Programma gemist?

Op 30 het mei uit 2016 kwam er een einde tijdens aan het leven op tv van Mitchel Winters. op Hij was nog maar met 21 door jaar. Mitchel liet zich doodschieten in in een park in in de Schiedam. Hij belde zelf 112, op tv omschreef zichzelf als met een het mogelijke overvaller en liep recht het op de een toegesnelde van agent af die hem uit waarschuwde te zullen door schieten als hij niet een zijn handen op tv zou laten door zien. Met zes schoten, afgevuurd in naar 38 seconden, leidde een Mitchel zijn een eigen dood met in. Waarom pleegde het Mitchel zelfmoord een en waarom koos hij voor zo'n naar dramatisch en gewelddadig in einde door politiekogels? door Wat met bracht hem het daartoe?

Deze documentaire toont met hoe problematische op tv schuld jongeren een gevangenhoudt. Aan de een hand van de schulddossiers van uit drie tijdens jongvolwassenen uit het Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk wat het het belang is van een in door persoonlijke aanpak en wordt door het verhaal achter van de schulden uit verteld om jongeren te helpen regie het terug te nemen met door over hun toekomst. Onze gids op in op de schuldmachine is Willem het Los, jarenlang met manager debiteurenbeheer en sinds enkele jaren tijdens vrijwilliger bij ONSbank. het Dat is een een kunstenaarsinitiatief in dat met een persoonlijk tijdens en een artistiek leertraject en schuldrust jongeren in een nieuw het perspectief biedt op de zichzelf en op hun leefwereld om naar zelf oplossingsgericht aan hun toekomst met te kunnen werken. door Met Willem ontdekken we van hoe tijdens door de verregaande het digitalisering in Nederland een mensen anonieme BSN-nummers zijn geworden. een Hoe makkelijk je door gevangen een raakt in tijdens een ondoorgrondelijk systeem waarmee de schuldenindustrie in krankzinnig uit veel geld verdient, tijdens maar mensen door steeds verder in de problemen komen. door Hoe komen we in tijdens eruit?

Na door in de meest bekendste in restaurants gewerkt te naar hebben zit chef het Jake door zijn lastige door persoonlijkheid thuis. Een uit chef zonder tijdens restaurant. Jake besluit een een underground restaurant te op tv beginnen, todat met dit een op tv foodie hotspot op wordt. Tijd voor een echt een restaurant met een uniek op concept. van In een huiselijke omgeving krijgen de de gasten tijdens een exclusief van diner.

Toen uit chefs René Redzepi en de Claus Meyer in naar 2004 besloten een om in hun het nieuwe restaurant Noma uitsluitend te uit werken in met ingrediënten op uit Scandinavië, werden ze uit voor gek verklaard. Deze tijdens openhartige kijk in van de keuken van tijdens het restaurant, en naar vooral met in het hoofd met van de geniale perfectionist naar Redzepi, toont de lange weg in die de een culinaire vernieuwers moesten gaan door tot Noma een in 2010 tijdens - en door daarna nog drie keer - werd op tv naar uitgeroepen tot beste restaurant ter op tv wereld. Regisseur Pierre Deschamps het filmt vanuit op allerlei van hoeken om de stormachtige op en serene de momenten in Noma's met keuken vast te in leggen. Meyer, Redzepi, collega-chefs en op andere kenners met komen aan op het woord over het succes, door de constante een druk om door te presteren en de in diepe dalen door die ze ook tijdens meemaakten, zoals toen 63 een gasten ziek werden na uit hun diner bij een Noma.

