Programma gemist?

Fries eerbetoon aan in met Bob Dylan.

Documentaire. een Een portret van Huub Mous, de kunsthistoricus en de publicist.

Documentaire. Een portret door van Folkert op tv Kuiken, taalwetenschapper aan van de naar UVA. Kuiken komt van het oorsprong uit het Bildt in tijdens op tv Friesland.

Portret het van de uit 47-jarige Tjitze Tjepkema, een het gereformeerde dominee door die katholiek werd en het een priesteropleiding in Italië op volgde. Hij is geboren het in in Birdaard en was 17 tijdens jaar lang dominee in tijdens het Westzaan, Ee en Bolsward. Totdat hij uit in het 2007 katholiek werd. de Tjepkema noemt de door opvallende overstap niet uit een late naar roeping, maar een met laat antwoord. Het zat altijd van al van in hem, maar hij had een jaren nodig om er van uiteindelijk aan van toe te geven. Het uit met was dan ook een tijdens moeilijk besluit.

Documentaire. het Afl.: Dakloos plus. over de Willemijn de Wit het uit Leeuwarden, met voorheen dakloze, ex-alcoholverslaafde en met manisch van depressief. Samen met Fryslân DOK door gaat Willemijn op op reis naar met de bron van haar door ellende en het naar verlies van met haar liefde in en idealen, ergens in het Zuid-Frankrijk.

Tweeluik. op Fryslân DOK door duikt in de hippiescène met van de Friese hoofdstad naar in de naar jaren '60 en '70. Aan in de op tv hand van tijdens de verhalen van op tv een groot aantal betrokkenen wordt tijdens de de betekenis van de op tv beweging voor de de stad gereconstrueerd.

Tweeluik. op Fryslân DOK duikt in de van hippiescène het van de Friese hoofdstad naar in de jaren uit '60 en '70. Aan in de tijdens hand van de verhalen van naar een groot aantal de betrokkenen wordt de met betekenis van de van beweging voor een de stad de gereconstrueerd.

Documentaire. Veel tijdens melkveehouders staan er slecht de voor van als gevolg door van de historisch lage melkprijs. in Fryslân DOK volgde naar de doorzetters, van die elk op hun door eigen manier van het hoofd het boven water proberen in te houden. Afl.: Het op tv debat. Vier het vernieuwers in de op landbouw gaan in debat naar over de toekomst met van de de boeren.

Documentaire. naar Veel melkveehouders staan de er slecht voor tijdens als gevolg van van de historisch lage melkprijs. Fryslân van DOK volgde tijdens de doorzetters, door die elk tijdens op hun eigen manier het hoofd tijdens naar boven water proberen te het houden. Een kijkje bij tijdens de Friese biologische boer op Sjoerd de Hoop. met Volgens hem is het de in natuur zelf altijd efficiënter met dan wat een de mens kan naar bedenken.

Documentaire. de Veel melkveehouders staan de er slecht een voor als gevolg op van de historisch uit lage melkprijs. Fryslân DOK van volgde de op doorzetters, die elk de op hun eigen manier naar het hoofd boven water proberen op te houden. Een tijdens naar kijkje bij de Friese boer op tv Sjoerd de Hoop. de Volgens hem is op de natuur in zelf altijd efficiënter dan wat door de op mens kan een bedenken.

Documentaire. een Afl.: Deel naar 3: De Ynvestearder. door Bouwboer Minne Lettinga van kijkt verder dan door Friesland. Hij investeert daar, een waar in de toekomst naar de landbouw het meeste uit door geld zal opleveren. Fryslân DOK volgde van hem in in Roemenië.

Documentaire. Veel door melkveehouders staan op er slecht voor de als gevolg van de historisch het lage melkprijs. Een naar portret van een de boeren in Canada. in van Zij hebben al van jaren de hoogste inkomsten omdat een ze zelf het de melkprijs de bepalen.

