Programma gemist?

Hoe uit verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich van tot de door politieke realiteit? uit Zijn mensen gelijkwaardig? door En wat betekent dat een voor bijvoorbeeld van bootvluchtelingen aan de het poorten van Europa?Meer Hoe verhoudt tijdens gelijkwaardigheid de als ideaal zich tot van de politieke realiteit? Zijn uit mensen gelijkwaardig? met En wat naar betekent dat voor uit bijvoorbeeld bootvluchtelingen aan de uit poorten van Europa? de Zijn uit zij gelijk aan ons? En door zo niet, zijn ze van dan tenminste naar gelijkwaardig als mens? door Te gast zijn Tamar van de Waal, politiek met filosoof; de Paul Scheffer, met publicist en hoogleraar op tv Europese Studies aan Tilburg naar University en de Universiteit van door Amsterdam; op en Rutger van naar der Hoeven, buitenlandredacteur bij met De Groene Amsterdammer. De tijdens de Waal promoveert aan het Paul Scholten op tv tijdens Centrum van de een Universiteit van Amsterdam. Haar naar onderzoek richt zich op op de ethiek van een migratie, burgerschap naar en naturalisatievereisten. Daarnaast schrijft ze de op tv voor verschillende media zoals door De Correspondent en op tv Het Parool. Scheffer de bekleedde eerder de Wibautleerstoel voor door grootstedelijke problematiek met aan de Universiteit een van Amsterdam. Hij een schreef onder andere naar 'Het Land van tijdens Aankomst' (2007), een vergelijkend op tv tijdens onderzoek naar immigratie in Amerika het en Europa, en op tv 'Alles doet mee met aan de tijdens werkelijkheid' (2013), een een studie naar het interbellum gezien op tv door door de ogen van zijn grootvader, het de filosoof Herman door Wolf. Van der met tijdens Hoeven schrijft over in grote internationale kwesties een zoals migratie, machtspolitiek in en de economische op crisis. Daarnaast is van hij als docent geschiedenis verbonden op aan de Universiteit met Utrecht.Minder

januari 2021
09-08-2015 12:10

Het Filosofisch Kwintet (2015)

Het Filosofisch Kwintet (2015) - Het Filosofisch Kwintet (2015)

Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich tot de politieke realiteit? Zijn mensen gelijkwaardig? En wat betekent dat voor bijvoorbeeld bootvluchtelingen aan de poorten van Europa?Meer Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich tot ...

Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Filosofisch Kwintet (2015) bij Het Filosofisch Kwintet (2015) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Filosofisch Kwintet (2015). Heb je een uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist

Uitzending gemist van Het Filosofisch Kwintet (2015)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Filosofisch Kwintet (2015), uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Filosofisch Kwintet (2015)? Hier kun je alle uitzendingen van Het Filosofisch Kwintet (2015) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-08-2015 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!