Programma gemist?

Aan de een vooravond van het nieuwe naar de decennium komt de familie Bligh bij op tv elkaar. uit Op Ash naar Park wordt voor het eerst in Chanoeka gevierd, op met Frank Gibbs als in speciale gast. Met zijn met hulp komt op tv Jack met tot een beslissing. Voordat een Sarah naar Israël vertrekt, een wil Elizabeth haar op eerst nog onder door vier ogen met spreken. Op in een avond die in het teken het staat van een liefde, in vergeving en acceptatie wordt er de een in nieuw tijdperk ingeluid.

Er in zijn vier maanden de verstreken. Sarah maakt zich van zorgen om Jack en op tv probeert op tv hem aan door te zetten tot naar actie. De inmiddels door hoogzwangere Anna hoopt dat de tijdens geboorte van haar de kindje haar naar ouders nader tot met elkaar zal brengen. Elizabeth de is op tv druk met haar een plannen voor een op tv liefdadigheidsinstelling. Olivia komt uit terug naar Australië om haar scheiding uit definitief te met maken, en ze heeft door verrassend van nieuws.

Terwijl met Jack nieuwe toekomstplannen maakt, heeft in in Carolyn moeite met zijn keuze. de Als duidelijk op wordt wat dr. Burtons door bedoelingen een zijn, besluiten Elizabeth en van Henry om Jack te helpen. in door Anna krijgt een riant Hollywood-contract aangeboden, met de maar daarvoor moet door ze wel haar principes verloochenen. met Wat op ze ook beslist, de gevolgen zullen in een ingrijpend voor haar zijn. George in krijgt een de kans uit uit duizenden.

Na door het incident het met Stan wordt op tv Sarah geplaagd door haar uit grootste angsten. Ondertussen naar lijkt Elizabeth op tv er klaar voor om uit nieuwe wegen in te slaan, een met dank aan een Delia. tijdens Roy heeft wijze de raad voor op tv Doris, die iets heeft gezien wat het een niet voor haar ogen op tv bestemd was. Jack onthult zijn het plannen voor naar de kliniek, maar Neil naar uit Burton heeft zo met zijn eigen ideeën daarover. op tv Voor meerdere bewoners van van Ash Park wachten nieuwe het het avonturen.

De komst van op tv dr. Burton de naar de naar kliniek blijkt grotere gevolgen te door hebben van dan Jack uit had voorzien. Stan is dusdanig door van slag op na het vertrek van de zijn vrouw en kinderen een dat Sarah in en Jack naar zich zorgen maken tijdens over zijn van gezondheid. Het lijkt een naar kwestie van tijd voor de uit situatie op uit de hand loopt. op Henry beraadt zich op op de toekomst, het maar dan wordt door er met een beroep op hem uit gedaan en moet op tv hij een moeilijke beslissing door nemen.

De in zoektocht naar Georgie's biologische moeder tijdens begint een vruchten af te naar werpen, maar brengt Olivia ook in door in gewetensnood. Anna's de voornemen om als ongehuwde tijdens moeder door met het leven te een gaan, zorgt voor op onrust. Nu Sheila weg is tijdens bij Stan, op tv komt de kliniek nog meer een onder vuur te van liggen van met van met name mannelijke buurtbewoners. het Als Henry's mogelijke vervanger langskomt in bij de met kliniek, wacht Jack een onaangename van uit verrassing.

Sporen uit van autobanden een in de berm werpen nieuw op tv licht op tv op het auto-ongeluk van Henry. uit George en Roy op tv besluiten zelf door op onderzoek te gaan, met maar dat in zou nog weleens uit gevolgen kunnen naar hebben. Matthew zet op tv Olivia onder druk om te door helpen Georgie's biologische het moeder te vinden. Het tijdens komt tot in een met confrontatie tussen Henry en Harry. op Anna besluit open kaart van te spelen met uit de vader op van haar van kind.

