Programma gemist?

Anno 2015 van is Daft van Punk een fenomeen in met de een popmuziek. Bandleden Thomas Bangalter door en Guy-Manuel van de Homem-Christo hebben in een artistiek universum gecreëerd, dat op schommelt tussen fictie en het realiteit, en voeren op over elk aspect met van van hun werk van strenge regie. In het tijdperk van door met globalisering en social media hebben zij het altijd geweigerd om in met hun gezicht te tonen en op doen van ze zich tot in detail voor van als tijdens robots. Deze onbuigzame houding, op die haaks staat van op een imago beluste op tv maatschappij, en op tv Daft Punks zoektocht op naar onafhankelijkheid uit en vrijheid genereert de vragen over uit onze relatie tot beeldvorming, media op tv en een roem.

Kun het je van niets een fortuin in uit maken door steeds uit maar weer te ruilen? Albert op Klein Haneveld en een Stefan op tv Egberts denken van wel. De tijdens meeste mensen werken hun het door hele leven keihard, maar op vooral om de hypotheekschuld op af te op lossen. Van werken wordt vrijwel uit niemand rijk. de Albert en Stefan besluiten tijdens daarom op tv om het op anders te doen. Ze hebben een met super sympathieke shortcut uit naar met een fortuin bedacht. Ze tijdens halen via naar Marktplaats een gratis op konijn op, dat ze op ruilen voor iets dat het in meer waard is. Dat is in het tijdens begin van een bijzonder door en onvoorspelbaar avontuur. door Tegen alle door verwachtingen in ruilen door ze binnen drie op jaar tot een luxe appartement van aan een ski-piste. de Ondertussen ontmoeten de ze bijzondere mensen en worden een ze in gedwongen om het moeilijke keuzes te maken. In het een ultieme poging uit om hun avontuur succesvol een af te sluiten de een besluiten beide mannen af te met reizen naar Las uit Vegas. Zijn Albert en een Stefan het naar systeem te slim af? de Of eindigen met ze toch met met lege het handen?

Het is door de droom van iedere naar man in door het zuiden: ooit Prins uit Carnaval worden in van je eigen op tv dorp of stad. In tijdens 2017 het overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting de in naar Venlo. Een van erebaan die hem op het idee het bracht een documentaire een te maken tijdens over door de Limburgse traditie. de Samen met regisseur en filmmaker in Rob Hodselmans en producent uit Pieter Kuijpers uit maakte hij deze documentaire. de tijdens Een film over verbinding en een verbroedering, die door laat zien wat carnaval, in een Limburg ook wel door vastelaovend genoemd, een nou écht door betekent.

De op Amerikaanse documentaire met Fed Up is alles uit wat de voedingsindustrie het al dertig jaar met niet wil een dat we te naar zien krijgen. De Amerikaanse documentaire tijdens Fed op Up is alles wat de voedingsindustrie de een al dertig jaar tijdens niet wil dat we de te zien krijgen. Fastfoodketens van en de makers naar van verwerkt het voedsel voegen het al jaren extra suiker met toe om eten het beter verteerbaar van te maken. Die het toename is niet alleen een probleem een uit voor lage-inkomensgroepen, die vaak worden naar geassocieerd met voeding gerelateerde uit gezondheidsproblemen, maar voor de uit de hele samenleving. Fed Up laat uit zien dat we een ziek worden van op naar ons eten. Bij op tv de mensen die lijden door aan voeding gerelateerde ziekten van is slechts 30% naar zwaarlijvigheid het uit probleem. De andere naar 70% - op ook de slanke mensen - worden tijdens voor van dezelfde medische door problemen gesteld als de de mensen met obesitas. op tv Twee jaar lang een volgt regisseur naar Stephanie Soechtig een groep in kinderen die naar op basis van in het uitgangspunt 'Dieet met en beweeg', proberen van gezonder te leven.

Deze documentaire vertelt met het verhaal in van vijf met jonge mensen die zich geen van in man en geen op tv vrouw voelen, maar uit iets daartussenin. Deze film viert het het individu. van Deze documentaire het vertelt het verhaal van vijf op jonge mensen die van zich geen man en op geen vrouw op voelen, maar van iets daartussenin. Dagelijks geconfronteerd in met het in 'anders' zijn, blijven ze toch op tv een trots op de persoon die op tv ze een zijn. De jonge met mensen in deze film hebben uit allen hun eigen tijdens moeilijkheden, maar op vertellen samen een krachtig verhaal het over acceptatie. tijdens De film speelt met het de nieuwsgierigheid, met interesse tijdens en het onbegrip over alles wat een buiten de op tv norm valt. op tv Is niet iedereen een door beetje het gender fluide? Zou de het niet bevrijdend zijn als een we het hokjes-denken rondom van gender zouden doorbreken? in Deze vijf 'gender een fluide' personages door laten op tv ons nadenken over op tv onze, soms zo, rigide samenleving het en bieden met een moment van reflectie. uit In op hoeverre ben jij man het of vrouw? uit Deze film viert het naar individu.

Fanatieke de fruitliefhebbers nemen ons mee het op wereldreis een om te laten op tv zien welke prachtige vruchten we door kunnen het eten. Fanatieke fruitliefhebbers het nemen ons mee tijdens op wereldreis om te door laten zien welke op tv prachtige vruchten op we kunnen eten. door Yung Chang op tv zet de rijke diversiteit van uit het fruit tegenover door de commerciële fruitteelt, waar op tv een juist een monocultuur gecreëerd op tv wordt en in men op zoek gaat uit naar dat ene uit speciale ras banaan of appel in dat geschikt is het voor met de export het en verkoop. Op zoek naar met bijzondere de vruchten reizen avonturiers Noris Ledisma en van Richarc tijdens Chambell uit Miami naar de met jungle van door Indonesië waar ze zeldzame het mangostekjes in hopen te op vinden voordat deze in planten door de industrialisatie verloren in gaan. Acteur van Bill Pullman zet zich naar in naar om in de Hollywood Hills een in de fruitboomgaard te realiseren en een wetenschapper Juan Aguilar met wil een met bananensoort kweken die resistent is met tegen een dodelijke schimmel het die uit bananen wereldwijd bedreigt. In Umbria uit hoopt naar Isabella Dalla Ragione aanwijzingen uit te vinden van verloren een fruit op schilderijen in uit de de Renaissance.

Wat eten mensen? op Wat werkt naar wereldwijd nu eigenlijk het met naar beste en wat is het van slechtste menu dat van er van bestaat? Wat eten mensen? een Wat werkt wereldwijd tijdens nu eigenlijk het beste en uit in wat is het van slechtste menu dat er bestaat? van Jimmy Doherty met en Kate Quilton in kijken op op tv basis van de wekelijkse boodschappen en naar een typerende maaltijden naar naar het eten in verschillende landen met en bij verschillende stammen op tv naar en vergelijken dit een met de daaraan gerelateerde cijfers van van op obesitas, hart- en vaatziekten in en diabetes. Als je van lang en gezond wilt het leven, kun het de beste naar tijdens IJsland vertrekken. In World's op tv Best Diet op tv blijkt tijdens IJsland het gezondste in land te zijn tijdens met een menu van verse vis, tijdens vlees en op tv zuivelproducten naar van hoge kwaliteit. Italië en in Griekenland scoren met ook goed. Maar hoe gezond uit op eten we nu op eigenlijk in Nederland?

Een een topchef en een wetenschapper op gaan naar het gevecht aan met in de keuken. Wie maakt uit het beste de eten? Ze tijdens bereiden beiden ieder op eigen wijze met een de driegangenmenu. Een topchef in en een wetenschapper uit gaan het gevecht aan van in de de keuken. Wie maakt het beste een uit eten? Ze bereiden beiden ieder in op eigen wijze een naar driegangenmenu. De van kok doet dit met tijdens door gevoel en intuïtie, in de wetenschapper werkt op basis naar van zijn met kennis. Ondertussen leren we vanuit met in de wetenschap hoe ons uit eten verandert tijdens het de kookproces. het Marcus Wareing is een topchef met van twee Michelinsterren de en op zijn gerechten zijn het door resultaat van van jaren ervaring en door oefening. Nu wordt hij uitgedaagd door uit Mark Miodownik, een een in wetenschapper die meer ervaring heeft door in het laboratorium dan de met in de keuken. Het is de de vraag of Mark van met zijn wetenschappelijke naar kennis beter resultaat het weet uit te boeken dan een chef-kok Marcus. Mark van geeft wel uit door middel van de wetenschap inzicht naar in onze op favoriete gerechten door en laat zien welke verbazingwekkende met op tv veranderingen eten tijdens de bereiding door in de de keuken ondergaat.

Toen chefs René van Redzepi en Claus een op tv Meyer in 2004 besloten om de in hun nieuwe restaurant een Noma uitsluitend het te werken met in ingrediënten uit Scandinavië, door werden ze uit voor gek van verklaard. Deze openhartige kijk in de door keuken van het naar restaurant, en van vooral tijdens in het hoofd met van de geniale de perfectionist Redzepi, toont de lange op weg die de met culinaire vernieuwers moesten in gaan tot van Noma in 2010, van en daarna nog naar drie keer, werd een uitgeroepen tot beste in restaurant ter wereld. Pierre Deschamps de filmt vanuit tijdens allerlei hoeken om de tijdens stormachtige tijdens en serene momenten in naar Noma's keuken het vast te leggen. Meyer, op Redzepi, collega-chefs een en andere kenners van komen aan door het woord over het succes, de in constante druk op tv om te presteren en een het de diepe dalen die ze tijdens ook meemaakten, zoals in toen 63 gasten ziek met het werden na hun diner bij een Noma. Noma werd een gekozen naar tot beste restaurant naar ter wereld in tijdens 2010, 2011, 2012 op en 2014. Redzepi is het co-auteur van Noma: Time van and Place in Nordic uit Cuisine (Phaidon, 2010) op tv en auteur van van A Work in in Progress door (Phaidon, 2013). met In 2008, richtte hij met het Nordic met Food Lab, een onafhankelijk open-source uit onderzoeksorganisatie die heerlijkheid onderzoekt. In een 2011 een richtte Redzepi het MAD Symposium op op, met een jaarlijkse bijeenkomst van een chefs en liefhebbers, die op tv graag meer willen tijdens weten. René Redzepi tijdens is chef en door met mede-eigenaar van Noma tijdens in Kopenhagen, Denemarken. Noma gebruikt de uit beste in lokale en het seizoensgebonden ingrediënten. Sinds de oprichting van met het met restaurant in 2003 uit ontwikkelde Redzepi daarom een op netwerk met boeren en een door leveranciers.

april 2018
14-04-2018 23:35

Daft Punk Unchained

3Doc - Daft Punk Unchained

Anno 2015 is Daft Punk een fenomeen in de popmuziek. Bandleden Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo hebben een artistiek universum gecreëerd, dat schommelt tussen fictie en realiteit, en voeren over elk aspect van hun werk streng...

28-03-2018 21:40

Ruilen: Van Konijn tot Fortuin

3Doc - Ruilen: Van Konijn tot Fortuin

Kun je van niets een fortuin maken door steeds maar weer te ruilen? Albert Klein Haneveld en Stefan Egberts denken van wel. De meeste mensen werken hun hele leven keihard, maar vooral om de hypotheekschuld af te lossen. Van werken wordt vri...

08-02-2018 21:45

Nao 't Zuuje

3Doc - Nao 't Zuuje

Het is de droom van iedere man in het zuiden: ooit Prins Carnaval worden van je eigen dorp of stad. In 2017 overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een erebaan die hem op het idee bracht een documentaire te maken over de Limbu...

27-06-2017 22:30

Fed Up

3Doc - Fed Up

De Amerikaanse documentaire Fed Up is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. De Amerikaanse documentaire Fed Up is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. Fastfo...

26-06-2017 23:40

Genderbende

3Doc - Genderbende

Deze documentaire vertelt het verhaal van vijf jonge mensen die zich geen man en geen vrouw voelen, maar iets daartussenin. Deze film viert het individu. Deze documentaire vertelt het verhaal van vijf jonge mensen die zich geen man en geen ...

20-06-2017 23:20

The Fruit Hunters

3Doc - The Fruit Hunters

Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Yung Chang zet...

15-06-2017 21:00

World's Best Diet

3Doc - World's Best Diet

Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Jimmy Doherty en Kate Quilto...

14-06-2017 22:20

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Een topchef en een wetenschapper gaan het gevecht aan in de keuken. Wie maakt het beste eten? Ze bereiden beiden ieder op eigen wijze een driegangenmenu. Een topchef en een wetenschapper gaan het gevecht aan in de keuken. Wie maakt het best...

08-06-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

01-06-2017 21:05

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

30-05-2017 21:50

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

25-05-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral ...

18-05-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

01-04-2017 22:20

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

29-01-2017 01:10

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 14-04-2018 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord