Programma gemist?

Cabaretvoorstelling van naar Howard Komproe.Meer door Grijs is naar saai. Grijs is oud. Grijs het is een grauw. Grijs is plaag. Maar niet op tv vandaag. Vandaag op is Howard Komproe de Grijs. Omdat van hij de leeftijd uit begint te krijgen. een Natuurlijk. Maar ook van omdat de wereld uit niet zwartwit is. De het wereld verandert. In tijdens hoog tijdens tempo. En ondertussen doet iedereen in zijn tijdens best om zichzelf te blijven. Kan op dat de wel? Is dat verstandig? naar Of een moet je mee met in de waan van de uit dag? En zo ja: op het hoe ver dan? het Op deze vragen probeert een de comedian op tv een antwoord te vinden. van Laat hij de LUL-verhalen een wat de ze zijn en pijnigt de hij zijn uit grijze cellen, terwijl hij langzaam met grijs wordt. In op zijn nieuwe solovoorstelling het bekent Howard Komproe met kleur. op tv Grijs. Maar zelden werd het grijs zo kleurrijk gebracht als de in de Grijs.Minder

maart 2021
22-07-2015 22:45

Howard Komproe

Howard Komproe - Howard Komproe

Cabaretvoorstelling van Howard Komproe.Meer Grijs is saai. Grijs is oud. Grijs is grauw. Grijs is plaag. Maar niet vandaag. Vandaag is Howard Komproe Grijs. Omdat hij de leeftijd begint te krijgen. Natuurlijk. Maar ook omdat de wereld niet ...

Howard Komproe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Howard Komproe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Howard Komproe bij Howard Komproe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Howard Komproe. Heb je een uitzending van Howard Komproe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Howard Komproe gemist

Uitzending gemist van Howard Komproe? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Howard Komproe, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Howard Komproe gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Howard Komproe? Hier kun je alle uitzendingen van Howard Komproe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-07-2015 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!