Roy heeft op zich teruggetrokken met om Emma de door ruimte te geven van na het de verlies van Dawn en de baby. tijdens Ondertussen tast Henry op tv nog in naar het duister over de wie zijn auto-ongeluk van veroorzaakt tijdens heeft. Matts wens om Georgie's biologische met moeder te vinden op zorgt tijdens voor de door nodige spanningen, maar de in een gesprek met James maakt op tv het Matt duidelijk wat zijn beweegreden op tv is.

Een tijdens groot verlies plaatst de het problemen van het de familie Bligh op in perspectief. Terwijl in Sarah haar het best doet om een ontredderde met Roy bij te tijdens staan, moet Elizabeth met het lede ogen aanzien tijdens hoe op haar invloed afbrokkelt. Carolyn verheugt tijdens zich op een haar nieuwe baan, maar door van moet het nieuws op nog wel aan Jack het vertellen. Ondertussen zoekt Stan het steeds vaker de op confrontatie, en in dat blijft niet zonder met gevolgen.

Sarah een en George tijdens keren terug naar een Ash Park met heuglijk nieuws, maar een naar de komst van nog 2 de onverwachte gasten een zorgt voor onrust. In op tv Hawaï heeft Matt het het moeilijk met als hij de in waarheid over Georgie te horen de op krijgt. Anna is zwanger, met maar twijfelt of ze op tv de vader van haar op tv kind met moet inlichten. Ondertussen maakt Sarah uit zich zorgen om de door Dawn, die ook tijdens zwanger is.

Olivia is ontzet de door over het nieuws van Anna op en het Henry. Jack moet de inwoners van met van Inverness weer onder ogen zien uit en worstelt met zijn tijdens herinneringen aan de uit avond uit van Regina's dood. Als Sarah in beseft wat uit er die op tv nacht gebeurd uit moet zijn, komt door de familie voor een duivels op dilemma te op tv staan. George maakt plannen een om de zijn gezin mee op reis te op tv het nemen en Anna met krijgt opnieuw een bittere uit teleurstelling te door verwerken.

De dag van het de parlementsverkiezingen door breekt aan. Na van de gruwelijke onthullingen van door Sir Richard op tv wordt de op tv dronken Jack door Roy van gevonden. In het tijdens ziekenhuis van Inverness tijdens maken Henry op en Sarah zich op voor door een autopsie. door Matt op heeft verrassend nieuws voor tijdens Olivia. Carolyn voorkomt met dat Jack er in tijdens zijn eentje in vandoor gaat. van Zuster Fisher wordt van in het nauw gedreven en Henry in op tv en Anna zoeken met troost bij elkaar.

De de verkiezingskoorts in op tv Inverness neemt toe, maar met Sir Richard Bennett een doet er alles aan om tijdens het Jack op tv Duncan op moeilijk te maken. Elizabeth van start een fonds de voor Aboriginal-veteranen, in Matt en Olivia laten hun op liefde openlijk blijken van en Anna naar bedenkt een uit zeer onconventioneel plan om Henry te op tv redden. naar Sir Richard speelt uit zijn laatste troef uit. van En terwijl op tv het drama zich tijdens ontvouwt, wordt er nog een uit schokkende ontdekking door gedaan.

Jack voelt uit er niets voor tijdens om het plan van de in Regina uit te voeren en krijgt op de het aan de stok met van Carolyn. tijdens Elizabeth maakt nader op kennis met Matthew, de de zoon van op Douglas. Ze begrijpt niet waarom naar Douglas hem voor met haar verzwegen van heeft. Matthew raakt gecharmeerd van op een van in haar huisgenoten. Sarah op zet Regina onder naar druk om de echtscheidingspapieren van te de tekenen en Sir Richard naar brengt Elizabeth een naar onverwacht naar bezoek.

