Programma gemist?

In de islamitische van wereld duiken een steeds geluiden op uit van denkers een en geleerden die op tv voor de hervorming op tv van de islam pleiten.Meer In tijdens een de islamitische wereld duiken met steeds geluiden van op van denkers en geleerden met die voor de hervorming het van door de islam de pleiten. Men vindt dat met het tijd in is om de islamitische op leer te zuiveren van op tv een archaïsch door gedachtegoed dat niet in tot de essentie van het de islam naar hoort. Deze missie van is niet uit eenvoudig in een op tv islamitische wereld waarin het analfabetisme nog de uit de overhand heeft. De krachten de die de status van quo willen op tv handhaven zijn een sterk en ze op worden ondersteund door de verschillende interne en externe factoren. Maar van het de mensen die proberen het beweging te krijgen in de een stagnerende cultuur door zijn van vastbesloten om hun uit hervormingspleidooien handen en voeten een te geven, ondanks een de tegenwerking de van de conservatieve op krachten. In deze tweedelige documentaire staan op tv we de eerst stil bij het begrip van hervorming zelf, een daarna bij de van klassieke hervormingsbewegingen in een de islam en uiteindelijk in bij de hedendaagse op tv hervormers zoals uit de beroemde geleerde Adnan met Ibrahim in uit Oostenrijk.Minder

september 2021
08-08-2015 12:20

De hervorming van de islam

De hervorming van de islam - De hervorming van de islam

In de islamitische wereld duiken steeds geluiden op van denkers en geleerden die voor de hervorming van de islam pleiten.Meer In de islamitische wereld duiken steeds geluiden op van denkers en geleerden die voor de hervorming van de islam p...

De hervorming van de islam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De hervorming van de islam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De hervorming van de islam bij De hervorming van de islam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De hervorming van de islam. Heb je een uitzending van De hervorming van de islam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De hervorming van de islam gemist

Uitzending gemist van De hervorming van de islam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De hervorming van de islam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De hervorming van de islam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De hervorming van de islam? Hier kun je alle uitzendingen van De hervorming van de islam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!