Programma gemist?

Stone zet met zijn op tv tanden in de verdwijningszaak van advocaat van het Steven Eli. Sean probeert via van een op reconstructie Stevens laatste de dag te achterhalen.Meer Rechercheur Sean naar Stone duikt samen met in Ruth, van de in de afdeling Vermiste Personen, naar advocaat Steven in Eli, uit hij is exact één jaar in geleden verdwenen. Ze op proberen via de een reconstructie uit Stevens laatste dag te tijdens achterhalen.Minder

Rechercheur van Sean Stone een werkt samen met Ruth Hattersley een op een naar bureau dat onderzoek doet op naar vermiste naar personen, ze gaan op door zoek het naar Taylor Davis.Meer tijdens Rechercheur Sean Stone heeft een van griezelig tijdens vermogen om patronen tijdens van menselijk gedrag te het voorspellen. Hij weet hoe mensen de zich van gedragen, maar hij begrijpt op tv ze tijdens niet. Sean is in zichzelf tijdens gekeerd op tv en houdt zich niet uit aan procedures, regels of op tv de gevoelens van uit zijn collega's. Na het een op tv onenigheid wordt Sean in overgeplaatst naar de afdeling de Vermiste Personen. Hier zal tijdens hij moeten samenwerken met met Ruth Hattersley. Ze in zetten hun uit tanden in de in verdwijningszaak van de 16-jarige door een Taylor Davis.Minder

oktober 2021
30-07-2015 22:20

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Stone zet zijn tanden in de verdwijningszaak van advocaat Steven Eli. Sean probeert via een reconstructie Stevens laatste dag te achterhalen.Meer Rechercheur Sean Stone duikt samen met Ruth, van de afdeling Vermiste Personen, naar advocaat ...

23-07-2015 22:05

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Rechercheur Sean Stone werkt samen met Ruth Hattersley op een bureau dat onderzoek doet naar vermiste personen, ze gaan op zoek naar Taylor Davis.Meer Rechercheur Sean Stone heeft een griezelig vermogen om patronen van menselijk gedrag te v...

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows bij KRO Detectivemaand: Chasing Shadows liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-07-2015 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!