Programma gemist?

Fries eerbetoon aan tijdens de Bob Dylan.

Documentaire. Een het portret van Huub Mous, door kunsthistoricus en uit publicist.

Documentaire. Een de portret van Folkert op Kuiken, taalwetenschapper aan tijdens de UVA. door Kuiken komt van met oorsprong uit het met Bildt in de Friesland.

Portret in van de 47-jarige door Tjitze Tjepkema, in een gereformeerde dominee die katholiek in werd tijdens en een priesteropleiding in in Italië volgde. uit Hij is geboren in tijdens Birdaard en was op 17 jaar lang dominee de in Westzaan, tijdens Ee en door Bolsward. Totdat hij in met 2007 katholiek werd. Tjepkema tijdens noemt van de opvallende overstap niet een late op tv roeping, maar op tv een laat antwoord. van Het zat naar altijd al op in hem, maar hij de had jaren in nodig om er uiteindelijk naar aan toe tijdens te geven. Het was in dan ook een moeilijk een besluit.

Documentaire. van Afl.: Dakloos plus. over Willemijn tijdens de uit Wit uit Leeuwarden, voorheen een dakloze, ex-alcoholverslaafde uit en manisch depressief. uit Samen met Fryslân op tv DOK gaat Willemijn op reis op tv tijdens naar de bron van op haar ellende en het in verlies van uit haar liefde en idealen, met ergens in op Zuid-Frankrijk.

Tweeluik. de Fryslân DOK in duikt in de hippiescène van een de Friese hoofdstad in door de jaren uit '60 en uit '70. Aan de hand van op een de verhalen van een op tv groot aantal betrokkenen wordt door de betekenis van de op tv tijdens beweging voor de stad het gereconstrueerd.

Tweeluik. de Fryslân DOK duikt van in de hippiescène van tijdens de Friese hoofdstad in van de jaren naar '60 van en '70. Aan de op tv hand van op de verhalen van een groot aantal van betrokkenen uit wordt de betekenis van met de beweging voor met de stad uit gereconstrueerd.

Documentaire. Veel naar melkveehouders staan er slecht een voor als gevolg in van de historisch de lage melkprijs. Fryslân van van DOK volgde de uit doorzetters, die elk op hun eigen het het manier het hoofd boven water in proberen op tv te houden. Afl.: Het naar debat. Vier vernieuwers in de in van landbouw gaan in de debat over de toekomst van de door uit boeren.

Documentaire. Veel het melkveehouders op tv staan er slecht voor als in gevolg op tv van de historisch lage naar melkprijs. Fryslân op DOK volgde de doorzetters, naar die elk tijdens op hun eigen manier het hoofd in boven water met proberen in te houden. Een kijkje bij de een Friese biologische boer van met Sjoerd de Hoop. met Volgens hem is uit de natuur zelf altijd in efficiënter dan een wat de mens met kan bedenken.

Documentaire. tijdens Veel melkveehouders staan er slecht naar voor als het gevolg van tijdens de historisch lage melkprijs. Fryslân tijdens in DOK volgde de tijdens doorzetters, die elk op hun eigen van manier het hoofd op boven water met proberen op tv te houden. Een de kijkje bij de een Friese boer Sjoerd de Hoop. uit Volgens hem is door de natuur zelf altijd uit efficiënter in dan wat een de mens kan door bedenken.

Documentaire. Afl.: tijdens Deel 3: De in Ynvestearder. Bouwboer het Minne Lettinga kijkt verder de dan Friesland. Hij op tv investeert van daar, waar in de toekomst de op tv landbouw het naar meeste geld zal een opleveren. Fryslân een DOK volgde hem in de Roemenië.

Documentaire. Veel melkveehouders van staan in er slecht voor als uit gevolg van van de historisch lage het melkprijs. Een in portret van de boeren in het Canada. Zij hebben al op tv jaren de hoogste door in inkomsten omdat ze zelf de melkprijs uit tijdens bepalen.

Documentaire. Veel door melkveehouders staan er slecht een voor van als gevolg in van de historisch een lage melkprijs. Een portret van op tv de Friese boerendochter Sieta op van het Keimpema in de haar strijd voor een een betere inkomenspositie van de uit melkveehouderij.

Documentaire. Clément van uit Maasdijk met vloog 100 jaar geleden uit een week lang boven de tijdens Heerenveen. Het leek de eerste vlucht op van in Nederland te van gaan worden, maar een dag tijdens daarvoor maakte Johan Hilgers een een klein uit luchtsprongetje in van de buurt tijdens van Ede. Toch op tv viert Heerenveen uitbundig feest in om de vlucht van Van een Maasdijk in te herdenken. de Alsof het toch de eerste vlucht op was, want een Hilgers had een immers geen naar brevet.

september 2021
27-12-2010 16:05

Aflevering 204

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 204

Fries eerbetoon aan Bob Dylan.

18-12-2010 10:30

Aflevering 203

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 203

Documentaire. Een portret van Huub Mous, kunsthistoricus en publicist.

11-12-2010 10:30

Aflevering 202

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 202

Documentaire. Een portret van Folkert Kuiken, taalwetenschapper aan de UVA. Kuiken komt van oorsprong uit het Bildt in Friesland.

28-11-2010 15:25

Aflevering 201

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 201

Portret van de 47-jarige Tjitze Tjepkema, een gereformeerde dominee die katholiek werd en een priesteropleiding in Italië volgde. Hij is geboren in Birdaard en was 17 jaar lang dominee in Westzaan, Ee en Bolsward. Totdat hij in 2007 katholi...

21-11-2010 15:30

Dakloos plus

Documentaires Omrop Fryslân - Dakloos plus

Documentaire. Afl.: Dakloos plus. over Willemijn de Wit uit Leeuwarden, voorheen dakloze, ex-alcoholverslaafde en manisch depressief. Samen met Fryslân DOK gaat Willemijn op reis naar de bron van haar ellende en het verlies van haar liefde ...

14-11-2010 15:30

Aflevering 199

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 199

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

07-11-2010 15:30

Aflevering 198

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 198

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

31-10-2010 15:30

Het debat

Documentaires Omrop Fryslân - Het debat

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Afl.: Het debat. Vier vernieuwers i...

24-10-2010 15:25

Aflevering 196

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 196

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese biologisch...

17-10-2010 15:30

Aflevering 195

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 195

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese boer Sjoer...

10-10-2010 15:30

Deel 3: De Ynvestearder

Documentaires Omrop Fryslân - Deel 3: De Ynvestearder

Documentaire. Afl.: Deel 3: De Ynvestearder. Bouwboer Minne Lettinga kijkt verder dan Friesland. Hij investeert daar, waar in de toekomst de landbouw het meeste geld zal opleveren. Fryslân DOK volgde hem in Roemenië.

03-10-2010 15:30

Aflevering 193

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 193

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de boeren in Canada. Zij hebben al jaren de hoogste inkomsten omdat ze zelf de melkprijs bepalen.

26-09-2010 15:25

Aflevering 192

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 192

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de Friese boerendochter Sieta van Keimpema in haar strijd voor een betere inkomenspositie van de melkveehouderij.

19-09-2010 15:30

Aflevering 191

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 191

Documentaire. Clément van Maasdijk vloog 100 jaar geleden een week lang boven Heerenveen. Het leek de eerste vlucht in Nederland te gaan worden, maar een dag daarvoor maakte Johan Hilgers een klein luchtsprongetje in de buurt van Ede. Toch ...

12-09-2010 15:30

Aflevering 190

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 190

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires Omrop Fryslân gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires Omrop Fryslân de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires Omrop Fryslân bij Documentaires Omrop Fryslân liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires Omrop Fryslân. Heb je een uitzending van Documentaires Omrop Fryslân gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires Omrop Fryslân gemist

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Uitzending gemist van Documentaires Omrop Fryslân? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires Omrop Fryslân kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 27-12-2010 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!