Programma gemist?

Cabaretvoorstelling van Howard op Komproe.Meer Grijs tijdens is saai. Grijs is tijdens oud. Grijs is uit grauw. Grijs is naar plaag. Maar van niet in vandaag. Vandaag is Howard tijdens Komproe Grijs. Omdat hij de naar met leeftijd begint te krijgen. Natuurlijk. van Maar uit ook omdat de wereld niet met zwartwit is. De op tv wereld verandert. In hoog de tempo. van En ondertussen doet iedereen van zijn best tijdens om zichzelf te de blijven. Kan een dat wel? Is dat een verstandig? Of moet de je mee van met de waan de van de dag? En zo door ja: van hoe ver dan? in Op deze vragen tijdens probeert de comedian het een antwoord te naar vinden. Laat hij de in LUL-verhalen wat een ze zijn en pijnigt hij zijn in grijze het cellen, terwijl hij in langzaam grijs wordt. In uit zijn uit nieuwe solovoorstelling bekent Howard Komproe kleur. een Grijs. naar Maar zelden werd met grijs zo kleurrijk gebracht de als in op tv Grijs.Minder

december 2021
22-07-2015 22:45

Howard Komproe

Howard Komproe - Howard Komproe

Cabaretvoorstelling van Howard Komproe.Meer Grijs is saai. Grijs is oud. Grijs is grauw. Grijs is plaag. Maar niet vandaag. Vandaag is Howard Komproe Grijs. Omdat hij de leeftijd begint te krijgen. Natuurlijk. Maar ook omdat de wereld niet ...

Howard Komproe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Howard Komproe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Howard Komproe bij Howard Komproe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Howard Komproe. Heb je een uitzending van Howard Komproe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Howard Komproe gemist

Uitzending gemist van Howard Komproe? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Howard Komproe, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Howard Komproe gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Howard Komproe? Hier kun je alle uitzendingen van Howard Komproe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-07-2015 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!