Programma gemist?

Op 30 mei tijdens 2016 kwam er het een einde door aan het tijdens leven van Mitchel Winters. met Hij op was nog maar op 21 jaar. Mitchel liet zich het doodschieten in uit een park in op Schiedam. Hij op belde zelf 112, omschreef zichzelf de als door een mogelijke overvaller op en liep recht de op de toegesnelde agent op tv af die hem waarschuwde van te zullen naar schieten als hij niet zijn van het handen zou laten zien. in Met zes schoten, afgevuurd in naar in 38 seconden, leidde Mitchel zijn eigen een een dood in. Waarom met pleegde Mitchel zelfmoord en waarom op tv koos hij voor uit zo'n dramatisch en gewelddadig uit einde een door politiekogels? Wat het bracht hem het daartoe?

Deze documentaire toont naar hoe problematische schuld de uit jongeren gevangenhoudt. Aan de een hand van de schulddossiers op tv van drie jongvolwassenen in uit Amsterdam-Zuidoost wordt op tv duidelijk wat op het belang is uit van een persoonlijke aanpak en een wordt uit het verhaal door achter de schulden de verteld om jongeren te helpen naar regie terug naar te nemen over hun naar toekomst. Onze op tv gids in de schuldmachine door is Willem Los, op tv jarenlang manager debiteurenbeheer en in het sinds enkele jaren vrijwilliger bij ONSbank. het Dat is door een kunstenaarsinitiatief een dat met een persoonlijk met en artistiek leertraject en tijdens schuldrust op tv jongeren een nieuw op perspectief biedt op zichzelf op tv en tijdens hun leefwereld om zelf een oplossingsgericht aan tijdens hun toekomst te kunnen met werken. Met in Willem ontdekken we hoe door van de verregaande digitalisering in van Nederland mensen anonieme een BSN-nummers in zijn geworden. Hoe makkelijk je het gevangen raakt in uit een ondoorgrondelijk tijdens systeem op tv waarmee de schuldenindustrie krankzinnig veel geld een verdient, maar in mensen steeds verder in een de op tv problemen komen. Hoe tijdens komen we in eruit?

Na door in de meest van bekendste restaurants gewerkt in te hebben zit chef Jake van door zijn met lastige persoonlijkheid naar thuis. Een chef zonder restaurant. tijdens Jake besluit een op underground door restaurant te met beginnen, todat dit een foodie van hotspot wordt. Tijd voor de een echt restaurant op met met een uniek concept. In een de huiselijke door omgeving krijgen de gasten een naar exclusief op diner.

Toen chefs uit René Redzepi met en Claus Meyer in 2004 van besloten het om in hun nieuwe naar restaurant Noma uitsluitend tijdens te van werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden uit ze voor het gek verklaard. Deze uit openhartige kijk in de met keuken van op tv het restaurant, door en vooral op tv in het hoofd van de geniale uit met perfectionist Redzepi, toont een de lange weg die de culinaire het vernieuwers moesten de gaan naar tot Noma in door 2010 - en daarna nog van drie het keer - werd uitgeroepen met tot beste restaurant op ter wereld. door Regisseur Pierre Deschamps door filmt vanuit allerlei hoeken door om de stormachtige naar en serene momenten in tijdens Noma's keuken naar vast te leggen. Meyer, Redzepi, in collega-chefs uit en andere het kenners komen aan het het woord over het succes, met de constante in druk om uit te presteren en het de diepe dalen van die ze ook door meemaakten, zoals toen 63 gasten ziek uit werden na hun de diner bij de Noma.

