Programma gemist?

Filmmaker de Maasja Ooms woont op tv de relatietherapie bij door van een koppel in uit Brabant. Gevoeligheden, aannames met en frustraties uit van wat er in speelt tussen twee de mensen die van al 35 jaar een getrouwd zijn.Meer Filmmaker Maasja Ooms woont het negentien uit sessies relatietherapie bij de van een op koppel uit Brabant van rond naar de zestig op tv jaar. Gevoeligheden, aannames op tv en frustraties van een wat er speelt tussen op tv twee mensen de die al een 35 jaar getrouwd zijn. De een tijdens wil op door de ander gezien een worden en op tv voelt zich afgewezen, die de ander is zich van van geen van kwaad bewust, ieder beleeft zo het zijn eigen werkelijkheid. met Maar in de uit stoel van de de een therapeut, weg van het de dagelijkse beslommeringen, is het uit de dynamiek die opvalt. naar Tussen contact op zoeken en afstoten, actie op tv en in reactie: hoe feller de een met wordt, des te naar door meer trekt de ander in zich terug. Tot ze op tv elkaar de niet meer bereiken. Herkenbare patronen de in vrijwel elke door relatie. Vaak speelt het tijdens zich onder de in oppervlakte op tv en binnenshuis door af en nu zien op we het openhartig, eerlijk door en in soms pijnlijk bij met Ans en Chris.Minder

november 2019
07-07-2015 22:55

2Doc: Tussen mensen

2Doc: Tussen mensen - 2Doc: Tussen mensen

Filmmaker Maasja Ooms woont de relatietherapie bij van een koppel uit Brabant. Gevoeligheden, aannames en frustraties van wat er speelt tussen twee mensen die al 35 jaar getrouwd zijn.Meer Filmmaker Maasja Ooms woont negentien sessies relat...

2Doc: Tussen mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tussen mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tussen mensen bij 2Doc: Tussen mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tussen mensen. Heb je een uitzending van 2Doc: Tussen mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tussen mensen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tussen mensen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Tussen mensen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Tussen mensen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Tussen mensen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tussen mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-07-2015 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!