Programma gemist?

Programmamakers door uit Europese steden schetsen aan op de hand van van portretten in van de bewoners in een beeld van de veelzijdige, op tv multiculturele stad. Vanuit de Amsterdam, Barcelona, Istanbul, van Praag, tijdens Karlovac, Minsk, uit Porto, Sundsvall en Wenen. een Afl.: Sundsvall. Een moeder door die lezingen geeft over naar vergiffenis na de uit moord in op haar dochter, een zestig het jaar op oude liefhebber tijdens van hardcore en tijdens punk en een vluchtelinge van uit Burundi, die na jaren uit weer herenigd wordt het met haar met familie.

Programmamakers een uit Europese door steden schetsen aan van de hand van portretten door van de bewoners een tijdens beeld van van de veelzijdige, multiculturele stad. Vanuit in Amsterdam, op Barcelona, Istanbul, Praag, Karlovac, Minsk, op tv op Porto, Sundsvall en Wenen. Afl.: de Istanbul. Een saxofonist uit in Oekraïne een die tegen de wil van tijdens uit haar familie trouwde met een Turkse het het vrouw, een straatverkoper naar die ooit een de succesvol zakenman was en in een gepassioneerde van Cantozangeres, die deze ooit populaire op tv zang en dans het in door ere probeert te tijdens houden.

Programmamakers op tv uit Europese steden uit schetsen aan een de hand van portretten door van de een bewoners een beeld op tv van de veelzijdige, multiculturele stad. een Vanuit Amsterdam, Barcelona, Istanbul, een Praag, Karlovac, naar Minsk, Porto, Sundsvall het en Wenen. Afl.: de Wenen. Een lopende reclamezuil op in het de centrum van tijdens Wenen, een Canadees met die in in de clinch van een ligt met het uit stadsbestuur vanwege jarenlang illegaal parkeren naar en in een portret van een succesvolle een seksuologe van van Italiaanse komaf.

Programmamakers uit met Europese steden schetsen aan een de naar hand van portretten van de naar van bewoners een beeld met van de veelzijdige, multiculturele een stad. Vanuit Amsterdam, Barcelona, met Istanbul, Praag, Karlovac, een Minsk, Porto, de Sundsvall en Wenen. Afl.: Amsterdam. in Een karaokezanger/straatartiest in het cowboypak, die het zijn op vrouw verloor bij een burenruzie; het een door Surinaamse die, na de het scheiding van door haar man, een met opvanghuis begon voor thuisloze meiden van en in een hoogbejaarde man die een film de de maakt over de liefde een van zijn de leven, die aan de in ziekte van Alzheimer van overleed.

september 2021
27-09-2009 16:10

Sundsvall

City folk - Sundsvall

Programmamakers uit Europese steden schetsen aan de hand van portretten van de bewoners een beeld van de veelzijdige, multiculturele stad. Vanuit Amsterdam, Barcelona, Istanbul, Praag, Karlovac, Minsk, Porto, Sundsvall en Wenen. Afl.: Sunds...

20-09-2009 16:10

Istanbul

City folk - Istanbul

Programmamakers uit Europese steden schetsen aan de hand van portretten van de bewoners een beeld van de veelzijdige, multiculturele stad. Vanuit Amsterdam, Barcelona, Istanbul, Praag, Karlovac, Minsk, Porto, Sundsvall en Wenen. Afl.: Istan...

13-09-2009 16:10

Wenen

City folk - Wenen

Programmamakers uit Europese steden schetsen aan de hand van portretten van de bewoners een beeld van de veelzijdige, multiculturele stad. Vanuit Amsterdam, Barcelona, Istanbul, Praag, Karlovac, Minsk, Porto, Sundsvall en Wenen. Afl.: Wenen...

06-09-2009 16:10

Amsterdam

City folk - Amsterdam

Programmamakers uit Europese steden schetsen aan de hand van portretten van de bewoners een beeld van de veelzijdige, multiculturele stad. Vanuit Amsterdam, Barcelona, Istanbul, Praag, Karlovac, Minsk, Porto, Sundsvall en Wenen. Afl.: Amste...

Je bekijkt momenteel pagina 6 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

City folk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van City folk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van City folk bij City folk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van City folk. Heb je een uitzending van City folk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

City folk gemist

De internationale variant van Urbania.

Uitzending gemist van City folk? Hier kun je alle uitzendingen van City folk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 79
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!