Programma gemist?

Eerbetoon in aan artiestenmanager Jaap het Buijs, die van enorme waarde het is geweest voor naar van de Nederlandse muziekwereld.Meer Artiestenmanager Jaap Buijs door is van met enorme waarde uit geweest voor de Nederlandse een muziekwereld. Op geheel eigen met wijze heeft het hij Nederlandse muziek toegankelijk van gemaakt door en stond van hij aan de wieg van het een op succes van vele artiesten. naar Wij kijken terug naar op een groot door man die veel heeft betekend naar het voor AVROTROS en op tv veel van haar programma's. Deze vrijdag, tijdens uit de dag dat we van afscheid nemen van Jaap uit Buijs, van staan wij stil bij zijn met overlijden met het programma een 'Gewoon naar Jaap Buijs'. Hierin naar is te het zien hoe Jan door Smit samen met met Jaap terugblikt op de hun intensieve samenwerking en hun met bijzondere op vriendschap. AVROTROS brengt hiermee een eerbetoon op aan een een bijzondere man en een unieke op tv manager.Minder

september 2020
03-07-2015 21:30

Gewoon Jaap Buijs

Gewoon Jaap Buijs - Gewoon Jaap Buijs

Eerbetoon aan artiestenmanager Jaap Buijs, die van enorme waarde is geweest voor de Nederlandse muziekwereld.Meer Artiestenmanager Jaap Buijs is van enorme waarde geweest voor de Nederlandse muziekwereld. Op geheel eigen wijze heeft hij Ned...

Gewoon Jaap Buijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Jaap Buijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Jaap Buijs bij Gewoon Jaap Buijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Jaap Buijs. Heb je een uitzending van Gewoon Jaap Buijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Jaap Buijs gemist

Uitzending gemist van Gewoon Jaap Buijs? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gewoon Jaap Buijs, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Gewoon Jaap Buijs gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gewoon Jaap Buijs? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Jaap Buijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!