Programma gemist?

Hoe in verhoudt gelijkwaardigheid als met ideaal zich tot de uit politieke op tv realiteit? Zijn mensen op tv gelijkwaardig? En wat tijdens betekent dat voor bijvoorbeeld van bootvluchtelingen aan de met poorten van Europa?Meer Hoe op tv verhoudt gelijkwaardigheid als de ideaal zich tot door de tijdens politieke realiteit? Zijn mensen gelijkwaardig? met En door wat betekent dat voor bijvoorbeeld bootvluchtelingen op aan de naar poorten van door Europa? Zijn zij uit gelijk aan ons? En door zo niet, zijn de ze dan tenminste van gelijkwaardig als uit mens? Te gast zijn Tamar met het de Waal, politiek filosoof; Paul Scheffer, uit publicist en in hoogleraar Europese Studies aan naar Tilburg het University en naar de Universiteit van Amsterdam; en uit Rutger op tv van der Hoeven, op tv buitenlandredacteur bij De naar Groene Amsterdammer. De Waal promoveert op tv aan het Paul Scholten door Centrum van de in het Universiteit van Amsterdam. Haar onderzoek tijdens richt van zich op de ethiek naar van migratie, de burgerschap en naturalisatievereisten. Daarnaast naar schrijft ze een voor verschillende media zoals De uit Correspondent en tijdens Het Parool. Scheffer bekleedde op eerder met de Wibautleerstoel voor grootstedelijke problematiek met aan de met Universiteit van de Amsterdam. Hij schreef onder andere 'Het op tv Land van Aankomst' het (2007), de een vergelijkend uit onderzoek naar immigratie in Amerika op en Europa, en op 'Alles doet mee aan het de uit werkelijkheid' (2013), een studie naar een het interbellum gezien met door uit de ogen van door zijn grootvader, de filosoof op Herman Wolf. in Van der Hoeven schrijft over het grote internationale in kwesties zoals migratie, machtspolitiek in een en de economische crisis. Daarnaast is op tv hij door als docent geschiedenis verbonden met aan de Universiteit met Utrecht.Minder

juni 2020
09-08-2015 12:10

Het Filosofisch Kwintet (2015)

Het Filosofisch Kwintet (2015) - Het Filosofisch Kwintet (2015)

Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich tot de politieke realiteit? Zijn mensen gelijkwaardig? En wat betekent dat voor bijvoorbeeld bootvluchtelingen aan de poorten van Europa?Meer Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich tot ...

Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Filosofisch Kwintet (2015) bij Het Filosofisch Kwintet (2015) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Filosofisch Kwintet (2015). Heb je een uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist

Uitzending gemist van Het Filosofisch Kwintet (2015)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Filosofisch Kwintet (2015), uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Filosofisch Kwintet (2015)? Hier kun je alle uitzendingen van Het Filosofisch Kwintet (2015) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-08-2015 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!