Programma gemist?

Documentaire over trompettist op tv het Eric Vloeimans waarin de de kijker hem voor en de achter de schermen het ziet door van vele repetities en uit optredens. Van het door concertgebouw tot van Oerol.Meer Eric Vloeimans gooit alle clichés met van een de jazzmuzikant overboord. Geen in zwarte, maar uit kleurrijke kleding in opzichtige tijdens combinaties. Geen drugs, met maar yoga. uit Niet duister en de moeilijk, maar uitbundig op tv en vrolijk. Ooit begonnen van in de jazz en uit geïmproviseerde muziek, van voelt een op van Europa's in beste trompettisten zich het inmiddels in veel verschillende stijlen op thuis, waaronder pop op tv en uit klassiek. Vloeimans geniet internationale door bekendheid met in zijn bijzondere eigen tijdens klank: als geen uit ander kan hij fluisteren uit op zijn tijdens trompet. 'Mijn muziek op is voor miljoenen, ik door heb ze alleen nog niet naar allemaal het bereikt.' In de documentaire ziet door de een kijker hem voor en achter op op tv de schermen van vele repetities en het optredens. In de Het concertgebouw door speelt hij - begeleid het door het op tv Metropole Orkest - een sensueel in duet met een de op tv sopraan Claron McFadden. Op het Oerol uit van Festival gaat hij los tijdens een op op concert met Kyteman. door En met pianist Florian Weber in valt een de meer melancholische kant van tijdens zijn het persoonlijkheid te horen. 'Optreden is een de kick, het is uit het mooiste in wat naar er is, het is een een staat van 'zijn' door waarin je tijdens alles vergeet.'Minder

november 2019
02-08-2015 18:17

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans - Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans

Documentaire over trompettist Eric Vloeimans waarin de kijker hem voor en achter de schermen ziet van vele repetities en optredens. Van het concertgebouw tot Oerol.Meer Eric Vloeimans gooit alle clichés van de jazzmuzikant overboord. Geen z...

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans bij Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Het fluisteren van Eric Vloeimans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2015 om 18:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!