Programma gemist?

Stone zet zijn tijdens tanden in uit de verdwijningszaak tijdens van advocaat Steven Eli. het Sean probeert van via een reconstructie van Stevens laatste dag uit te achterhalen.Meer Rechercheur Sean Stone het duikt samen uit met het Ruth, van de afdeling Vermiste naar Personen, naar advocaat Steven door Eli, hij is tijdens het exact één jaar geleden verdwenen. Ze het met proberen via een reconstructie Stevens laatste op dag te met achterhalen.Minder

Rechercheur Sean Stone door werkt samen in met tijdens Ruth Hattersley op een bureau dat met met onderzoek doet naar vermiste van personen, ze gaan het op zoek naar naar Taylor Davis.Meer op tv Rechercheur Sean Stone heeft een griezelig op tv door vermogen om patronen van de menselijk gedrag te voorspellen. Hij het weet met hoe mensen door zich gedragen, maar hij begrijpt het ze een niet. Sean is in zichzelf gekeerd op en tijdens houdt zich niet aan het procedures, regels door of de gevoelens van van zijn collega's. Na een naar onenigheid wordt door Sean overgeplaatst naar de op tv afdeling de Vermiste Personen. Hier zal hij een een moeten samenwerken met Ruth Hattersley. het Ze in zetten hun tanden in het de verdwijningszaak van de 16-jarige de Taylor tijdens Davis.Minder

februari 2020
30-07-2015 22:20

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Stone zet zijn tanden in de verdwijningszaak van advocaat Steven Eli. Sean probeert via een reconstructie Stevens laatste dag te achterhalen.Meer Rechercheur Sean Stone duikt samen met Ruth, van de afdeling Vermiste Personen, naar advocaat ...

23-07-2015 22:05

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Rechercheur Sean Stone werkt samen met Ruth Hattersley op een bureau dat onderzoek doet naar vermiste personen, ze gaan op zoek naar Taylor Davis.Meer Rechercheur Sean Stone heeft een griezelig vermogen om patronen van menselijk gedrag te v...

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows bij KRO Detectivemaand: Chasing Shadows liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-07-2015 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!