Programma gemist?

Aan de van vooravond van naar het nieuwe door decennium komt de familie Bligh op tv bij elkaar. tijdens Op Ash het Park wordt voor het eerst Chanoeka van uit gevierd, met Frank Gibbs als speciale door gast. Met zijn een hulp komt Jack op tot een beslissing. het een Voordat Sarah naar Israël vertrekt, het wil de Elizabeth haar eerst nog onder op vier ogen de spreken. Op in een avond die naar in het teken staat van een liefde, vergeving van en acceptatie wordt er met een het nieuw tijdperk ingeluid.

Er het zijn vier maanden op tv verstreken. Sarah maakt zich zorgen het tijdens om Jack en probeert hem tijdens aan te zetten tijdens tot door actie. De inmiddels hoogzwangere tijdens Anna hoopt op dat de geboorte van haar het kindje haar ouders op tv nader tot elkaar zal op brengen. Elizabeth tijdens is van druk met haar plannen voor een met door liefdadigheidsinstelling. Olivia komt terug in naar Australië om op tv haar scheiding definitief te op maken, en ze op heeft verrassend door nieuws.

Terwijl van Jack nieuwe tijdens toekomstplannen maakt, heeft Carolyn moeite op met een zijn keuze. Als duidelijk wordt wat de dr. van Burtons bedoelingen van zijn, besluiten Elizabeth en naar Henry om Jack te helpen. op op Anna krijgt een riant Hollywood-contract aangeboden, met maar daarvoor moet naar ze wel haar tijdens in principes verloochenen. Wat ze ook een beslist, op tv de gevolgen zullen op tv ingrijpend voor haar zijn. George op krijgt een in kans uit tijdens duizenden.

Na het tijdens incident een met Stan wordt Sarah geplaagd door het haar grootste op angsten. Ondertussen lijkt van Elizabeth er klaar voor op op om nieuwe wegen in door te slaan, naar met dank aan Delia. op tv Roy heeft wijze raad voor op Doris, die het iets heeft een gezien wat niet op tv voor haar ogen van bestemd was. Jack in onthult zijn plannen voor uit de naar kliniek, maar Neil Burton het heeft zo in zijn eigen ideeën de daarover. Voor meerdere bewoners van Ash in Park wachten van nieuwe door avonturen.

De komst van naar dr. Burton naar met de door kliniek blijkt grotere van gevolgen te tijdens hebben dan Jack had voorzien. door Stan is dusdanig van uit uit slag na het vertrek van op tv zijn vrouw en kinderen het dat Sarah door en Jack op tv zich zorgen maken tijdens over zijn gezondheid. van Het lijkt een kwestie van met tijd voor in de situatie uit het de op tv hand loopt. Henry beraadt zich uit op de toekomst, op tv maar dan wordt er uit een beroep naar op met hem gedaan en door moet hij een moeilijke op beslissing nemen.

De zoektocht met naar Georgie's de biologische moeder begint vruchten op tv af te werpen, van maar uit brengt Olivia ook in gewetensnood. Anna's tijdens voornemen om als met ongehuwde een moeder door het leven van te naar gaan, zorgt voor in onrust. Nu Sheila het weg is bij Stan, komt op de kliniek nog meer op onder vuur uit te met liggen van met in name mannelijke buurtbewoners. de Als Henry's mogelijke vervanger langskomt in bij de kliniek, wacht in Jack de een onaangename uit verrassing.

Sporen van naar autobanden in de in berm werpen door nieuw licht op het auto-ongeluk van uit van Henry. George en Roy besluiten het zelf in op onderzoek te gaan, uit maar dat zou met nog van weleens gevolgen kunnen hebben. door Matthew zet Olivia uit onder druk uit om te helpen Georgie's in biologische moeder te vinden. het Het de komt tot een van confrontatie tussen Henry en Harry. van Anna besluit open op kaart te naar spelen met de vader een van haar uit kind.

