Programma gemist?

Kyoko met is het pseudoniem van in de 25-jarige Kelly van naar Binsbergen. Ze werd op als met baby geadopteerd van uit China en kwam in Zeeland naar tijdens terecht bij haar ouders die een uit seksshop van runden. Nu is Kelly is naar sekstelefoniste en tijdens wordt al vijf door jaar in lang gebeld door de mannen die op het zoek zijn naar seks. van Het begon ooit als een door de makkelijke manier om geld de te verdienen maar inmiddels met is van er bij Kelly ook een soort van verlangen de te ontstaan op naar de gesprekken met 'haar' op mannen. van Die bellen niet meer uit alleen voor van platte, pornografische gesprekken, maar gebruiken in het excuus de van een orgasme om hun naar problemen bij haar door kwijt te kunnen. in van Dit blijft niet zonder gevolgen. door Het seksleven het van Kelly en haar uit vriendje gaat slecht, tijdens de in verhouding met haar adoptiefamilie een staat onder in druk en ze moet afrekenen met met een tijdens aantal demonen uit die door haar met hoofd spoken.

Op op 13 november 2015 vielen drie tijdens IS-terroristen tijdens naar een concert van de een Amerikaanse op rockband Eagles of het Death Metal de Parijse het concertzaal Bataclan binnen van en doodden op tv 89 muziekliefhebbers. uit Documentairemaker Jessica Villerius spreekt met hoofdpersonen met en naar nabestaanden van het bloedbad. Ook het ontmoet ze een de op tv vader van één van een de daders, die nog tijdens steeds verbijsterd is de over de daden met van zijn van zoon.

Bram Fidder (25) van groeit op in met een wereld op waarin je jezelf beroemd uit kan maken op het social media. naar En dus bedenkt hij op tv een op tv uitgekiend marketingplan. Dj Bram tijdens Fidder is geboren. Maar in als zijn een onlinewereld en zijn echte het met leven steeds verder in uit elkaar beginnen te lopen, tijdens neemt door ook de eenzaamheid uit toe.

Michael de Moore gaat in Europa op de zoek naar in oplossingen voor sociaal-economische kwesties door de in de VS. Gewapend met de in Amerikaanse vlag valt naar hij Europese landen de binnen om tijdens die van vlag daar symbolisch te planten het bij de mensen op tv die hij ontmoet. In in Italië spreekt Moore een mensen over vakantiedagen, in een een regeling die in door Amerika ontbreekt. In Frankrijk door eet hij mee met in uit een schoolkantine waar het gezond wordt gegeten en uit waar Moore de enige op tv is die cola drinkt. door op tv In Portugal ziet hij politieagenten die uit nuchter een over drugs denken. Moore weet op met met zijn vlag uit zelfs door te dringen tot uit het presidentiële paleis van van Slovenië. In van Noorwegen tijdens spreekt hij met van een vader wiens zoon om het het leven is door gekomen tijdens de schietpartij van van uit Anders Breivik op Utøya het en in het Duitsland bekijkt hij tijdens hoe het de land met zijn verleden in omgaat.

Typhoon, door de artiest het die in korte tijd uit heel Nederland veroverde in met zijn muziek, werd de vijf jaar lang gevolgd in door van zijn beste vriend en huisgenoot. met Het resultaat is een een goudeerlijke en het hartverwarmende documentaire op tv over twee vrienden van uit in wie er één de in een baan om de aarde op tijdens wordt gelanceerd en het de ander in verbazing tijdens toekijkt.

De door met de wol geverfde op tv muzikant Oscar Holleman valt een met van zijn stoel als hij de het stem van de het 21-jarige zangeres in Sharon naar Kovacs hoort: 'Een tijdens tweede Amy Winehouse'. Kovacs, bijgenaamd The uit met Wolf Lady, stapt op de van dertig een jaar oudere Holleman af, tijdens ontdekker en op tv muziekproducer van internationale met succesvolle bands als in Within Temptation en Krezip, van en gaat met hem een door pact tijdens aan.

Douwe de Bob Posthuma wil alles het intens beleven. Groter, op heftiger, destructiever. Alles voor de de kunst. Net het op tv als zijn vader, de legende Simon tijdens Posthuma. Douwe op tv kan niet anders dan met volgen, in de goede en slechte met zin.

