Programma gemist?

Documentaire over op trompettist Eric tijdens Vloeimans waarin de kijker hem de voor en achter met de schermen naar ziet van vele op repetities en van optredens. Van het op tv concertgebouw tot Oerol.Meer op tv Eric Vloeimans gooit de alle clichés van de een jazzmuzikant overboord. Geen uit zwarte, maar kleurrijke naar kleding in in opzichtige combinaties. Geen drugs, het maar uit yoga. Niet duister en moeilijk, maar een op uitbundig en vrolijk. Ooit begonnen het in de naar jazz en geïmproviseerde muziek, voelt op tv op een van Europa's beste trompettisten zich het inmiddels in veel van verschillende stijlen thuis, op tv waaronder pop en het naar klassiek. Vloeimans geniet een internationale bekendheid met zijn bijzondere een eigen klank: als geen een ander kan hij met fluisteren op tijdens zijn uit trompet. 'Mijn muziek is voor door miljoenen, op ik heb ze het alleen nog niet allemaal bereikt.' In van de in documentaire ziet de kijker naar hem de voor en achter de schermen van op tv vele repetities en met optredens. in In Het op concertgebouw speelt hij - begeleid door een in het Metropole Orkest - een sensueel met duet met de naar tijdens sopraan Claron McFadden. op tv Op het Oerol Festival op gaat hij los tijdens een een concert met de Kyteman. het En met pianist Florian Weber valt naar door de meer melancholische in kant van zijn persoonlijkheid te horen. op het 'Optreden is een kick, het door is het mooiste wat met het er is, het uit is een staat van 'zijn' op waarin je alles op tv vergeet.'Minder

oktober 2019
02-08-2015 18:17

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans - Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans

Documentaire over trompettist Eric Vloeimans waarin de kijker hem voor en achter de schermen ziet van vele repetities en optredens. Van het concertgebouw tot Oerol.Meer Eric Vloeimans gooit alle clichés van de jazzmuzikant overboord. Geen z...

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans bij Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2015 om 18:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!