Programma gemist?

In de met islamitische wereld op tv duiken steeds geluiden op van uit denkers en het geleerden die voor de op het hervorming van de islam pleiten.Meer het In de islamitische wereld het duiken steeds geluiden tijdens op van denkers in en geleerden met die voor van de hervorming door van de islam tijdens pleiten. Men vindt dat het tijd de is door om de islamitische leer het te zuiveren van een een met archaïsch gedachtegoed dat niet tot de van de essentie van de islam hoort. in Deze missie is van niet eenvoudig in op een islamitische wereld waarin het het het analfabetisme nog de tijdens overhand heeft. De op krachten die op de status quo willen handhaven de zijn sterk en ze met worden ondersteund door het verschillende interne en met externe factoren. een Maar de naar mensen die proberen een beweging te krijgen op tv in een op stagnerende cultuur zijn vastbesloten om hun naar hervormingspleidooien op tv handen en voeten te het geven, ondanks uit de tegenwerking van de op tv conservatieve krachten. In een deze tweedelige documentaire staan naar we eerst stil in bij het tijdens begrip hervorming op zelf, daarna tijdens bij de klassieke hervormingsbewegingen in de van islam en door uiteindelijk bij de hedendaagse door hervormers zoals de met beroemde geleerde met Adnan Ibrahim uit van Oostenrijk.Minder

januari 2021
08-08-2015 12:20

De hervorming van de islam

De hervorming van de islam - De hervorming van de islam

In de islamitische wereld duiken steeds geluiden op van denkers en geleerden die voor de hervorming van de islam pleiten.Meer In de islamitische wereld duiken steeds geluiden op van denkers en geleerden die voor de hervorming van de islam p...

De hervorming van de islam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De hervorming van de islam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De hervorming van de islam bij De hervorming van de islam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De hervorming van de islam. Heb je een uitzending van De hervorming van de islam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De hervorming van de islam gemist

Uitzending gemist van De hervorming van de islam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De hervorming van de islam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De hervorming van de islam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De hervorming van de islam? Hier kun je alle uitzendingen van De hervorming van de islam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!