Programma gemist?

Op 30 op mei 2016 in kwam er op tv een einde aan het leven tijdens van van Mitchel Winters. Hij was nog maar op met 21 jaar. Mitchel liet zich doodschieten naar in een park het in in Schiedam. Hij belde in zelf 112, omschreef op zichzelf als de een mogelijke overvaller en het liep recht op tv op de toegesnelde met agent af die hem het waarschuwde te zullen schieten als met hij op niet zijn handen zou naar laten zien. Met tijdens zes schoten, afgevuurd van in tijdens 38 seconden, leidde Mitchel van zijn eigen op dood in. Waarom pleegde Mitchel met zelfmoord en waarom koos op hij voor zo'n uit dramatisch en uit gewelddadig einde met door politiekogels? Wat bracht hem het de daartoe?

Deze documentaire toont tijdens hoe problematische met schuld jongeren in gevangenhoudt. Aan de hand door van de schulddossiers in van drie jongvolwassenen uit van uit Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk uit wat het belang is van uit een naar persoonlijke aanpak en wordt het op tv verhaal achter naar de schulden een verteld om jongeren te helpen regie van terug van te nemen over hun toekomst. in Onze gids in in de op schuldmachine is Willem een Los, jarenlang manager debiteurenbeheer en tijdens sinds enkele de jaren de vrijwilliger bij ONSbank. met Dat is een kunstenaarsinitiatief dat met door tijdens een persoonlijk en artistiek op tv leertraject en de schuldrust jongeren een nieuw uit perspectief biedt op zichzelf in en hun leefwereld om met door zelf oplossingsgericht aan hun toekomst te op kunnen tijdens werken. Met Willem ontdekken het we hoe door de van verregaande digitalisering uit in tijdens Nederland mensen anonieme BSN-nummers zijn geworden. door Hoe door makkelijk je gevangen raakt van in in een ondoorgrondelijk systeem waarmee de schuldenindustrie op krankzinnig veel uit geld verdient, met maar mensen steeds verder in op tv tijdens de problemen komen. Hoe in komen we op eruit?

Na door in de meest op tv bekendste restaurants gewerkt te tijdens hebben zit door chef Jake de door zijn lastige persoonlijkheid in thuis. Een chef zonder met restaurant. op tv Jake besluit een op tv underground restaurant te door beginnen, todat dit een foodie hotspot van wordt. Tijd voor op een echt restaurant de met de een uniek concept. In een op huiselijke omgeving met krijgen de de gasten een op tv exclusief diner.

Toen chefs René met Redzepi en naar Claus Meyer de in 2004 besloten om in in hun nieuwe een restaurant Noma tijdens uitsluitend te werken met uit ingrediënten de uit Scandinavië, werden ze voor op gek in verklaard. Deze openhartige kijk in de tijdens met keuken van het restaurant, en vooral tijdens in op het hoofd van uit de geniale tijdens perfectionist Redzepi, toont de op lange weg die de culinaire de vernieuwers moesten uit gaan tot Noma uit in 2010 het - en in daarna nog drie keer - op werd naar uitgeroepen tot beste restaurant de ter wereld. Regisseur Pierre Deschamps tijdens filmt vanuit de allerlei hoeken om uit de stormachtige en serene op tv momenten door in Noma's naar keuken vast te leggen. Meyer, uit Redzepi, collega-chefs op en andere kenners een komen aan het woord over van het succes, door de constante druk naar om te presteren naar en de diepe de dalen op tv die ze ook meemaakten, zoals toen met een 63 gasten ziek werden van na hun in diner bij Noma.

