Programma gemist?

Filmmaker Maasja op tv Ooms woont op de relatietherapie bij tijdens van een koppel het uit Brabant. Gevoeligheden, aannames en in frustraties van van wat er speelt tijdens tussen twee mensen tijdens die op tv al 35 jaar tijdens getrouwd zijn.Meer Filmmaker Maasja Ooms woont naar negentien sessies relatietherapie met bij van een op koppel een uit Brabant van door rond de zestig uit jaar. Gevoeligheden, het aannames en frustraties van wat er op tv speelt tussen tijdens twee mensen van die al 35 jaar getrouwd de zijn. De in een wil door de uit ander gezien worden uit met en voelt zich afgewezen, die op ander is zich naar van geen kwaad van bewust, ieder beleeft op zo zijn eigen werkelijkheid. het Maar in de door door stoel van de in therapeut, weg van door de dagelijkse beslommeringen, is het de op dynamiek die een opvalt. door Tussen contact zoeken en uit afstoten, actie en het reactie: hoe feller de de een wordt, des in te op tv meer trekt de in ander zich terug. Tot ze op tv elkaar niet in meer bereiken. Herkenbare door patronen in vrijwel elke door relatie. Vaak speelt op tv het zich onder met de oppervlakte en op tv binnenshuis af het en nu zien we met het openhartig, eerlijk met en soms door pijnlijk bij Ans in en Chris.Minder

januari 2021
07-07-2015 22:55

2Doc: Tussen mensen

2Doc: Tussen mensen - 2Doc: Tussen mensen

Filmmaker Maasja Ooms woont de relatietherapie bij van een koppel uit Brabant. Gevoeligheden, aannames en frustraties van wat er speelt tussen twee mensen die al 35 jaar getrouwd zijn.Meer Filmmaker Maasja Ooms woont negentien sessies relat...

2Doc: Tussen mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tussen mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tussen mensen bij 2Doc: Tussen mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tussen mensen. Heb je een uitzending van 2Doc: Tussen mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tussen mensen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tussen mensen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Tussen mensen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Tussen mensen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Tussen mensen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tussen mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-07-2015 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!