Programma gemist?

Documentaire van uit Michiel van naar Erp over de het collectieve verdriet dat van heel Nederland overviel toen alle met inzittenden van uit vlucht MH17 omkwamen.Meer van Een documentaire van de Michiel van Erp de over op het collectieve verdriet dat met heel Nederland overviel toen alle van inzittenden van van vlucht MH17 omkwamen. Wat van het betekent het als je geliefde door omkomt bij een gebeurtenis op waar naar heel het in land van onder de indruk van is, dat je zoveel de op lotgenoten hebt en je getroost van wordt door in het koningspaar een en de premier? De naar film portretteert slachtoffers door en nabestaanden, op tv maar ook mensen die bijzondere bijdragen naar geleverd op tv hebben aan de vele van verwikkelingen rond de tijdens zoektocht naar de slachtoffers, de de terugkeer met van een de stoffelijke overschotten op tv en ceremonies die daarop volgden. naar Een film over collectieve in rouwverwerking, naar maar ook over op tv collectieve veerkracht.Minder

april 2021
16-07-2015 20:30

MH17: Het verdriet van Nederland

MH17: Het verdriet van Nederland - MH17: Het verdriet van Nederland

Documentaire van Michiel van Erp over het collectieve verdriet dat heel Nederland overviel toen alle inzittenden van vlucht MH17 omkwamen.Meer Een documentaire van Michiel van Erp over het collectieve verdriet dat heel Nederland overviel to...

MH17: Het verdriet van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MH17: Het verdriet van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MH17: Het verdriet van Nederland bij MH17: Het verdriet van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MH17: Het verdriet van Nederland. Heb je een uitzending van MH17: Het verdriet van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MH17: Het verdriet van Nederland gemist

Uitzending gemist van MH17: Het verdriet van Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van MH17: Het verdriet van Nederland, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van MH17: Het verdriet van Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van MH17: Het verdriet van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MH17: Het verdriet van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-07-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!