Programma gemist?

Seizoen tijdens 3 - Aflevering 12 - van Britse naar realityreeks. Revisit The met Handlebar, Casa Roma and in Black Pearl. Chef-kok Gordon Ramsey neemt een in na een jaar uit een kijkje in tijdens restaurants The Handlebar, Casa Roma van en het Black Pearl om te zien tijdens hoe de zaken in gaan.

Seizoen 3 een - uit Aflevering 11 - Britse realityreeks. Fleming. Het Deense een restaurant de Fleming uit Miami in heeft dringend de hulp van van Gordon Ramsay op nodig. Eigenaar Andy van heeft geen flauw het idee hoe slecht op de hygiëne door in zijn het zaak is en daarnaast weet uit hij niet naar de gewenste doelgroep aan te tijdens op tv spreken. Chef Ramsay helpt uit hem de juiste door koers te de vinden.

Het Italiaanse op tv restaurant een Anna Vincenzo's in Florida van heeft Gordon Ramsays hulp door hard tijdens nodig. Eigenaresse C.C. tijdens is rap van tong, maar de in de uit keuken is ze een door stuk minder bedreven. tijdens Chef Ramsay leert haar met een een aantal kookvaardigheden en pakt het het menu drastisch het aan.

Chef naar Ramsay bezoekt dit in keer het chique restaurant het Le Bistro in Florida. in Chef-kok uit en eigenaar Andy kookte naar in het op verleden voor gerenommeerde een chef-koks, maar is sinds een de opening uit van zijn eigen restaurant tijdens de kookpassie naar compleet verloren. Hij van heeft erg veel moeite met tijdens chef Ramsays met aanmerkingen, wat zorgt voor door hoogoplopende op tv emoties.

Eigenaresse de Lisa van de restaurant Lido Di Manhattan door Beach heeft geen flauw idee naar wat naar er allemaal van voor nodig is om door een restaurant te in runnen. Chef Ramsay tijdens geeft haar kookles en naar zorgt voor een het aantal uit rigoureuze veranderingen, waardoor de zaak weer door op de de rit moet tijdens komen.

Sushirestaurant van Sushi Ko was voorheen een tijdens van groot succes, maar naar sinds de verhuizing van de zaak op is het een bergafwaarts gegaan. door Dat heeft een door enorme impact het gehad op het huwelijk van met eigenaren Akira en op tv Lisa. uit Om dit restaurant weer naar succesvol te laten met zijn, dient door Chef Ramsay eerst de familieverhoudingen in op orde te door brengen.

Chef naar Ramsay richt zijn pijlen de dit keer op van een Mexicaans restaurant met naar de naam Mama door Rita's. Eigenaresse Laura op tv vindt naar het lastig om een op duidelijke koers te kiezen in voor van haar restaurant. Dit wordt het nog eens bemoeilijkt op tv door op tv de aanwezigheid van een voormalige cateringchef naar die de tijdens keuken runt. Gordon zorgt het voor naar een frisse een wind.

Gordon Ramsay tijdens gaat op tv op bezoek bij het Hot Potato Cafe. Een uit familie runt het restaurant in op tv Philadelphia, maar een heeft de de boel niet op onder controle. Dochter met Danielle heeft wel de naar potentie, alleen met mist zij beheersing de van de benodigde kooktechnieken. Het tijdens is aan chef het Ramsay de op tv taak het restaurant weer op het de rit in te naar krijgen.

Gordon de Ramsay gaat een op bezoek bij Flamango's met restaurant in New op tv Jersey. De eigenaren Adele de en Cheryl zijn te door weinig uit vernieuwend. Gordon zorgt voor op verandering.

Chef Ramsay bezoekt op restaurant naar Bazzini in Ridgewood, een New Jersey. De eetgelegenheid met heeft naar een identiteitscrisis, omdat de chef uit zijn tijdens passie is verloren. Gordon doet er het alles aan uit om hem naar te helpen naar zijn bezieling terug te in krijgen en hem van nieuwe op tv tijdens ideeën te voorzien.

Chef Ramsay tijdens brengt in een bezoek aan PJ's met Steakhouse in Queens, New naar York. Eigenaren op tv Joe en Madalyn zitten in behoorlijk in de op schulden sinds ze hun op dure van steakhouse hebben door geopend. Aan het tijdens roer staat een luie chef. op Gordon schaft een een aantal op onnodige zaken af, met zorgt voor een uit rustige ambiance in de zaak het en hoopt daarmee PJ's van te een redden.

Gordon Ramsay bezoekt op het Cubaanse restaurant de op tv Mojito's in Brooklyn, New York. Eigenaren de Marcelo en naar Kata zijn ex-geliefden tijdens en strijden over van alles. Chef een Ramsay schiet de twee op tv ruziemakers te hulp en op tv tijdens probeert hun restaurant te het redden.

Gordon het Ramsay bezoekt Casa naar Roma in Lancaster, Californië. naar Het oudste restaurant in op tv de de stad wordt gerund door een een onervaren moeder en in in haar zoon. Hoewel de uit bar goed draait, verdienen ze in uit in het restaurant in veel te weinig. Chef Ramsay moet uit flink aan van de bak om de van een boel op de rit te op krijgen.

Twee van jaar geleden besloot Terry tijdens zijn droom waar op te maken door de van Frans-Amerikaanse bistro Cafe met 36 tijdens te kopen. Terry en een zijn vrouw Carol kunnen naar hun restaurant maar tijdens op moeilijk draaiende houden, omdat ze geen uit goede chef-kok naar hebben. op tv Lukt het Gordon Ramsay het dit wanhopige koppel met te helpen?

