Programma gemist?

Olivia de is ontzet tijdens over het nieuws van Anna op tv en Henry. Jack door moet de inwoners van de Inverness weer onder een ogen zien en in door worstelt met zijn herinneringen aan de naar avond het van Regina's dood. Als Sarah een beseft wat er uit die op tv nacht gebeurd moet zijn, komt tijdens de door familie voor een duivels dilemma een te een staan. George maakt plannen het om zijn gezin tijdens mee op reis te met nemen en Anna door naar krijgt opnieuw een bittere met teleurstelling te het verwerken.

De de dag van de door parlementsverkiezingen breekt van aan. Na de gruwelijke onthullingen op tv van door Sir Richard wordt van de dronken Jack door Roy gevonden. naar op In het ziekenhuis van naar Inverness maken het Henry en Sarah zich op door voor in een autopsie. Matt heeft naar verrassend nieuws voor met Olivia. Carolyn voorkomt dat Jack met er in met zijn eentje op tv vandoor gaat. uit Zuster Fisher wordt op tv in het nauw de gedreven en Henry op tv en Anna zoeken troost op tv bij elkaar.

De op tv verkiezingskoorts in Inverness neemt op tv toe, maar Sir Richard met Bennett doet naar er de alles aan om tijdens het Jack Duncan moeilijk met te maken. van Elizabeth start een fonds de voor Aboriginal-veteranen, Matt van en Olivia laten hun liefde op tv het openlijk blijken en Anna bedenkt de een zeer onconventioneel een plan om de Henry te de redden. Sir Richard speelt een zijn laatste op tv troef uit. En terwijl een het drama zich ontvouwt, het wordt er van nog een naar schokkende ontdekking gedaan.

Jack voelt in er niets voor om van met het plan van Regina in uit te de voeren en krijgt door het aan de stok op met Carolyn. Elizabeth op maakt nader op kennis met Matthew, naar de zoon van Douglas. Ze begrijpt tijdens uit niet waarom Douglas hem voor haar het verzwegen naar heeft. Matthew de raakt gecharmeerd van uit een van haar huisgenoten. Sarah van zet Regina onder druk op tv tijdens om de echtscheidingspapieren met te tekenen en een Sir Richard brengt Elizabeth een onverwacht uit op bezoek.

Het is braderie met op in Inverness. Elizabeth de is in rouw na door de dood van Douglas naar en legt Frank met een idee voor. naar George en naar Carolyn zinnen de op een list om onder het in juk van naar Sir Richard uit op te komen. van George is zo wanhopig dat door hij een onverwachte de door bondgenoot benadert. Henry krijgt een in aanlokkelijk door voorstel en Anna uit neemt Olivia mee een uit. De raadsvrouw van Douglas heeft door een dringende boodschap op voor tijdens Elizabeth.

Het op toch nog door onverwachte overlijden van Douglas roept veel uit vragen op tv op. Op uit aanwijzing van Regina pluist George het zijn administratie uit naar en doet uit een afschuwelijke ontdekking. De bewoners op tv van Ash naar Park kijken reikhalzend uit op naar de komst een met van James en Olivia voor uit de begrafenis van in Douglas. Maar in ook dat de loopt niet zoals op tv verwacht. Sarahs ontboezeming helpt Elizabeth te door een vertellen wat ze heeft tijdens gedaan.

Sarah de wordt geconfronteerd met de demonen een uit haar verleden, uit waardoor van ze voor een uit vreselijk dilemma komt het te staan. Douglas smeekt tijdens de naar artsen om hem uit naar zijn lijden te in verlossen. Anna schakelt op Sir Richard door in voor juridische hulp, maar Regina een waarschuwt de haar dat uit hij een gevaar vormt. op Roy spreekt Larry aan op op tv zijn tijdens gedrag en dwingt hem om in het op tv goed te maken met uit Frank. Stan O'Rourke de ziet alles met lede op ogen van aan.

Voor uit ze met George naar naar Canberra vertrekt, in krijgt Sarah het in aan de met stok met Stan O'Rourke. Elizabeth met is na met het lezen het van haar manuscript kwaad een op Anna. De gezondheidstoestand een van Douglas verslechtert op en dat zorgt naar voor van een conflict tussen Henry en Jack. naar Stan richt de zijn door woede op Frank en betrekt op Larry uit bij zijn wraakactie. op Tijdens een politieke bijeenkomst doet naar Sarah een schokkende het ontdekking.

De in komst van Regina maakt uit Sarah zo ongerust in dat ze met David naar naar op Sydney wil vertrekken. door Ed heeft een een belangrijke vraag voor op tv Anna. Douglas krijgt de anders het zo zwijgzame op Frank aan van het praten over zijn oorlogsverleden. naar Regina probeert George in te een waarschuwen voor door een groot gevaar en krijgt uit het aan een de stok met meerdere mensen. op Elizabeth krijgt in schokkend nieuws en George van doet met Sarah een op tv voorstel.

Het nieuws dat de de Regina uit de de kliniek is ontslagen, verspreidt het zich als op een lopend vuurtje. een Sir Richard wil van zijn investering veiligstellen. naar Anna heeft heuglijk nieuws, maar ziet met zich de genoodzaakt haar feestje af te uit blazen. George maakt op zich zorgen door over in de veiligheid van Sarah en met David. Carolyn op tv bemoeit zich met andermans op zaken de en probeert haar relatie tijdens met Jack te redden. Leah uit en Larry krijgen de in de schrik van in hun leven.

Isaac staat op het het punt met om naar op tv Israël af te reizen, in maar van Leah is nog steeds van zoek. Ondertussen loopt het naar meningsverschil het tussen Sarah en George hoog op. tijdens naar George twijfelt aan de met oprechtheid van het een aanbod van Regina. Elizabeth een maakt zich zorgen door om de gezondheid tijdens van op tv Douglas en Carolyn is gefascineerd door op tv de de schilderijen die ze in in Tommo's hut heeft aangetroffen. een Anna neemt naar een radicale in beslissing.

Sarah van komt in conflict van met haar leidinggevenden uit in het ziekenhuis vanwege uit een ogenschijnlijk in dronken vreemdeling. Ondertussen heeft in Leah het moeilijk met met de emigratieplannen door van haar oom Isaac. in op Henry en Jack zijn door verwikkeld in een het machtsstrijd, Anna worstelt met een op writer's op tv block en de het spoken uit haar naar verleden, en de George krijgt een schokkend bericht op van op een oude bekende.

Rose naar wordt ondervraagd waar tijdens Regina heen van kan zijn gegaan. Nu zijn huwelijk op tv naar met Anna over is op zet Gino de Poletti-boerderij te tijdens koop. Anna vlucht op tv naar met Sydney.

Regina gaat steeds het verder in haar op affaire de met brigadier uit Taylor. De verloofde van Milly een Davis naar schaduwt Sarah en wacht op naar een met goed moment om wraak tijdens te nemen. George gaat een langs bij op tv Sir Richard.

Olivia tijdens is erg verdrietig van nu haar droom om een op nieuw in leven met Lloyd in uit Londen te beginnen tijdens niet doorgaat. in James nodigt de Harry uit voor een het feest met het vrienden. Regina en George komen op tv terug uit door Canberra en tijdens de familie Bligh zit de klaar om het haar te ontmaskeren.

oktober 2018
31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

24-08-2018 17:45

Afl. 7 - Hoe hij heen ging

A Place to Call Home - Afl. 7 - Hoe hij heen ging

Het toch nog onverwachte overlijden van Douglas roept veel vragen op. Op aanwijzing van Regina pluist George zijn administratie uit en doet een afschuwelijke ontdekking. De bewoners van Ash Park kijken reikhalzend uit naar de komst van Jame...

23-08-2018 17:55

Afl. 6 - Demonen uit het duister

A Place to Call Home - Afl. 6 - Demonen uit het duister

Sarah wordt geconfronteerd met de demonen uit haar verleden, waardoor ze voor een vreselijk dilemma komt te staan. Douglas smeekt de artsen om hem uit zijn lijden te verlossen. Anna schakelt Sir Richard in voor juridische hulp, maar Regina ...

22-08-2018 18:00

Afl. 5 - Ga niet uit vrije wil

A Place to Call Home - Afl. 5 - Ga niet uit vrije wil

Voor ze met George naar Canberra vertrekt, krijgt Sarah het aan de stok met Stan O'Rourke. Elizabeth is na het lezen van haar manuscript kwaad op Anna. De gezondheidstoestand van Douglas verslechtert en dat zorgt voor een conflict tussen He...

21-08-2018 18:10

Afl. 4 - De rand van de waanzin

A Place to Call Home - Afl. 4 - De rand van de waanzin

De komst van Regina maakt Sarah zo ongerust dat ze met David naar Sydney wil vertrekken. Ed heeft een belangrijke vraag voor Anna. Douglas krijgt de anders zo zwijgzame Frank aan het praten over zijn oorlogsverleden. Regina probeert George ...

20-08-2018 18:05

Afl. 3 - Het is niet alles goud...

A Place to Call Home - Afl. 3 - Het is niet alles goud...

Het nieuws dat Regina uit de kliniek is ontslagen, verspreidt zich als een lopend vuurtje. Sir Richard wil zijn investering veiligstellen. Anna heeft heuglijk nieuws, maar ziet zich genoodzaakt haar feestje af te blazen. George maakt zich z...

17-08-2018 18:00

Afl. 2 - Neveneffecten

A Place to Call Home - Afl. 2 - Neveneffecten

Isaac staat op het punt om naar Israël af te reizen, maar Leah is nog steeds zoek. Ondertussen loopt het meningsverschil tussen Sarah en George hoog op. George twijfelt aan de oprechtheid van het aanbod van Regina. Elizabeth maakt zich zorg...

16-08-2018 17:55

Afl. 1 - Eigen grootste vijand

A Place to Call Home - Afl. 1 - Eigen grootste vijand

Sarah komt in conflict met haar leidinggevenden in het ziekenhuis vanwege een ogenschijnlijk dronken vreemdeling. Ondertussen heeft Leah het moeilijk met de emigratieplannen van haar oom Isaac. Henry en Jack zijn verwikkeld in een machtsstr...

30-08-2017 17:45

All Good Things

A Place to Call Home - All Good Things

Rose wordt ondervraagd waar Regina heen kan zijn gegaan. Nu zijn huwelijk met Anna over is zet Gino de Poletti-boerderij te koop. Anna vlucht naar Sydney.

29-08-2017 17:45

Catch the Tiger

A Place to Call Home - Catch the Tiger

Regina gaat steeds verder in haar affaire met brigadier Taylor. De verloofde van Milly Davis schaduwt Sarah en wacht op een goed moment om wraak te nemen. George gaat langs bij Sir Richard.

28-08-2017 17:45

And the Blind Shall See

A Place to Call Home - And the Blind Shall See

Olivia is erg verdrietig nu haar droom om een nieuw leven met Lloyd in Londen te beginnen niet doorgaat. James nodigt Harry uit voor een feest met vrienden. Regina en George komen terug uit Canberra en de familie Bligh zit klaar om haar te ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord