Programma gemist?

Een op registratie van de theatershow uit van het Herman van Veen ter gelegenheid van uit 125 jaar Carré. uit Meer In van het tweede deel van de deze het muziekspecial kunt u genieten van op tv door de liedjes Weet je nog, een Lucas, Opzij, Onderaan de tijdens in dijk, Als ik aan m'n naar land denk, Cirkels, op Moenie weggaan nie de en Liefde van later. door de Het verzoekprogramma voor deze naar theatershow van werd samengesteld door het publiek ter door gelegenheid met van 125 jaar Carré. het een Op 5 mei 1971 maakte Herman op van Veen zijn op tv op debuut in Koninklijk met Theater Carré. Bij die op eerste voorstelling zaten er de 271 mensen in op tv de zaal waarvan in de helft uit familie en de uit anderen waren voornamelijk de mensen tijdens uit naar zijn straat. Inmiddels speelde Herman het in dat Koninklijke een theater met meer dan 500 voorstellingen. het Dit in is een met herhaling van 7 maart tijdens 2014.Minder

Een registratie van in de theatershow door van Herman de van Veen ter gelegenheid van met 125 jaar Carré. de Meer het In het tweede deel van van deze muziekspecial kunt op tv u genieten in van op tv de liedjes Weet je de nog, Lucas, Opzij, naar Onderaan de naar dijk, Als ik uit aan m'n land denk, Cirkels, Moenie door weggaan uit nie en Liefde van naar later. Het het verzoekprogramma voor deze tijdens theatershow werd uit samengesteld door het publiek ter uit met gelegenheid van 125 tijdens jaar Carré. Op het 5 mei 1971 maakte Herman op het van Veen zijn van debuut in Koninklijk van Theater Carré. Bij uit die eerste voorstelling zaten in er 271 mensen het in de zaal met waarvan de helft familie en uit de op tv anderen waren voornamelijk door de mensen uit zijn straat. een Inmiddels speelde Herman door in een dat Koninklijke theater tijdens meer dan naar 500 voorstellingen.Minder

oktober 2020
29-08-2015 16:10

Herman van Veen - Kunt u niet nog eens

Herman van Veen - Kunt u niet nog eens - Herman van Veen - Kunt u niet nog eens

Een registratie van de theatershow van Herman van Veen ter gelegenheid van 125 jaar Carré. Meer In het tweede deel van deze muziekspecial kunt u genieten van de liedjes Weet je nog, Lucas, Opzij, Onderaan de dijk, Als ik aan m'n land denk, ...

25-07-2015 16:05

Herman van Veen - Kunt u niet nog eens

Herman van Veen - Kunt u niet nog eens - Herman van Veen - Kunt u niet nog eens

Een registratie van de theatershow van Herman van Veen ter gelegenheid van 125 jaar Carré. Meer In het tweede deel van deze muziekspecial kunt u genieten van de liedjes Weet je nog, Lucas, Opzij, Onderaan de dijk, Als ik aan m'n land denk, ...

Herman van Veen - Kunt u niet nog eens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman van Veen - Kunt u niet nog eens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman van Veen - Kunt u niet nog eens bij Herman van Veen - Kunt u niet nog eens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman van Veen - Kunt u niet nog eens. Heb je een uitzending van Herman van Veen - Kunt u niet nog eens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman van Veen - Kunt u niet nog eens gemist

Uitzending gemist van Herman van Veen - Kunt u niet nog eens? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Herman van Veen - Kunt u niet nog eens, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Herman van Veen - Kunt u niet nog eens gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Herman van Veen - Kunt u niet nog eens? Hier kun je alle uitzendingen van Herman van Veen - Kunt u niet nog eens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-08-2015 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!