Programma gemist?

Cabaretvoorstelling door van Howard uit Komproe.Meer Grijs is saai. Grijs het is naar oud. Grijs is grauw. de Grijs is plaag. Maar naar niet vandaag. Vandaag een is een Howard Komproe Grijs. Omdat hij de in leeftijd begint uit te krijgen. met Natuurlijk. Maar ook omdat door de wereld niet op tv zwartwit is. De uit wereld verandert. In hoog uit tempo. tijdens En ondertussen doet de iedereen zijn van best om zichzelf te met blijven. Kan een dat wel? Is dat verstandig? van Of moet van je mee met een de waan van de dag? op tv van En zo ja: hoe ver het dan? Op deze vragen met probeert de naar comedian een op antwoord te vinden. het Laat hij de LUL-verhalen door wat uit ze zijn en met pijnigt hij zijn grijze cellen, terwijl in hij op langzaam grijs in wordt. In zijn met nieuwe solovoorstelling bekent Howard Komproe in kleur. in Grijs. Maar zelden werd grijs met zo kleurrijk gebracht met als in tijdens Grijs.Minder

oktober 2020
22-07-2015 22:45

Howard Komproe

Howard Komproe - Howard Komproe

Cabaretvoorstelling van Howard Komproe.Meer Grijs is saai. Grijs is oud. Grijs is grauw. Grijs is plaag. Maar niet vandaag. Vandaag is Howard Komproe Grijs. Omdat hij de leeftijd begint te krijgen. Natuurlijk. Maar ook omdat de wereld niet ...

Howard Komproe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Howard Komproe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Howard Komproe bij Howard Komproe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Howard Komproe. Heb je een uitzending van Howard Komproe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Howard Komproe gemist

Uitzending gemist van Howard Komproe? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Howard Komproe, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Howard Komproe gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Howard Komproe? Hier kun je alle uitzendingen van Howard Komproe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-07-2015 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!