Wanneer internetpionier Josh op het Harris in 1999 zijn in streaming tv-netwerk verkoopt, levert een hem dat 95 miljoen tijdens op. Hij besluit van het het geld te de gebruiken om een sociaal door experiment uit te uit voeren, waarbij op honderd bewoners drie maanden op tv lang samenleven in een uit aangepaste op kelder, ergens in een New York. Eten, slapen, douchen, van wc-bezoek en seks, alles van op tv wordt genadeloos vastgelegd door de een camera. een Regisseur Ondi Timoner van was een van van de bewoners. Nadat dit experiment op door een mislukking is op uitgelopen, besluit de Harris zichzelf in en zijn vriendin in een hun woning uit vierentwintig uur per dag met naar camera's te op tv volgen. Maar ook dit de op tv project ontspoort volledig.

Het door verhaal van een jonge muzikant naar die worstelt op met zijn identiteit. Jelte op tv Tuinstra wist het al vanaf jonge leeftijd uit uit dat hij beroemd wilde worden op tv met zijn van muziek. Maar wat doe je het als je van zelf eigenlijk te de verlegen bent om een op met het podium te staan? met Dan creëer je naar een alter-ego: Jett Rebel. in In tegenstelling met tot de kalme en verlegen een Jelte met is Jett naar Rebel een rebellerende een boef, een podiumbeest. Muziekgod van tijdens beroep, popheld van het van heelal en The in Next Best Thing. het Niet Jelte, maar op tv op zijn zelf gecreëerde rock-'n-rollpersonage van Jett Rebel wordt de geadoreerd door het op tv grote publiek met op tv paniek, kwetsbaarheid en op tv onzekerheid tot tijdens gevolg.

Fanatieke uit fruitliefhebbers nemen ons mee op uit wereldreis van om te laten zien het welke naar prachtige vruchten we kunnen in eten. Yung Chang met zet de rijke diversiteit op van het fruit tegenover met van de commerciële fruitteelt, het waar juist een monocultuur gecreëerd wordt met en men door op zoek gaat naar in dat naar ene speciale ras banaan naar of appel dat in geschikt van is voor de naar export en verkoop. Op tijdens zoek naar de bijzondere vruchten reizen avonturiers uit Noris Ledisma en Richarc Chambell op tv uit Miami naar met op de jungle van Indonesië waar de ze zeldzame een mango-stekjes hopen te vinden voordat van deze planten door in de industrialisatie verloren van op tv gaan. Acteur Bill Pullman zet het zich in om in in in de Hollywood Hills een fruitboomgaard te met realiseren een en wetenschapper Juan Aguilar wil met van een bananensoort kweken die resistent is tijdens tegen een tijdens dodelijke schimmel die een bananen wereldwijd bedreigt. in In Umbria hoopt Isabella de Dalla het Ragione aanwijzingen te vinden de van verloren een fruit op van schilderijen uit de de Renaissance.

Hoe van verdien je de prestigieuze prijs uit voor de meest de met bekwame patisserie chef-kok van tijdens Frankrijk? Om de uit drie jaar tijdens mogen zestien chef-koks het gedurende drie dagen hun uit buitengewone vakbekwaamheid tonen aan een de gerespecteerde jury. Deze in jury bepaalt wie uit de felbegeerde de blauwe, witte van en rode kraag wint. Een op tv uit prijs voor het de leven, toegekend door Meilleur Ouvrier France naar (MOF). Volgens tijdens de in geselecteerde deelnemers is de competitie in zwaarder dan bij de uit Olympische Spelen. een De uiteindelijke erkenning is de voor het elke chef-kok een zowel een droom als een op tv obsessie.

Een een heerlijke film over een veelzijdig naar de eten en een caleidoscopische samenleving. Hummus op tv is naar een puree op basis van tijdens kikkererwten, sesamzaadsaus de tahin en een andere ingrediënten op en wordt gegeten met brood. In het door het Midden-Oosten is het een geliefd een gerecht, maar de de meningen over hoe op op tv je hummus het beste in kunt maken en met waar het oorspronkelijk vandaan op tv komt, een zijn verdeeld. Hummus kent niet alleen het vele de geheime recepten door en Guinness World in Records, maar het verbindt ook joden, de van moslims en christenen in hun liefde een van voor hummus. Filmmaker op Oren Rosenfeld reist op rond in Israël en Libanon in en introduceert verschillende mensen de die hun eigen uit recepten naar hebben voor hummus en daarmee de op zo lijkt het, voor een het gelukkig leven. Suheila bijvoorbeeld op tijdens is een alleenstaande moslima van met Acre. met In het tv-kookprogramma Israël Hummus Genius een versloeg zij tijdens tien mannelijke concurrenten. in Ze zegt tijdens dat ze op met hummus is de getrouwd. Jalil, een Arabische christen, organiseert op tv naar rockconcerten in zijn eetgelegenheid in Ramla met door en hij droomt er met van een filiaal te openen van in Berlijn. naar Eliyahu, op een orthodoxe jood, heeft een succesvol in hummus-restaurant vlakbij een een het tankstation.

Deze op tv documentaire is alles wat de het voedingsindustrie al dertig op jaar niet in wil dat we op te van zien krijgen. Fastfoodketens en de makers tijdens van verwerkt in voedsel voegen al op tv jaren extra suiker in toe om eten beter met van verteerbaar te maken. Die toename is uit niet alleen een in probleem voor lage-inkomensgroepen, op tv die vaak worden door geassocieerd met op tv voeding gerelateerde gezondheidsproblemen, maar van door voor de hele de samenleving. Fed Up laat zien de dat we ziek het worden van ons op tv eten. Bij de met mensen die van lijden aan voeding gerelateerde naar ziekten is slechts 30% naar zwaarlijvigheid het probleem. de op tv De andere 70%, ook in de slanke mensen, worden voor de dezelfde een medische problemen gesteld als de van een mensen met obesitas. het Twee jaar lang op tv volgt Stephanie Soechtig een een groep kinderen die op basis op van het in uitgangspunt de 'Dieet en beweeg', proberen gezonder te tijdens de leven.

Een van inkijkje in het leven het van Michelin op tv sterrenkoks.

Veganisme is hip. het Bill Clinton, tijdens Beyoncé, en vele andere een Rich & Vegans door zweren tegenwoordig naar bij op tv een plantaardig leven. Geen vlees, een maar ook tijdens geen boter, kaas, een eieren of andere de dierlijke producten. van Maar is die veganistische lifestyle eigenlijk op wel van zo goed voor door je? Welke invloed heeft het naar op tijdens je gezondheid? En kan een je het wel van maken om met je partner en tijdens kinderen met jouw idealen op de te schepen? Ook door BNNVARA-presentatrice Milouska Meulens de is de overtuigd veganist en uit is van een plan dit voor altijd de te blijven. In van de documentaire 'Boter, Kaas met noch Eieren' op geeft Milouska een op tv inkijkje in haar dagelijkse leven het als door veganist. Ze vertelt door openhartig over met de moeilijkheden en dilemma's tijdens die veganisme het met zich meebrengt en gaat tijdens in gesprek met naasten, het medestanders en deskundigen tijdens over de op tv consequenties van van deze levensstijl. Milouska Meulens, op tv die uit voor BNNVARA ook het door programma Vroege Vogels in presenteert, zegt: "Voor de mij is veganistisch eten tijdens een klein het offer om de wereld te op tv redden, op tv maar niet als het door ten koste op tv gaat van in mijn gezondheid. Ik durfde het jarenlang uit niet uit te een van zoeken. In deze film laat ik een de een angst varen. Het is het tijd door om te ontdekken wie door gelijk heeft: mensen die beweren naar dat ik de ziek word op en eerder van doodga, of veganisten die claimen uit dat ik uit met dit dieet kerngezond tijdens honderd met jaar oud kan in worden." Milouska Meulens werd twaalf naar jaar geleden na door de op geboorte van haar dochter veganist. Ze de de kon het naar eigen zeggen van niet een over haar hart verkrijgen op om een stuk van dode koe in van haar mooie, naar pure dochter te stoppen. op Tegenwoordig heeft Milouska een samengesteld naar de gezin met haar man, Jeugdjournaal-presentator Joris op tv Marseille. Zij is de met veganist, hij is van vegetariër, en de kinderen op tv bungelen ertussenin. van Dat betekent dat er over ieder op plakje uit kaas onderhandeld tijdens moet worden en hiermee neemt Milouska tijdens tijdens het risico op een tekort tijdens aan vitamine B12. in Want hoe het gezond is haar dieet op eigenlijk? '3Doc: in Boter, Kaas noch Eieren' is de een naar kwetsbare en persoonlijke zoektocht een naar van een antwoord op de vraag: met is een veganistische levensstijl naar van wel verantwoord? Deze documentaire naar is onderdeel van de in Foodweken op NPO naar 3. Lees meer over deze met door themaweken op gids.tv/2445/foodweken.

januari 2019
06-12-2018 21:45

Hallo met Kyoko

3Doc - Hallo met Kyoko

Kyoko is het pseudoniem van de 25-jarige Kelly van Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd uit China en kwam in Zeeland terecht bij haar ouders die een seksshop runden. Nu is Kelly is sekstelefoniste en wordt al vijf jaar lang gebeld door ...

15-11-2018 22:25

Die avond in Bataclan

3Doc - Die avond in Bataclan

Op 13 november 2015 vielen drie IS-terroristen tijdens een concert van de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal de Parijse concertzaal Bataclan binnen en doodden 89 muziekliefhebbers. Documentairemaker Jessica Villerius spreekt met hoo...

14-10-2018 00:00

#DJ

3Doc - #DJ

Bram Fidder (25) groeit op in een wereld waarin je jezelf beroemd kan maken op social media. En dus bedenkt hij een uitgekiend marketingplan. Dj Bram Fidder is geboren. Maar als zijn onlinewereld en zijn echte leven steeds verder uit elkaar...

06-09-2018 20:30

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

26-08-2018 00:00

Typhoon, Blues & Blessings

3Doc - Typhoon, Blues & Blessings

Typhoon, de artiest die in korte tijd heel Nederland veroverde met zijn muziek, werd vijf jaar lang gevolgd door zijn beste vriend en huisgenoot. Het resultaat is een goudeerlijke en hartverwarmende documentaire over twee vrienden van wie e...

08-07-2018 00:45

Wolflady

3Doc - Wolflady

De door de wol geverfde muzikant Oscar Holleman valt van zijn stoel als hij de stem van de 21-jarige zangeres Sharon Kovacs hoort: 'Een tweede Amy Winehouse'. Kovacs, bijgenaamd The Wolf Lady, stapt op de dertig jaar oudere Holleman af, ont...

01-07-2018 00:10

Whatever Forever: Douwe Bob

3Doc - Whatever Forever: Douwe Bob

Douwe Bob Posthuma wil alles intens beleven. Groter, heftiger, destructiever. Alles voor de kunst. Net als zijn vader, de legende Simon Posthuma. Douwe kan niet anders dan volgen, in goede en slechte zin.

25-06-2018 00:15

We Live in Public

3Doc - We Live in Public

Wanneer internetpionier Josh Harris in 1999 zijn streaming tv-netwerk verkoopt, levert hem dat 95 miljoen op. Hij besluit het geld te gebruiken om een sociaal experiment uit te voeren, waarbij honderd bewoners drie maanden lang samenleven i...

24-06-2018 00:05

Who the fuck is Jett Rebel

3Doc - Who the fuck is Jett Rebel

Het verhaal van een jonge muzikant die worstelt met zijn identiteit. Jelte Tuinstra wist al vanaf jonge leeftijd dat hij beroemd wilde worden met zijn muziek. Maar wat doe je als je zelf eigenlijk te verlegen bent om op het podium te staan?...

21-06-2018 21:35

The Fruit Hunters

3Doc - The Fruit Hunters

Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Yung Chang zet de rijke diversiteit van het fruit tegenover de commerciële fruitteelt, waar juist een monocultuur gecreëerd wor...

18-06-2018 21:35

Kings of Pastry

3Doc - Kings of Pastry

Hoe verdien je de prestigieuze prijs voor de meest bekwame patisserie chef-kok van Frankrijk? Om de drie jaar mogen zestien chef-koks gedurende drie dagen hun buitengewone vakbekwaamheid tonen aan een gerespecteerde jury. Deze jury bepaalt ...

14-06-2018 21:35

Hummus! The Movie

3Doc - Hummus! The Movie

Een heerlijke film over een veelzijdig eten en een caleidoscopische samenleving. Hummus is een puree op basis van kikkererwten, sesamzaadsaus tahin en andere ingrediënten en wordt gegeten met brood. In het Midden-Oosten is het een geliefd g...

11-06-2018 21:35

Fed Up

3Doc - Fed Up

Deze documentaire is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. Fastfoodketens en de makers van verwerkt voedsel voegen al jaren extra suiker toe om eten beter verteerbaar te maken. Die toename is niet al...

07-06-2018 21:35

Michelin Stars - Tales from the Kitchen

3Doc - Michelin Stars - Tales from the Kitchen

Een inkijkje in het leven van Michelin sterrenkoks.

31-05-2018 21:35

Docu: Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Docu: Boter, Kaas noch Eieren

Veganisme is hip. Bill Clinton, Beyoncé, en vele andere Rich & Vegans zweren tegenwoordig bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of andere dierlijke producten. Maar is die veganistische lifestyle eigenlijk ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 06-12-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord