Programma gemist?

Filmmaker Maasja uit Ooms woont naar de relatietherapie bij van op een koppel uit Brabant. het Gevoeligheden, aannames en met frustraties op van wat er speelt op tv tussen twee mensen die van al 35 jaar een getrouwd naar zijn.Meer Filmmaker Maasja Ooms woont met negentien sessies relatietherapie de bij van een een koppel uit tijdens Brabant in van rond de zestig jaar. door Gevoeligheden, de aannames en frustraties naar van wat er speelt tussen het twee mensen een die al 35 met jaar getrouwd zijn. de De een wil tijdens door de de ander gezien worden en voelt door zich afgewezen, een die ander is naar zich van geen kwaad de bewust, de ieder beleeft zo op zijn eigen werkelijkheid. Maar in tijdens de stoel van de naar de therapeut, weg van de dagelijkse beslommeringen, naar in is het de dynamiek die door opvalt. Tussen op tv contact zoeken het en afstoten, actie naar en reactie: hoe door feller de een wordt, des op tv te naar meer trekt de ander de zich terug. Tot ze de elkaar niet het meer bereiken. Herkenbare patronen uit in vrijwel op tv elke relatie. de Vaak speelt het zich onder de de oppervlakte en binnenshuis een af en door nu zien we een het openhartig, eerlijk de en soms uit pijnlijk bij met Ans en Chris.Minder

september 2021
07-07-2015 22:55

2Doc: Tussen mensen

2Doc: Tussen mensen - 2Doc: Tussen mensen

Filmmaker Maasja Ooms woont de relatietherapie bij van een koppel uit Brabant. Gevoeligheden, aannames en frustraties van wat er speelt tussen twee mensen die al 35 jaar getrouwd zijn.Meer Filmmaker Maasja Ooms woont negentien sessies relat...

2Doc: Tussen mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tussen mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tussen mensen bij 2Doc: Tussen mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tussen mensen. Heb je een uitzending van 2Doc: Tussen mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tussen mensen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tussen mensen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Tussen mensen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Tussen mensen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Tussen mensen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tussen mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-07-2015 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!