Programma gemist?

Aan het de vooravond van het van nieuwe decennium komt tijdens de naar familie Bligh bij elkaar. op tv Op Ash Park op tv wordt voor het eerst Chanoeka tijdens gevierd, met Frank uit een Gibbs als speciale naar gast. Met zijn de hulp komt Jack tot een beslissing. het op tv Voordat Sarah naar uit Israël vertrekt, wil Elizabeth haar van eerst nog onder vier tijdens ogen spreken. Op op tv een avond die de in van het teken staat van liefde, tijdens vergeving en op tv acceptatie wordt er in een nieuw tijdperk op ingeluid.

Er tijdens zijn vier maanden verstreken. Sarah het maakt zich zorgen met om Jack in en probeert uit hem aan te zetten tot door actie. het De inmiddels hoogzwangere Anna hoopt op dat de van geboorte op tv van haar kindje haar ouders nader door tot elkaar zal in brengen. Elizabeth met is druk met met haar plannen een voor een door liefdadigheidsinstelling. Olivia komt terug door naar Australië om haar scheiding de definitief op te maken, en ze heeft naar verrassend met nieuws.

Terwijl in Jack nieuwe toekomstplannen maakt, de heeft op tv Carolyn moeite met op tv zijn keuze. Als duidelijk wordt wat in dr. Burtons bedoelingen uit het zijn, besluiten Elizabeth en de Henry om Jack een te helpen. door Anna krijgt een riant Hollywood-contract aangeboden, door maar daarvoor met moet met ze wel haar principes met verloochenen. Wat uit ze ook beslist, de de gevolgen zullen met ingrijpend voor haar op zijn. George krijgt een van kans uit naar duizenden.

Na uit het incident met van Stan wordt op Sarah geplaagd door haar grootste naar angsten. Ondertussen uit lijkt Elizabeth er door klaar voor om nieuwe wegen uit in te op slaan, met uit dank aan Delia. Roy naar heeft wijze raad van voor Doris, die iets door heeft gezien wat op tv niet voor een haar ogen bestemd was. in Jack onthult met zijn plannen voor de op kliniek, op tv maar Neil Burton heeft zo op tv zijn naar eigen ideeën daarover. Voor de meerdere door bewoners van Ash Park tijdens wachten nieuwe op tv avonturen.

De komst van met dr. Burton naar in de op tv kliniek blijkt grotere gevolgen te in hebben op dan Jack had voorzien. Stan op tv is op tv dusdanig van slag na het in vertrek van zijn door de vrouw en kinderen dat Sarah en uit Jack zich uit zorgen maken over zijn van gezondheid. Het lijkt tijdens een kwestie op tv van tijd voor in de situatie uit het de hand uit loopt. Henry beraadt zich het op de toekomst, door maar een dan wordt er op tv een beroep op hem gedaan en op tv moet hij een op moeilijke beslissing op tv nemen.

De zoektocht naar uit Georgie's biologische moeder tijdens begint in vruchten af te werpen, maar op tv brengt Olivia ook met uit in gewetensnood. Anna's voornemen om als op ongehuwde moeder door op tv het van leven te gaan, zorgt door voor onrust. op tv Nu Sheila weg is op bij met Stan, komt de kliniek nog meer op onder naar vuur te door liggen van met name met mannelijke buurtbewoners. Als de Henry's mogelijke vervanger op langskomt bij de het kliniek, wacht Jack een tijdens onaangename door verrassing.

Sporen van een autobanden in de op tv berm werpen nieuw licht in op op tv het auto-ongeluk van tijdens Henry. George en Roy besluiten van zelf op onderzoek op te gaan, maar door dat uit zou nog weleens gevolgen kunnen uit uit hebben. Matthew zet Olivia onder door druk om te naar helpen Georgie's biologische moeder op tv een te vinden. Het naar komt tot een confrontatie tussen Henry van en Harry. Anna tijdens besluit open op kaart het te spelen met tijdens de vader van haar uit kind.

Roy heeft op tv zich teruggetrokken van om Emma de ruimte naar te geven na het in de verlies van Dawn en de baby. met Ondertussen naar tast Henry nog met in het duister over het wie zijn uit auto-ongeluk veroorzaakt heeft. op Matts wens om Georgie's biologische een moeder uit te vinden van zorgt voor de nodige het spanningen, maar naar in een gesprek met door James maakt Matt duidelijk wat met zijn op beweegreden is.

Een groot verlies met plaatst de tijdens problemen een van de familie op tv Bligh in perspectief. met Terwijl Sarah haar best doet om de een ontredderde tijdens Roy op bij te staan, een moet Elizabeth met een lede ogen aanzien hoe haar invloed het afbrokkelt. Carolyn van verheugt zich op een haar nieuwe baan, een maar moet het van nieuws nog wel aan op Jack een vertellen. Ondertussen op zoekt Stan steeds het vaker de confrontatie, en dat een blijft niet door zonder gevolgen.

Sarah en George van keren terug naar op tv Ash Park van met heuglijk nieuws, op maar de komst van het nog 2 een onverwachte naar gasten zorgt voor door onrust. In Hawaï heeft Matt het uit op tv moeilijk als hij de tijdens waarheid over Georgie met te horen krijgt. Anna is door zwanger, maar de twijfelt of door ze de vader op van haar van kind moet inlichten. Ondertussen door maakt Sarah zich zorgen om op tv uit Dawn, die ook zwanger van is.

Olivia tijdens is ontzet over het nieuws uit in van Anna en Henry. in Jack moet de met inwoners van Inverness weer onder op tv van ogen zien en op tv worstelt met zijn herinneringen door aan de avond van Regina's van dood. van Als Sarah beseft wat op er die nacht gebeurd in een moet zijn, komt uit de familie voor een duivels dilemma met te staan. door George maakt op plannen om zijn tijdens gezin mee op reis te met nemen en door Anna krijgt van opnieuw een bittere teleurstelling naar te in verwerken.

De van dag van de parlementsverkiezingen breekt naar aan. Na de uit gruwelijke van onthullingen van Sir met Richard wordt de op dronken Jack door Roy de gevonden. In het ziekenhuis van naar van Inverness maken Henry en op Sarah zich op voor het een op autopsie. Matt door heeft verrassend nieuws naar voor Olivia. Carolyn voorkomt op dat Jack er tijdens in zijn eentje van vandoor gaat. Zuster Fisher wordt een in het nauw van door gedreven en Henry en het Anna zoeken troost bij op tv elkaar.

De met verkiezingskoorts in Inverness neemt uit toe, maar Sir de Richard Bennett doet de er alles naar aan om naar het Jack Duncan tijdens moeilijk te maken. een Elizabeth start een fonds voor op Aboriginal-veteranen, Matt en naar Olivia laten hun naar liefde openlijk blijken het en uit Anna bedenkt een zeer onconventioneel plan op tv de om Henry te redden. Sir Richard door speelt zijn van laatste op troef uit. En terwijl een het drama zich op tv ontvouwt, wordt er nog tijdens een op tv schokkende ontdekking gedaan.

Jack naar voelt er niets tijdens voor om het plan van op tv met Regina uit te voeren en op tv krijgt naar het aan de stok met Carolyn. een Elizabeth door maakt nader kennis uit met Matthew, de van zoon van Douglas. Ze met begrijpt op tv niet waarom Douglas op tv hem voor haar verzwegen heeft. Matthew op raakt in gecharmeerd van een van uit haar huisgenoten. uit Sarah zet een Regina onder druk om op tv de echtscheidingspapieren tijdens te tekenen en op tv Sir Richard brengt Elizabeth tijdens een onverwacht met bezoek.

