Programma gemist?

Aan de uit vooravond van het het nieuwe decennium komt de naar familie op Bligh bij elkaar. Op Ash op tv Park wordt de voor het op tv eerst Chanoeka gevierd, met Frank op op tv Gibbs als speciale van gast. Met zijn hulp komt op Jack tot een op tv beslissing. Voordat Sarah uit naar door Israël vertrekt, wil Elizabeth op tv haar eerst nog met onder vier ogen een spreken. Op in een avond die in het teken op uit staat van liefde, vergeving met en acceptatie wordt er een naar nieuw tijdperk op ingeluid.

Er zijn vier tijdens maanden verstreken. Sarah uit maakt zich naar zorgen uit om Jack en probeert hem aan het op tv te zetten tot actie. De inmiddels door hoogzwangere Anna hoopt op dat de geboorte in van haar tijdens kindje tijdens haar ouders nader tot elkaar zal een brengen. Elizabeth op is druk met het haar plannen voor uit een liefdadigheidsinstelling. Olivia tijdens komt terug naar het Australië de om haar scheiding uit definitief te maken, en ze heeft op tv de verrassend nieuws.

Terwijl Jack nieuwe door toekomstplannen maakt, heeft van Carolyn uit moeite met zijn van keuze. Als duidelijk van wordt wat dr. Burtons bedoelingen het zijn, besluiten Elizabeth uit en Henry om op tv Jack te in helpen. Anna door krijgt een riant door Hollywood-contract aangeboden, maar daarvoor uit moet ze wel uit haar principes uit verloochenen. Wat ze op tv ook beslist, in de gevolgen zullen de ingrijpend voor haar de zijn. George krijgt een op kans uit uit duizenden.

Na het incident uit met Stan op tv wordt Sarah geplaagd door een haar grootste angsten. met een Ondertussen lijkt Elizabeth er met klaar voor uit om nieuwe wegen in te van slaan, op tv met dank aan Delia. Roy naar heeft wijze raad voor het Doris, de die iets heeft tijdens gezien wat niet voor het haar ogen bestemd door was. Jack onthult zijn met de plannen voor de kliniek, maar door Neil Burton heeft zo de zijn eigen ideeën naar op daarover. Voor meerdere uit bewoners van Ash met Park wachten nieuwe de avonturen.

De komst van op dr. Burton met naar de kliniek op blijkt grotere gevolgen door te hebben dan tijdens Jack had voorzien. Stan van uit is dusdanig van slag naar na het vertrek met van zijn vrouw en in kinderen in dat Sarah en Jack zich uit zorgen maken het over zijn gezondheid. het Het lijkt een kwestie van van tijd de voor de situatie van uit de hand de loopt. Henry beraadt het zich op een de toekomst, maar tijdens dan wordt er een op beroep op op hem gedaan en moet met hij een moeilijke beslissing op tv nemen.

De op zoektocht naar Georgie's biologische moeder op tv begint vruchten op af te werpen, maar uit brengt Olivia ook een in gewetensnood. een Anna's naar voornemen om als ongehuwde moeder door het het op tv leven te gaan, de zorgt voor onrust. Nu het Sheila weg uit is bij Stan, van komt de kliniek in nog meer onder vuur de te liggen van de met in name mannelijke buurtbewoners. Als Henry's mogelijke op vervanger langskomt met bij op tv de kliniek, wacht Jack het een onaangename uit verrassing.

Sporen van uit autobanden het in de berm met werpen nieuw licht op in het auto-ongeluk van Henry. George op tv naar en Roy besluiten zelf door op onderzoek te tijdens gaan, maar dat zou nog naar weleens gevolgen de kunnen tijdens hebben. Matthew zet Olivia onder in druk om te de helpen tijdens Georgie's biologische moeder op te vinden. Het komt op tv tot een de confrontatie tussen Henry van en Harry. Anna besluit open kaart op tv te spelen tijdens met de vader van een naar haar kind.

Roy heeft zich op tv teruggetrokken om op tv Emma de door ruimte te het geven na het op verlies van Dawn en naar de baby. Ondertussen tast door Henry met nog in het duister over tijdens wie zijn met auto-ongeluk veroorzaakt heeft. in Matts wens om naar Georgie's biologische moeder tijdens te vinden zorgt voor de de nodige spanningen, van maar in een gesprek het met James met maakt Matt duidelijk een wat zijn beweegreden tijdens is.

Een groot een verlies plaatst de het problemen van de een familie Bligh in op tv perspectief. Terwijl Sarah in haar best doet naar om een ontredderde Roy van bij te staan, de moet Elizabeth de met lede ogen naar aanzien hoe haar invloed het afbrokkelt. uit Carolyn verheugt zich het op haar met nieuwe baan, maar moet door het nieuws nog wel aan met door Jack vertellen. Ondertussen door zoekt Stan steeds vaker in de confrontatie, het en dat blijft niet uit zonder gevolgen.

Sarah en een George keren naar terug naar Ash Park met in de heuglijk nieuws, maar de een komst van nog 2 onverwachte tijdens gasten zorgt in voor onrust. In door Hawaï heeft Matt in het moeilijk op als hij de waarheid het over Georgie van te horen krijgt. Anna uit is zwanger, uit maar twijfelt of uit ze de vader van op tv haar kind moet tijdens inlichten. Ondertussen maakt Sarah uit zich in zorgen om Dawn, de die ook op zwanger is.

Olivia op is ontzet over het nieuws door van met Anna en Henry. Jack het moet de inwoners een van Inverness weer onder in ogen zien naar en worstelt met zijn met herinneringen aan de op tv avond door van Regina's dood. Als Sarah in beseft wat er naar die naar nacht gebeurd moet op zijn, komt de naar familie voor een duivels dilemma van te staan. een George van maakt plannen om zijn gezin mee van op reis te het nemen en van Anna krijgt tijdens opnieuw een een bittere teleurstelling te in verwerken.

De het dag van de parlementsverkiezingen een breekt uit aan. Na de op gruwelijke onthullingen van Sir van Richard wordt de dronken Jack op door Roy gevonden. het In naar het ziekenhuis van Inverness op tv maken Henry en Sarah een zich op naar voor het een autopsie. Matt in heeft verrassend nieuws voor door Olivia. Carolyn in voorkomt dat Jack er in op tv zijn eentje vandoor gaat. tijdens door Zuster Fisher wordt in op tv het nauw met gedreven en Henry en Anna naar zoeken tijdens troost bij elkaar.

De verkiezingskoorts in tijdens Inverness neemt toe, tijdens maar het Sir Richard Bennett doet er met alles op tv aan om uit het Jack Duncan moeilijk te op tv maken. Elizabeth het start een fonds voor naar Aboriginal-veteranen, Matt een en Olivia laten hun in liefde openlijk blijken en naar Anna een bedenkt een zeer onconventioneel van plan om Henry te door redden. Sir Richard het speelt zijn laatste een in troef uit. En terwijl het tijdens drama zich het ontvouwt, wordt uit er nog een schokkende met ontdekking gedaan.

Jack voelt een er niets op voor om het door plan van op tv Regina uit te voeren en met krijgt het aan de in stok een met Carolyn. Elizabeth door maakt nader kennis met Matthew, op de zoon van naar Douglas. Ze begrijpt van door niet waarom Douglas hem voor haar op verzwegen uit heeft. Matthew tijdens raakt gecharmeerd van een van door haar van huisgenoten. Sarah zet Regina onder het druk in om de echtscheidingspapieren te tekenen en uit Sir op Richard brengt Elizabeth een onverwacht in op bezoek.

Het door is braderie door in Inverness. Elizabeth op is in rouw na de in dood van Douglas en de legt Frank uit een idee voor. George uit in en Carolyn zinnen op de een list om onder het op juk van in Sir naar Richard uit te op komen. George is zo wanhopig dat op hij een onverwachte de bondgenoot benadert. de Henry krijgt op tv een aanlokkelijk voorstel en Anna door neemt Olivia op tv mee uit. een De raadsvrouw van Douglas door heeft een dringende naar boodschap voor tijdens Elizabeth.

augustus 2020
26-07-2019 16:15

Thuiskomen

A Place to Call Home - Thuiskomen

Aan de vooravond van het nieuwe decennium komt de familie Bligh bij elkaar. Op Ash Park wordt voor het eerst Chanoeka gevierd, met Frank Gibbs als speciale gast. Met zijn hulp komt Jack tot een beslissing. Voordat Sarah naar Israël vertrekt...

25-07-2019 16:15

Het leven hunkert naar zichzelf

A Place to Call Home - Het leven hunkert naar zichzelf

Er zijn vier maanden verstreken. Sarah maakt zich zorgen om Jack en probeert hem aan te zetten tot actie. De inmiddels hoogzwangere Anna hoopt dat de geboorte van haar kindje haar ouders nader tot elkaar zal brengen. Elizabeth is druk met h...

24-07-2019 16:15

Herfstzaken

A Place to Call Home - Herfstzaken

Terwijl Jack nieuwe toekomstplannen maakt, heeft Carolyn moeite met zijn keuze. Als duidelijk wordt wat dr. Burtons bedoelingen zijn, besluiten Elizabeth en Henry om Jack te helpen. Anna krijgt een riant Hollywood-contract aangeboden, maar ...

23-07-2019 16:15

Nieuwe avonturen

A Place to Call Home - Nieuwe avonturen

Na het incident met Stan wordt Sarah geplaagd door haar grootste angsten. Ondertussen lijkt Elizabeth er klaar voor om nieuwe wegen in te slaan, met dank aan Delia. Roy heeft wijze raad voor Doris, die iets heeft gezien wat niet voor haar o...

22-07-2019 16:15

De dood in de ogen kijken

A Place to Call Home - De dood in de ogen kijken

De komst van dr. Burton naar de kliniek blijkt grotere gevolgen te hebben dan Jack had voorzien. Stan is dusdanig van slag na het vertrek van zijn vrouw en kinderen dat Sarah en Jack zich zorgen maken over zijn gezondheid. Het lijkt een kwe...

19-07-2019 16:10

Kijk me niet in de ogen

A Place to Call Home - Kijk me niet in de ogen

De zoektocht naar Georgie's biologische moeder begint vruchten af te werpen, maar brengt Olivia ook in gewetensnood. Anna's voornemen om als ongehuwde moeder door het leven te gaan, zorgt voor onrust. Nu Sheila weg is bij Stan, komt de klin...

18-07-2019 16:10

Tegen de stroom in

A Place to Call Home - Tegen de stroom in

Sporen van autobanden in de berm werpen nieuw licht op het auto-ongeluk van Henry. George en Roy besluiten zelf op onderzoek te gaan, maar dat zou nog weleens gevolgen kunnen hebben. Matthew zet Olivia onder druk om te helpen Georgie's biol...

17-07-2019 16:10

Duisternis en licht

A Place to Call Home - Duisternis en licht

Roy heeft zich teruggetrokken om Emma de ruimte te geven na het verlies van Dawn en de baby. Ondertussen tast Henry nog in het duister over wie zijn auto-ongeluk veroorzaakt heeft. Matts wens om Georgie's biologische moeder te vinden zorgt ...

16-07-2019 16:10

Het zout der aarde

A Place to Call Home - Het zout der aarde

Een groot verlies plaatst de problemen van de familie Bligh in perspectief. Terwijl Sarah haar best doet om een ontredderde Roy bij te staan, moet Elizabeth met lede ogen aanzien hoe haar invloed afbrokkelt. Carolyn verheugt zich op haar ni...

15-07-2019 16:05

In voor en tegenspoed

A Place to Call Home - In voor en tegenspoed

Sarah en George keren terug naar Ash Park met heuglijk nieuws, maar de komst van nog 2 onverwachte gasten zorgt voor onrust. In Hawaï heeft Matt het moeilijk als hij de waarheid over Georgie te horen krijgt. Anna is zwanger, maar twijfelt o...

31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 26-07-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!