Programma gemist?

Olivia is ontzet door over het nieuws in van door Anna en de Henry. Jack moet de inwoners van van op tv Inverness weer onder ogen zien en door worstelt met zijn op tv herinneringen aan een de met avond van Regina's dood. Als met Sarah beseft uit wat er die nacht op tv gebeurd door moet zijn, komt de familie voor van een duivels dilemma tijdens te naar staan. George maakt door plannen om zijn de gezin mee door op reis te nemen door en Anna krijgt een opnieuw een bittere teleurstelling op tv te door verwerken.

De dag naar van de parlementsverkiezingen breekt door aan. Na de de gruwelijke onthullingen op van Sir met Richard wordt de tijdens dronken Jack door Roy in gevonden. In de het ziekenhuis van de Inverness maken uit Henry en Sarah zich door op voor een autopsie. Matt de heeft verrassend met nieuws voor Olivia. uit Carolyn voorkomt dat uit Jack er in zijn een een eentje vandoor gaat. Zuster Fisher wordt tijdens in uit het nauw gedreven en Henry van en Anna zoeken in troost uit bij elkaar.

De verkiezingskoorts een in Inverness de neemt toe, maar door Sir Richard door Bennett doet er alles aan de om het Jack uit Duncan moeilijk te met maken. Elizabeth start een door fonds voor een Aboriginal-veteranen, Matt en tijdens Olivia laten hun liefde tijdens de openlijk blijken en uit Anna bedenkt een zeer onconventioneel plan van om Henry naar te redden. Sir Richard op speelt zijn van laatste troef naar uit. En terwijl het naar drama zich de ontvouwt, wordt er op nog een naar schokkende ontdekking gedaan.

Jack in voelt er niets voor door om het van plan van in Regina uit te voeren en krijgt de het aan de de stok op tv met Carolyn. met Elizabeth maakt nader kennis met met Matthew, op de zoon van Douglas. Ze begrijpt van niet van waarom Douglas hem voor met haar verzwegen op heeft. Matthew een raakt gecharmeerd van op een van haar huisgenoten. Sarah van zet Regina naar onder druk om op tv de echtscheidingspapieren door te tekenen en van Sir Richard brengt Elizabeth een onverwacht van het bezoek.

Het is het braderie in Inverness. op Elizabeth is in rouw het een na de dood op van Douglas en legt Frank door een idee voor. George met en Carolyn uit zinnen op op tv een list om onder op het op tv juk van Sir Richard naar uit te komen. George in is zo wanhopig dat door hij een een onverwachte bondgenoot op tv benadert. Henry krijgt een van aanlokkelijk met voorstel en Anna neemt Olivia uit mee een uit. De raadsvrouw van Douglas heeft naar een dringende van boodschap een voor Elizabeth.

Het toch een nog onverwachte overlijden van het Douglas roept veel een vragen op. Op uit aanwijzing met van Regina op tv pluist George zijn administratie uit naar en doet een in afschuwelijke door ontdekking. De bewoners van Ash Park op door kijken reikhalzend uit naar de het komst van James het en Olivia voor de uit begrafenis van Douglas. uit Maar door ook dat loopt door niet zoals verwacht. Sarahs het ontboezeming in helpt Elizabeth te vertellen wat ze in heeft het gedaan.

Sarah naar wordt geconfronteerd met de demonen naar uit haar naar verleden, waardoor ze voor in een van vreselijk dilemma komt te staan. tijdens tijdens Douglas smeekt de artsen om uit hem uit uit zijn lijden het te verlossen. Anna schakelt Sir Richard met uit in voor juridische hulp, maar Regina van waarschuwt uit haar dat hij een een gevaar met vormt. Roy spreekt van Larry aan op zijn naar gedrag en dwingt hem om in het goed op te maken met Frank. een Stan O'Rourke de ziet alles het met lede ogen in aan.

Voor een ze met George naar Canberra door vertrekt, krijgt Sarah tijdens het door aan de stok met in Stan O'Rourke. Elizabeth is van na door het lezen tijdens van haar manuscript tijdens kwaad op Anna. de De gezondheidstoestand van Douglas verslechtert uit en in dat zorgt voor een conflict tussen tijdens Henry door en Jack. Stan uit richt zijn woede op Frank met een en betrekt Larry met bij zijn wraakactie. Tijdens in een politieke bijeenkomst de doet Sarah een schokkende tijdens ontdekking.

De het komst van Regina maakt Sarah een zo ongerust een dat ze met David in naar op tv Sydney wil vertrekken. naar Ed heeft een een belangrijke vraag op voor Anna. Douglas krijgt de van anders zo zwijgzame Frank een aan het met praten over het zijn oorlogsverleden. Regina probeert George een te naar waarschuwen voor een door groot gevaar en tijdens krijgt het aan de uit stok met van meerdere mensen. Elizabeth een krijgt schokkend nieuws en George op het doet Sarah een de voorstel.

Het nieuws van dat Regina van uit de kliniek is ontslagen, uit verspreidt in zich als een de lopend vuurtje. tijdens Sir Richard wil zijn een investering veiligstellen. Anna heeft een heuglijk nieuws, maar ziet door in zich genoodzaakt haar feestje af op tv te blazen. George in maakt zich zorgen over met de veiligheid van naar met Sarah en David. Carolyn bemoeit van zich de met andermans zaken en probeert haar van relatie met van Jack te naar redden. Leah tijdens en Larry krijgen met de schrik van hun door leven.

