Programma gemist?

Olivia naar is ontzet over het nieuws in van de Anna en op Henry. Jack moet de inwoners het van Inverness weer het onder ogen zien uit en van worstelt met zijn van herinneringen aan de avond van door Regina's dood. Als Sarah tijdens een beseft wat er die naar nacht gebeurd op tv moet zijn, komt de familie in voor een tijdens duivels dilemma te op tv staan. George maakt plannen uit om zijn gezin mee in op reis te met nemen en op tv Anna krijgt uit opnieuw een met bittere teleurstelling te tijdens verwerken.

De op dag van in de parlementsverkiezingen breekt aan. naar Na de gruwelijke naar onthullingen van Sir Richard in wordt de door dronken Jack door Roy op gevonden. In in het ziekenhuis van tijdens Inverness maken Henry en de Sarah uit zich op voor een autopsie. uit Matt heeft verrassend op nieuws voor Olivia. Carolyn op tv naar voorkomt dat Jack er in een zijn eentje vandoor met gaat. van Zuster Fisher wordt in van het nauw gedreven naar en Henry en Anna uit zoeken troost bij van elkaar.

De een verkiezingskoorts in Inverness een neemt toe, maar door Sir Richard uit Bennett doet er alles in aan om van het Jack Duncan moeilijk te maken. in Elizabeth start van een fonds voor Aboriginal-veteranen, op Matt en Olivia van laten hun liefde op openlijk blijken en een Anna bedenkt een een naar zeer onconventioneel plan om Henry te een redden. op tv Sir Richard speelt zijn laatste op troef uit. tijdens En terwijl het op drama zich ontvouwt, door wordt er nog naar een de schokkende ontdekking gedaan.

Jack voelt van er door niets voor om het plan van met Regina uit op te voeren en naar krijgt het aan de met stok op tv met Carolyn. Elizabeth maakt nader door door kennis met Matthew, de zoon van van Douglas. Ze begrijpt op niet waarom Douglas van hem door voor haar verzwegen heeft. het Matthew met raakt gecharmeerd van op een van haar huisgenoten. het Sarah zet Regina onder druk in om door de echtscheidingspapieren te tekenen en uit de Sir Richard brengt Elizabeth met een onverwacht tijdens bezoek.

Het op tv is braderie in Inverness. Elizabeth uit is in rouw de een na de dood van Douglas in en met legt Frank een idee voor. van George het en Carolyn zinnen op een in list van om onder het juk van Sir tijdens Richard uit te naar komen. George tijdens is zo wanhopig door dat hij een onverwachte een van bondgenoot benadert. Henry krijgt een de aanlokkelijk voorstel het en Anna met neemt Olivia mee uit. De raadsvrouw met het van Douglas heeft een dringende boodschap naar voor uit Elizabeth.

Het toch het nog met onverwachte overlijden van Douglas roept het veel vragen uit op. Op aanwijzing een van Regina pluist met George zijn administratie uit en een doet een afschuwelijke naar ontdekking. De naar bewoners van in Ash Park kijken reikhalzend uit op tv naar door de komst op van James en Olivia voor de de begrafenis naar van Douglas. op tv Maar ook dat loopt met niet zoals verwacht. Sarahs met ontboezeming helpt Elizabeth van te vertellen wat ze het heeft in gedaan.

Sarah tijdens wordt geconfronteerd met de van demonen uit op tv haar verleden, van waardoor ze voor een een vreselijk dilemma op komt te staan. Douglas smeekt van de artsen om naar hem uit de zijn lijden te op verlossen. Anna schakelt Sir Richard naar in voor van juridische hulp, maar Regina in het waarschuwt haar dat hij op tv een gevaar vormt. Roy spreekt uit Larry aan op uit zijn gedrag en een dwingt hem tijdens om het goed te een maken van met Frank. Stan O'Rourke ziet een alles met lede op ogen het aan.

Voor een ze met George naar Canberra een vertrekt, krijgt van Sarah het door aan de door stok met Stan de O'Rourke. Elizabeth is op na het lezen van haar tijdens manuscript tijdens kwaad op Anna. De gezondheidstoestand van het Douglas uit verslechtert en dat zorgt van voor een conflict de tussen Henry en uit Jack. Stan de richt zijn woede op door Frank en betrekt in Larry bij zijn wraakactie. het Tijdens een politieke door bijeenkomst uit doet Sarah door een schokkende ontdekking.

De komst van het Regina in maakt Sarah tijdens zo ongerust dat een ze met David naar Sydney in wil vertrekken. naar Ed heeft een belangrijke naar vraag voor Anna. een Douglas uit krijgt de anders zo tijdens zwijgzame Frank aan van het praten een over zijn oorlogsverleden. uit Regina probeert George te in waarschuwen voor met een groot gevaar en krijgt het het aan uit de stok uit met meerdere mensen. Elizabeth uit krijgt schokkend nieuws en naar George doet van Sarah een uit voorstel.

Het tijdens nieuws dat door Regina uit de kliniek is uit ontslagen, verspreidt zich met als een door lopend vuurtje. Sir op tv Richard wil door zijn investering veiligstellen. tijdens Anna heeft heuglijk nieuws, tijdens maar ziet zich genoodzaakt naar haar uit feestje af te blazen. George naar maakt zich zorgen met over de op veiligheid van Sarah tijdens en David. op Carolyn bemoeit zich met andermans zaken van en probeert haar door tijdens relatie met Jack te redden. op tv Leah en op Larry krijgen de schrik van van hun het leven.

Isaac staat het op het punt om het naar Israël uit af met te reizen, maar Leah van is nog steeds naar zoek. Ondertussen loopt het meningsverschil het het tussen Sarah en George hoog naar op. George twijfelt aan op tv de oprechtheid van in het aanbod van de Regina. Elizabeth naar maakt zich door zorgen om de in gezondheid van Douglas en op tv Carolyn is gefascineerd de door de schilderijen die een ze op tv in Tommo's hut heeft aangetroffen. in Anna neemt naar een radicale met beslissing.

Sarah komt op tv in conflict op tv met haar de leidinggevenden in het ziekenhuis op vanwege een ogenschijnlijk de dronken vreemdeling. Ondertussen heeft het Leah het moeilijk het met de op tv emigratieplannen van haar oom Isaac. een Henry op tv en Jack zijn verwikkeld op tv in een het machtsstrijd, Anna worstelt met door een met writer's block en de door spoken uit haar verleden, uit en George krijgt uit een schokkend bericht van de het een oude bekende.

Rose wordt ondervraagd op door waar Regina heen kan zijn gegaan. tijdens Nu zijn op tv huwelijk met uit Anna over is zet een Gino de Poletti-boerderij te het koop. Anna tijdens vlucht het naar Sydney.

Regina gaat door steeds verder in haar uit affaire van met brigadier Taylor. De door verloofde naar van Milly Davis schaduwt Sarah het en wacht op een naar door goed moment om wraak te nemen. in George gaat langs een bij Sir door Richard.

Olivia is erg uit verdrietig nu in haar droom op om een nieuw naar leven met een Lloyd in Londen de te beginnen niet doorgaat. James een nodigt met Harry uit voor een feest met tijdens vrienden. met Regina en George komen terug op tv uit Canberra de en de familie met Bligh zit klaar op tv om haar te op tv ontmaskeren.

december 2018
31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

24-08-2018 17:45

Afl. 7 - Hoe hij heen ging

A Place to Call Home - Afl. 7 - Hoe hij heen ging

Het toch nog onverwachte overlijden van Douglas roept veel vragen op. Op aanwijzing van Regina pluist George zijn administratie uit en doet een afschuwelijke ontdekking. De bewoners van Ash Park kijken reikhalzend uit naar de komst van Jame...

23-08-2018 17:55

Afl. 6 - Demonen uit het duister

A Place to Call Home - Afl. 6 - Demonen uit het duister

Sarah wordt geconfronteerd met de demonen uit haar verleden, waardoor ze voor een vreselijk dilemma komt te staan. Douglas smeekt de artsen om hem uit zijn lijden te verlossen. Anna schakelt Sir Richard in voor juridische hulp, maar Regina ...

22-08-2018 18:00

Afl. 5 - Ga niet uit vrije wil

A Place to Call Home - Afl. 5 - Ga niet uit vrije wil

Voor ze met George naar Canberra vertrekt, krijgt Sarah het aan de stok met Stan O'Rourke. Elizabeth is na het lezen van haar manuscript kwaad op Anna. De gezondheidstoestand van Douglas verslechtert en dat zorgt voor een conflict tussen He...

21-08-2018 18:10

Afl. 4 - De rand van de waanzin

A Place to Call Home - Afl. 4 - De rand van de waanzin

De komst van Regina maakt Sarah zo ongerust dat ze met David naar Sydney wil vertrekken. Ed heeft een belangrijke vraag voor Anna. Douglas krijgt de anders zo zwijgzame Frank aan het praten over zijn oorlogsverleden. Regina probeert George ...

20-08-2018 18:05

Afl. 3 - Het is niet alles goud...

A Place to Call Home - Afl. 3 - Het is niet alles goud...

Het nieuws dat Regina uit de kliniek is ontslagen, verspreidt zich als een lopend vuurtje. Sir Richard wil zijn investering veiligstellen. Anna heeft heuglijk nieuws, maar ziet zich genoodzaakt haar feestje af te blazen. George maakt zich z...

17-08-2018 18:00

Afl. 2 - Neveneffecten

A Place to Call Home - Afl. 2 - Neveneffecten

Isaac staat op het punt om naar Israël af te reizen, maar Leah is nog steeds zoek. Ondertussen loopt het meningsverschil tussen Sarah en George hoog op. George twijfelt aan de oprechtheid van het aanbod van Regina. Elizabeth maakt zich zorg...

16-08-2018 17:55

Afl. 1 - Eigen grootste vijand

A Place to Call Home - Afl. 1 - Eigen grootste vijand

Sarah komt in conflict met haar leidinggevenden in het ziekenhuis vanwege een ogenschijnlijk dronken vreemdeling. Ondertussen heeft Leah het moeilijk met de emigratieplannen van haar oom Isaac. Henry en Jack zijn verwikkeld in een machtsstr...

30-08-2017 17:45

All Good Things

A Place to Call Home - All Good Things

Rose wordt ondervraagd waar Regina heen kan zijn gegaan. Nu zijn huwelijk met Anna over is zet Gino de Poletti-boerderij te koop. Anna vlucht naar Sydney.

29-08-2017 17:45

Catch the Tiger

A Place to Call Home - Catch the Tiger

Regina gaat steeds verder in haar affaire met brigadier Taylor. De verloofde van Milly Davis schaduwt Sarah en wacht op een goed moment om wraak te nemen. George gaat langs bij Sir Richard.

28-08-2017 17:45

And the Blind Shall See

A Place to Call Home - And the Blind Shall See

Olivia is erg verdrietig nu haar droom om een nieuw leven met Lloyd in Londen te beginnen niet doorgaat. James nodigt Harry uit voor een feest met vrienden. Regina en George komen terug uit Canberra en de familie Bligh zit klaar om haar te ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord