Programma gemist?

Op een 30 mei 2016 door kwam er een op tv einde aan het leven van in in Mitchel Winters. Hij was nog met maar 21 op tv jaar. Mitchel liet door zich doodschieten in op tv een park in Schiedam. naar Hij belde zelf in 112, omschreef zichzelf het als een in mogelijke overvaller en uit liep recht op de toegesnelde uit agent af die het hem waarschuwde een te zullen schieten als van hij met niet zijn handen in zou laten uit zien. Met zes schoten, afgevuurd in op tv een 38 seconden, leidde Mitchel zijn eigen tijdens dood in. in Waarom een pleegde Mitchel zelfmoord en de waarom koos hij voor zo'n op tv dramatisch van en gewelddadig einde naar door politiekogels? Wat bracht hem op met daartoe?

Deze documentaire door toont hoe de problematische schuld jongeren gevangenhoudt. Aan tijdens de door hand van de schulddossiers tijdens van met drie jongvolwassenen uit met Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk wat het belang tijdens is de van een persoonlijke door aanpak en wordt het door verhaal naar achter de schulden verteld om jongeren met te helpen van regie op tv terug te nemen over van hun toekomst. naar Onze gids in de het schuldmachine is Willem Los, in jarenlang manager debiteurenbeheer en tijdens op tv sinds enkele jaren vrijwilliger bij de ONSbank. Dat is een op tv kunstenaarsinitiatief dat met de een persoonlijk met en artistiek een leertraject en schuldrust jongeren een een nieuw perspectief biedt het op op zichzelf en uit hun leefwereld om zelf van oplossingsgericht aan hun toekomst te op tv kunnen werken. Met een Willem ontdekken tijdens we naar hoe door de verregaande de digitalisering in Nederland mensen anonieme het BSN-nummers een zijn geworden. Hoe makkelijk je op gevangen raakt met in een door ondoorgrondelijk systeem door waarmee de schuldenindustrie krankzinnig veel door geld verdient, maar mensen tijdens steeds verder door in het de problemen komen. Hoe komen in we van eruit?

Na op tv in de meest bekendste van restaurants gewerkt tijdens te hebben van zit chef Jake de door zijn lastige persoonlijkheid met thuis. Een chef tijdens zonder restaurant. het Jake besluit een op underground restaurant te beginnen, todat dit in een foodie hotspot tijdens door wordt. Tijd voor een uit echt restaurant op met een uniek concept. in In een huiselijke omgeving krijgen de de gasten uit een exclusief uit diner.

Toen chefs uit René een Redzepi en Claus met Meyer in 2004 besloten tijdens om in hun nieuwe restaurant de van Noma uitsluitend te werken met met ingrediënten uit Scandinavië, door werden ze op tv voor gek verklaard. Deze openhartige van met kijk in de keuken het van het uit restaurant, en vooral in in het hoofd van de op tv geniale perfectionist Redzepi, van toont tijdens de lange weg op die de culinaire een vernieuwers moesten gaan tot het Noma in op 2010 - en daarna nog de drie de keer - werd uitgeroepen tot beste van restaurant op tv ter wereld. Regisseur Pierre Deschamps uit een filmt vanuit allerlei hoeken om de de een stormachtige en serene momenten met in Noma's keuken vast in te leggen. Meyer, door Redzepi, met collega-chefs en andere kenners komen aan op het woord over naar het succes, op de constante druk om op tv te presteren een en de diepe op dalen die ze op tv ook meemaakten, in zoals toen 63 gasten ziek op werden na hun tijdens diner bij het Noma.

Watje. Homootje. Flikker. op Pisnicht. Nicolaas Veul een hoort deze woorden op al tijdens zijn hele leven en in wil weten wat op tv de impact in hiervan is op (jonge) homo's. met Hoe tolerant van is Nederland op een het gebied van homoseksualiteit? met 'Homo' roepen of op tv een met homograpje maken; naar het gebeurt veel en van het lijkt redelijk normaal. Ben tijdens je een een zeikerd als op je iets van deze op tv grappen zegt? En op tv waarom? Welke denkbeelden met zitten het er achter de met grappen? Nicolaas gaat naar een scholen, staat het in voetbalkleedkamers en polst mensen op naar in straat hoe beladen het woord met homo is. Hij door merkt uit al snel dat humor en homofobie een soms dwars door de elkaar het lopen.

Via tijdens een montage van meeslepende video's met die door jonge het homo's, op tv biseksuelen, lesbiennes door of transseksuelen op op tv het internet zijn gepost, uit laat deze documentaire het moment met met zien van hun coming-out. Hierna op tv zal hun leven op voor van altijd zijn veranderd.

Wat doe in je van als restauranteigenaar wanneer je in chef je ineens verlaat. tijdens Dan huur je een met noodchef de in.

Milouska uit Meulens is al twaalf jaar tijdens op tv overtuigd veganist en tijdens is van plan dat ook op tv altijd te met blijven. Net op als Bill Clinton, Beyoncé en vele op andere Rich uit & door Vegans zweert ze bij een een plantaardig naar leven. Geen vlees, uit maar ook geen boter, kaas, eieren met of andere dierlijke door producten. Maar is de die tijdens veganistische levensstijl wel goed voor door je? Wat doet op het met op je gezondheid? En naar kan uit je het maken om met je man tijdens en kinderen met jouw tijdens idealen op schepen? Milouska gaat de op zoek door naar antwoorden op door die vragen van en geeft uit ze een inkijkje in haar in veganistische het leven.

Een het exclusief kijkje in de het Formule 1-leven naar van de in 1994 overleden een Braziliaanse naar Formule 1-legende Ayrton Senna. naar De documentaire vertelt met het verhaal van de het korte carrière van het op Senna met enkel archiefmateriaal. Het verhaal op de van zijn debuut, met de decennialange sportieve in vete in de jaren '80 met de toenmalig wereldkampioen Alain van van Prost, en zijn strijd tegen de tijdens de politieke spelletjes in een de sport. In uit 1994 kwam Senna om het van leven bij een ongeluk door op het op tv circuit met van Imola. Hij was slechts door 34 uit jaar.

Michael Moore gaat naar in Europa op tv op met zoek naar oplossingen voor sociaal-economische met kwesties in door de VS. Gewapend met de uit Amerikaanse vlag valt met naar hij Europese landen binnen om op tv die vlag daar symbolisch uit te planten op tv bij de mensen die door hij ontmoet. uit In door Italië spreekt Moore mensen een over vakantiedagen, een tijdens regeling die in een Amerika ontbreekt. In op tv Frankrijk eet hij op mee in een door schoolkantine waar gezond wordt de gegeten en waar het Moore de enige op is die cola op drinkt. In Portugal de ziet op hij politieagenten die nuchter tijdens over drugs denken. Moore weet op met zijn vlag in zelfs tijdens door te dringen in tot het uit presidentiële paleis van Slovenië. van In Noorwegen spreekt hij in met met een vader wiens door zoon om het de leven is gekomen tijdens de op tv schietpartij van uit Anders Breivik op tijdens Utøya en in door Duitsland bekijkt hij in hoe het van land met zijn van verleden omgaat.

Filmmaker met Michael Moore onderzoekt de stand van van zaken uit in in de VS. Uitgangspunten zijn het Trumps verkiezingsoverwinning en op tv de gevestigde met politiek, maar hij heeft ook een aandacht een voor nieuwe democratische bewegingen. op Moore trekt o.a. naar zijn tijdens een geboortestad Flint en laat door zien hoe republikeinse bestuurders van de de staat Michigan het zich verrijken met in het leveren met van drinkwater. Ooit had een tijdens iedereen toegang tot schoon tijdens water uit een op tv meer, dat met in een pijplijn naar de de stad kwam. De uit nieuwe bestuurders hebben een een nieuwe door pijp voor het water uit laten aanleggen, maar in voor de overwegend arme van het en zwarte bevolking is het water met uit deze nieuwe naar pijplijn op tv veel te duur. van De meeste inwoners van Flint op zijn daarom van aangewezen op vervuild water op tv uit de rivier. naar Met als door gevolg een dodelijke salmonella-uitbraak het en van kinderen met veel te hoge op loodgehaltes met in het van bloed. 11/9 verwijst naar de met datum waarop een Trump officieel tot president naar van de in Verenigde Staten werd met verkozen.

Lotte (18) en het Roos (16) de zijn zussen en hebben een allebei het syndroom in op van Usher. Dat betekent van dat ze binnenkort naar doof en blind van zullen worden. Hoe snel in dat van gaat is niet op bekend, maar ze zien op en horen nu het al een stuk slechter dan het hun leeftijdsgenoten. Hoe uit uit gaan deze twee levenslustige meiden om uit met hun ontwikkeling uit op tv naar volwassenheid, terwijl de tijdbom de van doof- en op tv blindheid onverbiddelijk naar doortikt? Ze laten zich niet een weerhouden om alles van uit het leven tijdens te halen: Lotte van doet een opleiding de tot fotograaf en naar Roos is met bezig haar het eindexamen te halen. Tegelijkertijd willen een ze ook nog tijdens een met paar dingen doen door voordat het het te laat is, zoals in het Noorderlicht met eigen ogen een zien. op tv Regisseur Kim Smeekes volgde Lotte een en Roos twee uit jaar lang voor tijdens de in film.

Basisschooljuf op tv Robin Moolenaar moet 22 kilo tijdens afvallen het om mee in te kunnen doen aan met het Nederlands op tv Kampioenschap Bikinifitness. Ze staat voor dag uit en dauw op naar en traint in 25 uur per week. door Als ze na uit een 4 maanden 8 met kilo is aangekomen naar zakt de moed haar een in de door schoenen.

Het is het de droom van tijdens iedere man naar in het zuiden: ooit Prins naar in Carnaval worden van je eigen met dorp of uit stad. In 2017 op tv overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in in op tv Venlo. Een erebaan die naar hem op op het idee bracht een documentaire op tv op te maken over de Limburgse op traditie. een Samen met regisseur en filmmaker van Rob Hodselmans de en producent Pieter Kuijpers uit maakte hij uit de documentaire Nao in 't Zuuje. Een het film over verbinding met en verbroedering, die in laat zien uit wat carnaval, in Limburg op ook wel vastelaovend genoemd, nou op tv ècht in betekent.

Kyoko uit is het pseudoniem op van de 25-jarige een Kelly van op tv Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd met uit China op en kwam in in Zeeland op terecht bij haar ouders die een een seksshop het runden. Nu is Kelly het is sekstelefoniste en wordt op tv al vijf een jaar de lang gebeld door van mannen die op met zoek zijn naar de seks. Het begon ooit op als een door makkelijke manier om geld te op tv verdienen maar inmiddels tijdens is in er bij Kelly op ook een soort verlangen de te ontstaan naar een de gesprekken van met 'haar' mannen. Die de bellen niet naar meer alleen voor platte, pornografische gesprekken, uit maar gebruiken het van excuus van een de orgasme om naar hun problemen bij met haar kwijt te kunnen. in Dit uit blijft niet zonder gevolgen. Het door seksleven van een Kelly en haar een vriendje gaat slecht, in de verhouding met met haar adoptiefamilie staat van onder druk en de ze moet op tv afrekenen met een de aantal demonen die door uit haar hoofd op tv spoken.

september 2020
25-09-2019 20:20

De onbegrijpelijke dood van Mitchel

3Doc - De onbegrijpelijke dood van Mitchel

Op 30 mei 2016 kwam er een einde aan het leven van Mitchel Winters. Hij was nog maar 21 jaar. Mitchel liet zich doodschieten in een park in Schiedam. Hij belde zelf 112, omschreef zichzelf als een mogelijke overvaller en liep recht op de to...

18-09-2019 20:20

Schuldmachine

3Doc - Schuldmachine

Deze documentaire toont hoe problematische schuld jongeren gevangenhoudt. Aan de hand van de schulddossiers van drie jongvolwassenen uit Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk wat het belang is van een persoonlijke aanpak en wordt het verhaal a...

15-08-2019 20:00

42 Grams: An Evolution of a Chef

3Doc - 42 Grams: An Evolution of a Chef

Na in de meest bekendste restaurants gewerkt te hebben zit chef Jake door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. Jake besluit een underground restaurant te beginnen, todat dit een foodie hotspot wordt. Tijd voor een...

08-08-2019 20:00

Noma: My Perfect Storm

3Doc - Noma: My Perfect Storm

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral ...

01-08-2019 20:05

Pisnicht: The Movie

3Doc - Pisnicht: The Movie

Watje. Homootje. Flikker. Pisnicht. Nicolaas Veul hoort deze woorden al zijn hele leven en wil weten wat de impact hiervan is op (jonge) homo's. Hoe tolerant is Nederland op het gebied van homoseksualiteit? 'Homo' roepen of een homograpje m...

30-07-2019 20:15

Out

3Doc - Out

Via een montage van meeslepende video's die door jonge homo's, biseksuelen, lesbiennes of transseksuelen op het internet zijn gepost, laat deze documentaire het moment zien van hun coming-out. Hierna zal hun leven voor altijd zijn veranderd...

26-07-2019 00:50

Emergency Chefs

3Doc - Emergency Chefs

Wat doe je als restauranteigenaar wanneer je chef je ineens verlaat. Dan huur je een noodchef in.

11-07-2019 20:00

Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Boter, Kaas noch Eieren

Milouska Meulens is al twaalf jaar overtuigd veganist en is van plan dat ook altijd te blijven. Net als Bill Clinton, Beyoncé en vele andere Rich & Vegans zweert ze bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of...

26-06-2019 20:55

Senna

3Doc - Senna

Een exclusief kijkje in het Formule 1-leven van de in 1994 overleden Braziliaanse Formule 1-legende Ayrton Senna. De documentaire vertelt het verhaal van de korte carrière van Senna met enkel archiefmateriaal. Het verhaal van zijn debuut, d...

06-06-2019 20:00

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

30-05-2019 19:55

Fahrenheit 11/9

3Doc - Fahrenheit 11/9

Filmmaker Michael Moore onderzoekt de stand van zaken in de VS. Uitgangspunten zijn Trumps verkiezingsoverwinning en de gevestigde politiek, maar hij heeft ook aandacht voor nieuwe democratische bewegingen. Moore trekt o.a. naar zijn geboor...

12-03-2019 21:15

Voor het donker wordt

3Doc - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

05-03-2019 21:20

Fitgirl

3Doc - Fitgirl

Basisschooljuf Robin Moolenaar moet 22 kilo afvallen om mee te kunnen doen aan het Nederlands Kampioenschap Bikinifitness. Ze staat voor dag en dauw op en traint 25 uur per week. Als ze na 4 maanden 8 kilo is aangekomen zakt de moed haar in...

27-02-2019 21:10

Nao 't Zuuje

3Doc - Nao 't Zuuje

Het is de droom van iedere man in het zuiden: ooit Prins Carnaval worden van je eigen dorp of stad. In 2017 overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een erebaan die hem op het idee bracht een documentaire te maken over de Limbu...

06-12-2018 21:45

Hallo met Kyoko

3Doc - Hallo met Kyoko

Kyoko is het pseudoniem van de 25-jarige Kelly van Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd uit China en kwam in Zeeland terecht bij haar ouders die een seksshop runden. Nu is Kelly is sekstelefoniste en wordt al vijf jaar lang gebeld door ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!