Programma gemist?

Documentaire van op tv Michiel van naar Erp over in het collectieve verdriet dat tijdens heel Nederland overviel toen alle de inzittenden van uit vlucht MH17 omkwamen.Meer Een naar documentaire van in Michiel van met Erp over een het collectieve verdriet dat naar heel Nederland overviel toen alle met inzittenden van vlucht het MH17 omkwamen. Wat van betekent het als van je op geliefde omkomt bij de een gebeurtenis uit waar heel het land van een onder de indruk is, door op tv dat je zoveel naar lotgenoten hebt en je getroost wordt een tijdens door het koningspaar van en de premier? De film portretteert een slachtoffers en in nabestaanden, uit maar ook mensen op die bijzondere bijdragen geleverd van hebben aan de vele de verwikkelingen door rond de zoektocht naar de op tv slachtoffers, de terugkeer van met de stoffelijke overschotten op en in ceremonies die daarop in volgden. Een film naar over collectieve tijdens rouwverwerking, maar ook op over collectieve veerkracht.Minder

augustus 2021
16-07-2015 20:30

MH17: Het verdriet van Nederland

MH17: Het verdriet van Nederland - MH17: Het verdriet van Nederland

Documentaire van Michiel van Erp over het collectieve verdriet dat heel Nederland overviel toen alle inzittenden van vlucht MH17 omkwamen.Meer Een documentaire van Michiel van Erp over het collectieve verdriet dat heel Nederland overviel to...

MH17: Het verdriet van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MH17: Het verdriet van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MH17: Het verdriet van Nederland bij MH17: Het verdriet van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MH17: Het verdriet van Nederland. Heb je een uitzending van MH17: Het verdriet van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MH17: Het verdriet van Nederland gemist

Uitzending gemist van MH17: Het verdriet van Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van MH17: Het verdriet van Nederland, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van MH17: Het verdriet van Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van MH17: Het verdriet van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MH17: Het verdriet van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-07-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!