Programma gemist?

In in de islamitische wereld duiken steeds door geluiden in op van denkers en uit geleerden die voor op de hervorming van het de islam pleiten.Meer in In een de islamitische wereld duiken steeds naar geluiden de op van denkers en geleerden die tijdens voor de hervorming tijdens van de islam met pleiten. Men vindt op tv dat het het tijd is om met de islamitische van leer te zuiveren een van een op archaïsch gedachtegoed dat niet tot tijdens de essentie in van de islam hoort. van Deze missie het is niet met eenvoudig in een islamitische wereld waarin uit uit het analfabetisme nog van de overhand heeft. De krachten die tijdens de status quo de met willen handhaven zijn sterk en ze naar worden ondersteund door op verschillende interne en met externe factoren. Maar uit op tv de mensen die op proberen beweging te van krijgen in een stagnerende cultuur naar zijn van vastbesloten om hun een hervormingspleidooien handen en voeten tijdens te geven, ondanks door de tegenwerking van de conservatieve een krachten. In tijdens deze tweedelige documentaire in staan een we eerst stil bij het met begrip hervorming zelf, met daarna bij de klassieke een hervormingsbewegingen in met de op islam en uiteindelijk de bij de hedendaagse hervormers zoals de door op beroemde geleerde Adnan Ibrahim door uit Oostenrijk.Minder

september 2020
08-08-2015 12:20

De hervorming van de islam

De hervorming van de islam - De hervorming van de islam

In de islamitische wereld duiken steeds geluiden op van denkers en geleerden die voor de hervorming van de islam pleiten.Meer In de islamitische wereld duiken steeds geluiden op van denkers en geleerden die voor de hervorming van de islam p...

De hervorming van de islam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De hervorming van de islam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De hervorming van de islam bij De hervorming van de islam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De hervorming van de islam. Heb je een uitzending van De hervorming van de islam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De hervorming van de islam gemist

Uitzending gemist van De hervorming van de islam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De hervorming van de islam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De hervorming van de islam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De hervorming van de islam? Hier kun je alle uitzendingen van De hervorming van de islam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!