Isaac op staat op het punt om een naar op Israël af te reizen, maar door Leah in is nog steeds van zoek. Ondertussen loopt het meningsverschil van tussen met Sarah en George de hoog op. George twijfelt door aan de de oprechtheid van met het aanbod van met Regina. Elizabeth maakt in zich zorgen om de gezondheid in van Douglas in en Carolyn is gefascineerd van door op tv de schilderijen die ze in de Tommo's hut heeft uit aangetroffen. Anna op neemt een radicale uit beslissing.

Sarah komt door in conflict met de haar leidinggevenden het in het ziekenhuis uit vanwege een ogenschijnlijk een dronken vreemdeling. Ondertussen van heeft Leah het moeilijk met het in de emigratieplannen van haar oom de Isaac. Henry met en Jack zijn verwikkeld uit in een machtsstrijd, Anna het worstelt in met een writer's van block en de de spoken uit van haar verleden, en George krijgt van een schokkend bericht van met een naar oude bekende.

Rose wordt op ondervraagd waar Regina heen naar kan zijn een gegaan. Nu zijn met huwelijk met Anna over in naar is zet Gino de uit Poletti-boerderij te koop. Anna vlucht naar naar de Sydney.

Regina de gaat steeds verder op tv in haar affaire met brigadier uit Taylor. een De verloofde van Milly op tv Davis het schaduwt Sarah en het wacht op een goed moment om van met wraak te nemen. George gaat de langs bij Sir op Richard.

Olivia is van erg uit verdrietig nu haar droom de om een nieuw op leven met uit Lloyd in Londen het te beginnen niet doorgaat. een James nodigt Harry uit voor met een feest door met vrienden. een Regina en George een komen terug op tv uit Canberra en de familie Bligh met zit klaar met om haar uit te ontmaskeren.

januari 2019
31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

24-08-2018 17:45

Afl. 7 - Hoe hij heen ging

A Place to Call Home - Afl. 7 - Hoe hij heen ging

Het toch nog onverwachte overlijden van Douglas roept veel vragen op. Op aanwijzing van Regina pluist George zijn administratie uit en doet een afschuwelijke ontdekking. De bewoners van Ash Park kijken reikhalzend uit naar de komst van Jame...

23-08-2018 17:55

Afl. 6 - Demonen uit het duister

A Place to Call Home - Afl. 6 - Demonen uit het duister

Sarah wordt geconfronteerd met de demonen uit haar verleden, waardoor ze voor een vreselijk dilemma komt te staan. Douglas smeekt de artsen om hem uit zijn lijden te verlossen. Anna schakelt Sir Richard in voor juridische hulp, maar Regina ...

22-08-2018 18:00

Afl. 5 - Ga niet uit vrije wil

A Place to Call Home - Afl. 5 - Ga niet uit vrije wil

Voor ze met George naar Canberra vertrekt, krijgt Sarah het aan de stok met Stan O'Rourke. Elizabeth is na het lezen van haar manuscript kwaad op Anna. De gezondheidstoestand van Douglas verslechtert en dat zorgt voor een conflict tussen He...

21-08-2018 18:10

Afl. 4 - De rand van de waanzin

A Place to Call Home - Afl. 4 - De rand van de waanzin

De komst van Regina maakt Sarah zo ongerust dat ze met David naar Sydney wil vertrekken. Ed heeft een belangrijke vraag voor Anna. Douglas krijgt de anders zo zwijgzame Frank aan het praten over zijn oorlogsverleden. Regina probeert George ...

20-08-2018 18:05

Afl. 3 - Het is niet alles goud...

A Place to Call Home - Afl. 3 - Het is niet alles goud...

Het nieuws dat Regina uit de kliniek is ontslagen, verspreidt zich als een lopend vuurtje. Sir Richard wil zijn investering veiligstellen. Anna heeft heuglijk nieuws, maar ziet zich genoodzaakt haar feestje af te blazen. George maakt zich z...

17-08-2018 18:00

Afl. 2 - Neveneffecten

A Place to Call Home - Afl. 2 - Neveneffecten

Isaac staat op het punt om naar Israël af te reizen, maar Leah is nog steeds zoek. Ondertussen loopt het meningsverschil tussen Sarah en George hoog op. George twijfelt aan de oprechtheid van het aanbod van Regina. Elizabeth maakt zich zorg...

16-08-2018 17:55

Afl. 1 - Eigen grootste vijand

A Place to Call Home - Afl. 1 - Eigen grootste vijand

Sarah komt in conflict met haar leidinggevenden in het ziekenhuis vanwege een ogenschijnlijk dronken vreemdeling. Ondertussen heeft Leah het moeilijk met de emigratieplannen van haar oom Isaac. Henry en Jack zijn verwikkeld in een machtsstr...

30-08-2017 17:45

All Good Things

A Place to Call Home - All Good Things

Rose wordt ondervraagd waar Regina heen kan zijn gegaan. Nu zijn huwelijk met Anna over is zet Gino de Poletti-boerderij te koop. Anna vlucht naar Sydney.

29-08-2017 17:45

Catch the Tiger

A Place to Call Home - Catch the Tiger

Regina gaat steeds verder in haar affaire met brigadier Taylor. De verloofde van Milly Davis schaduwt Sarah en wacht op een goed moment om wraak te nemen. George gaat langs bij Sir Richard.

28-08-2017 17:45

And the Blind Shall See

A Place to Call Home - And the Blind Shall See

Olivia is erg verdrietig nu haar droom om een nieuw leven met Lloyd in Londen te beginnen niet doorgaat. James nodigt Harry uit voor een feest met vrienden. Regina en George komen terug uit Canberra en de familie Bligh zit klaar om haar te ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord