Programma gemist?

Prinses een Caroline Mathilde wordt op jonge op tv met leeftijd uitgehuwelijkt aan de schizofrene Deense op tv koning op Christian VII. naar Van een sprookjeshuwelijk is de geen sprake uit en ze begint het een verhouding met naar de hofarts.Meer Prinses uit Caroline Mathilde wordt op 15-jarige in leeftijd de uitgehuwelijkt aan de schizofrene tijdens Deense koning Christian VII. in Van een op tv sprookjeshuwelijk is geen sprake tijdens als blijkt dat in alleen huisarts Johann Friedrich een de Struensee tot de op tv krankzinnige koning door kan van dringen. Bewust van zijn positie, op tv grijpt van idealist Struensee de kans de om in via de koning op tv de ouderwetse regelgeving van Denemarken te de veranderen. Hij zet tijdens echter alles op de het het spel wanneer er een hartstochtelijke uit in romance tussen hem en de koningin op tv ontstaat. Een verboden van het liefde die het begin van van een revolutie betekent met en het land voorgoed de zal de veranderen.Minder

juni 2021
04-07-2015 22:35

A royal affair

A royal affair - A royal affair

Prinses Caroline Mathilde wordt op jonge leeftijd uitgehuwelijkt aan de schizofrene Deense koning Christian VII. Van een sprookjeshuwelijk is geen sprake en ze begint een verhouding met de hofarts.Meer Prinses Caroline Mathilde wordt op 15-...

A royal affair gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A royal affair de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A royal affair bij A royal affair liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A royal affair. Heb je een uitzending van A royal affair gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A royal affair gemist

Uitzending gemist van A royal affair? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A royal affair, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A royal affair gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A royal affair? Hier kun je alle uitzendingen van A royal affair kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2015 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!