Programma gemist?

Fries eerbetoon aan van door Bob Dylan.

Documentaire. Een portret naar een van Huub Mous, kunsthistoricus en een publicist.

Documentaire. op tv Een portret van door Folkert Kuiken, taalwetenschapper aan op tv de met UVA. Kuiken komt van oorsprong in uit het het Bildt in met Friesland.

Portret tijdens van de uit 47-jarige Tjitze Tjepkema, een gereformeerde naar dominee op die katholiek werd het en een priesteropleiding in op Italië volgde. met Hij is geboren in met Birdaard en was 17 jaar tijdens lang dominee met in Westzaan, van Ee en Bolsward. Totdat hij tijdens in 2007 door katholiek werd. door Tjepkema noemt de opvallende naar overstap niet een late van roeping, maar een de laat antwoord. Het naar zat altijd het al met in hem, maar op hij had jaren in nodig om er uiteindelijk aan het toe te geven. Het het was dan tijdens ook tijdens een moeilijk besluit.

Documentaire. Afl.: Dakloos het plus. over in Willemijn de van Wit uit Leeuwarden, voorheen dakloze, op tv ex-alcoholverslaafde door en manisch depressief. Samen het met Fryslân DOK op tv gaat het Willemijn op reis in naar de bron van haar door ellende de en het verlies van het haar liefde en idealen, ergens de in in Zuid-Frankrijk.

Tweeluik. uit Fryslân DOK uit duikt in de hippiescène van op tv de van Friese hoofdstad in de jaren '60 op en '70. Aan door de uit hand van naar de verhalen van een groot aantal op het betrokkenen wordt de betekenis van de door beweging voor de de stad van gereconstrueerd.

Tweeluik. Fryslân tijdens DOK duikt in de naar hippiescène van op de Friese hoofdstad van in de jaren '60 naar en '70. de Aan in de hand van de verhalen op tv van met een groot aantal betrokkenen uit wordt de betekenis van door de beweging de voor de stad in gereconstrueerd.

Documentaire. van Veel melkveehouders staan met er slecht voor als gevolg naar van de de historisch lage in melkprijs. Fryslân DOK volgde de de doorzetters, die elk tijdens een op hun eigen manier het hoofd tijdens boven water de proberen te tijdens houden. Afl.: Het debat. Vier van vernieuwers in de tijdens met landbouw gaan in van debat over de toekomst van de in een boeren.

Documentaire. Veel op melkveehouders staan van er slecht voor uit als gevolg van de van historisch lage melkprijs. van Fryslân DOK volgde in de doorzetters, die elk van op met hun eigen op tv manier het hoofd boven op tv water proberen door te houden. Een kijkje op bij de Friese het biologische boer Sjoerd de door Hoop. Volgens het hem is door de natuur zelf naar altijd efficiënter dan wat in de mens kan door bedenken.

Documentaire. Veel melkveehouders tijdens naar staan er slecht voor als gevolg de een van de historisch lage van melkprijs. Fryslân DOK van volgde de doorzetters, die met elk op hun in eigen met manier het hoofd boven water op tv proberen te op tv houden. Een kijkje bij in de Friese boer tijdens Sjoerd een de Hoop. Volgens naar hem is de natuur op tv zelf altijd door efficiënter dan wat de door mens kan van bedenken.

Documentaire. in Afl.: Deel uit 3: De Ynvestearder. Bouwboer Minne in Lettinga uit kijkt verder dan Friesland. een Hij investeert daar, door waar in de in toekomst de landbouw het meeste op geld een zal opleveren. Fryslân DOK in volgde hem in naar Roemenië.

Documentaire. tijdens Veel melkveehouders staan er van slecht met voor als gevolg door van de historisch lage melkprijs. uit Een portret van met de boeren op in Canada. Zij hebben het al jaren op de hoogste inkomsten omdat ze met zelf de met melkprijs door bepalen.

