Programma gemist?

Olivia een is ontzet over een het nieuws op van Anna en Henry. de Jack moet de inwoners van op tv Inverness door weer onder ogen zien en naar worstelt met met zijn een herinneringen aan de avond van Regina's door dood. naar Als Sarah beseft in wat er uit die nacht gebeurd moet zijn, komt naar de familie naar voor een duivels dilemma tijdens te uit staan. George een maakt plannen om zijn gezin mee het op reis in te nemen in en Anna naar krijgt opnieuw een bittere van teleurstelling te een verwerken.

De het dag van de in parlementsverkiezingen breekt aan. Na het de gruwelijke door onthullingen van Sir Richard van wordt de dronken in Jack door Roy gevonden. tijdens In het ziekenhuis naar tijdens van Inverness maken Henry en in Sarah zich op met voor een autopsie. Matt tijdens heeft een verrassend nieuws voor Olivia. uit Carolyn voorkomt dat de Jack er in van zijn eentje op tv vandoor gaat. Zuster Fisher uit wordt in het nauw uit gedreven en tijdens Henry en Anna zoeken door troost van bij elkaar.

De verkiezingskoorts uit in Inverness neemt uit toe, maar Sir tijdens Richard Bennett doet door er met alles aan om het Jack Duncan van moeilijk te het maken. Elizabeth start naar een fonds tijdens voor Aboriginal-veteranen, uit Matt en Olivia laten hun liefde door door openlijk blijken en van Anna bedenkt een op tv zeer onconventioneel plan om Henry met te door redden. Sir Richard speelt op tv zijn laatste uit troef uit. En terwijl het het drama zich in ontvouwt, wordt de er nog een schokkende in ontdekking gedaan.

Jack voelt naar er niets voor het om het een plan van Regina naar uit te voeren en krijgt in het het aan de stok met Carolyn. uit Elizabeth in maakt nader kennis met Matthew, het door de zoon van Douglas. naar Ze begrijpt niet waarom op tv Douglas hem een voor haar verzwegen heeft. van Matthew uit raakt gecharmeerd van een van haar de huisgenoten. met Sarah zet het Regina onder druk om in de echtscheidingspapieren te tijdens tekenen en Sir Richard door brengt Elizabeth uit een onverwacht door bezoek.

Het op tv is braderie in Inverness. Elizabeth uit is op in rouw op tv na de dood van op Douglas en legt Frank een het idee voor. een George in en Carolyn zinnen op een op tv list op tv om onder het op juk van Sir Richard uit een te komen. George is door zo wanhopig van dat hij een onverwachte met bondgenoot benadert. van Henry krijgt een een aanlokkelijk voorstel en uit Anna neemt Olivia mee uit uit. De raadsvrouw op van Douglas heeft uit naar een dringende boodschap voor de Elizabeth.

Het de toch nog op tv onverwachte overlijden van Douglas roept op tv veel vragen op. Op met aanwijzing van het Regina pluist George op zijn administratie uit en een doet met een afschuwelijke ontdekking. tijdens De bewoners van Ash naar Park kijken de reikhalzend uit naar op tv de komst van het James en Olivia voor uit de begrafenis van met Douglas. Maar ook dat met loopt door niet zoals in verwacht. Sarahs ontboezeming helpt het Elizabeth te vertellen het wat ze heeft op gedaan.

Sarah wordt geconfronteerd door met de demonen door van uit haar verleden, waardoor naar ze voor een vreselijk dilemma door komt met te staan. Douglas naar smeekt de artsen met om hem uit naar zijn lijden door te verlossen. Anna schakelt Sir een Richard de in voor juridische met hulp, maar Regina waarschuwt haar dat tijdens hij een gevaar op tv vormt. Roy in spreekt op tv Larry aan op zijn gedrag en het door dwingt hem om op het goed te maken met een Frank. Stan O'Rourke tijdens ziet met alles met lede ogen uit aan.

Voor ze met op tv George naar Canberra op vertrekt, naar krijgt Sarah het het aan de stok met een Stan O'Rourke. Elizabeth is uit na het de lezen van van haar manuscript van kwaad op Anna. door De gezondheidstoestand van Douglas uit verslechtert en dat met zorgt voor een conflict tussen in op tv Henry en Jack. Stan richt naar zijn woede op Frank door en naar betrekt Larry bij door zijn wraakactie. Tijdens een politieke de bijeenkomst de doet Sarah een schokkende de ontdekking.

De tijdens komst van tijdens Regina maakt Sarah zo naar ongerust dat ze met David van naar Sydney wil van vertrekken. Ed een heeft de een belangrijke vraag voor Anna. van Douglas op tv krijgt de anders zo zwijgzame Frank het aan het het praten over tijdens zijn oorlogsverleden. Regina van probeert George op tv te waarschuwen voor een groot in gevaar met en krijgt het aan de stok door op met meerdere mensen. Elizabeth krijgt schokkend een met nieuws en George doet Sarah een een op tv voorstel.

Het met nieuws dat de Regina uit de kliniek is op tv ontslagen, verspreidt zich in als door een lopend vuurtje. Sir in Richard wil zijn de investering veiligstellen. Anna heeft uit heuglijk nieuws, maar ziet door zich genoodzaakt met haar feestje af van te blazen. George in maakt op zich zorgen over de veiligheid het van Sarah en David. met Carolyn bemoeit zich naar tijdens met andermans zaken en probeert haar met relatie met op Jack te redden. Leah op en Larry krijgen op de van schrik van hun een leven.

Isaac van staat op het het punt om uit naar Israël af op te reizen, maar Leah van is nog een steeds zoek. Ondertussen loopt op het meningsverschil tussen Sarah en naar George naar hoog op. door George twijfelt aan de oprechtheid van op tv de het aanbod van Regina. Elizabeth maakt het met zich zorgen om de door gezondheid van Douglas en tijdens Carolyn is gefascineerd uit door de schilderijen die in ze in Tommo's het hut heeft aangetroffen. tijdens Anna neemt een de radicale van beslissing.

Sarah het komt in in conflict met haar leidinggevenden de in het van ziekenhuis vanwege een ogenschijnlijk met dronken vreemdeling. Ondertussen heeft Leah met het moeilijk met uit de emigratieplannen van naar op tv haar oom Isaac. Henry een en Jack zijn verwikkeld tijdens in de een machtsstrijd, Anna worstelt met op een writer's block het en de met spoken uit haar verleden, naar en op tv George krijgt een schokkend bericht op tv van een oude tijdens bekende.

Rose van wordt ondervraagd waar Regina van heen een kan zijn gegaan. Nu zijn door huwelijk naar met Anna over op is zet Gino de op tv Poletti-boerderij te koop. met Anna vlucht naar met Sydney.

Regina met gaat steeds verder in uit haar het affaire met brigadier Taylor. De van verloofde van Milly Davis van op tv schaduwt Sarah en wacht in op een goed op moment om wraak te een nemen. door George gaat langs bij door Sir Richard.

Olivia door is erg verdrietig nu uit haar droom om het een een nieuw leven met naar Lloyd in Londen te door beginnen niet doorgaat. James een nodigt Harry tijdens uit voor een op feest met vrienden. Regina een en George komen op tv terug uit door Canberra en van de familie Bligh zit naar klaar om haar te de ontmaskeren.

februari 2019
31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

24-08-2018 17:45

Afl. 7 - Hoe hij heen ging

A Place to Call Home - Afl. 7 - Hoe hij heen ging

Het toch nog onverwachte overlijden van Douglas roept veel vragen op. Op aanwijzing van Regina pluist George zijn administratie uit en doet een afschuwelijke ontdekking. De bewoners van Ash Park kijken reikhalzend uit naar de komst van Jame...

23-08-2018 17:55

Afl. 6 - Demonen uit het duister

A Place to Call Home - Afl. 6 - Demonen uit het duister

Sarah wordt geconfronteerd met de demonen uit haar verleden, waardoor ze voor een vreselijk dilemma komt te staan. Douglas smeekt de artsen om hem uit zijn lijden te verlossen. Anna schakelt Sir Richard in voor juridische hulp, maar Regina ...

22-08-2018 18:00

Afl. 5 - Ga niet uit vrije wil

A Place to Call Home - Afl. 5 - Ga niet uit vrije wil

Voor ze met George naar Canberra vertrekt, krijgt Sarah het aan de stok met Stan O'Rourke. Elizabeth is na het lezen van haar manuscript kwaad op Anna. De gezondheidstoestand van Douglas verslechtert en dat zorgt voor een conflict tussen He...

21-08-2018 18:10

Afl. 4 - De rand van de waanzin

A Place to Call Home - Afl. 4 - De rand van de waanzin

De komst van Regina maakt Sarah zo ongerust dat ze met David naar Sydney wil vertrekken. Ed heeft een belangrijke vraag voor Anna. Douglas krijgt de anders zo zwijgzame Frank aan het praten over zijn oorlogsverleden. Regina probeert George ...

20-08-2018 18:05

Afl. 3 - Het is niet alles goud...

A Place to Call Home - Afl. 3 - Het is niet alles goud...

Het nieuws dat Regina uit de kliniek is ontslagen, verspreidt zich als een lopend vuurtje. Sir Richard wil zijn investering veiligstellen. Anna heeft heuglijk nieuws, maar ziet zich genoodzaakt haar feestje af te blazen. George maakt zich z...

17-08-2018 18:00

Afl. 2 - Neveneffecten

A Place to Call Home - Afl. 2 - Neveneffecten

Isaac staat op het punt om naar Israël af te reizen, maar Leah is nog steeds zoek. Ondertussen loopt het meningsverschil tussen Sarah en George hoog op. George twijfelt aan de oprechtheid van het aanbod van Regina. Elizabeth maakt zich zorg...

16-08-2018 17:55

Afl. 1 - Eigen grootste vijand

A Place to Call Home - Afl. 1 - Eigen grootste vijand

Sarah komt in conflict met haar leidinggevenden in het ziekenhuis vanwege een ogenschijnlijk dronken vreemdeling. Ondertussen heeft Leah het moeilijk met de emigratieplannen van haar oom Isaac. Henry en Jack zijn verwikkeld in een machtsstr...

30-08-2017 17:45

All Good Things

A Place to Call Home - All Good Things

Rose wordt ondervraagd waar Regina heen kan zijn gegaan. Nu zijn huwelijk met Anna over is zet Gino de Poletti-boerderij te koop. Anna vlucht naar Sydney.

29-08-2017 17:45

Catch the Tiger

A Place to Call Home - Catch the Tiger

Regina gaat steeds verder in haar affaire met brigadier Taylor. De verloofde van Milly Davis schaduwt Sarah en wacht op een goed moment om wraak te nemen. George gaat langs bij Sir Richard.

28-08-2017 17:45

And the Blind Shall See

A Place to Call Home - And the Blind Shall See

Olivia is erg verdrietig nu haar droom om een nieuw leven met Lloyd in Londen te beginnen niet doorgaat. James nodigt Harry uit voor een feest met vrienden. Regina en George komen terug uit Canberra en de familie Bligh zit klaar om haar te ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord