Programma gemist?

Cabaretvoorstelling op van Howard Komproe.Meer uit Grijs is tijdens saai. Grijs is oud. Grijs is met grauw. Grijs naar is van plaag. Maar niet vandaag. Vandaag in is tijdens Howard Komproe Grijs. Omdat hij de het leeftijd begint met te krijgen. Natuurlijk. een Maar ook omdat in de tijdens wereld niet zwartwit is. het De wereld de verandert. In hoog tempo. En ondertussen in doet iedereen het zijn best om zichzelf uit te blijven. Kan op tv dat wel? naar Is dat verstandig? op Of op tv moet je mee met de door waan van de naar dag? En zo ja: het hoe ver dan? in Op uit deze vragen probeert de op tv comedian een antwoord te met vinden. Laat hij op tv de de LUL-verhalen wat ze zijn en in pijnigt hij op tv zijn grijze cellen, van terwijl hij door langzaam grijs wordt. In van zijn het nieuwe solovoorstelling bekent Howard uit Komproe kleur. Grijs. naar Maar zelden werd grijs het zo kleurrijk gebracht op als in naar Grijs.Minder

mei 2020
22-07-2015 22:45

Howard Komproe

Howard Komproe - Howard Komproe

Cabaretvoorstelling van Howard Komproe.Meer Grijs is saai. Grijs is oud. Grijs is grauw. Grijs is plaag. Maar niet vandaag. Vandaag is Howard Komproe Grijs. Omdat hij de leeftijd begint te krijgen. Natuurlijk. Maar ook omdat de wereld niet ...

Howard Komproe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Howard Komproe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Howard Komproe bij Howard Komproe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Howard Komproe. Heb je een uitzending van Howard Komproe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Howard Komproe gemist

Uitzending gemist van Howard Komproe? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Howard Komproe, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Howard Komproe gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Howard Komproe? Hier kun je alle uitzendingen van Howard Komproe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-07-2015 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!