Programma gemist?

Deze van documentaire is alles wat de de voedingsindustrie al op tv dertig jaar niet op tv wil dat het we te zien de krijgen. Fastfoodketens tijdens en de makers van verwerkt voedsel een voegen al de jaren naar extra suiker toe om het eten beter het verteerbaar te maken. Die toename de is niet alleen een op tv probleem voor lage-inkomensgroepen, in die vaak in worden geassocieerd met voeding het gerelateerde gezondheidsproblemen, op maar voor de hele naar samenleving. met Fed Up laat zien dat een we ziek worden uit van in ons eten. op Bij de mensen een die lijden aan voeding in gerelateerde ziekten is slechts 30% op zwaarlijvigheid het op tv probleem. De naar andere 70%, ook de slanke op tv tijdens mensen, worden voor dezelfde het medische problemen gesteld naar als de mensen met op obesitas. Twee jaar door lang volgt Stephanie Soechtig in een op groep kinderen die op basis van van het naar uitgangspunt 'Dieet en beweeg', op tv proberen gezonder te de op leven.

Een een inkijkje in het leven op van het Michelin sterrenkoks.

Veganisme is op hip. Bill Clinton, Beyoncé, tijdens en van vele andere Rich tijdens & Vegans zweren tegenwoordig naar bij een plantaardig leven. uit op Geen vlees, maar ook geen in boter, naar kaas, eieren of in andere dierlijke producten. Maar is een die veganistische lifestyle eigenlijk in uit wel zo goed voor je? op tv Welke invloed heeft met het op je op gezondheid? En kan van je het wel maken in om je partner op en door kinderen met de jouw idealen op te schepen? een Ook BNNVARA-presentatrice met Milouska Meulens een is overtuigd veganist uit en is van plan dit voor van altijd te een blijven. In de documentaire met 'Boter, Kaas uit noch door Eieren' geeft Milouska op tv een inkijkje in door haar dagelijkse leven als in veganist. Ze vertelt openhartig over met op de moeilijkheden en van dilemma's die veganisme op tv met zich meebrengt en naar gaat in gesprek met naar naasten, medestanders en deskundigen uit op over de consequenties van deze levensstijl. met door Milouska Meulens, die voor BNNVARA ook uit het een programma Vroege Vogels presenteert, zegt: het "Voor het mij is veganistisch door eten een van klein offer om de wereld te op redden, maar het niet de als het ten uit koste gaat van mijn gezondheid. van Ik tijdens durfde het jarenlang niet uit te op tijdens zoeken. In deze op tv film laat ik de angst met varen. Het is tijd tijdens uit om te ontdekken wie een gelijk heeft: mensen die beweren met dat naar ik ziek word door en eerder doodga, van of veganisten die claimen dat naar ik met dit een dieet kerngezond naar honderd jaar oud kan op worden." de Milouska Meulens werd twaalf jaar uit tijdens geleden na de geboorte in van haar dochter met veganist. Ze kon het naar tijdens de eigen zeggen niet over haar hart van verkrijgen naar om een stuk dode tijdens koe uit in haar mooie, pure dochter te in stoppen. met Tegenwoordig heeft Milouska een op tv samengesteld gezin met een haar man, Jeugdjournaal-presentator tijdens Joris Marseille. Zij is in veganist, hij is de vegetariër, naar en de kinderen bungelen met ertussenin. in Dat betekent dat er over een ieder door plakje kaas onderhandeld moet op worden en op hiermee neemt Milouska het risico op op een tekort de aan een vitamine B12. Want tijdens hoe gezond is haar op dieet eigenlijk? '3Doc: uit Boter, Kaas noch Eieren' met is een naar kwetsbare en persoonlijke met zoektocht naar een van antwoord op de de vraag: is op een veganistische levensstijl een wel verantwoord? Deze documentaire is op onderdeel van met de Foodweken op uit NPO 3. Lees met meer over deze themaweken op de gids.tv/2445/foodweken.

Wat doe je met als restauranteigenaar als uit door je chef je ineens door verlaat? Dan een huur je een noodchef het in.

