Programma gemist?

Aan naar de vooravond het van het nieuwe decennium komt de op familie tijdens Bligh bij tijdens elkaar. Op Ash Park wordt tijdens voor een het eerst Chanoeka gevierd, met met Frank Gibbs als naar speciale gast. Met in zijn tijdens hulp komt Jack tot een beslissing. met naar Voordat Sarah naar op Israël vertrekt, wil het Elizabeth haar eerst nog op tv onder vier ogen spreken. de Op een op avond die het in het teken staat van liefde, met het vergeving en acceptatie wordt een er een van nieuw tijdperk ingeluid.

Er zijn vier op het maanden verstreken. Sarah maakt zich naar zorgen om Jack met en probeert door hem aan te zetten tot in het actie. De inmiddels hoogzwangere Anna de hoopt tijdens dat de geboorte van haar kindje met haar in ouders nader op tot elkaar zal uit brengen. Elizabeth is druk met haar in plannen in voor een liefdadigheidsinstelling. Olivia komt naar terug naar naar Australië om haar op scheiding definitief te maken, een en de ze heeft verrassend tijdens nieuws.

Terwijl Jack naar nieuwe een toekomstplannen maakt, heeft Carolyn moeite tijdens met zijn keuze. met Als duidelijk wordt wat met dr. Burtons in bedoelingen zijn, de besluiten Elizabeth een en Henry om een Jack te helpen. uit Anna krijgt een riant in Hollywood-contract aangeboden, maar daarvoor door moet ze wel op haar principes verloochenen. Wat op tv ze ook beslist, in naar de gevolgen zullen tijdens ingrijpend voor haar zijn. George op tv krijgt een uit kans uit tijdens duizenden.

Na tijdens het incident de met Stan wordt op Sarah geplaagd door haar door grootste angsten. Ondertussen lijkt Elizabeth met er klaar het voor om nieuwe op wegen in in te slaan, met dank op tv aan in Delia. Roy heeft wijze raad voor een een Doris, die iets door heeft gezien wat niet voor met haar ogen bestemd was. op op Jack onthult zijn op tv plannen voor de kliniek, maar van Neil Burton met heeft zo zijn het eigen ideeën daarover. Voor de meerdere bewoners van Ash met Park wachten nieuwe uit naar avonturen.

De komst van van dr. op tv Burton naar de een kliniek blijkt grotere gevolgen op te hebben op tv dan Jack door had voorzien. Stan is in dusdanig van slag na de het vertrek van een zijn vrouw en het kinderen dat Sarah en op Jack zich zorgen uit maken over uit zijn gezondheid. Het door lijkt een een kwestie van tijd voor de met situatie uit het de hand loopt. Henry het beraadt zich op op uit de toekomst, maar dan wordt met er een beroep op tijdens hem gedaan op tv en moet met hij een moeilijke beslissing door nemen.

De zoektocht naar van Georgie's biologische met moeder begint vruchten af van uit te werpen, maar brengt een Olivia ook in gewetensnood. Anna's het voornemen naar om als ongehuwde moeder uit door het leven tijdens te gaan, van zorgt voor onrust. Nu uit Sheila weg tijdens is bij Stan, komt de de kliniek nog van meer onder door vuur te liggen van met van name mannelijke uit buurtbewoners. Als Henry's in mogelijke vervanger langskomt bij in de kliniek, een wacht Jack een in onaangename met verrassing.

Sporen van van autobanden in de berm tijdens werpen nieuw licht op tv op het auto-ongeluk op van Henry. George op en Roy besluiten naar een zelf op onderzoek te van gaan, maar dat zou naar nog weleens gevolgen kunnen uit uit hebben. Matthew zet Olivia naar onder druk om te helpen naar uit Georgie's biologische moeder door te vinden. Het in komt tot een confrontatie tussen uit Henry en met Harry. Anna besluit open met kaart te spelen op met de vader met van haar op kind.

Roy uit heeft zich teruggetrokken in om Emma het de ruimte te geven na het van de verlies van Dawn en de naar baby. met Ondertussen tast Henry nog door in het van duister over wie van zijn auto-ongeluk veroorzaakt heeft. Matts uit wens om tijdens Georgie's biologische moeder te vinden een op tv zorgt voor de van nodige spanningen, maar in naar een gesprek met James de maakt Matt de duidelijk wat zijn op tv beweegreden is.

Een uit groot verlies plaatst met de problemen van de familie op Bligh in door perspectief. Terwijl naar Sarah haar best doet tijdens om op een ontredderde Roy bij te met staan, met moet Elizabeth met lede ogen aanzien tijdens een hoe haar invloed het afbrokkelt. Carolyn verheugt van zich op haar nieuwe baan, de maar moet het nieuws tijdens uit nog wel aan naar Jack vertellen. Ondertussen zoekt Stan de steeds tijdens vaker de confrontatie, en dat blijft op niet zonder met gevolgen.

Sarah en George een keren met terug naar Ash Park een met in heuglijk nieuws, maar het de komst van op tv nog 2 onverwachte gasten zorgt voor van onrust. In Hawaï de in heeft Matt het moeilijk tijdens als hij de waarheid over een een Georgie te horen krijgt. Anna is het zwanger, in maar twijfelt of ze in de vader in van haar een kind moet inlichten. Ondertussen maakt Sarah op tv zich zorgen uit om op tv Dawn, die ook tijdens zwanger is.

Olivia uit is ontzet van over het nieuws van Anna tijdens en met Henry. Jack moet op tv de inwoners van Inverness weer door onder ogen zien en naar worstelt met door zijn herinneringen naar aan de avond met van Regina's in dood. Als Sarah beseft wat er in die van nacht gebeurd moet zijn, de komt de familie voor door een duivels dilemma op tv te tijdens staan. George maakt plannen om het zijn gezin de mee op reis te een nemen met en Anna krijgt opnieuw een een bittere teleurstelling de te een verwerken.

De dag tijdens van de het parlementsverkiezingen breekt het aan. Na de het gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt op de dronken op Jack door tijdens Roy gevonden. uit In het ziekenhuis op tv van Inverness maken Henry en van Sarah in zich op voor een autopsie. tijdens Matt het heeft verrassend nieuws voor Olivia. Carolyn in voorkomt dat Jack op tv er in zijn de eentje vandoor tijdens gaat. Zuster Fisher wordt het in het nauw het gedreven en Henry naar en op tv Anna zoeken troost de bij elkaar.

De verkiezingskoorts in van Inverness neemt toe, in maar Sir Richard door Bennett doet de er alles een aan om het Jack Duncan op een moeilijk te maken. Elizabeth het start een een fonds voor Aboriginal-veteranen, op Matt en Olivia laten hun in liefde openlijk de blijken en Anna op bedenkt een van zeer onconventioneel plan om naar Henry te redden. naar Sir Richard van speelt zijn laatste troef uit. op En een terwijl het drama zich ontvouwt, wordt een op tv er nog een schokkende ontdekking door gedaan.

Jack op tv voelt er op tv niets voor om het plan uit van Regina het uit te voeren en uit krijgt het van aan de stok met uit Carolyn. door Elizabeth maakt nader kennis van met Matthew, de zoon van een Douglas. Ze een begrijpt niet waarom tijdens Douglas naar hem voor haar naar verzwegen heeft. Matthew met raakt gecharmeerd van een van haar de huisgenoten. in Sarah zet Regina onder met druk om door de echtscheidingspapieren te tekenen op tv en Sir van Richard brengt Elizabeth een een onverwacht in bezoek.

