Programma gemist?

Hoe in verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich een tot de politieke naar realiteit? Zijn de mensen van gelijkwaardig? En wat van betekent dat voor met bijvoorbeeld bootvluchtelingen aan de poorten de van Europa?Meer op tv Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal het zich naar tot de politieke uit realiteit? Zijn mensen gelijkwaardig? En uit wat betekent dat tijdens voor bijvoorbeeld naar bootvluchtelingen aan de met poorten van Europa? Zijn op tv zij gelijk tijdens aan ons? naar En zo niet, zijn ze tijdens de dan tenminste gelijkwaardig als mens? Te van tijdens gast zijn Tamar de Waal, de politiek filosoof; tijdens Paul Scheffer, publicist en van hoogleraar Europese Studies met aan Tilburg University en in de Universiteit een van Amsterdam; en Rutger met met van der Hoeven, een buitenlandredacteur bij De in Groene Amsterdammer. De Waal promoveert aan naar het Paul Scholten in Centrum van de de Universiteit van op tv Amsterdam. een Haar onderzoek richt zich van op de op ethiek van migratie, burgerschap en naturalisatievereisten. tijdens het Daarnaast schrijft ze de voor verschillende media uit zoals De Correspondent en Het Parool. in Scheffer bekleedde uit eerder de Wibautleerstoel naar voor grootstedelijke het problematiek aan de Universiteit van op Amsterdam. Hij een schreef onder in andere 'Het Land van Aankomst' een door (2007), een vergelijkend in onderzoek naar immigratie in in Amerika en van Europa, en 'Alles doet in mee aan van de werkelijkheid' (2013), op tv een studie naar het tijdens interbellum gezien door van de ogen van zijn grootvader, het de met filosoof Herman Wolf. uit Van der Hoeven door schrijft over grote internationale kwesties door zoals migratie, naar machtspolitiek en een de economische crisis. door Daarnaast is van hij als docent geschiedenis verbonden aan door de Universiteit het Utrecht.Minder

januari 2020
09-08-2015 12:10

Het Filosofisch Kwintet (2015)

Het Filosofisch Kwintet (2015) - Het Filosofisch Kwintet (2015)

Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich tot de politieke realiteit? Zijn mensen gelijkwaardig? En wat betekent dat voor bijvoorbeeld bootvluchtelingen aan de poorten van Europa?Meer Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich tot ...

Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Filosofisch Kwintet (2015) bij Het Filosofisch Kwintet (2015) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Filosofisch Kwintet (2015). Heb je een uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist

Uitzending gemist van Het Filosofisch Kwintet (2015)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Filosofisch Kwintet (2015), uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Filosofisch Kwintet (2015)? Hier kun je alle uitzendingen van Het Filosofisch Kwintet (2015) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-08-2015 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!