Programma gemist?

Fries op tv eerbetoon aan Bob naar Dylan.

Documentaire. Een portret met van Huub een Mous, kunsthistoricus en uit publicist.

Documentaire. Een op tv portret van van Folkert Kuiken, taalwetenschapper aan de het UVA. Kuiken komt in van oorsprong met uit het Bildt het in van Friesland.

Portret van van de 47-jarige met Tjitze Tjepkema, een gereformeerde naar dominee de die katholiek werd en een priesteropleiding naar in Italië van volgde. met Hij is geboren in Birdaard uit en op was 17 jaar lang in dominee in Westzaan, Ee met en Bolsward. door Totdat hij in 2007 tijdens katholiek tijdens werd. Tjepkema noemt de met opvallende overstap in niet een late roeping, op tv maar een laat antwoord. Het een zat met altijd al in hem, een maar uit hij had jaren tijdens nodig om er uiteindelijk uit aan toe te geven. in Het was op tv dan ook een moeilijk van besluit.

Documentaire. Afl.: een Dakloos plus. tijdens over Willemijn van de Wit uit Leeuwarden, voorheen op tv dakloze, ex-alcoholverslaafde op en manisch depressief. met Samen met naar Fryslân DOK gaat Willemijn op van reis naar met de bron van de haar ellende en het door verlies van haar liefde met en naar idealen, ergens in op tv Zuid-Frankrijk.

Tweeluik. Fryslân DOK op een duikt in de naar hippiescène van de Friese het hoofdstad in de jaren van '60 uit en '70. Aan de hand op tv van de naar verhalen van naar een groot aantal op tv betrokkenen wordt de betekenis van van de door beweging voor de uit stad gereconstrueerd.

Tweeluik. Fryslân op DOK duikt in in de hippiescène van door de Friese hoofdstad op in de naar jaren '60 en '70. de Aan de hand een van de verhalen naar van de een groot aantal met betrokkenen wordt de betekenis van de op tv beweging voor met de stad tijdens gereconstrueerd.

Documentaire. Veel melkveehouders de uit staan er slecht voor als met gevolg van de historisch een lage melkprijs. op Fryslân DOK op tv volgde de doorzetters, die tijdens elk op hun een eigen manier van het hoofd boven een water proberen te de houden. Afl.: Het debat. op Vier vernieuwers een in de landbouw gaan in uit een debat over de toekomst van de op tv tijdens boeren.

Documentaire. Veel melkveehouders op staan het er slecht voor als op gevolg van uit de historisch uit lage melkprijs. Fryslân DOK volgde in de doorzetters, naar die elk het op hun eigen manier het van hoofd boven water op proberen te houden. een Een van kijkje bij de het Friese biologische boer Sjoerd de uit Hoop. Volgens hem is naar de natuur uit zelf altijd naar efficiënter dan wat de mens van kan het bedenken.

Documentaire. door Veel melkveehouders staan op tv er slecht voor als uit gevolg tijdens van de historisch lage melkprijs. op tv Fryslân DOK volgde door de doorzetters, naar die elk naar op hun eigen manier in het hoofd het boven water proberen te houden. door Een naar kijkje bij de van Friese boer Sjoerd de de Hoop. Volgens hem is de naar natuur zelf altijd uit de efficiënter dan wat de mens door kan het bedenken.

Documentaire. in Afl.: Deel 3: De Ynvestearder. naar Bouwboer Minne uit Lettinga kijkt verder het dan naar Friesland. Hij investeert daar, van waar in de toekomst de op landbouw het op tv meeste door geld zal opleveren. Fryslân DOK volgde naar hem naar in Roemenië.

Documentaire. uit Veel melkveehouders tijdens staan er slecht een voor als gevolg van de naar historisch lage melkprijs. uit Een portret door van de boeren de in Canada. Zij hebben al met jaren de hoogste naar met inkomsten omdat ze uit zelf de melkprijs tijdens bepalen.

Documentaire. naar Veel melkveehouders naar staan er slecht voor als gevolg de van de de historisch uit lage melkprijs. Een portret van in de naar Friese boerendochter Sieta van Keimpema naar in haar het strijd voor een van betere inkomenspositie van van de melkveehouderij.

Documentaire. Clément een van Maasdijk het vloog 100 jaar tijdens geleden een van week lang boven tijdens Heerenveen. Het leek de de eerste vlucht in Nederland uit te een gaan worden, maar uit een dag daarvoor op tv maakte Johan Hilgers een klein luchtsprongetje een in de tijdens buurt van de Ede. Toch viert Heerenveen van uitbundig feest om op de vlucht van Van het Maasdijk te de herdenken. op Alsof het toch de eerste uit vlucht was, de want Hilgers had in immers geen een brevet.

januari 2021
27-12-2010 16:05

Aflevering 204

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 204

Fries eerbetoon aan Bob Dylan.

18-12-2010 10:30

Aflevering 203

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 203

Documentaire. Een portret van Huub Mous, kunsthistoricus en publicist.

11-12-2010 10:30

Aflevering 202

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 202

Documentaire. Een portret van Folkert Kuiken, taalwetenschapper aan de UVA. Kuiken komt van oorsprong uit het Bildt in Friesland.

28-11-2010 15:25

Aflevering 201

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 201

Portret van de 47-jarige Tjitze Tjepkema, een gereformeerde dominee die katholiek werd en een priesteropleiding in Italië volgde. Hij is geboren in Birdaard en was 17 jaar lang dominee in Westzaan, Ee en Bolsward. Totdat hij in 2007 katholi...

21-11-2010 15:30

Dakloos plus

Documentaires Omrop Fryslân - Dakloos plus

Documentaire. Afl.: Dakloos plus. over Willemijn de Wit uit Leeuwarden, voorheen dakloze, ex-alcoholverslaafde en manisch depressief. Samen met Fryslân DOK gaat Willemijn op reis naar de bron van haar ellende en het verlies van haar liefde ...

14-11-2010 15:30

Aflevering 199

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 199

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

07-11-2010 15:30

Aflevering 198

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 198

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

31-10-2010 15:30

Het debat

Documentaires Omrop Fryslân - Het debat

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Afl.: Het debat. Vier vernieuwers i...

24-10-2010 15:25

Aflevering 196

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 196

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese biologisch...

17-10-2010 15:30

Aflevering 195

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 195

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese boer Sjoer...

10-10-2010 15:30

Deel 3: De Ynvestearder

Documentaires Omrop Fryslân - Deel 3: De Ynvestearder

Documentaire. Afl.: Deel 3: De Ynvestearder. Bouwboer Minne Lettinga kijkt verder dan Friesland. Hij investeert daar, waar in de toekomst de landbouw het meeste geld zal opleveren. Fryslân DOK volgde hem in Roemenië.

03-10-2010 15:30

Aflevering 193

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 193

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de boeren in Canada. Zij hebben al jaren de hoogste inkomsten omdat ze zelf de melkprijs bepalen.

26-09-2010 15:25

Aflevering 192

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 192

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de Friese boerendochter Sieta van Keimpema in haar strijd voor een betere inkomenspositie van de melkveehouderij.

19-09-2010 15:30

Aflevering 191

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 191

Documentaire. Clément van Maasdijk vloog 100 jaar geleden een week lang boven Heerenveen. Het leek de eerste vlucht in Nederland te gaan worden, maar een dag daarvoor maakte Johan Hilgers een klein luchtsprongetje in de buurt van Ede. Toch ...

12-09-2010 15:30

Aflevering 190

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 190

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires Omrop Fryslân gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires Omrop Fryslân de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires Omrop Fryslân bij Documentaires Omrop Fryslân liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires Omrop Fryslân. Heb je een uitzending van Documentaires Omrop Fryslân gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires Omrop Fryslân gemist

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Uitzending gemist van Documentaires Omrop Fryslân? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires Omrop Fryslân kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 27-12-2010 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!