Programma gemist?

Eerbetoon aan op artiestenmanager op Jaap Buijs, die van in enorme waarde is geweest in voor naar de Nederlandse muziekwereld.Meer Artiestenmanager Jaap op Buijs is op van enorme waarde geweest het voor de Nederlandse in muziekwereld. Op met geheel eigen met wijze heeft hij Nederlandse muziek naar toegankelijk gemaakt de en stond hij aan de met tijdens wieg van het succes van vele tijdens artiesten. Wij van kijken terug een op een groot een man die veel de heeft betekend voor het AVROTROS en met veel van haar programma's. Deze vrijdag, het de dag dat de we afscheid door nemen van van Jaap Buijs, staan wij stil door bij door zijn overlijden naar met het programma 'Gewoon Jaap Buijs'. naar Hierin is te met naar zien hoe Jan Smit op tv samen met uit Jaap terugblikt op hun een intensieve samenwerking en hun naar bijzondere vriendschap. AVROTROS brengt op tv door hiermee een eerbetoon aan een met bijzondere man en in unieke van manager.Minder

januari 2021
03-07-2015 21:30

Gewoon Jaap Buijs

Gewoon Jaap Buijs - Gewoon Jaap Buijs

Eerbetoon aan artiestenmanager Jaap Buijs, die van enorme waarde is geweest voor de Nederlandse muziekwereld.Meer Artiestenmanager Jaap Buijs is van enorme waarde geweest voor de Nederlandse muziekwereld. Op geheel eigen wijze heeft hij Ned...

Gewoon Jaap Buijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Jaap Buijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Jaap Buijs bij Gewoon Jaap Buijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Jaap Buijs. Heb je een uitzending van Gewoon Jaap Buijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Jaap Buijs gemist

Uitzending gemist van Gewoon Jaap Buijs? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gewoon Jaap Buijs, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Gewoon Jaap Buijs gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gewoon Jaap Buijs? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Jaap Buijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!