Programma gemist?

Prinses Caroline met Mathilde met wordt op jonge leeftijd uitgehuwelijkt aan de de door schizofrene Deense koning Christian in VII. Van een sprookjeshuwelijk door is een geen sprake en ze begint de een verhouding met in de op hofarts.Meer Prinses Caroline Mathilde door wordt met op 15-jarige leeftijd op tv uitgehuwelijkt aan de schizofrene Deense in koning Christian VII. op Van een op tv sprookjeshuwelijk is geen op tv sprake als blijkt dat naar alleen huisarts van Johann Friedrich Struensee in tot de krankzinnige koning tijdens door kan dringen. uit Bewust van zijn op tv positie, grijpt idealist uit Struensee de kans een om via de koning het de ouderwetse regelgeving de van Denemarken op tv te veranderen. Hij een zet echter alles het op het met spel wanneer met er een hartstochtelijke romance tussen het hem en de koningin op tv ontstaat. in Een verboden liefde die op tv het begin in van een op tv revolutie betekent en het land naar voorgoed zal tijdens veranderen.Minder

januari 2021
04-07-2015 22:35

A royal affair

A royal affair - A royal affair

Prinses Caroline Mathilde wordt op jonge leeftijd uitgehuwelijkt aan de schizofrene Deense koning Christian VII. Van een sprookjeshuwelijk is geen sprake en ze begint een verhouding met de hofarts.Meer Prinses Caroline Mathilde wordt op 15-...

A royal affair gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A royal affair de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A royal affair bij A royal affair liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A royal affair. Heb je een uitzending van A royal affair gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A royal affair gemist

Uitzending gemist van A royal affair? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A royal affair, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A royal affair gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A royal affair? Hier kun je alle uitzendingen van A royal affair kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2015 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!