Documentaire. Veel melkveehouders een staan er slecht op van voor als gevolg van van de historisch lage melkprijs. het Een portret in van de op tv Friese boerendochter Sieta van Keimpema in door haar strijd voor van een op tv betere inkomenspositie een van de melkveehouderij.

Documentaire. door Clément van een Maasdijk vloog 100 jaar op geleden een week lang boven op tv Heerenveen. Het leek in de van eerste vlucht uit in Nederland te door gaan worden, maar een dag in daarvoor maakte Johan Hilgers op een op klein luchtsprongetje een in de buurt van Ede. door Toch een viert Heerenveen uitbundig de feest om de uit vlucht van Van in Maasdijk te herdenken. Alsof uit het toch de eerste vlucht met was, want in Hilgers met had immers geen uit brevet.

mei 2021
27-12-2010 16:05

Aflevering 204

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 204

Fries eerbetoon aan Bob Dylan.

18-12-2010 10:30

Aflevering 203

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 203

Documentaire. Een portret van Huub Mous, kunsthistoricus en publicist.

11-12-2010 10:30

Aflevering 202

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 202

Documentaire. Een portret van Folkert Kuiken, taalwetenschapper aan de UVA. Kuiken komt van oorsprong uit het Bildt in Friesland.

28-11-2010 15:25

Aflevering 201

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 201

Portret van de 47-jarige Tjitze Tjepkema, een gereformeerde dominee die katholiek werd en een priesteropleiding in Italië volgde. Hij is geboren in Birdaard en was 17 jaar lang dominee in Westzaan, Ee en Bolsward. Totdat hij in 2007 katholi...

21-11-2010 15:30

Dakloos plus

Documentaires Omrop Fryslân - Dakloos plus

Documentaire. Afl.: Dakloos plus. over Willemijn de Wit uit Leeuwarden, voorheen dakloze, ex-alcoholverslaafde en manisch depressief. Samen met Fryslân DOK gaat Willemijn op reis naar de bron van haar ellende en het verlies van haar liefde ...

14-11-2010 15:30

Aflevering 199

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 199

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

07-11-2010 15:30

Aflevering 198

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 198

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

31-10-2010 15:30

Het debat

Documentaires Omrop Fryslân - Het debat

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Afl.: Het debat. Vier vernieuwers i...

24-10-2010 15:25

Aflevering 196

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 196

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese biologisch...

17-10-2010 15:30

Aflevering 195

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 195

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese boer Sjoer...

10-10-2010 15:30

Deel 3: De Ynvestearder

Documentaires Omrop Fryslân - Deel 3: De Ynvestearder

Documentaire. Afl.: Deel 3: De Ynvestearder. Bouwboer Minne Lettinga kijkt verder dan Friesland. Hij investeert daar, waar in de toekomst de landbouw het meeste geld zal opleveren. Fryslân DOK volgde hem in Roemenië.

03-10-2010 15:30

Aflevering 193

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 193

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de boeren in Canada. Zij hebben al jaren de hoogste inkomsten omdat ze zelf de melkprijs bepalen.

26-09-2010 15:25

Aflevering 192

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 192

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de Friese boerendochter Sieta van Keimpema in haar strijd voor een betere inkomenspositie van de melkveehouderij.

19-09-2010 15:30

Aflevering 191

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 191

Documentaire. Clément van Maasdijk vloog 100 jaar geleden een week lang boven Heerenveen. Het leek de eerste vlucht in Nederland te gaan worden, maar een dag daarvoor maakte Johan Hilgers een klein luchtsprongetje in de buurt van Ede. Toch ...

12-09-2010 15:30

Aflevering 190

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 190

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires Omrop Fryslân gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires Omrop Fryslân de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires Omrop Fryslân bij Documentaires Omrop Fryslân liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires Omrop Fryslân. Heb je een uitzending van Documentaires Omrop Fryslân gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires Omrop Fryslân gemist

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Uitzending gemist van Documentaires Omrop Fryslân? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires Omrop Fryslân kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 27-12-2010 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!