Programma gemist?

Hoe van verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal uit zich tot de tijdens politieke van realiteit? Zijn mensen gelijkwaardig? uit En wat betekent dat voor met bijvoorbeeld bootvluchtelingen op tv aan de poorten uit van Europa?Meer Hoe met verhoudt een gelijkwaardigheid als ideaal zich met tot de in politieke realiteit? Zijn mensen gelijkwaardig? een En wat betekent de dat voor naar bijvoorbeeld bootvluchtelingen aan de tijdens poorten van Europa? Zijn op tv zij tijdens gelijk aan ons? En zo het niet, zijn op tv ze tijdens dan tenminste gelijkwaardig als op tv mens? Te gast zijn op Tamar de Waal, politiek naar filosoof; van Paul Scheffer, een publicist en hoogleraar Europese het Studies aan Tilburg University en op tv tijdens de Universiteit van Amsterdam; uit en Rutger naar van der Hoeven, buitenlandredacteur een bij De Groene Amsterdammer. het De Waal promoveert tijdens aan uit het Paul Scholten Centrum van in de Universiteit van tijdens Amsterdam. Haar onderzoek op tv richt zich op de de ethiek van het migratie, van burgerschap en naturalisatievereisten. Daarnaast naar schrijft ze een voor verschillende media de zoals De Correspondent en Het op tv Parool. Scheffer bekleedde eerder in de Wibautleerstoel voor op op tv grootstedelijke problematiek aan de Universiteit van de Amsterdam. uit Hij schreef onder andere met 'Het Land van van Aankomst' (2007), een vergelijkend het onderzoek van naar immigratie in Amerika van en Europa, van en 'Alles doet met mee aan de uit werkelijkheid' (2013), een in studie naar het interbellum gezien de door de ogen een van de zijn grootvader, de op filosoof Herman Wolf. op Van der Hoeven op schrijft over grote een internationale kwesties het zoals migratie, machtspolitiek en de economische een de crisis. Daarnaast is hij als door docent geschiedenis op verbonden aan de op tv Universiteit Utrecht.Minder

september 2020
09-08-2015 12:10

Het Filosofisch Kwintet (2015)

Het Filosofisch Kwintet (2015) - Het Filosofisch Kwintet (2015)

Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich tot de politieke realiteit? Zijn mensen gelijkwaardig? En wat betekent dat voor bijvoorbeeld bootvluchtelingen aan de poorten van Europa?Meer Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich tot ...

Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Filosofisch Kwintet (2015) bij Het Filosofisch Kwintet (2015) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Filosofisch Kwintet (2015). Heb je een uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist

Uitzending gemist van Het Filosofisch Kwintet (2015)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Filosofisch Kwintet (2015), uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Filosofisch Kwintet (2015)? Hier kun je alle uitzendingen van Het Filosofisch Kwintet (2015) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-08-2015 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!