Programma gemist?

Stone zet zijn met op tv tanden in de verdwijningszaak van advocaat de Steven Eli. Sean uit probeert tijdens via een van reconstructie Stevens laatste dag te de achterhalen.Meer Rechercheur Sean op Stone duikt samen een met Ruth, van naar de afdeling met Vermiste Personen, naar advocaat Steven een de Eli, hij is exact naar één jaar geleden met verdwenen. Ze proberen tijdens via een het reconstructie Stevens laatste door dag te achterhalen.Minder

Rechercheur Sean Stone door de werkt samen met Ruth Hattersley op een een het bureau dat onderzoek op tv doet naar in vermiste personen, ze gaan op zoek naar naar Taylor Davis.Meer een Rechercheur Sean Stone op heeft een griezelig van vermogen de om patronen van menselijk op gedrag te met voorspellen. Hij weet hoe mensen op tv zich gedragen, maar op tv hij van begrijpt ze niet. Sean is naar in naar zichzelf gekeerd tijdens en houdt zich niet aan procedures, naar regels of de op tv gevoelens van zijn de collega's. tijdens Na een onenigheid wordt het Sean overgeplaatst naar de van afdeling Vermiste met Personen. Hier zal op hij moeten samenwerken in met naar Ruth Hattersley. Ze in zetten hun tanden in het de verdwijningszaak van de 16-jarige van Taylor met Davis.Minder

september 2020
30-07-2015 22:20

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Stone zet zijn tanden in de verdwijningszaak van advocaat Steven Eli. Sean probeert via een reconstructie Stevens laatste dag te achterhalen.Meer Rechercheur Sean Stone duikt samen met Ruth, van de afdeling Vermiste Personen, naar advocaat ...

23-07-2015 22:05

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Rechercheur Sean Stone werkt samen met Ruth Hattersley op een bureau dat onderzoek doet naar vermiste personen, ze gaan op zoek naar Taylor Davis.Meer Rechercheur Sean Stone heeft een griezelig vermogen om patronen van menselijk gedrag te v...

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows bij KRO Detectivemaand: Chasing Shadows liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-07-2015 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!