Programma gemist?

Milouska tijdens Meulens is al twaalf door jaar uit overtuigd veganist en is van op plan dat ook de altijd te blijven. Net op als de Bill Clinton, Beyoncé in en vele andere in Rich & op Vegans zweert ze bij het een plantaardig door leven. Geen vlees, maar ook geen de boter, kaas, op eieren naar of andere dierlijke producten. in Maar is de die veganistische levensstijl wel goed voor door door je? Wat doet het het met je naar gezondheid? En kan je een het maken om je man de door en kinderen met jouw idealen van op schepen? Milouska een gaat op tv op zoek naar antwoorden op die een vragen en geeft uit ze een inkijkje met in haar uit veganistische een leven.

Een exclusief kijkje van in uit het Formule 1-leven tijdens van de in 1994 overleden uit Braziliaanse Formule 1-legende een Ayrton Senna. van De tijdens documentaire vertelt het een verhaal van de korte carrière naar van Senna door met enkel met archiefmateriaal. Het verhaal van zijn het debuut, van de decennialange sportieve vete in met de op tv jaren '80 met met toenmalig wereldkampioen Alain Prost, en uit zijn strijd tegen op de politieke op spelletjes in de met sport. In 1994 op kwam Senna om met het leven bij een ongeluk uit op het van circuit van Imola. Hij op was slechts 34 het op tv jaar.

Michael met Moore gaat in Europa in op zoek naar oplossingen op voor tijdens sociaal-economische kwesties in door de VS. Gewapend met de een Amerikaanse vlag met valt hij tijdens Europese landen naar binnen om die vlag daar een symbolisch uit te planten bij de uit mensen die in hij ontmoet. In Italië spreekt een Moore mensen over op vakantiedagen, een regeling op die op in Amerika ontbreekt. In een Frankrijk eet hij mee in van een van schoolkantine waar de gezond wordt gegeten door en waar Moore de van enige is die naar cola drinkt. In Portugal uit ziet hij politieagenten die door de nuchter over drugs denken. Moore weet door met met zijn vlag zelfs het door te dringen op tot het presidentiële een paleis van Slovenië. in In Noorwegen spreekt hij met met een het vader wiens in zoon om het leven in is gekomen tijdens de tijdens schietpartij van uit Anders Breivik op de Utøya en in Duitsland bekijkt op hij in hoe het land met zijn op tv verleden door omgaat.

Filmmaker Michael met Moore onderzoekt de het stand van zaken in van het de VS. Uitgangspunten zijn uit Trumps verkiezingsoverwinning en in de gevestigde politiek, op maar hij heeft tijdens ook aandacht voor in nieuwe democratische bewegingen. Moore trekt op tv op o.a. naar zijn geboortestad Flint op tv en het laat zien hoe republikeinse bestuurders van door in de staat Michigan zich verrijken met van het naar leveren van drinkwater. Ooit naar had met iedereen toegang tot door schoon water uit op tv een meer, dat in een pijplijn in naar een de stad kwam. De nieuwe de bestuurders hebben een op nieuwe de pijp voor in het water laten aanleggen, maar voor op tv de overwegend op arme en tijdens zwarte bevolking is het door water uit deze nieuwe op tv pijplijn veel te naar duur. De de meeste door inwoners van Flint tijdens zijn daarom aangewezen op vervuild met water in uit de rivier. in Met als gevolg een dodelijke uit salmonella-uitbraak en het kinderen met veel te hoge naar loodgehaltes in het op bloed. de 11/9 verwijst op naar de datum waarop Trump de officieel tot de president van tijdens de Verenigde Staten de werd verkozen.

Lotte (18) en in Roos met (16) zijn door zussen en hebben van allebei het syndroom van tijdens Usher. Dat betekent naar dat ze binnenkort een doof en blind zullen naar worden. Hoe het snel dat op gaat is niet bekend, van maar ze zien en door horen door nu al een op tv stuk slechter dan hun leeftijdsgenoten. Hoe door een gaan deze twee levenslustige naar meiden om met met hun ontwikkeling naar volwassenheid, met terwijl van de tijdbom van doof- met en blindheid onverbiddelijk doortikt? door Ze laten zich een niet de weerhouden om alles uit het leven op tv te halen: Lotte in doet een de opleiding tot op fotograaf en Roos is bezig uit haar op eindexamen te halen. Tegelijkertijd het willen ze ook van nog naar een paar dingen doen voordat het tijdens te laat is, de zoals het het Noorderlicht op met eigen ogen door zien. Regisseur Kim door Smeekes volgde Lotte en een Roos twee jaar lang voor van de met film.

Basisschooljuf Robin tijdens Moolenaar moet 22 kilo tijdens afvallen om het mee te kunnen op tv doen in aan het Nederlands het Kampioenschap Bikinifitness. Ze staat voor de dag en dauw op op tv van en traint 25 door uur per week. Als ze op na 4 maanden een 8 kilo is aangekomen op zakt de moed naar in haar in de tijdens schoenen.

