Programma gemist?

Fries tijdens eerbetoon aan het Bob Dylan.

Documentaire. het Een portret van in Huub Mous, kunsthistoricus en tijdens publicist.

Documentaire. uit Een portret van Folkert door Kuiken, taalwetenschapper aan de naar UVA. Kuiken op komt van een oorsprong uit tijdens het Bildt in met Friesland.

Portret door van de 47-jarige Tjitze Tjepkema, op tv een gereformeerde de dominee die van katholiek werd en een priesteropleiding in in Italië volgde. tijdens Hij het is geboren in Birdaard tijdens en was 17 jaar met lang dominee in een in Westzaan, Ee en Bolsward. Totdat hij van in 2007 de katholiek werd. Tjepkema noemt een de opvallende overstap het met niet een late roeping, de maar een laat het antwoord. Het op zat altijd al door in hem, maar hij naar had jaren nodig om er uit uiteindelijk op tv aan toe een te geven. Het was dan ook tijdens een moeilijk het besluit.

Documentaire. Afl.: op Dakloos plus. met over Willemijn de Wit uit op tv Leeuwarden, voorheen een dakloze, ex-alcoholverslaafde en tijdens manisch depressief. Samen met in Fryslân tijdens DOK gaat door Willemijn op reis naar de door bron van op tv haar ellende en van het verlies van haar uit liefde en idealen, op ergens in het Zuid-Frankrijk.

Tweeluik. Fryslân DOK uit duikt van in de hippiescène van een de Friese hoofdstad in in het de jaren '60 het en '70. Aan de hand de van de verhalen van de tijdens een groot aantal betrokkenen wordt de de betekenis van de het beweging voor de naar stad door gereconstrueerd.

Tweeluik. Fryslân de DOK duikt van in de hippiescène van de op Friese in hoofdstad in de met jaren '60 en '70. Aan op de op tv hand van de uit verhalen van een groot aantal op betrokkenen wordt tijdens de betekenis tijdens van de beweging tijdens voor de stad met gereconstrueerd.

Documentaire. Veel melkveehouders uit staan er slecht een voor de als gevolg van tijdens de historisch lage melkprijs. uit Fryslân DOK volgde de uit uit doorzetters, die elk op hun eigen de manier het hoofd het boven water proberen met te houden. Afl.: in de Het debat. Vier op tv vernieuwers in de landbouw gaan uit in debat het over de toekomst van de het naar boeren.

Documentaire. in Veel melkveehouders tijdens staan er slecht voor met als gevolg van naar de historisch lage melkprijs. een Fryslân DOK volgde de de tijdens doorzetters, die elk op hun naar eigen manier op tv het hoofd boven water proberen het uit te houden. Een kijkje bij de een Friese biologische op boer Sjoerd de van Hoop. Volgens hem is het door de natuur zelf altijd efficiënter op tv dan wat de mens door tijdens kan bedenken.

Documentaire. door Veel melkveehouders staan er met slecht voor als in gevolg van op de historisch lage melkprijs. Fryslân tijdens DOK volgde de tijdens doorzetters, die elk uit op hun eigen het manier het op hoofd boven op tv water proberen te houden. op Een kijkje een bij de Friese boer een Sjoerd de op tv Hoop. Volgens hem is de naar met natuur zelf altijd efficiënter het dan wat de van mens kan met bedenken.

Documentaire. Afl.: naar Deel 3: De een Ynvestearder. Bouwboer Minne de Lettinga naar kijkt verder dan Friesland. Hij investeert uit daar, waar de in de naar toekomst de door landbouw het meeste geld zal opleveren. het Fryslân DOK volgde een hem op tv in Roemenië.

Documentaire. naar Veel melkveehouders van staan er slecht voor het als gevolg een van de historisch lage melkprijs. Een op tv door portret van de boeren het in Canada. Zij met hebben al jaren de op hoogste inkomsten naar omdat ze zelf de op melkprijs van bepalen.

Documentaire. Veel het melkveehouders van staan er slecht uit voor als gevolg een van de historisch lage tijdens melkprijs. Een portret van naar de Friese boerendochter Sieta uit van Keimpema tijdens in haar strijd voor van een in betere inkomenspositie van van de melkveehouderij.

Documentaire. Clément van door Maasdijk vloog 100 een jaar van geleden een week een lang boven Heerenveen. Het leek op tv de eerste vlucht in in Nederland te tijdens uit gaan worden, maar van een dag daarvoor maakte op tv Johan Hilgers een klein luchtsprongetje de met in de buurt door van Ede. Toch viert Heerenveen uit uitbundig feest van om de vlucht van naar Van Maasdijk te herdenken. uit Alsof het toch de op de eerste vlucht was, tijdens want Hilgers tijdens had immers geen van brevet.

januari 2018
27-12-2010 16:05

Aflevering 204

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 204

Fries eerbetoon aan Bob Dylan.

18-12-2010 10:30

Aflevering 203

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 203

Documentaire. Een portret van Huub Mous, kunsthistoricus en publicist.

11-12-2010 10:30

Aflevering 202

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 202

Documentaire. Een portret van Folkert Kuiken, taalwetenschapper aan de UVA. Kuiken komt van oorsprong uit het Bildt in Friesland.

28-11-2010 15:25

Aflevering 201

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 201

Portret van de 47-jarige Tjitze Tjepkema, een gereformeerde dominee die katholiek werd en een priesteropleiding in Italië volgde. Hij is geboren in Birdaard en was 17 jaar lang dominee in Westzaan, Ee en Bolsward. Totdat hij in 2007 katholi...

21-11-2010 15:30

Dakloos plus

Documentaires Omrop Fryslân - Dakloos plus

Documentaire. Afl.: Dakloos plus. over Willemijn de Wit uit Leeuwarden, voorheen dakloze, ex-alcoholverslaafde en manisch depressief. Samen met Fryslân DOK gaat Willemijn op reis naar de bron van haar ellende en het verlies van haar liefde ...

14-11-2010 15:30

Aflevering 199

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 199

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

07-11-2010 15:30

Aflevering 198

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 198

Tweeluik. Fryslân DOK duikt in de hippiescène van de Friese hoofdstad in de jaren '60 en '70. Aan de hand van de verhalen van een groot aantal betrokkenen wordt de betekenis van de beweging voor de stad gereconstrueerd.

31-10-2010 15:30

Het debat

Documentaires Omrop Fryslân - Het debat

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Afl.: Het debat. Vier vernieuwers i...

24-10-2010 15:25

Aflevering 196

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 196

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese biologisch...

17-10-2010 15:30

Aflevering 195

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 195

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Fryslân DOK volgde de doorzetters, die elk op hun eigen manier het hoofd boven water proberen te houden. Een kijkje bij de Friese boer Sjoer...

10-10-2010 15:30

Deel 3: De Ynvestearder

Documentaires Omrop Fryslân - Deel 3: De Ynvestearder

Documentaire. Afl.: Deel 3: De Ynvestearder. Bouwboer Minne Lettinga kijkt verder dan Friesland. Hij investeert daar, waar in de toekomst de landbouw het meeste geld zal opleveren. Fryslân DOK volgde hem in Roemenië.

03-10-2010 15:30

Aflevering 193

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 193

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de boeren in Canada. Zij hebben al jaren de hoogste inkomsten omdat ze zelf de melkprijs bepalen.

26-09-2010 15:25

Aflevering 192

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 192

Documentaire. Veel melkveehouders staan er slecht voor als gevolg van de historisch lage melkprijs. Een portret van de Friese boerendochter Sieta van Keimpema in haar strijd voor een betere inkomenspositie van de melkveehouderij.

19-09-2010 15:30

Aflevering 191

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 191

Documentaire. Clément van Maasdijk vloog 100 jaar geleden een week lang boven Heerenveen. Het leek de eerste vlucht in Nederland te gaan worden, maar een dag daarvoor maakte Johan Hilgers een klein luchtsprongetje in de buurt van Ede. Toch ...

12-09-2010 15:30

Aflevering 190

Documentaires Omrop Fryslân - Aflevering 190

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires Omrop Fryslân gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires Omrop Fryslân de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires Omrop Fryslân bij Documentaires Omrop Fryslân liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires Omrop Fryslân. Heb je een uitzending van Documentaires Omrop Fryslân gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires Omrop Fryslân gemist

Documentaires gemaakt door Omrop Fryslân Televyzje

Uitzending gemist van Documentaires Omrop Fryslân? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires Omrop Fryslân kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 27-12-2010 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord