Programma gemist?

Aan de vooravond op van het nieuwe met de decennium komt de familie Bligh door bij elkaar. Op Ash met Park wordt uit voor het van eerst Chanoeka gevierd, van met Frank Gibbs als door speciale gast. van Met zijn tijdens hulp komt Jack tot tijdens een beslissing. in Voordat Sarah naar Israël vertrekt, wil een Elizabeth haar van eerst nog onder naar vier ogen spreken. Op tijdens een avond die een in het teken op in staat van liefde, vergeving en acceptatie op wordt er een een de nieuw tijdperk ingeluid.

Er in zijn vier maanden verstreken. Sarah de maakt zich zorgen op tv om Jack op en probeert op tv hem aan te zetten van tot actie. De inmiddels van hoogzwangere door Anna hoopt dat de geboorte uit van haar kindje de haar van ouders nader op tv tot elkaar zal brengen. Elizabeth met is druk het met haar plannen voor een op tv liefdadigheidsinstelling. op Olivia komt terug naar Australië van om haar met scheiding definitief te tijdens maken, en ze naar heeft verrassend in nieuws.

Terwijl Jack nieuwe uit de toekomstplannen maakt, heeft Carolyn moeite tijdens met zijn keuze. het Als duidelijk wordt wat met op tv dr. Burtons bedoelingen zijn, besluiten op tv Elizabeth een en Henry om door Jack te helpen. in Anna krijgt een riant door Hollywood-contract aangeboden, maar van daarvoor moet ze wel haar de naar principes verloochenen. Wat ze tijdens ook beslist, van de gevolgen zullen uit ingrijpend voor haar zijn. George uit krijgt een op tv kans uit naar duizenden.

Na het incident in met op Stan wordt Sarah geplaagd van door haar op grootste angsten. het Ondertussen lijkt Elizabeth er naar klaar voor om het nieuwe wegen in te slaan, het uit met dank aan naar Delia. Roy heeft wijze raad op voor Doris, die iets van een heeft gezien wat op niet voor haar ogen bestemd een was. Jack van onthult zijn plannen voor de tijdens van kliniek, maar Neil Burton heeft het zo zijn eigen op ideeën daarover. Voor meerdere tijdens bewoners op van Ash in Park wachten nieuwe een avonturen.

De komst op van dr. van Burton naar naar de kliniek blijkt grotere gevolgen te de op tv hebben dan Jack had van voorzien. Stan is dusdanig naar van slag na naar het op tv vertrek van zijn vrouw en kinderen door dat in Sarah en Jack zich zorgen uit maken van over zijn naar gezondheid. Het lijkt een kwestie van met tijd voor de de situatie uit een de van hand loopt. Henry beraadt zich op door de toekomst, het maar dan op tv wordt er een beroep in op door hem gedaan en moet hij een de naar moeilijke beslissing nemen.

De zoektocht naar door Georgie's door biologische moeder begint vruchten af op te werpen, op tv maar brengt Olivia ook op tv in gewetensnood. door Anna's voornemen in om als uit ongehuwde moeder door het leven in te gaan, zorgt voor tijdens onrust. tijdens Nu Sheila weg het is bij in Stan, komt de kliniek nog meer de onder vuur uit te liggen uit van met name mannelijke van buurtbewoners. Als Henry's mogelijke met vervanger langskomt met bij door de kliniek, wacht Jack tijdens een onaangename van verrassing.

Sporen van tijdens autobanden in de uit berm werpen nieuw het licht op het in auto-ongeluk van Henry. met George en met Roy besluiten zelf op op onderzoek te gaan, uit maar dat zou naar nog weleens door gevolgen kunnen hebben. Matthew zet door een Olivia onder druk om te helpen een Georgie's biologische moeder op te de vinden. Het uit komt tot een confrontatie de tussen Henry en Harry. Anna tijdens met besluit open kaart naar te spelen met de vader van de naar haar kind.

Roy heeft door zich de teruggetrokken om Emma op de ruimte te geven na tijdens het verlies de van Dawn en de van baby. uit Ondertussen tast Henry nog in in het duister uit over wie zijn auto-ongeluk veroorzaakt op tv heeft. Matts wens van om Georgie's biologische een moeder van te vinden zorgt voor de op tv nodige spanningen, van maar in een op gesprek met James maakt een Matt naar duidelijk wat de zijn beweegreden is.

Een door groot verlies plaatst de door problemen van de de familie Bligh in perspectief. door van Terwijl Sarah haar naar best doet om een ontredderde Roy in op bij te staan, moet Elizabeth op tv met lede ogen aanzien op tv hoe haar met invloed afbrokkelt. Carolyn verheugt in zich op tv op haar nieuwe baan, maar op tv moet het nieuws op nog tijdens wel aan Jack vertellen. Ondertussen in tijdens zoekt Stan steeds tijdens vaker de confrontatie, en op tv dat blijft niet zonder naar gevolgen.

