Programma gemist?

Seizoen 2 een - de Aflevering 2 - naar Realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon het Ramsay noodlijdende op restaurants helpt: Gordon keert in terug door naar een aantal op tv restaurants die naar hij in deze reeks op uit de brand heeft proberen naar te helpen. in Draaien met de zaken inmiddels naar van verwachting of hebben door de eigenaren Gordons de adviezen in de wind de geslagen?

Chef Ramsays een bestemming is dit keer tijdens het tijdens Mexicaanse restaurant Zocala in Philadelphia. naar van De zaak wordt gerund door met Greg en Mary Russell. op Het restaurant de loopt niet met en dat is funest een voor hun huwelijk. door Gordon neemt de menukaart van tijdens onder de loep en met probeert met van zijn expertise het tij te met keren.

Restaurant Chiarella's bevindt een naar zich in het zuiden van op tv Philadelphia in en is in handen naar van Tommy met en Dina DeFino. Onder leiding van naar met Dina's ouders was met het een succesvol bedrijf, maar nu van gaan de zaken op tv erg slecht. op Het eten is zwaar naar onder de maat, met Tommy met is overwerkt en het huwelijk door van het tweetal op tv lijdt naar flink onder alle zorgen. op Kan Gordon Ramsay een voor een ommekeer op zorgen?

Gordon tijdens Ramsay reist ditmaal de af naar Baltimore aan de tijdens oostkust van op de Verenigde Staten. Daar tijdens van schiet hij Denise Whiting van Café het Hon uit te hulp. door Zij heeft zich door haar gedrag het vervreemd op tv van de lokale bevolking, wat de logischerwijs grote met impact met heeft op haar van zaak.

Om van Tatiana's grote wens in vervulling op tv te laten gaan, het hebben tijdens haar moeder en tante in een restaurant voor tijdens haar op gekocht. De Italiaanse uit bistro Charlie's loopt in momenteel zo slecht dat het door geen langverwachte droom is het die uitkomt, uit maar meer lijkt op tv op een met nachtmerrie. Gordon de Ramsay schiet te een hulp en probeert op te voorkomen dat het uitloopt op naar een financieel het debacle.

Chef Ramsay brengt een een bezoek naar aan Spin a Yarn tijdens naar Steakhouse in Fremont, Californië. Na een in flinke investering is op de kwaliteit van van het tijdens eten flink uit achteruitgegaan. Gordon schiet het eigenaar Saki en een zijn vrouw Jen te tijdens hulp.

Chef-kok op Gordon Ramsay brengt een bezoek uit aan restaurants waar uit de hij eerder heeft geprobeerd de het roer de om te gooien. Daarbij op tv heeft hij op tv de betreffende eigenaren bijgestaan om hun uit zaken naar te redden naar van de ondergang.

Chef-kok naar Gordon Ramsay brengt tijdens een bezoek aan restaurants door waar hij eerder een heeft geprobeerd het op tv roer op tv om te gooien. de Daarbij heeft hij van de betreffende eigenaren bijgestaan uit om hun zaken naar te redden van de de ondergang.

Restaurant Park's het Edge ligt in het het prachtige Inman de Park in Atlanta, op tv dat bekendstaat om de tijdens vele populaire restaurants. van Richard en tijdens zijn voormalige assistent Jorge naar het hebben de zaak drie jaar geleden het gekocht. Het restaurant met heeft geen eigen de identiteit, omdat door het menu tijdens een mengelmoes is van de de Amerikaanse en door Mexicaanse keuken. Maar de van grootste problemen op worden veroorzaakt door Richards op tv op verstandhouding met de omwonenden de en het ontbreken van de op benodigde naar drankvergunning. Chef Ramsay met schiet te tijdens hulp.

Chef-kok van Ramsay bezoekt tijdens barbecuerestaurant Michon's in Georgia dat op in handen is van de Al een en Gaye Wilson. De op zaak op was voorheen befaamd vanwege het op beste gerookte met vlees van de de stad. De laatste jaren het wordt het vlees nog op wel het gerookt, maar op niet meer vers geserveerd. Vanwege gezondheidsklachten op tv wil Al in met pensioen, van maar dochter Nathalie lijkt naar nog de niet in staat om het zijn taken over te uit kunnen nemen. De schulden het op blijven maar oplopen en met als er niet snel iemand tijdens de met leiding neemt, ziet de de toekomst door er somber uit.

Zoon het Jake en moeder de Athina runnen naar het Griekse familierestaurant El uit Greco in op tv het centrum van Austin, de Texas. Athina heeft honderdduizenden dollars met geïnvesteerd in het het restaurant en door haar op zus Kiki heeft haar gezin met in Griekenland met verlaten om een te helpen met het de runnen van de op zaak. De eerste naar acht maanden waren een met groot succes, totdat de op magnetron de zijn intrede tijdens deed. De kwaliteit van hun gerechten naar werd een steeds minder, met evenals de klantenstroom. Ze staan nu door naar aan de rand uit van de afgrond het en hopen dat uit chef Ramsay het restaurant weer op met het met oude niveau kan de brengen.

Na dertig op tv jaar verwezenlijkte de Australische door Alan zijn droom naar door hamburgerrestaurant tijdens Burger een Kitchen te openen in Los Angeles. naar Hij gebruikte daarvoor op tv geld met van zijn zoon zonder daar een toestemming voor te op vragen. Dat heeft op voor de nodige door strubbelingen gezorgd. Ondanks met de geweldige locatie op tv loopt het restaurant in niet. De op hamburgers uit zijn niet lekker de en er zijn al door ontelbaar veel chef-koks op tv geweest. Aan op tv chef Ramsay de zware van taak de op problemen op te een lossen.

Na dertig jaar in de verwezenlijkte de Australische Alan zijn op droom naar door hamburgerrestaurant Burger uit Kitchen te openen van in Los Angeles. door Hij gebruikte daarvoor in geld van zijn zoon zonder daar het toestemming voor te door vragen. Dat de heeft voor de met nodige strubbelingen gezorgd. in Ondanks de geweldige op tv locatie loopt het restaurant op tv niet. op tv De hamburgers zijn door niet lekker en er zijn door al ontelbaar in veel chef-koks geweest. Aan de chef Ramsay de naar in zware taak de problemen op te een in lossen.

Chef-kok Ramsay uit brengt op een bezoekt aan het Italiaanse familierestaurant op tv door Luigi's in Orange County, door Zuid-Californië. Nadat de vader van door Luigi en van Tony met pensioen van ging van en naar Italië verhuisde, tijdens ging het bergafwaarts met het het eens op zo succesvolle restaurant. De twee naar broers slagen uit er maar niet een in om er door een goedlopende zaak van uit te maken. op Gordon Ramsay tijdens probeert het restaurant weer op het het oude naar niveau te de krijgen.

Gordon naar Ramsay reist naar af naar het Californische Ventura Harbor. naar Restaurant de The Greek at uit the Harbor tijdens serveert Griekse gerechten en uit heeft een geweldig met uitzicht op de haven. van Hoewel het eigenaar Makis zich van rot werkt, maakt hij de geen winst. De van inrichting van het restaurant is een afzichtelijk en de de kwaliteit van van het eten slecht. Makis' een op tv zoon Aris wil zijn steentje bijdragen, de maar een zijn vader wil daar op niks van het weten. Chef op Ramsay gaat aan de in slag.

oktober 2017
20-10-2017 18:35

Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt: Gordon keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inm...

16-10-2017 18:34

Zocola

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Zocola

Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocala in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en p...

13-10-2017 18:30

Chiarella's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Chiarella's

Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, T...

12-10-2017 18:34

Café Hon

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Café Hon

Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact he...

11-10-2017 18:35

Charlie's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Charlie's

Om Tatiana's grote wens in vervulling te laten gaan, hebben haar moeder en tante een restaurant voor haar gekocht. De Italiaanse bistro Charlie's loopt momenteel zo slecht dat het geen langverwachte droom is die uitkomt, maar meer lijkt op ...

10-10-2017 18:35

Spin a Yarn

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Spin a Yarn

Chef Ramsay brengt een bezoek aan Spin a Yarn Steakhouse in Fremont, Californië. Na een flinke investering is de kwaliteit van het eten flink achteruitgegaan. Gordon schiet eigenaar Saki en zijn vrouw Jen te hulp.

09-10-2017 18:34

Revisit (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisit (part 2)

Chef-kok Gordon Ramsay brengt een bezoek aan restaurants waar hij eerder heeft geprobeerd het roer om te gooien. Daarbij heeft hij de betreffende eigenaren bijgestaan om hun zaken te redden van de ondergang.

06-10-2017 18:32

Revisit (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Revisit (part 1)

Chef-kok Gordon Ramsay brengt een bezoek aan restaurants waar hij eerder heeft geprobeerd het roer om te gooien. Daarbij heeft hij de betreffende eigenaren bijgestaan om hun zaken te redden van de ondergang.

05-10-2017 18:33

Park's Edge

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Park's Edge

Restaurant Park's Edge ligt in het prachtige Inman Park in Atlanta, dat bekendstaat om de vele populaire restaurants. Richard en zijn voormalige assistent Jorge hebben de zaak drie jaar geleden gekocht. Het restaurant heeft geen eigen ident...

04-10-2017 18:33

Michon's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Michon's

Chef-kok Ramsay bezoekt barbecuerestaurant Michon's in Georgia dat in handen is van Al en Gaye Wilson. De zaak was voorheen befaamd vanwege het beste gerookte vlees van de stad. De laatste jaren wordt het vlees nog wel gerookt, maar niet me...

03-10-2017 18:36

El Greco

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - El Greco

Zoon Jake en moeder Athina runnen het Griekse familierestaurant El Greco in het centrum van Austin, Texas. Athina heeft honderdduizenden dollars geïnvesteerd in het restaurant en haar zus Kiki heeft haar gezin in Griekenland verlaten om te ...

02-10-2017 18:35

Burger kitchen (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Burger kitchen (part 2)

Na dertig jaar verwezenlijkte de Australische Alan zijn droom door hamburgerrestaurant Burger Kitchen te openen in Los Angeles. Hij gebruikte daarvoor geld van zijn zoon zonder daar toestemming voor te vragen. Dat heeft voor de nodige strub...

29-09-2017 18:31

Burger kitchen (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Burger kitchen (part 1)

Na dertig jaar verwezenlijkte de Australische Alan zijn droom door hamburgerrestaurant Burger Kitchen te openen in Los Angeles. Hij gebruikte daarvoor geld van zijn zoon zonder daar toestemming voor te vragen. Dat heeft voor de nodige strub...

28-09-2017 18:32

Luigi

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - Luigi

Chef-kok Ramsay brengt een bezoekt aan het Italiaanse familierestaurant Luigi's in Orange County, Zuid-Californië. Nadat de vader van Luigi en Tony met pensioen ging en naar Italië verhuisde, ging het bergafwaarts met het eens zo succesvoll...

27-09-2017 18:34

The Greek at the Harbor

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) - The Greek at the Harbor

Gordon Ramsay reist af naar het Californische Ventura Harbor. Restaurant The Greek at the Harbor serveert Griekse gerechten en heeft een geweldig uitzicht op de haven. Hoewel eigenaar Makis zich rot werkt, maakt hij geen winst. De inrichtin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) bij Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 131
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord