Programma gemist?

Prinses door Caroline Mathilde wordt op in jonge leeftijd uitgehuwelijkt in aan op tv de schizofrene Deense koning Christian een VII. Van een met sprookjeshuwelijk is naar geen sprake en uit ze begint een verhouding in met de naar hofarts.Meer Prinses Caroline Mathilde van wordt op 15-jarige leeftijd tijdens uitgehuwelijkt door aan de een schizofrene Deense koning Christian VII. Van het een naar sprookjeshuwelijk is geen sprake door als blijkt dat alleen de van huisarts Johann Friedrich Struensee tot de uit krankzinnige koning door van een kan dringen. Bewust van zijn naar positie, grijpt idealist Struensee een de de kans om via de koning door de ouderwetse regelgeving van van Denemarken uit te naar veranderen. Hij zet echter een alles op het spel wanneer van er een tijdens hartstochtelijke een romance tussen hem en tijdens de koningin naar ontstaat. Een verboden liefde die het op tv begin van met een revolutie betekent in en het land voorgoed op tv zal in veranderen.Minder

september 2020
04-07-2015 22:35

A royal affair

A royal affair - A royal affair

Prinses Caroline Mathilde wordt op jonge leeftijd uitgehuwelijkt aan de schizofrene Deense koning Christian VII. Van een sprookjeshuwelijk is geen sprake en ze begint een verhouding met de hofarts.Meer Prinses Caroline Mathilde wordt op 15-...

A royal affair gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A royal affair de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A royal affair bij A royal affair liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A royal affair. Heb je een uitzending van A royal affair gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A royal affair gemist

Uitzending gemist van A royal affair? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A royal affair, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A royal affair gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A royal affair? Hier kun je alle uitzendingen van A royal affair kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2015 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!