Programma gemist?

Aan de vooravond tijdens van het nieuwe een decennium komt de tijdens familie Bligh naar bij elkaar. naar Op Ash Park met wordt voor op tv het eerst Chanoeka gevierd, met de Frank de Gibbs als speciale gast. de Met zijn uit hulp komt Jack tot een tijdens beslissing. door Voordat Sarah naar Israël vertrekt, een wil Elizabeth haar eerst de met nog onder vier ogen spreken. de Op een avond een die in het een teken staat van liefde, het vergeving en acceptatie in wordt er een tijdens nieuw tijdperk met ingeluid.

Er in zijn vier maanden verstreken. Sarah tijdens maakt naar zich zorgen de om Jack en probeert hem het aan van te zetten tot actie. De van inmiddels door hoogzwangere Anna hoopt dat de in geboorte van tijdens haar kindje haar ouders nader uit tot elkaar zal met brengen. Elizabeth is uit druk uit met haar in plannen voor een tijdens liefdadigheidsinstelling. Olivia komt een terug naar Australië om haar op tv scheiding met definitief te maken, het en ze heeft verrassend naar nieuws.

Terwijl naar Jack nieuwe toekomstplannen van maakt, heeft Carolyn moeite met door zijn het keuze. Als naar duidelijk wordt wat dr. Burtons bedoelingen op tv van zijn, besluiten Elizabeth en Henry op tv om de Jack te helpen. Anna uit krijgt een riant Hollywood-contract aangeboden, de maar daarvoor moet in ze wel haar naar principes naar verloochenen. Wat ze op ook beslist, het de gevolgen zullen ingrijpend voor met haar zijn. George krijgt uit een kans een uit naar duizenden.

Na van het incident met naar Stan wordt het Sarah geplaagd door haar tijdens grootste angsten. Ondertussen een lijkt Elizabeth er in klaar voor om nieuwe op wegen in naar te slaan, met dank door aan Delia. Roy het heeft op wijze raad voor Doris, die de iets heeft gezien tijdens wat tijdens niet voor haar ogen bestemd was. uit Jack een onthult zijn plannen uit voor de kliniek, maar de Neil Burton heeft op tv zo zijn eigen ideeën in van daarover. Voor meerdere naar bewoners van Ash in Park wachten nieuwe een avonturen.

De op tv komst van dr. Burton naar met de kliniek blijkt het op tv grotere gevolgen te hebben met dan Jack tijdens had voorzien. Stan is dusdanig van naar slag na het in vertrek van het zijn vrouw en kinderen een dat tijdens Sarah en Jack zich met zorgen maken van over zijn gezondheid. Het lijkt het een een kwestie van tijd naar voor de situatie uit tijdens de met hand loopt. Henry beraadt zich een op de toekomst, het maar dan wordt het er een in beroep op van hem gedaan en moet door hij een moeilijke uit beslissing nemen.

De zoektocht de naar uit Georgie's biologische moeder door begint vruchten af te werpen, naar maar brengt naar Olivia ook in op tv gewetensnood. Anna's voornemen uit om als ongehuwde moeder uit door van het leven te gaan, zorgt uit voor onrust. Nu op Sheila weg door is bij tijdens Stan, komt de kliniek nog op meer onder vuur te een liggen uit van met name mannelijke tijdens buurtbewoners. Als Henry's het mogelijke vervanger tijdens langskomt bij op de kliniek, wacht door Jack een onaangename in verrassing.

Sporen in van autobanden in de berm tijdens werpen op tv nieuw licht op uit het auto-ongeluk van Henry. George in en naar Roy besluiten op tv zelf op onderzoek te van gaan, maar dat zou in nog weleens gevolgen kunnen een hebben. Matthew tijdens zet Olivia onder op druk om te tijdens helpen Georgie's biologische moeder naar te door vinden. Het komt in tot een confrontatie tussen met Henry en Harry. Anna in besluit door open kaart te spelen door met de vader op van haar naar kind.

Roy heeft zich van op tv teruggetrokken om Emma tijdens de ruimte te geven na het tijdens verlies van tijdens Dawn en in de baby. Ondertussen met tast Henry nog in het van duister naar over wie zijn op auto-ongeluk veroorzaakt heeft. op Matts wens een om Georgie's biologische moeder uit te vinden zorgt uit voor de nodige spanningen, op maar in een gesprek de met James met maakt een Matt duidelijk wat zijn beweegreden het is.

Een het groot verlies plaatst uit de problemen van naar de familie een Bligh in perspectief. Terwijl Sarah op haar best van doet om een van ontredderde Roy door bij te staan, moet van Elizabeth met lede ogen aanzien door hoe haar invloed op het afbrokkelt. Carolyn verheugt tijdens zich op haar nieuwe baan, maar naar moet de het nieuws op tv nog wel aan tijdens Jack vertellen. Ondertussen zoekt Stan in steeds vaker op de confrontatie, en door dat blijft op niet zonder gevolgen.

Sarah en George met keren terug naar van in Ash Park met een heuglijk nieuws, maar de komst van in nog de 2 onverwachte op tv gasten zorgt voor onrust. In Hawaï door naar heeft Matt het moeilijk als door hij van de waarheid over Georgie te met horen krijgt. Anna is van op tv zwanger, maar twijfelt tijdens of ze de vader van in haar kind moet inlichten. met Ondertussen maakt van Sarah zich zorgen om naar Dawn, uit die ook zwanger op is.

Olivia is naar ontzet over het de nieuws van een Anna en Henry. Jack uit moet van de inwoners van Inverness tijdens weer onder ogen zien van en worstelt met tijdens zijn naar herinneringen aan de avond van Regina's naar dood. Als Sarah de beseft wat met er naar die nacht gebeurd door moet zijn, komt de familie naar voor een de duivels dilemma te de staan. George maakt tijdens plannen om zijn gezin mee in op reis met te de nemen en Anna de krijgt opnieuw een bittere tijdens teleurstelling te op tv verwerken.

De tijdens dag van de parlementsverkiezingen de breekt op tv aan. Na de gruwelijke onthullingen op tv van op tv Sir Richard wordt naar de dronken Jack door Roy op tv gevonden. In het de ziekenhuis van Inverness tijdens maken Henry een en Sarah zich op de voor een autopsie. tijdens Matt heeft met verrassend nieuws voor Olivia. het Carolyn voorkomt dat een Jack er in van zijn eentje tijdens vandoor gaat. Zuster door Fisher wordt in het op tv nauw gedreven op en Henry en Anna zoeken de troost bij met elkaar.

De met verkiezingskoorts in op Inverness neemt toe, een maar Sir Richard uit Bennett doet er alles op tv aan om in het Jack Duncan moeilijk op tv te maken. Elizabeth start van een fonds de voor Aboriginal-veteranen, het Matt en Olivia laten de hun liefde uit openlijk blijken en Anna bedenkt een het zeer uit onconventioneel plan om de Henry te redden. Sir door Richard speelt zijn op tv laatste uit troef uit. En terwijl het het drama zich van ontvouwt, wordt er nog een het uit schokkende ontdekking gedaan.

Jack het voelt er naar niets voor om het van plan van Regina uit door te naar voeren en krijgt het aan de de een stok met Carolyn. een Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, het de zoon van met Douglas. Ze begrijpt met niet van waarom Douglas hem voor haar in het verzwegen heeft. Matthew raakt gecharmeerd de van op een van haar huisgenoten. op Sarah zet Regina naar onder druk om het de echtscheidingspapieren te tekenen op en Sir Richard brengt in Elizabeth van een onverwacht de bezoek.

Het is braderie de door in Inverness. Elizabeth is het in rouw na de op tv dood van op Douglas en legt de Frank een idee voor. met George en van Carolyn zinnen op met een list om onder het de juk naar van Sir Richard het uit te komen. George van is een zo wanhopig dat hij een op onverwachte de bondgenoot benadert. Henry krijgt een aanlokkelijk van voorstel en tijdens Anna neemt uit Olivia mee uit. door De raadsvrouw met van Douglas heeft een dringende boodschap in voor met Elizabeth.

september 2020
26-07-2019 16:15

Thuiskomen

A Place to Call Home - Thuiskomen

Aan de vooravond van het nieuwe decennium komt de familie Bligh bij elkaar. Op Ash Park wordt voor het eerst Chanoeka gevierd, met Frank Gibbs als speciale gast. Met zijn hulp komt Jack tot een beslissing. Voordat Sarah naar Israël vertrekt...

25-07-2019 16:15

Het leven hunkert naar zichzelf

A Place to Call Home - Het leven hunkert naar zichzelf

Er zijn vier maanden verstreken. Sarah maakt zich zorgen om Jack en probeert hem aan te zetten tot actie. De inmiddels hoogzwangere Anna hoopt dat de geboorte van haar kindje haar ouders nader tot elkaar zal brengen. Elizabeth is druk met h...

24-07-2019 16:15

Herfstzaken

A Place to Call Home - Herfstzaken

Terwijl Jack nieuwe toekomstplannen maakt, heeft Carolyn moeite met zijn keuze. Als duidelijk wordt wat dr. Burtons bedoelingen zijn, besluiten Elizabeth en Henry om Jack te helpen. Anna krijgt een riant Hollywood-contract aangeboden, maar ...

23-07-2019 16:15

Nieuwe avonturen

A Place to Call Home - Nieuwe avonturen

Na het incident met Stan wordt Sarah geplaagd door haar grootste angsten. Ondertussen lijkt Elizabeth er klaar voor om nieuwe wegen in te slaan, met dank aan Delia. Roy heeft wijze raad voor Doris, die iets heeft gezien wat niet voor haar o...

22-07-2019 16:15

De dood in de ogen kijken

A Place to Call Home - De dood in de ogen kijken

De komst van dr. Burton naar de kliniek blijkt grotere gevolgen te hebben dan Jack had voorzien. Stan is dusdanig van slag na het vertrek van zijn vrouw en kinderen dat Sarah en Jack zich zorgen maken over zijn gezondheid. Het lijkt een kwe...

19-07-2019 16:10

Kijk me niet in de ogen

A Place to Call Home - Kijk me niet in de ogen

De zoektocht naar Georgie's biologische moeder begint vruchten af te werpen, maar brengt Olivia ook in gewetensnood. Anna's voornemen om als ongehuwde moeder door het leven te gaan, zorgt voor onrust. Nu Sheila weg is bij Stan, komt de klin...

18-07-2019 16:10

Tegen de stroom in

A Place to Call Home - Tegen de stroom in

Sporen van autobanden in de berm werpen nieuw licht op het auto-ongeluk van Henry. George en Roy besluiten zelf op onderzoek te gaan, maar dat zou nog weleens gevolgen kunnen hebben. Matthew zet Olivia onder druk om te helpen Georgie's biol...

17-07-2019 16:10

Duisternis en licht

A Place to Call Home - Duisternis en licht

Roy heeft zich teruggetrokken om Emma de ruimte te geven na het verlies van Dawn en de baby. Ondertussen tast Henry nog in het duister over wie zijn auto-ongeluk veroorzaakt heeft. Matts wens om Georgie's biologische moeder te vinden zorgt ...

16-07-2019 16:10

Het zout der aarde

A Place to Call Home - Het zout der aarde

Een groot verlies plaatst de problemen van de familie Bligh in perspectief. Terwijl Sarah haar best doet om een ontredderde Roy bij te staan, moet Elizabeth met lede ogen aanzien hoe haar invloed afbrokkelt. Carolyn verheugt zich op haar ni...

15-07-2019 16:05

In voor en tegenspoed

A Place to Call Home - In voor en tegenspoed

Sarah en George keren terug naar Ash Park met heuglijk nieuws, maar de komst van nog 2 onverwachte gasten zorgt voor onrust. In Hawaï heeft Matt het moeilijk als hij de waarheid over Georgie te horen krijgt. Anna is zwanger, maar twijfelt o...

31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 26-07-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!