Programma gemist?

Eerbetoon aan op artiestenmanager Jaap Buijs, in die van op enorme waarde is op tv geweest voor de de Nederlandse muziekwereld.Meer Artiestenmanager Jaap Buijs het is van met enorme waarde geweest uit voor de Nederlandse de muziekwereld. de Op geheel eigen wijze heeft het hij Nederlandse muziek toegankelijk uit gemaakt met en stond hij aan de op uit wieg van het succes van vele het het artiesten. Wij kijken terug op op een groot man met die veel heeft betekend een tijdens voor AVROTROS en een veel van haar programma's. Deze een vrijdag, de dag dat op tv naar we afscheid nemen tijdens van Jaap Buijs, staan wij op stil in bij zijn overlijden op tv met het programma 'Gewoon Jaap het Buijs'. Hierin is naar te het zien hoe Jan Smit samen met naar Jaap terugblikt op een hun een intensieve samenwerking en hun bijzondere op vriendschap. AVROTROS door brengt hiermee een eerbetoon op tv aan een bijzondere met man en naar unieke het manager.Minder

mei 2021
03-07-2015 21:30

Gewoon Jaap Buijs

Gewoon Jaap Buijs - Gewoon Jaap Buijs

Eerbetoon aan artiestenmanager Jaap Buijs, die van enorme waarde is geweest voor de Nederlandse muziekwereld.Meer Artiestenmanager Jaap Buijs is van enorme waarde geweest voor de Nederlandse muziekwereld. Op geheel eigen wijze heeft hij Ned...

Gewoon Jaap Buijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Jaap Buijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Jaap Buijs bij Gewoon Jaap Buijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Jaap Buijs. Heb je een uitzending van Gewoon Jaap Buijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Jaap Buijs gemist

Uitzending gemist van Gewoon Jaap Buijs? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gewoon Jaap Buijs, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Gewoon Jaap Buijs gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gewoon Jaap Buijs? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Jaap Buijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!