Programma gemist?

Documentaire van Michiel door naar van Erp over met het collectieve verdriet dat van heel Nederland overviel toen in alle inzittenden van door vlucht een MH17 omkwamen.Meer Een een documentaire van Michiel in van Erp over het naar collectieve verdriet dat heel Nederland op overviel het toen alle naar inzittenden van vlucht MH17 omkwamen. uit Wat betekent in het als op tv je geliefde omkomt bij een gebeurtenis op tv waar heel tijdens het de land van onder tijdens de indruk is, dat je op tv zoveel lotgenoten hebt en de je getroost wordt tijdens door het koningspaar op tv en de de premier? De film portretteert een slachtoffers en tijdens nabestaanden, maar ook een mensen die bijzondere op tv bijdragen geleverd hebben op aan de vele een verwikkelingen rond op tv de zoektocht naar de tijdens slachtoffers, door de terugkeer van de in stoffelijke overschotten en ceremonies die van daarop een volgden. Een film over collectieve tijdens rouwverwerking, de maar ook over collectieve op tv veerkracht.Minder

januari 2021
16-07-2015 20:30

MH17: Het verdriet van Nederland

MH17: Het verdriet van Nederland - MH17: Het verdriet van Nederland

Documentaire van Michiel van Erp over het collectieve verdriet dat heel Nederland overviel toen alle inzittenden van vlucht MH17 omkwamen.Meer Een documentaire van Michiel van Erp over het collectieve verdriet dat heel Nederland overviel to...

MH17: Het verdriet van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MH17: Het verdriet van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MH17: Het verdriet van Nederland bij MH17: Het verdriet van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MH17: Het verdriet van Nederland. Heb je een uitzending van MH17: Het verdriet van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MH17: Het verdriet van Nederland gemist

Uitzending gemist van MH17: Het verdriet van Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van MH17: Het verdriet van Nederland, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van MH17: Het verdriet van Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van MH17: Het verdriet van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MH17: Het verdriet van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-07-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!