Programma gemist?

Olivia door is ontzet over het nieuws in van Anna en de Henry. Jack moet het de de inwoners van Inverness weer onder met ogen zien en op tv worstelt met zijn door herinneringen aan de een avond van op Regina's dood. Als Sarah het beseft een wat er die nacht gebeurd tijdens moet tijdens zijn, komt de familie voor met een duivels dilemma uit te met staan. George maakt door plannen om zijn uit gezin mee op naar reis te nemen en de Anna uit krijgt opnieuw een bittere uit teleurstelling te met verwerken.

De een dag van de naar parlementsverkiezingen breekt aan. naar Na de gruwelijke onthullingen in van Sir naar Richard wordt de naar dronken Jack op tv door Roy gevonden. In met het ziekenhuis van Inverness met maken Henry en Sarah op tv zich op voor van een autopsie. door Matt met heeft verrassend nieuws voor op tv Olivia. Carolyn voorkomt dat de Jack er in uit zijn eentje de vandoor gaat. Zuster naar Fisher wordt op in het nauw op gedreven en Henry en uit Anna zoeken troost uit bij elkaar.

De verkiezingskoorts in van Inverness neemt het toe, naar maar Sir Richard door Bennett doet er alles aan in om het Jack van Duncan moeilijk te de maken. Elizabeth van start een fonds voor Aboriginal-veteranen, van op Matt en Olivia laten hun liefde uit openlijk blijken en in Anna bedenkt het een zeer uit onconventioneel plan om Henry de te redden. Sir op Richard speelt zijn in laatste troef uit. het En een terwijl het drama op tv zich ontvouwt, wordt er nog een met een schokkende ontdekking gedaan.

Jack voelt er van niets het voor om het plan op van Regina uit met te uit voeren en krijgt het aan tijdens de stok met Carolyn. het een Elizabeth maakt nader kennis met op Matthew, de zoon van de Douglas. Ze de begrijpt niet waarom Douglas tijdens het hem voor haar verzwegen heeft. het Matthew raakt gecharmeerd van tijdens op tv een van haar door huisgenoten. Sarah zet Regina onder uit druk om in de echtscheidingspapieren te tekenen en de met Sir Richard brengt Elizabeth een op onverwacht van bezoek.

Het is de braderie in Inverness. Elizabeth op tv op tv is in rouw na op de dood van op Douglas en legt met Frank een tijdens idee voor. George een en Carolyn zinnen op een een list om met onder het door juk van Sir Richard uit uit te komen. op tv George is zo de wanhopig dat hij door een onverwachte bondgenoot benadert. naar Henry krijgt met een aanlokkelijk in voorstel en Anna van neemt Olivia mee met uit. De raadsvrouw van van Douglas heeft een dringende boodschap van voor op Elizabeth.

Het toch nog uit onverwachte door overlijden van Douglas roept uit veel vragen op. op tv Op naar aanwijzing van Regina pluist een George zijn door administratie uit en doet een op afschuwelijke ontdekking. De van bewoners van Ash Park door kijken reikhalzend door uit de naar de komst in van James en Olivia voor de met begrafenis op tv van Douglas. Maar ook het dat loopt niet naar zoals verwacht. met Sarahs ontboezeming helpt Elizabeth de te vertellen wat van ze heeft door gedaan.

Sarah door wordt geconfronteerd met de demonen op tv uit haar met verleden, naar waardoor ze voor een op vreselijk dilemma komt te staan. van Douglas smeekt tijdens de artsen om op tv hem uit zijn lijden tijdens te verlossen. naar Anna schakelt Sir Richard het in voor het juridische hulp, van maar Regina waarschuwt haar door dat hij de een gevaar vormt. Roy spreekt tijdens Larry aan met op zijn in gedrag en dwingt hem om uit op tv het goed te maken tijdens met Frank. Stan O'Rourke ziet op tv alles door met lede ogen uit aan.

Voor ze met met George in naar Canberra uit vertrekt, krijgt Sarah naar het aan de stok uit met Stan op O'Rourke. Elizabeth is na het lezen met van op haar manuscript kwaad het op Anna. De gezondheidstoestand van op tv Douglas verslechtert en de dat zorgt voor het een in conflict tussen Henry en in Jack. Stan de richt zijn woede tijdens op Frank en uit betrekt Larry bij het zijn wraakactie. Tijdens een op tv politieke bijeenkomst doet Sarah uit een met schokkende ontdekking.

De op tv komst van Regina maakt de Sarah zo ongerust dat van ze met David het van naar Sydney wil vertrekken. van Ed heeft op een belangrijke vraag van voor Anna. Douglas krijgt de door anders zo uit zwijgzame Frank aan het naar praten over zijn oorlogsverleden. op Regina probeert George door te waarschuwen voor een een groot gevaar uit en krijgt het van aan de stok in met meerdere de mensen. Elizabeth naar krijgt schokkend op nieuws en George in doet Sarah een van voorstel.

Het van nieuws dat Regina in uit de kliniek is ontslagen, de verspreidt op tv zich als uit een lopend vuurtje. Sir Richard van wil zijn investering een veiligstellen. Anna door heeft heuglijk nieuws, maar uit ziet het zich genoodzaakt haar feestje door af te blazen. het George maakt zich het zorgen over de veiligheid in van Sarah en David. van naar Carolyn bemoeit zich door met andermans zaken en probeert haar naar relatie met Jack naar te redden. Leah in en door Larry krijgen de schrik met van hun het leven.

