Programma gemist?

Eerbetoon aan in artiestenmanager Jaap op tv Buijs, die naar van enorme waarde is naar geweest voor de naar Nederlandse muziekwereld.Meer Artiestenmanager op Jaap Buijs is van enorme uit waarde van geweest voor op de Nederlandse muziekwereld. op Op geheel eigen naar wijze heeft hij Nederlandse muziek toegankelijk op tv gemaakt en stond uit hij aan de tijdens wieg van het van succes van vele op tv artiesten. met Wij kijken terug op een tijdens groot een man die veel tijdens heeft betekend voor AVROTROS en de de veel van haar programma's. Deze vrijdag, uit op tv de dag dat op tv we afscheid nemen van Jaap van Buijs, op tv staan wij stil bij van zijn overlijden met op tv het programma 'Gewoon Jaap door Buijs'. Hierin is door te zien naar hoe Jan Smit samen op met Jaap terugblikt op in hun intensieve samenwerking in en hun op bijzondere vriendschap. AVROTROS brengt in hiermee de een eerbetoon aan een bijzondere uit man de en unieke naar manager.Minder

juli 2021
03-07-2015 21:30

Gewoon Jaap Buijs

Gewoon Jaap Buijs - Gewoon Jaap Buijs

Eerbetoon aan artiestenmanager Jaap Buijs, die van enorme waarde is geweest voor de Nederlandse muziekwereld.Meer Artiestenmanager Jaap Buijs is van enorme waarde geweest voor de Nederlandse muziekwereld. Op geheel eigen wijze heeft hij Ned...

Gewoon Jaap Buijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Jaap Buijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Jaap Buijs bij Gewoon Jaap Buijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Jaap Buijs. Heb je een uitzending van Gewoon Jaap Buijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Jaap Buijs gemist

Uitzending gemist van Gewoon Jaap Buijs? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gewoon Jaap Buijs, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Gewoon Jaap Buijs gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gewoon Jaap Buijs? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Jaap Buijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!