Programma gemist?

Documentaire van over trompettist in Eric Vloeimans waarin in de kijker hem uit voor en achter de de schermen ziet van vele repetities door en met optredens. Van het concertgebouw tot van Oerol.Meer een Eric Vloeimans gooit alle clichés door van de met jazzmuzikant van overboord. Geen zwarte, maar kleurrijke van kleding van in opzichtige combinaties. Geen drugs, de maar uit yoga. Niet duister en moeilijk, maar de uitbundig en op vrolijk. de Ooit begonnen in de jazz tijdens en geïmproviseerde muziek, voelt de een van op tv Europa's beste op trompettisten zich tijdens inmiddels in veel verschillende stijlen thuis, in waaronder pop door en op tv klassiek. Vloeimans geniet in internationale bekendheid met naar zijn bijzondere eigen klank: als geen van ander kan hij de met fluisteren op zijn uit trompet. 'Mijn muziek is voor op tv miljoenen, ik heb op ze alleen nog niet in allemaal bereikt.' In op tv de documentaire met ziet de op tv kijker hem door voor en achter de schermen in van vele repetities tijdens en optredens. In Het door concertgebouw speelt hij naar het - begeleid door naar het Metropole Orkest - een sensueel door duet een met de sopraan Claron McFadden. naar Op het met Oerol Festival gaat tijdens hij los tijdens een in concert tijdens met Kyteman. naar En met pianist Florian door Weber valt op de meer melancholische kant van zijn in in persoonlijkheid te horen. op tv 'Optreden is een kick, het is op het mooiste wat in er is, het tijdens in is een staat van door 'zijn' waarin je door alles vergeet.'Minder

september 2020
02-08-2015 18:17

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans - Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans

Documentaire over trompettist Eric Vloeimans waarin de kijker hem voor en achter de schermen ziet van vele repetities en optredens. Van het concertgebouw tot Oerol.Meer Eric Vloeimans gooit alle clichés van de jazzmuzikant overboord. Geen z...

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans bij Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2015 om 18:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!