Programma gemist?

Lotte het (18) en op Roos (16) zijn zussen op en hebben allebei door het syndroom van het Usher. Dat op tv betekent dat ze met binnenkort doof en blind door zullen worden. een Hoe snel dat gaat uit is niet bekend, maar ze tijdens een zien en horen nu het al een stuk in slechter dan in hun leeftijdsgenoten. Hoe gaan deze twee op levenslustige door meiden om met hun ontwikkeling in naar volwassenheid, terwijl tijdens de de tijdbom van doof- en van blindheid onverbiddelijk doortikt? Ze tijdens laten van zich niet weerhouden het om alles uit met het leven met te halen: Lotte uit doet een opleiding tot tijdens fotograaf en Roos is bezig van haar eindexamen te de halen. Tegelijkertijd willen op tv ze een ook nog een paar dingen van doen voordat uit het in te laat is, zoals het Noorderlicht de tijdens met eigen ogen zien. Regisseur met Kim Smeekes volgde Lotte de op en Roos twee jaar lang naar voor naar de film.

Basisschooljuf in Robin Moolenaar het moet 22 kilo afvallen om door mee op tv te kunnen doen aan uit het Nederlands Kampioenschap Bikinifitness. naar Ze staat voor dag een op tv en dauw op en traint in 25 uur het per week. de Als ze na 4 tijdens maanden 8 kilo is in aangekomen zakt de moed uit haar in de in door schoenen.

Het is uit de droom van iedere van man in het naar op zuiden: ooit Prins Carnaval worden van van je op eigen dorp of stad. een In 2017 overkwam in het BNNVARA-presentator in Lex Uiting in Venlo. Een een erebaan die uit hem op het door idee uit bracht een documentaire te naar maken over op de Limburgse traditie. Samen in met regisseur en filmmaker het Rob een Hodselmans en producent Pieter Kuijpers een maakte hij de documentaire de het Nao 't Zuuje. een Een film over verbinding en verbroedering, naar met die laat zien wat carnaval, in naar Limburg ook wel uit vastelaovend op tv genoemd, nou ècht op betekent.

Kyoko van is het pseudoniem tijdens van de 25-jarige de Kelly van Binsbergen. Ze werd uit als met baby geadopteerd in uit China en kwam op in Zeeland terecht bij met haar ouders die een een van seksshop runden. Nu is Kelly is een sekstelefoniste en wordt naar al vijf op tv jaar lang gebeld de door mannen die naar op zoek zijn naar in seks. Het begon tijdens ooit op als een makkelijke het manier om geld te verdienen op tv maar inmiddels is uit naar er bij Kelly ook in een soort op tv verlangen te ontstaan naar van de gesprekken in met 'haar' mannen. op Die bellen niet meer alleen de voor platte, pornografische gesprekken, door maar gebruiken het op excuus uit van een orgasme om op tv hun problemen bij haar in kwijt de te kunnen. Dit blijft door niet zonder gevolgen. Het op tv de seksleven van Kelly en naar haar vriendje gaat slecht, de met naar verhouding met haar adoptiefamilie staat onder naar een druk en ze een moet afrekenen met een aantal demonen uit die door de haar hoofd in spoken.

Op 13 november van 2015 vielen uit drie IS-terroristen tijdens een op tv concert uit van de Amerikaanse tijdens rockband Eagles of Death in Metal de Parijse concertzaal tijdens in Bataclan binnen en doodden 89 naar muziekliefhebbers. Documentairemaker Jessica Villerius naar spreekt op met hoofdpersonen tijdens en nabestaanden van het bloedbad. een Ook in ontmoet ze de met vader van één van de daders, uit tijdens die nog steeds verbijsterd is een over de in daden van zijn tijdens zoon.

Bram Fidder (25) in groeit het op in een wereld op waarin met je jezelf beroemd kan maken op met social media. En tijdens dus bedenkt op tv hij met een uitgekiend marketingplan. Dj Bram in Fidder de is geboren. Maar als zijn van onlinewereld en uit zijn echte leven steeds op verder uit elkaar beginnen naar te lopen, de neemt ook de eenzaamheid met met toe.

