Programma gemist?

Aflevering tijdens 5 - Documentairereeks: Veel naar vrouwen dromen het als klein op tv meisje al van in hun bruiloft en zien een soort het door sprookje voor zich. een Voor sommigen lijkt dit een de onmogelijke droom, zoals voor het de daklozen tijdens Martin en van Rosa, of zou het toch uit naar bereikbaar zijn? Voor anderen spat tijdens die op droom keihard uit een elkaar. Rahna en door Cynthia dachten hun grote in liefde te hebben gevonden in uit naar hun buitenlandse droomman, maar op tv hij wilde alleen een met verblijfsvergunning. Wetenschapsjournalist en een liefdesspecialist Mark Mieras legt op tv met uit hoe het van zit met bindingsangst en door hoe daar dan door vanaf te van komen.

Aflevering op tv 4 - Documentairereeks: Volgens op tv wetenschapsjournalist Mark Mieras een is seks een heel belangrijk voor een relatie. tijdens Hoe op houd je je seksleven op tv dan spannend? Er zijn op met heel wat stellen die regelmatig tijdens een parenclub door bezoeken. Lauren Verster onderzoekt door of dit van helpt. Of je door kan via Nederlands grootste 'vreemdgangers-site' naar op zoek naar de een 'slippertje'. Voor op tv Fleur was dit de naar de oplossing om de spanning erin een naar te houden. Soms kan een opfriscursus naar ook wonderen uit doen. Helene van Baayen van op en haar man Jan geven seksles tijdens aan tijdens stellen.

Soms doen met mensen rare met dingen uit verliefdheid, op tv zoals een tattoo laten zetten, op tv die op helaas veel blijvender is dan door de meeste liefdes. door Of ze in vliegen de met hele wereld over door zonder hun geliefde op tv ooit gesproken te hebben, het zoals Sander. Hij op tv raakt via het een datingsite zo verliefd in op een Chinees op meisje dat hij uit halsoverkop in het uit vliegtuig springt. Twee weken van met lang wacht hij vergeefs op het op van vliegveld op zijn uit Chinese schone, en belandt in het uit ziekenhuis door een uitdroging. Wetenschapsjournalist Mark op Mieras vertelt met Lauren wat van er allemaal in het ons lichaam en in de onze hersenen gebeurt in bij verliefdheid. Soms kan de van liefde op ook bijna fataal zijn. Daar een weet tijdens rapster Queen P, met oftewel Petra Pelties alles van. op Tot naar twee keer toe valt ze door voor een tijdens hele foute man, van wat haar bijna met het leven door kostte.

De in komende weken gaat presentatrice de Lauren Verster op herhaling in met haar programma van Lauren! en uit de in liefde. Ze gaat op in onderzoek uit naar versies een van de liefde in die zij níet naar kent het maar wel graag wil door ontdekken. Wat mis je als van je tijdens kiest voor een met monogame relatie met iemand van in op het andere geslacht? Waarom maken het andere tijdens mensen andere keuzes en door hoe zou het zijn met om voor het even in hún uit liefdesleven te stappen? Verster zoekt naar het uit. Lauren in heeft al jaren vaste door verkering en naar is door daar super gelukkig mee. naar Maar door te tijdens kiezen voor die ene van ware - van en daar, als het even op kan, samen oud door mee te worden met - gaan door er allerlei een andere mogelijke liefdesavonturen aan in haar neus voorbij. in Een de prikkelende gedachte, want er zijn tijdens zoveel andere varianten de van de liefde die uit óók het verkennen de waard zijn. Kun het je lesbisch worden, of een zit dat in het de genen? Lauren het laat zich van wetenschappelijk door doorlichten. En op een in van de met grootste lesbische festivals op tv van Europa test zij naar hoe het met het haar gevóel zit, kan uit zij een op een vrouw vallen? Stellen die kiezen een de voor een polygame relatie nemen op Lauren mee met hún wereld in; waarom het zou je in eigenlijk maar van één iemand op tv tegelijk houden uit als je meer liefde in hebt te het geven dan dat? En in in als je wél voor die het ene ware kiest, op tv hoe hou je door het tijdens dan spannend en leuk? De verliefdheid door met van het begin in duurt maar even, na vijf op tv jaar is van een relatie routine en een nog vijf jaar later naar komt van bij veel mensen de klad het erin. naar Wat is het in geheim... Is met dat een masturbatiecursus? tijdens Of elke week een liefdesbrief? Is op er van wel zoiets met als 'het geheim van een in goed huwelijk'? Van naar partner wisselen met als het niet meer leuk naar is, is natuurlijk ook van een een prima optie. En in dankzij Tinder en op eindeloze mogelijkheden voor op tv het online vinden naar van ‘de perfecte match’ in is cupido zo met goed als werkeloos geworden... de Een op tv droomman of -vrouw vind door je met een door klik of door een swipe. Lauren een Verster: “Dit programma geeft tijdens mij de mogelijkheid met om dingen te op onderzoeken die iedereen zich door wel afvraagt. Met een van onbekende uit in een café, van de taxichauffeur, met of met je door beste vrienden, we ráken het maar niet op tv uitgepraat over de liefde. de Eigenlijk is dit het programma mijn alibi om het iedereen ongepaste naar vragen over door de liefde te uit stellen. En de kijker weer mee uit te het nemen in een door avontuur.” Vijf het afleveringen lang duikt Lauren in een de liefde het en laat in ze zich verleiden. Een met zoektocht met een veel vragen, veel antwoorden uit en soms juist weer níeuwe uit vragen... Want door de liefde een - die laat haar op tv niet meer van los.

Veel vrouwen dromen het als klein meisje op al van van hun de bruiloft en zien een naar soort sprookje voor zich. Voor uit sommigen lijkt dit het van een onmogelijke droom, naar zoals voor de daklozen Martin het en de Rosa, of zou het toch bereikbaar het zijn? Voor anderen naar tijdens spat die droom keihard uit uit elkaar. Twee slachtoffers dachten de door hun grote liefde te hebben in gevonden in hun met buitenlandse droomman, maar hij tijdens van wilde alleen een verblijfsvergunning. Wetenschapsjournalist en de liefdesspecialist Mark Mieras op legt uit hoe op een het zit met bindingsangst uit en hoe daar op dan vanaf te komen. En de dan is Lauren naar naar gelukkig toch getuige van het een sprookje dat door werkelijkheid wordt, op tv de gescheiden Leonie trouwt haar achttien tijdens jaar jongere tijdens minnaar met Justin.

Volgens wetenschapsjournalist het Mark Mieras is seks een van heel belangrijk voor een relatie. Hoe uit houd je je de seksleven met dan spannend? Er van zijn heel wat tijdens stellen die in regelmatig een parenclub een bezoeken. Lauren Verster onderzoekt of met dit helpt. door Of je kan via in Nederlands grootste 'vreemdgangers-site' in op op zoek naar een 'slippertje'. Voor van Fleur was dit van de oplossing om de op een spanning erin te houden. Soms op kan op tv een opfriscursus ook wonderen doen. Helene tijdens van Baayen tijdens en haar op man Jan geven naar seksles aan het stellen. Lauren bestudeert de technieken door en oefeningen die uit Helene naar en Jan aan haar laten een zien. En wat nou met als door seks geen door enkele rol speelt? tijdens Brigitte van 26 is in a-seksueel, hoe een houd je een relatie dan op tv goed, een als die seks zo belangrijk schijnt op tv te op zijn?

juli 2017
19-07-2017 20:30

Lauren ! en de liefde

Lauren! en de liefde - Lauren ! en de liefde

Aflevering 5 - Documentairereeks: Veel vrouwen dromen als klein meisje al van hun bruiloft en zien een soort sprookje voor zich. Voor sommigen lijkt dit een onmogelijke droom, zoals voor de daklozen Martin en Rosa, of zou het toch bereikbaa...

18-07-2017 20:30

Lauren ! en de liefde

Lauren! en de liefde - Lauren ! en de liefde

Aflevering 4 - Documentairereeks: Volgens wetenschapsjournalist Mark Mieras is seks heel belangrijk voor een relatie. Hoe houd je je seksleven dan spannend? Er zijn heel wat stellen die regelmatig een parenclub bezoeken. Lauren Verster onde...

12-07-2017 20:30

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde - Lauren! en de liefde

Soms doen mensen rare dingen uit verliefdheid, zoals een tattoo laten zetten, die helaas veel blijvender is dan de meeste liefdes. Of ze vliegen de hele wereld over zonder hun geliefde ooit gesproken te hebben, zoals Sander. Hij raakt via e...

05-07-2017 20:30

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde - Lauren! en de liefde

De komende weken gaat presentatrice Lauren Verster op herhaling met haar programma Lauren! en de liefde. Ze gaat op onderzoek uit naar versies van de liefde die zij níet kent maar wel graag wil ontdekken. Wat mis je als je kiest voor een mo...

27-02-2017 21:30

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde - Lauren! en de liefde

Uitzending gemist van Lauren! en de liefde? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lauren! en de liefde, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Lauren! en de liefde gemist? Kijk deze dan hier terug!

20-02-2017 21:30

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde - Lauren! en de liefde

Uitzending gemist van Lauren! en de liefde? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lauren! en de liefde, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Lauren! en de liefde gemist? Kijk deze dan hier terug!

13-02-2017 21:30

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde - Lauren! en de liefde

Uitzending gemist van Lauren! en de liefde? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lauren! en de liefde, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Lauren! en de liefde gemist? Kijk deze dan hier terug!

06-02-2017 21:30

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde - Lauren! en de liefde

Veel vrouwen dromen als klein meisje al van hun bruiloft en zien een soort sprookje voor zich. Voor sommigen lijkt dit een onmogelijke droom, zoals voor de daklozen Martin en Rosa, of zou het toch bereikbaar zijn? Voor anderen spat die droo...

30-01-2017 21:30

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde - Lauren! en de liefde

Volgens wetenschapsjournalist Mark Mieras is seks heel belangrijk voor een relatie. Hoe houd je je seksleven dan spannend? Er zijn heel wat stellen die regelmatig een parenclub bezoeken. Lauren Verster onderzoekt of dit helpt. Of je kan via...

23-01-2017 21:30

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde - Lauren! en de liefde

Uitzending gemist van Lauren! en de liefde? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lauren! en de liefde, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Lauren! en de liefde gemist? Kijk deze dan hier terug!

16-01-2017 21:30

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde - Lauren! en de liefde

Uitzending gemist van Lauren! en de liefde? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lauren! en de liefde, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Lauren! en de liefde gemist? Kijk deze dan hier terug!

09-01-2017 21:25

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde - Lauren! en de liefde

Uitzending gemist van Lauren! en de liefde? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lauren! en de liefde, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Lauren! en de liefde gemist? Kijk deze dan hier terug!

17-11-2015 21:20

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde - Lauren! en de liefde

Uitzending gemist van Lauren! en de liefde? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lauren! en de liefde, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Lauren! en de liefde gemist? Kijk deze dan hier terug!

10-11-2015 21:22

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde - Lauren! en de liefde

Uitzending gemist van Lauren! en de liefde? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lauren! en de liefde, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Lauren! en de liefde gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-10-2015 21:30

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde - Lauren! en de liefde

Uitzending gemist van Lauren! en de liefde? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lauren! en de liefde, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Lauren! en de liefde gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lauren! en de liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lauren! en de liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lauren! en de liefde bij Lauren! en de liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lauren! en de liefde. Heb je een uitzending van Lauren! en de liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lauren! en de liefde gemist

Uitzending gemist van Lauren! en de liefde? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Lauren! en de liefde, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Lauren! en de liefde gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Lauren! en de liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Lauren! en de liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord