Programma gemist?

Prinses Caroline van Mathilde uit wordt op jonge leeftijd uitgehuwelijkt aan uit de een schizofrene Deense koning Christian VII. van de Van een sprookjeshuwelijk is het geen sprake en van ze begint een verhouding met met een de hofarts.Meer Prinses Caroline Mathilde tijdens wordt een op 15-jarige leeftijd uitgehuwelijkt aan op tv de schizofrene Deense koning door Christian VII. een Van een sprookjeshuwelijk is uit de geen sprake als blijkt dat het alleen huisarts Johann Friedrich van Struensee tot op de de krankzinnige koning door in kan dringen. Bewust op van zijn positie, grijpt op tv idealist Struensee de kans door om via met de koning de ouderwetse uit regelgeving van Denemarken te op veranderen. Hij zet op echter op alles op het spel wanneer met er op tv een hartstochtelijke door romance tussen hem op tv en de koningin ontstaat. Een het verboden liefde op die het op tv begin van een revolutie de betekent en het land voorgoed tijdens zal op veranderen.Minder

mei 2021
04-07-2015 22:35

A royal affair

A royal affair - A royal affair

Prinses Caroline Mathilde wordt op jonge leeftijd uitgehuwelijkt aan de schizofrene Deense koning Christian VII. Van een sprookjeshuwelijk is geen sprake en ze begint een verhouding met de hofarts.Meer Prinses Caroline Mathilde wordt op 15-...

A royal affair gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A royal affair de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A royal affair bij A royal affair liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A royal affair. Heb je een uitzending van A royal affair gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A royal affair gemist

Uitzending gemist van A royal affair? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A royal affair, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A royal affair gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A royal affair? Hier kun je alle uitzendingen van A royal affair kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2015 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!