Isaac staat in op het punt om met naar door Israël af te een reizen, maar op tv Leah is nog uit steeds zoek. Ondertussen door loopt het meningsverschil tussen Sarah het en George hoog op tv op. van George twijfelt aan de oprechtheid van op het aanbod tijdens van Regina. tijdens Elizabeth maakt zich zorgen om op uit de gezondheid van Douglas tijdens en Carolyn is gefascineerd in door naar de schilderijen die ze in door Tommo's hut heeft door aangetroffen. Anna tijdens neemt een radicale de beslissing.

Sarah in komt in conflict met met haar leidinggevenden in in het ziekenhuis het vanwege een ogenschijnlijk dronken het vreemdeling. Ondertussen heeft de Leah het moeilijk met van tijdens de emigratieplannen van haar met oom Isaac. Henry door en Jack zijn verwikkeld in in een machtsstrijd, uit Anna worstelt met met een met writer's block en de een spoken uit haar verleden, naar en in George krijgt een schokkend bericht van met in een oude bekende.

Rose naar wordt ondervraagd waar Regina de heen uit kan zijn gegaan. Nu zijn met huwelijk met Anna naar over is zet de Gino door de Poletti-boerderij te koop. Anna vlucht een naar op tv Sydney.

Regina met gaat steeds verder een in haar op affaire met brigadier Taylor. De verloofde met van Milly Davis het schaduwt door Sarah en tijdens wacht op een een goed moment om uit wraak te nemen. George gaat langs op bij Sir op Richard.

Olivia is door erg verdrietig nu haar met uit droom om een nieuw leven op tv met Lloyd in in Londen te beginnen naar niet doorgaat. James op tv nodigt Harry uit voor op tv een feest uit met vrienden. Regina op tv en George komen van terug uit Canberra door en op tv de familie Bligh zit in klaar om haar te de ontmaskeren.

maart 2019
31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

24-08-2018 17:45

Afl. 7 - Hoe hij heen ging

A Place to Call Home - Afl. 7 - Hoe hij heen ging

Het toch nog onverwachte overlijden van Douglas roept veel vragen op. Op aanwijzing van Regina pluist George zijn administratie uit en doet een afschuwelijke ontdekking. De bewoners van Ash Park kijken reikhalzend uit naar de komst van Jame...

23-08-2018 17:55

Afl. 6 - Demonen uit het duister

A Place to Call Home - Afl. 6 - Demonen uit het duister

Sarah wordt geconfronteerd met de demonen uit haar verleden, waardoor ze voor een vreselijk dilemma komt te staan. Douglas smeekt de artsen om hem uit zijn lijden te verlossen. Anna schakelt Sir Richard in voor juridische hulp, maar Regina ...

22-08-2018 18:00

Afl. 5 - Ga niet uit vrije wil

A Place to Call Home - Afl. 5 - Ga niet uit vrije wil

Voor ze met George naar Canberra vertrekt, krijgt Sarah het aan de stok met Stan O'Rourke. Elizabeth is na het lezen van haar manuscript kwaad op Anna. De gezondheidstoestand van Douglas verslechtert en dat zorgt voor een conflict tussen He...

21-08-2018 18:10

Afl. 4 - De rand van de waanzin

A Place to Call Home - Afl. 4 - De rand van de waanzin

De komst van Regina maakt Sarah zo ongerust dat ze met David naar Sydney wil vertrekken. Ed heeft een belangrijke vraag voor Anna. Douglas krijgt de anders zo zwijgzame Frank aan het praten over zijn oorlogsverleden. Regina probeert George ...

20-08-2018 18:05

Afl. 3 - Het is niet alles goud...

A Place to Call Home - Afl. 3 - Het is niet alles goud...

Het nieuws dat Regina uit de kliniek is ontslagen, verspreidt zich als een lopend vuurtje. Sir Richard wil zijn investering veiligstellen. Anna heeft heuglijk nieuws, maar ziet zich genoodzaakt haar feestje af te blazen. George maakt zich z...

17-08-2018 18:00

Afl. 2 - Neveneffecten

A Place to Call Home - Afl. 2 - Neveneffecten

Isaac staat op het punt om naar Israël af te reizen, maar Leah is nog steeds zoek. Ondertussen loopt het meningsverschil tussen Sarah en George hoog op. George twijfelt aan de oprechtheid van het aanbod van Regina. Elizabeth maakt zich zorg...

16-08-2018 17:55

Afl. 1 - Eigen grootste vijand

A Place to Call Home - Afl. 1 - Eigen grootste vijand

Sarah komt in conflict met haar leidinggevenden in het ziekenhuis vanwege een ogenschijnlijk dronken vreemdeling. Ondertussen heeft Leah het moeilijk met de emigratieplannen van haar oom Isaac. Henry en Jack zijn verwikkeld in een machtsstr...

30-08-2017 17:45

All Good Things

A Place to Call Home - All Good Things

Rose wordt ondervraagd waar Regina heen kan zijn gegaan. Nu zijn huwelijk met Anna over is zet Gino de Poletti-boerderij te koop. Anna vlucht naar Sydney.

29-08-2017 17:45

Catch the Tiger

A Place to Call Home - Catch the Tiger

Regina gaat steeds verder in haar affaire met brigadier Taylor. De verloofde van Milly Davis schaduwt Sarah en wacht op een goed moment om wraak te nemen. George gaat langs bij Sir Richard.

28-08-2017 17:45

And the Blind Shall See

A Place to Call Home - And the Blind Shall See

Olivia is erg verdrietig nu haar droom om een nieuw leven met Lloyd in Londen te beginnen niet doorgaat. James nodigt Harry uit voor een feest met vrienden. Regina en George komen terug uit Canberra en de familie Bligh zit klaar om haar te ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord