Programma gemist?

Filmmaker op Maasja Ooms woont de relatietherapie tijdens bij van een het koppel op uit Brabant. Gevoeligheden, aannames met en frustraties van een wat er speelt tussen door twee mensen in die al 35 jaar door getrouwd zijn.Meer Filmmaker op op tv Maasja Ooms woont negentien sessies relatietherapie naar bij van naar een uit koppel uit Brabant van rond tijdens de zestig het jaar. Gevoeligheden, aannames en frustraties op tv van door wat er speelt tijdens tussen twee naar mensen die al 35 jaar met getrouwd zijn. De de een wil uit door de de ander gezien worden en een voelt zich afgewezen, die ander naar is zich op van geen op tv kwaad bewust, op tv ieder beleeft zo zijn eigen op werkelijkheid. Maar in de door stoel van de de therapeut, op weg van de de dagelijkse beslommeringen, tijdens is het de een dynamiek die opvalt. Tussen door contact zoeken en afstoten, naar actie een en reactie: hoe feller de op een door wordt, des te meer trekt uit de ander naar zich terug. Tot ze door elkaar niet van meer bereiken. Herkenbare patronen in in vrijwel op elke relatie. op Vaak speelt het tijdens zich onder de naar oppervlakte en binnenshuis af en nu uit zien we een het openhartig, op tv eerlijk en met soms pijnlijk bij Ans van en Chris.Minder

september 2020
07-07-2015 22:55

2Doc: Tussen mensen

2Doc: Tussen mensen - 2Doc: Tussen mensen

Filmmaker Maasja Ooms woont de relatietherapie bij van een koppel uit Brabant. Gevoeligheden, aannames en frustraties van wat er speelt tussen twee mensen die al 35 jaar getrouwd zijn.Meer Filmmaker Maasja Ooms woont negentien sessies relat...

2Doc: Tussen mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tussen mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tussen mensen bij 2Doc: Tussen mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tussen mensen. Heb je een uitzending van 2Doc: Tussen mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tussen mensen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tussen mensen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Tussen mensen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Tussen mensen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Tussen mensen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tussen mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-07-2015 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!