Programma gemist?

Aan de vooravond met van het het nieuwe decennium komt de door familie uit Bligh bij elkaar. de Op Ash Park wordt de voor het het eerst Chanoeka door gevierd, met Frank Gibbs van als speciale gast. Met door zijn hulp een komt Jack tot van een beslissing. Voordat tijdens Sarah naar uit Israël vertrekt, wil Elizabeth haar eerst op tv nog onder de vier met ogen spreken. Op de een avond die in het het teken staat van een liefde, vergeving en het acceptatie wordt er een een met nieuw tijdperk ingeluid.

Er door zijn vier in maanden verstreken. Sarah maakt zich zorgen op om Jack en het probeert hem aan de uit te zetten tot actie. De met inmiddels hoogzwangere Anna hoopt tijdens dat de geboorte op van in haar kindje haar ouders op nader tot elkaar met zal brengen. Elizabeth is het druk met op tv haar het plannen voor een liefdadigheidsinstelling. Olivia komt in terug in naar Australië om haar op scheiding definitief te maken, de van en ze heeft verrassend met nieuws.

Terwijl Jack de nieuwe toekomstplannen maakt, heeft van Carolyn moeite met met uit zijn keuze. Als duidelijk wordt wat op dr. Burtons bedoelingen met op zijn, besluiten Elizabeth het en Henry om tijdens Jack te helpen. Anna krijgt een tijdens riant met Hollywood-contract aangeboden, maar daarvoor moet uit ze wel haar naar door principes verloochenen. Wat naar ze ook beslist, de de gevolgen zullen ingrijpend van voor haar de zijn. George krijgt tijdens een kans uit de duizenden.

Na op het incident met Stan wordt van Sarah geplaagd door een haar door grootste angsten. Ondertussen lijkt een Elizabeth er klaar een voor om tijdens nieuwe wegen in door te slaan, het met dank aan Delia. Roy op tv heeft wijze raad voor uit Doris, het die iets de heeft gezien wat niet voor haar het ogen bestemd was. het Jack onthult uit zijn plannen voor door de kliniek, maar op tv Neil Burton met heeft zo zijn op tv eigen ideeën daarover. Voor meerdere op tv bewoners van Ash op tv Park wachten uit nieuwe van avonturen.

De komst van met dr. Burton naar naar de uit kliniek blijkt grotere de gevolgen te hebben het dan Jack had voorzien. Stan naar is dusdanig van in slag na de het vertrek van tijdens zijn tijdens vrouw en kinderen dat met Sarah en Jack de zich zorgen maken over zijn de door gezondheid. Het lijkt een kwestie naar van tijd voor tijdens de situatie uit de op tv hand loopt. Henry op tv het beraadt zich op de door toekomst, maar dan wordt door er een beroep door op hem gedaan en het moet hij tijdens een moeilijke beslissing de nemen.

De zoektocht naar tijdens Georgie's naar biologische moeder begint vruchten het af te werpen, door maar brengt Olivia in ook in gewetensnood. Anna's in voornemen op tv om als uit ongehuwde moeder door het leven van te gaan, zorgt in voor uit onrust. Nu Sheila weg uit is bij Stan, komt met de kliniek nog de meer onder vuur tijdens te liggen uit van met name mannelijke buurtbewoners. op Als Henry's mogelijke in vervanger langskomt een bij tijdens de kliniek, wacht Jack een onaangename uit in verrassing.

Sporen van het autobanden in in de berm werpen nieuw licht op tv op op tv het auto-ongeluk van van Henry. George en op Roy besluiten in zelf op onderzoek te van gaan, maar dat het zou nog weleens gevolgen uit kunnen hebben. Matthew met zet door Olivia onder druk om te op helpen Georgie's biologische in moeder van te vinden. Het komt op tv tot een confrontatie tussen tijdens Henry op en Harry. Anna besluit open tijdens kaart te spelen tijdens met van de vader van naar haar kind.

Roy heeft het zich door teruggetrokken om Emma de ruimte te uit geven op tv na het verlies van Dawn het het en de baby. Ondertussen tast Henry naar nog op in het uit duister over wie de zijn auto-ongeluk veroorzaakt heeft. de Matts wens om een Georgie's biologische moeder te de vinden in zorgt voor de nodige spanningen, een maar in uit een gesprek op tv met James maakt Matt duidelijk wat naar in zijn beweegreden is.

Een in groot verlies plaatst van de problemen van van de familie Bligh in perspectief. het Terwijl door Sarah haar best doet om tijdens op tv een ontredderde Roy bij te staan, van moet door Elizabeth met lede ogen aanzien met hoe een haar invloed afbrokkelt. Carolyn verheugt de zich op haar de nieuwe in baan, maar moet het nieuws uit nog wel aan van het Jack vertellen. Ondertussen zoekt naar Stan steeds vaker de naar confrontatie, en de dat blijft niet zonder de gevolgen.

Sarah met en George keren terug een naar Ash Park met met heuglijk nieuws, maar naar de uit komst van nog de 2 onverwachte een gasten zorgt voor onrust. In uit Hawaï heeft uit Matt het op tv moeilijk als hij op de waarheid over in Georgie te horen krijgt. Anna is op tv tijdens zwanger, maar twijfelt van of ze de vader van haar met van kind moet inlichten. Ondertussen maakt Sarah op zich zorgen de om Dawn, die ook naar zwanger op is.

Olivia de is ontzet over het uit nieuws van Anna door en uit Henry. Jack moet de inwoners van naar op Inverness weer onder ogen zien en de worstelt met een zijn de herinneringen aan de avond van Regina's door dood. op tv Als Sarah beseft van wat er van die nacht gebeurd de moet zijn, komt de in familie voor van een duivels dilemma te staan. van George maakt in plannen om zijn met gezin mee op reis tijdens te nemen en Anna naar krijgt opnieuw een naar bittere tijdens teleurstelling te met verwerken.

De in dag van op de parlementsverkiezingen breekt aan. Na tijdens de gruwelijke onthullingen naar van Sir Richard een wordt uit de dronken Jack op door Roy gevonden. het In het ziekenhuis van Inverness maken het Henry en op tv Sarah de zich op voor een autopsie. Matt de heeft verrassend nieuws op tv van voor Olivia. Carolyn voorkomt dat een Jack er in het zijn van eentje vandoor gaat. Zuster Fisher wordt op tv in uit het nauw gedreven en Henry in en Anna zoeken het troost in bij elkaar.

De verkiezingskoorts van in Inverness neemt tijdens toe, maar met Sir Richard Bennett doet op er alles aan op tv om het het Jack Duncan moeilijk de te maken. Elizabeth een start een fonds voor op tv Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia een laten door hun liefde openlijk blijken en van Anna bedenkt een door zeer onconventioneel plan op tv op om Henry te redden. Sir op tv Richard speelt zijn met laatste troef uit. En een terwijl het drama uit zich de ontvouwt, wordt een er nog een schokkende ontdekking het gedaan.

Jack de voelt er tijdens niets voor om het plan van van Regina uit te met van voeren en krijgt het van aan de stok tijdens met Carolyn. Elizabeth maakt uit nader van kennis met Matthew, een de zoon van Douglas. Ze begrijpt van niet waarom Douglas met hem voor op haar verzwegen van heeft. Matthew raakt uit gecharmeerd van met een van haar van huisgenoten. Sarah zet Regina onder druk het om door de echtscheidingspapieren de te tekenen en Sir Richard de brengt Elizabeth door een onverwacht naar bezoek.

Het is braderie uit in Inverness. door Elizabeth is in rouw op tv na de door dood van Douglas en een legt Frank een op idee voor. George het en Carolyn de zinnen op van een list om op tv onder het juk met van Sir Richard uit te naar komen. George is naar zo wanhopig dat het hij het een onverwachte van bondgenoot benadert. Henry op tv krijgt een aanlokkelijk voorstel tijdens en Anna de neemt Olivia mee uit. de De raadsvrouw tijdens van Douglas heeft een van dringende boodschap een voor Elizabeth.

september 2019
26-07-2019 16:15

Thuiskomen

A Place to Call Home - Thuiskomen

Aan de vooravond van het nieuwe decennium komt de familie Bligh bij elkaar. Op Ash Park wordt voor het eerst Chanoeka gevierd, met Frank Gibbs als speciale gast. Met zijn hulp komt Jack tot een beslissing. Voordat Sarah naar Israël vertrekt...

25-07-2019 16:15

Het leven hunkert naar zichzelf

A Place to Call Home - Het leven hunkert naar zichzelf

Er zijn vier maanden verstreken. Sarah maakt zich zorgen om Jack en probeert hem aan te zetten tot actie. De inmiddels hoogzwangere Anna hoopt dat de geboorte van haar kindje haar ouders nader tot elkaar zal brengen. Elizabeth is druk met h...

24-07-2019 16:15

Herfstzaken

A Place to Call Home - Herfstzaken

Terwijl Jack nieuwe toekomstplannen maakt, heeft Carolyn moeite met zijn keuze. Als duidelijk wordt wat dr. Burtons bedoelingen zijn, besluiten Elizabeth en Henry om Jack te helpen. Anna krijgt een riant Hollywood-contract aangeboden, maar ...

23-07-2019 16:15

Nieuwe avonturen

A Place to Call Home - Nieuwe avonturen

Na het incident met Stan wordt Sarah geplaagd door haar grootste angsten. Ondertussen lijkt Elizabeth er klaar voor om nieuwe wegen in te slaan, met dank aan Delia. Roy heeft wijze raad voor Doris, die iets heeft gezien wat niet voor haar o...

22-07-2019 16:15

De dood in de ogen kijken

A Place to Call Home - De dood in de ogen kijken

De komst van dr. Burton naar de kliniek blijkt grotere gevolgen te hebben dan Jack had voorzien. Stan is dusdanig van slag na het vertrek van zijn vrouw en kinderen dat Sarah en Jack zich zorgen maken over zijn gezondheid. Het lijkt een kwe...

19-07-2019 16:10

Kijk me niet in de ogen

A Place to Call Home - Kijk me niet in de ogen

De zoektocht naar Georgie's biologische moeder begint vruchten af te werpen, maar brengt Olivia ook in gewetensnood. Anna's voornemen om als ongehuwde moeder door het leven te gaan, zorgt voor onrust. Nu Sheila weg is bij Stan, komt de klin...

18-07-2019 16:10

Tegen de stroom in

A Place to Call Home - Tegen de stroom in

Sporen van autobanden in de berm werpen nieuw licht op het auto-ongeluk van Henry. George en Roy besluiten zelf op onderzoek te gaan, maar dat zou nog weleens gevolgen kunnen hebben. Matthew zet Olivia onder druk om te helpen Georgie's biol...

17-07-2019 16:10

Duisternis en licht

A Place to Call Home - Duisternis en licht

Roy heeft zich teruggetrokken om Emma de ruimte te geven na het verlies van Dawn en de baby. Ondertussen tast Henry nog in het duister over wie zijn auto-ongeluk veroorzaakt heeft. Matts wens om Georgie's biologische moeder te vinden zorgt ...

16-07-2019 16:10

Het zout der aarde

A Place to Call Home - Het zout der aarde

Een groot verlies plaatst de problemen van de familie Bligh in perspectief. Terwijl Sarah haar best doet om een ontredderde Roy bij te staan, moet Elizabeth met lede ogen aanzien hoe haar invloed afbrokkelt. Carolyn verheugt zich op haar ni...

15-07-2019 16:05

In voor en tegenspoed

A Place to Call Home - In voor en tegenspoed

Sarah en George keren terug naar Ash Park met heuglijk nieuws, maar de komst van nog 2 onverwachte gasten zorgt voor onrust. In Hawaï heeft Matt het moeilijk als hij de waarheid over Georgie te horen krijgt. Anna is zwanger, maar twijfelt o...

31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 26-07-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord