Programma gemist?

Cabaretvoorstelling met van Howard Komproe.Meer Grijs met is saai. Grijs een is oud. Grijs op is op grauw. Grijs is plaag. Maar niet met vandaag. in Vandaag is uit Howard Komproe Grijs. Omdat hij de op op tv leeftijd begint te van krijgen. Natuurlijk. Maar met ook omdat de wereld niet zwartwit van is. de De wereld het verandert. In hoog tempo. En tijdens ondertussen doet met iedereen zijn best een om zichzelf te blijven. door Kan dat een wel? Is dat verstandig? Of op moet in je mee met met de waan van de de dag? En op tv zo ja: hoe ver dan? de Op deze vragen naar probeert de comedian door het een antwoord te vinden. Laat uit hij de LUL-verhalen wat de ze zijn en met pijnigt hij zijn het tijdens grijze cellen, terwijl tijdens hij langzaam grijs wordt. In het zijn nieuwe solovoorstelling een bekent Howard Komproe kleur. tijdens de Grijs. Maar zelden werd grijs uit zo kleurrijk gebracht als uit in uit Grijs.Minder

juni 2021
22-07-2015 22:45

Howard Komproe

Howard Komproe - Howard Komproe

Cabaretvoorstelling van Howard Komproe.Meer Grijs is saai. Grijs is oud. Grijs is grauw. Grijs is plaag. Maar niet vandaag. Vandaag is Howard Komproe Grijs. Omdat hij de leeftijd begint te krijgen. Natuurlijk. Maar ook omdat de wereld niet ...

Howard Komproe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Howard Komproe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Howard Komproe bij Howard Komproe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Howard Komproe. Heb je een uitzending van Howard Komproe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Howard Komproe gemist

Uitzending gemist van Howard Komproe? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Howard Komproe, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Howard Komproe gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Howard Komproe? Hier kun je alle uitzendingen van Howard Komproe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-07-2015 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!