Programma gemist?

In de islamitische door wereld duiken naar steeds geluiden op in van denkers naar en geleerden die voor met de hervorming van de een islam het pleiten.Meer In de op islamitische wereld duiken van steeds geluiden op van denkers in en tijdens geleerden die door voor de hervorming van de islam van pleiten. Men vindt het dat het van tijd is om door de door islamitische leer te op tv zuiveren van een archaïsch uit gedachtegoed dat niet op tv tot de met essentie van de islam hoort. tijdens Deze missie is met niet eenvoudig het in een islamitische op wereld waarin het op tv analfabetisme nog in de overhand heeft. De door krachten die de status op tv quo willen handhaven zijn op tv sterk tijdens en ze worden ondersteund door tijdens verschillende interne en van externe factoren. Maar van in de mensen die proberen beweging van te krijgen in van een stagnerende een cultuur zijn vastbesloten om de hun door hervormingspleidooien handen en voeten met te geven, ondanks op de tegenwerking van de conservatieve op tv krachten. In deze van door tweedelige documentaire staan we eerst op tv stil met bij het begrip hervorming naar zelf, daarna bij het de klassieke hervormingsbewegingen in de de islam en een uiteindelijk bij de op tv hedendaagse op hervormers zoals de beroemde geleerde naar Adnan door Ibrahim uit Oostenrijk.Minder

juni 2021
08-08-2015 12:20

De hervorming van de islam

De hervorming van de islam - De hervorming van de islam

In de islamitische wereld duiken steeds geluiden op van denkers en geleerden die voor de hervorming van de islam pleiten.Meer In de islamitische wereld duiken steeds geluiden op van denkers en geleerden die voor de hervorming van de islam p...

De hervorming van de islam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De hervorming van de islam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De hervorming van de islam bij De hervorming van de islam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De hervorming van de islam. Heb je een uitzending van De hervorming van de islam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De hervorming van de islam gemist

Uitzending gemist van De hervorming van de islam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De hervorming van de islam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De hervorming van de islam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De hervorming van de islam? Hier kun je alle uitzendingen van De hervorming van de islam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!