Programma gemist?

Prinses Caroline Mathilde een wordt op jonge in leeftijd uitgehuwelijkt aan op tv de door schizofrene Deense op koning Christian VII. naar Van een sprookjeshuwelijk is uit geen sprake tijdens en ze begint van een verhouding met het de hofarts.Meer Prinses Caroline Mathilde wordt op met op 15-jarige leeftijd uitgehuwelijkt van aan de schizofrene tijdens Deense koning Christian tijdens VII. Van het een sprookjeshuwelijk is door geen sprake als blijkt tijdens dat alleen huisarts Johann Friedrich in Struensee uit tot de krankzinnige de koning door kan op dringen. Bewust van zijn positie, op grijpt met idealist Struensee de kans om een in via de koning de het ouderwetse regelgeving van naar Denemarken te veranderen. Hij zet op echter alles op in het spel wanneer naar er de een hartstochtelijke naar romance tussen hem en de koningin tijdens ontstaat. Een verboden op liefde tijdens die het begin de van een revolutie in betekent en het land op tv voorgoed zal van veranderen.Minder

oktober 2019
04-07-2015 22:35

A royal affair

A royal affair - A royal affair

Prinses Caroline Mathilde wordt op jonge leeftijd uitgehuwelijkt aan de schizofrene Deense koning Christian VII. Van een sprookjeshuwelijk is geen sprake en ze begint een verhouding met de hofarts.Meer Prinses Caroline Mathilde wordt op 15-...

A royal affair gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A royal affair de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A royal affair bij A royal affair liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A royal affair. Heb je een uitzending van A royal affair gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A royal affair gemist

Uitzending gemist van A royal affair? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A royal affair, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A royal affair gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A royal affair? Hier kun je alle uitzendingen van A royal affair kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2015 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!