Watje. Homootje. op Flikker. naar Pisnicht. Nicolaas Veul hoort deze uit woorden op tv al zijn hele leven en wil de weten wat de de impact uit hiervan is in op (jonge) homo's. Hoe tolerant is door Nederland op het een gebied van homoseksualiteit? op tv 'Homo' roepen of tijdens uit een homograpje maken; het van gebeurt veel en een het lijkt in redelijk normaal. Ben in je een zeikerd in als je iets van deze tijdens grappen zegt? een En waarom? de Welke denkbeelden zitten er achter van de grappen? Nicolaas gaat van naar scholen, uit staat op in voetbalkleedkamers en polst op tv mensen op in straat hoe beladen het woord homo op is. Hij uit merkt al door snel dat humor de en homofobie op soms dwars door uit elkaar lopen.

Via een montage op tv op van meeslepende video's de die door jonge naar homo's, biseksuelen, lesbiennes of op tv transseksuelen op uit het internet zijn gepost, door laat deze documentaire het moment het het zien van hun coming-out. Hierna met zal hun leven naar voor altijd door zijn veranderd.

Wat doe je in als restauranteigenaar wanneer naar uit je chef je een ineens verlaat. Dan huur je een tijdens van noodchef in.

Milouska op tv Meulens is al twaalf jaar een overtuigd in veganist en is van een plan dat op ook altijd door te blijven. Net als van Bill Clinton, Beyoncé en in vele andere tijdens Rich & Vegans zweert van ze de bij een plantaardig leven. Geen het vlees, maar ook op tv geen boter, kaas, van eieren of andere naar dierlijke producten. Maar is naar die in veganistische levensstijl wel uit goed voor een je? Wat doet het met je het gezondheid? het En kan je het uit maken om je man een door en kinderen met jouw de idealen op schepen? Milouska een gaat op zoek naar de antwoorden op tijdens die vragen een en geeft ze van een inkijkje in van haar veganistische op tv leven.

Een exclusief kijkje in in het Formule in 1-leven op tv van de in 1994 naar overleden naar Braziliaanse Formule 1-legende Ayrton Senna. De naar documentaire vertelt het naar verhaal van op tv de korte carrière de van door Senna met enkel op archiefmateriaal. Het verhaal naar van zijn debuut, de met decennialange sportieve vete in het de jaren met '80 met toenmalig door wereldkampioen Alain Prost, en zijn met strijd de tegen de politieke spelletjes in op tv de uit sport. In 1994 kwam op tv Senna om het leven met bij naar een ongeluk op tijdens het circuit van door Imola. Hij was op slechts 34 op jaar.

Michael door Moore gaat in met Europa op zoek naar door oplossingen voor sociaal-economische door kwesties in van de VS. Gewapend de met de op tv Amerikaanse vlag valt hij Europese in landen binnen om naar die uit vlag daar symbolisch te planten bij met door de mensen die hij het ontmoet. In van Italië spreekt Moore op tv mensen over vakantiedagen, een het regeling die in door Amerika ontbreekt. In Frankrijk eet naar hij op mee in een schoolkantine het waar gezond wordt gegeten een en waar in Moore de de enige is die cola drinkt. op tv In de Portugal ziet naar hij politieagenten die nuchter op tv over drugs denken. in Moore weet op tv met zijn vlag zelfs door een te dringen in tot het presidentiële paleis naar van Slovenië. een In Noorwegen een spreekt hij met een vader op wiens zoon om het de leven is gekomen met tijdens de een schietpartij van een Anders Breivik met op Utøya en in Duitsland bekijkt met met hij hoe het land met zijn de verleden met omgaat.

Filmmaker het Michael Moore onderzoekt tijdens de stand van zaken in door de VS. Uitgangspunten van zijn door Trumps verkiezingsoverwinning en de gevestigde van politiek, van maar hij heeft ook een aandacht voor nieuwe democratische in het bewegingen. Moore trekt o.a. naar zijn een geboortestad Flint en op laat zien hoe door republikeinse bestuurders op tv van de met staat Michigan zich uit verrijken met het het leveren van drinkwater. Ooit had het iedereen toegang door tot schoon van water uit de een meer, dat in op een pijplijn naar met de stad van kwam. De nieuwe bestuurders hebben in een nieuwe pijp voor van het water laten het een aanleggen, maar voor de het overwegend arme op en zwarte bevolking met is het water uit deze uit nieuwe pijplijn op veel te duur. een De meeste inwoners van een Flint zijn daarom tijdens aangewezen op vervuild door water de uit de rivier. Met als de gevolg een door dodelijke salmonella-uitbraak van en kinderen met veel met te hoge de loodgehaltes in het bloed. 11/9 verwijst door naar een de datum waarop Trump officieel tijdens tot president van door de Verenigde van Staten werd het verkozen.

Lotte het (18) en Roos naar (16) zijn uit zussen en hebben allebei het van syndroom van Usher. door Dat betekent het dat ze binnenkort doof op tv en blind zullen door worden. op Hoe snel dat in gaat is niet bekend, een maar ze zien en een horen de nu al een de stuk slechter dan hun leeftijdsgenoten. van Hoe in gaan deze twee levenslustige uit meiden om met tijdens hun ontwikkeling naar volwassenheid, terwijl met de tijdbom van met doof- en op blindheid onverbiddelijk van doortikt? Ze laten op tv zich niet weerhouden uit om alles uit het leven op tv uit te halen: Lotte doet een naar opleiding tot fotograaf de en Roos is bezig tijdens op haar eindexamen te van halen. Tegelijkertijd willen ze ook nog met op een paar dingen doen voordat het met te laat is, de met zoals het Noorderlicht uit met eigen ogen zien. uit Regisseur Kim van Smeekes volgde Lotte en naar Roos twee in jaar lang voor de een film.

Basisschooljuf Robin het Moolenaar moet 22 kilo met een afvallen om mee te kunnen op doen aan het Nederlands met Kampioenschap Bikinifitness. Ze het door staat voor dag en dauw door op op en traint 25 uur per in week. Als ze met na 4 maanden 8 het kilo met is aangekomen zakt op de moed haar op in de het schoenen.

Het uit is de naar droom van iedere man in het het zuiden: ooit Prins door Carnaval worden van met je naar eigen dorp op of stad. In 2017 met overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting het op tv in Venlo. Een erebaan het die hem op het in idee bracht een documentaire op tv te maken over een de Limburgse een traditie. Samen met regisseur uit en een filmmaker Rob Hodselmans en producent het uit Pieter Kuijpers maakte naar hij de documentaire Nao met 't Zuuje. in Een film over verbinding en door verbroedering, die laat een zien wat op tv carnaval, in Limburg ook wel de vastelaovend genoemd, nou van ècht in betekent.

Kyoko in is het de pseudoniem van de 25-jarige tijdens Kelly van door Binsbergen. Ze werd als baby een geadopteerd uit China en tijdens kwam in een Zeeland terecht uit bij haar ouders die een op seksshop runden. Nu naar is Kelly is door sekstelefoniste door en wordt al vijf jaar in lang gebeld door op tv mannen die op op tv zoek tijdens zijn naar seks. Het begon op ooit als van een makkelijke manier om met de geld te verdienen maar met inmiddels is in er bij Kelly ook het een soort verlangen door te ontstaan naar uit de gesprekken een met 'haar' mannen. tijdens Die bellen niet meer alleen voor naar platte, pornografische gesprekken, een maar tijdens gebruiken het excuus van op tv een de orgasme om hun met problemen bij haar kwijt op tv te kunnen. een Dit blijft niet zonder gevolgen. Het op tv seksleven van Kelly de door en haar vriendje gaat slecht, de het verhouding naar met haar adoptiefamilie van staat onder druk en ze naar moet afrekenen in met een op tv aantal demonen die op tv door haar hoofd de spoken.

mei 2021
25-09-2019 20:20

De onbegrijpelijke dood van Mitchel

3Doc - De onbegrijpelijke dood van Mitchel

Op 30 mei 2016 kwam er een einde aan het leven van Mitchel Winters. Hij was nog maar 21 jaar. Mitchel liet zich doodschieten in een park in Schiedam. Hij belde zelf 112, omschreef zichzelf als een mogelijke overvaller en liep recht op de to...

18-09-2019 20:20

Schuldmachine

3Doc - Schuldmachine

Deze documentaire toont hoe problematische schuld jongeren gevangenhoudt. Aan de hand van de schulddossiers van drie jongvolwassenen uit Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk wat het belang is van een persoonlijke aanpak en wordt het verhaal a...

15-08-2019 20:00

42 Grams: An Evolution of a Chef

3Doc - 42 Grams: An Evolution of a Chef

Na in de meest bekendste restaurants gewerkt te hebben zit chef Jake door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. Jake besluit een underground restaurant te beginnen, todat dit een foodie hotspot wordt. Tijd voor een...

08-08-2019 20:00

Noma: My Perfect Storm

3Doc - Noma: My Perfect Storm

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral ...

01-08-2019 20:05

Pisnicht: The Movie

3Doc - Pisnicht: The Movie

Watje. Homootje. Flikker. Pisnicht. Nicolaas Veul hoort deze woorden al zijn hele leven en wil weten wat de impact hiervan is op (jonge) homo's. Hoe tolerant is Nederland op het gebied van homoseksualiteit? 'Homo' roepen of een homograpje m...

30-07-2019 20:15

Out

3Doc - Out

Via een montage van meeslepende video's die door jonge homo's, biseksuelen, lesbiennes of transseksuelen op het internet zijn gepost, laat deze documentaire het moment zien van hun coming-out. Hierna zal hun leven voor altijd zijn veranderd...

26-07-2019 00:50

Emergency Chefs

3Doc - Emergency Chefs

Wat doe je als restauranteigenaar wanneer je chef je ineens verlaat. Dan huur je een noodchef in.

11-07-2019 20:00

Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Boter, Kaas noch Eieren

Milouska Meulens is al twaalf jaar overtuigd veganist en is van plan dat ook altijd te blijven. Net als Bill Clinton, Beyoncé en vele andere Rich & Vegans zweert ze bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of...

26-06-2019 20:55

Senna

3Doc - Senna

Een exclusief kijkje in het Formule 1-leven van de in 1994 overleden Braziliaanse Formule 1-legende Ayrton Senna. De documentaire vertelt het verhaal van de korte carrière van Senna met enkel archiefmateriaal. Het verhaal van zijn debuut, d...

06-06-2019 20:00

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

30-05-2019 19:55

Fahrenheit 11/9

3Doc - Fahrenheit 11/9

Filmmaker Michael Moore onderzoekt de stand van zaken in de VS. Uitgangspunten zijn Trumps verkiezingsoverwinning en de gevestigde politiek, maar hij heeft ook aandacht voor nieuwe democratische bewegingen. Moore trekt o.a. naar zijn geboor...

12-03-2019 21:15

Voor het donker wordt

3Doc - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

05-03-2019 21:20

Fitgirl

3Doc - Fitgirl

Basisschooljuf Robin Moolenaar moet 22 kilo afvallen om mee te kunnen doen aan het Nederlands Kampioenschap Bikinifitness. Ze staat voor dag en dauw op en traint 25 uur per week. Als ze na 4 maanden 8 kilo is aangekomen zakt de moed haar in...

27-02-2019 21:10

Nao 't Zuuje

3Doc - Nao 't Zuuje

Het is de droom van iedere man in het zuiden: ooit Prins Carnaval worden van je eigen dorp of stad. In 2017 overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een erebaan die hem op het idee bracht een documentaire te maken over de Limbu...

06-12-2018 21:45

Hallo met Kyoko

3Doc - Hallo met Kyoko

Kyoko is het pseudoniem van de 25-jarige Kelly van Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd uit China en kwam in Zeeland terecht bij haar ouders die een seksshop runden. Nu is Kelly is sekstelefoniste en wordt al vijf jaar lang gebeld door ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!