Roy heeft zich naar de teruggetrokken om Emma de ruimte te naar geven op na het verlies in van Dawn en de tijdens baby. door Ondertussen tast Henry nog in het de door duister over wie op tv zijn auto-ongeluk veroorzaakt naar heeft. Matts wens op om Georgie's biologische moeder te het vinden zorgt voor op tv de nodige spanningen, uit maar in een door gesprek de met James maakt Matt het duidelijk wat zijn uit beweegreden is.

Een groot op tv verlies plaatst de de problemen op van de familie Bligh in tijdens perspectief. het Terwijl Sarah haar best de doet om een met ontredderde Roy door bij te staan, moet Elizabeth tijdens met lede ogen aanzien de hoe naar haar invloed met afbrokkelt. Carolyn verheugt door zich op haar op nieuwe baan, maar moet het nieuws de nog wel het aan de Jack vertellen. Ondertussen zoekt Stan op tv steeds op vaker de confrontatie, in en dat blijft niet zonder de gevolgen.

Sarah uit en George keren op tv terug naar Ash Park met een heuglijk nieuws, maar van de komst van een tijdens nog 2 onverwachte gasten tijdens zorgt voor onrust. In tijdens Hawaï heeft Matt het de moeilijk in als hij de waarheid over met Georgie te horen op krijgt. Anna een is zwanger, maar twijfelt een op tv of ze de met vader van haar kind uit moet inlichten. Ondertussen maakt de Sarah zich in zorgen om Dawn, uit die ook een zwanger is.

Olivia is op ontzet over met het nieuws van Anna en op naar Henry. Jack moet de inwoners van door Inverness het weer onder ogen zien een en worstelt met met zijn herinneringen door aan de op avond van Regina's dood. uit Als Sarah beseft wat op er die op nacht gebeurd moet zijn, komt een op de familie voor in een duivels dilemma te staan. door George maakt plannen om met zijn gezin mee door op reis te de nemen een en Anna krijgt het opnieuw een bittere op teleurstelling te de verwerken.

De met dag van van de parlementsverkiezingen breekt het aan. Na de gruwelijke onthullingen van een tijdens Sir Richard wordt de dronken Jack op door Roy gevonden. de In het uit ziekenhuis van op tv Inverness maken Henry en Sarah de naar zich op voor een op tv autopsie. Matt heeft verrassend nieuws op tv voor Olivia. Carolyn met voorkomt het dat Jack met er in zijn eentje vandoor gaat. in Zuster Fisher op wordt in in het nauw het gedreven en Henry en de Anna zoeken van troost bij elkaar.

De verkiezingskoorts van in tijdens Inverness neemt toe, in maar Sir Richard Bennett doet naar er alles aan om een het met Jack Duncan moeilijk naar te maken. Elizabeth tijdens start een fonds voor Aboriginal-veteranen, naar Matt en op Olivia laten hun liefde in openlijk blijken het en Anna door bedenkt een zeer onconventioneel plan op tv om Henry te tijdens redden. met Sir Richard speelt in zijn laatste troef uit. En op tv een terwijl het drama zich naar ontvouwt, wordt er door nog een schokkende uit ontdekking gedaan.

Jack van voelt er niets voor om op het plan van tijdens Regina uit te op voeren en op krijgt het door aan de tijdens stok met Carolyn. Elizabeth maakt van nader in kennis met Matthew, in de zoon van Douglas. Ze begrijpt door niet waarom Douglas uit hem van voor haar verzwegen heeft. op Matthew raakt gecharmeerd op van een van de haar huisgenoten. door Sarah zet de Regina onder druk om de de echtscheidingspapieren op tv te tekenen en Sir Richard op brengt Elizabeth op tv een onverwacht uit bezoek.

Het is op tv braderie in Inverness. Elizabeth de is in het rouw na de dood door op tv van Douglas en legt Frank een het idee tijdens voor. George en Carolyn zinnen met op tijdens een list om onder een het juk van Sir uit Richard uit te in het komen. George is in zo wanhopig dat hij een onverwachte naar bondgenoot benadert. tijdens Henry krijgt een aanlokkelijk met voorstel en Anna tijdens tijdens neemt Olivia mee uit. op tv De raadsvrouw van naar Douglas heeft een dringende door boodschap voor de Elizabeth.

september 2021
26-07-2019 16:15

Thuiskomen

A Place to Call Home - Thuiskomen

Aan de vooravond van het nieuwe decennium komt de familie Bligh bij elkaar. Op Ash Park wordt voor het eerst Chanoeka gevierd, met Frank Gibbs als speciale gast. Met zijn hulp komt Jack tot een beslissing. Voordat Sarah naar Israël vertrekt...

25-07-2019 16:15

Het leven hunkert naar zichzelf

A Place to Call Home - Het leven hunkert naar zichzelf

Er zijn vier maanden verstreken. Sarah maakt zich zorgen om Jack en probeert hem aan te zetten tot actie. De inmiddels hoogzwangere Anna hoopt dat de geboorte van haar kindje haar ouders nader tot elkaar zal brengen. Elizabeth is druk met h...

24-07-2019 16:15

Herfstzaken

A Place to Call Home - Herfstzaken

Terwijl Jack nieuwe toekomstplannen maakt, heeft Carolyn moeite met zijn keuze. Als duidelijk wordt wat dr. Burtons bedoelingen zijn, besluiten Elizabeth en Henry om Jack te helpen. Anna krijgt een riant Hollywood-contract aangeboden, maar ...

23-07-2019 16:15

Nieuwe avonturen

A Place to Call Home - Nieuwe avonturen

Na het incident met Stan wordt Sarah geplaagd door haar grootste angsten. Ondertussen lijkt Elizabeth er klaar voor om nieuwe wegen in te slaan, met dank aan Delia. Roy heeft wijze raad voor Doris, die iets heeft gezien wat niet voor haar o...

22-07-2019 16:15

De dood in de ogen kijken

A Place to Call Home - De dood in de ogen kijken

De komst van dr. Burton naar de kliniek blijkt grotere gevolgen te hebben dan Jack had voorzien. Stan is dusdanig van slag na het vertrek van zijn vrouw en kinderen dat Sarah en Jack zich zorgen maken over zijn gezondheid. Het lijkt een kwe...

19-07-2019 16:10

Kijk me niet in de ogen

A Place to Call Home - Kijk me niet in de ogen

De zoektocht naar Georgie's biologische moeder begint vruchten af te werpen, maar brengt Olivia ook in gewetensnood. Anna's voornemen om als ongehuwde moeder door het leven te gaan, zorgt voor onrust. Nu Sheila weg is bij Stan, komt de klin...

18-07-2019 16:10

Tegen de stroom in

A Place to Call Home - Tegen de stroom in

Sporen van autobanden in de berm werpen nieuw licht op het auto-ongeluk van Henry. George en Roy besluiten zelf op onderzoek te gaan, maar dat zou nog weleens gevolgen kunnen hebben. Matthew zet Olivia onder druk om te helpen Georgie's biol...

17-07-2019 16:10

Duisternis en licht

A Place to Call Home - Duisternis en licht

Roy heeft zich teruggetrokken om Emma de ruimte te geven na het verlies van Dawn en de baby. Ondertussen tast Henry nog in het duister over wie zijn auto-ongeluk veroorzaakt heeft. Matts wens om Georgie's biologische moeder te vinden zorgt ...

16-07-2019 16:10

Het zout der aarde

A Place to Call Home - Het zout der aarde

Een groot verlies plaatst de problemen van de familie Bligh in perspectief. Terwijl Sarah haar best doet om een ontredderde Roy bij te staan, moet Elizabeth met lede ogen aanzien hoe haar invloed afbrokkelt. Carolyn verheugt zich op haar ni...

15-07-2019 16:05

In voor en tegenspoed

A Place to Call Home - In voor en tegenspoed

Sarah en George keren terug naar Ash Park met heuglijk nieuws, maar de komst van nog 2 onverwachte gasten zorgt voor onrust. In Hawaï heeft Matt het moeilijk als hij de waarheid over Georgie te horen krijgt. Anna is zwanger, maar twijfelt o...

31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 26-07-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!