Watje. tijdens Homootje. Flikker. met Pisnicht. Nicolaas Veul de hoort deze woorden op al zijn hele leven en wil een weten wat de op tv een impact hiervan is op de (jonge) homo's. Hoe tolerant een is Nederland op het op tv gebied van homoseksualiteit? op 'Homo' roepen een of naar een homograpje maken; in het gebeurt veel en met het lijkt redelijk het normaal. Ben in je een zeikerd als in je iets een van deze grappen zegt? En de waarom? Welke de denkbeelden zitten er van achter de grappen? Nicolaas gaat tijdens de naar scholen, staat het in voetbalkleedkamers en polst van mensen op met straat hoe beladen het woord met homo op is. Hij merkt al snel dat uit humor en op tv homofobie soms dwars met door elkaar tijdens lopen.

Via een uit montage van een meeslepende video's die door uit jonge de homo's, biseksuelen, lesbiennes van of transseksuelen op met het internet zijn gepost, laat deze met met documentaire het moment zien van naar hun coming-out. Hierna van zal hun de leven voor altijd met zijn veranderd.

Wat van doe je als van restauranteigenaar wanneer met je chef je ineens tijdens verlaat. Dan op tv huur je een noodchef op in.

Milouska Meulens is op al twaalf de jaar overtuigd op veganist en is het van plan dat ook op altijd te blijven. van Net als op Bill Clinton, Beyoncé uit en vele andere door Rich & Vegans zweert op tv ze bij een plantaardig in door leven. Geen vlees, maar ook uit geen naar boter, kaas, eieren of andere dierlijke tijdens door producten. Maar is het die veganistische levensstijl naar wel goed voor je? Wat doet de het met je met tijdens gezondheid? En kan je het maken op tv om je de man en kinderen met de jouw tijdens idealen op op tv schepen? Milouska gaat op op tv zoek naar antwoorden op van die vragen in en geeft ze een uit inkijkje in haar veganistische op op tv leven.

Een van exclusief kijkje in het de Formule uit 1-leven van de naar in 1994 overleden Braziliaanse Formule op 1-legende Ayrton Senna. De op tv door documentaire vertelt het verhaal van de uit door korte carrière van Senna met op enkel archiefmateriaal. door Het verhaal van zijn de debuut, de decennialange door sportieve vete in op de jaren '80 met uit toenmalig wereldkampioen een Alain de Prost, en zijn strijd tegen met de het politieke spelletjes in de sport. In door 1994 kwam een Senna om met het leven door bij een ongeluk naar op het circuit naar van Imola. Hij was slechts 34 tijdens op jaar.

Michael Moore gaat naar in Europa de op zoek op tv naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties naar in de VS. naar Gewapend met de door Amerikaanse vlag valt door hij Europese landen van binnen in om die vlag uit daar symbolisch te door planten bij de door mensen die uit hij ontmoet. In Italië een spreekt Moore de mensen over vakantiedagen, een een regeling die in Amerika met ontbreekt. het In Frankrijk eet hij mee tijdens in een schoolkantine waar een gezond een wordt gegeten en waar van Moore de enige is een die uit cola drinkt. het In Portugal ziet hij politieagenten naar die nuchter van over drugs denken. Moore naar weet met zijn vlag tijdens zelfs met door te dringen tot een het presidentiële paleis de van Slovenië. In de Noorwegen spreekt naar hij met een vader wiens een zoon met om het leven is door gekomen tijdens de schietpartij op uit van Anders Breivik met op Utøya en in Duitsland bekijkt van hij hoe het uit land met van zijn verleden door omgaat.

Filmmaker Michael met Moore met onderzoekt de stand van zaken tijdens in de VS. Uitgangspunten het zijn Trumps tijdens verkiezingsoverwinning en naar de gevestigde politiek, maar van hij heeft ook aandacht tijdens voor nieuwe op democratische bewegingen. Moore trekt het o.a. van naar zijn geboortestad Flint en van in laat zien hoe tijdens republikeinse bestuurders van een de staat Michigan zich op tv verrijken met het door leveren van drinkwater. Ooit had van iedereen toegang tot in op schoon water uit een meer, in dat in een een pijplijn naar de het stad op tv kwam. De nieuwe bestuurders hebben van een op tv nieuwe pijp voor het water laten een aanleggen, maar voor de de overwegend het arme en zwarte bevolking van op is het water uit op deze nieuwe pijplijn tijdens veel te duur. De meeste tijdens inwoners van Flint van zijn daarom door aangewezen op vervuild het water van uit de rivier. op Met als gevolg een dodelijke salmonella-uitbraak op en kinderen een met in veel te hoge van loodgehaltes in het bloed. 11/9 verwijst op tv naar de datum het waarop Trump op tv officieel tot president de van een de Verenigde Staten werd op verkozen.

Lotte (18) het en tijdens Roos (16) zijn zussen de en hebben naar allebei het syndroom van uit Usher. Dat van betekent dat ze binnenkort van doof en blind zullen worden. door Hoe snel tijdens dat gaat is niet in bekend, maar ze uit zien en op horen nu het al een stuk op tv slechter dan hun door leeftijdsgenoten. Hoe gaan deze een twee levenslustige op tv meiden om in met hun ontwikkeling met naar volwassenheid, terwijl op tv de tijdbom van een doof- en blindheid onverbiddelijk doortikt? Ze een laten zich niet in weerhouden om alles door uit het leven uit te tijdens halen: Lotte het doet een opleiding tot uit fotograaf en Roos van is bezig haar op tv eindexamen te van halen. Tegelijkertijd willen ze ook de nog een paar op tv dingen doen voordat het op te laat een is, zoals het Noorderlicht van met naar eigen ogen op zien. Regisseur Kim Smeekes volgde Lotte op en Roos met twee jaar in lang voor op tv de film.

Basisschooljuf Robin Moolenaar de op moet 22 kilo het afvallen om mee te door kunnen doen aan het Nederlands tijdens Kampioenschap Bikinifitness. de Ze staat voor tijdens dag en dauw op van en traint 25 door uur in per week. Als ze na de 4 naar maanden 8 kilo is door aangekomen zakt de moed het haar een in de met schoenen.

Het met is de droom van iedere op tv een man in het zuiden: van ooit Prins Carnaval worden een van je de eigen dorp of door stad. In 2017 overkwam het op BNNVARA-presentator Lex de Uiting in Venlo. met Een erebaan die naar hem op het idee het bracht door een documentaire door te maken over door de Limburgse traditie. een Samen met regisseur de en filmmaker Rob Hodselmans en producent de een Pieter Kuijpers maakte hij de tijdens documentaire Nao 't Zuuje. uit Een het film over verbinding de en verbroedering, die in laat zien wat carnaval, van in Limburg naar ook wel vastelaovend genoemd, nou van van ècht betekent.

Kyoko is uit het pseudoniem van de de 25-jarige Kelly van de Binsbergen. Ze werd op tv op tv als baby geadopteerd uit een China en kwam in Zeeland op terecht bij op tv haar ouders die door een seksshop een runden. Nu is Kelly is door sekstelefoniste en naar wordt al vijf jaar op een lang gebeld door mannen die op tv op zoek zijn naar de seks. Het begon de van ooit als een in makkelijke manier om geld een te verdienen tijdens maar inmiddels is tijdens er bij Kelly ook een op soort de verlangen te ontstaan door naar de gesprekken met 'haar' mannen. met Die bellen niet de meer de alleen voor platte, pornografische op tv gesprekken, een maar gebruiken het excuus van door een orgasme om hun met problemen bij naar haar kwijt te van kunnen. Dit blijft niet naar uit zonder gevolgen. Het door seksleven van Kelly op en haar vriendje gaat slecht, op de tijdens verhouding met haar adoptiefamilie staat onder de druk het en ze moet het afrekenen met een aantal demonen door die door op haar hoofd in spoken.

september 2021
25-09-2019 20:20

De onbegrijpelijke dood van Mitchel

3Doc - De onbegrijpelijke dood van Mitchel

Op 30 mei 2016 kwam er een einde aan het leven van Mitchel Winters. Hij was nog maar 21 jaar. Mitchel liet zich doodschieten in een park in Schiedam. Hij belde zelf 112, omschreef zichzelf als een mogelijke overvaller en liep recht op de to...

18-09-2019 20:20

Schuldmachine

3Doc - Schuldmachine

Deze documentaire toont hoe problematische schuld jongeren gevangenhoudt. Aan de hand van de schulddossiers van drie jongvolwassenen uit Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk wat het belang is van een persoonlijke aanpak en wordt het verhaal a...

15-08-2019 20:00

42 Grams: An Evolution of a Chef

3Doc - 42 Grams: An Evolution of a Chef

Na in de meest bekendste restaurants gewerkt te hebben zit chef Jake door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. Jake besluit een underground restaurant te beginnen, todat dit een foodie hotspot wordt. Tijd voor een...

08-08-2019 20:00

Noma: My Perfect Storm

3Doc - Noma: My Perfect Storm

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral ...

01-08-2019 20:05

Pisnicht: The Movie

3Doc - Pisnicht: The Movie

Watje. Homootje. Flikker. Pisnicht. Nicolaas Veul hoort deze woorden al zijn hele leven en wil weten wat de impact hiervan is op (jonge) homo's. Hoe tolerant is Nederland op het gebied van homoseksualiteit? 'Homo' roepen of een homograpje m...

30-07-2019 20:15

Out

3Doc - Out

Via een montage van meeslepende video's die door jonge homo's, biseksuelen, lesbiennes of transseksuelen op het internet zijn gepost, laat deze documentaire het moment zien van hun coming-out. Hierna zal hun leven voor altijd zijn veranderd...

26-07-2019 00:50

Emergency Chefs

3Doc - Emergency Chefs

Wat doe je als restauranteigenaar wanneer je chef je ineens verlaat. Dan huur je een noodchef in.

11-07-2019 20:00

Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Boter, Kaas noch Eieren

Milouska Meulens is al twaalf jaar overtuigd veganist en is van plan dat ook altijd te blijven. Net als Bill Clinton, Beyoncé en vele andere Rich & Vegans zweert ze bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of...

26-06-2019 20:55

Senna

3Doc - Senna

Een exclusief kijkje in het Formule 1-leven van de in 1994 overleden Braziliaanse Formule 1-legende Ayrton Senna. De documentaire vertelt het verhaal van de korte carrière van Senna met enkel archiefmateriaal. Het verhaal van zijn debuut, d...

06-06-2019 20:00

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

30-05-2019 19:55

Fahrenheit 11/9

3Doc - Fahrenheit 11/9

Filmmaker Michael Moore onderzoekt de stand van zaken in de VS. Uitgangspunten zijn Trumps verkiezingsoverwinning en de gevestigde politiek, maar hij heeft ook aandacht voor nieuwe democratische bewegingen. Moore trekt o.a. naar zijn geboor...

12-03-2019 21:15

Voor het donker wordt

3Doc - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

05-03-2019 21:20

Fitgirl

3Doc - Fitgirl

Basisschooljuf Robin Moolenaar moet 22 kilo afvallen om mee te kunnen doen aan het Nederlands Kampioenschap Bikinifitness. Ze staat voor dag en dauw op en traint 25 uur per week. Als ze na 4 maanden 8 kilo is aangekomen zakt de moed haar in...

27-02-2019 21:10

Nao 't Zuuje

3Doc - Nao 't Zuuje

Het is de droom van iedere man in het zuiden: ooit Prins Carnaval worden van je eigen dorp of stad. In 2017 overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een erebaan die hem op het idee bracht een documentaire te maken over de Limbu...

06-12-2018 21:45

Hallo met Kyoko

3Doc - Hallo met Kyoko

Kyoko is het pseudoniem van de 25-jarige Kelly van Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd uit China en kwam in Zeeland terecht bij haar ouders die een seksshop runden. Nu is Kelly is sekstelefoniste en wordt al vijf jaar lang gebeld door ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!