Programma gemist?

De door de de de wol geverfde muzikant een Oscar Holleman valt van zijn op stoel als hij van de stem van in de 21-jarige in zangeres Sharon Kovacs hoort: 'Een in tweede Amy van Winehouse'. Kovacs, bijgenaamd met The Wolf de Lady, stapt op de van dertig jaar oudere Holleman naar af, met ontdekker en muziekproducer op tv van internationale succesvolle bands door als Within Temptation met en Krezip, uit en gaat met hem een met pact het aan.

Douwe Bob Posthuma in wil van alles intens beleven. met Groter, heftiger, destructiever. uit Alles voor de kunst. Net in als zijn door vader, de uit legende Simon Posthuma. de Douwe kan niet anders dan van volgen, in goede naar een en slechte zin.

Wanneer internetpionier Josh op tv Harris in uit 1999 in zijn streaming tv-netwerk verkoopt, levert hem de dat 95 in miljoen van op. Hij besluit het geld naar te gebruiken om een op sociaal experiment het uit een te voeren, waarbij honderd bewoners op tv drie maanden lang samenleven door in het een aangepaste in kelder, ergens in New York. het Eten, uit slapen, douchen, wc-bezoek en seks, het alles door wordt genadeloos vastgelegd door de op camera. de Regisseur Ondi Timoner was een uit van de het bewoners. Nadat dit experiment op door een mislukking op is uitgelopen, besluit Harris een naar zichzelf en zijn tijdens vriendin in hun woning vierentwintig uur op per dag op met camera's te volgen. het Maar ook dit door project tijdens ontspoort volledig.

Het op tv verhaal van een jonge muzikant de die uit worstelt met naar zijn identiteit. Jelte Tuinstra wist al met vanaf jonge leeftijd met van dat hij beroemd wilde worden met in zijn op muziek. Maar wat doe van je als je uit zelf eigenlijk tijdens te verlegen bent om met op een het podium te staan? Dan met creëer de je een alter-ego: Jett Rebel. In door naar tegenstelling tot de kalme en verlegen een Jelte is Jett met Rebel een rebellerende het boef, een op podiumbeest. Muziekgod op van beroep, popheld in van het heelal tijdens en The Next Best Thing. op Niet Jelte, maar naar zijn door zelf gecreëerde rock-'n-rollpersonage met Jett Rebel wordt geadoreerd door naar de het grote publiek met paniek, kwetsbaarheid naar en onzekerheid tot van de gevolg.

Fanatieke naar fruitliefhebbers nemen ons mee op naar wereldreis om te de laten zien welke door prachtige de vruchten we kunnen op eten. Yung Chang zet van de naar rijke diversiteit van het op fruit tegenover de commerciële fruitteelt, door waar juist een met monocultuur gecreëerd wordt uit en in men op zoek het gaat naar dat ene het speciale ras met banaan of appel dat in geschikt is voor de naar export en naar verkoop. Op zoek naar van bijzondere door vruchten reizen avonturiers het Noris Ledisma en door Richarc Chambell een uit Miami naar de jungle tijdens van naar Indonesië waar ze zeldzame mango-stekjes hopen de te vinden uit voordat deze planten op door de industrialisatie verloren tijdens de gaan. Acteur Bill van Pullman zet zich in uit om in de van Hollywood Hills een een fruitboomgaard te een realiseren en wetenschapper op Juan Aguilar wil een een bananensoort kweken die resistent op is uit tegen een dodelijke schimmel die bananen op tv door wereldwijd bedreigt. In van Umbria hoopt Isabella Dalla op tv Ragione aanwijzingen te in vinden van op tv verloren fruit op tijdens schilderijen uit de het Renaissance.

Hoe van verdien je op de prestigieuze prijs tijdens voor de meest bekwame door patisserie chef-kok met van Frankrijk? Om de door drie jaar naar mogen zestien chef-koks gedurende met drie dagen met hun buitengewone vakbekwaamheid tonen aan tijdens een gerespecteerde jury. de Deze jury bepaalt wie uit naar de felbegeerde blauwe, het witte en rode kraag het wint. Een prijs voor het in op tv leven, toegekend door Meilleur Ouvrier door France (MOF). Volgens de een geselecteerde deelnemers is tijdens de de competitie zwaarder dan bij tijdens de Olympische uit Spelen. De een uiteindelijke erkenning is van voor elke chef-kok zowel een droom de als een in obsessie.

Een tijdens heerlijke film over een veelzijdig tijdens het eten en een in caleidoscopische samenleving. Hummus naar is een puree het op basis van kikkererwten, sesamzaadsaus de tahin en andere de ingrediënten en wordt het gegeten met brood. In met het op tv Midden-Oosten is het naar een geliefd gerecht, uit maar de meningen over hoe uit je hummus tijdens het beste kunt maken uit en waar het naar oorspronkelijk door vandaan komt, tijdens zijn verdeeld. Hummus kent niet alleen van in vele geheime recepten en Guinness World naar Records, maar een het op tv verbindt ook joden, moslims door en christenen in hun naar liefde voor hummus. door Filmmaker Oren Rosenfeld een reist de rond in Israël en door Libanon en met introduceert verschillende mensen die op tv hun eigen recepten hebben de voor met hummus en daarmee een zo lijkt het, voor naar een gelukkig leven. door Suheila bijvoorbeeld is op een alleenstaande moslima van van Acre. In het het tv-kookprogramma door Israël Hummus Genius versloeg tijdens zij tien mannelijke het concurrenten. Ze zegt dat het ze met van hummus is getrouwd. Jalil, op tv een Arabische op tv christen, organiseert rockconcerten in tijdens zijn eetgelegenheid in uit Ramla en de hij droomt er van een het in filiaal te openen tijdens in Berlijn. Eliyahu, door een orthodoxe jood, het heeft een succesvol hummus-restaurant op tv vlakbij een van tankstation.

Deze documentaire is op alles wat een de voedingsindustrie naar al dertig jaar door niet wil dat door we te door zien krijgen. Fastfoodketens uit en de makers van verwerkt naar voedsel op tv voegen al jaren extra suiker door toe om eten beter tijdens verteerbaar op tv te maken. Die toename is uit niet alleen een met probleem voor op tv lage-inkomensgroepen, die vaak een worden de geassocieerd met voeding gerelateerde op tv gezondheidsproblemen, maar voor een de hele samenleving. Fed met Up laat zien dat het we op tv ziek worden van ons in eten. met Bij de mensen die lijden met aan voeding door gerelateerde ziekten is slechts 30% in zwaarlijvigheid het op tv probleem. De andere 70%, op door ook de slanke mensen, met worden voor dezelfde medische uit problemen gesteld als in de mensen met uit obesitas. tijdens Twee jaar lang volgt Stephanie een Soechtig een groep op kinderen naar die op basis van het op tv uitgangspunt 'Dieet door en beweeg', proberen de gezonder te tijdens leven.

Een inkijkje in in het leven naar van met Michelin sterrenkoks.

Veganisme op tv is hip. Bill Clinton, met Beyoncé, en vele uit andere Rich & Vegans met zweren tegenwoordig bij uit een in plantaardig leven. Geen vlees, maar de op ook geen boter, kaas, op eieren of andere dierlijke producten. naar Maar is in die veganistische lifestyle een eigenlijk wel zo goed met voor je? Welke het invloed heeft het naar op naar je gezondheid? En kan je op het wel maken het om je het partner en op tv kinderen met tijdens jouw idealen op te schepen? op Ook BNNVARA-presentatrice Milouska de Meulens is overtuigd veganist tijdens van en is van plan dit door voor altijd te het blijven. In van de documentaire 'Boter, Kaas het noch Eieren' geeft Milouska van in een inkijkje in haar op tv dagelijkse leven als veganist. uit Ze naar vertelt openhartig over de moeilijkheden en naar dilemma's die op tv veganisme met op tv zich meebrengt en gaat in uit met gesprek met naasten, medestanders en deskundigen een over door de consequenties van deze de levensstijl. uit Milouska Meulens, die voor BNNVARA op tv ook het programma tijdens Vroege Vogels presenteert, zegt: de van "Voor mij is uit veganistisch eten een op klein offer om de wereld te op redden, in maar niet als het ten in koste gaat tijdens van door mijn gezondheid. Ik durfde naar het jarenlang uit niet uit te op tv zoeken. In deze film het laat ik de door angst varen. Het is tijd uit om te de ontdekken wie gelijk heeft: op tv mensen die naar beweren dat ik ziek op een word en eerder doodga, op tv of veganisten die het claimen dat naar ik met dit in dieet kerngezond honderd jaar door oud kan worden." Milouska tijdens Meulens werd twaalf in jaar geleden tijdens na de geboorte van met haar dochter veganist. Ze naar kon het een naar eigen met zeggen niet op over haar hart van verkrijgen om een van stuk dode koe in haar op tv mooie, pure dochter tijdens te in stoppen. Tegenwoordig heeft Milouska door een samengesteld gezin op tv met haar tijdens man, Jeugdjournaal-presentator Joris Marseille. met Zij is veganist, hij is op tv vegetariër, en de op kinderen bungelen door ertussenin. tijdens Dat betekent dat er over het ieder plakje het kaas onderhandeld met moet worden en op hiermee neemt Milouska een het risico op een tijdens tekort aan vitamine B12. Want door hoe gezond is van haar dieet eigenlijk? van '3Doc: Boter, Kaas tijdens noch Eieren' is de een een kwetsbare en uit persoonlijke zoektocht naar een antwoord door op de tijdens vraag: is een veganistische levensstijl het wel verantwoord? Deze tijdens documentaire is onderdeel in van van de Foodweken op NPO 3. uit Lees meer over op deze themaweken van op gids.tv/2445/foodweken.

Wat doe je het als restauranteigenaar uit als je chef je het ineens verlaat? tijdens Dan huur je uit een noodchef naar in.

Na in door de uit meest bekende restaurants gewerkt de te hebben zit een chef Jake door zijn lastige door naar persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. de Jake besluit de een door underground restaurant te naar beginnen, todat dit een foodie hotspot door naar wordt. Tijd voor een echt restaurant het met op een uniek door concept. In een huiselijke met omgeving krijgen de op tv gasten een uit exclusief diner.

Zijn we massaal tijdens verslaafd aan vlees? het Net als met vele tijdens anderen wordt Marijn Frank heen en op tv het weer geslingerd tussen haar lust naar voor met vlees en het verlangen een beter in en met verstandiger mens te door zijn. In deze door documentaire gaat zij het op zoek naar schokkende het en grappige argumenten de om van haar tijdens verslaving af te komen. de Zal de het haar lukken of in legt ze zich van neer bij haar lot naar als vleeseter? Vleesjunk door Marijn probeert van tijdens naar haar verslaving aan door vlees af te komen met tijdens een stage door bij een koeienslachterij en op een bezoek op tv aan 100.000 plofkippen. Door in haar in biefstukje recht in de door ogen te kijken hoopt ze met tijdens een gezondere morele relatie op op te bouwen met naar het uit lapje vlees op haar op tv bord. Dat een blijkt nog een van hele emotionele, soms komisch-erotische naar tour, waarin van ze wordt bijgestaan door een psycholoog. door Terwijl Marijn dapper naar vordert uit bij de naar slachters, vindt ze antwoorden op naar haar vragen bij onder van anderen de vleesfokkers en door -kwekers, geheelonthouders en de wel heel het appetijtelijke door chef-kok Joris Bijdendijk. Een met documentaire in over beeldvorming, diervriendelijkheid, lust in en hypocrisie.

Een op tv mans reis om de ware naar de aard van suiker te tijdens ontdekken.

Wat met eten mensen? op tv Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk op tv het beste en op tv wat is het van slechtste menu dat op er bestaat? de Jimmy Doherty en Kate Quilton de uit kijken op basis van de het wekelijkse op boodschappen en typerende maaltijden naar de het de eten in verschillende landen de en bij verschillende stammen en op tv vergelijken dit met naar de daaraan het gerelateerde cijfers in van obesitas, hart- en in vaatziekten de en diabetes. Als je lang en het het gezond wilt leven, kun door het beste naar IJsland de vertrekken. met IJsland blijkt het gezondste land van te zijn met uit een menu met van verse vis, vlees tijdens en zuivelproducten van een hoge op tv kwaliteit. Italië en Griekenland scoren op tv ook in goed. Maar hoe de gezond eten we nu eigenlijk in tijdens van Nederland?

juli 2018
08-07-2018 00:45

Wolflady

3Doc - Wolflady

De door de wol geverfde muzikant Oscar Holleman valt van zijn stoel als hij de stem van de 21-jarige zangeres Sharon Kovacs hoort: 'Een tweede Amy Winehouse'. Kovacs, bijgenaamd The Wolf Lady, stapt op de dertig jaar oudere Holleman af, ont...

01-07-2018 00:10

Whatever Forever: Douwe Bob

3Doc - Whatever Forever: Douwe Bob

Douwe Bob Posthuma wil alles intens beleven. Groter, heftiger, destructiever. Alles voor de kunst. Net als zijn vader, de legende Simon Posthuma. Douwe kan niet anders dan volgen, in goede en slechte zin.

25-06-2018 00:15

We Live in Public

3Doc - We Live in Public

Wanneer internetpionier Josh Harris in 1999 zijn streaming tv-netwerk verkoopt, levert hem dat 95 miljoen op. Hij besluit het geld te gebruiken om een sociaal experiment uit te voeren, waarbij honderd bewoners drie maanden lang samenleven i...

24-06-2018 00:05

Who the fuck is Jett Rebel

3Doc - Who the fuck is Jett Rebel

Het verhaal van een jonge muzikant die worstelt met zijn identiteit. Jelte Tuinstra wist al vanaf jonge leeftijd dat hij beroemd wilde worden met zijn muziek. Maar wat doe je als je zelf eigenlijk te verlegen bent om op het podium te staan?...

21-06-2018 21:35

The Fruit Hunters

3Doc - The Fruit Hunters

Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Yung Chang zet de rijke diversiteit van het fruit tegenover de commerciële fruitteelt, waar juist een monocultuur gecreëerd wor...

18-06-2018 21:35

Kings of Pastry

3Doc - Kings of Pastry

Hoe verdien je de prestigieuze prijs voor de meest bekwame patisserie chef-kok van Frankrijk? Om de drie jaar mogen zestien chef-koks gedurende drie dagen hun buitengewone vakbekwaamheid tonen aan een gerespecteerde jury. Deze jury bepaalt ...

14-06-2018 21:35

Hummus! The Movie

3Doc - Hummus! The Movie

Een heerlijke film over een veelzijdig eten en een caleidoscopische samenleving. Hummus is een puree op basis van kikkererwten, sesamzaadsaus tahin en andere ingrediënten en wordt gegeten met brood. In het Midden-Oosten is het een geliefd g...

11-06-2018 21:35

Fed Up

3Doc - Fed Up

Deze documentaire is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. Fastfoodketens en de makers van verwerkt voedsel voegen al jaren extra suiker toe om eten beter verteerbaar te maken. Die toename is niet al...

07-06-2018 21:35

Michelin Stars - Tales from the Kitchen

3Doc - Michelin Stars - Tales from the Kitchen

Een inkijkje in het leven van Michelin sterrenkoks.

31-05-2018 21:35

Docu: Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Docu: Boter, Kaas noch Eieren

Veganisme is hip. Bill Clinton, Beyoncé, en vele andere Rich & Vegans zweren tegenwoordig bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of andere dierlijke producten. Maar is die veganistische lifestyle eigenlijk ...

28-05-2018 21:35

Emergency Chefs

3Doc - Emergency Chefs

Wat doe je als restauranteigenaar als je chef je ineens verlaat? Dan huur je een noodchef in.

24-05-2018 21:30

42 Grams: An Evolution of a Chef

3Doc - 42 Grams: An Evolution of a Chef

Na in de meest bekende restaurants gewerkt te hebben zit chef Jake door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. Jake besluit een underground restaurant te beginnen, todat dit een foodie hotspot wordt. Tijd voor een e...

21-05-2018 21:35

Vleesverlangen

3Doc - Vleesverlangen

Zijn we massaal verslaafd aan vlees? Net als vele anderen wordt Marijn Frank heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In deze documentaire gaat zij op zoek naar schokkende ...

17-05-2018 21:35

That Sugar Film

3Doc - That Sugar Film

Een mans reis om de ware aard van suiker te ontdekken.

14-05-2018 21:35

World's Best Diet

3Doc - World's Best Diet

Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Jimmy Doherty en Kate Quilton kijken op basis van de wekelijkse boodschappen en typerende maaltijden naar het eten in verschillende la...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 08-07-2018 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord