Programma gemist?

Stone zet zijn het tanden in van de uit verdwijningszaak van advocaat Steven Eli. naar Sean probeert door via een van reconstructie Stevens laatste dag te in achterhalen.Meer Rechercheur door Sean Stone duikt samen met door Ruth, van tijdens de op tv afdeling Vermiste Personen, naar een advocaat Steven op tv Eli, hij is exact één jaar tijdens geleden in verdwenen. Ze proberen via door een reconstructie Stevens laatste het dag te naar achterhalen.Minder

Rechercheur Sean de Stone de werkt samen met Ruth met Hattersley op een bureau dat het door onderzoek doet naar vermiste personen, uit ze het gaan op zoek naar Taylor Davis.Meer met Rechercheur het Sean Stone op tv heeft een griezelig op tv vermogen om patronen met van menselijk gedrag te voorspellen. naar Hij weet hoe mensen de zich gedragen, in maar van hij begrijpt ze niet. Sean een is in zichzelf gekeerd naar en houdt zich naar niet aan procedures, in regels of de met gevoelens van van zijn op collega's. Na een onenigheid wordt Sean de op overgeplaatst naar de afdeling het Vermiste Personen. Hier zal naar hij met moeten samenwerken met Ruth op Hattersley. Ze zetten door hun tanden tijdens in de verdwijningszaak van de 16-jarige naar Taylor door Davis.Minder

januari 2020
30-07-2015 22:20

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Stone zet zijn tanden in de verdwijningszaak van advocaat Steven Eli. Sean probeert via een reconstructie Stevens laatste dag te achterhalen.Meer Rechercheur Sean Stone duikt samen met Ruth, van de afdeling Vermiste Personen, naar advocaat ...

23-07-2015 22:05

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Rechercheur Sean Stone werkt samen met Ruth Hattersley op een bureau dat onderzoek doet naar vermiste personen, ze gaan op zoek naar Taylor Davis.Meer Rechercheur Sean Stone heeft een griezelig vermogen om patronen van menselijk gedrag te v...

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows bij KRO Detectivemaand: Chasing Shadows liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-07-2015 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!