Programma gemist?

Prinses Caroline Mathilde op op tv wordt op jonge leeftijd uitgehuwelijkt op tv aan de met schizofrene Deense koning Christian in VII. op Van een sprookjeshuwelijk is geen sprake op het en ze begint een verhouding naar met de hofarts.Meer op Prinses Caroline Mathilde wordt naar met op 15-jarige leeftijd uitgehuwelijkt aan uit de schizofrene uit Deense koning van Christian VII. Van op een sprookjeshuwelijk is geen sprake op tv als blijkt naar dat alleen huisarts tijdens Johann Friedrich uit Struensee tot de krankzinnige koning door op in kan dringen. Bewust in van zijn positie, grijpt uit idealist Struensee de kans om de via de koning door de de ouderwetse regelgeving van Denemarken te op tv veranderen. Hij zet op echter in alles op het spel op wanneer er een in hartstochtelijke romance van tussen hem en naar de koningin ontstaat. de Een verboden het liefde die het begin van een een tijdens revolutie betekent en het uit land voorgoed zal uit veranderen.Minder

juni 2020
04-07-2015 22:35

A royal affair

A royal affair - A royal affair

Prinses Caroline Mathilde wordt op jonge leeftijd uitgehuwelijkt aan de schizofrene Deense koning Christian VII. Van een sprookjeshuwelijk is geen sprake en ze begint een verhouding met de hofarts.Meer Prinses Caroline Mathilde wordt op 15-...

A royal affair gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A royal affair de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A royal affair bij A royal affair liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A royal affair. Heb je een uitzending van A royal affair gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A royal affair gemist

Uitzending gemist van A royal affair? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A royal affair, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A royal affair gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A royal affair? Hier kun je alle uitzendingen van A royal affair kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2015 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!