Programma gemist?

Fries een eerbetoon aan uit Bob Dylan.

Documentaire. Een portret op van Huub met Mous, van kunsthistoricus en publicist.

Documentaire. tijdens Een portret een van Folkert Kuiken, taalwetenschapper in aan de UVA. op tv Kuiken komt het van oorsprong uit het Bildt in de een Friesland.

Portret van op tv de 47-jarige op Tjitze Tjepkema, een uit gereformeerde dominee die katholiek werd naar en een priesteropleiding het in Italië volgde. op op tv Hij is geboren in op tv Birdaard en was door 17 jaar lang dominee van in Westzaan, naar Ee en Bolsward. Totdat de hij in 2007 katholiek van van werd. Tjepkema noemt de opvallende overstap een niet een tijdens late roeping, in maar een laat antwoord. Het op het zat altijd al in hem, een maar hij had jaren een nodig uit om er op tv uiteindelijk aan toe te geven. Het een was dan ook van een moeilijk uit besluit.

Documentaire. Afl.: met Dakloos plus. over Willemijn tijdens de Wit uit een Leeuwarden, voorheen de dakloze, ex-alcoholverslaafde en een manisch depressief. Samen de met Fryslân op tv DOK gaat Willemijn door op reis naar de bron op tv van op tv haar ellende en het verlies een van op haar liefde en idealen, ergens door op in Zuid-Frankrijk.

Tweeluik. Fryslân in DOK duikt in het de hippiescène van de op tv Friese hoofdstad in op tv tijdens de jaren '60 en '70. met Aan tijdens de hand van in de verhalen van een groot aantal op in betrokkenen wordt de betekenis van uit de beweging een voor de stad op gereconstrueerd.

Tweeluik. de Fryslân DOK duikt uit in de het hippiescène van de Friese hoofdstad in van de jaren '60 van en tijdens '70. Aan de hand op van de verhalen van tijdens een groot aantal het betrokkenen wordt het de betekenis van de in beweging voor een de stad door gereconstrueerd.

Documentaire. het Veel melkveehouders door staan er slecht voor als gevolg een uit van de historisch lage melkprijs. Fryslân tijdens DOK volgde een de naar doorzetters, die elk op hun eigen het manier het een hoofd boven water op proberen te houden. Afl.: een Het de debat. Vier vernieuwers in op de landbouw op gaan in debat door over de toekomst van een de de boeren.

Documentaire. door Veel melkveehouders staan in er slecht voor als gevolg door door van de historisch lage melkprijs. Fryslân naar DOK tijdens volgde de doorzetters, in die elk op hun eigen naar manier tijdens het hoofd boven water naar proberen te houden. naar Een kijkje bij van de de Friese biologische boer Sjoerd uit de Hoop. Volgens tijdens hem is de natuur op tv zelf altijd uit efficiënter dan wat de uit mens kan het bedenken.

Documentaire. de Veel melkveehouders staan met er slecht voor als op gevolg van de historisch een lage een melkprijs. Fryslân DOK volgde in de het doorzetters, die elk op hun met eigen manier het het hoofd van boven water proberen te naar houden. Een kijkje een bij de Friese naar boer Sjoerd de op tv Hoop. Volgens hem is de de natuur uit zelf altijd efficiënter in dan wat de naar mens kan de bedenken.

Documentaire. Afl.: op Deel 3: De het Ynvestearder. Bouwboer uit Minne Lettinga kijkt tijdens verder dan Friesland. het Hij investeert daar, waar op tv in de toekomst de op tv landbouw een het meeste geld zal de opleveren. Fryslân DOK volgde op hem in een Roemenië.

Documentaire. de Veel melkveehouders de staan er slecht voor als tijdens gevolg van de historisch van lage naar melkprijs. Een door portret van de boeren in door Canada. Zij hebben van al jaren de hoogste van inkomsten uit omdat ze zelf in de melkprijs het bepalen.

Documentaire. Veel een melkveehouders staan naar er slecht voor als op gevolg van de historisch op door lage melkprijs. Een portret uit van de Friese een boerendochter Sieta van Keimpema in op haar een strijd voor een betere op inkomenspositie van door de melkveehouderij.

Documentaire. Clément van uit een Maasdijk vloog 100 jaar op tv geleden een week lang boven op tv Heerenveen. de Het leek de de eerste vlucht in Nederland te van gaan worden, uit maar tijdens een dag daarvoor maakte in Johan Hilgers een klein luchtsprongetje op in in de buurt van Ede. uit Toch viert Heerenveen in uitbundig feest naar om de vlucht van Van naar Maasdijk te de herdenken. Alsof het van toch met de eerste vlucht was, want tijdens Hilgers het had immers geen tijdens brevet.

januari 2019
27-12-2010 16:05

Aflevering 204

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 204

Fries eerbetoon aan Bob Dylan.

18-12-2010 10:30

Aflevering 203

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 203

Documentaire. Een portret van Huub Mous, kunsthistoricus en publicist.

11-12-2010 10:30

Aflevering 202

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 202

Documentaire. Een portret van Folkert Kuiken, taalwetenschapper aan de UVA. Kuiken komt van oorsprong uit het Bildt in Friesland.

28-11-2010 15:25

Aflevering 201

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 201

Portret van de 47-jarige Tjitze Tjepkema, een gereformeerde dominee die katholiek werd en een priesteropleiding in Italië volgde. Hij is geboren in Birdaard en was 17 jaar lang dominee in Westzaan, Ee en Bolsward. Totdat hij in 2007 katholi...

21-11-2010 15:30

Dakloos plus

Documentaires Omrop Fryslân - Dakloos plus

Documentaire. Afl.: Dakloos plus. over Willemijn de Wit uit Leeuwarden, voorheen dakloze, ex-alcoholverslaafde en manisch depressief. Samen met Fryslân DOK gaat Willemijn op reis naar de bron van haar ellende en het verlies van haar liefde ...

14-11-2010 15:30

Aflevering 199

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 199

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

07-11-2010 15:30

Aflevering 198

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 198

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

31-10-2010 15:30

Het debat

Documentaires Omrop Fryslân - Het debat

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Afl.: Het debat. Vier vernieuwers i...

24-10-2010 15:25

Aflevering 196

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 196

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese biologisch...

17-10-2010 15:30

Aflevering 195

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 195

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese boer Sjoer...

10-10-2010 15:30

Deel 3: De Ynvestearder

Documentaires Omrop Fryslân - Deel 3: De Ynvestearder

Documentaire. Afl.: Deel 3: De Ynvestearder. Bouwboer Minne Lettinga kijkt verder dan Friesland. Hij investeert daar, waar in de toekomst de landbouw het meeste geld zal opleveren. Fryslân DOK volgde hem in Roemenië.

03-10-2010 15:30

Aflevering 193

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 193

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de boeren in Canada. Zij hebben al jaren de hoogste inkomsten omdat ze zelf de melkprijs bepalen.

26-09-2010 15:25

Aflevering 192

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 192

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de Friese boerendochter Sieta van Keimpema in haar strijd voor een betere inkomenspositie van de melkveehouderij.

19-09-2010 15:30

Aflevering 191

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 191

Documentaire. Clément van Maasdijk vloog 100 jaar geleden een week lang boven Heerenveen. Het leek de eerste vlucht in Nederland te gaan worden, maar een dag daarvoor maakte Johan Hilgers een klein luchtsprongetje in de buurt van Ede. Toch ...

12-09-2010 15:30

Aflevering 190

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 190

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires Omrop Fryslân gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires Omrop Fryslân de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires Omrop Fryslân bij Documentaires Omrop Fryslân liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires Omrop Fryslân. Heb je een uitzending van Documentaires Omrop Fryslân gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires Omrop Fryslân gemist

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Uitzending gemist van Documentaires Omrop Fryslân? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires Omrop Fryslân kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 27-12-2010 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord