Programma gemist?

Documentaire over op trompettist Eric Vloeimans waarin het de kijker hem een voor een en achter de schermen ziet van van vele repetities een en uit optredens. Van het het concertgebouw tot het Oerol.Meer Eric Vloeimans gooit alle met clichés van de jazzmuzikant met van overboord. Geen zwarte, maar kleurrijke van kleding in opzichtige combinaties. van in Geen drugs, maar yoga. Niet op tv duister op en moeilijk, maar uitbundig en van vrolijk. Ooit begonnen in door de jazz met en geïmproviseerde muziek, door voelt een van uit Europa's met beste trompettisten zich inmiddels in op veel verschillende stijlen van thuis, een waaronder pop en klassiek. Vloeimans geniet de internationale een bekendheid met zijn bijzondere eigen naar klank: de als geen een ander kan hij fluisteren op zijn tijdens in trompet. 'Mijn muziek is voor miljoenen, van tijdens ik heb ze door alleen nog niet de allemaal bereikt.' In de documentaire ziet een naar de kijker hem tijdens voor en achter de schermen van op tv uit vele repetities en in optredens. In Het concertgebouw speelt uit hij - begeleid door een van het Metropole Orkest - een van sensueel duet met de op sopraan Claron McFadden. de naar Op het Oerol Festival gaat de hij op los tijdens een concert met door Kyteman. En met naar pianist Florian Weber een valt de meer de melancholische een kant van zijn persoonlijkheid de te horen. 'Optreden het is een kick, het is op door het mooiste wat er is, op tv het het is een staat van op 'zijn' waarin je in alles vergeet.'Minder

oktober 2020
02-08-2015 18:17

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans - Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans

Documentaire over trompettist Eric Vloeimans waarin de kijker hem voor en achter de schermen ziet van vele repetities en optredens. Van het concertgebouw tot Oerol.Meer Eric Vloeimans gooit alle clichés van de jazzmuzikant overboord. Geen z...

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans bij Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2015 om 18:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!