Programma gemist?

Bram Fidder (25) de groeit op in van een een wereld waarin je jezelf van beroemd kan van maken op een social media. En het dus bedenkt hij een uitgekiend een marketingplan. door Dj Bram Fidder naar is geboren. Maar als zijn op tv onlinewereld en een zijn echte leven steeds verder door uit elkaar beginnen van het te lopen, neemt ook de de eenzaamheid tijdens toe.

Michael naar Moore gaat op in Europa op zoek naar met oplossingen voor een sociaal-economische kwesties in met de VS. Gewapend met de de uit Amerikaanse vlag valt op hij Europese landen binnen op tv om die op vlag daar symbolisch te de planten bij van de mensen die hij ontmoet. In van met Italië spreekt Moore mensen over vakantiedagen, het een regeling die op in Amerika ontbreekt. het In Frankrijk op tv eet uit hij mee in een schoolkantine tijdens waar gezond wordt gegeten het en tijdens waar Moore de op enige is die cola op drinkt. In Portugal tijdens ziet hij politieagenten die van nuchter over naar drugs met denken. Moore weet met zijn vlag het zelfs door met te dringen tot het uit presidentiële paleis van van Slovenië. In door Noorwegen spreekt hij de met naar een vader wiens zoon om het een met leven is gekomen tijdens de de schietpartij van op Anders Breivik op met Utøya en in Duitsland bekijkt met van hij hoe het een land met zijn verleden de omgaat.

Typhoon, de tijdens artiest die in korte in door tijd heel Nederland veroverde uit met zijn op muziek, werd vijf jaar lang uit gevolgd door in zijn beste de vriend en huisgenoot. de Het resultaat is een goudeerlijke de en hartverwarmende naar documentaire over twee vrienden van op tv in wie er één in een baan in om de aarde van wordt gelanceerd op en uit de ander in verbazing in toekijkt.

De uit door de wol geverfde op tv muzikant Oscar Holleman met valt van uit zijn stoel in als hij de stem van een de 21-jarige tijdens zangeres Sharon Kovacs hoort: 'Een uit tweede een Amy Winehouse'. Kovacs, bijgenaamd The door met Wolf Lady, stapt op naar de dertig jaar oudere uit Holleman de af, ontdekker en muziekproducer van de internationale succesvolle bands als een Within de Temptation en Krezip, en gaat in met hem een de met pact aan.

Douwe tijdens Bob Posthuma wil een alles intens de beleven. Groter, heftiger, een destructiever. Alles voor de het kunst. Net in als zijn vader, de het legende Simon op tv Posthuma. Douwe kan niet uit anders dan volgen, in de goede en slechte op zin.

Wanneer van internetpionier Josh Harris in 1999 tijdens een zijn streaming tv-netwerk verkoopt, levert naar hem dat een 95 miljoen in op. Hij besluit van het geld te tijdens gebruiken om een sociaal experiment op tv uit te in voeren, waarbij honderd bewoners drie van maanden lang samenleven naar op tv in een aangepaste kelder, ergens een in New tijdens York. Eten, slapen, douchen, wc-bezoek op tv op en seks, alles wordt op tv genadeloos vastgelegd door de de camera. Regisseur Ondi door Timoner was een van de de een bewoners. Nadat door dit experiment op een mislukking het is uitgelopen, besluit door Harris de zichzelf en zijn vriendin in met hun de woning vierentwintig uur van per dag met camera's te uit volgen. Maar de ook dit project ontspoort de volledig.

Het verhaal van een een door jonge muzikant die worstelt met een zijn identiteit. tijdens Jelte door Tuinstra wist al naar vanaf jonge leeftijd de dat hij beroemd de wilde worden met zijn op tv muziek. Maar wat uit doe je door als je zelf eigenlijk te naar verlegen bent om op op het de podium te staan? in Dan creëer je de een alter-ego: met Jett Rebel. In tegenstelling op tot de van kalme en verlegen Jelte is het Jett Rebel een tijdens rebellerende de boef, een podiumbeest. van Muziekgod van beroep, popheld van een het heelal van en The Next Best met Thing. door Niet Jelte, maar een zijn zelf gecreëerde rock-'n-rollpersonage Jett naar Rebel wordt geadoreerd door in het grote publiek de op met paniek, kwetsbaarheid en onzekerheid met tot uit gevolg.

Fanatieke fruitliefhebbers nemen tijdens ons uit mee op de wereldreis om te laten door zien welke prachtige met vruchten we kunnen eten. Yung een Chang zet tijdens de in rijke diversiteit van het fruit een tegenover op de commerciële fruitteelt, waar naar juist een monocultuur gecreëerd wordt de en men op in zoek naar gaat naar dat de ene speciale ras banaan met of appel dat in geschikt op tv is voor de export en verkoop. het Op zoek met naar van bijzondere vruchten reizen avonturiers Noris het Ledisma en Richarc Chambell met uit Miami naar naar de jungle van van in Indonesië waar ze zeldzame mango-stekjes hopen met te vinden door voordat tijdens deze planten door de naar industrialisatie verloren gaan. Acteur Bill in Pullman zet op zich op in om in de Hollywood Hills op een fruitboomgaard te van realiseren en wetenschapper naar Juan Aguilar het wil een bananensoort van kweken die resistent van is de tegen een dodelijke schimmel die het bananen wereldwijd bedreigt. In de Umbria hoopt naar Isabella Dalla Ragione aanwijzingen in te vinden naar van verloren fruit op van schilderijen op tv uit de door Renaissance.

Hoe met verdien je de naar prestigieuze prijs in voor de meest bekwame een patisserie chef-kok van Frankrijk? tijdens Om de drie jaar op mogen tijdens zestien chef-koks gedurende drie dagen met op tv hun buitengewone vakbekwaamheid naar tonen aan een gerespecteerde jury. door Deze jury bepaalt een wie in de felbegeerde blauwe, de witte en rode kraag wint. Een het prijs voor met het leven, toegekend door tijdens Meilleur op Ouvrier France (MOF). Volgens de met geselecteerde deelnemers is naar de competitie zwaarder uit met dan bij de Olympische Spelen. De uit tijdens uiteindelijke erkenning is voor elke chef-kok de van zowel een droom als een de obsessie.

Een tijdens heerlijke film naar over een veelzijdig eten en een met caleidoscopische van samenleving. Hummus uit is een puree op basis van op kikkererwten, op tv sesamzaadsaus tahin en andere uit ingrediënten en wordt gegeten op met brood. met In door het Midden-Oosten is het een het geliefd gerecht, het maar de het meningen over hoe je hummus met het op beste kunt maken en in waar het oorspronkelijk op tv vandaan komt, zijn op tv verdeeld. Hummus kent niet alleen uit uit vele geheime recepten en Guinness World op tv door Records, maar het tijdens verbindt ook joden, moslims een en christenen in hun uit liefde van voor hummus. Filmmaker Oren Rosenfeld van reist rond van in Israël en Libanon een en introduceert door verschillende mensen die naar hun eigen recepten van hebben voor hummus van en daarmee zo lijkt het, met voor in een gelukkig leven. Suheila het bijvoorbeeld uit is een alleenstaande moslima van met Acre. van In het tv-kookprogramma Israël Hummus naar Genius versloeg zij tijdens tien mannelijke concurrenten. een Ze zegt het dat ze met op tv hummus is getrouwd. de Jalil, een Arabische christen, organiseert uit rockconcerten in zijn een eetgelegenheid door in Ramla en van hij droomt er door van een naar filiaal te openen in Berlijn. door Eliyahu, een orthodoxe uit jood, heeft van een succesvol door hummus-restaurant vlakbij een uit tankstation.

Deze door documentaire is van alles wat de voedingsindustrie op al dertig jaar niet het wil dat naar we te zien krijgen. Fastfoodketens tijdens en de het makers van verwerkt een voedsel voegen met al jaren met extra suiker toe naar om eten beter naar verteerbaar te maken. Die op tv toename is niet alleen een een op probleem voor lage-inkomensgroepen, het die vaak worden met geassocieerd met voeding gerelateerde gezondheidsproblemen, uit maar voor de tijdens hele samenleving. Fed Up naar laat zien door dat van we ziek worden het van ons eten. Bij de mensen op tv die de lijden aan voeding gerelateerde ziekten met naar is slechts 30% zwaarlijvigheid het uit probleem. De andere 70%, met ook naar de slanke mensen, worden voor van dezelfde medische het problemen gesteld als met de mensen met obesitas. op tv Twee jaar een lang volgt door Stephanie Soechtig een tijdens groep kinderen die op op basis op van het uitgangspunt 'Dieet en op tv beweeg', proberen uit gezonder te naar leven.

Een inkijkje door in het het leven van Michelin de sterrenkoks.

Veganisme is hip. de Bill Clinton, Beyoncé, een en vele andere op tv Rich & uit Vegans zweren tegenwoordig van bij door een plantaardig leven. Geen een vlees, maar ook geen op boter, kaas, eieren met of andere dierlijke producten. van Maar is die in veganistische lifestyle eigenlijk tijdens in wel zo goed door voor je? Welke invloed uit heeft het op je op gezondheid? van En kan je het op tv wel maken om je partner tijdens en kinderen een met jouw tijdens idealen op te met schepen? Ook op tv BNNVARA-presentatrice Milouska Meulens is overtuigd veganist op tv van en is van plan dit voor op tv het altijd te blijven. In van de documentaire 'Boter, op tv Kaas noch uit Eieren' geeft Milouska een inkijkje het in haar dagelijkse tijdens leven als veganist. Ze van een vertelt openhartig over de tijdens moeilijkheden en op dilemma's die veganisme met zich meebrengt uit en gaat naar in gesprek met naasten, in medestanders door en deskundigen over de consequenties met van deze op tv levensstijl. van Milouska Meulens, die voor BNNVARA ook met op het programma Vroege van Vogels presenteert, zegt: "Voor mij het is veganistisch van eten een een klein offer om de wereld te met van redden, maar niet in als het ten koste op gaat van mijn gezondheid. tijdens Ik door durfde het jarenlang niet tijdens uit te zoeken. tijdens In deze film laat naar ik de uit angst varen. Het in is tijd om te uit ontdekken wie gelijk de heeft: mensen door die beweren dat door ik ziek word en eerder een doodga, of veganisten op die claimen op dat ik met dit door dieet kerngezond honderd van van jaar oud kan worden." Milouska Meulens uit werd twaalf tijdens jaar van geleden na de geboorte van uit haar dochter veganist. Ze een kon het naar met tijdens eigen zeggen niet over haar tijdens hart verkrijgen om de een stuk dode koe op tv in haar uit mooie, pure door dochter te stoppen. op Tegenwoordig heeft Milouska een op samengesteld gezin met uit haar van man, Jeugdjournaal-presentator Joris Marseille. Zij het is veganist, naar hij is vegetariër, in en de kinderen bungelen ertussenin. in Dat betekent dat de er over ieder tijdens plakje van kaas onderhandeld op tv moet worden en hiermee neemt door Milouska het risico naar op een door tekort aan op tv vitamine B12. Want met hoe gezond is haar dieet een eigenlijk? '3Doc: Boter, de Kaas noch Eieren' is een van een kwetsbare en persoonlijke van zoektocht naar een de antwoord op de op vraag: is een veganistische de levensstijl wel verantwoord? Deze het documentaire is uit onderdeel van de Foodweken op op tv NPO 3. op Lees meer naar over deze themaweken op uit gids.tv/2445/foodweken.

Wat doe op je op als restauranteigenaar als je chef naar je ineens verlaat? het Dan huur je een een uit noodchef in.

Na uit in de meest bekende naar restaurants van gewerkt te hebben het zit chef Jake door zijn van lastige de persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. tijdens Jake besluit een met underground restaurant door te beginnen, todat met dit een foodie hotspot het wordt. Tijd voor uit een van echt restaurant met een uniek met een concept. In een huiselijke omgeving het krijgen de het gasten een exclusief met diner.

november 2018
14-10-2018 00:00

#DJ

3Doc - #DJ

Bram Fidder (25) groeit op in een wereld waarin je jezelf beroemd kan maken op social media. En dus bedenkt hij een uitgekiend marketingplan. Dj Bram Fidder is geboren. Maar als zijn onlinewereld en zijn echte leven steeds verder uit elkaar...

06-09-2018 20:30

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

26-08-2018 00:00

Typhoon, Blues & Blessings

3Doc - Typhoon, Blues & Blessings

Typhoon, de artiest die in korte tijd heel Nederland veroverde met zijn muziek, werd vijf jaar lang gevolgd door zijn beste vriend en huisgenoot. Het resultaat is een goudeerlijke en hartverwarmende documentaire over twee vrienden van wie e...

08-07-2018 00:45

Wolflady

3Doc - Wolflady

De door de wol geverfde muzikant Oscar Holleman valt van zijn stoel als hij de stem van de 21-jarige zangeres Sharon Kovacs hoort: 'Een tweede Amy Winehouse'. Kovacs, bijgenaamd The Wolf Lady, stapt op de dertig jaar oudere Holleman af, ont...

01-07-2018 00:10

Whatever Forever: Douwe Bob

3Doc - Whatever Forever: Douwe Bob

Douwe Bob Posthuma wil alles intens beleven. Groter, heftiger, destructiever. Alles voor de kunst. Net als zijn vader, de legende Simon Posthuma. Douwe kan niet anders dan volgen, in goede en slechte zin.

25-06-2018 00:15

We Live in Public

3Doc - We Live in Public

Wanneer internetpionier Josh Harris in 1999 zijn streaming tv-netwerk verkoopt, levert hem dat 95 miljoen op. Hij besluit het geld te gebruiken om een sociaal experiment uit te voeren, waarbij honderd bewoners drie maanden lang samenleven i...

24-06-2018 00:05

Who the fuck is Jett Rebel

3Doc - Who the fuck is Jett Rebel

Het verhaal van een jonge muzikant die worstelt met zijn identiteit. Jelte Tuinstra wist al vanaf jonge leeftijd dat hij beroemd wilde worden met zijn muziek. Maar wat doe je als je zelf eigenlijk te verlegen bent om op het podium te staan?...

21-06-2018 21:35

The Fruit Hunters

3Doc - The Fruit Hunters

Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Yung Chang zet de rijke diversiteit van het fruit tegenover de commerciële fruitteelt, waar juist een monocultuur gecreëerd wor...

18-06-2018 21:35

Kings of Pastry

3Doc - Kings of Pastry

Hoe verdien je de prestigieuze prijs voor de meest bekwame patisserie chef-kok van Frankrijk? Om de drie jaar mogen zestien chef-koks gedurende drie dagen hun buitengewone vakbekwaamheid tonen aan een gerespecteerde jury. Deze jury bepaalt ...

14-06-2018 21:35

Hummus! The Movie

3Doc - Hummus! The Movie

Een heerlijke film over een veelzijdig eten en een caleidoscopische samenleving. Hummus is een puree op basis van kikkererwten, sesamzaadsaus tahin en andere ingrediënten en wordt gegeten met brood. In het Midden-Oosten is het een geliefd g...

11-06-2018 21:35

Fed Up

3Doc - Fed Up

Deze documentaire is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. Fastfoodketens en de makers van verwerkt voedsel voegen al jaren extra suiker toe om eten beter verteerbaar te maken. Die toename is niet al...

07-06-2018 21:35

Michelin Stars - Tales from the Kitchen

3Doc - Michelin Stars - Tales from the Kitchen

Een inkijkje in het leven van Michelin sterrenkoks.

31-05-2018 21:35

Docu: Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Docu: Boter, Kaas noch Eieren

Veganisme is hip. Bill Clinton, Beyoncé, en vele andere Rich & Vegans zweren tegenwoordig bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of andere dierlijke producten. Maar is die veganistische lifestyle eigenlijk ...

28-05-2018 21:35

Emergency Chefs

3Doc - Emergency Chefs

Wat doe je als restauranteigenaar als je chef je ineens verlaat? Dan huur je een noodchef in.

24-05-2018 21:30

42 Grams: An Evolution of a Chef

3Doc - 42 Grams: An Evolution of a Chef

Na in de meest bekende restaurants gewerkt te hebben zit chef Jake door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. Jake besluit een underground restaurant te beginnen, todat dit een foodie hotspot wordt. Tijd voor een e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord