Programma gemist?

Filmmaker de Maasja Ooms de woont de relatietherapie bij het van een koppel uit Brabant. naar Gevoeligheden, aannames en met frustraties van wat op tv er speelt door tussen tijdens twee mensen die al 35 van jaar getrouwd zijn.Meer het Filmmaker Maasja een Ooms woont tijdens negentien sessies relatietherapie bij uit van een koppel tijdens uit Brabant van rond tijdens de de zestig jaar. Gevoeligheden, aannames en op frustraties naar van wat er speelt tussen een twee mensen die een al 35 jaar getrouwd in zijn. naar De een wil door de van ander gezien het worden in en voelt zich afgewezen, die de ander is zich van uit geen kwaad door bewust, ieder beleeft tijdens zo zijn eigen uit werkelijkheid. Maar in de het stoel van de in therapeut, op weg van de dagelijkse beslommeringen, een naar is het de dynamiek een die opvalt. Tussen contact tijdens zoeken en afstoten, tijdens actie door en reactie: hoe feller de een tijdens wordt, des te het naar meer trekt de ander zich terug. in Tot ze op tv elkaar uit niet meer bereiken. Herkenbare naar patronen in vrijwel elke relatie. door Vaak speelt van het zich onder de op tv oppervlakte en binnenshuis op tv af en nu de uit zien we het openhartig, uit eerlijk en uit soms pijnlijk bij Ans en op tv Chris.Minder

mei 2021
07-07-2015 22:55

2Doc: Tussen mensen

2Doc: Tussen mensen - 2Doc: Tussen mensen

Filmmaker Maasja Ooms woont de relatietherapie bij van een koppel uit Brabant. Gevoeligheden, aannames en frustraties van wat er speelt tussen twee mensen die al 35 jaar getrouwd zijn.Meer Filmmaker Maasja Ooms woont negentien sessies relat...

2Doc: Tussen mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tussen mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tussen mensen bij 2Doc: Tussen mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tussen mensen. Heb je een uitzending van 2Doc: Tussen mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tussen mensen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tussen mensen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Tussen mensen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Tussen mensen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Tussen mensen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tussen mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-07-2015 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!