Programma gemist?

Stone op zet zijn tanden in van de verdwijningszaak van advocaat het door Steven Eli. Sean probeert via een van reconstructie Stevens laatste van dag te achterhalen.Meer het naar Rechercheur Sean Stone de duikt samen met Ruth, van op tv de afdeling Vermiste Personen, naar het naar advocaat Steven de Eli, hij is door exact één jaar geleden in verdwenen. Ze naar proberen via een reconstructie Stevens laatste naar dag op tv te achterhalen.Minder

Rechercheur met Sean Stone werkt de samen met Ruth Hattersley op een een bureau op tv dat het onderzoek doet naar vermiste personen, met ze gaan het op zoek naar uit Taylor Davis.Meer Rechercheur Sean Stone een uit heeft een griezelig vermogen om patronen met van van menselijk gedrag het te voorspellen. Hij weet hoe mensen van zich van gedragen, maar hij begrijpt ze uit niet. met Sean is in zichzelf van gekeerd en een houdt zich niet door aan procedures, regels of het de op gevoelens van zijn collega's. in Na een onenigheid wordt een Sean met overgeplaatst naar de afdeling door Vermiste Personen. met Hier zal hij van moeten samenwerken met Ruth Hattersley. Ze een zetten hun een tanden in de verdwijningszaak naar van de door 16-jarige op Taylor Davis.Minder

mei 2020
30-07-2015 22:20

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Stone zet zijn tanden in de verdwijningszaak van advocaat Steven Eli. Sean probeert via een reconstructie Stevens laatste dag te achterhalen.Meer Rechercheur Sean Stone duikt samen met Ruth, van de afdeling Vermiste Personen, naar advocaat ...

23-07-2015 22:05

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Rechercheur Sean Stone werkt samen met Ruth Hattersley op een bureau dat onderzoek doet naar vermiste personen, ze gaan op zoek naar Taylor Davis.Meer Rechercheur Sean Stone heeft een griezelig vermogen om patronen van menselijk gedrag te v...

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows bij KRO Detectivemaand: Chasing Shadows liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-07-2015 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!