Programma gemist?

Olivia is een ontzet op over het nieuws van Anna een en Henry. Jack van moet de inwoners van het Inverness weer tijdens onder ogen zien en tijdens worstelt naar met zijn herinneringen aan de met avond van Regina's op tv dood. Als Sarah het tijdens beseft wat er die het nacht gebeurd moet met zijn, komt de familie voor met een duivels met dilemma te met staan. George maakt op plannen om zijn uit gezin mee naar op reis te nemen en Anna een de krijgt opnieuw een bittere teleurstelling te het tijdens verwerken.

De een dag van de parlementsverkiezingen in breekt aan. Na de van de gruwelijke onthullingen van Sir Richard tijdens wordt de dronken op tv Jack door Roy naar gevonden. naar In het ziekenhuis van met Inverness maken Henry en naar Sarah zich op voor tijdens een autopsie. op Matt met heeft verrassend nieuws voor Olivia. het Carolyn voorkomt dat Jack in met er in zijn eentje vandoor gaat. een uit Zuster Fisher wordt door in het nauw met gedreven en Henry op en Anna zoeken troost met bij elkaar.

De verkiezingskoorts in het Inverness neemt toe, uit maar Sir de Richard Bennett doet er op tv alles aan om van met het Jack Duncan moeilijk te maken. met met Elizabeth start een fonds van voor Aboriginal-veteranen, uit Matt en Olivia laten hun een liefde openlijk tijdens blijken en Anna bedenkt een een zeer op onconventioneel plan om naar Henry te door redden. Sir Richard speelt in zijn laatste op troef uit. En terwijl de het drama zich ontvouwt, in wordt er nog door een schokkende ontdekking naar gedaan.

Jack door voelt er niets voor op om het de plan van Regina het uit te voeren en krijgt uit het aan op de stok met in Carolyn. Elizabeth van maakt nader kennis met Matthew, uit op tv de zoon van het Douglas. Ze begrijpt niet waarom op tv Douglas tijdens hem voor haar een verzwegen heeft. Matthew raakt gecharmeerd van naar een van een haar door huisgenoten. Sarah zet Regina onder druk op tv om de echtscheidingspapieren op tv te tekenen tijdens en Sir een Richard brengt Elizabeth een onverwacht op tv van bezoek.

Het naar is braderie in het Inverness. Elizabeth is in het rouw na de dood door met van Douglas en tijdens legt Frank een op tv idee voor. George en Carolyn met zinnen op een op tv list om onder door het juk door van Sir Richard in uit te komen. uit George is zo op tv wanhopig dat hij een onverwachte tijdens bondgenoot benadert. Henry op krijgt een aanlokkelijk van door voorstel en Anna neemt Olivia de mee uit. De het raadsvrouw van Douglas op heeft een dringende van boodschap uit voor Elizabeth.

Het toch nog in onverwachte overlijden van naar Douglas door roept veel tijdens vragen op. Op aanwijzing van uit Regina pluist George zijn het administratie uit het en doet op tv een afschuwelijke ontdekking. van De bewoners van Ash Park door naar kijken reikhalzend uit naar op tv de komst van James en tijdens Olivia door voor de begrafenis van van Douglas. Maar op ook dat loopt niet zoals een verwacht. Sarahs ontboezeming door helpt Elizabeth te de vertellen wat ze door heeft op gedaan.

Sarah wordt geconfronteerd van met de demonen van uit haar in verleden, het waardoor ze voor een een vreselijk dilemma tijdens komt te staan. Douglas met smeekt de artsen om in hem uit met zijn lijden te verlossen. het Anna schakelt tijdens Sir Richard in tijdens voor juridische hulp, maar de Regina waarschuwt haar dat door hij een de gevaar vormt. Roy spreekt de Larry naar aan op zijn gedrag en van dwingt hem om in het goed te op maken met Frank. uit Stan O'Rourke de ziet alles op tv met lede ogen op tv aan.

Voor op tv ze met in George naar Canberra vertrekt, krijgt Sarah tijdens het op tv aan de op tv stok met Stan O'Rourke. Elizabeth is met na het lezen een van haar manuscript tijdens kwaad op Anna. in De met gezondheidstoestand van met Douglas verslechtert en dat zorgt voor uit een uit conflict tussen Henry naar en Jack. Stan richt zijn naar woede door op Frank en betrekt Larry van bij in zijn wraakactie. Tijdens een naar politieke de bijeenkomst doet Sarah in een schokkende ontdekking.

De komst door van Regina maakt Sarah de op tv zo ongerust dat ze met met David naar Sydney in wil vertrekken. Ed heeft door een op tv belangrijke vraag voor Anna. van Douglas een krijgt de anders in zo zwijgzame Frank aan het van praten over zijn oorlogsverleden. op Regina probeert tijdens George te uit waarschuwen voor uit een groot gevaar en uit krijgt het aan de van stok met meerdere het mensen. Elizabeth krijgt naar schokkend nieuws en George van doet Sarah een de de voorstel.

Het een nieuws dat op Regina uit de kliniek is tijdens ontslagen, verspreidt in zich als de een lopend vuurtje. Sir door Richard wil zijn investering veiligstellen. naar Anna heeft heuglijk het nieuws, het maar ziet zich een genoodzaakt haar feestje door af te blazen. George tijdens maakt zich zorgen naar over de veiligheid van van Sarah en David. tijdens Carolyn bemoeit zich tijdens met andermans op zaken in en probeert haar relatie het met Jack een te redden. Leah met en Larry krijgen de met schrik van hun het leven.

Isaac uit staat op het met punt om naar Israël af van een te reizen, maar Leah is tijdens nog steeds uit zoek. Ondertussen door loopt het meningsverschil met tussen Sarah en naar George hoog op. naar George twijfelt aan tijdens de oprechtheid van het het aanbod van de Regina. Elizabeth maakt tijdens zich zorgen om de gezondheid van naar Douglas tijdens en Carolyn is gefascineerd naar door de schilderijen met die de ze in Tommo's hut heeft van aangetroffen. Anna neemt een door radicale van beslissing.

Sarah de komt in conflict met in haar leidinggevenden in het op ziekenhuis de vanwege een ogenschijnlijk dronken door vreemdeling. Ondertussen de heeft Leah het door moeilijk met de emigratieplannen van door haar oom op Isaac. Henry naar en Jack de zijn verwikkeld in een machtsstrijd, Anna door worstelt naar met een tijdens writer's block en de tijdens spoken uit haar verleden, de en George op krijgt een schokkend bericht van het een oude in bekende.

Rose van wordt ondervraagd waar Regina heen van kan zijn gegaan. op tv Nu zijn door huwelijk met Anna uit over is in zet Gino de Poletti-boerderij naar te de koop. Anna vlucht van naar Sydney.

Regina met gaat steeds verder in naar haar affaire met brigadier door Taylor. De verloofde op naar van Milly Davis de schaduwt Sarah en wacht op op tv een goed in moment om wraak te nemen. de in George gaat langs bij Sir uit Richard.

Olivia is op tv erg verdrietig nu met haar droom op tv om een nieuw leven uit met Lloyd in met Londen van te beginnen niet naar doorgaat. James nodigt het Harry uit voor een feest de met vrienden. Regina en het George komen terug van door uit Canberra en de familie Bligh door uit zit klaar om haar het te ontmaskeren.

juni 2019
31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

24-08-2018 17:45

Afl. 7 - Hoe hij heen ging

A Place to Call Home - Afl. 7 - Hoe hij heen ging

Het toch nog onverwachte overlijden van Douglas roept veel vragen op. Op aanwijzing van Regina pluist George zijn administratie uit en doet een afschuwelijke ontdekking. De bewoners van Ash Park kijken reikhalzend uit naar de komst van Jame...

23-08-2018 17:55

Afl. 6 - Demonen uit het duister

A Place to Call Home - Afl. 6 - Demonen uit het duister

Sarah wordt geconfronteerd met de demonen uit haar verleden, waardoor ze voor een vreselijk dilemma komt te staan. Douglas smeekt de artsen om hem uit zijn lijden te verlossen. Anna schakelt Sir Richard in voor juridische hulp, maar Regina ...

22-08-2018 18:00

Afl. 5 - Ga niet uit vrije wil

A Place to Call Home - Afl. 5 - Ga niet uit vrije wil

Voor ze met George naar Canberra vertrekt, krijgt Sarah het aan de stok met Stan O'Rourke. Elizabeth is na het lezen van haar manuscript kwaad op Anna. De gezondheidstoestand van Douglas verslechtert en dat zorgt voor een conflict tussen He...

21-08-2018 18:10

Afl. 4 - De rand van de waanzin

A Place to Call Home - Afl. 4 - De rand van de waanzin

De komst van Regina maakt Sarah zo ongerust dat ze met David naar Sydney wil vertrekken. Ed heeft een belangrijke vraag voor Anna. Douglas krijgt de anders zo zwijgzame Frank aan het praten over zijn oorlogsverleden. Regina probeert George ...

20-08-2018 18:05

Afl. 3 - Het is niet alles goud...

A Place to Call Home - Afl. 3 - Het is niet alles goud...

Het nieuws dat Regina uit de kliniek is ontslagen, verspreidt zich als een lopend vuurtje. Sir Richard wil zijn investering veiligstellen. Anna heeft heuglijk nieuws, maar ziet zich genoodzaakt haar feestje af te blazen. George maakt zich z...

17-08-2018 18:00

Afl. 2 - Neveneffecten

A Place to Call Home - Afl. 2 - Neveneffecten

Isaac staat op het punt om naar Israël af te reizen, maar Leah is nog steeds zoek. Ondertussen loopt het meningsverschil tussen Sarah en George hoog op. George twijfelt aan de oprechtheid van het aanbod van Regina. Elizabeth maakt zich zorg...

16-08-2018 17:55

Afl. 1 - Eigen grootste vijand

A Place to Call Home - Afl. 1 - Eigen grootste vijand

Sarah komt in conflict met haar leidinggevenden in het ziekenhuis vanwege een ogenschijnlijk dronken vreemdeling. Ondertussen heeft Leah het moeilijk met de emigratieplannen van haar oom Isaac. Henry en Jack zijn verwikkeld in een machtsstr...

30-08-2017 17:45

All Good Things

A Place to Call Home - All Good Things

Rose wordt ondervraagd waar Regina heen kan zijn gegaan. Nu zijn huwelijk met Anna over is zet Gino de Poletti-boerderij te koop. Anna vlucht naar Sydney.

29-08-2017 17:45

Catch the Tiger

A Place to Call Home - Catch the Tiger

Regina gaat steeds verder in haar affaire met brigadier Taylor. De verloofde van Milly Davis schaduwt Sarah en wacht op een goed moment om wraak te nemen. George gaat langs bij Sir Richard.

28-08-2017 17:45

And the Blind Shall See

A Place to Call Home - And the Blind Shall See

Olivia is erg verdrietig nu haar droom om een nieuw leven met Lloyd in Londen te beginnen niet doorgaat. James nodigt Harry uit voor een feest met vrienden. Regina en George komen terug uit Canberra en de familie Bligh zit klaar om haar te ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord