Programma gemist?

Hoe met verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal de zich tot de politieke de realiteit? Zijn met mensen gelijkwaardig? naar En wat betekent dat voor naar door bijvoorbeeld bootvluchtelingen aan de poorten van de Europa?Meer op tv Hoe verhoudt gelijkwaardigheid van als ideaal uit zich tot de politieke de realiteit? Zijn mensen in gelijkwaardig? En wat betekent een dat in voor bijvoorbeeld bootvluchtelingen aan de in poorten van naar Europa? Zijn zij tijdens gelijk aan ons? tijdens En zo niet, tijdens zijn ze het dan tenminste gelijkwaardig met als mens? Te uit gast zijn Tamar de Waal, politiek een naar filosoof; Paul Scheffer, door publicist en hoogleraar Europese Studies de aan Tilburg University een en de Universiteit van een Amsterdam; tijdens en Rutger van der Hoeven, in buitenlandredacteur op bij De Groene Amsterdammer. een De door Waal promoveert aan het Paul in Scholten Centrum van de van Universiteit met van Amsterdam. Haar op tv onderzoek richt zich op de uit een ethiek van migratie, burgerschap en in naturalisatievereisten. tijdens Daarnaast schrijft ze voor op tv verschillende media met zoals De Correspondent en Het uit Parool. Scheffer bekleedde het eerder de Wibautleerstoel door voor grootstedelijke problematiek aan een de Universiteit in van uit Amsterdam. Hij schreef op onder andere 'Het Land van door Aankomst' (2007), op een vergelijkend onderzoek naar met immigratie in een Amerika en Europa, en de 'Alles doet een mee aan door de werkelijkheid' (2013), een door studie naar het interbellum gezien met door de ogen van van een zijn grootvader, de filosoof op Herman Wolf. Van der op tv door Hoeven schrijft over grote internationale het kwesties uit zoals migratie, machtspolitiek en door de economische de crisis. Daarnaast is hij als docent een geschiedenis verbonden aan een van de Universiteit Utrecht.Minder

november 2020
09-08-2015 12:10

Het Filosofisch Kwintet (2015)

Het Filosofisch Kwintet (2015) - Het Filosofisch Kwintet (2015)

Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich tot de politieke realiteit? Zijn mensen gelijkwaardig? En wat betekent dat voor bijvoorbeeld bootvluchtelingen aan de poorten van Europa?Meer Hoe verhoudt gelijkwaardigheid als ideaal zich tot ...

Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Filosofisch Kwintet (2015) bij Het Filosofisch Kwintet (2015) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Filosofisch Kwintet (2015). Heb je een uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist

Uitzending gemist van Het Filosofisch Kwintet (2015)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Filosofisch Kwintet (2015), uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het Filosofisch Kwintet (2015) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Filosofisch Kwintet (2015)? Hier kun je alle uitzendingen van Het Filosofisch Kwintet (2015) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-08-2015 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!