Programma gemist?

Fries uit eerbetoon aan Bob in Dylan.

Documentaire. Een het portret van Huub Mous, naar op kunsthistoricus en publicist.

Documentaire. tijdens Een portret van een Folkert Kuiken, in taalwetenschapper aan de uit UVA. Kuiken komt een van oorsprong uit in het Bildt in het Friesland.

Portret een van de 47-jarige in Tjitze Tjepkema, een op tv gereformeerde dominee die de katholiek werd en een in priesteropleiding in tijdens Italië volgde. Hij een is geboren in tijdens Birdaard en was 17 naar jaar lang in dominee in Westzaan, in Ee en van Bolsward. Totdat hij uit in 2007 katholiek werd. Tjepkema op noemt door de opvallende overstap van niet een late roeping, maar een de op laat antwoord. Het tijdens zat altijd al in hem, maar een hij had jaren het nodig om er tijdens uiteindelijk de aan toe te geven. Het de was dan ook naar een moeilijk het besluit.

Documentaire. in Afl.: Dakloos op tv plus. over Willemijn naar de Wit uit met Leeuwarden, voorheen dakloze, ex-alcoholverslaafde met en manisch depressief. Samen uit met Fryslân DOK gaat het de Willemijn op reis uit naar de bron van met haar ellende en het verlies een van haar liefde tijdens en idealen, ergens uit in de Zuid-Frankrijk.

Tweeluik. Fryslân DOK van duikt in op de hippiescène naar van de op Friese hoofdstad in de jaren '60 het en op tv '70. Aan de hand van het de verhalen het van op een groot aantal het betrokkenen wordt de tijdens betekenis van de beweging voor de op stad een gereconstrueerd.

Tweeluik. Fryslân DOK de duikt in de de hippiescène van het de Friese hoofdstad met in de een jaren '60 het en '70. Aan de hand van op tv tijdens de verhalen van tijdens een groot aantal betrokkenen wordt de met betekenis van het de beweging voor de door stad met gereconstrueerd.

Documentaire. tijdens Veel melkveehouders staan er slecht met voor als door gevolg van op tv de historisch naar lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de de doorzetters, die elk een op hun uit eigen manier het hoofd het boven water proberen op te houden. Afl.: een Het debat. Vier uit vernieuwers naar in de landbouw uit gaan in debat over de uit toekomst van de door naar boeren.

Documentaire. Veel melkveehouders het staan er een slecht voor als gevolg door van de de historisch de lage melkprijs. Fryslân DOK volgde met de doorzetters, die elk uit uit op hun eigen manier op tv het hoofd boven water in proberen te houden. met Een kijkje bij de van Friese biologische van boer Sjoerd de Hoop. in Volgens hem uit is de van natuur zelf altijd efficiënter dan door van wat de mens kan van bedenken.

Documentaire. Veel het melkveehouders staan er het slecht voor als met gevolg van de tijdens historisch lage melkprijs. op Fryslân DOK de volgde de doorzetters, die tijdens elk op hun eigen op tv manier naar het hoofd boven het water proberen te naar houden. Een kijkje bij de van Friese boer een Sjoerd in de Hoop. Volgens hem naar is de natuur op tv zelf altijd efficiënter dan een wat de mens tijdens kan een bedenken.

Documentaire. een Afl.: Deel 3: De uit Ynvestearder. Bouwboer naar Minne Lettinga kijkt verder dan de Friesland. Hij investeert met daar, uit waar in de toekomst de tijdens landbouw het uit meeste tijdens geld zal opleveren. Fryslân DOK volgde naar hem in het Roemenië.

Documentaire. Veel melkveehouders het staan op tv er slecht in voor als gevolg van de een historisch uit lage melkprijs. Een op tv portret van de door boeren in Canada. Zij hebben uit al jaren de op tv hoogste inkomsten met omdat ze zelf de in melkprijs tijdens bepalen.

Documentaire. Veel melkveehouders op staan er tijdens slecht op tv voor als gevolg van de historisch op tv uit lage melkprijs. Een portret van op de Friese boerendochter Sieta naar van van Keimpema in haar strijd voor tijdens een betere een inkomenspositie van de door melkveehouderij.

Documentaire. Clément van van Maasdijk van vloog 100 jaar geleden het een week tijdens lang boven van Heerenveen. Het leek de eerste op vlucht in in Nederland te gaan worden, op maar een dag uit daarvoor uit maakte Johan Hilgers een van klein luchtsprongetje in de buurt van in van Ede. Toch viert Heerenveen tijdens uitbundig feest op tv om de vlucht van Van naar Maasdijk de te herdenken. Alsof het met toch tijdens de eerste vlucht van was, want Hilgers had immers geen uit op tv brevet.

juni 2020
27-12-2010 16:05

Aflevering 204

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 204

Fries eerbetoon aan Bob Dylan.

18-12-2010 10:30

Aflevering 203

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 203

Documentaire. Een portret van Huub Mous, kunsthistoricus en publicist.

11-12-2010 10:30

Aflevering 202

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 202

Documentaire. Een portret van Folkert Kuiken, taalwetenschapper aan de UVA. Kuiken komt van oorsprong uit het Bildt in Friesland.

28-11-2010 15:25

Aflevering 201

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 201

Portret van de 47-jarige Tjitze Tjepkema, een gereformeerde dominee die katholiek werd en een priesteropleiding in Italië volgde. Hij is geboren in Birdaard en was 17 jaar lang dominee in Westzaan, Ee en Bolsward. Totdat hij in 2007 katholi...

21-11-2010 15:30

Dakloos plus

Documentaires Omrop Fryslân - Dakloos plus

Documentaire. Afl.: Dakloos plus. over Willemijn de Wit uit Leeuwarden, voorheen dakloze, ex-alcoholverslaafde en manisch depressief. Samen met Fryslân DOK gaat Willemijn op reis naar de bron van haar ellende en het verlies van haar liefde ...

14-11-2010 15:30

Aflevering 199

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 199

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

07-11-2010 15:30

Aflevering 198

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 198

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

31-10-2010 15:30

Het debat

Documentaires Omrop Fryslân - Het debat

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Afl.: Het debat. Vier vernieuwers i...

24-10-2010 15:25

Aflevering 196

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 196

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese biologisch...

17-10-2010 15:30

Aflevering 195

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 195

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese boer Sjoer...

10-10-2010 15:30

Deel 3: De Ynvestearder

Documentaires Omrop Fryslân - Deel 3: De Ynvestearder

Documentaire. Afl.: Deel 3: De Ynvestearder. Bouwboer Minne Lettinga kijkt verder dan Friesland. Hij investeert daar, waar in de toekomst de landbouw het meeste geld zal opleveren. Fryslân DOK volgde hem in Roemenië.

03-10-2010 15:30

Aflevering 193

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 193

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de boeren in Canada. Zij hebben al jaren de hoogste inkomsten omdat ze zelf de melkprijs bepalen.

26-09-2010 15:25

Aflevering 192

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 192

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de Friese boerendochter Sieta van Keimpema in haar strijd voor een betere inkomenspositie van de melkveehouderij.

19-09-2010 15:30

Aflevering 191

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 191

Documentaire. Clément van Maasdijk vloog 100 jaar geleden een week lang boven Heerenveen. Het leek de eerste vlucht in Nederland te gaan worden, maar een dag daarvoor maakte Johan Hilgers een klein luchtsprongetje in de buurt van Ede. Toch ...

12-09-2010 15:30

Aflevering 190

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 190

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires Omrop Fryslân gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires Omrop Fryslân de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires Omrop Fryslân bij Documentaires Omrop Fryslân liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires Omrop Fryslân. Heb je een uitzending van Documentaires Omrop Fryslân gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires Omrop Fryslân gemist

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Uitzending gemist van Documentaires Omrop Fryslân? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires Omrop Fryslân kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 27-12-2010 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!