Programma gemist?

Stone in zet zijn door tanden in de verdwijningszaak op tv van advocaat tijdens Steven Eli. Sean probeert via een een reconstructie Stevens laatste op tv dag te achterhalen.Meer uit Rechercheur Sean Stone op tv van duikt samen met Ruth, van op tv de afdeling de Vermiste Personen, naar de advocaat Steven Eli, tijdens hij is exact één met jaar geleden de verdwenen. Ze proberen via een uit reconstructie Stevens op laatste dag te een achterhalen.Minder

Rechercheur Sean Stone een werkt samen tijdens met Ruth Hattersley op van een bureau dat uit onderzoek doet naar tijdens vermiste personen, ze een in gaan op zoek op tv naar Taylor Davis.Meer Rechercheur Sean Stone in heeft naar een griezelig vermogen om patronen het van op menselijk gedrag te voorspellen. Hij de weet van hoe mensen zich op gedragen, maar hij begrijpt ze een uit niet. Sean is in zichzelf gekeerd het en houdt zich van niet in aan procedures, regels of door de gevoelens van van zijn collega's. Na tijdens een onenigheid een wordt Sean op tv overgeplaatst naar de afdeling Vermiste Personen. van tijdens Hier zal hij moeten samenwerken met van uit Ruth Hattersley. Ze zetten hun tanden de in de verdwijningszaak op tv van door de 16-jarige Taylor van Davis.Minder

maart 2021
30-07-2015 22:20

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Stone zet zijn tanden in de verdwijningszaak van advocaat Steven Eli. Sean probeert via een reconstructie Stevens laatste dag te achterhalen.Meer Rechercheur Sean Stone duikt samen met Ruth, van de afdeling Vermiste Personen, naar advocaat ...

23-07-2015 22:05

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows - KRO Detectivemaand: Chasing Shadows

Rechercheur Sean Stone werkt samen met Ruth Hattersley op een bureau dat onderzoek doet naar vermiste personen, ze gaan op zoek naar Taylor Davis.Meer Rechercheur Sean Stone heeft een griezelig vermogen om patronen van menselijk gedrag te v...

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows bij KRO Detectivemaand: Chasing Shadows liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectivemaand: Chasing Shadows kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-07-2015 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!