Programma gemist?

Cabaretvoorstelling op van Howard met Komproe.Meer Grijs is uit saai. Grijs is oud. Grijs in is grauw. Grijs op is van plaag. Maar niet vandaag. op tv Vandaag is door Howard Komproe Grijs. Omdat hij de het leeftijd begint te in krijgen. Natuurlijk. Maar het ook een omdat de op tv wereld niet zwartwit in is. De wereld verandert. In hoog op tv tempo. En ondertussen het doet iedereen van zijn tijdens best om zichzelf te blijven. het Kan door dat wel? Is dat verstandig? het Of moet uit je mee naar met de waan van de een dag? En met zo ja: tijdens hoe ver dan? Op deze het vragen probeert een de comedian een antwoord te op tv het vinden. Laat hij de LUL-verhalen wat met ze uit zijn en pijnigt hij zijn een op grijze cellen, terwijl hij langzaam de grijs de wordt. In zijn nieuwe solovoorstelling bekent met Howard op tv Komproe kleur. Grijs. Maar op zelden van werd grijs zo kleurrijk gebracht als op tv in een Grijs.Minder

januari 2020
22-07-2015 22:45

Howard Komproe

Howard Komproe - Howard Komproe

Cabaretvoorstelling van Howard Komproe.Meer Grijs is saai. Grijs is oud. Grijs is grauw. Grijs is plaag. Maar niet vandaag. Vandaag is Howard Komproe Grijs. Omdat hij de leeftijd begint te krijgen. Natuurlijk. Maar ook omdat de wereld niet ...

Howard Komproe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Howard Komproe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Howard Komproe bij Howard Komproe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Howard Komproe. Heb je een uitzending van Howard Komproe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Howard Komproe gemist

Uitzending gemist van Howard Komproe? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Howard Komproe, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Howard Komproe gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Howard Komproe? Hier kun je alle uitzendingen van Howard Komproe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-07-2015 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!