Programma gemist?

Eerbetoon van aan artiestenmanager met Jaap Buijs, die van enorme waarde naar is geweest een voor de de Nederlandse muziekwereld.Meer uit Artiestenmanager Jaap Buijs is op tv van enorme waarde geweest op tv voor de het Nederlandse muziekwereld. Op van geheel eigen wijze heeft in hij uit Nederlandse muziek toegankelijk gemaakt en stond met een hij aan de in wieg van het succes van van vele artiesten. Wij kijken door terug op een tijdens groot tijdens man die veel heeft betekend op tijdens voor AVROTROS en veel naar van haar tijdens programma's. Deze vrijdag, de door dag dat we het afscheid nemen van Jaap Buijs, een staan wij de stil bij een zijn overlijden met een het programma 'Gewoon Jaap een Buijs'. Hierin is het te zien tijdens hoe Jan Smit naar samen met Jaap naar terugblikt op hun intensieve uit samenwerking en op hun bijzondere vriendschap. AVROTROS met brengt door hiermee een eerbetoon aan een bijzondere de van man en unieke een manager.Minder

mei 2020
03-07-2015 21:30

Gewoon Jaap Buijs

Gewoon Jaap Buijs - Gewoon Jaap Buijs

Eerbetoon aan artiestenmanager Jaap Buijs, die van enorme waarde is geweest voor de Nederlandse muziekwereld.Meer Artiestenmanager Jaap Buijs is van enorme waarde geweest voor de Nederlandse muziekwereld. Op geheel eigen wijze heeft hij Ned...

Gewoon Jaap Buijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Jaap Buijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Jaap Buijs bij Gewoon Jaap Buijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Jaap Buijs. Heb je een uitzending van Gewoon Jaap Buijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Jaap Buijs gemist

Uitzending gemist van Gewoon Jaap Buijs? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gewoon Jaap Buijs, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Gewoon Jaap Buijs gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gewoon Jaap Buijs? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Jaap Buijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!