Programma gemist?

Documentaire van Michiel naar op van Erp over van het collectieve verdriet dat heel Nederland tijdens overviel toen naar alle inzittenden van de vlucht door MH17 omkwamen.Meer Een documentaire van Michiel het het van Erp over het collectieve verdriet van met dat heel Nederland overviel toen het alle inzittenden van vlucht van MH17 omkwamen. in Wat betekent de het als je geliefde omkomt door bij tijdens een gebeurtenis waar heel het tijdens van land van onder op de indruk is, dat van je zoveel lotgenoten hebt en de je getroost uit wordt naar door het koningspaar en het de premier? De film naar portretteert slachtoffers en op nabestaanden, maar ook een mensen op die bijzondere bijdragen de geleverd hebben aan de naar vele verwikkelingen rond met de zoektocht naar op de slachtoffers, de terugkeer naar van de stoffelijke overschotten in en de ceremonies die daarop volgden. Een door film over in collectieve uit rouwverwerking, maar ook door over collectieve veerkracht.Minder

oktober 2020
16-07-2015 20:30

MH17: Het verdriet van Nederland

MH17: Het verdriet van Nederland - MH17: Het verdriet van Nederland

Documentaire van Michiel van Erp over het collectieve verdriet dat heel Nederland overviel toen alle inzittenden van vlucht MH17 omkwamen.Meer Een documentaire van Michiel van Erp over het collectieve verdriet dat heel Nederland overviel to...

MH17: Het verdriet van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MH17: Het verdriet van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MH17: Het verdriet van Nederland bij MH17: Het verdriet van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MH17: Het verdriet van Nederland. Heb je een uitzending van MH17: Het verdriet van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MH17: Het verdriet van Nederland gemist

Uitzending gemist van MH17: Het verdriet van Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van MH17: Het verdriet van Nederland, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van MH17: Het verdriet van Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van MH17: Het verdriet van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MH17: Het verdriet van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-07-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!