Programma gemist?

Hoe verhoudt gelijkwaardigheid uit het als ideaal zich tot op tv de politieke uit realiteit? Zijn mensen gelijkwaardig? En in wat betekent dat voor tijdens bijvoorbeeld bootvluchtelingen aan op de uit poorten van Europa?Meer Hoe verhoudt de gelijkwaardigheid als op ideaal zich tot de met politieke realiteit? Zijn de mensen uit gelijkwaardig? En wat betekent dat in van voor bijvoorbeeld bootvluchtelingen een aan de poorten uit van Europa? Zijn zij gelijk aan naar naar ons? En zo door niet, zijn ze dan door tenminste gelijkwaardig als mens? het Te gast uit zijn Tamar de Waal, op tv politiek filosoof; Paul een Scheffer, publicist en tijdens hoogleraar Europese in Studies aan het Tilburg University en uit de Universiteit van Amsterdam; en het Rutger van naar der Hoeven, buitenlandredacteur op bij De van Groene Amsterdammer. De Waal promoveert naar aan het van Paul Scholten Centrum een van de Universiteit uit van Amsterdam. Haar onderzoek richt in zich op de door door ethiek van migratie, burgerschap en naar naturalisatievereisten. Daarnaast schrijft tijdens ze voor verschillende media uit zoals De Correspondent in op tv en Het Parool. Scheffer bekleedde van eerder de de Wibautleerstoel voor in grootstedelijke problematiek aan in de Universiteit van op Amsterdam. Hij schreef onder op tv andere 'Het Land van de Aankomst' (2007), een met vergelijkend onderzoek van naar immigratie in Amerika en op Europa, en met 'Alles op doet mee aan de werkelijkheid' (2013), een van een studie naar het met interbellum gezien door de ogen door op tv van zijn grootvader, de filosoof van Herman Wolf. naar Van der Hoeven schrijft over de met grote internationale kwesties zoals migratie, de machtspolitiek en op tv de economische op crisis. Daarnaast is hij als docent op tv geschiedenis een verbonden aan op tv de Universiteit Utrecht.Minder

juli 2021
09-08-2015 12:10

Het Filosofisch Kwintet (2015)

Het Filosofisch Kwintet (2015) - Het Filosofisch Kwintet (2015)

Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich tot de politieke realiteit? Zijn mensen gelijkwaardig? En wat betekent dat voor bijvoorbeeld bootvluchtelingen aan de poorten van Europa?Meer Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich tot ...

Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Filosofisch Kwintet (2015) bij Het Filosofisch Kwintet (2015) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Filosofisch Kwintet (2015). Heb je een uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist

Uitzending gemist van Het Filosofisch Kwintet (2015)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Filosofisch Kwintet (2015), uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Filosofisch Kwintet (2015)? Hier kun je alle uitzendingen van Het Filosofisch Kwintet (2015) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-08-2015 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!