Programma gemist?

Documentaire een over dirigent op Hartmut Haenchen die het laat zien hoe Haenchen, tijdens opgegroeid tussen de ruïnes het in een platgebombardeerd met Dresden, ondanks de barre het omstandigheden een zijn muzikale uit talent ontplooide.Meer Bijna een twee jaar oud was de dirigent in Hartmut Haenchen op met 13 februari een 1945, met toen Dresden onder een van kolossaal geallieerd het bombardement in vlammen opging. met Vanuit een kelderraam zag in de jonge in Haenchen hoe de op tv hemel van zijn stad in met brand van stond. Opgroeiend uit tussen de ruïnes wist hij zijn op tv muzikale talent de te ontplooien, in de naar discipline in van een streng het DDR-systeem, een systeem dat de naar cultuur naar evenwel royaal in ondersteunde, met onder andere het 120 klassiek geschoolde orkesten. Haenchen het werd naar zo goed, dat uit van het een Westen de uitnodigingen toestroomden, het maar die bereikten hem meestal de niet. Decennialang door werd hij door de het Stasi naar gevolgd. Ruim tijdens dertig jaar later mag Haenchen zijn in Stasi-verslagen in inzien en op vindt hij niet alleen de invitaties van uit van grote orkesten uit het tijdens Westen, maar ook de van naar notities van het op tijdstip waarop hij met zijn uit vriendin in de tram door van stapt. In 1986 kwam hij naar naar Nederland en sindsdien het is door zijn succes alleen maar op tv gegroeid.Minder

februari 2020
26-07-2015 18:15

Het Uur van de Wolf: Hartmut Haenchen - De hemel boven Dresden

Het Uur van de Wolf: Hartmut Haenchen - De hemel boven Dresden - Het Uur van de Wolf: Hartmut Haenchen - De hemel boven Dresden

Documentaire over dirigent Hartmut Haenchen die laat zien hoe Haenchen, opgegroeid tussen de ruïnes in een platgebombardeerd Dresden, ondanks de barre omstandigheden zijn muzikale talent ontplooide.Meer Bijna twee jaar oud was de dirigent H...

Het Uur van de Wolf: Hartmut Haenchen - De hemel boven Dresden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Hartmut Haenchen - De hemel boven Dresden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Hartmut Haenchen - De hemel boven Dresden bij Het Uur van de Wolf: Hartmut Haenchen - De hemel boven Dresden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Hartmut Haenchen - De hemel boven Dresden. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Hartmut Haenchen - De hemel boven Dresden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Hartmut Haenchen - De hemel boven Dresden gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Hartmut Haenchen - De hemel boven Dresden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Hartmut Haenchen - De hemel boven Dresden, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Hartmut Haenchen - De hemel boven Dresden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Hartmut Haenchen - De hemel boven Dresden? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Hartmut Haenchen - De hemel boven Dresden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-07-2015 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!