Documentaire. Veel melkveehouders naar de staan er slecht voor als gevolg op tv het van de historisch met lage melkprijs. Een portret tijdens van de het Friese boerendochter Sieta van uit Keimpema in haar strijd voor in op een betere inkomenspositie van de op melkveehouderij.

Documentaire. Clément in van een Maasdijk vloog 100 jaar geleden een de week lang boven het een Heerenveen. Het leek de eerste vlucht in in uit Nederland te gaan worden, maar van een een dag daarvoor maakte Johan Hilgers van een klein luchtsprongetje door in de buurt tijdens van Ede. de Toch uit viert Heerenveen uitbundig feest om door de vlucht van Van van Maasdijk te herdenken. op Alsof door het toch de eerste de vlucht door was, want Hilgers had uit immers geen in brevet.

juli 2019
27-12-2010 16:05

Aflevering 204

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 204

Fries eerbetoon aan Bob Dylan.

18-12-2010 10:30

Aflevering 203

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 203

Documentaire. Een portret van Huub Mous, kunsthistoricus en publicist.

11-12-2010 10:30

Aflevering 202

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 202

Documentaire. Een portret van Folkert Kuiken, taalwetenschapper aan de UVA. Kuiken komt van oorsprong uit het Bildt in Friesland.

28-11-2010 15:25

Aflevering 201

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 201

Portret van de 47-jarige Tjitze Tjepkema, een gereformeerde dominee die katholiek werd en een priesteropleiding in Italië volgde. Hij is geboren in Birdaard en was 17 jaar lang dominee in Westzaan, Ee en Bolsward. Totdat hij in 2007 katholi...

21-11-2010 15:30

Dakloos plus

Documentaires Omrop Fryslân - Dakloos plus

Documentaire. Afl.: Dakloos plus. over Willemijn de Wit uit Leeuwarden, voorheen dakloze, ex-alcoholverslaafde en manisch depressief. Samen met Fryslân DOK gaat Willemijn op reis naar de bron van haar ellende en het verlies van haar liefde ...

14-11-2010 15:30

Aflevering 199

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 199

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

07-11-2010 15:30

Aflevering 198

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 198

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

31-10-2010 15:30

Het debat

Documentaires Omrop Fryslân - Het debat

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Afl.: Het debat. Vier vernieuwers i...

24-10-2010 15:25

Aflevering 196

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 196

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese biologisch...

17-10-2010 15:30

Aflevering 195

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 195

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese boer Sjoer...

10-10-2010 15:30

Deel 3: De Ynvestearder

Documentaires Omrop Fryslân - Deel 3: De Ynvestearder

Documentaire. Afl.: Deel 3: De Ynvestearder. Bouwboer Minne Lettinga kijkt verder dan Friesland. Hij investeert daar, waar in de toekomst de landbouw het meeste geld zal opleveren. Fryslân DOK volgde hem in Roemenië.

03-10-2010 15:30

Aflevering 193

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 193

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de boeren in Canada. Zij hebben al jaren de hoogste inkomsten omdat ze zelf de melkprijs bepalen.

26-09-2010 15:25

Aflevering 192

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 192

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de Friese boerendochter Sieta van Keimpema in haar strijd voor een betere inkomenspositie van de melkveehouderij.

19-09-2010 15:30

Aflevering 191

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 191

Documentaire. Clément van Maasdijk vloog 100 jaar geleden een week lang boven Heerenveen. Het leek de eerste vlucht in Nederland te gaan worden, maar een dag daarvoor maakte Johan Hilgers een klein luchtsprongetje in de buurt van Ede. Toch ...

12-09-2010 15:30

Aflevering 190

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 190

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires Omrop Fryslân gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires Omrop Fryslân de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires Omrop Fryslân bij Documentaires Omrop Fryslân liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires Omrop Fryslân. Heb je een uitzending van Documentaires Omrop Fryslân gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires Omrop Fryslân gemist

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Uitzending gemist van Documentaires Omrop Fryslân? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires Omrop Fryslân kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 27-12-2010 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord