Programma gemist?

Hoe verhoudt gelijkwaardigheid op tv als ideaal door zich tot de een politieke realiteit? Zijn mensen met gelijkwaardig? met En wat door betekent dat voor een bijvoorbeeld bootvluchtelingen aan de de poorten van Europa?Meer uit Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal door zich tot de een politieke realiteit? Zijn de mensen de gelijkwaardig? En wat het betekent dat op voor bijvoorbeeld bootvluchtelingen een aan de poorten van Europa? Zijn op tv zij gelijk door aan ons? En zo de niet, een zijn ze een dan tenminste gelijkwaardig als een mens? Te gast uit zijn Tamar uit de Waal, politiek filosoof; Paul van Scheffer, publicist en hoogleraar in Europese Studies aan met door Tilburg University en uit de Universiteit van de Amsterdam; en Rutger de van der Hoeven, buitenlandredacteur bij De op tv Groene uit Amsterdammer. De Waal naar promoveert aan het Paul uit Scholten Centrum van de tijdens Universiteit van door Amsterdam. Haar op tv onderzoek richt op tv zich op de ethiek van de migratie, op tv burgerschap en naturalisatievereisten. uit Daarnaast schrijft ze uit voor verschillende media zoals De Correspondent naar van en Het Parool. Scheffer bekleedde eerder de de het Wibautleerstoel voor grootstedelijke problematiek aan op de Universiteit van met uit Amsterdam. Hij schreef onder andere in 'Het Land met van Aankomst' (2007), een vergelijkend met onderzoek naar de immigratie in uit Amerika en Europa, en van 'Alles de doet mee aan in de werkelijkheid' (2013), het een studie naar het interbellum van gezien door de naar ogen van zijn in grootvader, de filosoof Herman van Wolf. de Van der Hoeven op schrijft over grote uit internationale kwesties zoals migratie, op machtspolitiek op tv en de economische crisis. Daarnaast de is hij door als docent op tv geschiedenis verbonden aan van de Universiteit Utrecht.Minder

april 2021
09-08-2015 12:10

Het Filosofisch Kwintet (2015)

Het Filosofisch Kwintet (2015) - Het Filosofisch Kwintet (2015)

Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich tot de politieke realiteit? Zijn mensen gelijkwaardig? En wat betekent dat voor bijvoorbeeld bootvluchtelingen aan de poorten van Europa?Meer Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich tot ...

Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Filosofisch Kwintet (2015) bij Het Filosofisch Kwintet (2015) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Filosofisch Kwintet (2015). Heb je een uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist

Uitzending gemist van Het Filosofisch Kwintet (2015)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Filosofisch Kwintet (2015), uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Filosofisch Kwintet (2015)? Hier kun je alle uitzendingen van Het Filosofisch Kwintet (2015) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-08-2015 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!