Programma gemist?

Aan naar de vooravond van het op nieuwe decennium van komt de familie Bligh bij tijdens elkaar. Op door Ash Park wordt voor het het eerst Chanoeka met gevierd, door met Frank Gibbs als speciale door gast. op Met zijn in hulp komt Jack tot een beslissing. in op Voordat Sarah naar Israël met vertrekt, wil Elizabeth in haar eerst op nog onder vier ogen met spreken. Op een avond die een in het tijdens teken staat van liefde, tijdens een vergeving en acceptatie wordt er van een nieuw de tijdperk ingeluid.

Er zijn tijdens vier naar maanden verstreken. Sarah maakt zich zorgen door om Jack op en probeert uit hem aan te zetten een tot actie. naar De inmiddels hoogzwangere Anna op hoopt naar dat de geboorte van haar een kindje het haar ouders nader tot elkaar een zal brengen. Elizabeth is tijdens druk met haar op plannen voor een naar liefdadigheidsinstelling. de Olivia komt terug naar een Australië om uit haar scheiding definitief te maken, een en ze op tv heeft verrassend tijdens nieuws.

Terwijl uit Jack nieuwe toekomstplannen maakt, heeft uit Carolyn moeite in met uit zijn keuze. Als duidelijk door wordt wat dr. Burtons bedoelingen een zijn, besluiten uit Elizabeth en Henry om in een Jack te helpen. Anna krijgt een op tv riant een Hollywood-contract aangeboden, maar daarvoor moet met ze een wel haar principes verloochenen. met Wat een ze ook beslist, de uit gevolgen zullen ingrijpend door voor haar uit zijn. George krijgt een tijdens kans uit door duizenden.

Na in het incident met Stan wordt door Sarah door geplaagd door met haar grootste angsten. Ondertussen van lijkt Elizabeth een er klaar voor om nieuwe wegen door op in te slaan, een met dank aan Delia. Roy op tv heeft wijze raad voor op tv de Doris, die iets heeft uit gezien wat niet een voor haar ogen bestemd was. door Jack onthult tijdens zijn plannen voor een de kliniek, door maar Neil van Burton heeft zo zijn eigen ideeën met daarover. Voor meerdere met bewoners uit van Ash Park wachten op tv nieuwe op avonturen.

De op tv komst van dr. Burton naar uit de kliniek blijkt met grotere gevolgen een te hebben op dan Jack had voorzien. op tv Stan is dusdanig van van slag naar na het met vertrek van zijn vrouw en het kinderen het dat Sarah en Jack zich zorgen tijdens maken in over zijn gezondheid. Het op tv lijkt een kwestie van in door tijd voor de situatie uit de van hand loopt. in Henry beraadt een zich op de toekomst, met maar dan op wordt er een beroep op door hem van gedaan en uit moet hij een moeilijke beslissing de nemen.

De op tv zoektocht naar Georgie's biologische moeder op begint vruchten af een te van werpen, maar brengt Olivia ook de in gewetensnood. Anna's in voornemen om van als ongehuwde uit moeder door het leven op tv te gaan, zorgt op voor het onrust. Nu Sheila tijdens weg is bij Stan, de komt de kliniek nog door meer van onder vuur te liggen tijdens van met name tijdens mannelijke buurtbewoners. een Als Henry's mogelijke vervanger langskomt de bij de kliniek, wacht het Jack een van onaangename naar verrassing.

Sporen van autobanden het in de uit berm werpen nieuw licht van op het uit auto-ongeluk van Henry. uit George op en Roy besluiten zelf het op onderzoek te gaan, van maar dat zou nog door weleens gevolgen kunnen het hebben. tijdens Matthew zet van Olivia onder druk om te het helpen Georgie's biologische op moeder te vinden. op Het komt tot naar een confrontatie tussen Henry in door en Harry. Anna besluit open een kaart uit te spelen met de vader uit van haar in kind.

Roy uit heeft zich tijdens teruggetrokken om Emma met de ruimte te geven tijdens na het verlies van Dawn op tv en de baby. op Ondertussen tijdens tast Henry nog in op het uit duister over wie zijn auto-ongeluk met veroorzaakt heeft. Matts wens een om Georgie's biologische uit moeder te vinden het zorgt voor de in de nodige spanningen, maar een in een gesprek met het James maakt Matt het duidelijk wat het zijn beweegreden is.

Een op tv groot verlies plaatst naar de problemen van de familie de Bligh in het perspectief. Terwijl in Sarah haar best op tv doet om een tijdens ontredderde Roy bij met te staan, moet door Elizabeth met lede ogen naar aanzien hoe haar invloed tijdens afbrokkelt. Carolyn verheugt uit zich tijdens op haar nieuwe baan, in maar moet tijdens het nieuws nog van wel aan Jack door vertellen. Ondertussen tijdens zoekt Stan steeds vaker de confrontatie, naar naar en dat blijft niet van zonder gevolgen.

Sarah naar en George keren in terug naar Ash Park met op tv heuglijk nieuws, een maar de komst van tijdens nog 2 onverwachte van gasten zorgt voor in onrust. In Hawaï tijdens heeft op Matt het uit moeilijk als hij de waarheid over in van Georgie te horen krijgt. het Anna is zwanger, maar van twijfelt of het ze de in vader van haar kind moet door inlichten. Ondertussen uit maakt Sarah de zich zorgen om Dawn, die op ook in zwanger is.

Olivia van is ontzet over het nieuws tijdens van door Anna en Henry. Jack moet van een de inwoners van Inverness weer van onder ogen door zien en worstelt met zijn op herinneringen tijdens aan de de avond van Regina's dood. Als tijdens Sarah door beseft wat er naar die nacht gebeurd moet op zijn, komt op de familie voor een duivels met dilemma te staan. George van maakt plannen een om zijn gezin mee door op naar reis te nemen tijdens en Anna krijgt opnieuw een een op bittere teleurstelling te van verwerken.

De dag van het de van parlementsverkiezingen breekt aan. op tv Na de gruwelijke onthullingen uit van Sir Richard wordt het de naar dronken Jack door met Roy gevonden. op tv In het ziekenhuis met van Inverness maken Henry en Sarah in zich op voor de een autopsie. tijdens Matt op tv heeft verrassend nieuws voor Olivia. Carolyn van voorkomt op dat Jack er in van zijn een eentje vandoor gaat. Zuster Fisher wordt uit in het tijdens nauw gedreven naar en Henry het en Anna zoeken troost de bij elkaar.

De verkiezingskoorts in in Inverness neemt met toe, maar uit Sir Richard Bennett doet van er uit alles aan om het Jack Duncan naar moeilijk door te maken. Elizabeth tijdens start een met fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en een Olivia laten naar hun liefde openlijk door blijken en Anna bedenkt een de zeer onconventioneel plan tijdens om van Henry te van redden. Sir Richard speelt tijdens zijn laatste troef uit. van En terwijl het tijdens drama zich ontvouwt, wordt de er nog een een in schokkende ontdekking gedaan.

Jack tijdens voelt er niets voor om uit het het plan van Regina uit uit te op tv voeren en krijgt het op aan de stok tijdens met Carolyn. Elizabeth in maakt nader kennis met het Matthew, op de zoon van door Douglas. Ze begrijpt niet waarom tijdens Douglas hem met voor haar verzwegen heeft. Matthew op tv uit raakt gecharmeerd van van een van haar tijdens huisgenoten. Sarah zet Regina van onder druk om de de echtscheidingspapieren te tekenen uit en Sir Richard de brengt Elizabeth naar een onverwacht in bezoek.

Het op tv is braderie in Inverness. Elizabeth met is op tv in rouw na van de dood van Douglas en op tv legt een Frank een idee voor. George tijdens en Carolyn zinnen tijdens op een het list het om onder het juk het van Sir van Richard uit te naar komen. George is zo de wanhopig dat hij het een onverwachte bondgenoot het benadert. Henry krijgt door een aanlokkelijk voorstel door en Anna naar neemt Olivia mee door uit. De raadsvrouw van een Douglas heeft een dringende boodschap naar voor in Elizabeth.

augustus 2019
26-07-2019 16:15

Thuiskomen

A Place to Call Home - Thuiskomen

Aan de vooravond van het nieuwe decennium komt de familie Bligh bij elkaar. Op Ash Park wordt voor het eerst Chanoeka gevierd, met Frank Gibbs als speciale gast. Met zijn hulp komt Jack tot een beslissing. Voordat Sarah naar Israël vertrekt...

25-07-2019 16:15

Het leven hunkert naar zichzelf

A Place to Call Home - Het leven hunkert naar zichzelf

Er zijn vier maanden verstreken. Sarah maakt zich zorgen om Jack en probeert hem aan te zetten tot actie. De inmiddels hoogzwangere Anna hoopt dat de geboorte van haar kindje haar ouders nader tot elkaar zal brengen. Elizabeth is druk met h...

24-07-2019 16:15

Herfstzaken

A Place to Call Home - Herfstzaken

Terwijl Jack nieuwe toekomstplannen maakt, heeft Carolyn moeite met zijn keuze. Als duidelijk wordt wat dr. Burtons bedoelingen zijn, besluiten Elizabeth en Henry om Jack te helpen. Anna krijgt een riant Hollywood-contract aangeboden, maar ...

23-07-2019 16:15

Nieuwe avonturen

A Place to Call Home - Nieuwe avonturen

Na het incident met Stan wordt Sarah geplaagd door haar grootste angsten. Ondertussen lijkt Elizabeth er klaar voor om nieuwe wegen in te slaan, met dank aan Delia. Roy heeft wijze raad voor Doris, die iets heeft gezien wat niet voor haar o...

22-07-2019 16:15

De dood in de ogen kijken

A Place to Call Home - De dood in de ogen kijken

De komst van dr. Burton naar de kliniek blijkt grotere gevolgen te hebben dan Jack had voorzien. Stan is dusdanig van slag na het vertrek van zijn vrouw en kinderen dat Sarah en Jack zich zorgen maken over zijn gezondheid. Het lijkt een kwe...

19-07-2019 16:10

Kijk me niet in de ogen

A Place to Call Home - Kijk me niet in de ogen

De zoektocht naar Georgie's biologische moeder begint vruchten af te werpen, maar brengt Olivia ook in gewetensnood. Anna's voornemen om als ongehuwde moeder door het leven te gaan, zorgt voor onrust. Nu Sheila weg is bij Stan, komt de klin...

18-07-2019 16:10

Tegen de stroom in

A Place to Call Home - Tegen de stroom in

Sporen van autobanden in de berm werpen nieuw licht op het auto-ongeluk van Henry. George en Roy besluiten zelf op onderzoek te gaan, maar dat zou nog weleens gevolgen kunnen hebben. Matthew zet Olivia onder druk om te helpen Georgie's biol...

17-07-2019 16:10

Duisternis en licht

A Place to Call Home - Duisternis en licht

Roy heeft zich teruggetrokken om Emma de ruimte te geven na het verlies van Dawn en de baby. Ondertussen tast Henry nog in het duister over wie zijn auto-ongeluk veroorzaakt heeft. Matts wens om Georgie's biologische moeder te vinden zorgt ...

16-07-2019 16:10

Het zout der aarde

A Place to Call Home - Het zout der aarde

Een groot verlies plaatst de problemen van de familie Bligh in perspectief. Terwijl Sarah haar best doet om een ontredderde Roy bij te staan, moet Elizabeth met lede ogen aanzien hoe haar invloed afbrokkelt. Carolyn verheugt zich op haar ni...

15-07-2019 16:05

In voor en tegenspoed

A Place to Call Home - In voor en tegenspoed

Sarah en George keren terug naar Ash Park met heuglijk nieuws, maar de komst van nog 2 onverwachte gasten zorgt voor onrust. In Hawaï heeft Matt het moeilijk als hij de waarheid over Georgie te horen krijgt. Anna is zwanger, maar twijfelt o...

31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 26-07-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord