Programma gemist?

Stone in zet zijn tanden in de in de verdwijningszaak van advocaat Steven op tv Eli. Sean een probeert via een reconstructie Stevens laatste op tv van dag te achterhalen.Meer Rechercheur Sean Stone op duikt samen met op Ruth, van de in afdeling Vermiste op Personen, naar advocaat het Steven Eli, de hij is het exact één jaar geleden met verdwenen. Ze proberen via een een reconstructie een Stevens laatste dag te door achterhalen.Minder

Rechercheur Sean naar Stone werkt samen met de Ruth uit Hattersley op een bureau een dat onderzoek doet naar de vermiste personen, ze door gaan op een zoek naar de Taylor Davis.Meer Rechercheur Sean uit Stone heeft het een griezelig vermogen om door patronen van tijdens menselijk gedrag te voorspellen. Hij van weet hoe op tv mensen met zich gedragen, maar hij tijdens begrijpt ze niet. van Sean is in zichzelf in gekeerd en het houdt zich tijdens niet aan procedures, regels of de van gevoelens van het zijn collega's. Na op tv een op tv onenigheid wordt Sean uit overgeplaatst naar de op tv afdeling Vermiste Personen. Hier met zal hij moeten samenwerken op met Ruth Hattersley. op Ze van zetten hun tanden tijdens in de verdwijningszaak van de de 16-jarige naar Taylor Davis.Minder

januari 2021
30-07-2015 22:20

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Stone zet zijn tanden in de verdwijningszaak van advocaat Steven Eli. Sean probeert via een reconstructie Stevens laatste dag te achterhalen.Meer Rechercheur Sean Stone duikt samen met Ruth, van de afdeling Vermiste Personen, naar advocaat ...

23-07-2015 22:05

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Rechercheur Sean Stone werkt samen met Ruth Hattersley op een bureau dat onderzoek doet naar vermiste personen, ze gaan op zoek naar Taylor Davis.Meer Rechercheur Sean Stone heeft een griezelig vermogen om patronen van menselijk gedrag te v...

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows bij KRO Detectivemaand: Chasing Shadows liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-07-2015 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!