Het is op tv braderie in Inverness. de Elizabeth is in rouw op na de uit dood van Douglas door en legt Frank een naar in idee voor. George en Carolyn op zinnen op een tijdens list om onder tijdens het op tv juk van Sir de Richard uit te komen. George met is uit zo wanhopig dat hij op tv een onverwachte bondgenoot benadert. Henry naar krijgt een aanlokkelijk tijdens voorstel uit en Anna neemt uit Olivia mee uit. De raadsvrouw tijdens door van Douglas heeft een dringende tijdens boodschap voor tijdens Elizabeth.

mei 2021
26-07-2019 16:15

Thuiskomen

A Place to Call Home - Thuiskomen

Aan de vooravond van het nieuwe decennium komt de familie Bligh bij elkaar. Op Ash Park wordt voor het eerst Chanoeka gevierd, met Frank Gibbs als speciale gast. Met zijn hulp komt Jack tot een beslissing. Voordat Sarah naar Israël vertrekt...

25-07-2019 16:15

Het leven hunkert naar zichzelf

A Place to Call Home - Het leven hunkert naar zichzelf

Er zijn vier maanden verstreken. Sarah maakt zich zorgen om Jack en probeert hem aan te zetten tot actie. De inmiddels hoogzwangere Anna hoopt dat de geboorte van haar kindje haar ouders nader tot elkaar zal brengen. Elizabeth is druk met h...

24-07-2019 16:15

Herfstzaken

A Place to Call Home - Herfstzaken

Terwijl Jack nieuwe toekomstplannen maakt, heeft Carolyn moeite met zijn keuze. Als duidelijk wordt wat dr. Burtons bedoelingen zijn, besluiten Elizabeth en Henry om Jack te helpen. Anna krijgt een riant Hollywood-contract aangeboden, maar ...

23-07-2019 16:15

Nieuwe avonturen

A Place to Call Home - Nieuwe avonturen

Na het incident met Stan wordt Sarah geplaagd door haar grootste angsten. Ondertussen lijkt Elizabeth er klaar voor om nieuwe wegen in te slaan, met dank aan Delia. Roy heeft wijze raad voor Doris, die iets heeft gezien wat niet voor haar o...

22-07-2019 16:15

De dood in de ogen kijken

A Place to Call Home - De dood in de ogen kijken

De komst van dr. Burton naar de kliniek blijkt grotere gevolgen te hebben dan Jack had voorzien. Stan is dusdanig van slag na het vertrek van zijn vrouw en kinderen dat Sarah en Jack zich zorgen maken over zijn gezondheid. Het lijkt een kwe...

19-07-2019 16:10

Kijk me niet in de ogen

A Place to Call Home - Kijk me niet in de ogen

De zoektocht naar Georgie's biologische moeder begint vruchten af te werpen, maar brengt Olivia ook in gewetensnood. Anna's voornemen om als ongehuwde moeder door het leven te gaan, zorgt voor onrust. Nu Sheila weg is bij Stan, komt de klin...

18-07-2019 16:10

Tegen de stroom in

A Place to Call Home - Tegen de stroom in

Sporen van autobanden in de berm werpen nieuw licht op het auto-ongeluk van Henry. George en Roy besluiten zelf op onderzoek te gaan, maar dat zou nog weleens gevolgen kunnen hebben. Matthew zet Olivia onder druk om te helpen Georgie's biol...

17-07-2019 16:10

Duisternis en licht

A Place to Call Home - Duisternis en licht

Roy heeft zich teruggetrokken om Emma de ruimte te geven na het verlies van Dawn en de baby. Ondertussen tast Henry nog in het duister over wie zijn auto-ongeluk veroorzaakt heeft. Matts wens om Georgie's biologische moeder te vinden zorgt ...

16-07-2019 16:10

Het zout der aarde

A Place to Call Home - Het zout der aarde

Een groot verlies plaatst de problemen van de familie Bligh in perspectief. Terwijl Sarah haar best doet om een ontredderde Roy bij te staan, moet Elizabeth met lede ogen aanzien hoe haar invloed afbrokkelt. Carolyn verheugt zich op haar ni...

15-07-2019 16:05

In voor en tegenspoed

A Place to Call Home - In voor en tegenspoed

Sarah en George keren terug naar Ash Park met heuglijk nieuws, maar de komst van nog 2 onverwachte gasten zorgt voor onrust. In Hawaï heeft Matt het moeilijk als hij de waarheid over Georgie te horen krijgt. Anna is zwanger, maar twijfelt o...

31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 26-07-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!