Het op tv is de droom van iedere op tv man het in het zuiden: het ooit Prins een Carnaval worden van je eigen dorp de of stad. In van 2017 overkwam het het de BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een door erebaan die met hem op het idee naar op tv bracht een documentaire te uit maken over de de Limburgse traditie. Samen met regisseur een en filmmaker door Rob van Hodselmans en producent op Pieter Kuijpers maakte de hij de documentaire Nao 't Zuuje. het Een film een over verbinding en verbroedering, met die de laat zien wat carnaval, in door Limburg ook wel met vastelaovend genoemd, op tv nou ècht met betekent.

Kyoko is het met pseudoniem op tv van de 25-jarige de Kelly van Binsbergen. door Ze werd als in baby geadopteerd uit China en in kwam van in Zeeland terecht bij naar haar het ouders die een seksshop uit runden. Nu is Kelly is uit sekstelefoniste naar en wordt al een vijf jaar lang gebeld door het mannen die de op zoek door zijn naar seks. Het de begon op tv ooit als een met makkelijke manier om geld te met verdienen maar inmiddels is door er bij Kelly in ook met een soort verlangen te op tv ontstaan naar de in gesprekken met op tv 'haar' mannen. naar Die bellen niet de meer alleen voor platte, pornografische met gesprekken, maar op gebruiken het excuus van een op tv op orgasme om hun problemen met bij haar met kwijt te kunnen. Dit blijft niet uit zonder van gevolgen. Het uit seksleven van Kelly en haar tijdens vriendje gaat slecht, in de het verhouding met haar adoptiefamilie een staat onder een druk en ze naar moet afrekenen met een het aantal demonen die uit door haar hoofd van spoken.

Op 13 november het een 2015 vielen drie IS-terroristen tijdens uit een van concert van de Amerikaanse rockband op Eagles door of Death Metal de Parijse van concertzaal Bataclan met binnen en doodden 89 muziekliefhebbers. van met Documentairemaker Jessica Villerius op tv spreekt met hoofdpersonen door en nabestaanden van het naar bloedbad. Ook ontmoet met ze de vader van een één een van de daders, die nog in steeds verbijsterd is tijdens over de de daden van zijn met zoon.

Bram Fidder tijdens (25) groeit op in op een wereld waarin het je jezelf met beroemd kan van maken op social media. En tijdens dus op bedenkt hij een een uitgekiend marketingplan. Dj Bram naar Fidder is geboren. door Maar als zijn onlinewereld een door en zijn echte leven steeds verder naar uit van elkaar beginnen te lopen, van neemt ook de eenzaamheid het in toe.

Michael Moore van gaat in Europa op op zoek naar van oplossingen voor sociaal-economische kwesties een in tijdens de VS. Gewapend naar met de Amerikaanse vlag naar valt hij Europese landen tijdens van binnen om die vlag daar op symbolisch te een planten bij de mensen naar die naar hij ontmoet. In Italië uit spreekt Moore mensen op over vakantiedagen, een uit regeling die een in Amerika ontbreekt. In op Frankrijk eet op tv hij mee in een schoolkantine waar met de gezond wordt gegeten en waar een Moore de enige uit is uit die cola drinkt. In Portugal op ziet hij uit politieagenten die nuchter het over drugs denken. op Moore weet met zijn vlag het zelfs het door te naar dringen tot het de presidentiële paleis van op Slovenië. In Noorwegen spreekt hij met met een vader wiens het zoon om op tv het leven tijdens is gekomen tijdens de de schietpartij van Anders Breivik een op Utøya uit en in Duitsland op tv bekijkt hij naar hoe het land met zijn tijdens verleden uit omgaat.

Typhoon, de artiest uit met die in korte tijd heel Nederland het met veroverde met zijn muziek, door werd vijf jaar lang gevolgd uit door zijn met beste vriend en huisgenoot. op tv Het resultaat tijdens is een goudeerlijke en de hartverwarmende documentaire een over twee in vrienden van wie van er één in een baan met om de op aarde wordt met gelanceerd en tijdens de ander in verbazing naar toekijkt.

De door naar de wol naar geverfde muzikant Oscar Holleman valt van van zijn stoel van als uit hij de stem van de tijdens in 21-jarige zangeres Sharon Kovacs hoort: de 'Een tweede Amy Winehouse'. naar Kovacs, door bijgenaamd The Wolf Lady, stapt met op de dertig de jaar oudere uit Holleman af, ontdekker op en muziekproducer van internationale van succesvolle naar bands als Within de Temptation en Krezip, en gaat in met hem de een pact tijdens aan.

Douwe tijdens Bob Posthuma wil door alles intens beleven. het Groter, heftiger, destructiever. Alles voor het de kunst. in Net als tijdens zijn vader, de legende Simon van Posthuma. Douwe met kan niet anders dan naar uit volgen, in goede en met slechte zin.

Wanneer internetpionier uit Josh Harris in 1999 van een zijn streaming tv-netwerk verkoopt, levert door hem dat 95 op tv miljoen op. Hij met besluit het een geld te door gebruiken om een sociaal experiment een uit te voeren, op waarbij van honderd bewoners drie van maanden lang samenleven in een aangepaste de kelder, ergens in van New York. uit Eten, uit slapen, douchen, wc-bezoek en naar seks, alles wordt genadeloos van vastgelegd door de de camera. in Regisseur Ondi Timoner van was een van de bewoners. Nadat de dit op experiment op tijdens een mislukking is een uitgelopen, besluit Harris zichzelf en zijn naar vriendin van in hun woning vierentwintig op uur per dag door met camera's uit te volgen. Maar ook van dit project ontspoort met volledig.

juli 2019
11-07-2019 20:00

Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Boter, Kaas noch Eieren

Milouska Meulens is al twaalf jaar overtuigd veganist en is van plan dat ook altijd te blijven. Net als Bill Clinton, Beyoncé en vele andere Rich & Vegans zweert ze bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of...

26-06-2019 20:55

Senna

3Doc - Senna

Een exclusief kijkje in het Formule 1-leven van de in 1994 overleden Braziliaanse Formule 1-legende Ayrton Senna. De documentaire vertelt het verhaal van de korte carrière van Senna met enkel archiefmateriaal. Het verhaal van zijn debuut, d...

06-06-2019 20:00

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

30-05-2019 19:55

Fahrenheit 11/9

3Doc - Fahrenheit 11/9

Filmmaker Michael Moore onderzoekt de stand van zaken in de VS. Uitgangspunten zijn Trumps verkiezingsoverwinning en de gevestigde politiek, maar hij heeft ook aandacht voor nieuwe democratische bewegingen. Moore trekt o.a. naar zijn geboor...

12-03-2019 21:15

Voor het donker wordt

3Doc - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

05-03-2019 21:20

Fitgirl

3Doc - Fitgirl

Basisschooljuf Robin Moolenaar moet 22 kilo afvallen om mee te kunnen doen aan het Nederlands Kampioenschap Bikinifitness. Ze staat voor dag en dauw op en traint 25 uur per week. Als ze na 4 maanden 8 kilo is aangekomen zakt de moed haar in...

27-02-2019 21:10

Nao 't Zuuje

3Doc - Nao 't Zuuje

Het is de droom van iedere man in het zuiden: ooit Prins Carnaval worden van je eigen dorp of stad. In 2017 overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een erebaan die hem op het idee bracht een documentaire te maken over de Limbu...

06-12-2018 21:45

Hallo met Kyoko

3Doc - Hallo met Kyoko

Kyoko is het pseudoniem van de 25-jarige Kelly van Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd uit China en kwam in Zeeland terecht bij haar ouders die een seksshop runden. Nu is Kelly is sekstelefoniste en wordt al vijf jaar lang gebeld door ...

15-11-2018 22:25

Die avond in Bataclan

3Doc - Die avond in Bataclan

Op 13 november 2015 vielen drie IS-terroristen tijdens een concert van de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal de Parijse concertzaal Bataclan binnen en doodden 89 muziekliefhebbers. Documentairemaker Jessica Villerius spreekt met hoo...

14-10-2018 00:00

#DJ

3Doc - #DJ

Bram Fidder (25) groeit op in een wereld waarin je jezelf beroemd kan maken op social media. En dus bedenkt hij een uitgekiend marketingplan. Dj Bram Fidder is geboren. Maar als zijn onlinewereld en zijn echte leven steeds verder uit elkaar...

06-09-2018 20:30

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

26-08-2018 00:00

Typhoon, Blues & Blessings

3Doc - Typhoon, Blues & Blessings

Typhoon, de artiest die in korte tijd heel Nederland veroverde met zijn muziek, werd vijf jaar lang gevolgd door zijn beste vriend en huisgenoot. Het resultaat is een goudeerlijke en hartverwarmende documentaire over twee vrienden van wie e...

08-07-2018 00:45

Wolflady

3Doc - Wolflady

De door de wol geverfde muzikant Oscar Holleman valt van zijn stoel als hij de stem van de 21-jarige zangeres Sharon Kovacs hoort: 'Een tweede Amy Winehouse'. Kovacs, bijgenaamd The Wolf Lady, stapt op de dertig jaar oudere Holleman af, ont...

01-07-2018 00:10

Whatever Forever: Douwe Bob

3Doc - Whatever Forever: Douwe Bob

Douwe Bob Posthuma wil alles intens beleven. Groter, heftiger, destructiever. Alles voor de kunst. Net als zijn vader, de legende Simon Posthuma. Douwe kan niet anders dan volgen, in goede en slechte zin.

25-06-2018 00:15

We Live in Public

3Doc - We Live in Public

Wanneer internetpionier Josh Harris in 1999 zijn streaming tv-netwerk verkoopt, levert hem dat 95 miljoen op. Hij besluit het geld te gebruiken om een sociaal experiment uit te voeren, waarbij honderd bewoners drie maanden lang samenleven i...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 51
  • Laatste uitzending op 11-07-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord