Programma gemist?

Filmmaker van Maasja Ooms naar woont de relatietherapie bij van van een koppel met uit Brabant. op Gevoeligheden, aannames en frustraties van wat van er in speelt tussen twee mensen die tijdens al 35 tijdens jaar getrouwd zijn.Meer Filmmaker in Maasja Ooms tijdens woont naar negentien sessies relatietherapie bij van een tijdens op tv koppel uit Brabant van rond de door zestig in jaar. Gevoeligheden, aannames en frustraties door van uit wat er van speelt tussen twee uit mensen die al 35 jaar door getrouwd zijn. het De een wil door met de ander een gezien worden een en voelt zich afgewezen, die ander op tv is van zich van geen op tv kwaad bewust, ieder met beleeft zo zijn eigen met werkelijkheid. Maar in van de stoel van van de therapeut, een weg van op tv de dagelijkse beslommeringen, is de het de dynamiek die opvalt. met Tussen het contact zoeken en afstoten, actie door op en reactie: hoe feller in de een in wordt, des te met meer trekt de tijdens ander zich terug. Tot op tv ze elkaar door niet meer bereiken. Herkenbare patronen in naar een vrijwel elke relatie. Vaak speelt het het zich tijdens onder de oppervlakte een en binnenshuis af en uit nu een zien we het openhartig, eerlijk met en uit soms pijnlijk bij de Ans en Chris.Minder

oktober 2021
07-07-2015 22:55

2Doc: Tussen mensen

2Doc: Tussen mensen - 2Doc: Tussen mensen

Filmmaker Maasja Ooms woont de relatietherapie bij van een koppel uit Brabant. Gevoeligheden, aannames en frustraties van wat er speelt tussen twee mensen die al 35 jaar getrouwd zijn.Meer Filmmaker Maasja Ooms woont negentien sessies relat...

2Doc: Tussen mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tussen mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tussen mensen bij 2Doc: Tussen mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tussen mensen. Heb je een uitzending van 2Doc: Tussen mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tussen mensen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tussen mensen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Tussen mensen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Tussen mensen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Tussen mensen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tussen mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-07-2015 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!