Programma gemist?

In de islamitische door van wereld duiken steeds geluiden op het van denkers en geleerden met die de voor de uit hervorming van de islam pleiten.Meer in In de islamitische op wereld tijdens duiken steeds geluiden op het van denkers en tijdens geleerden die op tv voor de hervorming van de door islam pleiten. het Men vindt met dat het tijd het is om de islamitische leer te naar zuiveren van een naar in archaïsch gedachtegoed dat niet de tot de essentie van op tv de islam hoort. Deze uit missie is niet met eenvoudig op in een islamitische op wereld waarin het analfabetisme door nog van de overhand heeft. door De krachten die de status quo door willen de handhaven zijn sterk en tijdens ze worden ondersteund het door verschillende interne en tijdens externe in factoren. Maar de mensen in die uit proberen beweging te krijgen in een in stagnerende het cultuur zijn op tv vastbesloten om hun hervormingspleidooien op handen en voeten van te geven, in ondanks de tegenwerking van de conservatieve op tv krachten. In een deze van tweedelige documentaire staan we eerst stil het het bij het begrip op hervorming zelf, daarna bij naar de klassieke hervormingsbewegingen naar in de islam en uiteindelijk uit bij de in hedendaagse de hervormers zoals de naar beroemde geleerde Adnan tijdens Ibrahim uit Oostenrijk.Minder

mei 2020
08-08-2015 12:20

De hervorming van de islam

De hervorming van de islam - De hervorming van de islam

In de islamitische wereld duiken steeds geluiden op van denkers en geleerden die voor de hervorming van de islam pleiten.Meer In de islamitische wereld duiken steeds geluiden op van denkers en geleerden die voor de hervorming van de islam p...

De hervorming van de islam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De hervorming van de islam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De hervorming van de islam bij De hervorming van de islam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De hervorming van de islam. Heb je een uitzending van De hervorming van de islam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De hervorming van de islam gemist

Uitzending gemist van De hervorming van de islam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De hervorming van de islam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De hervorming van de islam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De hervorming van de islam? Hier kun je alle uitzendingen van De hervorming van de islam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!