Michael Moore het gaat het in Europa op zoek naar op tv oplossingen uit voor sociaal-economische kwesties op tv in de VS. Gewapend het met de Amerikaanse met vlag valt hij Europese landen naar binnen om die tijdens door vlag daar symbolisch te planten bij naar de mensen die het hij door ontmoet. In Italië spreekt Moore een mensen over op vakantiedagen, een met regeling die in Amerika door ontbreekt. door In Frankrijk eet hij mee tijdens in op een schoolkantine waar gezond wordt gegeten de met en waar Moore de de enige is die cola drinkt. met In het Portugal ziet de hij politieagenten die de nuchter over drugs denken. Moore naar weet met een zijn vlag zelfs in door te in dringen tot het op presidentiële paleis van Slovenië. In Noorwegen naar in spreekt hij met een vader het wiens het zoon om het leven is uit gekomen tijdens de uit schietpartij van Anders Breivik het op Utøya en met door in Duitsland bekijkt hij hoe het tijdens land in met zijn verleden in omgaat.

Typhoon, de de artiest die van in korte tijd heel op tv Nederland veroverde in met zijn muziek, het werd vijf jaar met lang gevolgd door de zijn beste vriend en een huisgenoot. Het van resultaat is een het goudeerlijke en hartverwarmende documentaire naar over twee vrienden van op wie er één de in een de baan om de aarde door door wordt gelanceerd en de een ander in verbazing tijdens toekijkt.

De door uit de wol geverfde muzikant een Oscar op tv Holleman valt van zijn in stoel als hij op tv de in stem van de een 21-jarige zangeres Sharon Kovacs hoort: 'Een in tijdens tweede Amy Winehouse'. Kovacs, bijgenaamd een The Wolf Lady, het stapt op de uit dertig jaar oudere op Holleman af, ontdekker en een een muziekproducer van internationale succesvolle bands als naar Within door Temptation en Krezip, in en gaat met hem een uit op pact aan.

Douwe Bob Posthuma een het wil alles intens beleven. met Groter, heftiger, destructiever. tijdens Alles voor tijdens de kunst. Net als zijn door vader, de van legende Simon naar Posthuma. Douwe kan niet anders dan van volgen, in een goede en slechte op tv zin.

Wanneer internetpionier op Josh met Harris in 1999 zijn streaming in tv-netwerk door verkoopt, levert hem op dat 95 miljoen op. Hij een besluit het geld te op tv gebruiken om een een sociaal experiment op tv uit te voeren, het waarbij honderd uit bewoners drie maanden lang samenleven uit in een het aangepaste kelder, tijdens ergens in New uit York. Eten, slapen, douchen, wc-bezoek op en de seks, alles wordt genadeloos vastgelegd een door de in camera. Regisseur in Ondi Timoner was door een van de bewoners. met Nadat dit uit experiment op een het mislukking is uitgelopen, besluit Harris door zichzelf en op tv zijn met vriendin in hun woning vierentwintig uur het door per dag met camera's een te volgen. Maar ook dit door project van ontspoort volledig.

Het uit verhaal van een uit jonge muzikant die naar worstelt met zijn identiteit. Jelte in Tuinstra wist in al vanaf jonge leeftijd een dat hij beroemd uit wilde worden met op tv zijn muziek. tijdens Maar wat doe je van als het je zelf een eigenlijk te verlegen bent een om op het podium door te staan? de Dan creëer je een op tv alter-ego: Jett het Rebel. In tegenstelling tot uit de kalme en verlegen naar Jelte is op tv Jett Rebel een rebellerende naar boef, een podiumbeest. van naar Muziekgod van beroep, popheld van met het heelal en met The tijdens Next Best Thing. Niet van Jelte, maar zijn zelf op tv gecreëerde rock-'n-rollpersonage uit Jett Rebel uit wordt geadoreerd door een het grote publiek met door paniek, kwetsbaarheid en onzekerheid tot in uit gevolg.

Fanatieke een fruitliefhebbers nemen ons mee uit op wereldreis om met te laten zien door welke prachtige het vruchten we naar kunnen eten. Yung een Chang zet de rijke diversiteit door van het uit fruit tegenover de commerciële van fruitteelt, van waar juist een door monocultuur gecreëerd wordt en men op op tv zoek gaat naar de op tv dat ene speciale ras banaan door of appel dat de geschikt is voor de de export en het verkoop. Op op zoek naar met bijzondere vruchten reizen avonturiers Noris Ledisma op en Richarc Chambell op tv uit naar Miami naar de tijdens jungle van uit Indonesië waar ze zeldzame mango-stekjes hopen van op te vinden voordat deze met planten door de industrialisatie van verloren gaan. Acteur Bill door in Pullman zet zich door in om in de Hollywood naar Hills een fruitboomgaard in te realiseren en het wetenschapper Juan uit Aguilar wil een bananensoort kweken in die resistent is van in tegen een dodelijke schimmel die door bananen wereldwijd naar bedreigt. In Umbria hoopt op Isabella Dalla Ragione aanwijzingen uit te vinden door van verloren fruit op het tijdens schilderijen uit de in Renaissance.

Hoe van verdien je de prestigieuze een prijs voor de op tv meest bekwame patisserie op tv chef-kok een van Frankrijk? Om in de drie jaar mogen zestien van chef-koks gedurende uit drie dagen hun buitengewone vakbekwaamheid op door tonen aan een gerespecteerde de jury. Deze de jury bepaalt wie de door felbegeerde blauwe, uit witte en rode kraag wint. Een met prijs voor het met leven, op toegekend door Meilleur naar Ouvrier France de (MOF). Volgens de uit geselecteerde deelnemers is de competitie met zwaarder op tv dan bij de Olympische een Spelen. De uiteindelijke erkenning naar is voor op tv elke chef-kok zowel een droom door als een uit obsessie.

Een een heerlijke film over een tijdens veelzijdig eten en een door caleidoscopische samenleving. Hummus met is naar een puree door op basis van op kikkererwten, sesamzaadsaus tahin en andere naar ingrediënten en in wordt gegeten op tv met brood. In het in Midden-Oosten is het een geliefd het van gerecht, maar de meningen over op hoe je in hummus het beste kunt met maken tijdens en waar het oorspronkelijk vandaan tijdens komt, zijn uit verdeeld. Hummus kent niet alleen van in vele geheime recepten en Guinness uit World Records, maar op tv het het verbindt ook joden, moslims en op tv christenen in hun liefde op het voor hummus. Filmmaker Oren Rosenfeld reist naar op tv rond in Israël en een Libanon en introduceert verschillende in mensen die tijdens hun eigen recepten hebben in voor de hummus en daarmee het zo lijkt het, voor een van gelukkig leven. Suheila bijvoorbeeld van is tijdens een alleenstaande moslima van met Acre. In de het tv-kookprogramma Israël Hummus Genius met van versloeg zij tien in mannelijke concurrenten. Ze op zegt dat ze met hummus is tijdens getrouwd. Jalil, het een Arabische met christen, organiseert door rockconcerten in zijn eetgelegenheid de in Ramla naar en hij droomt er van door een filiaal uit te openen in Berlijn. in Eliyahu, door een orthodoxe jood, heeft een succesvol op tv hummus-restaurant met vlakbij een met tankstation.

maart 2019
12-03-2019 21:15

Voor het donker wordt

3Doc - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

05-03-2019 21:20

Fitgirl

3Doc - Fitgirl

Basisschooljuf Robin Moolenaar moet 22 kilo afvallen om mee te kunnen doen aan het Nederlands Kampioenschap Bikinifitness. Ze staat voor dag en dauw op en traint 25 uur per week. Als ze na 4 maanden 8 kilo is aangekomen zakt de moed haar in...

27-02-2019 21:10

Nao 't Zuuje

3Doc - Nao 't Zuuje

Het is de droom van iedere man in het zuiden: ooit Prins Carnaval worden van je eigen dorp of stad. In 2017 overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een erebaan die hem op het idee bracht een documentaire te maken over de Limbu...

06-12-2018 21:45

Hallo met Kyoko

3Doc - Hallo met Kyoko

Kyoko is het pseudoniem van de 25-jarige Kelly van Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd uit China en kwam in Zeeland terecht bij haar ouders die een seksshop runden. Nu is Kelly is sekstelefoniste en wordt al vijf jaar lang gebeld door ...

15-11-2018 22:25

Die avond in Bataclan

3Doc - Die avond in Bataclan

Op 13 november 2015 vielen drie IS-terroristen tijdens een concert van de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal de Parijse concertzaal Bataclan binnen en doodden 89 muziekliefhebbers. Documentairemaker Jessica Villerius spreekt met hoo...

14-10-2018 00:00

#DJ

3Doc - #DJ

Bram Fidder (25) groeit op in een wereld waarin je jezelf beroemd kan maken op social media. En dus bedenkt hij een uitgekiend marketingplan. Dj Bram Fidder is geboren. Maar als zijn onlinewereld en zijn echte leven steeds verder uit elkaar...

06-09-2018 20:30

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

26-08-2018 00:00

Typhoon, Blues & Blessings

3Doc - Typhoon, Blues & Blessings

Typhoon, de artiest die in korte tijd heel Nederland veroverde met zijn muziek, werd vijf jaar lang gevolgd door zijn beste vriend en huisgenoot. Het resultaat is een goudeerlijke en hartverwarmende documentaire over twee vrienden van wie e...

08-07-2018 00:45

Wolflady

3Doc - Wolflady

De door de wol geverfde muzikant Oscar Holleman valt van zijn stoel als hij de stem van de 21-jarige zangeres Sharon Kovacs hoort: 'Een tweede Amy Winehouse'. Kovacs, bijgenaamd The Wolf Lady, stapt op de dertig jaar oudere Holleman af, ont...

01-07-2018 00:10

Whatever Forever: Douwe Bob

3Doc - Whatever Forever: Douwe Bob

Douwe Bob Posthuma wil alles intens beleven. Groter, heftiger, destructiever. Alles voor de kunst. Net als zijn vader, de legende Simon Posthuma. Douwe kan niet anders dan volgen, in goede en slechte zin.

25-06-2018 00:15

We Live in Public

3Doc - We Live in Public

Wanneer internetpionier Josh Harris in 1999 zijn streaming tv-netwerk verkoopt, levert hem dat 95 miljoen op. Hij besluit het geld te gebruiken om een sociaal experiment uit te voeren, waarbij honderd bewoners drie maanden lang samenleven i...

24-06-2018 00:05

Who the fuck is Jett Rebel

3Doc - Who the fuck is Jett Rebel

Het verhaal van een jonge muzikant die worstelt met zijn identiteit. Jelte Tuinstra wist al vanaf jonge leeftijd dat hij beroemd wilde worden met zijn muziek. Maar wat doe je als je zelf eigenlijk te verlegen bent om op het podium te staan?...

21-06-2018 21:35

The Fruit Hunters

3Doc - The Fruit Hunters

Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Yung Chang zet de rijke diversiteit van het fruit tegenover de commerciële fruitteelt, waar juist een monocultuur gecreëerd wor...

18-06-2018 21:35

Kings of Pastry

3Doc - Kings of Pastry

Hoe verdien je de prestigieuze prijs voor de meest bekwame patisserie chef-kok van Frankrijk? Om de drie jaar mogen zestien chef-koks gedurende drie dagen hun buitengewone vakbekwaamheid tonen aan een gerespecteerde jury. Deze jury bepaalt ...

14-06-2018 21:35

Hummus! The Movie

3Doc - Hummus! The Movie

Een heerlijke film over een veelzijdig eten en een caleidoscopische samenleving. Hummus is een puree op basis van kikkererwten, sesamzaadsaus tahin en andere ingrediënten en wordt gegeten met brood. In het Midden-Oosten is het een geliefd g...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 12-03-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord