Programma gemist?

In de uit islamitische wereld het duiken steeds geluiden op een van denkers tijdens en geleerden die voor de op tv uit hervorming van de islam pleiten.Meer In naar de islamitische wereld op duiken tijdens steeds geluiden op naar van denkers en geleerden naar die voor de hervorming tijdens van de door islam uit pleiten. Men vindt op tv dat het tijd is om tijdens de van islamitische leer te zuiveren van in een uit archaïsch gedachtegoed dat niet tot de op tv essentie een van de islam hoort. het Deze missie een is niet eenvoudig in een uit op islamitische wereld waarin het analfabetisme nog op tv naar de overhand heeft. het De krachten die de in status quo willen handhaven uit zijn met sterk en ze worden ondersteund door van verschillende een interne en van externe factoren. Maar de mensen die het proberen door beweging te krijgen in een een stagnerende cultuur op zijn tijdens vastbesloten om hun hervormingspleidooien door handen en door voeten te geven, uit ondanks de tegenwerking van een de conservatieve krachten. In op deze tweedelige documentaire het staan we uit eerst stil bij het begrip uit hervorming zelf, daarna uit het bij de klassieke hervormingsbewegingen op tv in de islam en uiteindelijk naar bij de hedendaagse het hervormers het zoals de van beroemde geleerde Adnan Ibrahim van uit Oostenrijk.Minder

mei 2021
08-08-2015 12:20

De hervorming van de islam

De hervorming van de islam - De hervorming van de islam

In de islamitische wereld duiken steeds geluiden op van denkers en geleerden die voor de hervorming van de islam pleiten.Meer In de islamitische wereld duiken steeds geluiden op van denkers en geleerden die voor de hervorming van de islam p...

De hervorming van de islam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De hervorming van de islam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De hervorming van de islam bij De hervorming van de islam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De hervorming van de islam. Heb je een uitzending van De hervorming van de islam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De hervorming van de islam gemist

Uitzending gemist van De hervorming van de islam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De hervorming van de islam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De hervorming van de islam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De hervorming van de islam? Hier kun je alle uitzendingen van De hervorming van de islam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!