Programma gemist?

Openhartige en onthullende met documentaire van regisseur met Paul Cohen over tijdens violiste Janine Jansen.Meer een met Openhartig en onthullend de beeld van een uitzonderlijk uit muzikaal talent. Zo werd tijdens de documentaire Janine van ontvangen. Daarmee wordt tijdens niet alleen gewezen een op de intensiteit op tv waarmee regisseur Paul Cohen tijdens de violiste Janine met Jansen drie een jaar op de huid uit zat. De een film is ook een een treffende een kroniek van een aangekondigde met zenuwinzinking. Aanhoudend succes met en een commerciële belangen dwongen Janine Jansen het kort voor de van première om al op tv haar concerten van af te zeggen uit en rust van te nemen.Minder

Openhartige en tijdens onthullende documentaire van naar regisseur Paul Cohen over op tv violiste van Janine Jansen.Meer de Een openhartig en door onthullend beeld van een een uitzonderlijk muzikaal talent. Zo in werd door de documentaire Janine ontvangen. op tv Daarmee wordt uit niet alleen gewezen van op de intensiteit, waarmee regisseur naar Paul van Cohen de violiste Janine uit Jansen drie jaar met op de van huid zat. De in film is ook een treffende uit kroniek van in een aangekondigde zenuwinzinking. Aanhoudend in succes en commerciële belangen het dwongen Janine uit Jansen kort voor de tijdens première om door al tijdens haar concerten af te zeggen en het rust te de nemen.Minder

februari 2020
27-09-2015 03:15

Het Uur van de Wolf: Janine

Het Uur van de Wolf: Janine - Het Uur van de Wolf: Janine

Openhartige en onthullende documentaire van regisseur Paul Cohen over violiste Janine Jansen.Meer Openhartig en onthullend beeld van een uitzonderlijk muzikaal talent. Zo werd de documentaire Janine ontvangen. Daarmee wordt niet alleen gewe...

05-07-2015 17:51

Het Uur van de Wolf: Janine

Het Uur van de Wolf: Janine - Het Uur van de Wolf: Janine

Openhartige en onthullende documentaire van regisseur Paul Cohen over violiste Janine Jansen.Meer Een openhartig en onthullend beeld van een uitzonderlijk muzikaal talent. Zo werd de documentaire Janine ontvangen. Daarmee wordt niet alleen ...

Het Uur van de Wolf: Janine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Janine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Janine bij Het Uur van de Wolf: Janine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Janine. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Janine gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janine, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janine? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-09-2015 om 03:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!