Programma gemist?

Op de 30 mei 2016 kwam er in het een einde aan het leven op tv van door Mitchel Winters. Hij was nog de maar 21 jaar. op tv Mitchel liet zich doodschieten van op tv in een park in Schiedam. een Hij belde zelf 112, door omschreef van zichzelf als een mogelijke uit overvaller en liep recht het de op de toegesnelde agent af een die hem op tv waarschuwde te met zullen schieten als hij op niet zijn handen zou tijdens laten van zien. Met zes met schoten, afgevuurd in van 38 seconden, leidde Mitchel zijn eigen naar met dood in. Waarom pleegde Mitchel zelfmoord naar door en waarom koos hij voor zo'n op tv dramatisch van en gewelddadig einde door politiekogels? tijdens Wat bracht hem op in daartoe?

Deze op documentaire toont hoe problematische van schuld jongeren gevangenhoudt. Aan door door de hand van een de schulddossiers van drie jongvolwassenen het uit Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk op wat het de belang is op van een persoonlijke aanpak uit en met wordt het verhaal naar achter de schulden verteld door om jongeren te met helpen regie op terug te nemen over hun door toekomst. Onze gids tijdens in de schuldmachine van is Willem van Los, jarenlang manager debiteurenbeheer van en sinds enkele jaren op tv vrijwilliger bij ONSbank. het met Dat is een kunstenaarsinitiatief van dat met een persoonlijk op tv en artistiek leertraject en door schuldrust jongeren naar een nieuw perspectief biedt een op zichzelf een en met hun leefwereld om zelf oplossingsgericht aan door hun toekomst te tijdens kunnen werken. door Met Willem ontdekken de we hoe met door de verregaande van digitalisering in Nederland mensen anonieme met tijdens BSN-nummers zijn geworden. Hoe makkelijk je in gevangen raakt in een een een ondoorgrondelijk systeem waarmee de door schuldenindustrie krankzinnig veel op geld verdient, tijdens maar mensen een steeds verder in van de problemen komen. op tv Hoe komen we op tv eruit?

Na uit in de meest in bekendste restaurants in gewerkt te hebben zit van chef Jake naar door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een een uit chef zonder restaurant. Jake besluit een een underground restaurant te de beginnen, todat dit op een foodie een hotspot wordt. tijdens Tijd voor door een echt restaurant met een uniek het concept. In op een huiselijke omgeving krijgen van op de gasten een exclusief met diner.

Toen chefs René een tijdens Redzepi en Claus de Meyer in 2004 besloten om op in hun nieuwe restaurant de Noma uitsluitend naar te werken met door ingrediënten uit Scandinavië, van werden ze uit voor gek verklaard. Deze openhartige door op kijk in de keuken naar van het restaurant, en met vooral in het hoofd door van de geniale de in perfectionist Redzepi, toont de het lange weg die de culinaire door vernieuwers naar moesten gaan tot Noma in naar 2010 - naar en het daarna nog drie keer - van werd uitgeroepen tot een beste door restaurant ter wereld. Regisseur Pierre Deschamps door filmt vanuit allerlei van hoeken om de een stormachtige en een serene momenten in Noma's op tv uit keuken vast te met leggen. Meyer, Redzepi, collega-chefs van en andere kenners komen aan op op tv het woord over het succes, in de constante in druk om te presteren en op tv de diepe dalen het uit die ze ook meemaakten, zoals het toen 63 op tv gasten ziek werden na een hun de diner bij Noma.

Watje. in Homootje. Flikker. Pisnicht. Nicolaas de Veul uit hoort deze woorden al op tv zijn hele met leven en wil weten wat de door uit impact hiervan is op (jonge) in homo's. Hoe door tolerant is Nederland op het door gebied van homoseksualiteit? een 'Homo' met roepen of een homograpje maken; een het gebeurt veel op tv en het met lijkt redelijk normaal. op Ben je een door zeikerd als van je iets van deze het grappen zegt? op tv En waarom? Welke in denkbeelden zitten er achter de van uit grappen? Nicolaas gaat door naar scholen, staat in voetbalkleedkamers op en polst mensen in op op straat hoe beladen het woord naar homo is. Hij een merkt al op snel dat tijdens humor en homofobie soms van dwars door naar elkaar lopen.

Via op tv een montage van meeslepende video's naar die door jonge het homo's, biseksuelen, lesbiennes met of transseksuelen op naar uit het internet zijn op gepost, laat deze documentaire uit het moment zien op tv van hun coming-out. Hierna door zal hun door leven voor altijd zijn op tv veranderd.

Wat doe je het een als restauranteigenaar wanneer je chef je een ineens verlaat. in Dan huur je een uit noodchef tijdens in.

Milouska Meulens op tv is naar al twaalf jaar overtuigd naar veganist en is van plan in het dat ook altijd te blijven. Net op als Bill Clinton, in Beyoncé en vele door andere Rich & een Vegans zweert ze tijdens bij een door plantaardig leven. door Geen vlees, maar ook de geen boter, kaas, het eieren of tijdens andere dierlijke het producten. Maar is die veganistische door levensstijl een wel goed voor je? het Wat doet het met naar je gezondheid? En uit kan de je het maken om in je man op en kinderen met jouw op idealen op schepen? Milouska gaat op op zoek naar naar in antwoorden op die de vragen en geeft het ze een inkijkje in haar veganistische tijdens door leven.

Een tijdens exclusief kijkje tijdens in het Formule het 1-leven van de in 1994 tijdens overleden Braziliaanse van Formule 1-legende tijdens Ayrton Senna. De documentaire op tv vertelt het de verhaal van de korte het carrière van Senna een met enkel archiefmateriaal. uit Het verhaal van zijn een debuut, op de decennialange sportieve naar vete in de jaren '80 een met toenmalig wereldkampioen op tv Alain Prost, en zijn een op strijd tegen de politieke uit spelletjes in de op sport. In 1994 door kwam Senna van om het leven tijdens bij een ongeluk op door het circuit in van Imola. Hij was slechts 34 door in jaar.

Michael Moore tijdens gaat in Europa van op zoek naar tijdens oplossingen voor sociaal-economische met kwesties in een de VS. Gewapend naar met de Amerikaanse vlag valt het hij tijdens Europese landen binnen om die een door vlag daar symbolisch te planten tijdens bij de naar mensen die hij naar ontmoet. In op Italië spreekt Moore mensen over de vakantiedagen, een regeling de die in naar Amerika ontbreekt. de In Frankrijk eet met hij mee in een schoolkantine waar een gezond uit wordt gegeten van en waar Moore naar de enige is die cola drinkt. het op In Portugal ziet hij politieagenten het die tijdens nuchter over drugs door denken. Moore weet met door zijn vlag zelfs door te een dringen uit tot het presidentiële paleis op tv van in Slovenië. In Noorwegen spreekt hij op met een vader wiens op tv zoon uit om het leven is de gekomen tijdens de schietpartij in van Anders Breivik een op Utøya en in in Duitsland bekijkt uit hij naar hoe het land met een zijn tijdens verleden omgaat.

Filmmaker Michael Moore in onderzoekt de van stand van zaken in naar de VS. Uitgangspunten op tv zijn de Trumps verkiezingsoverwinning op tv en de gevestigde het politiek, maar hij door heeft ook aandacht voor op tv nieuwe democratische bewegingen. tijdens Moore trekt o.a. naar zijn tijdens geboortestad Flint naar en laat zien hoe met republikeinse bestuurders van naar de staat op tv Michigan zich verrijken op met het leveren op tv van drinkwater. Ooit een had iedereen op tv toegang tot schoon water uit op in een meer, dat in een pijplijn door op tv naar de stad kwam. De een nieuwe bestuurders op tv hebben een nieuwe pijp voor het het van water laten aanleggen, maar voor het de overwegend arme met een en zwarte bevolking is het met water uit deze van nieuwe van pijplijn veel te duur. De door meeste inwoners van met Flint zijn daarom de aangewezen op vervuild water van uit de rivier. het de Met als gevolg een dodelijke een salmonella-uitbraak met en kinderen met op veel te hoge loodgehaltes in het door bloed. een 11/9 verwijst naar een de datum waarop Trump een officieel tot president van het de Verenigde op Staten werd in verkozen.

Lotte op tv (18) en Roos (16) in zijn door zussen en hebben op allebei het syndroom van Usher. naar Dat betekent dat ze het van binnenkort doof en blind zullen met worden. Hoe op tv snel dat gaat is niet tijdens op tv bekend, maar ze zien van en horen nu op al een stuk slechter uit dan hun leeftijdsgenoten. Hoe het van gaan deze twee levenslustige meiden om naar met hun ontwikkeling op naar volwassenheid, terwijl uit de de tijdbom van doof- en blindheid van uit onverbiddelijk doortikt? Ze laten zich met niet de weerhouden om alles uit het naar leven te uit halen: Lotte doet een opleiding het door tot fotograaf en Roos is in bezig op tv haar eindexamen te halen. Tegelijkertijd een willen ze ook naar nog op tv een paar dingen doen voordat het in op te laat is, zoals met het Noorderlicht met eigen ogen op tv zien. Regisseur Kim tijdens Smeekes volgde Lotte van en door Roos twee jaar met lang voor het de film.

Basisschooljuf Robin op tv Moolenaar moet uit 22 kilo afvallen om mee door te kunnen in doen aan van het Nederlands Kampioenschap Bikinifitness. door Ze staat naar voor dag en dauw op met op tv en traint 25 met uur per week. Als ze naar na 4 maanden in 8 kilo is uit aangekomen zakt met de moed haar een in de uit schoenen.

Het is de de droom van tijdens iedere man in het het tijdens zuiden: ooit Prins Carnaval worden van op je eigen dorp een of door stad. In 2017 overkwam met het tijdens BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een een het erebaan die hem op op het idee bracht een documentaire op te maken over tijdens de op Limburgse traditie. met Samen met regisseur en met filmmaker Rob Hodselmans en naar producent Pieter Kuijpers maakte naar uit hij de documentaire Nao het 't Zuuje. Een film van over verbinding en verbroedering, in de die laat zien wat carnaval, van in Limburg ook tijdens wel van vastelaovend genoemd, nou op tv ècht betekent.

Kyoko op tv is het in pseudoniem van de 25-jarige Kelly van met Binsbergen. Ze werd door als baby op tv geadopteerd uit China en met kwam in in Zeeland terecht op tv bij haar ouders het die een op tv seksshop runden. Nu op tv is Kelly is sekstelefoniste en wordt van al tijdens vijf jaar lang gebeld door tijdens mannen die door op zoek zijn het naar seks. Het naar begon uit ooit als een makkelijke manier met om geld te verdienen op maar inmiddels is uit er op tv bij Kelly ook een soort op verlangen te de ontstaan een naar de gesprekken naar met 'haar' mannen. Die op tv bellen niet meer alleen op tv voor platte, pornografische gesprekken, in maar naar gebruiken het excuus van een de orgasme om hun uit problemen naar bij haar kwijt te kunnen. naar uit Dit blijft niet zonder uit gevolgen. Het seksleven met van Kelly en haar in vriendje gaat slecht, uit de het verhouding met haar tijdens adoptiefamilie staat onder op tv druk en ze moet afrekenen naar met een de aantal demonen die het door haar hoofd uit spoken.

oktober 2019
25-09-2019 20:20

De onbegrijpelijke dood van Mitchel

3Doc - De onbegrijpelijke dood van Mitchel

Op 30 mei 2016 kwam er een einde aan het leven van Mitchel Winters. Hij was nog maar 21 jaar. Mitchel liet zich doodschieten in een park in Schiedam. Hij belde zelf 112, omschreef zichzelf als een mogelijke overvaller en liep recht op de to...

18-09-2019 20:20

Schuldmachine

3Doc - Schuldmachine

Deze documentaire toont hoe problematische schuld jongeren gevangenhoudt. Aan de hand van de schulddossiers van drie jongvolwassenen uit Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk wat het belang is van een persoonlijke aanpak en wordt het verhaal a...

15-08-2019 20:00

42 Grams: An Evolution of a Chef

3Doc - 42 Grams: An Evolution of a Chef

Na in de meest bekendste restaurants gewerkt te hebben zit chef Jake door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. Jake besluit een underground restaurant te beginnen, todat dit een foodie hotspot wordt. Tijd voor een...

08-08-2019 20:00

Noma: My Perfect Storm

3Doc - Noma: My Perfect Storm

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral ...

01-08-2019 20:05

Pisnicht: The Movie

3Doc - Pisnicht: The Movie

Watje. Homootje. Flikker. Pisnicht. Nicolaas Veul hoort deze woorden al zijn hele leven en wil weten wat de impact hiervan is op (jonge) homo's. Hoe tolerant is Nederland op het gebied van homoseksualiteit? 'Homo' roepen of een homograpje m...

30-07-2019 20:15

Out

3Doc - Out

Via een montage van meeslepende video's die door jonge homo's, biseksuelen, lesbiennes of transseksuelen op het internet zijn gepost, laat deze documentaire het moment zien van hun coming-out. Hierna zal hun leven voor altijd zijn veranderd...

26-07-2019 00:50

Emergency Chefs

3Doc - Emergency Chefs

Wat doe je als restauranteigenaar wanneer je chef je ineens verlaat. Dan huur je een noodchef in.

11-07-2019 20:00

Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Boter, Kaas noch Eieren

Milouska Meulens is al twaalf jaar overtuigd veganist en is van plan dat ook altijd te blijven. Net als Bill Clinton, Beyoncé en vele andere Rich & Vegans zweert ze bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of...

26-06-2019 20:55

Senna

3Doc - Senna

Een exclusief kijkje in het Formule 1-leven van de in 1994 overleden Braziliaanse Formule 1-legende Ayrton Senna. De documentaire vertelt het verhaal van de korte carrière van Senna met enkel archiefmateriaal. Het verhaal van zijn debuut, d...

06-06-2019 20:00

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

30-05-2019 19:55

Fahrenheit 11/9

3Doc - Fahrenheit 11/9

Filmmaker Michael Moore onderzoekt de stand van zaken in de VS. Uitgangspunten zijn Trumps verkiezingsoverwinning en de gevestigde politiek, maar hij heeft ook aandacht voor nieuwe democratische bewegingen. Moore trekt o.a. naar zijn geboor...

12-03-2019 21:15

Voor het donker wordt

3Doc - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

05-03-2019 21:20

Fitgirl

3Doc - Fitgirl

Basisschooljuf Robin Moolenaar moet 22 kilo afvallen om mee te kunnen doen aan het Nederlands Kampioenschap Bikinifitness. Ze staat voor dag en dauw op en traint 25 uur per week. Als ze na 4 maanden 8 kilo is aangekomen zakt de moed haar in...

27-02-2019 21:10

Nao 't Zuuje

3Doc - Nao 't Zuuje

Het is de droom van iedere man in het zuiden: ooit Prins Carnaval worden van je eigen dorp of stad. In 2017 overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een erebaan die hem op het idee bracht een documentaire te maken over de Limbu...

06-12-2018 21:45

Hallo met Kyoko

3Doc - Hallo met Kyoko

Kyoko is het pseudoniem van de 25-jarige Kelly van Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd uit China en kwam in Zeeland terecht bij haar ouders die een seksshop runden. Nu is Kelly is sekstelefoniste en wordt al vijf jaar lang gebeld door ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!