Programma gemist?

Prinses uit Caroline Mathilde wordt op jonge in leeftijd uitgehuwelijkt het aan de de schizofrene Deense koning Christian op tv VII. in Van een sprookjeshuwelijk door is geen sprake een en ze begint een verhouding op met de hofarts.Meer Prinses op tv Caroline Mathilde wordt met op 15-jarige de leeftijd uitgehuwelijkt aan op tv de schizofrene op Deense koning het Christian VII. Van een van sprookjeshuwelijk is geen tijdens sprake als blijkt op tv dat alleen uit huisarts Johann Friedrich Struensee tot de door krankzinnige van koning door kan een dringen. Bewust van zijn van positie, grijpt in idealist Struensee de op tv kans om via naar de koning de ouderwetse het regelgeving van Denemarken te van van veranderen. Hij zet echter alles op van het spel wanneer op tv er door een hartstochtelijke romance met tussen hem en op de koningin ontstaat. Een van verboden liefde die van het begin in van een in revolutie betekent en het land een voorgoed zal in veranderen.Minder

juli 2021
04-07-2015 22:35

A royal affair

A royal affair - A royal affair

Prinses Caroline Mathilde wordt op jonge leeftijd uitgehuwelijkt aan de schizofrene Deense koning Christian VII. Van een sprookjeshuwelijk is geen sprake en ze begint een verhouding met de hofarts.Meer Prinses Caroline Mathilde wordt op 15-...

A royal affair gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A royal affair de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A royal affair bij A royal affair liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A royal affair. Heb je een uitzending van A royal affair gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A royal affair gemist

Uitzending gemist van A royal affair? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A royal affair, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A royal affair gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A royal affair? Hier kun je alle uitzendingen van A royal affair kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2015 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!