Het door is braderie een in Inverness. Elizabeth is in van rouw na de in dood op van Douglas en legt Frank naar een idee voor. George op tv en Carolyn door zinnen uit op een list om onder het een juk van door Sir Richard uit met te komen. George uit is zo tijdens wanhopig dat hij van een onverwachte van bondgenoot benadert. Henry krijgt een aanlokkelijk tijdens naar voorstel en Anna neemt uit Olivia mee uit. tijdens De raadsvrouw van de Douglas heeft met een dringende boodschap voor van Elizabeth.

februari 2020
26-07-2019 16:15

Thuiskomen

A Place to Call Home - Thuiskomen

Aan de vooravond van het nieuwe decennium komt de familie Bligh bij elkaar. Op Ash Park wordt voor het eerst Chanoeka gevierd, met Frank Gibbs als speciale gast. Met zijn hulp komt Jack tot een beslissing. Voordat Sarah naar Israël vertrekt...

25-07-2019 16:15

Het leven hunkert naar zichzelf

A Place to Call Home - Het leven hunkert naar zichzelf

Er zijn vier maanden verstreken. Sarah maakt zich zorgen om Jack en probeert hem aan te zetten tot actie. De inmiddels hoogzwangere Anna hoopt dat de geboorte van haar kindje haar ouders nader tot elkaar zal brengen. Elizabeth is druk met h...

24-07-2019 16:15

Herfstzaken

A Place to Call Home - Herfstzaken

Terwijl Jack nieuwe toekomstplannen maakt, heeft Carolyn moeite met zijn keuze. Als duidelijk wordt wat dr. Burtons bedoelingen zijn, besluiten Elizabeth en Henry om Jack te helpen. Anna krijgt een riant Hollywood-contract aangeboden, maar ...

23-07-2019 16:15

Nieuwe avonturen

A Place to Call Home - Nieuwe avonturen

Na het incident met Stan wordt Sarah geplaagd door haar grootste angsten. Ondertussen lijkt Elizabeth er klaar voor om nieuwe wegen in te slaan, met dank aan Delia. Roy heeft wijze raad voor Doris, die iets heeft gezien wat niet voor haar o...

22-07-2019 16:15

De dood in de ogen kijken

A Place to Call Home - De dood in de ogen kijken

De komst van dr. Burton naar de kliniek blijkt grotere gevolgen te hebben dan Jack had voorzien. Stan is dusdanig van slag na het vertrek van zijn vrouw en kinderen dat Sarah en Jack zich zorgen maken over zijn gezondheid. Het lijkt een kwe...

19-07-2019 16:10

Kijk me niet in de ogen

A Place to Call Home - Kijk me niet in de ogen

De zoektocht naar Georgie's biologische moeder begint vruchten af te werpen, maar brengt Olivia ook in gewetensnood. Anna's voornemen om als ongehuwde moeder door het leven te gaan, zorgt voor onrust. Nu Sheila weg is bij Stan, komt de klin...

18-07-2019 16:10

Tegen de stroom in

A Place to Call Home - Tegen de stroom in

Sporen van autobanden in de berm werpen nieuw licht op het auto-ongeluk van Henry. George en Roy besluiten zelf op onderzoek te gaan, maar dat zou nog weleens gevolgen kunnen hebben. Matthew zet Olivia onder druk om te helpen Georgie's biol...

17-07-2019 16:10

Duisternis en licht

A Place to Call Home - Duisternis en licht

Roy heeft zich teruggetrokken om Emma de ruimte te geven na het verlies van Dawn en de baby. Ondertussen tast Henry nog in het duister over wie zijn auto-ongeluk veroorzaakt heeft. Matts wens om Georgie's biologische moeder te vinden zorgt ...

16-07-2019 16:10

Het zout der aarde

A Place to Call Home - Het zout der aarde

Een groot verlies plaatst de problemen van de familie Bligh in perspectief. Terwijl Sarah haar best doet om een ontredderde Roy bij te staan, moet Elizabeth met lede ogen aanzien hoe haar invloed afbrokkelt. Carolyn verheugt zich op haar ni...

15-07-2019 16:05

In voor en tegenspoed

A Place to Call Home - In voor en tegenspoed

Sarah en George keren terug naar Ash Park met heuglijk nieuws, maar de komst van nog 2 onverwachte gasten zorgt voor onrust. In Hawaï heeft Matt het moeilijk als hij de waarheid over Georgie te horen krijgt. Anna is zwanger, maar twijfelt o...

31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 26-07-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!