaurant in dezelfde een straat zorgde voor uit een negatieve impact van door op de omzet van Levanti's. uit Chef Ramsay naar concludeert al snel van dat het grootste probleem een niet wordt veroorzaakt van door het concurrerende naar restaurant.

Chef door Ramsays bestemming in is dit keer het van historische Olde Hitching Post in een Hanson, Massachusetts. De van Griekse restauranthouder met Tom Kessaris kocht de in van zaak in 2005 voor zijn in dochter Andrea, maar heeft het door het restaurant nooit aan haar op tv overgedragen. Volgens uit Tom is zijn dochter niet de uit capabel genoeg om een eigen zaak op tv te het runnen. Gordon in Ramsay neemt de zaak onder op de tijdens loep en probeert uit het te vinden waar naar Toms twijfels ten opzichte met van tijdens zijn dochter vandaan op komen.

Gordon Ramsay naar gaat opnieuw langs de bij de op restaurants die het hij eerder heeft met bezocht. Hij bezoekt Cafe tijdens Hon in Maryland, Chiarella's het Ristorante in Philadelphia en naar Leone's in op Montclair, New Jersey. Heeft de Gordon het tij in door kunnen keren in een deze zaken?

Restaurant Ms. Jean's het op Southern Cuisine is gelegen het in Wilkinsburg, op tv Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould het opende haar op tv zaak twaalf jaar geleden. Volgens op tv het het personeel is hun bazin dominant en op tv uit altijd uit op ruzie, met terwijl Jean beweert dat haar in van medewerkers lui en een ongeïnteresseerd zijn. Aan Gordon uit Ramsay de taak om door de neuzen op weer dezelfde kant op tv op te de krijgen.

december 2017
18-12-2017 18:39

Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt: Handlebars: Chef Ramsay bezoekt een restaurant in Mt. Sinai, New York. De zaak lijkt rechtstreeks uit de jaren tachtig te komen....

15-12-2017 18:37

Gordon returns (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon returns (part 2)

Gordon Ramsay keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

14-12-2017 18:36

Gordon returns (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon returns (part 1)

Gordon Ramsay keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

27-11-2017 18:35

Amy's Baking Company

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Amy's Baking Company

Chef Ramsay reist af naar Scottsdale, Arizona. Hier brengt hij een bezoek aan Amy's Baking Company van Amy en Samy. Hoewel het een van de schoonste restaurants uit de geschiedenis van dit programma is, lijkt er toch het een en ander mis te ...

24-11-2017 18:35

Chappy's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chappy's

In het centrum van Nashville bezoekt chef Ramsay Chappy's, het restaurant van John en Starr. Eerder hadden zij een goedlopend restaurant in Mississippi, maar dat is volledig verwoest door orkaan Katrina. Na de opening van hun nieuwe restaur...

23-11-2017 18:31

Prohibition Grille

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Prohibition Grille

Chef Ramsay bezoekt restaurant Prohibition Grille in Everett, Washington. Eigenaresse Rishi is professioneel buikdanseres. Omdat Rishi zelf weinig restaurantervaring heeft opgebouwd, geeft ze haar chef-kok alle verantwoordelijkheid. Hij bes...

22-11-2017 18:33

Yanni?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Yanni?s

Het Griekse restaurant Yanni's in Seattle, Washington was ooit succesvol. Vanaf het moment dat de samenstelling van de bevolking in de wijk veranderde, nam de klandizie enorm af. Eigenaar Peter weigert de realiteit onder ogen te zien. Daard...

21-11-2017 18:33

Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 2)

Gordon Ramsay is terug in Norwalk, Ohio. Hij hoopt dat eigenaar Joe het advies van de chef nu wél aanneemt. Maar er is nog niet veel veranderd. Zou chef Ramsay de grote problemen kunnen oplossen door zowel het menu als de zaak grondig te ve...

20-11-2017 18:33

Mill Street (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mill Street (part 1)

In Norwalk, Ohio, bezoekt Gordon Ramsay restaurant Mill Street Bistro. De zelfingenomen eigenaar Joe behandelt zijn personeel en klanten slecht. Bovendien zijn de gerechten smakeloos en duur. Joe zal echt moeten veranderen. Aan chef Ramsay ...

17-11-2017 18:36

Nino's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Nino's

Familierestaurant Nino's in het Californische Long Beach werd jarenlang met veel passie gerund door immigranten Inge en Vincenzo. Na 54 jaar droegen ze de dagelijkse leiding over aan hun oudste zoon, Nino. Maar in plaats van hard te werken,...

16-11-2017 18:32

Sam's Kabob Room

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sam's Kabob Room

In Monrovia, Californië bevindt zich het mediterrane restaurant Sam's Kabob Room. Eigenaar Sam Najjar heeft succesvolle jaren gekend met zijn zaak, maar de laatste tijd komen er veel te weinig gasten. Dat heeft geleid tot ontslagen en het o...

15-11-2017 18:33

Levanti?s

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Levanti?s

Het Italiaanse restaurant Levanti's in Beaver, Pennsylvania wordt gerund door broer en zus Dino en Tina Fratangeli. Dino kocht het restaurant met spaargeld van hun vader. Omdat het runnen van een eigen zaak hem zwaar viel, besloot Tina haar...

14-11-2017 18:35

Olde Hitching Post

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Olde Hitching Post

Chef Ramsays bestemming is dit keer het historische Olde Hitching Post in Hanson, Massachusetts. De Griekse restauranthouder Tom Kessaris kocht de zaak in 2005 voor zijn dochter Andrea, maar heeft het restaurant nooit aan haar overgedragen....

13-11-2017 18:36

Revisited (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisited (part 1)

Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?

09-11-2017 18:33

Ms. Jean's Southern Cuisine

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Ms. Jean's Southern Cuisine

Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 158
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 18:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord