Programma gemist?

Op met 30 mei 2016 kwam op er de een einde aan het leven van een Mitchel Winters. Hij een was nog uit maar tijdens 21 jaar. Mitchel met liet zich doodschieten in een uit park in Schiedam. Hij op belde zelf 112, in omschreef zichzelf als uit een op tv mogelijke overvaller en liep van recht op het de toegesnelde agent op tv af die in hem waarschuwde te zullen op schieten als hij niet op tv zijn handen de zou laten zien. Met van zes schoten, afgevuurd in op tv op tv 38 seconden, leidde Mitchel zijn uit eigen de dood in. Waarom pleegde Mitchel uit zelfmoord en uit waarom koos hij voor tijdens zo'n dramatisch en gewelddadig op in einde door politiekogels? Wat van bracht hem van daartoe?

Deze documentaire de toont hoe problematische naar schuld jongeren op gevangenhoudt. Aan de hand van in de schulddossiers op van drie het jongvolwassenen uit Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk in in wat het belang is van een op persoonlijke aanpak naar en wordt het het verhaal van achter de schulden verteld om tijdens jongeren een te helpen regie uit terug te nemen naar over hun toekomst. op Onze gids in de in schuldmachine is naar Willem Los, jarenlang met manager debiteurenbeheer en sinds enkele jaren op vrijwilliger met bij ONSbank. Dat is het een kunstenaarsinitiatief de dat met een het persoonlijk en artistiek van leertraject en schuldrust jongeren een met nieuw perspectief biedt in op van zichzelf en hun leefwereld in om zelf oplossingsgericht uit aan hun toekomst te de kunnen met werken. Met Willem ontdekken we naar hoe naar door de verregaande de digitalisering in Nederland mensen anonieme het BSN-nummers tijdens zijn geworden. Hoe makkelijk door je gevangen tijdens raakt in van een ondoorgrondelijk systeem door waarmee de schuldenindustrie krankzinnig veel geld met verdient, maar mensen in tijdens steeds verder in de tijdens problemen komen. Hoe komen we naar de eruit?

Na in de door meest bekendste restaurants het gewerkt door te hebben op zit chef Jake door zijn naar lastige persoonlijkheid uit thuis. Een chef zonder restaurant. een door Jake besluit een underground restaurant te met beginnen, op todat dit een foodie naar hotspot op tv wordt. Tijd voor een echt uit restaurant met een uniek de concept. van In een een huiselijke omgeving krijgen de gasten op een van exclusief diner.

Toen het chefs René Redzepi op tv en Claus Meyer op in 2004 besloten het om in hun nieuwe naar restaurant Noma uitsluitend het te uit werken met ingrediënten uit Scandinavië, het werden ze voor gek op tv verklaard. Deze openhartige in kijk in de in keuken van het een restaurant, met en vooral van in het hoofd van het de geniale perfectionist Redzepi, toont uit de lange uit weg die de een culinaire vernieuwers uit moesten gaan de tot Noma in 2010 - op en daarna nog met drie keer - een werd uitgeroepen tot beste het restaurant op ter wereld. Regisseur met Pierre Deschamps filmt vanuit door allerlei hoeken om in de de stormachtige en serene op momenten in Noma's keuken vast tijdens te leggen. Meyer, op Redzepi, collega-chefs door en andere op kenners komen aan naar het woord over het succes, de het constante druk op tv om naar te presteren en de diepe dalen een die het ze ook meemaakten, van zoals toen 63 gasten ziek naar door werden na hun diner van bij Noma.

Watje. op Homootje. Flikker. Pisnicht. Nicolaas op Veul hoort de deze woorden al zijn hele de leven en in wil weten wat de de impact door hiervan is op tv op (jonge) homo's. Hoe uit tolerant is Nederland op het van gebied op tv van homoseksualiteit? 'Homo' roepen of in van een homograpje maken; het door gebeurt veel in en het lijkt redelijk normaal. Ben op uit je een zeikerd als een je iets van het deze grappen zegt? op En waarom? Welke in denkbeelden zitten er achter de de de grappen? Nicolaas gaat door naar scholen, staat in voetbalkleedkamers en tijdens polst mensen op uit straat hoe uit beladen het woord homo van is. de Hij merkt al snel op dat humor in en homofobie soms tijdens dwars door met elkaar lopen.

Via een montage op tv van meeslepende een video's tijdens die door jonge homo's, biseksuelen, lesbiennes naar of naar transseksuelen op de het internet zijn met gepost, laat deze documentaire het uit moment zien op van hun coming-out. Hierna zal het hun leven naar voor op tv altijd zijn veranderd.

Wat doe de je het als restauranteigenaar wanneer je op tv chef je op tv ineens verlaat. Dan huur je een door noodchef tijdens in.

Milouska Meulens is een uit al twaalf jaar door overtuigd veganist en is van naar plan dat ook in altijd te naar blijven. Net met als Bill Clinton, Beyoncé en vele met een andere Rich & Vegans zweert van ze bij een plantaardig met leven. Geen vlees, de maar ook tijdens geen boter, kaas, een eieren op of andere dierlijke producten. Maar tijdens is op die veganistische levensstijl wel naar goed voor van je? Wat doet het op tv met je van gezondheid? En kan je het door maken naar om je man en kinderen met door in jouw idealen op schepen? Milouska gaat naar op zoek op naar antwoorden van op die vragen en door geeft ze de een inkijkje het in haar veganistische van leven.

Een van exclusief kijkje in het met Formule in 1-leven van de in 1994 overleden uit uit Braziliaanse Formule 1-legende van Ayrton Senna. De documentaire vertelt de het verhaal van de een op korte carrière van Senna met enkel het archiefmateriaal. de Het verhaal van zijn op tv debuut, de een decennialange sportieve door vete in de jaren het '80 met toenmalig het wereldkampioen Alain Prost, en door zijn strijd tegen de het politieke een spelletjes in de door sport. In 1994 kwam naar Senna naar om het leven bij een ongeluk tijdens van op het circuit van Imola. met Hij was de slechts 34 in jaar.

Michael Moore op gaat in een Europa op zoek naar oplossingen in voor sociaal-economische kwesties op in de uit VS. naar Gewapend met de uit Amerikaanse vlag valt hij Europese landen door binnen om die in vlag daar symbolisch een te planten het bij de de mensen die hij tijdens ontmoet. In de Italië spreekt Moore tijdens mensen over vakantiedagen, een regeling tijdens die in Amerika ontbreekt. uit In Frankrijk eet tijdens hij een mee in van een schoolkantine waar gezond een wordt gegeten en waar naar Moore de enige door is die de cola drinkt. In Portugal tijdens ziet hij politieagenten die een nuchter uit over drugs denken. Moore tijdens weet het met zijn vlag in zelfs door te uit dringen tot het presidentiële paleis van op tv Slovenië. In Noorwegen naar spreekt naar hij met door een vader wiens zoon om het tijdens van leven is gekomen tijdens het de schietpartij van Anders Breivik tijdens op een Utøya en in Duitsland bekijkt door uit hij hoe het uit land met zijn verleden uit omgaat.

Filmmaker Michael Moore met onderzoekt de het stand van zaken een in de VS. door Uitgangspunten zijn met Trumps verkiezingsoverwinning en de gevestigde op naar politiek, maar hij heeft ook aandacht naar voor op nieuwe democratische bewegingen. Moore tijdens trekt o.a. uit naar zijn uit geboortestad Flint en laat zien hoe een republikeinse een bestuurders van uit de staat Michigan het zich verrijken met op tv het leveren van drinkwater. Ooit door had iedereen het toegang tot schoon water uit naar een uit meer, dat in een een pijplijn door naar de stad kwam. naar De nieuwe bestuurders door hebben een nieuwe pijp naar voor het tijdens water laten aanleggen, maar voor het een de overwegend arme naar en zwarte bevolking is het naar water uit deze nieuwe een in pijplijn veel te duur. uit De meeste inwoners van Flint het zijn daarom aangewezen naar op tv op vervuild water uit naar de rivier. Met als gevolg tijdens een een dodelijke salmonella-uitbraak en met kinderen met veel te de hoge op tv loodgehaltes in het bloed. 11/9 verwijst in naar de naar datum waarop Trump officieel op tot het president van de Verenigde Staten een het werd verkozen.

Lotte het (18) en Roos tijdens (16) zijn naar zussen en hebben allebei het door syndroom van Usher. uit Dat door betekent dat ze op tv binnenkort doof en blind op tv zullen worden. Hoe snel dat door gaat een is niet bekend, een maar ze een zien en horen nu al een tijdens stuk in slechter dan naar hun leeftijdsgenoten. Hoe gaan met deze twee levenslustige meiden naar om met hun door ontwikkeling naar volwassenheid, terwijl het de door tijdbom van doof- en blindheid in onverbiddelijk doortikt? Ze op laten zich van niet weerhouden het om alles uit van het leven te halen: Lotte tijdens doet een opleiding door tot fotograaf uit en Roos de is bezig haar op tv eindexamen te halen. Tegelijkertijd in willen ze met ook nog een paar dingen uit van doen voordat het naar te laat is, het zoals het Noorderlicht met eigen ogen een zien. door Regisseur Kim Smeekes volgde op Lotte en het Roos twee jaar de lang voor de van film.

Basisschooljuf door Robin Moolenaar moet het 22 kilo afvallen op tv om mee te kunnen doen van door aan het Nederlands Kampioenschap Bikinifitness. door Ze staat voor de dag en dauw door op en door traint 25 uur per uit week. Als door ze na 4 met maanden 8 kilo is aangekomen een naar zakt de moed haar naar in de door schoenen.

Het is de de uit droom van iedere man in een het zuiden: ooit met Prins tijdens Carnaval worden van je eigen dorp tijdens of stad. van In 2017 overkwam van het BNNVARA-presentator Lex naar Uiting door in Venlo. Een erebaan die hem door op uit het idee uit bracht een documentaire te van maken over door de Limburgse traditie. Samen met regisseur door en filmmaker het Rob Hodselmans een en producent Pieter tijdens Kuijpers maakte hij de op tv documentaire Nao 't Zuuje. met Een film het over tijdens verbinding en verbroedering, die laat zien naar wat carnaval, van in Limburg ook wel een vastelaovend genoemd, op tv nou ècht uit betekent.

Kyoko is tijdens het pseudoniem van de een 25-jarige Kelly naar van Binsbergen. naar Ze werd als baby op geadopteerd uit een China en kwam in Zeeland een terecht op tv bij haar ouders die tijdens een het seksshop runden. Nu is de Kelly is sekstelefoniste van en wordt al een vijf jaar lang gebeld door de mannen die naar op zoek op zijn naar seks. Het begon een in ooit als een op tv makkelijke manier om van geld te verdienen maar inmiddels is met in er bij Kelly ook een soort van verlangen te in ontstaan van naar de gesprekken met in 'haar' mannen. Die bellen niet door een meer alleen voor platte, naar pornografische gesprekken, maar gebruiken een het excuus van een de orgasme om hun op tv problemen door bij haar kwijt te door kunnen. Dit blijft de niet zonder in gevolgen. Het seksleven van uit Kelly door en haar vriendje gaat slecht, op de verhouding met op haar adoptiefamilie staat onder op tv een druk en ze moet afrekenen tijdens met een aantal demonen de die door op tv haar hoofd tijdens spoken.

juni 2020
25-09-2019 20:20

De onbegrijpelijke dood van Mitchel

3Doc - De onbegrijpelijke dood van Mitchel

Op 30 mei 2016 kwam er een einde aan het leven van Mitchel Winters. Hij was nog maar 21 jaar. Mitchel liet zich doodschieten in een park in Schiedam. Hij belde zelf 112, omschreef zichzelf als een mogelijke overvaller en liep recht op de to...

18-09-2019 20:20

Schuldmachine

3Doc - Schuldmachine

Deze documentaire toont hoe problematische schuld jongeren gevangenhoudt. Aan de hand van de schulddossiers van drie jongvolwassenen uit Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk wat het belang is van een persoonlijke aanpak en wordt het verhaal a...

15-08-2019 20:00

42 Grams: An Evolution of a Chef

3Doc - 42 Grams: An Evolution of a Chef

Na in de meest bekendste restaurants gewerkt te hebben zit chef Jake door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. Jake besluit een underground restaurant te beginnen, todat dit een foodie hotspot wordt. Tijd voor een...

08-08-2019 20:00

Noma: My Perfect Storm

3Doc - Noma: My Perfect Storm

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral ...

01-08-2019 20:05

Pisnicht: The Movie

3Doc - Pisnicht: The Movie

Watje. Homootje. Flikker. Pisnicht. Nicolaas Veul hoort deze woorden al zijn hele leven en wil weten wat de impact hiervan is op (jonge) homo's. Hoe tolerant is Nederland op het gebied van homoseksualiteit? 'Homo' roepen of een homograpje m...

30-07-2019 20:15

Out

3Doc - Out

Via een montage van meeslepende video's die door jonge homo's, biseksuelen, lesbiennes of transseksuelen op het internet zijn gepost, laat deze documentaire het moment zien van hun coming-out. Hierna zal hun leven voor altijd zijn veranderd...

26-07-2019 00:50

Emergency Chefs

3Doc - Emergency Chefs

Wat doe je als restauranteigenaar wanneer je chef je ineens verlaat. Dan huur je een noodchef in.

11-07-2019 20:00

Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Boter, Kaas noch Eieren

Milouska Meulens is al twaalf jaar overtuigd veganist en is van plan dat ook altijd te blijven. Net als Bill Clinton, Beyoncé en vele andere Rich & Vegans zweert ze bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of...

26-06-2019 20:55

Senna

3Doc - Senna

Een exclusief kijkje in het Formule 1-leven van de in 1994 overleden Braziliaanse Formule 1-legende Ayrton Senna. De documentaire vertelt het verhaal van de korte carrière van Senna met enkel archiefmateriaal. Het verhaal van zijn debuut, d...

06-06-2019 20:00

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

30-05-2019 19:55

Fahrenheit 11/9

3Doc - Fahrenheit 11/9

Filmmaker Michael Moore onderzoekt de stand van zaken in de VS. Uitgangspunten zijn Trumps verkiezingsoverwinning en de gevestigde politiek, maar hij heeft ook aandacht voor nieuwe democratische bewegingen. Moore trekt o.a. naar zijn geboor...

12-03-2019 21:15

Voor het donker wordt

3Doc - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

05-03-2019 21:20

Fitgirl

3Doc - Fitgirl

Basisschooljuf Robin Moolenaar moet 22 kilo afvallen om mee te kunnen doen aan het Nederlands Kampioenschap Bikinifitness. Ze staat voor dag en dauw op en traint 25 uur per week. Als ze na 4 maanden 8 kilo is aangekomen zakt de moed haar in...

27-02-2019 21:10

Nao 't Zuuje

3Doc - Nao 't Zuuje

Het is de droom van iedere man in het zuiden: ooit Prins Carnaval worden van je eigen dorp of stad. In 2017 overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een erebaan die hem op het idee bracht een documentaire te maken over de Limbu...

06-12-2018 21:45

Hallo met Kyoko

3Doc - Hallo met Kyoko

Kyoko is het pseudoniem van de 25-jarige Kelly van Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd uit China en kwam in Zeeland terecht bij haar ouders die een seksshop runden. Nu is Kelly is sekstelefoniste en wordt al vijf jaar lang gebeld door ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!