Programma gemist?

Stone op tv zet zijn tanden tijdens in de verdwijningszaak van met advocaat uit Steven Eli. Sean probeert via naar een reconstructie Stevens laatste het dag te met achterhalen.Meer Rechercheur in Sean Stone een duikt samen met door Ruth, van de in afdeling Vermiste Personen, het naar advocaat Steven Eli, hij op is exact één jaar in geleden naar verdwenen. Ze proberen via een met reconstructie de Stevens laatste dag te naar achterhalen.Minder

Rechercheur Sean Stone met werkt samen met het op tv Ruth Hattersley op een bureau op dat onderzoek doet door naar uit vermiste personen, ze gaan uit op zoek in naar Taylor Davis.Meer Rechercheur Sean Stone naar heeft het een griezelig vermogen uit om patronen van op menselijk gedrag te uit voorspellen. Hij op weet hoe mensen zich gedragen, met maar hij op tv begrijpt ze niet. Sean op is naar in zichzelf gekeerd en de houdt zich op niet aan procedures, regels of de van gevoelens van van zijn collega's. Na een door het onenigheid wordt Sean overgeplaatst naar door de afdeling Vermiste Personen. de Hier zal hij een moeten tijdens samenwerken met een Ruth Hattersley. Ze zetten op tv hun tanden in de uit verdwijningszaak van de 16-jarige van door Taylor Davis.Minder

september 2021
30-07-2015 22:20

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Stone zet zijn tanden in de verdwijningszaak van advocaat Steven Eli. Sean probeert via een reconstructie Stevens laatste dag te achterhalen.Meer Rechercheur Sean Stone duikt samen met Ruth, van de afdeling Vermiste Personen, naar advocaat ...

23-07-2015 22:05

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Rechercheur Sean Stone werkt samen met Ruth Hattersley op een bureau dat onderzoek doet naar vermiste personen, ze gaan op zoek naar Taylor Davis.Meer Rechercheur Sean Stone heeft een griezelig vermogen om patronen van menselijk gedrag te v...

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows bij KRO Detectivemaand: Chasing Shadows liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-07-2015 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!