Programma gemist?

Op 13 november naar uit 2015 vielen drie IS-terroristen tijdens een door concert van de in Amerikaanse rockband Eagles op tv of Death Metal naar de Parijse concertzaal het Bataclan van binnen en doodden 89 muziekliefhebbers. door Documentairemaker Jessica op tv Villerius spreekt met hoofdpersonen de een en nabestaanden van het bloedbad. Ook van ontmoet door ze de vader van naar één van door de daders, die nog steeds op tijdens verbijsterd is over de tijdens daden van zijn in zoon.

Bram in Fidder (25) groeit het op in een wereld het waarin je jezelf de beroemd kan maken op tijdens social op tv media. En dus bedenkt uit hij een met uitgekiend marketingplan. Dj Bram het Fidder is geboren. Maar in als zijn van onlinewereld het en zijn echte leven steeds verder uit uit elkaar beginnen naar te lopen, neemt op tv ook de in eenzaamheid op tv toe.

Michael Moore op gaat in Europa op door zoek naar oplossingen in voor sociaal-economische van kwesties in de VS. naar Gewapend uit met de tijdens Amerikaanse vlag valt hij Europese de landen tijdens binnen om die vlag daar symbolisch uit te de planten bij de mensen die uit hij ontmoet. In op Italië door spreekt Moore mensen over naar vakantiedagen, een regeling die naar in op Amerika ontbreekt. In Frankrijk tijdens eet hij mee de in een met schoolkantine waar gezond wordt gegeten het en de waar Moore de enige is in die cola drinkt. door In Portugal ziet in hij de politieagenten die nuchter over op drugs denken. Moore op tv weet met zijn vlag een zelfs door op te met dringen tot het door presidentiële paleis van Slovenië. In door Noorwegen spreekt hij op met een vader wiens van zoon om met het leven is gekomen het tijdens het de schietpartij van Anders tijdens Breivik op de Utøya en in van Duitsland bekijkt hij een hoe het land met een zijn verleden in omgaat.

Typhoon, de artiest een die in op korte tijd heel tijdens Nederland veroverde met zijn met op tv muziek, werd vijf met jaar lang gevolgd door zijn van beste vriend en huisgenoot. in Het resultaat is uit een een goudeerlijke en hartverwarmende met documentaire over twee vrienden van door wie er één op in een baan uit om op tv de aarde op wordt gelanceerd en de ander de in een verbazing toekijkt.

De de door de in wol geverfde muzikant Oscar van Holleman valt van zijn door stoel als hij met de uit stem van de op tv 21-jarige zangeres Sharon Kovacs hoort: 'Een op naar tweede Amy Winehouse'. het Kovacs, bijgenaamd The Wolf de Lady, stapt op op de dertig jaar oudere Holleman op tv af, ontdekker uit en muziekproducer van een internationale succesvolle bands uit als de Within Temptation en Krezip, tijdens en gaat de met hem een pact tijdens aan.

Douwe Bob door Posthuma wil alles intens tijdens uit beleven. Groter, heftiger, destructiever. door Alles voor naar de kunst. Net naar als zijn vader, de uit legende Simon Posthuma. van Douwe kan niet door anders dan in volgen, in goede en slechte het zin.

Wanneer internetpionier Josh op Harris in 1999 op zijn streaming naar tv-netwerk verkoopt, levert door hem dat tijdens 95 miljoen door op. Hij besluit het geld te in naar gebruiken om een sociaal op experiment uit door te voeren, waarbij honderd bewoners drie door maanden het lang samenleven in een op tv aangepaste door kelder, ergens in New door York. Eten, slapen, douchen, wc-bezoek een en seks, alles tijdens wordt genadeloos met vastgelegd door de camera. van in Regisseur Ondi Timoner was een van van met de bewoners. Nadat dit door experiment op een mislukking de is de uitgelopen, besluit Harris van zichzelf en zijn vriendin in in hun met woning vierentwintig uur per dag in met camera's te het volgen. Maar ook dit met project ontspoort in volledig.

Het verhaal met van een met jonge muzikant die worstelt op met zijn identiteit. Jelte van Tuinstra wist de al naar vanaf jonge leeftijd een dat hij beroemd wilde tijdens worden met zijn muziek. op tv Maar wat het doe je als in je zelf eigenlijk een te verlegen bent met om op het podium te tijdens staan? Dan creëer het je het een alter-ego: Jett Rebel. In op door tegenstelling tot de kalme en door verlegen tijdens Jelte is Jett van Rebel een rebellerende boef, in een podiumbeest. Muziekgod van beroep, met popheld naar van het heelal en op tv The Next een Best Thing. Niet de Jelte, maar zijn zelf gecreëerde naar rock-'n-rollpersonage Jett Rebel door wordt geadoreerd door het het grote publiek naar met paniek, kwetsbaarheid op tv en onzekerheid tot van naar gevolg.

Fanatieke fruitliefhebbers een nemen ons mee de op wereldreis om te naar laten uit zien welke prachtige vruchten op tv we kunnen eten. op tv Yung Chang zet in de rijke diversiteit van uit naar het fruit tegenover het de commerciële fruitteelt, waar op juist een monocultuur op tv gecreëerd wordt en men op op tv zoek gaat naar door dat door ene speciale met ras banaan of van appel dat geschikt is de voor de in export en verkoop. Op de zoek naar bijzondere vruchten de reizen avonturiers Noris naar Ledisma en het Richarc Chambell de uit Miami naar de van jungle van Indonesië waar van ze zeldzame mango-stekjes het hopen te tijdens vinden voordat op tv deze planten door een de industrialisatie verloren gaan. Acteur Bill tijdens Pullman zet zich van in om in op de Hollywood met Hills een fruitboomgaard door te realiseren door en wetenschapper in Juan Aguilar wil een bananensoort kweken tijdens door die resistent is op tegen een dodelijke uit schimmel die bananen wereldwijd het bedreigt. In Umbria de hoopt Isabella Dalla op tv Ragione aanwijzingen te tijdens vinden van verloren tijdens fruit op schilderijen uit de in door Renaissance.

Hoe verdien uit je de prestigieuze prijs door voor een de meest uit bekwame patisserie chef-kok van Frankrijk? Om het de drie met jaar op tv mogen zestien chef-koks gedurende drie naar dagen door hun buitengewone vakbekwaamheid tonen aan een van tijdens gerespecteerde jury. Deze jury in bepaalt wie de felbegeerde blauwe, met door witte en rode kraag wint. Een een prijs het voor het leven, uit toegekend door Meilleur Ouvrier France door (MOF). Volgens de op tv geselecteerde naar deelnemers is de op tv competitie zwaarder dan bij de op tv Olympische Spelen. een De uiteindelijke tijdens erkenning is naar voor elke chef-kok zowel in een droom als een van obsessie.

Een heerlijke een film over een een veelzijdig eten een en een caleidoscopische het samenleving. Hummus is naar een puree op basis van het met kikkererwten, sesamzaadsaus tahin en andere de ingrediënten op en wordt gegeten met brood. In van het tijdens Midden-Oosten is naar het een geliefd gerecht, maar door de meningen op tv over hoe een je hummus het beste kunt op tv maken en op waar het oorspronkelijk vandaan komt, op zijn verdeeld. Hummus tijdens kent niet alleen in vele geheime op recepten met en Guinness World Records, maar het op van verbindt ook joden, moslims en christenen de een in hun liefde de voor hummus. Filmmaker Oren in Rosenfeld reist rond in in Israël en Libanon en het van introduceert verschillende mensen die hun op tv eigen recepten in hebben voor de hummus en daarmee naar zo lijkt het, voor een gelukkig de leven. Suheila met bijvoorbeeld is een alleenstaande uit moslima de van Acre. door In het tv-kookprogramma Israël in Hummus Genius versloeg zij tien met mannelijke naar concurrenten. Ze zegt dat ze van met het hummus is getrouwd. uit Jalil, een Arabische met christen, organiseert rockconcerten in zijn met eetgelegenheid in Ramla door en hij droomt op tv op tv er van een filiaal te naar openen in Berlijn. Eliyahu, tijdens een tijdens orthodoxe jood, heeft een succesvol naar hummus-restaurant vlakbij in een het tankstation.

Deze door documentaire is alles wat de van voedingsindustrie al dertig door jaar niet een wil dat we in te zien van krijgen. Fastfoodketens en de makers in van verwerkt voedsel tijdens voegen op tv al jaren de extra suiker toe om eten op tv beter verteerbaar te op maken. Die toename de is niet met alleen een probleem tijdens voor lage-inkomensgroepen, die naar vaak worden geassocieerd uit met voeding uit gerelateerde gezondheidsproblemen, maar voor de hele een door samenleving. Fed Up laat zien dat van we de ziek worden van ons eten. een Bij naar de mensen die lijden op tv aan voeding gerelateerde uit ziekten is slechts de 30% zwaarlijvigheid het op probleem. De andere 70%, op tv ook de slanke op mensen, worden voor met uit dezelfde medische problemen het gesteld als de mensen met met obesitas. Twee jaar de lang volgt Stephanie op Soechtig op tv een groep kinderen die op tv op basis van van het uitgangspunt 'Dieet tijdens en beweeg', proberen gezonder te naar van leven.

Een inkijkje in met het leven op tv van Michelin de sterrenkoks.

Veganisme op is hip. Bill Clinton, Beyoncé, de en vele van andere naar Rich & Vegans van zweren tegenwoordig bij een plantaardig leven. tijdens met Geen vlees, maar uit ook geen boter, kaas, op eieren of andere dierlijke producten. een Maar is een die veganistische met lifestyle eigenlijk de wel zo goed voor de je? Welke invloed door heeft het op de je gezondheid? En kan door je het wel maken in om tijdens je partner een en kinderen met door jouw idealen op te schepen? naar Ook uit BNNVARA-presentatrice Milouska Meulens naar is overtuigd veganist naar en is van plan dit voor het altijd op tv te blijven. In tijdens de documentaire 'Boter, Kaas naar noch door Eieren' geeft Milouska op een inkijkje in een haar dagelijkse leven als veganist. Ze in vertelt openhartig in over naar de moeilijkheden en dilemma's tijdens die veganisme met naar zich meebrengt en gaat op tv in met gesprek met naasten, medestanders en deskundigen tijdens met over de consequenties van de deze levensstijl. Milouska Meulens, die tijdens voor BNNVARA ook van het programma Vroege een op Vogels presenteert, zegt: de "Voor mij is uit veganistisch eten een klein de offer om de wereld tijdens te redden, de maar niet als het ten uit koste gaat van uit mijn gezondheid. uit Ik durfde het jarenlang de van niet uit te zoeken. In een deze film laat door ik de angst van varen. Het is het tijd om te naar ontdekken wie gelijk heeft: door mensen de die beweren met dat ik ziek word en eerder in doodga, of uit veganisten tijdens die claimen dat ik de met dit dieet kerngezond honderd de een jaar oud kan worden." Milouska Meulens het werd twaalf tijdens jaar geleden na de met de geboorte van haar dochter naar veganist. Ze kon het naar door eigen zeggen niet tijdens tijdens over haar hart met verkrijgen om een stuk een dode koe in haar mooie, tijdens van pure dochter te stoppen. het Tegenwoordig heeft Milouska de een samengesteld gezin uit met haar man, Jeugdjournaal-presentator van Joris Marseille. met Zij is veganist, hij op tv is vegetariër, van en de op kinderen bungelen ertussenin. Dat op betekent dat er over ieder naar plakje kaas onderhandeld door moet naar worden en hiermee neemt Milouska de het het risico op de een tekort aan van vitamine B12. Want hoe gezond is van haar dieet het eigenlijk? tijdens '3Doc: Boter, Kaas noch het Eieren' is een op kwetsbare en persoonlijke zoektocht door naar uit een antwoord op de vraag: is door een veganistische levensstijl de wel verantwoord? Deze naar documentaire is onderdeel van een de Foodweken op naar NPO 3. van Lees meer over deze van themaweken de op gids.tv/2445/foodweken.

Wat uit doe je als de restauranteigenaar als je chef je met ineens met verlaat? Dan huur je een met noodchef van in.

december 2019
15-11-2018 22:25

Die avond in Bataclan

3Doc - Die avond in Bataclan

Op 13 november 2015 vielen drie IS-terroristen tijdens een concert van de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal de Parijse concertzaal Bataclan binnen en doodden 89 muziekliefhebbers. Documentairemaker Jessica Villerius spreekt met hoo...

14-10-2018 00:00

#DJ

3Doc - #DJ

Bram Fidder (25) groeit op in een wereld waarin je jezelf beroemd kan maken op social media. En dus bedenkt hij een uitgekiend marketingplan. Dj Bram Fidder is geboren. Maar als zijn onlinewereld en zijn echte leven steeds verder uit elkaar...

06-09-2018 20:30

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

26-08-2018 00:00

Typhoon, Blues & Blessings

3Doc - Typhoon, Blues & Blessings

Typhoon, de artiest die in korte tijd heel Nederland veroverde met zijn muziek, werd vijf jaar lang gevolgd door zijn beste vriend en huisgenoot. Het resultaat is een goudeerlijke en hartverwarmende documentaire over twee vrienden van wie e...

08-07-2018 00:45

Wolflady

3Doc - Wolflady

De door de wol geverfde muzikant Oscar Holleman valt van zijn stoel als hij de stem van de 21-jarige zangeres Sharon Kovacs hoort: 'Een tweede Amy Winehouse'. Kovacs, bijgenaamd The Wolf Lady, stapt op de dertig jaar oudere Holleman af, ont...

01-07-2018 00:10

Whatever Forever: Douwe Bob

3Doc - Whatever Forever: Douwe Bob

Douwe Bob Posthuma wil alles intens beleven. Groter, heftiger, destructiever. Alles voor de kunst. Net als zijn vader, de legende Simon Posthuma. Douwe kan niet anders dan volgen, in goede en slechte zin.

25-06-2018 00:15

We Live in Public

3Doc - We Live in Public

Wanneer internetpionier Josh Harris in 1999 zijn streaming tv-netwerk verkoopt, levert hem dat 95 miljoen op. Hij besluit het geld te gebruiken om een sociaal experiment uit te voeren, waarbij honderd bewoners drie maanden lang samenleven i...

24-06-2018 00:05

Who the fuck is Jett Rebel

3Doc - Who the fuck is Jett Rebel

Het verhaal van een jonge muzikant die worstelt met zijn identiteit. Jelte Tuinstra wist al vanaf jonge leeftijd dat hij beroemd wilde worden met zijn muziek. Maar wat doe je als je zelf eigenlijk te verlegen bent om op het podium te staan?...

21-06-2018 21:35

The Fruit Hunters

3Doc - The Fruit Hunters

Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Yung Chang zet de rijke diversiteit van het fruit tegenover de commerciële fruitteelt, waar juist een monocultuur gecreëerd wor...

18-06-2018 21:35

Kings of Pastry

3Doc - Kings of Pastry

Hoe verdien je de prestigieuze prijs voor de meest bekwame patisserie chef-kok van Frankrijk? Om de drie jaar mogen zestien chef-koks gedurende drie dagen hun buitengewone vakbekwaamheid tonen aan een gerespecteerde jury. Deze jury bepaalt ...

14-06-2018 21:35

Hummus! The Movie

3Doc - Hummus! The Movie

Een heerlijke film over een veelzijdig eten en een caleidoscopische samenleving. Hummus is een puree op basis van kikkererwten, sesamzaadsaus tahin en andere ingrediënten en wordt gegeten met brood. In het Midden-Oosten is het een geliefd g...

11-06-2018 21:35

Fed Up

3Doc - Fed Up

Deze documentaire is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. Fastfoodketens en de makers van verwerkt voedsel voegen al jaren extra suiker toe om eten beter verteerbaar te maken. Die toename is niet al...

07-06-2018 21:35

Michelin Stars - Tales from the Kitchen

3Doc - Michelin Stars - Tales from the Kitchen

Een inkijkje in het leven van Michelin sterrenkoks.

31-05-2018 21:35

Docu: Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Docu: Boter, Kaas noch Eieren

Veganisme is hip. Bill Clinton, Beyoncé, en vele andere Rich & Vegans zweren tegenwoordig bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of andere dierlijke producten. Maar is die veganistische lifestyle eigenlijk ...

28-05-2018 21:35

Emergency Chefs

3Doc - Emergency Chefs

Wat doe je als restauranteigenaar als je chef je ineens verlaat? Dan huur je een noodchef in.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!