In de Moorpark, Californië bevindt zich restaurant in Secret Garden. De op naar Franse eigenaar Michel op heeft er een met paleisje vol frutsels van van gemaakt, maar dit een helpt niet om gasten in naar het naar restaurant te lokken. Michel wil van werkelijk geen enkele een uit tip van Gordon Ramsay aannemen op en dit resulteert uit al snel in scheldkanonnades met over in en weer. met Gordon stormt zelfs op hoge poten tijdens in het restaurant uit en op tv het is maar de het vraag of hij in terugkomt om zijn met klus te door klaren.

augustus 2018
15-08-2018 19:34

Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Britse realityreeks. Revisit The Handlebar, Casa Roma and Black Pearl. Chef-kok Gordon Ramsey neemt na een jaar een kijkje in restaurants The Handlebar, Casa Roma en Black Pearl om te zien hoe de zaken gaan.

14-08-2018 19:30

Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Britse realityreeks. Fleming. Het Deense restaurant Fleming uit Miami heeft dringend de hulp van Gordon Ramsay nodig. Eigenaar Andy heeft geen flauw idee hoe slecht de hygiëne in zijn zaak is en daarnaast weet ...

13-08-2018 19:32

Anna Vincenzo's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Anna Vincenzo's

Het Italiaanse restaurant Anna Vincenzo's in Florida heeft Gordon Ramsays hulp hard nodig. Eigenaresse C.C. is rap van tong, maar in de keuken is ze een stuk minder bedreven. Chef Ramsay leert haar een aantal kookvaardigheden en pakt het me...

10-08-2018 19:32

Le Bistro

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Le Bistro

Chef Ramsay bezoekt dit keer het chique restaurant Le Bistro in Florida. Chef-kok en eigenaar Andy kookte in het verleden voor gerenommeerde chef-koks, maar is sinds de opening van zijn eigen restaurant de kookpassie compleet verloren. Hij ...

09-08-2018 19:33

Lido Di Manhattan Beach

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Lido Di Manhattan Beach

Eigenaresse Lisa van restaurant Lido Di Manhattan Beach heeft geen flauw idee wat er allemaal voor nodig is om een restaurant te runnen. Chef Ramsay geeft haar kookles en zorgt voor een aantal rigoureuze veranderingen, waardoor de zaak weer...

08-08-2018 19:32

Sushi Ko

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Sushi Ko

Sushirestaurant Sushi Ko was voorheen een groot succes, maar sinds de verhuizing van de zaak is het bergafwaarts gegaan. Dat heeft een enorme impact gehad op het huwelijk van eigenaren Akira en Lisa. Om dit restaurant weer succesvol te late...

07-08-2018 19:35

Mama Rita's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Rita's

Chef Ramsay richt zijn pijlen dit keer op een Mexicaans restaurant met de naam Mama Rita's. Eigenaresse Laura vindt het lastig om een duidelijke koers te kiezen voor haar restaurant. Dit wordt nog eens bemoeilijkt door de aanwezigheid van e...

06-08-2018 19:32

Hot Potato

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Hot Potato

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Hot Potato Cafe. Een familie runt het restaurant in Philadelphia, maar heeft de boel niet onder controle. Dochter Danielle heeft wel de potentie, alleen mist zij beheersing van de benodigde kooktechnieken. H...

03-08-2018 19:34

Flamango's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Flamango's

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Flamango's restaurant in New Jersey. De eigenaren Adele en Cheryl zijn te weinig vernieuwend. Gordon zorgt voor verandering.

02-08-2018 19:35

Bazzini

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Bazzini

Chef Ramsay bezoekt restaurant Bazzini in Ridgewood, New Jersey. De eetgelegenheid heeft een identiteitscrisis, omdat de chef zijn passie is verloren. Gordon doet er alles aan om hem te helpen zijn bezieling terug te krijgen en hem van nieu...

01-08-2018 19:31

PJ's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - PJ's

Chef Ramsay brengt een bezoek aan PJ's Steakhouse in Queens, New York. Eigenaren Joe en Madalyn zitten behoorlijk in de schulden sinds ze hun dure steakhouse hebben geopend. Aan het roer staat een luie chef. Gordon schaft een aantal onnodig...

31-07-2018 19:35

Mojito's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Mojito's

Gordon Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant Mojito's in Brooklyn, New York. Eigenaren Marcelo en Kata zijn ex-geliefden en strijden over alles. Chef Ramsay schiet de twee ruziemakers te hulp en probeert hun restaurant te redden.

30-07-2018 19:32

Casa Roma

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Casa Roma

Gordon Ramsay bezoekt Casa Roma in Lancaster, Californië. Het oudste restaurant in de stad wordt gerund door een onervaren moeder en haar zoon. Hoewel de bar goed draait, verdienen ze in het restaurant veel te weinig. Chef Ramsay moet flink...

27-07-2018 19:31

Cafe 36

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Cafe 36

Twee jaar geleden besloot Terry zijn droom waar te maken door de Frans-Amerikaanse bistro Cafe 36 te kopen. Terry en zijn vrouw Carol kunnen hun restaurant maar moeilijk draaiende houden, omdat ze geen goede chef-kok hebben. Lukt het Gordon...

26-07-2018 19:34

Secret Garden

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Secret Garden

In Moorpark, Californië bevindt zich restaurant Secret Garden. De Franse eigenaar Michel heeft er een paleisje vol frutsels van gemaakt, maar dit helpt niet om gasten naar het restaurant te lokken. Michel wil werkelijk geen enkele tip van G...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 200
  • Laatste uitzending op 15-08-2018 om 19:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord