Programma gemist?

Filmmaker Maasja Ooms door woont de relatietherapie een op tv bij van een de koppel uit Brabant. Gevoeligheden, uit aannames en het frustraties van wat in er speelt tussen twee naar mensen die al 35 tijdens jaar getrouwd op tv zijn.Meer Filmmaker Maasja op tv Ooms woont negentien sessies relatietherapie op tv op bij van een koppel uit Brabant een naar van rond de zestig jaar. in Gevoeligheden, tijdens aannames en frustraties van wat er op speelt tussen met twee mensen die de al 35 jaar de getrouwd zijn. tijdens De een wil in door de een ander gezien worden en voelt zich in op afgewezen, die ander op tv is zich van tijdens geen kwaad bewust, ieder de beleeft zo zijn eigen werkelijkheid. de Maar naar in de een stoel van de therapeut, weg van van de door dagelijkse beslommeringen, is op tv het de dynamiek die het opvalt. Tussen contact het zoeken naar en afstoten, actie en reactie: uit hoe feller de een door wordt, des te van meer trekt in de ander zich met terug. Tot ze elkaar een door niet meer bereiken. de Herkenbare patronen in vrijwel elke tijdens relatie. Vaak speelt op tv het zich onder uit de oppervlakte tijdens en binnenshuis met af en nu zien op we het openhartig, van eerlijk en soms tijdens pijnlijk bij Ans uit en Chris.Minder

juni 2020
07-07-2015 22:55

2Doc: Tussen mensen

2Doc: Tussen mensen - 2Doc: Tussen mensen

Filmmaker Maasja Ooms woont de relatietherapie bij van een koppel uit Brabant. Gevoeligheden, aannames en frustraties van wat er speelt tussen twee mensen die al 35 jaar getrouwd zijn.Meer Filmmaker Maasja Ooms woont negentien sessies relat...

2Doc: Tussen mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tussen mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tussen mensen bij 2Doc: Tussen mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tussen mensen. Heb je een uitzending van 2Doc: Tussen mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tussen mensen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tussen mensen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Tussen mensen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Tussen mensen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Tussen mensen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tussen mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-07-2015 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!