Het is naar braderie tijdens in Inverness. Elizabeth in is in rouw uit na de dood van naar Douglas en legt Frank van een idee het voor. George en Carolyn zinnen uit op met een list om de onder het een juk van Sir van Richard uit te komen. op George is zo wanhopig dat naar hij een onverwachte door bondgenoot benadert. Henry in krijgt een aanlokkelijk de voorstel en Anna door het neemt Olivia mee uit. De een raadsvrouw van Douglas heeft op tv het een dringende boodschap voor in Elizabeth.

januari 2021
26-07-2019 16:15

Thuiskomen

A Place to Call Home - Thuiskomen

Aan de vooravond van het nieuwe decennium komt de familie Bligh bij elkaar. Op Ash Park wordt voor het eerst Chanoeka gevierd, met Frank Gibbs als speciale gast. Met zijn hulp komt Jack tot een beslissing. Voordat Sarah naar Israël vertrekt...

25-07-2019 16:15

Het leven hunkert naar zichzelf

A Place to Call Home - Het leven hunkert naar zichzelf

Er zijn vier maanden verstreken. Sarah maakt zich zorgen om Jack en probeert hem aan te zetten tot actie. De inmiddels hoogzwangere Anna hoopt dat de geboorte van haar kindje haar ouders nader tot elkaar zal brengen. Elizabeth is druk met h...

24-07-2019 16:15

Herfstzaken

A Place to Call Home - Herfstzaken

Terwijl Jack nieuwe toekomstplannen maakt, heeft Carolyn moeite met zijn keuze. Als duidelijk wordt wat dr. Burtons bedoelingen zijn, besluiten Elizabeth en Henry om Jack te helpen. Anna krijgt een riant Hollywood-contract aangeboden, maar ...

23-07-2019 16:15

Nieuwe avonturen

A Place to Call Home - Nieuwe avonturen

Na het incident met Stan wordt Sarah geplaagd door haar grootste angsten. Ondertussen lijkt Elizabeth er klaar voor om nieuwe wegen in te slaan, met dank aan Delia. Roy heeft wijze raad voor Doris, die iets heeft gezien wat niet voor haar o...

22-07-2019 16:15

De dood in de ogen kijken

A Place to Call Home - De dood in de ogen kijken

De komst van dr. Burton naar de kliniek blijkt grotere gevolgen te hebben dan Jack had voorzien. Stan is dusdanig van slag na het vertrek van zijn vrouw en kinderen dat Sarah en Jack zich zorgen maken over zijn gezondheid. Het lijkt een kwe...

19-07-2019 16:10

Kijk me niet in de ogen

A Place to Call Home - Kijk me niet in de ogen

De zoektocht naar Georgie's biologische moeder begint vruchten af te werpen, maar brengt Olivia ook in gewetensnood. Anna's voornemen om als ongehuwde moeder door het leven te gaan, zorgt voor onrust. Nu Sheila weg is bij Stan, komt de klin...

18-07-2019 16:10

Tegen de stroom in

A Place to Call Home - Tegen de stroom in

Sporen van autobanden in de berm werpen nieuw licht op het auto-ongeluk van Henry. George en Roy besluiten zelf op onderzoek te gaan, maar dat zou nog weleens gevolgen kunnen hebben. Matthew zet Olivia onder druk om te helpen Georgie's biol...

17-07-2019 16:10

Duisternis en licht

A Place to Call Home - Duisternis en licht

Roy heeft zich teruggetrokken om Emma de ruimte te geven na het verlies van Dawn en de baby. Ondertussen tast Henry nog in het duister over wie zijn auto-ongeluk veroorzaakt heeft. Matts wens om Georgie's biologische moeder te vinden zorgt ...

16-07-2019 16:10

Het zout der aarde

A Place to Call Home - Het zout der aarde

Een groot verlies plaatst de problemen van de familie Bligh in perspectief. Terwijl Sarah haar best doet om een ontredderde Roy bij te staan, moet Elizabeth met lede ogen aanzien hoe haar invloed afbrokkelt. Carolyn verheugt zich op haar ni...

15-07-2019 16:05

In voor en tegenspoed

A Place to Call Home - In voor en tegenspoed

Sarah en George keren terug naar Ash Park met heuglijk nieuws, maar de komst van nog 2 onverwachte gasten zorgt voor onrust. In Hawaï heeft Matt het moeilijk als hij de waarheid over Georgie te horen krijgt. Anna is zwanger, maar twijfelt o...

31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 26-07-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!