Watje. de Homootje. Flikker. Pisnicht. Nicolaas Veul op tv hoort deze op tv woorden al zijn hele een de leven en wil weten wat op tv de impact hiervan de is op (jonge) op tv homo's. Hoe door tolerant is Nederland op de het gebied van tijdens homoseksualiteit? naar 'Homo' roepen of een van homograpje maken; het tijdens gebeurt veel en het lijkt in redelijk normaal. Ben in je een zeikerd door op als je iets van door deze grappen zegt? op tv En waarom? een Welke denkbeelden zitten het er achter de van grappen? Nicolaas gaat naar scholen, van staat de in voetbalkleedkamers en polst mensen op met straat in hoe beladen het woord homo op is. uit Hij merkt al met snel dat humor en homofobie een van soms dwars door elkaar door lopen.

Via een montage met van op tv meeslepende video's het die door jonge door homo's, biseksuelen, lesbiennes of op transseksuelen op het internet zijn de de gepost, laat deze documentaire naar het moment door zien van hun coming-out. op Hierna zal de hun leven voor altijd zijn de veranderd.

Wat op tv doe je als naar restauranteigenaar wanneer je chef tijdens je ineens verlaat. Dan tijdens een huur je een noodchef uit in.

Milouska de Meulens is een al twaalf jaar overtuigd op veganist en een is van plan dat ook altijd een te blijven. Net door als Bill met Clinton, Beyoncé en door vele andere Rich met & Vegans zweert tijdens ze bij een op tv plantaardig leven. een Geen vlees, maar ook geen op tv boter, kaas, eieren een op of andere dierlijke producten. van Maar is in die veganistische levensstijl op tv wel goed voor je? een Wat doet het het met je gezondheid? op En kan je op het maken om je de man en in kinderen met jouw uit idealen op schepen? uit Milouska gaat uit op zoek naar antwoorden op van die vragen en met geeft ze met een inkijkje in haar veganistische uit door leven.

Een exclusief tijdens kijkje in door het Formule 1-leven van op tv de in 1994 in overleden Braziliaanse Formule 1-legende naar een Ayrton Senna. De documentaire vertelt naar het verhaal van de op korte met carrière van van Senna met enkel archiefmateriaal. Het verhaal het van zijn debuut, met de decennialange door sportieve vete met in de van jaren '80 met toenmalig wereldkampioen Alain het Prost, en zijn in op strijd tegen de politieke spelletjes uit in de sport. een In 1994 kwam Senna op om in het leven de bij een ongeluk op het circuit met tijdens van Imola. Hij van was slechts 34 de jaar.

Michael in Moore gaat in Europa op het tijdens zoek naar oplossingen voor sociaal-economische tijdens kwesties in de uit VS. Gewapend de met de Amerikaanse vlag valt de hij een Europese landen binnen om met die vlag daar symbolisch tijdens te planten het bij door de mensen die hij op ontmoet. In Italië de spreekt Moore mensen over vakantiedagen, tijdens een op tv regeling die in Amerika ontbreekt. met naar In Frankrijk eet hij een mee in een schoolkantine waar op gezond wordt gegeten naar en waar Moore het de van enige is die cola naar drinkt. In Portugal ziet uit hij politieagenten uit die nuchter over de drugs uit denken. Moore weet van met zijn vlag zelfs van door te tijdens dringen tot het met presidentiële paleis van Slovenië. een In Noorwegen in spreekt hij met een vader wiens van zoon het om het leven is tijdens gekomen tijdens met de schietpartij het van Anders Breivik naar op Utøya en in Duitsland bekijkt op hij hoe tijdens het door land met zijn verleden op omgaat.

Filmmaker Michael de Moore in onderzoekt de stand van zaken in op van de VS. Uitgangspunten zijn Trumps op tv verkiezingsoverwinning en met de gevestigde politiek, tijdens maar hij heeft ook aandacht uit voor nieuwe democratische op tv naar bewegingen. Moore trekt o.a. het naar zijn het geboortestad Flint en laat uit zien hoe republikeinse bestuurders op van de staat Michigan met zich de verrijken met het leveren het van drinkwater. van Ooit had iedereen toegang tot van schoon water naar uit een in meer, dat in een pijplijn van naar in de stad kwam. met De nieuwe met bestuurders hebben een de nieuwe pijp voor het water laten tijdens aanleggen, maar tijdens voor de overwegend arme tijdens en zwarte naar bevolking uit is het water uit deze op nieuwe pijplijn veel naar te duur. De meeste uit inwoners van Flint door zijn daarom aangewezen door op vervuild de water uit de rivier. op tv een Met als gevolg een op tv dodelijke salmonella-uitbraak en naar kinderen met veel te met hoge loodgehaltes op in het bloed. op tv 11/9 verwijst naar tijdens de datum van waarop Trump officieel tot op tv president van de Verenigde op Staten werd de verkozen.

Lotte met (18) en Roos (16) zijn door zussen en hebben op tv allebei van het syndroom van op Usher. Dat betekent dat op ze binnenkort doof en met blind zullen naar worden. Hoe op snel dat uit gaat is niet van bekend, maar ze zien het en horen met nu al een op stuk slechter dan hun leeftijdsgenoten. Hoe de gaan deze op tv twee in levenslustige meiden om met op hun ontwikkeling naar door volwassenheid, terwijl de tijdbom van door doof- en de blindheid onverbiddelijk doortikt? Ze uit laten zich niet tijdens weerhouden om naar alles uit het leven het op tv te halen: Lotte doet een een opleiding tot in fotograaf en Roos is bezig het haar in eindexamen te uit halen. Tegelijkertijd willen het ze ook nog een paar dingen naar doen voordat het door te op laat is, zoals in het Noorderlicht met van eigen ogen zien. Regisseur Kim met Smeekes volgde Lotte door naar en Roos twee jaar met lang voor uit de film.

Basisschooljuf Robin Moolenaar het moet 22 kilo door afvallen met om mee een te kunnen doen aan een het Nederlands Kampioenschap Bikinifitness. tijdens Ze staat voor de dag en dauw op het in en traint 25 uur een per week. door Als ze na met 4 maanden 8 kilo tijdens is aangekomen zakt de moed op op haar in de uit schoenen.

Het in is de droom van uit iedere man in het met in zuiden: ooit Prins het Carnaval worden van je uit eigen dorp het of stad. In 2017 overkwam het van BNNVARA-presentator Lex naar Uiting in Venlo. met Een erebaan die met hem op het idee de bracht door een documentaire te maken over het de de Limburgse traditie. Samen op tv met regisseur en naar filmmaker Rob Hodselmans door en producent Pieter naar Kuijpers maakte hij de documentaire uit Nao tijdens 't Zuuje. op tv Een film over verbinding en op tv verbroedering, die laat zien door wat door carnaval, in Limburg ook de wel vastelaovend met genoemd, nou ècht in betekent.

Kyoko tijdens is het pseudoniem op tv van de 25-jarige Kelly van naar Binsbergen. uit Ze werd als baby door geadopteerd uit China en van kwam uit in Zeeland op terecht bij haar ouders die een een seksshop runden. Nu een is Kelly door is sekstelefoniste en wordt met al vijf jaar op tv van lang gebeld door mannen die naar op zoek zijn naar door seks. Het met begon ooit als op een uit makkelijke manier om geld te tijdens verdienen maar inmiddels is door er uit bij Kelly ook een van soort het verlangen te ontstaan tijdens naar de gesprekken met 'haar' mannen. met Die bellen op niet het meer alleen voor platte, pornografische gesprekken, het de maar gebruiken het excuus van een het orgasme om hun de naar problemen bij haar kwijt tijdens te kunnen. tijdens Dit blijft niet zonder naar gevolgen. Het seksleven van Kelly van en haar op tv vriendje tijdens gaat slecht, de met verhouding met haar adoptiefamilie van staat onder tijdens druk en ze moet tijdens afrekenen met in een aantal demonen die door in haar hoofd door spoken.

januari 2021
25-09-2019 20:20

De onbegrijpelijke dood van Mitchel

3Doc - De onbegrijpelijke dood van Mitchel

Op 30 mei 2016 kwam er een einde aan het leven van Mitchel Winters. Hij was nog maar 21 jaar. Mitchel liet zich doodschieten in een park in Schiedam. Hij belde zelf 112, omschreef zichzelf als een mogelijke overvaller en liep recht op de to...

18-09-2019 20:20

Schuldmachine

3Doc - Schuldmachine

Deze documentaire toont hoe problematische schuld jongeren gevangenhoudt. Aan de hand van de schulddossiers van drie jongvolwassenen uit Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk wat het belang is van een persoonlijke aanpak en wordt het verhaal a...

15-08-2019 20:00

42 Grams: An Evolution of a Chef

3Doc - 42 Grams: An Evolution of a Chef

Na in de meest bekendste restaurants gewerkt te hebben zit chef Jake door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. Jake besluit een underground restaurant te beginnen, todat dit een foodie hotspot wordt. Tijd voor een...

08-08-2019 20:00

Noma: My Perfect Storm

3Doc - Noma: My Perfect Storm

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral ...

01-08-2019 20:05

Pisnicht: The Movie

3Doc - Pisnicht: The Movie

Watje. Homootje. Flikker. Pisnicht. Nicolaas Veul hoort deze woorden al zijn hele leven en wil weten wat de impact hiervan is op (jonge) homo's. Hoe tolerant is Nederland op het gebied van homoseksualiteit? 'Homo' roepen of een homograpje m...

30-07-2019 20:15

Out

3Doc - Out

Via een montage van meeslepende video's die door jonge homo's, biseksuelen, lesbiennes of transseksuelen op het internet zijn gepost, laat deze documentaire het moment zien van hun coming-out. Hierna zal hun leven voor altijd zijn veranderd...

26-07-2019 00:50

Emergency Chefs

3Doc - Emergency Chefs

Wat doe je als restauranteigenaar wanneer je chef je ineens verlaat. Dan huur je een noodchef in.

11-07-2019 20:00

Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Boter, Kaas noch Eieren

Milouska Meulens is al twaalf jaar overtuigd veganist en is van plan dat ook altijd te blijven. Net als Bill Clinton, Beyoncé en vele andere Rich & Vegans zweert ze bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of...

26-06-2019 20:55

Senna

3Doc - Senna

Een exclusief kijkje in het Formule 1-leven van de in 1994 overleden Braziliaanse Formule 1-legende Ayrton Senna. De documentaire vertelt het verhaal van de korte carrière van Senna met enkel archiefmateriaal. Het verhaal van zijn debuut, d...

06-06-2019 20:00

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

30-05-2019 19:55

Fahrenheit 11/9

3Doc - Fahrenheit 11/9

Filmmaker Michael Moore onderzoekt de stand van zaken in de VS. Uitgangspunten zijn Trumps verkiezingsoverwinning en de gevestigde politiek, maar hij heeft ook aandacht voor nieuwe democratische bewegingen. Moore trekt o.a. naar zijn geboor...

12-03-2019 21:15

Voor het donker wordt

3Doc - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

05-03-2019 21:20

Fitgirl

3Doc - Fitgirl

Basisschooljuf Robin Moolenaar moet 22 kilo afvallen om mee te kunnen doen aan het Nederlands Kampioenschap Bikinifitness. Ze staat voor dag en dauw op en traint 25 uur per week. Als ze na 4 maanden 8 kilo is aangekomen zakt de moed haar in...

27-02-2019 21:10

Nao 't Zuuje

3Doc - Nao 't Zuuje

Het is de droom van iedere man in het zuiden: ooit Prins Carnaval worden van je eigen dorp of stad. In 2017 overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een erebaan die hem op het idee bracht een documentaire te maken over de Limbu...

06-12-2018 21:45

Hallo met Kyoko

3Doc - Hallo met Kyoko

Kyoko is het pseudoniem van de 25-jarige Kelly van Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd uit China en kwam in Zeeland terecht bij haar ouders die een seksshop runden. Nu is Kelly is sekstelefoniste en wordt al vijf jaar lang gebeld door ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!