Programma gemist?

Fries in eerbetoon aan Bob de Dylan.

Documentaire. Een uit portret van Huub Mous, het kunsthistoricus en de publicist.

Documentaire. van Een portret van Folkert uit Kuiken, taalwetenschapper aan uit de UVA. Kuiken een komt van oorsprong in uit tijdens het Bildt in op Friesland.

Portret van op tv de 47-jarige in Tjitze Tjepkema, uit een gereformeerde dominee die in katholiek werd en een met priesteropleiding het in Italië volgde. Hij is een geboren in Birdaard op tv en was 17 jaar de lang met dominee in Westzaan, Ee van en Bolsward. Totdat hij met in 2007 op katholiek werd. in Tjepkema noemt met de opvallende overstap niet een uit late roeping, door maar een in laat antwoord. Het zat altijd op tv al in hem, maar tijdens op hij had jaren nodig om er naar het uiteindelijk aan toe te op tv geven. Het naar was dan ook een naar moeilijk besluit.

Documentaire. Afl.: Dakloos een plus. over op tv Willemijn tijdens de Wit uit Leeuwarden, voorheen naar dakloze, op ex-alcoholverslaafde en manisch depressief. van Samen met Fryslân tijdens DOK gaat Willemijn op reis met naar de bron het van op haar ellende en het verlies naar van van haar liefde en idealen, de ergens in op Zuid-Frankrijk.

Tweeluik. door Fryslân DOK duikt in de met hippiescène van de op tv Friese hoofdstad in in de op tv jaren '60 en de '70. Aan de hand door van op de verhalen van een met groot aantal naar betrokkenen wordt de betekenis tijdens van de het beweging voor de stad naar gereconstrueerd.

Tweeluik. door Fryslân DOK duikt in de met hippiescène van van de op tv Friese hoofdstad in de van jaren '60 het en '70. Aan de hand in van naar de verhalen van een groot van aantal betrokkenen van wordt de betekenis van een de op beweging voor de stad in gereconstrueerd.

Documentaire. Veel op melkveehouders staan er slecht het met voor als gevolg van de historisch tijdens lage melkprijs. Fryslân een DOK volgde de een doorzetters, die elk op tv van op hun eigen de manier het hoofd boven tijdens water proberen te houden. van Afl.: Het tijdens debat. Vier vernieuwers van in de tijdens landbouw gaan in naar debat over de toekomst van uit de naar boeren.

Documentaire. Veel de melkveehouders staan er op tv slecht voor als gevolg op tv van de historisch in lage melkprijs. Fryslân op tv DOK uit volgde de doorzetters, die tijdens elk op de hun eigen manier het hoofd op boven tijdens water proberen te op houden. Een kijkje bij de uit Friese biologische in boer in Sjoerd de Hoop. Volgens hem naar is de van natuur zelf altijd efficiënter in dan wat het de mens kan een bedenken.

Documentaire. Veel melkveehouders tijdens staan er slecht naar voor als gevolg tijdens van een de historisch een lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de uit doorzetters, die elk van op tijdens hun eigen manier door het hoofd boven water tijdens proberen te houden. Een door kijkje bij de een van Friese boer Sjoerd de Hoop. op Volgens hem is de tijdens natuur zelf altijd uit efficiënter uit dan wat naar de mens kan in bedenken.

Documentaire. het Afl.: Deel 3: De naar Ynvestearder. Bouwboer Minne op Lettinga op kijkt verder dan uit Friesland. Hij investeert daar, waar van in de toekomst de op door landbouw het meeste op tv geld zal opleveren. de Fryslân DOK volgde hem in met Roemenië.

Documentaire. Veel melkveehouders uit op tv staan er slecht op tv voor als gevolg van op de historisch lage melkprijs. Een met uit portret van de een boeren in Canada. het Zij hebben al een jaren de hoogste het inkomsten omdat ze zelf de melkprijs met het bepalen.

Documentaire. in Veel melkveehouders staan er het slecht voor als gevolg in van de met historisch lage melkprijs. Een een portret van een de naar Friese boerendochter Sieta door van Keimpema in een haar strijd voor een betere inkomenspositie uit van de op melkveehouderij.

Documentaire. Clément een van door Maasdijk vloog 100 naar jaar geleden een week van lang boven met Heerenveen. Het leek de eerste met vlucht in Nederland op tv te gaan worden, maar met door een dag daarvoor maakte Johan Hilgers uit een naar klein luchtsprongetje in uit de buurt van in Ede. Toch viert een Heerenveen uitbundig feest op om de vlucht van van Van Maasdijk te met herdenken. Alsof door het toch de eerste de vlucht een was, want Hilgers een had immers geen uit brevet.

juli 2017
27-12-2010 16:05

Aflevering 204

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 204

Fries eerbetoon aan Bob Dylan.

18-12-2010 10:30

Aflevering 203

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 203

Documentaire. Een portret van Huub Mous, kunsthistoricus en publicist.

11-12-2010 10:30

Aflevering 202

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 202

Documentaire. Een portret van Folkert Kuiken, taalwetenschapper aan de UVA. Kuiken komt van oorsprong uit het Bildt in Friesland.

28-11-2010 15:25

Aflevering 201

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 201

Portret van de 47-jarige Tjitze Tjepkema, een gereformeerde dominee die katholiek werd en een priesteropleiding in Italië volgde. Hij is geboren in Birdaard en was 17 jaar lang dominee in Westzaan, Ee en Bolsward. Totdat hij in 2007 katholi...

21-11-2010 15:30

Dakloos plus

Documentaires Omrop Fryslân - Dakloos plus

Documentaire. Afl.: Dakloos plus. over Willemijn de Wit uit Leeuwarden, voorheen dakloze, ex-alcoholverslaafde en manisch depressief. Samen met Fryslân DOK gaat Willemijn op reis naar de bron van haar ellende en het verlies van haar liefde ...

14-11-2010 15:30

Aflevering 199

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 199

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

07-11-2010 15:30

Aflevering 198

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 198

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

31-10-2010 15:30

Het debat

Documentaires Omrop Fryslân - Het debat

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Afl.: Het debat. Vier vernieuwers i...

24-10-2010 15:25

Aflevering 196

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 196

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese biologisch...

17-10-2010 15:30

Aflevering 195

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 195

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese boer Sjoer...

10-10-2010 15:30

Deel 3: De Ynvestearder

Documentaires Omrop Fryslân - Deel 3: De Ynvestearder

Documentaire. Afl.: Deel 3: De Ynvestearder. Bouwboer Minne Lettinga kijkt verder dan Friesland. Hij investeert daar, waar in de toekomst de landbouw het meeste geld zal opleveren. Fryslân DOK volgde hem in Roemenië.

03-10-2010 15:30

Aflevering 193

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 193

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de boeren in Canada. Zij hebben al jaren de hoogste inkomsten omdat ze zelf de melkprijs bepalen.

26-09-2010 15:25

Aflevering 192

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 192

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de Friese boerendochter Sieta van Keimpema in haar strijd voor een betere inkomenspositie van de melkveehouderij.

19-09-2010 15:30

Aflevering 191

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 191

Documentaire. Clément van Maasdijk vloog 100 jaar geleden een week lang boven Heerenveen. Het leek de eerste vlucht in Nederland te gaan worden, maar een dag daarvoor maakte Johan Hilgers een klein luchtsprongetje in de buurt van Ede. Toch ...

12-09-2010 15:30

Aflevering 190

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 190

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires Omrop Fryslân gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires Omrop Fryslân de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires Omrop Fryslân bij Documentaires Omrop Fryslân liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires Omrop Fryslân. Heb je een uitzending van Documentaires Omrop Fryslân gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires Omrop Fryslân gemist

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Uitzending gemist van Documentaires Omrop Fryslân? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires Omrop Fryslân kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 27-12-2010 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord