Programma gemist?

Documentaire van uit Michiel van Erp over de het in collectieve verdriet dat heel de Nederland overviel van toen alle inzittenden uit van vlucht MH17 omkwamen.Meer door Een naar documentaire van Michiel van Erp over tijdens het collectieve op verdriet dat heel Nederland tijdens een overviel toen alle inzittenden van vlucht tijdens MH17 omkwamen. Wat een betekent het het als je geliefde omkomt met bij de een gebeurtenis in waar heel het van land van onder de indruk is, de dat een je zoveel tijdens lotgenoten hebt en je getroost in wordt door tijdens het koningspaar van en de premier? De met film portretteert met slachtoffers en nabestaanden, maar ook mensen tijdens die bijzondere naar bijdragen geleverd een hebben aan een de vele verwikkelingen van rond de zoektocht de naar de slachtoffers, de in terugkeer van naar de stoffelijke overschotten en ceremonies op tv die met daarop volgden. Een film over van collectieve rouwverwerking, de maar ook over collectieve door veerkracht.Minder

september 2020
16-07-2015 20:30

MH17: Het verdriet van Nederland

MH17: Het verdriet van Nederland - MH17: Het verdriet van Nederland

Documentaire van Michiel van Erp over het collectieve verdriet dat heel Nederland overviel toen alle inzittenden van vlucht MH17 omkwamen.Meer Een documentaire van Michiel van Erp over het collectieve verdriet dat heel Nederland overviel to...

MH17: Het verdriet van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MH17: Het verdriet van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MH17: Het verdriet van Nederland bij MH17: Het verdriet van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MH17: Het verdriet van Nederland. Heb je een uitzending van MH17: Het verdriet van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MH17: Het verdriet van Nederland gemist

Uitzending gemist van MH17: Het verdriet van Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van MH17: Het verdriet van Nederland, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van MH17: Het verdriet van Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van MH17: Het verdriet van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MH17: Het verdriet van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-07-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!