Programma gemist?

Stone met zet zijn tanden in uit de de verdwijningszaak van advocaat Steven Eli. Sean naar probeert op via een reconstructie Stevens laatste een naar dag te achterhalen.Meer Rechercheur in Sean Stone duikt door samen met Ruth, van de de afdeling naar Vermiste Personen, naar advocaat naar Steven Eli, hij is op exact één jaar tijdens met geleden verdwenen. Ze proberen via een de reconstructie Stevens laatste tijdens dag op te achterhalen.Minder

Rechercheur Sean met Stone werkt samen met het Ruth Hattersley op uit een de bureau dat het onderzoek doet naar tijdens vermiste personen, ze door gaan op zoek naar Taylor door Davis.Meer tijdens Rechercheur Sean Stone heeft een de griezelig vermogen om met patronen van tijdens menselijk gedrag te voorspellen. Hij de weet in hoe mensen zich gedragen, maar naar hij begrijpt op tv ze niet. Sean het is in op tv zichzelf gekeerd en houdt zich tijdens niet het aan procedures, regels of de door gevoelens van een zijn collega's. met Na een onenigheid op tv wordt Sean overgeplaatst naar de de afdeling Vermiste Personen. een Hier op zal hij moeten samenwerken op tv met naar Ruth Hattersley. Ze van zetten hun tanden in de verdwijningszaak door van van de 16-jarige Taylor tijdens Davis.Minder

april 2021
30-07-2015 22:20

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Stone zet zijn tanden in de verdwijningszaak van advocaat Steven Eli. Sean probeert via een reconstructie Stevens laatste dag te achterhalen.Meer Rechercheur Sean Stone duikt samen met Ruth, van de afdeling Vermiste Personen, naar advocaat ...

23-07-2015 22:05

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Rechercheur Sean Stone werkt samen met Ruth Hattersley op een bureau dat onderzoek doet naar vermiste personen, ze gaan op zoek naar Taylor Davis.Meer Rechercheur Sean Stone heeft een griezelig vermogen om patronen van menselijk gedrag te v...

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows bij KRO Detectivemaand: Chasing Shadows liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-07-2015 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!