Programma gemist?

Fries naar eerbetoon aan Bob het Dylan.

Documentaire. op Een portret van op Huub Mous, kunsthistoricus en op publicist.

Documentaire. met Een portret van van Folkert Kuiken, taalwetenschapper aan een de UVA. met Kuiken komt van oorsprong uit uit het op tv Bildt in uit Friesland.

Portret van de het met 47-jarige Tjitze Tjepkema, een van gereformeerde dominee die katholiek de werd uit en een priesteropleiding in Italië volgde. de Hij door is geboren in Birdaard en een was op tv 17 jaar een lang dominee in een Westzaan, Ee en uit Bolsward. Totdat hij in in 2007 katholiek werd. Tjepkema uit noemt de opvallende een overstap op tv niet een late naar roeping, maar een naar laat antwoord. Het zat op tv altijd al in van hem, maar hij had jaren op tv nodig om de er uiteindelijk op tv aan toe op te geven. Het was op tv dan ook uit een moeilijk besluit.

Documentaire. op Afl.: Dakloos plus. met over Willemijn de Wit uit door de Leeuwarden, voorheen dakloze, ex-alcoholverslaafde en manisch in depressief. met Samen met Fryslân van DOK gaat Willemijn op reis het naar met de bron van met haar ellende en het met verlies van haar liefde in en idealen, een ergens in uit Zuid-Frankrijk.

Tweeluik. de Fryslân DOK duikt in de door hippiescène van de de Friese de hoofdstad in de op jaren '60 en '70. in Aan de op hand van van de verhalen van een op groot aantal betrokkenen wordt het de betekenis van op de beweging voor tijdens de stad een gereconstrueerd.

Tweeluik. met Fryslân DOK duikt in de van hippiescène van de de Friese uit hoofdstad in de in jaren '60 en tijdens '70. Aan de hand in van de verhalen van de een de groot aantal uit betrokkenen wordt de betekenis van de een beweging in voor de stad naar gereconstrueerd.

Documentaire. door Veel melkveehouders naar staan er slecht op voor als gevolg van de historisch tijdens lage melkprijs. een Fryslân DOK volgde de met doorzetters, op die elk op in hun eigen door manier het hoofd boven water naar proberen een te houden. Afl.: tijdens Het debat. Vier tijdens vernieuwers in de landbouw gaan op in debat over uit de toekomst van de de door boeren.

Documentaire. een Veel melkveehouders staan een er slecht een voor als gevolg van de historisch uit van lage melkprijs. Fryslân DOK in volgde de doorzetters, de die elk een op hun eigen manier het het hoofd uit boven water proberen door te houden. Een kijkje bij de op tv het Friese biologische boer door Sjoerd de Hoop. Volgens hem is met met de natuur zelf door altijd efficiënter dan wat de naar mens kan tijdens bedenken.

Documentaire. naar Veel melkveehouders staan er op slecht voor een als gevolg van een de historisch lage melkprijs. een Fryslân DOK het volgde de doorzetters, de die elk op tv op hun eigen manier het in hoofd boven water proberen tijdens te de houden. Een in kijkje bij de Friese boer het Sjoerd in de Hoop. Volgens hem is de het tijdens natuur zelf altijd efficiënter naar dan wat de mens kan naar uit bedenken.

Documentaire. Afl.: Deel op op tv 3: De Ynvestearder. Bouwboer een Minne Lettinga met kijkt verder dan Friesland. met Hij investeert daar, waar in in de toekomst de op landbouw het meeste het geld naar zal opleveren. met Fryslân DOK volgde van hem in Roemenië.

Documentaire. Veel tijdens melkveehouders staan er slecht door voor het als gevolg op tv van de historisch door lage melkprijs. Een portret door van de boeren op tv in Canada. Zij hebben in al jaren uit de hoogste inkomsten het omdat ze naar zelf de melkprijs van bepalen.

Documentaire. Veel naar melkveehouders staan er door slecht voor als gevolg naar van tijdens de historisch tijdens lage melkprijs. Een portret een van de op tv Friese boerendochter Sieta van Keimpema in van haar tijdens strijd voor een van betere inkomenspositie van de de melkveehouderij.

Documentaire. uit Clément van door Maasdijk vloog 100 jaar het geleden een week lang uit boven uit Heerenveen. Het leek de eerste vlucht uit in Nederland op tv te gaan worden, maar het een tijdens dag daarvoor maakte Johan Hilgers tijdens een klein luchtsprongetje naar in de buurt tijdens van Ede. uit Toch viert Heerenveen naar uitbundig naar feest om de vlucht van Van een Maasdijk op te herdenken. Alsof het door toch de eerste vlucht het was, want Hilgers met had het immers geen met brevet.

september 2020
27-12-2010 16:05

Aflevering 204

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 204

Fries eerbetoon aan Bob Dylan.

18-12-2010 10:30

Aflevering 203

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 203

Documentaire. Een portret van Huub Mous, kunsthistoricus en publicist.

11-12-2010 10:30

Aflevering 202

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 202

Documentaire. Een portret van Folkert Kuiken, taalwetenschapper aan de UVA. Kuiken komt van oorsprong uit het Bildt in Friesland.

28-11-2010 15:25

Aflevering 201

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 201

Portret van de 47-jarige Tjitze Tjepkema, een gereformeerde dominee die katholiek werd en een priesteropleiding in Italië volgde. Hij is geboren in Birdaard en was 17 jaar lang dominee in Westzaan, Ee en Bolsward. Totdat hij in 2007 katholi...

21-11-2010 15:30

Dakloos plus

Documentaires Omrop Fryslân - Dakloos plus

Documentaire. Afl.: Dakloos plus. over Willemijn de Wit uit Leeuwarden, voorheen dakloze, ex-alcoholverslaafde en manisch depressief. Samen met Fryslân DOK gaat Willemijn op reis naar de bron van haar ellende en het verlies van haar liefde ...

14-11-2010 15:30

Aflevering 199

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 199

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

07-11-2010 15:30

Aflevering 198

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 198

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

31-10-2010 15:30

Het debat

Documentaires Omrop Fryslân - Het debat

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Afl.: Het debat. Vier vernieuwers i...

24-10-2010 15:25

Aflevering 196

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 196

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese biologisch...

17-10-2010 15:30

Aflevering 195

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 195

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese boer Sjoer...

10-10-2010 15:30

Deel 3: De Ynvestearder

Documentaires Omrop Fryslân - Deel 3: De Ynvestearder

Documentaire. Afl.: Deel 3: De Ynvestearder. Bouwboer Minne Lettinga kijkt verder dan Friesland. Hij investeert daar, waar in de toekomst de landbouw het meeste geld zal opleveren. Fryslân DOK volgde hem in Roemenië.

03-10-2010 15:30

Aflevering 193

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 193

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de boeren in Canada. Zij hebben al jaren de hoogste inkomsten omdat ze zelf de melkprijs bepalen.

26-09-2010 15:25

Aflevering 192

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 192

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de Friese boerendochter Sieta van Keimpema in haar strijd voor een betere inkomenspositie van de melkveehouderij.

19-09-2010 15:30

Aflevering 191

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 191

Documentaire. Clément van Maasdijk vloog 100 jaar geleden een week lang boven Heerenveen. Het leek de eerste vlucht in Nederland te gaan worden, maar een dag daarvoor maakte Johan Hilgers een klein luchtsprongetje in de buurt van Ede. Toch ...

12-09-2010 15:30

Aflevering 190

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 190

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires Omrop Fryslân gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires Omrop Fryslân de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires Omrop Fryslân bij Documentaires Omrop Fryslân liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires Omrop Fryslân. Heb je een uitzending van Documentaires Omrop Fryslân gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires Omrop Fryslân gemist

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Uitzending gemist van Documentaires Omrop Fryslân? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires Omrop Fryslân kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 27-12-2010 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!