Programma gemist?

Aan van de vooravond uit van het nieuwe decennium in komt de familie Bligh op tv bij elkaar. Op op Ash Park wordt op voor het eerst Chanoeka een gevierd, met Frank op Gibbs als met speciale door gast. Met zijn hulp op komt Jack het tot een beslissing. Voordat Sarah naar in Israël vertrekt, wil door Elizabeth op haar eerst nog onder vier een op tv ogen spreken. Op tijdens een avond die in het teken uit staat van liefde, door vergeving en tijdens acceptatie wordt er van een nieuw tijdperk het ingeluid.

Er zijn vier in van maanden verstreken. Sarah maakt zich zorgen in in om Jack en probeert het hem aan te zetten tot het actie. De in inmiddels naar hoogzwangere Anna hoopt het dat de geboorte van een haar kindje haar ouders in nader tot elkaar zal in brengen. Elizabeth door is druk van met haar uit plannen voor een liefdadigheidsinstelling. op tv Olivia komt terug naar Australië op om haar van scheiding definitief naar te maken, en met ze heeft verrassend van nieuws.

Terwijl Jack nieuwe een een toekomstplannen maakt, heeft Carolyn met moeite met door zijn keuze. Als door duidelijk wordt wat een dr. Burtons bedoelingen zijn, besluiten Elizabeth naar naar en Henry om Jack te een helpen. in Anna krijgt een de riant Hollywood-contract aangeboden, tijdens maar daarvoor moet ze wel het haar principes verloochenen. met Wat ze door ook beslist, de uit gevolgen zullen ingrijpend voor haar de zijn. in George krijgt een kans uit uit tijdens duizenden.

Na het met incident met Stan op tv wordt van Sarah geplaagd door haar grootste angsten. de Ondertussen lijkt Elizabeth op tv de er klaar voor uit om nieuwe wegen door in te slaan, een met dank aan Delia. Roy het heeft wijze raad in voor Doris, die het iets heeft met gezien wat het niet voor haar ogen bestemd was. het Jack onthult zijn het plannen voor de uit door kliniek, maar Neil Burton heeft zo op zijn eigen ideeën uit daarover. door Voor meerdere bewoners de van Ash uit Park wachten nieuwe in avonturen.

De op tv komst van dr. Burton naar op tv de kliniek blijkt in grotere uit gevolgen te hebben dan Jack uit naar had voorzien. Stan is dusdanig van tijdens slag na de het een vertrek van zijn vrouw het en kinderen dat Sarah met en het Jack zich zorgen maken het over zijn uit gezondheid. Het lijkt een het kwestie van tijd de voor de situatie de uit de de hand loopt. Henry beraadt zich op op de toekomst, een maar dan wordt er naar een van beroep op op hem gedaan en moet hij uit een moeilijke beslissing tijdens nemen.

De een zoektocht naar Georgie's biologische met moeder begint vruchten af uit de te werpen, maar het brengt Olivia ook in gewetensnood. op Anna's voornemen om op als ongehuwde moeder door uit het leven het te in gaan, zorgt voor met onrust. Nu Sheila weg is op bij Stan, komt de op kliniek op nog meer op onder vuur te liggen door van met name mannelijke op tv buurtbewoners. Als tijdens Henry's mogelijke vervanger door langskomt bij de kliniek, wacht op tv Jack een onaangename de door verrassing.

Sporen op tv van autobanden in de naar berm tijdens werpen nieuw licht tijdens op het auto-ongeluk van op Henry. George en van Roy besluiten zelf op onderzoek tijdens te gaan, het maar dat zou van nog weleens gevolgen een kunnen door hebben. Matthew zet Olivia met onder druk om te helpen naar Georgie's biologische moeder op te in vinden. Het komt tot uit een confrontatie tussen Henry op tv en van Harry. Anna uit besluit open kaart te in spelen met de op tv vader van haar naar kind.

Roy heeft zich naar met teruggetrokken om Emma de de ruimte te met geven na het verlies van een Dawn in en de baby. Ondertussen tast Henry op naar nog in het duister het over wie zijn de auto-ongeluk veroorzaakt de heeft. Matts wens van om Georgie's biologische op tv moeder te vinden zorgt voor de op nodige spanningen, uit maar in een gesprek in op met James maakt Matt duidelijk wat het zijn in beweegreden is.

Een groot door verlies plaatst de naar problemen van de op tv familie op tv Bligh in perspectief. Terwijl op Sarah haar best door doet om een ontredderde Roy tijdens bij te staan, op tv moet op tv Elizabeth met lede in ogen aanzien hoe haar een invloed afbrokkelt. Carolyn op verheugt de zich op haar nieuwe baan, uit maar moet het de nieuws nog uit wel aan Jack vertellen. Ondertussen het uit zoekt Stan steeds vaker de op confrontatie, en van dat blijft van niet zonder gevolgen.

Sarah en George de keren terug naar van van Ash Park met heuglijk nieuws, maar op tv de komst met van nog 2 onverwachte tijdens gasten zorgt op voor onrust. tijdens In Hawaï heeft Matt op tv het moeilijk als hij van naar de waarheid over Georgie te horen van krijgt. Anna tijdens is zwanger, maar uit twijfelt of ze de de vader van op haar kind moet naar inlichten. Ondertussen op tv maakt Sarah zich zorgen om op tv door Dawn, die ook zwanger naar is.

Olivia van is ontzet tijdens over het nieuws van Anna en met Henry. Jack moet met de met inwoners van Inverness weer onder van ogen de zien en in worstelt met zijn een herinneringen aan de van avond van Regina's naar dood. Als Sarah beseft wat er op die nacht gebeurd op tv moet zijn, een komt de op tv familie voor een duivels tijdens dilemma te op staan. George maakt plannen naar om van zijn gezin mee op een reis te nemen en de Anna tijdens krijgt opnieuw een bittere met teleurstelling te op tv verwerken.

De met dag van de parlementsverkiezingen breekt een een aan. Na de gruwelijke met onthullingen van Sir op tv Richard wordt van de dronken Jack de door Roy gevonden. In door het ziekenhuis van Inverness maken naar Henry met en Sarah zich op met voor een autopsie. van Matt heeft verrassend het nieuws voor Olivia. Carolyn naar tijdens voorkomt dat Jack er in het zijn eentje vandoor gaat. in Zuster Fisher uit wordt in een het nauw op gedreven en Henry en naar Anna zoeken naar troost bij elkaar.

De op tv verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, het maar Sir Richard een Bennett doet er uit op alles aan om het Jack naar Duncan moeilijk te met maken. Elizabeth start een in het fonds voor Aboriginal-veteranen, door Matt en Olivia op tv laten hun liefde op openlijk blijken en Anna bedenkt een op zeer onconventioneel met plan de om Henry te redden. door Sir Richard speelt zijn een laatste troef uit. de En terwijl het tijdens drama zich met ontvouwt, wordt er nog een op tv schokkende op ontdekking gedaan.

Jack uit voelt er niets voor het om het het plan van uit Regina uit te voeren en op krijgt het aan de de stok met tijdens Carolyn. Elizabeth van maakt nader kennis het met Matthew, de zoon door van Douglas. Ze een begrijpt niet waarom de Douglas hem op voor haar verzwegen heeft. naar Matthew het raakt gecharmeerd van door een van haar huisgenoten. de Sarah zet Regina onder op druk in om de echtscheidingspapieren te in tekenen en Sir van Richard brengt Elizabeth een in onverwacht naar bezoek.

Het is de braderie in Inverness. Elizabeth het is in rouw met na door de dood van Douglas op tv en legt Frank op een idee een voor. George en Carolyn door zinnen van op een list om door onder het de juk van Sir Richard uit uit te op komen. George is uit zo wanhopig dat hij een naar onverwachte bondgenoot benadert. Henry de krijgt een een aanlokkelijk voorstel en van Anna neemt Olivia mee met uit. De raadsvrouw het van een Douglas heeft een op dringende boodschap voor het Elizabeth.

mei 2020
26-07-2019 16:15

Thuiskomen

A Place to Call Home - Thuiskomen

Aan de vooravond van het nieuwe decennium komt de familie Bligh bij elkaar. Op Ash Park wordt voor het eerst Chanoeka gevierd, met Frank Gibbs als speciale gast. Met zijn hulp komt Jack tot een beslissing. Voordat Sarah naar Israël vertrekt...

25-07-2019 16:15

Het leven hunkert naar zichzelf

A Place to Call Home - Het leven hunkert naar zichzelf

Er zijn vier maanden verstreken. Sarah maakt zich zorgen om Jack en probeert hem aan te zetten tot actie. De inmiddels hoogzwangere Anna hoopt dat de geboorte van haar kindje haar ouders nader tot elkaar zal brengen. Elizabeth is druk met h...

24-07-2019 16:15

Herfstzaken

A Place to Call Home - Herfstzaken

Terwijl Jack nieuwe toekomstplannen maakt, heeft Carolyn moeite met zijn keuze. Als duidelijk wordt wat dr. Burtons bedoelingen zijn, besluiten Elizabeth en Henry om Jack te helpen. Anna krijgt een riant Hollywood-contract aangeboden, maar ...

23-07-2019 16:15

Nieuwe avonturen

A Place to Call Home - Nieuwe avonturen

Na het incident met Stan wordt Sarah geplaagd door haar grootste angsten. Ondertussen lijkt Elizabeth er klaar voor om nieuwe wegen in te slaan, met dank aan Delia. Roy heeft wijze raad voor Doris, die iets heeft gezien wat niet voor haar o...

22-07-2019 16:15

De dood in de ogen kijken

A Place to Call Home - De dood in de ogen kijken

De komst van dr. Burton naar de kliniek blijkt grotere gevolgen te hebben dan Jack had voorzien. Stan is dusdanig van slag na het vertrek van zijn vrouw en kinderen dat Sarah en Jack zich zorgen maken over zijn gezondheid. Het lijkt een kwe...

19-07-2019 16:10

Kijk me niet in de ogen

A Place to Call Home - Kijk me niet in de ogen

De zoektocht naar Georgie's biologische moeder begint vruchten af te werpen, maar brengt Olivia ook in gewetensnood. Anna's voornemen om als ongehuwde moeder door het leven te gaan, zorgt voor onrust. Nu Sheila weg is bij Stan, komt de klin...

18-07-2019 16:10

Tegen de stroom in

A Place to Call Home - Tegen de stroom in

Sporen van autobanden in de berm werpen nieuw licht op het auto-ongeluk van Henry. George en Roy besluiten zelf op onderzoek te gaan, maar dat zou nog weleens gevolgen kunnen hebben. Matthew zet Olivia onder druk om te helpen Georgie's biol...

17-07-2019 16:10

Duisternis en licht

A Place to Call Home - Duisternis en licht

Roy heeft zich teruggetrokken om Emma de ruimte te geven na het verlies van Dawn en de baby. Ondertussen tast Henry nog in het duister over wie zijn auto-ongeluk veroorzaakt heeft. Matts wens om Georgie's biologische moeder te vinden zorgt ...

16-07-2019 16:10

Het zout der aarde

A Place to Call Home - Het zout der aarde

Een groot verlies plaatst de problemen van de familie Bligh in perspectief. Terwijl Sarah haar best doet om een ontredderde Roy bij te staan, moet Elizabeth met lede ogen aanzien hoe haar invloed afbrokkelt. Carolyn verheugt zich op haar ni...

15-07-2019 16:05

In voor en tegenspoed

A Place to Call Home - In voor en tegenspoed

Sarah en George keren terug naar Ash Park met heuglijk nieuws, maar de komst van nog 2 onverwachte gasten zorgt voor onrust. In Hawaï heeft Matt het moeilijk als hij de waarheid over Georgie te horen krijgt. Anna is zwanger, maar twijfelt o...

31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 26-07-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!