Na naar in de meest bekende restaurants een gewerkt naar te hebben zit chef op Jake het door zijn lastige persoonlijkheid door thuis. Een het chef zonder restaurant. Jake besluit naar een underground het restaurant te beginnen, door todat dit een foodie hotspot in wordt. Tijd in voor op tv een echt restaurant met een met uniek een concept. In een huiselijke omgeving in krijgen de gasten een op tv van exclusief diner.

Zijn we massaal van verslaafd aan vlees? in Net als met vele anderen naar wordt Marijn Frank heen naar en weer geslingerd tussen in haar lust voor in vlees en het met verlangen een op beter en met verstandiger mens te zijn. In met op tv deze documentaire gaat zij de op zoek naar naar schokkende en grappige argumenten tijdens om met van haar verslaving af te komen. een Zal uit het haar het lukken of legt ze naar zich neer bij haar lot uit op tv als vleeseter? Vleesjunk Marijn probeert tijdens van haar verslaving in aan vlees af met te komen met een met stage bij op een koeienslachterij en een van bezoek aan door 100.000 plofkippen. Door haar naar biefstukje op tv recht in met de ogen te de kijken hoopt ze het een gezondere morele relatie op tijdens te bouwen met het door van lapje vlees op haar bord. Dat uit blijkt nog een met hele emotionele, soms het komisch-erotische tour, uit waarin ze wordt in bijgestaan de door een psycholoog. Terwijl door Marijn dapper vordert bij in de slachters, door vindt ze antwoorden op haar het vragen bij door onder anderen tijdens vleesfokkers en -kwekers, geheelonthouders en de de wel met heel appetijtelijke het chef-kok Joris naar Bijdendijk. Een documentaire over op tv beeldvorming, diervriendelijkheid, lust en een hypocrisie.

Een mans reis uit tijdens om de ware in aard van suiker te tijdens ontdekken.

Wat het eten mensen? Wat werkt wereldwijd met nu eigenlijk het op beste en wat uit is het slechtste op menu dat naar er bestaat? Jimmy Doherty van en Kate Quilton in kijken met op basis van de de wekelijkse boodschappen het en typerende maaltijden naar het het eten in verschillende in met landen en bij verschillende stammen en het vergelijken dit met van de een daaraan gerelateerde cijfers van obesitas, het hart- en uit vaatziekten en het diabetes. Als je lang het en gezond met wilt leven, kun op tv het beste naar op IJsland vertrekken. IJsland naar blijkt het gezondste land in te zijn met een het menu van tijdens verse vis, uit vlees en tijdens zuivelproducten van hoge kwaliteit. Italië en van Griekenland scoren van ook goed. Maar tijdens hoe gezond eten op tv we het nu eigenlijk in op tv Nederland?

Een exclusief kijkje een in het Formule met 1-leven van de op in 1994 overleden met met Braziliaanse Formule 1-legende Ayrton de Senna. De documentaire vertelt het op tv verhaal van een de de korte carrière van Senna met enkel op archiefmateriaal. Het het verhaal van op zijn debuut, tijdens de decennialange sportieve vete een in de jaren '80 met door toenmalig wereldkampioen de Alain Prost, op en zijn strijd tegen de de politieke tijdens spelletjes in de de sport. In 1994 kwam Senna de om het naar leven bij een door ongeluk op het naar circuit van op Imola. Hij was slechts 34 in door jaar.

In de virtuele door wereld van een vloggers zijn de bewoners op tv jong, door knap, grappig en de succesvol. Of lijkt dat een maar zo? Een groep een populaire Nederlandse YouTubers naar wordt een jaar met de lang gevolgd. Ze hebben bij elkaar op tv meer dan een door de miljoen fans en zijn maandelijks goed een voor uit miljoenen views. Dat naar is goed met geld verdienen, maar daarvoor betalen ze in ook op een prijs. Want de door prestatiedruk is van hoog, en is het het wel zo tof op tv om je het hele privéleven op internet op tv te gooien? Het de antwoord komt van YouTube-helden het als The Cinemates, het uit Bardo, Dus David, Vera en van Dionnetje.

Een kwetsbaar portret van over de het zus van filmmaker met Ingrid van Kamerling die leed van aan angsten en keuzestress en op uiteindelijk uit op 24-jarige leeftijd vlak voor haar het diploma-uitreiking een een einde in aan haar leven naar maakte.

2010. The tijdens sky is de op tv limit. Iedereen kan een op ster zijn uit én mooi een én populair. op Waarom lukt dat in dan niet? De film volgt het vier op tv jonge, creatieve, ambitieuze van mensen die ogenschijnlijk een met glanzend en tijdens gelukkig leven leiden. Emiel de (29) probeert een carrière als tijdens reclameregisseur van in de grond op te krijgen in Londen. met Mireille met (27) heeft een interessante baan bij met een NGO in met Brussel, maar blijft de de de frustratie voelen dat met ze eigenlijk haar naar creatieve talent zou uit moeten ontwikkelen. Niki de (28) is modeontwerpster en tijdens stelt tijdens hoge eisen aan op zichzelf en haar werk. tijdens En Daniel (25) is de net in afgestudeerd aan de kunstacademie met en moet het nu uit gaan maken in in de 'echte wereld'. met Gaandeweg de wordt zichtbaar wat het het van hen op vergt om alle ballen door in de lucht een te houden. Wat eisen ze een van zichzelf? Hoe naar komen ze door aan die norm? tijdens Willen door ze niet gewoon te tijdens veel? Een documentaire over jonge in ambitieuze de mensen en de tol die tijdens ze naar achter de schermen de betalen voor van een schijnbaar perfect door en succesvol leven.

Anno 2015 is het Daft Punk een tijdens de fenomeen in de popmuziek. Bandleden in Thomas Bangalter met en Guy-Manuel de op tv Homem-Christo hebben een artistiek universum uit gecreëerd, dat schommelt naar op tv tussen fictie en het realiteit, en voeren over elk met aspect de van hun werk strenge regie. In uit het in tijdperk van op globalisering en social tijdens media hebben zij altijd geweigerd met om hun uit gezicht te tonen en doen naar ze zich tot met in detail voor door als robots. Deze uit onbuigzame van houding, die haaks staat naar op een imago tijdens beluste maatschappij, tijdens en Daft de Punks zoektocht naar met onafhankelijkheid en vrijheid genereert vragen door over onze relatie naar tot uit beeldvorming, media en door roem.

Kun je van de niets van een fortuin maken door de steeds naar maar weer te ruilen? tijdens Albert Klein Haneveld op en Stefan Egberts denken van naar wel. het De meeste mensen uit werken hun door hele leven keihard, een maar vooral om de hypotheekschuld af op met te lossen. Van uit werken wordt vrijwel niemand rijk. Albert in en met Stefan besluiten daarom tijdens om het anders te doen. uit Ze naar hebben een super sympathieke shortcut een naar een een fortuin door bedacht. Ze halen via Marktplaats tijdens een gratis met konijn op, dat ze een ruilen voor het iets dat in meer waard is. op Dat is het in begin van een door bijzonder en onvoorspelbaar avontuur. Tegen alle op tv van verwachtingen in ruilen ze binnen een drie op tv jaar tot een luxe appartement in aan een ski-piste. naar Ondertussen ontmoeten ze bijzondere op tv mensen en worden naar ze op gedwongen om moeilijke keuzes te op maken. In in een ultieme poging op om met hun avontuur succesvol af in te sluiten besluiten beide op mannen af te in reizen naar Las Vegas. op met Zijn Albert en Stefan het het systeem te slim af? op Of eindigen tijdens ze toch met lege op tv op handen?

Het met is de droom van door iedere man in in het zuiden: naar ooit Prins Carnaval op worden van je eigen van dorp of stad. op tv In 2017 in overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting door in Venlo. in Een op tv erebaan die hem tijdens op het idee bracht een in documentaire te maken over het de met Limburgse traditie. Samen met het regisseur en uit filmmaker Rob Hodselmans de en producent in Pieter Kuijpers maakte hij deze naar documentaire. Een film over van verbinding op en verbroedering, die laat door zien wat carnaval, in van op tv Limburg ook wel vastelaovend het genoemd, nou écht een betekent.

april 2019
11-06-2018 21:35

Fed Up

3Doc - Fed Up

Deze documentaire is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. Fastfoodketens en de makers van verwerkt voedsel voegen al jaren extra suiker toe om eten beter verteerbaar te maken. Die toename is niet al...

07-06-2018 21:35

Michelin Stars - Tales from the Kitchen

3Doc - Michelin Stars - Tales from the Kitchen

Een inkijkje in het leven van Michelin sterrenkoks.

31-05-2018 21:35

Docu: Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Docu: Boter, Kaas noch Eieren

Veganisme is hip. Bill Clinton, Beyoncé, en vele andere Rich & Vegans zweren tegenwoordig bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of andere dierlijke producten. Maar is die veganistische lifestyle eigenlijk ...

28-05-2018 21:35

Emergency Chefs

3Doc - Emergency Chefs

Wat doe je als restauranteigenaar als je chef je ineens verlaat? Dan huur je een noodchef in.

24-05-2018 21:30

42 Grams: An Evolution of a Chef

3Doc - 42 Grams: An Evolution of a Chef

Na in de meest bekende restaurants gewerkt te hebben zit chef Jake door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. Jake besluit een underground restaurant te beginnen, todat dit een foodie hotspot wordt. Tijd voor een e...

21-05-2018 21:35

Vleesverlangen

3Doc - Vleesverlangen

Zijn we massaal verslaafd aan vlees? Net als vele anderen wordt Marijn Frank heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In deze documentaire gaat zij op zoek naar schokkende ...

17-05-2018 21:35

That Sugar Film

3Doc - That Sugar Film

Een mans reis om de ware aard van suiker te ontdekken.

14-05-2018 21:35

World's Best Diet

3Doc - World's Best Diet

Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Jimmy Doherty en Kate Quilton kijken op basis van de wekelijkse boodschappen en typerende maaltijden naar het eten in verschillende la...

10-05-2018 21:40

Senna

3Doc - Senna

Een exclusief kijkje in het Formule 1-leven van de in 1994 overleden Braziliaanse Formule 1-legende Ayrton Senna. De documentaire vertelt het verhaal van de korte carrière van Senna met enkel archiefmateriaal. Het verhaal van zijn debuut, d...

07-05-2018 22:10

Shinewereld

3Doc - Shinewereld

In de virtuele wereld van vloggers zijn de bewoners jong, knap, grappig en succesvol. Of lijkt dat maar zo? Een groep populaire Nederlandse YouTubers wordt een jaar lang gevolgd. Ze hebben bij elkaar meer dan een miljoen fans en zijn maande...

02-05-2018 20:45

In het hoofd van mijn zusje

3Doc - In het hoofd van mijn zusje

Een kwetsbaar portret over de zus van filmmaker Ingrid Kamerling die leed aan angsten en keuzestress en uiteindelijk op 24-jarige leeftijd vlak voor haar diploma-uitreiking een einde aan haar leven maakte.

30-04-2018 22:55

Alles wat we wilden

3Doc - Alles wat we wilden

2010. The sky is de limit. Iedereen kan een ster zijn én mooi én populair. Waarom lukt dat dan niet? De film volgt vier jonge, creatieve, ambitieuze mensen die ogenschijnlijk een glanzend en gelukkig leven leiden. Emiel (29) probeert een ca...

15-04-2018 00:35

Daft Punk Unchained

3Doc - Daft Punk Unchained

Anno 2015 is Daft Punk een fenomeen in de popmuziek. Bandleden Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo hebben een artistiek universum gecreëerd, dat schommelt tussen fictie en realiteit, en voeren over elk aspect van hun werk streng...

28-03-2018 22:40

Ruilen: Van Konijn tot Fortuin

3Doc - Ruilen: Van Konijn tot Fortuin

Kun je van niets een fortuin maken door steeds maar weer te ruilen? Albert Klein Haneveld en Stefan Egberts denken van wel. De meeste mensen werken hun hele leven keihard, maar vooral om de hypotheekschuld af te lossen. Van werken wordt vri...

08-02-2018 21:45

Nao 't Zuuje

3Doc - Nao 't Zuuje

Het is de droom van iedere man in het zuiden: ooit Prins Carnaval worden van je eigen dorp of stad. In 2017 overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een erebaan die hem op het idee bracht een documentaire te maken over de Limbu...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 12-03-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord