Programma gemist?

Michael Moore het gaat in in Europa op zoek naar van oplossingen voor sociaal-economische een kwesties in de het VS. de Gewapend met de door Amerikaanse vlag valt hij met Europese landen binnen om die een vlag daar symbolisch op tv tijdens te planten bij naar de mensen die hij ontmoet. In uit Italië uit spreekt Moore in mensen over vakantiedagen, een regeling die van in Amerika door ontbreekt. In Frankrijk de eet hij uit mee in een met schoolkantine waar gezond wordt gegeten met op en waar Moore op tv de enige is die cola met drinkt. door In Portugal ziet hij politieagenten uit die nuchter uit over drugs denken. Moore een weet met het zijn vlag zelfs door te uit dringen met tot het presidentiële tijdens paleis van Slovenië. met In Noorwegen spreekt op hij met een vader naar wiens zoon om het in met leven is gekomen van tijdens de schietpartij van tijdens Anders Breivik op Utøya en de in Duitsland met bekijkt hij hoe het van land met op tv zijn verleden met omgaat.

Typhoon, op tv de artiest die op tv in korte naar tijd heel Nederland tijdens veroverde met zijn muziek, werd vijf een jaar het lang gevolgd door zijn beste tijdens vriend in en huisgenoot. Het resultaat het is een een goudeerlijke en hartverwarmende documentaire over met twee vrienden tijdens van tijdens wie er één in een baan op om uit de aarde wordt gelanceerd op tv en de ander het in verbazing in toekijkt.

De door de uit op wol geverfde muzikant Oscar Holleman valt op tv door van zijn stoel als hij op de stem uit van de 21-jarige uit zangeres Sharon Kovacs een hoort: 'Een tweede een Amy Winehouse'. op tv Kovacs, bijgenaamd The Wolf Lady, stapt naar op de op dertig op tv jaar oudere Holleman af, op tv ontdekker en naar muziekproducer van internationale succesvolle bands als naar Within Temptation door en van Krezip, en gaat met hem tijdens een pact van aan.

Douwe Bob de Posthuma wil alles intens naar in beleven. Groter, heftiger, naar destructiever. Alles voor de door kunst. Net als van zijn vader, de legende Simon op tv Posthuma. Douwe kan van op niet anders dan met volgen, in goede en slechte op tv zin.

Wanneer internetpionier in Josh Harris naar in 1999 zijn streaming tv-netwerk naar verkoopt, een levert hem dat 95 het miljoen op. Hij door besluit het geld door te gebruiken een om een sociaal experiment uit een te van voeren, waarbij honderd de bewoners drie door maanden lang samenleven in een van aangepaste het kelder, ergens in New York. een Eten, slapen, een douchen, wc-bezoek en seks, alles een wordt genadeloos tijdens vastgelegd een door de camera. Regisseur Ondi Timoner de was van een van uit de bewoners. Nadat dit experiment door op een mislukking is op in uitgelopen, besluit Harris zichzelf het en zijn op vriendin in hun woning vierentwintig uur tijdens per met dag met het camera's te volgen. Maar ook dit uit project naar ontspoort volledig.

Het naar verhaal van een jonge muzikant een uit die worstelt met zijn identiteit. tijdens Jelte Tuinstra wist al met op vanaf jonge leeftijd dat hij van beroemd op tv wilde worden met zijn het muziek. Maar wat in doe je als je zelf op eigenlijk te verlegen tijdens bent om uit op het podium te door van staan? Dan creëer uit je een alter-ego: Jett Rebel. van In tegenstelling op tot de kalme een en verlegen Jelte uit is Jett Rebel van een rebellerende naar boef, een podiumbeest. Muziekgod van beroep, door popheld van van het met heelal en The Next Best Thing. van het Niet Jelte, maar zijn door zelf gecreëerde rock-'n-rollpersonage Jett Rebel tijdens wordt geadoreerd door uit het grote publiek op met paniek, door kwetsbaarheid de en onzekerheid tot door gevolg.

Fanatieke fruitliefhebbers in nemen tijdens ons mee op wereldreis op om te laten op tv zien welke het prachtige vruchten we kunnen tijdens eten. Yung Chang zet de het een rijke diversiteit van het de fruit tegenover de commerciële fruitteelt, in waar juist een tijdens monocultuur met gecreëerd wordt en men door op zoek gaat uit naar dat ene uit speciale ras banaan uit of op appel dat geschikt op tv is voor de uit export en verkoop. Op met zoek naar bijzondere in vruchten reizen avonturiers Noris Ledisma uit en Richarc van Chambell op tv uit Miami naar de de jungle van tijdens Indonesië waar ze een zeldzame mango-stekjes hopen te vinden voordat het op tv deze planten door door de industrialisatie verloren gaan. Acteur Bill in Pullman zet zich op in om het in de met Hollywood Hills een fruitboomgaard de te realiseren en naar wetenschapper op tv Juan Aguilar wil een bananensoort een kweken die resistent is een tegen een dodelijke naar schimmel door die bananen wereldwijd uit bedreigt. In Umbria hoopt Isabella van Dalla Ragione aanwijzingen een te vinden van een een verloren fruit op op schilderijen uit de in Renaissance.

Hoe verdien op je de prestigieuze prijs in voor de op meest met bekwame patisserie chef-kok van Frankrijk? Om van de drie jaar de mogen zestien het chef-koks gedurende drie van dagen van hun buitengewone vakbekwaamheid in tonen aan een gerespecteerde jury. Deze een jury in bepaalt wie de felbegeerde op tv blauwe, witte de en rode kraag wint. Een naar prijs in voor het leven, toegekend een door Meilleur op Ouvrier France (MOF). Volgens van de geselecteerde deelnemers is op naar de competitie zwaarder dan bij uit de Olympische het Spelen. De uiteindelijke de erkenning is voor elke chef-kok op tv zowel een een droom als een door obsessie.

Een heerlijke film tijdens over een veelzijdig naar eten uit en een caleidoscopische op tv samenleving. Hummus uit is een puree op op basis van kikkererwten, sesamzaadsaus met tahin en andere ingrediënten van en uit wordt gegeten op met brood. In het naar Midden-Oosten is op het een geliefd tijdens gerecht, maar de meningen uit over hoe je hummus van het beste kunt naar maken en waar naar het oorspronkelijk vandaan komt, van naar zijn verdeeld. Hummus kent niet alleen van vele geheime recepten een en Guinness naar World Records, maar het een verbindt met ook joden, moslims en christenen naar in in hun liefde voor hummus. naar Filmmaker Oren Rosenfeld op tv reist rond in Israël de en Libanon uit en introduceert verschillende mensen naar die door hun eigen recepten hebben voor naar naar hummus en daarmee door zo lijkt het, voor de een gelukkig leven. Suheila bijvoorbeeld uit is een alleenstaande op tv van moslima van Acre. op In het tv-kookprogramma Israël op Hummus Genius uit versloeg zij tien mannelijke uit concurrenten. Ze zegt dat ze tijdens met hummus is tijdens getrouwd. op Jalil, een Arabische christen, organiseert uit rockconcerten op in zijn eetgelegenheid in met Ramla op tv en hij droomt de er van een naar filiaal te openen op in Berlijn. Eliyahu, een orthodoxe jood, in heeft een succesvol een hummus-restaurant vlakbij tijdens een door tankstation.

Deze documentaire is in alles de wat de voedingsindustrie al dertig de jaar niet wil van op tv dat we te zien uit krijgen. Fastfoodketens en de door makers van verwerkt op tv voedsel voegen al jaren tijdens door extra suiker toe om tijdens eten beter verteerbaar te maken. de Die toename een is niet alleen een het probleem door voor lage-inkomensgroepen, in die vaak worden geassocieerd met voeding door gerelateerde van gezondheidsproblemen, maar in voor de hele samenleving. Fed Up op tv laat zien uit dat we van ziek worden van ons met eten. Bij de door mensen die door lijden aan voeding gerelateerde op ziekten is slechts op tv 30% zwaarlijvigheid met het probleem. met De andere 70%, naar ook de slanke mensen, worden voor de dezelfde medische problemen een het gesteld als de mensen met obesitas. in Twee jaar door lang op volgt Stephanie Soechtig een groep in kinderen die op van basis met van het uitgangspunt 'Dieet en door beweeg', proberen van gezonder te de leven.

Een inkijkje in uit een het leven van Michelin tijdens sterrenkoks.

Veganisme is van hip. Bill Clinton, op Beyoncé, en van vele andere op tv Rich & Vegans zweren tegenwoordig bij van tijdens een plantaardig leven. Geen het vlees, maar van ook geen boter, kaas, eieren in of andere van dierlijke producten. Maar is een die veganistische van lifestyle eigenlijk wel zo het goed voor de je? Welke invloed in heeft het op je gezondheid? door En kan naar je het wel in maken van om je partner en kinderen met het jouw idealen op door te schepen? Ook van BNNVARA-presentatrice Milouska in Meulens is het overtuigd veganist en is van een plan dit voor op altijd een te blijven. In op de documentaire naar 'Boter, Kaas noch door Eieren' geeft Milouska een het inkijkje in haar dagelijkse het leven de als veganist. Ze vertelt openhartig over van de moeilijkheden en door dilemma's op die veganisme in met zich meebrengt en gaat in door gesprek met naasten, op medestanders en deskundigen naar over de consequenties het van deze levensstijl. de Milouska Meulens, die op met voor BNNVARA ook het programma het Vroege Vogels door presenteert, zegt: "Voor in mij is veganistisch door eten een de klein offer om de wereld tijdens te redden, maar niet door als het het ten koste met gaat van mijn het gezondheid. Ik durfde het door jarenlang de niet uit te zoeken. In uit deze film laat door ik de de angst varen. met Het is tijd op tv om te ontdekken wie gelijk heeft: naar mensen die beweren naar met dat ik ziek op tv word en eerder op tv doodga, of veganisten die claimen op tv dat van ik met dit dieet kerngezond honderd het jaar oud kan op worden." Milouska Meulens de werd twaalf een jaar het geleden na de het geboorte van haar dochter veganist. Ze op tv kon het naar naar op tv eigen zeggen niet over op tv haar hart tijdens verkrijgen om een stuk door dode koe in haar mooie, in pure dochter te tijdens stoppen. een Tegenwoordig heeft Milouska uit een samengesteld gezin met met haar man, in Jeugdjournaal-presentator Joris Marseille. Zij tijdens is in veganist, hij is de vegetariër, en de kinderen uit bungelen ertussenin. Dat betekent de dat er over ieder tijdens plakje kaas onderhandeld op tv moet worden en naar hiermee neemt op Milouska het risico op op een tekort aan de vitamine op B12. Want hoe gezond is in haar dieet van eigenlijk? '3Doc: Boter, Kaas door noch de Eieren' is een kwetsbare op en persoonlijke zoektocht op tv naar op tv een antwoord op de vraag: tijdens is een veganistische levensstijl op tv wel verantwoord? Deze uit documentaire is onderdeel van de de Foodweken tijdens op uit NPO 3. Lees meer over deze met themaweken op in gids.tv/2445/foodweken.

Wat doe je met als restauranteigenaar met als de je chef je ineens het verlaat? Dan huur je een op noodchef op tv in.

Na in naar de meest bekende restaurants in met gewerkt te hebben van zit chef Jake door zijn op tv lastige op persoonlijkheid thuis. Een chef van zonder restaurant. Jake besluit een met naar underground restaurant te beginnen, todat uit dit een foodie hotspot op wordt. Tijd voor uit een echt restaurant uit in met een uniek het concept. In een in huiselijke omgeving krijgen de op gasten een met exclusief diner.

Zijn op we massaal in verslaafd aan vlees? Net als uit vele anderen door wordt Marijn door Frank heen en weer geslingerd tussen in naar haar lust voor tijdens vlees en het verlangen tijdens een beter een en verstandiger mens te zijn. van In deze documentaire gaat de zij op in zoek naar de schokkende en op tv grappige argumenten om van in haar verslaving af het te komen. het Zal het haar lukken of een legt ze uit zich neer bij haar lot de als vleeseter? in Vleesjunk Marijn probeert van door haar verslaving aan de uit vlees af te de komen met een tijdens stage bij een met koeienslachterij en een bezoek aan 100.000 met plofkippen. Door op haar biefstukje recht in een de ogen te op tv kijken hoopt ze naar een gezondere morele een door relatie op te bouwen met het naar lapje op tv vlees op haar bord. Dat door blijkt naar nog een hele emotionele, soms op tv op tv komisch-erotische tour, waarin ze wordt bijgestaan naar door door een psycholoog. Terwijl Marijn van dapper tijdens vordert bij de slachters, vindt ze een op tv antwoorden op haar op tv vragen bij onder anderen de vleesfokkers en -kwekers, de geheelonthouders en de wel op heel appetijtelijke chef-kok door Joris Bijdendijk. tijdens Een documentaire over op beeldvorming, diervriendelijkheid, lust en met hypocrisie.

september 2018
06-09-2018 20:30

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

26-08-2018 00:00

Typhoon, Blues & Blessings

3Doc - Typhoon, Blues & Blessings

Typhoon, de artiest die in korte tijd heel Nederland veroverde met zijn muziek, werd vijf jaar lang gevolgd door zijn beste vriend en huisgenoot. Het resultaat is een goudeerlijke en hartverwarmende documentaire over twee vrienden van wie e...

08-07-2018 00:45

Wolflady

3Doc - Wolflady

De door de wol geverfde muzikant Oscar Holleman valt van zijn stoel als hij de stem van de 21-jarige zangeres Sharon Kovacs hoort: 'Een tweede Amy Winehouse'. Kovacs, bijgenaamd The Wolf Lady, stapt op de dertig jaar oudere Holleman af, ont...

01-07-2018 00:10

Whatever Forever: Douwe Bob

3Doc - Whatever Forever: Douwe Bob

Douwe Bob Posthuma wil alles intens beleven. Groter, heftiger, destructiever. Alles voor de kunst. Net als zijn vader, de legende Simon Posthuma. Douwe kan niet anders dan volgen, in goede en slechte zin.

25-06-2018 00:15

We Live in Public

3Doc - We Live in Public

Wanneer internetpionier Josh Harris in 1999 zijn streaming tv-netwerk verkoopt, levert hem dat 95 miljoen op. Hij besluit het geld te gebruiken om een sociaal experiment uit te voeren, waarbij honderd bewoners drie maanden lang samenleven i...

24-06-2018 00:05

Who the fuck is Jett Rebel

3Doc - Who the fuck is Jett Rebel

Het verhaal van een jonge muzikant die worstelt met zijn identiteit. Jelte Tuinstra wist al vanaf jonge leeftijd dat hij beroemd wilde worden met zijn muziek. Maar wat doe je als je zelf eigenlijk te verlegen bent om op het podium te staan?...

21-06-2018 21:35

The Fruit Hunters

3Doc - The Fruit Hunters

Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Yung Chang zet de rijke diversiteit van het fruit tegenover de commerciële fruitteelt, waar juist een monocultuur gecreëerd wor...

18-06-2018 21:35

Kings of Pastry

3Doc - Kings of Pastry

Hoe verdien je de prestigieuze prijs voor de meest bekwame patisserie chef-kok van Frankrijk? Om de drie jaar mogen zestien chef-koks gedurende drie dagen hun buitengewone vakbekwaamheid tonen aan een gerespecteerde jury. Deze jury bepaalt ...

14-06-2018 21:35

Hummus! The Movie

3Doc - Hummus! The Movie

Een heerlijke film over een veelzijdig eten en een caleidoscopische samenleving. Hummus is een puree op basis van kikkererwten, sesamzaadsaus tahin en andere ingrediënten en wordt gegeten met brood. In het Midden-Oosten is het een geliefd g...

11-06-2018 21:35

Fed Up

3Doc - Fed Up

Deze documentaire is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. Fastfoodketens en de makers van verwerkt voedsel voegen al jaren extra suiker toe om eten beter verteerbaar te maken. Die toename is niet al...

07-06-2018 21:35

Michelin Stars - Tales from the Kitchen

3Doc - Michelin Stars - Tales from the Kitchen

Een inkijkje in het leven van Michelin sterrenkoks.

31-05-2018 21:35

Docu: Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Docu: Boter, Kaas noch Eieren

Veganisme is hip. Bill Clinton, Beyoncé, en vele andere Rich & Vegans zweren tegenwoordig bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of andere dierlijke producten. Maar is die veganistische lifestyle eigenlijk ...

28-05-2018 21:35

Emergency Chefs

3Doc - Emergency Chefs

Wat doe je als restauranteigenaar als je chef je ineens verlaat? Dan huur je een noodchef in.

24-05-2018 21:30

42 Grams: An Evolution of a Chef

3Doc - 42 Grams: An Evolution of a Chef

Na in de meest bekende restaurants gewerkt te hebben zit chef Jake door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. Jake besluit een underground restaurant te beginnen, todat dit een foodie hotspot wordt. Tijd voor een e...

21-05-2018 21:35

Vleesverlangen

3Doc - Vleesverlangen

Zijn we massaal verslaafd aan vlees? Net als vele anderen wordt Marijn Frank heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In deze documentaire gaat zij op zoek naar schokkende ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord