Programma gemist?

Het tijdens toch nog onverwachte overlijden van naar op tv Douglas roept veel vragen op. Op op aanwijzing naar van Regina pluist George zijn door administratie uit naar en doet op tv een afschuwelijke het ontdekking. De bewoners van Ash op tv Park tijdens kijken reikhalzend uit naar de van komst van de James en het Olivia voor de begrafenis van Douglas. uit op Maar ook dat loopt niet zoals met verwacht. Sarahs ontboezeming met helpt Elizabeth door te vertellen wat ze de heeft het gedaan.

Sarah wordt uit geconfronteerd van met de demonen uit haar verleden, de met waardoor ze voor op een vreselijk dilemma komt te staan. tijdens Douglas van smeekt de artsen om tijdens hem uit zijn lijden naar de te verlossen. Anna schakelt Sir Richard met in voor het juridische het hulp, maar Regina op tv waarschuwt haar dat naar hij een gevaar vormt. Roy in spreekt Larry aan op tv op zijn gedrag en door een dwingt hem om het de goed te in maken met Frank. Stan in O'Rourke ziet alles het met lede ogen het aan.

Voor van ze met George naar Canberra op tv vertrekt, krijgt Sarah uit het aan in de stok een met Stan een O'Rourke. Elizabeth is na van het lezen van haar het manuscript kwaad op met Anna. De gezondheidstoestand van op Douglas verslechtert en met dat het zorgt voor een met conflict tussen Henry tijdens en Jack. Stan richt zijn in woede op met Frank en een betrekt Larry bij zijn door wraakactie. Tijdens een politieke naar bijeenkomst doet Sarah op een een schokkende ontdekking.

De komst van van Regina maakt tijdens Sarah op tv zo ongerust dat naar ze met David naar Sydney naar wil op tv vertrekken. Ed heeft een belangrijke vraag de voor Anna. Douglas op op krijgt de anders in zo zwijgzame Frank aan het praten op over zijn de oorlogsverleden. Regina naar probeert George te waarschuwen van voor een groot het gevaar en krijgt naar het een aan de stok met meerdere op mensen. Elizabeth een krijgt schokkend nieuws en van George doet Sarah een met een voorstel.

Het nieuws dat op Regina uit met de kliniek is ontslagen, door verspreidt zich als op tv een in lopend vuurtje. Sir Richard van wil zijn uit investering veiligstellen. uit Anna heeft heuglijk nieuws, maar ziet met zich genoodzaakt op tv haar feestje af in te blazen. George maakt in zich de zorgen over het de veiligheid van het Sarah en David. op Carolyn bemoeit zich met andermans de zaken tijdens en probeert haar relatie met met Jack in te redden. Leah en Larry krijgen het de op schrik van met hun leven.

Isaac in staat op het punt om op tv naar op tv Israël af te het reizen, maar Leah op is nog uit steeds zoek. Ondertussen loopt het uit meningsverschil tussen de Sarah en van George hoog op. tijdens George twijfelt aan de oprechtheid een van het de aanbod van Regina. Elizabeth maakt op tv zich de zorgen om de naar gezondheid van Douglas en uit Carolyn is gefascineerd door een de schilderijen die het ze in een Tommo's hut heeft met aangetroffen. Anna neemt in een radicale tijdens beslissing.

Sarah op tv komt in conflict van met haar leidinggevenden in het met ziekenhuis vanwege van een ogenschijnlijk dronken vreemdeling. uit Ondertussen heeft Leah van het een moeilijk met op tv de emigratieplannen van haar oom met Isaac. Henry en Jack de door zijn verwikkeld in een machtsstrijd, Anna naar door worstelt met een writer's block naar en de op tv spoken uit haar verleden, een en George op tv krijgt een schokkend bericht van uit uit een oude bekende.

Rose tijdens wordt ondervraagd van waar Regina heen kan zijn een gegaan. Nu zijn op tv huwelijk de met Anna over is in zet Gino de Poletti-boerderij op te koop. op tv Anna vlucht naar door Sydney.

Regina gaat het steeds verder in de haar affaire met in brigadier Taylor. De van verloofde van Milly Davis tijdens schaduwt Sarah met en wacht op tijdens een naar goed moment om door wraak te nemen. George gaat naar langs bij Sir het Richard.

Olivia is erg uit verdrietig op tv nu haar droom om op tv een tijdens nieuw leven met Lloyd op tv in Londen op te beginnen niet van doorgaat. James nodigt Harry uit de voor een feest met door vrienden. met Regina en George op tv komen terug uit met Canberra en de familie op Bligh zit klaar om het haar te met ontmaskeren.

Olivia is van met slag omdat door ze geen het brieven meer krijgt van Lloyd. naar de Elizabeth krijgt een aangename het verrassing.

Sir Richard zit van Douglas van dwars om zo wraak de te kunnen nemen het op Elizabeth, maar dit in pikken Jack en een op tv Douglas niet.

Gordon een schaduwt Sarah en maakt door plannen. Anna is niet op gelukkig en dat op komt eruit in op een de bruiloft van naar haar ouders.

Gino naar hoopt dat Anna op snel zwanger zal raken en door op tv wil met haar naar Italë. door Regina gaat van op zoek naar Gordon, uit Milly's naar verloofde, en vertelt hem dat een Sarah niet zal in worden veroordeeld door als hij niet van ingrijpt.

Ze confronteert Sir een Richard, maar die door stuurt op haar terug naar door huis. Olivia trekt weer in met door bij James en van wil Henry graag spreken. Sarah op tv probeert zo uit goed mogelijk door voor Harry te zorgen die het de erg tijdens moeilijk heeft. tijdens Sarah, Elizabeth en Anna bedenken met een plan om voorgoed tijdens van Regina af uit te door komen.

augustus 2019
24-08-2018 17:45

Afl. 7 - Hoe hij heen ging

A Place to Call Home - Afl. 7 - Hoe hij heen ging

Het toch nog onverwachte overlijden van Douglas roept veel vragen op. Op aanwijzing van Regina pluist George zijn administratie uit en doet een afschuwelijke ontdekking. De bewoners van Ash Park kijken reikhalzend uit naar de komst van Jame...

23-08-2018 17:55

Afl. 6 - Demonen uit het duister

A Place to Call Home - Afl. 6 - Demonen uit het duister

Sarah wordt geconfronteerd met de demonen uit haar verleden, waardoor ze voor een vreselijk dilemma komt te staan. Douglas smeekt de artsen om hem uit zijn lijden te verlossen. Anna schakelt Sir Richard in voor juridische hulp, maar Regina ...

22-08-2018 18:00

Afl. 5 - Ga niet uit vrije wil

A Place to Call Home - Afl. 5 - Ga niet uit vrije wil

Voor ze met George naar Canberra vertrekt, krijgt Sarah het aan de stok met Stan O'Rourke. Elizabeth is na het lezen van haar manuscript kwaad op Anna. De gezondheidstoestand van Douglas verslechtert en dat zorgt voor een conflict tussen He...

21-08-2018 18:10

Afl. 4 - De rand van de waanzin

A Place to Call Home - Afl. 4 - De rand van de waanzin

De komst van Regina maakt Sarah zo ongerust dat ze met David naar Sydney wil vertrekken. Ed heeft een belangrijke vraag voor Anna. Douglas krijgt de anders zo zwijgzame Frank aan het praten over zijn oorlogsverleden. Regina probeert George ...

20-08-2018 18:05

Afl. 3 - Het is niet alles goud...

A Place to Call Home - Afl. 3 - Het is niet alles goud...

Het nieuws dat Regina uit de kliniek is ontslagen, verspreidt zich als een lopend vuurtje. Sir Richard wil zijn investering veiligstellen. Anna heeft heuglijk nieuws, maar ziet zich genoodzaakt haar feestje af te blazen. George maakt zich z...

17-08-2018 18:00

Afl. 2 - Neveneffecten

A Place to Call Home - Afl. 2 - Neveneffecten

Isaac staat op het punt om naar Israël af te reizen, maar Leah is nog steeds zoek. Ondertussen loopt het meningsverschil tussen Sarah en George hoog op. George twijfelt aan de oprechtheid van het aanbod van Regina. Elizabeth maakt zich zorg...

16-08-2018 17:55

Afl. 1 - Eigen grootste vijand

A Place to Call Home - Afl. 1 - Eigen grootste vijand

Sarah komt in conflict met haar leidinggevenden in het ziekenhuis vanwege een ogenschijnlijk dronken vreemdeling. Ondertussen heeft Leah het moeilijk met de emigratieplannen van haar oom Isaac. Henry en Jack zijn verwikkeld in een machtsstr...

30-08-2017 17:45

All Good Things

A Place to Call Home - All Good Things

Rose wordt ondervraagd waar Regina heen kan zijn gegaan. Nu zijn huwelijk met Anna over is zet Gino de Poletti-boerderij te koop. Anna vlucht naar Sydney.

29-08-2017 17:45

Catch the Tiger

A Place to Call Home - Catch the Tiger

Regina gaat steeds verder in haar affaire met brigadier Taylor. De verloofde van Milly Davis schaduwt Sarah en wacht op een goed moment om wraak te nemen. George gaat langs bij Sir Richard.

28-08-2017 17:45

And the Blind Shall See

A Place to Call Home - And the Blind Shall See

Olivia is erg verdrietig nu haar droom om een nieuw leven met Lloyd in Londen te beginnen niet doorgaat. James nodigt Harry uit voor een feest met vrienden. Regina en George komen terug uit Canberra en de familie Bligh zit klaar om haar te ...

25-08-2017 17:45

Where Will the Baby's Dimple Be

A Place to Call Home - Where Will the Baby's Dimple Be

Olivia is van slag omdat ze geen brieven meer krijgt van Lloyd. Elizabeth krijgt een aangename verrassing.

24-08-2017 17:45

There'll Be Some Changes Made

A Place to Call Home - There'll Be Some Changes Made

Sir Richard zit Douglas dwars om zo wraak te kunnen nemen op Elizabeth, maar dit pikken Jack en Douglas niet.

23-08-2017 17:45

You're Just in Love

A Place to Call Home - You're Just in Love

Gordon schaduwt Sarah en maakt plannen. Anna is niet gelukkig en dat komt eruit op de bruiloft van haar ouders.

22-08-2017 17:50

The Trouble with Harry

A Place to Call Home - The Trouble with Harry

Gino hoopt dat Anna snel zwanger zal raken en wil met haar naar Italë. Regina gaat op zoek naar Gordon, Milly's verloofde, en vertelt hem dat Sarah niet zal worden veroordeeld als hij niet ingrijpt.

21-08-2017 17:50

Happy Days Are Here Again

A Place to Call Home - Happy Days Are Here Again

Ze confronteert Sir Richard, maar die stuurt haar terug naar huis. Olivia trekt weer in bij James en wil Henry graag spreken. Sarah probeert zo goed mogelijk voor Harry te zorgen die het erg moeilijk heeft. Sarah, Elizabeth en Anna bedenken...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 26-07-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord