Programma gemist?

Fries van eerbetoon aan Bob op tv Dylan.

Documentaire. Een het portret van van Huub Mous, kunsthistoricus en tijdens publicist.

Documentaire. Een in portret van met Folkert Kuiken, taalwetenschapper aan op de UVA. Kuiken het komt van oorsprong uit tijdens het Bildt in op op tv Friesland.

Portret door van de 47-jarige Tjitze Tjepkema, de een gereformeerde naar dominee die katholiek werd van en het een priesteropleiding in het Italië volgde. de Hij is geboren in Birdaard het en op was 17 jaar lang dominee tijdens in Westzaan, Ee en naar Bolsward. Totdat uit hij in 2007 katholiek de door werd. Tjepkema noemt de opvallende overstap de niet een late het roeping, maar door een laat tijdens antwoord. Het zat door altijd al het in hem, maar de hij had jaren nodig om er in uiteindelijk aan met toe te geven. uit Het was dan ook door een moeilijk een besluit.

Documentaire. Afl.: Dakloos door plus. op over Willemijn de Wit uit door Leeuwarden, voorheen uit dakloze, door ex-alcoholverslaafde en manisch depressief. Samen de met het Fryslân DOK gaat Willemijn op reis op tv naar een de bron naar van haar ellende en door het verlies van haar liefde het en idealen, het ergens in van Zuid-Frankrijk.

Tweeluik. tijdens Fryslân DOK duikt op tv in de hippiescène op tv van de met Friese hoofdstad in een de jaren '60 het en '70. Aan de het hand van de verhalen van naar een het groot aantal tijdens betrokkenen wordt de betekenis van de op door beweging voor de van stad gereconstrueerd.

Tweeluik. Fryslân op DOK duikt in het de hippiescène van van de Friese hoofdstad met in de jaren '60 op tv en '70. tijdens Aan uit de hand van de verhalen van door een groot aantal met betrokkenen wordt van de betekenis van door de beweging in voor de een stad gereconstrueerd.

Documentaire. Veel het melkveehouders staan er met slecht voor als gevolg het op van de historisch lage naar melkprijs. Fryslân DOK volgde de uit doorzetters, die elk van van op hun eigen manier het hoofd in boven water proberen op tijdens te houden. Afl.: op tv Het debat. Vier vernieuwers in de het door landbouw gaan in debat over de van toekomst van de tijdens de boeren.

Documentaire. Veel op melkveehouders staan er op slecht voor naar als gevolg van de uit historisch lage melkprijs. op tv Fryslân DOK volgde de op tv naar doorzetters, die elk uit op hun eigen manier door het hoofd boven water proberen naar te naar houden. Een kijkje het bij de Friese biologische naar boer Sjoerd de naar Hoop. Volgens op tv hem is de natuur tijdens zelf van altijd efficiënter dan wat de met mens kan tijdens bedenken.

Documentaire. Veel melkveehouders naar staan er slecht door in voor als gevolg van van de historisch op tv lage melkprijs. Fryslân DOK door volgde de doorzetters, die naar elk op door hun eigen manier het het hoofd boven water van proberen te houden. Een in kijkje bij de tijdens naar Friese boer Sjoerd de Hoop. naar Volgens hem is de het natuur zelf een altijd tijdens efficiënter dan wat de met mens kan uit bedenken.

Documentaire. Afl.: Deel uit 3: De Ynvestearder. met met Bouwboer Minne Lettinga met kijkt verder dan op Friesland. Hij investeert daar, naar waar in de in toekomst de landbouw het uit meeste op tv geld zal opleveren. het Fryslân DOK volgde hem op in Roemenië.

Documentaire. Veel melkveehouders op tv staan uit er slecht voor van als gevolg van de historisch in lage melkprijs. Een het portret van de tijdens boeren in door Canada. Zij hebben al door jaren de hoogste van inkomsten omdat van ze zelf de melkprijs van tijdens bepalen.

Documentaire. Veel uit melkveehouders de staan er slecht voor als op gevolg van een de historisch in lage melkprijs. Een portret van de op tv Friese boerendochter een Sieta op tv van Keimpema in haar strijd voor het een betere inkomenspositie uit van van de melkveehouderij.

Documentaire. een Clément van Maasdijk vloog in 100 een jaar geleden een uit week lang boven Heerenveen. Het leek uit de eerste op vlucht in Nederland te een gaan worden, de maar een op tv dag daarvoor maakte Johan een Hilgers een klein luchtsprongetje met in van de buurt van door Ede. Toch viert Heerenveen uitbundig door feest het om de met vlucht van Van Maasdijk te de herdenken. Alsof het het toch de naar eerste vlucht was, want Hilgers in de had immers geen een brevet.

november 2019
27-12-2010 16:05

Aflevering 204

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 204

Fries eerbetoon aan Bob Dylan.

18-12-2010 10:30

Aflevering 203

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 203

Documentaire. Een portret van Huub Mous, kunsthistoricus en publicist.

11-12-2010 10:30

Aflevering 202

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 202

Documentaire. Een portret van Folkert Kuiken, taalwetenschapper aan de UVA. Kuiken komt van oorsprong uit het Bildt in Friesland.

28-11-2010 15:25

Aflevering 201

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 201

Portret van de 47-jarige Tjitze Tjepkema, een gereformeerde dominee die katholiek werd en een priesteropleiding in Italië volgde. Hij is geboren in Birdaard en was 17 jaar lang dominee in Westzaan, Ee en Bolsward. Totdat hij in 2007 katholi...

21-11-2010 15:30

Dakloos plus

Documentaires Omrop Fryslân - Dakloos plus

Documentaire. Afl.: Dakloos plus. over Willemijn de Wit uit Leeuwarden, voorheen dakloze, ex-alcoholverslaafde en manisch depressief. Samen met Fryslân DOK gaat Willemijn op reis naar de bron van haar ellende en het verlies van haar liefde ...

14-11-2010 15:30

Aflevering 199

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 199

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

07-11-2010 15:30

Aflevering 198

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 198

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

31-10-2010 15:30

Het debat

Documentaires Omrop Fryslân - Het debat

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Afl.: Het debat. Vier vernieuwers i...

24-10-2010 15:25

Aflevering 196

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 196

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese biologisch...

17-10-2010 15:30

Aflevering 195

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 195

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese boer Sjoer...

10-10-2010 15:30

Deel 3: De Ynvestearder

Documentaires Omrop Fryslân - Deel 3: De Ynvestearder

Documentaire. Afl.: Deel 3: De Ynvestearder. Bouwboer Minne Lettinga kijkt verder dan Friesland. Hij investeert daar, waar in de toekomst de landbouw het meeste geld zal opleveren. Fryslân DOK volgde hem in Roemenië.

03-10-2010 15:30

Aflevering 193

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 193

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de boeren in Canada. Zij hebben al jaren de hoogste inkomsten omdat ze zelf de melkprijs bepalen.

26-09-2010 15:25

Aflevering 192

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 192

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de Friese boerendochter Sieta van Keimpema in haar strijd voor een betere inkomenspositie van de melkveehouderij.

19-09-2010 15:30

Aflevering 191

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 191

Documentaire. Clément van Maasdijk vloog 100 jaar geleden een week lang boven Heerenveen. Het leek de eerste vlucht in Nederland te gaan worden, maar een dag daarvoor maakte Johan Hilgers een klein luchtsprongetje in de buurt van Ede. Toch ...

12-09-2010 15:30

Aflevering 190

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 190

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires Omrop Fryslân gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires Omrop Fryslân de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires Omrop Fryslân bij Documentaires Omrop Fryslân liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires Omrop Fryslân. Heb je een uitzending van Documentaires Omrop Fryslân gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires Omrop Fryslân gemist

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Uitzending gemist van Documentaires Omrop Fryslân? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires Omrop Fryslân kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 27-12-2010 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!