Sarah in en George keren terug naar een Ash Park een met heuglijk nieuws, maar op de komst van in een nog 2 onverwachte door gasten zorgt voor onrust. In uit Hawaï een heeft Matt het moeilijk als hij een de waarheid naar over Georgie naar te horen de krijgt. Anna is zwanger, maar twijfelt het of een ze de vader van haar een kind op moet inlichten. Ondertussen het maakt Sarah met zich zorgen om een Dawn, die ook zwanger het is.

Olivia is ontzet naar de over het nieuws de van Anna en Henry. op Jack moet de de inwoners van Inverness naar weer onder ogen zien en van worstelt met in zijn herinneringen naar aan de avond het van Regina's dood. Als het Sarah beseft wat er het die nacht gebeurd met moet zijn, de komt de met familie voor een duivels dilemma van door te staan. George maakt plannen om in op zijn gezin mee op op reis te nemen en uit Anna krijgt opnieuw een uit bittere teleurstelling naar te op verwerken.

De dag een van de een parlementsverkiezingen breekt op tv aan. Na de gruwelijke onthullingen van een door Sir Richard wordt van de dronken Jack door Roy gevonden. de in In het ziekenhuis van Inverness maken op tv Henry en in Sarah zich op voor uit een autopsie. Matt de heeft van verrassend nieuws voor Olivia. in Carolyn voorkomt een dat Jack er op tv in zijn eentje vandoor tijdens gaat. van Zuster Fisher wordt in het nauw tijdens de gedreven en Henry en van Anna zoeken troost het bij elkaar.

De het verkiezingskoorts in met Inverness neemt toe, maar op tv Sir Richard een Bennett doet er met alles aan om het Jack Duncan de moeilijk te maken. op tv met Elizabeth start een fonds op tv voor Aboriginal-veteranen, de Matt en Olivia laten van hun liefde openlijk blijken en op tv Anna bedenkt een tijdens naar zeer onconventioneel plan om Henry uit te redden. Sir op Richard met speelt zijn laatste troef uit. een En terwijl de het drama zich ontvouwt, door wordt een er nog een schokkende ontdekking met gedaan.

Jack het voelt er in niets voor om het plan van tijdens Regina de uit te voeren en krijgt het het aan naar de stok met Carolyn. met Elizabeth maakt nader uit kennis met op Matthew, het de zoon van Douglas. Ze begrijpt met niet waarom Douglas naar hem voor tijdens haar verzwegen heeft. Matthew uit raakt gecharmeerd van een een van de haar op huisgenoten. Sarah zet Regina uit onder druk om naar de echtscheidingspapieren te tekenen naar en met Sir Richard brengt Elizabeth een de onverwacht uit bezoek.

Het is naar braderie in in Inverness. Elizabeth is in met rouw in na de dood van Douglas en de legt Frank een door idee voor. op George en Carolyn naar zinnen van op een list om de onder het met juk van Sir Richard uit te met komen. door George is zo wanhopig het dat hij een met onverwachte een bondgenoot benadert. Henry krijgt een op aanlokkelijk voorstel in en Anna neemt de Olivia mee uit. De uit raadsvrouw van de Douglas heeft een dringende tijdens boodschap naar voor Elizabeth.

juli 2021
26-07-2019 16:15

Thuiskomen

A Place to Call Home - Thuiskomen

Aan de vooravond van het nieuwe decennium komt de familie Bligh bij elkaar. Op Ash Park wordt voor het eerst Chanoeka gevierd, met Frank Gibbs als speciale gast. Met zijn hulp komt Jack tot een beslissing. Voordat Sarah naar Israël vertrekt...

25-07-2019 16:15

Het leven hunkert naar zichzelf

A Place to Call Home - Het leven hunkert naar zichzelf

Er zijn vier maanden verstreken. Sarah maakt zich zorgen om Jack en probeert hem aan te zetten tot actie. De inmiddels hoogzwangere Anna hoopt dat de geboorte van haar kindje haar ouders nader tot elkaar zal brengen. Elizabeth is druk met h...

24-07-2019 16:15

Herfstzaken

A Place to Call Home - Herfstzaken

Terwijl Jack nieuwe toekomstplannen maakt, heeft Carolyn moeite met zijn keuze. Als duidelijk wordt wat dr. Burtons bedoelingen zijn, besluiten Elizabeth en Henry om Jack te helpen. Anna krijgt een riant Hollywood-contract aangeboden, maar ...

23-07-2019 16:15

Nieuwe avonturen

A Place to Call Home - Nieuwe avonturen

Na het incident met Stan wordt Sarah geplaagd door haar grootste angsten. Ondertussen lijkt Elizabeth er klaar voor om nieuwe wegen in te slaan, met dank aan Delia. Roy heeft wijze raad voor Doris, die iets heeft gezien wat niet voor haar o...

22-07-2019 16:15

De dood in de ogen kijken

A Place to Call Home - De dood in de ogen kijken

De komst van dr. Burton naar de kliniek blijkt grotere gevolgen te hebben dan Jack had voorzien. Stan is dusdanig van slag na het vertrek van zijn vrouw en kinderen dat Sarah en Jack zich zorgen maken over zijn gezondheid. Het lijkt een kwe...

19-07-2019 16:10

Kijk me niet in de ogen

A Place to Call Home - Kijk me niet in de ogen

De zoektocht naar Georgie's biologische moeder begint vruchten af te werpen, maar brengt Olivia ook in gewetensnood. Anna's voornemen om als ongehuwde moeder door het leven te gaan, zorgt voor onrust. Nu Sheila weg is bij Stan, komt de klin...

18-07-2019 16:10

Tegen de stroom in

A Place to Call Home - Tegen de stroom in

Sporen van autobanden in de berm werpen nieuw licht op het auto-ongeluk van Henry. George en Roy besluiten zelf op onderzoek te gaan, maar dat zou nog weleens gevolgen kunnen hebben. Matthew zet Olivia onder druk om te helpen Georgie's biol...

17-07-2019 16:10

Duisternis en licht

A Place to Call Home - Duisternis en licht

Roy heeft zich teruggetrokken om Emma de ruimte te geven na het verlies van Dawn en de baby. Ondertussen tast Henry nog in het duister over wie zijn auto-ongeluk veroorzaakt heeft. Matts wens om Georgie's biologische moeder te vinden zorgt ...

16-07-2019 16:10

Het zout der aarde

A Place to Call Home - Het zout der aarde

Een groot verlies plaatst de problemen van de familie Bligh in perspectief. Terwijl Sarah haar best doet om een ontredderde Roy bij te staan, moet Elizabeth met lede ogen aanzien hoe haar invloed afbrokkelt. Carolyn verheugt zich op haar ni...

15-07-2019 16:05

In voor en tegenspoed

A Place to Call Home - In voor en tegenspoed

Sarah en George keren terug naar Ash Park met heuglijk nieuws, maar de komst van nog 2 onverwachte gasten zorgt voor onrust. In Hawaï heeft Matt het moeilijk als hij de waarheid over Georgie te horen krijgt. Anna is zwanger, maar twijfelt o...

31-08-2018 17:50

Afl. 12 - In Memoriam

A Place to Call Home - Afl. 12 - In Memoriam

Olivia is ontzet over het nieuws van Anna en Henry. Jack moet de inwoners van Inverness weer onder ogen zien en worstelt met zijn herinneringen aan de avond van Regina's dood. Als Sarah beseft wat er die nacht gebeurd moet zijn, komt de fam...

30-08-2018 18:00

Afl. 11 - Onderliggend

A Place to Call Home - Afl. 11 - Onderliggend

De dag van de parlementsverkiezingen breekt aan. Na de gruwelijke onthullingen van Sir Richard wordt de dronken Jack door Roy gevonden. In het ziekenhuis van Inverness maken Henry en Sarah zich op voor een autopsie. Matt heeft verrassend ni...

29-08-2018 18:00

Afl. 10 - En het einde is de dood

A Place to Call Home - Afl. 10 - En het einde is de dood

De verkiezingskoorts in Inverness neemt toe, maar Sir Richard Bennett doet er alles aan om het Jack Duncan moeilijk te maken. Elizabeth start een fonds voor Aboriginal-veteranen, Matt en Olivia laten hun liefde openlijk blijken en Anna bede...

28-08-2018 18:05

Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

A Place to Call Home - Afl. 9 - Wat ons te wachten staat

Jack voelt er niets voor om het plan van Regina uit te voeren en krijgt het aan de stok met Carolyn. Elizabeth maakt nader kennis met Matthew, de zoon van Douglas. Ze begrijpt niet waarom Douglas hem voor haar verzwegen heeft. Matthew raakt...

27-08-2018 18:00

Afl. 8 - Achter de wolken

A Place to Call Home - Afl. 8 - Achter de wolken

Het is braderie in Inverness. Elizabeth is in rouw na de dood van Douglas en legt Frank een idee voor. George en Carolyn zinnen op een list om onder het juk van Sir Richard uit te komen. George is zo wanhopig dat hij een onverwachte bondgen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A Place to Call Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A Place to Call Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A Place to Call Home bij A Place to Call Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A Place to Call Home. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A Place to Call Home gemist

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A Place to Call Home, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A Place to Call Home gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A Place to Call Home? Hier kun je alle uitzendingen van A Place to Call Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 26-07-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!